Instagram Dm Coktu Mu Haberleri

Instagram açılıyor mu? Kritik saat geldi, taraflar arasındaki toplantı başladı

Günlerdir kapalı olan Instagram'la ilgili yeni gelişme. BTK yetkilileri ve Instagram temsilcileri saat 13.45'te kritik toplantıda bir araya geldi. Platformun akıbeti bu toplantıdan sonra belli olacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-08-05 11:35:36

Wilfried Zaha Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Icardi'den sonra bir kafa karıştıran paylaşım daha: Yol ayırımı!

Galatasaray, yıldız futbolcuların sosyal medya hesabındaki hareketlilik 'ayrılık' iddialarını gündeme getirdi. Taraftarın sevgilisi Icardi'nin Instagram profilinden uzun süredir duran 'Galatasaray' başlıklı öne çıkarılan hikayeleri kaldırmasının ardından Wilfried Zaha'nın paylaşımı da olay oldu. Zaha'nın paylaşımı 'ayrılık mesajı' olarak yorumlandı.

Spor 2024-06-06 14:28:43

Instagram silinen mesajları geri getirme: Instagram'da silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Instagram’da silinmiş mesajları tekrar görmek istemek, birçok Instagram kullanıcısı tarafından araştırılan konular arasındadır. Global olarak milyonlarca üyesi bulunan popüler sosyal medya platformu Instagram’da fotoğraf ve video postlarıyla birlikte mesajlaşma özelliği de sıklıkla kullanılır. Kullanıcılar DM üzerinden atılan mesajları bilerek veya bilmeyerek silebilmekte ve daha sonra da mesajların nasıl geri yükleneceğini merak etmektedir. Instagram'da silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Haber 2024-04-18 23:39:15

Instagram DM’de ekran görüntüsü alma: Instagram DM’de (Direkt Mesajlarda) ss (ekran görüntüsü) alınca bildirim gider mi?

Instagram günümüzde birçok kullanıcıya sahip olan sosyal medya uygulamalarından biridir. Özellikle Direkt Mesaj olarak bilinen DM mesajlaşma bölümü iletişim kurma açısından çok fazla kullanılmaktadır. Kullanıcılar bu bölüme gelen herhangi bir mesajın ekran görüntüsünü aldığında karşı tarafa bildirim gidip gitmediği konusunda kuşku duyabilir. Peki, Instagram DM’de ekran görüntüsü alma işlemi nasıl yapılır, Instagram DM’de (Direkt Mesajlarda) ss (ekran görüntüsü) alınca bildirim gider mi?

Haber 2024-01-16 13:23:55

Instagram görüldü kapatma: Instagram DM’de görüldü nasıl kapatılır? Instagram DM görüldü kapatma nasıl yapılır?

Günümüzde birçok kullanıcı kendi amaçlarına yönelik birbirinden farklı sosyal medya platformu kullanmaktadır. Bu sosyal medya platformlarından biri de Instagram uygulamasıdır. Instagram uygulaması içerisinde kullanıcılarına sunulan pek çok farklı özellik vardır. Bu özellikler arasında mesaj bölümünde okunma ibaresini kapatma özelliği de bulunmaktadır. Peki, Instagram görüldü kapatma işlemi nasıl yapılır, Instagram DM’de görüldü nasıl kapatılır?

Haber 15-01-24 18:44

Ebru Polat derin dekolteli paylaşımıyla 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısına eşlik etti! Paylaştığı videoya düştüğü not ise dikkat çekti: 'İzleyince bağ bahçe satılıyor'

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabının hikayeler bölümