Instagram Coktu Haberleri

Yonca Evcimik'in 61. yaş pozunu gören inanamadı! Göğüs kısmında gül detaylı bikinisi dikkat çekti

Şarkıcı Yonca Evcimik, 61. yaşını devirdi. Doğum gününe özel pozlar veren ünlü isim Instagram takipçilerine özel paylaşım yaptı. Evcimik'in 61. yaşa özel pozları adeta yıktı geçti. Ünlü şarkıcıya kutlama yorumları yağarken genç görünümü de dikkat çekti.

Magazin 2024-09-16 07:30:48

Instagram hikâyelere yorum yapma: Instagram hikâyelerine nasıl yorum yapılır? Instagram hikâye yorumları nasıl açılır?

Instagram hikâyelerine yorum yapma özelliği, takip ettiğiniz kişinin hikâyesini açıp ekranın altında bulunan "Mesaj Gönder" ya da "Yanıtla" kutusunun yanındaki konuşma balonu simgesine dokunarak yazılır. Böylece gönderdiğiniz yorum, o kişiye başarılı bir şekilde iletilir.

Haber 2024-09-15 14:27:49

Türkiye güzeli seçildi ama çok eleştirildi... İdil Bilgen'i bir de Instagram'da görün!

Türkiye’nin en güzel kızlarının seçildiği Miss Turkey 2024 birincisi 24 yaşındaki İdil Bilgen oldu. 20 güzel arasından birincilik tacını almaya hak kazanan İdil Bilgen sosyal medyada birçok eleştirinin hedefi oldu. Bilgen hakkında 'Şabaniye' yorumları bile yapıldı. Sosyal medyada pek beğenilmeyen İdil Bilgen'in Instagram pozlarına ise beğeni yağdı.

Magazin 2024-09-13 09:17:01

Sosyal medya hesapları başkalarının kontrolü altında mı? 16 saat çevrimiçi gözüktü

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan İnstagram uygulaması verilerinde hata mı var? Bu soruların nedeni, hesap hareketlerinde uygulama içerisinde geçirilen zamanı gösteren veriler oldu. Bir şahıs uygulamayı kullanmadığı süreler içerisinde de hesabında hareketlilik olduğunu iddia etti.

Trend 2024-09-11 11:28:00

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer'le paylaştı! Yorum yağdı: Köpeği bile yakışıklı

Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinin final yapmasının ardından yapımcılığa adım atan Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ve köpeği ile poz verdi. Instagram hesabında nadiren paylaşım yapan ünlü isim o pozunu takipçileriyle paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ'un aile pozuna yorum yağdı.

Magazin 09-09-24 17:45

Hamile olduğuna kimse inanmamıştı... Zeynep Demirel belirginleşen karnını paylaştı! '15. hafta +3 kilo'

Boşanacakları iddiası çok konuşulan Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel çıkan haberleri kesin bir dille yalanlamıştı. Bu gelişmenin ardından ikilinin bebek beklediklerine dair söylentiler gündem olmuş ve Zeynep Sever Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile müjdeli haberi vermişti. Üçüncü bebeğini bekleyen Zeynep Sever Demirel bu kez belirginleşen karnını paylaştı.

Magazin 08-09-24 17:08

Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş'a aşk dolu kutlama: Çok yaşa sevgilim, iyi ki doğdun

Birce Akalay Instagram sayfasından sevgilisi Hakan Kurtaş'ın doğum gününü romantik sözlerle kutladı. Dudak dudağa paylaşımlara fanlardan beğeni yağdı.

Magazin 08-09-24 14:50

Geleceği kitap gibi okuyabileceğiniz yeni yol... Chatgpt hayallerinizi yaşadığınız yakın geleceği size yazılı bir şekilde aktarıyor

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından İnstagram ve Tiktok'ta deneyimlerini paylaştıkları videolar çeken kullanıcılar yeni bir akım başlattı. Bu akım sayesinde hayallerinizi Chatgpt'ye yazdığınızda size hayallerinizi hikayeleştirerek sunuyor. Hikayenin başrolü ise siz oluyorsunuz.

Haber 08-09-24 12:30

Tahliye sonrası '7.1' öfkesi! Dilan Polat'ın Instagram hesabındaki detay tepkilerin odağı oldu: Onlardan değilseniz gurur duyun

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tahliye olması adeta Türkiye'yi ayağa kaldırırken, psikolojik olarak zor günler geçirdiği iddia edilen Dilan Polat'ın son paylaşımları tepkileri daha da artırdı. Son olarak da Polat'ın Instagram hesabını takip eden 7.1 milyon takipçisi sosyal medyanın diline düştü. Bu 7.1 milyon kişiye gelen tepkiler çığ gibi büyüdü.

Haber 08-09-24 08:43

Devrim Özkan'dan sevgilisi Lucas Torreira ile havuzda aşk pozu! 'Aşkım' diyerek paylaştı, yorum yağdı

Devrim Özkan Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile olan ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Daha önce bir ayrılık yaşayan çift, ilişkilerine ikinci şansı vermişti. Sevgilisi Lucas Torreira'nın sırtına çıkarak havuzda poz veren Özkan, Instagram hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Magazin 06-09-24 23:06

Aşkta kaybetmişti! Cem Yılmaz'ın paylaşımı gündem oldu: Kızlarla Bodrum'dan dönüyoruz

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın son paylaşımı gündem oldu. Son yıllarda Merve Çağıran, Ebru Şallı, Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya, Rüya Demirbulut ve Necla Karahalil gibi isimlerle anılan Yılmaz Instagram hesabında klasik otomobillerini çekip esprili bir paylaşım yaptı.

Magazin 06-09-24 21:23

Gözler ondaydı... Çağla Altunkaya ile evlenen Acun Ilıcalı düğün sonrası ilk paylaşımını yaptı! Yorum yağdı

Yılın düğünü gerçekleşti. İş insanı Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile dünyaevine girdi. Çok konuşulan düğünün ardından gözler Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabına çevrilmişti. Ilıcalı, düğünden kareler ile ilk paylaşımını yaptı. Sosyal medyada gündem olan paylaşıma kullanıcılardan yorum yağdı.

Magazin 06-09-24 16:37

En düşüğü 65 bin TL en yükseği 137 bin TL maaş alıyor! İşte Türkiye'de en çok kazanan 6 meslek... Listedekiler şaşkına çevirdi

Sosyal medyada 'genctg' adıyla paylaşım yapan bir Instagram hesabı Türkiye'nin en çok kazanan 6 serbest mesleğini açıkladı. Listedeki mesleklerden en düşüğü 65 bin TL en yükseği 137 bin TL maaş alıyor. Listedeki meslekler sosyal medya kullanıcılarını şaşırtmayı başardı.

Trend 06-09-24 10:01

Fenerbahçe Asbaşkanı Hamdi Akın'ın önce çekip sonra sildiği görüntüler geceye damga vurdu! Sosyal medya yasaktı ama...

Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya ile dünya evine girdi. Esma Sultan Yalısı'nda hayatlarını birleştiren çiftin düğününde sosyal medya paylaşımı yasağı vardı. Fakat düğünden sızdırılan kareler sosyal medyada çokça konuşuldu. Özellikle Fenerbahçe Asbaşkanı Hamdi Akın'ın Instagram paylaşımı çok dikkat çekti. Akın, görüntüleri önce paylaştı ardındansa sildi. İşte o paylaşım!

Magazin 05-09-24 10:05

Melisa ikinci kez babasının düğününde! Acun Ilıcalı'nın kızı hazırlandı eski eş Şeyma Subaşı izledi

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya evlendi. Daha önce 3 evlilik yapan ve bu evliliklerinden 4 kızı bulunan Ilıcalı, kendinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile 4. evliliğini yaptı. Babasının düğününe ikinci kez katılan Melisa, düğün için hazırlandığı esnada annesi Şeyma Subaşı ile görüntülü konuştu. Eski eş Şeyma Subaşı o anı Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 04-09-24 19:29

İnstagram, hikâyeler özelliğine gösterilen ilgiyi etkileşime çevirmeye hazırlanıyor

Instagram, kullanıcıların birbiriyle daha fazla etkileşime girebilmesi için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu yeni özellikle hikâyelere yapılan yorumlar, canlı yayınlardaki mesajları andıran bir yapıya sahip olacak.

Trend 04-09-24 11:04

Yine balık avında! Çağatay Ulusoy dev orkinos yakaladığı anı paylaştı

Son olarak Gaddar dizisinde canlandırdığı 'Dağhan' rolü ile izleyicilerle buluşan Çağatay Ulusoy, ağırlıklı olarak internet platformlarında yayımlanan yapımlarda yer alıyor. Balık avını bir hali seven Ulusoy, bu kez dev orkinos balığını yakaladığı anı Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 02-09-24 18:39

Son hali gündem olmuştu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'ndan bikinili ayna selfiesi: Kız neşesi

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu son hali ile gündem olmuştu. Geçtiğimiz günlerde setten bir karesi ile gündem olan Saraçoğlu'nun saçlarını kısa kestirdiği kare gündem olmuştu. Instagram hesabında çoklu paylaşım yapan yıldız isim gönderisine 'kız neşesi' notunu ekledi.

Magazin 02-09-24 16:37

‘Ailem tehdit edildi’ RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den sokak röportajları için net mesaj: Düzen getirilecek! İftira atmayacaklar!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Şahin, "Ben bir sürü tehdit hakaret alıyorum. Günde binlerce defa tehdit edildim ailem tehdit edildi, bunlara dava açtım gencecik çocuklar çoğundan vazgeçtim. Instagram ile ilgili bile bana hakaret ettiler sen kapattın diye." dedi. Şahin "Çalışmalarımızı yaptık. Sokak röportajlarına düzen getirilecek. Dikkat etmeleri gerekecek. İftira atmayacaklar, yanlış bilgi vermeyecekler " ifadelerini kullandı.

Haber 01-09-24 22:23

Instagram Reels indir: Instagram Reels videoları nasıl indirilir?

Instagram kullanıcılarının özellikle keşfet bölümüne giriş yaptıktan sonra incelemeyi tercih ettiği Reels videoları içerik oluşturucularının temel paylaşım araçlarından birine dönüşmüştür. Farklı alanlara yönelik olan fikirleri veya tanıtımları içerebilen Reels videolarının cihaz galerisine kaydedilmesi mümkündür. Ancak bu işlemin, içeriği kullanıcı profiline kaydetme seçeneğiyle karıştırılmaması için Reels videosunu cihaza indirme adımlarının sıralanması gerekir.

Haber 31-08-24 14:23

Ünlü oyuncu Cihat Tamer'in acı günü! Oğlu Atilla Tamer hayatını kaybetti

Usta sanatçı Cihat Tamer'in bir süredir hastanede kanser tedavisi gören oğlu Atilla Tamer, 57 yaşına hayatını kaybetti. Evlat acısıyla kahrolan Cihat Tamer acı haberi Instagram hesabından duyurdu.

Magazin 27-08-24 08:23

Serkay Tütüncü ile aşk yaşıyordu! Zeynep Bastık beyaz bikinisiyle poz verdi

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık Capri Adası'nda seyahat etti. Son günlerde oyuncu Serkay Tütüncü ile olan aşkıyla çok konuşulan şarkıcı beyaz bikinili pozlarını Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 26-08-24 15:50

Salma Hayek sarı bikinisiyle teknede boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Hollywood'un ünlü oyuncusu Salma Hayek sosyal medyayı aktif kullanıyor. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Hayek, sarı bikinisiyle teknede verdiği pozlarını Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 26-08-24 08:59

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali tatil pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Dilek karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran ve büyük bir hayran kitlesi edinen Gülsim Ali son dönemde açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Instagram yasağını 'detoks' olarak yorumlayan ünlü oyuncu bu açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Şimdilerde tatilde olan ünlü isim tatil karelerini peş peşe paylaştı.

Magazin 24-08-24 08:57

Bakan Uraloğlu açıkladı: Instagram yetkilileri Türkiye geliyor!

Türkiye'de yaklaşık 60 milyon kullanıcısı olan Instagram'a erişim engeli oldukça fazla tartışılmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagran yetkilileriyle sonbaharda yeniden toplantı yapılacağını açıkladı. Bakan Uraloğlu ziyaretin amacını, Instagram'ın YPG ve FETÖ'yü terör örgütü görmemeleri konusunda istişare yapmak olarak açıkladı.

Haber 23-08-24 14:37

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever'in hamile olduğuna kimse inanmadı! Son pozuna yorum yağdı

Son dönemde boşanacakları konuşulan Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel çıkan iddiaları yalanlamıştı. Daha sonra ise çiftin bebek bekledikleri konuşulmuş ve Zeynep Sever Instagram hesabında paylaştığı pozuyla müjdeli haberi vermişti. Üçüncü bebeğini bekleyen Zeynep Sever'in hamile pozu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-08-24 10:07

Sokak röportajındaki sözleri tutuklattırmıştı! Dilruba Kayserilioğlu için karar verildi

Instagram yasağına tepki gösterdiği sokak röportajındaki sözleriyle çok konuşulan Dilruba Kayserilioğlu iki ayrı suçlamayla tutuklanmıştı. Kayserilioğlu hakkındaki adli süreçte yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 20-08-24 16:55

Icardi'yi yıkan fotoğraf! Wanda Nara, başka bir erkekle dudak dudağa fotoğraflarını paylaştı sosyal medya ayağa kalktı...

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın evliliklerinde yaşanan ayrılık haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Bir süredir yaşantılarını ayrı devam ettiren çiftin kısa süre içinde tamamen ayrılması bekleniyor. Sosyal medya paylaşımlarına devam eden Wanda Nara, Instagram hesabından başka biriyle dudak dudağa pozunu paylaştı.

Spor 17-08-24 11:09

Sokak röportajı sonrası tutuklanan Dilruba Y. için talimat! Özgür Özel'den 'serbest bırakılsın' çağrısı: Kabul edilebilir değil

İzmir'de Dilruba Y. adlı kadın son zamanların en çok konuşulan röportajlarından birine imza attı. Sokak röportajında kendisine mikrofon uzatılan kadın, Türkiye'de Instagram yasağına tepki gösterirken kullandığı ifadeler nedeniyle tartışılırken tutuklandı. CHP lideri Özgür Özel'den ise Dilruba Y.'nin tutuklanmasına sert tepki geldi! Özgür Özel konuyla ilgili bir de talimat verdi.

Haber 13-08-24 17:48

Instagram yasağı kararına veryansın eden Dilruba adlı kadın tutuklandı! Sosyal medya bu sokak röportajını konuşuyor

Instagram'ın Türkiye'de erişime engellenmesi kararına isyan eden kadının sokak röportajı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Instagram yasağı kararının yanı sıra sokak hayvanlarına ilişkin yasa düzenlemesi ve İstanbul Sözleşmesi'nden Türkiye'nin çekilmesiyle ilgili tepkisini de dile getiren Dilruba K. tutuklandı.

Haber 12-08-24 18:52

Instagram açıldı ilk İsmail Heniye paylaşımı Fahrettin Altun'dan geldi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Instagram'ın erişime açılmasının ardından yaptığı ilk paylaşımda, Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye'yi andı.

Haber 10-08-24 23:16

Instagram açıldı ama sosyal medya fenomeni Oğuzhan Alpdoğan'ın hesabı kapandı! İçerde 1,5 milyon takipçi kaldı

Instagram, META ile BTK arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından yeniden erişime açıldı. Instagram'da yüz binlerce takipçisi bulunan ve çektiği esprili videolarla tanınan sosyal medya fenomeni Oğuzhan Alpdoğan'ın ise hesabı kapatıldı. Alpdoğan, "Instagram hesabımı hiçbir şey yokken kalıcı kapatmış. İçerde 1,5 milyon takipçi kaldı" ifadelerini kullandı.

Magazin 10-08-24 22:26

İşte Instagram ile yapılan anlaşmanın detayları! İçerik kaldırma, terörle mücadele ve hesap güvencesi...

Instagram'a erişim engeli getirilmesinin ardından META ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı yetkilileri arasında çok sayıda görüşme gerçekleştirildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Instagram yetkilileriyle yapılan anlaşma sonucunda platforma erişim engelinin kaldırıldığını duyurdu. Yapılan anlaşmanın detayları da belli oldu. Buna göre, Instagram içerik kaldırma, terörle mücadele ve hesap güvencesi konularında ortak çalışma yapacak.

Haber 10-08-24 20:48

MYNET ÖZEL | Milyonlarca kişi bekliyordu: Anlaşma sağlandı, Instagram açıldı!

Türkiye'de 60 milyona varan kullanıcısı bulunan, 2 Ağustos tarihinden bu yana Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından alınan karar doğrultusunda kapalı olan Instagram açıldı. Sürecin başından beri Instagram yetkilileriyle devam eden görüşmeler sonuç verdi. Instagram'a erişim kısıtlaması 21.30'da kalktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu da META yetkilileriyle yapılan anlaşmanın içeriğini açıkladı.

Haber 10-08-24 19:48

Oğuzhan Uğur 4 sene önceki sözleriyle gündemde! 'Şimdiye kadarki en iyi tweet'

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Oğuzhan Uğur şimdi de 4 sene önceki sözleriyle gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde Instagram erişim engeli olmasına rağmen aldığı görüntülenme sayısıyla dikkat çeken Oğuzhan Uğur'a adeta yorum yağdı.

Magazin 10-08-24 14:56

Instagram krizinde son durum! Bakan Uraloğlu'ndan açıklama geldi: Son düzlükteyiz

Instagram ne zaman açılacak? Instagram 1 haftayı aşkın bir süredir kapalı. Herkes ne zaman açılacağını merak ederken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu krizdeki son durumu anlattı. Bakan Instagram'ın açılmasıyla ilgili 'Son düzlükteyiz' ifadesini kullandı.

Haber 10-08-24 12:30

Instagram yasağını o da farklı yorumladı! Cenk Eren sözlerini böyle düzeltti

Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlar ve değişimiyle adından söz ettiren Cenk Eren bu defa Instagram yasağı hakkındaki sözleriyle gündem oldu. Seyircinin sadece kendisini izlemesini ve video çekmemesini Instagram'ın kapalı olmasına bağlayan Eren sözlerini sahnedeyken düzeltti.

Magazin 10-08-24 10:52

Memur-Sen Konfederasyonu'ndan 'Instagram' açıklaması: Her türlü tedbir alınmalıdır

Memur-Sen Konfederasyonu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir süredir kapalı olan Instagram hakkında açıklamada bulundu. "Dijital Faşizme dur diyoruz" notuyla paylaşılan açıklamada Memur-Sen Konfederasyonu, "devlet toplumsal yapıyı korumaya yönelik her türlü tedbiri almaya devam etmelidir." ifadeleri kullanıldı.

Haber 10-08-24 09:14

Demet Akalın 18 bin TL'lik su faturasına isyan etti! MUSKİ harekete geçti

Son dönemde Instagram yasağına gösterdiği tepkiler ile sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın şimdi de X (twitter) üzerinden Bodrum'daki evine gelen 18 bin TL'lik su faturasına isyan etti. Akalın'ın sözleri üzerine MUSKİ harekete geçti.

Magazin 09-08-24 15:36

Instagram yasağı ne zaman kalkacak? Her an açılabilir diyerek duyurdu! Ufak ayrıntılar kaldı

Son dakika haberi: Instagram ne zaman açılacak? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan peş peşe açıklamalar geldi. Mersin’de Instagram ve Roblox’un yasaklanmasıyla ilgili konuşan Bakan Uraloğlu, "Instagram olsun, diğer sosyal medya platformlarıyla iletişim halindeyiz. Dün tekrar arkadaşlarla bir noktaya kadar geldik. Biz de gerçekten bir an önce çözelim istiyoruz" dedi. Uraloğlu son açıklamasında ise "Instagram her an açılabilir, ufak ayrıntılar kaldı" ifadelerini kullandı.

Haber 09-08-24 13:08

Roblox ve Instagram yasağı üzerine Bakan Tekin'den 'dijital faşizm' çıkışı: Hep birlikte dur demeliyiz

Önce Instagram, ardından Roblox... Türkiye iki dijital mecranın peş peşe erişime engellenmesini konuşuyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı, "Bakanlık olarak, çocuklarımızın dijital dünyada karşılaşabilecekleri tehlikelerden korunması ve dijital bağımlılığın önüne geçilmesi için çeşitli önlemler almaktayız" dedi.

Haber 09-08-24 11:17

Instagram engeline bir tepki de Yıldız Tilbe'den! 'VPN kapansın'

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararıyla 2 Ağustos'ta erişime engellenen sosyal medya platformu Instagram'ın yankıları sürüyor. Ne zaman açılacağı merak edilen Instagram engeline ünlü isimlerden tepkiler de gelmeye devam ediyor. Yasağa bir tepki de Yıldız Tilbe'den geldi. Ünlü ismin sözleri kısa sürede gündem oldu.

Magazin 09-08-24 08:33

Instagram yasağına o da kayıtsız kalamadı! Teoman Twitter'a fena salladı

Kendine has açıklamaları ve tavırları ile sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Teoman bu defa 2 Ağustos'tan bu yana kapalı olan Instagram hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

Magazin 09-08-24 08:15

Instagram yasağını 'detoks' olarak yorumlayanlara fena patladı! Elçin Sangu kendini tutamadı

2 Ağustos'tan bu yana Instagram'a BTK tarafından katolog suçlar nedeniyle erişim engeli getirildi. Erişim engeli sosyal medyayı ayağa kaldırırken bazı ünlü isimler bu yasağı 'detoks' olarak değerlendirdi. Ünlü oyuncu Elçin Sangu yasağa 'iyi geldi' diyen meslektaşlarına fena patladı.

Magazin 09-08-24 07:32

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali Instagram yasağına 'detoks' deyince Kenan Erçetingöz kendini tutamadı! Yargıtay'ın hakaret saymadığı kelimeleri tek tek sıralayıp ağzına geleni söyledi

Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Dilek karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Gülsim Ali günlerdir konuşulan Instagram yasağını 'sosyal medya detoksu' olarak değerlendirince sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Gülsim Ali'nin bu sözlerine Kenan Erçetingöz de kayıtsız kalamadı ve açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 08-08-24 16:49

Yasak dinlemediler, VPN ile girip özel hayatlarını anlattılar! Esra Ezmeci'ye kocasını aldattığını söyleyip...

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Yeni Baştan' programı sezon finali yapınca sosyal medya üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam eden Esra Ezmeci Instagram engeline rağmen soru cevap yapmaya devam etti. Ezmeci bir takipçisinin 'kocamı aldattım...' itirafı sonrası çok şaşırdı...

Magazin 08-08-24 16:47

TikTok'taki Atatürk'e sarılma akımı olay oldu! Hızla yayıldı, tepkiler çığ gibi büyüdü: Bu rezaleti durdurun!

Türkiye önce Instagram ardından da Roblox gelen erişim engelleme kararlarını konuşurken, bir başka sosyal medya platformu TikTok'ta başlatılan bir akım olay oldu. Yapay zeka ile oluşturulan "Atatürk’e sarılma" animasyonları giderek yayılırken, vatandaşlar ise ikiye bölündü. Söz konusu "Atatürk'e sarılma" videoları sosyal medyada tartışma yarattı.

Haber 08-08-24 08:06

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali Instagram yasağını detoksa bağladı! Sözleri tepki çekti

Gönül Dağı ile tanınan Gülsim Ali yasağı yanlış anladı. Instagram'a gelen yasağı detoks fırsatı olarak değerlendiren oyuncuya sosyal medyada tepki yağdı.

Magazin 08-08-24 07:13

Son dakika | Instagram için AK Parti'den pozitif mesaj: Kısa sürede açılacağını düşünüyorum!

Son dakika haberi: Türkiye "Instagram açılacak mı, Instagram yasağı ne zaman kalkacak?" sorularının yanıtını arıyor. Instagram'ın akıbetiyle ilgili sis perdesini ortadan kaldıracak açıklama AK Parti'den geldi. Devam eden görüşmelerle ilgili konuşan Hasan Yalçın "Kısa sürede açılacağını" düşünüyorum diye konuştu.

Haber 07-08-24 15:42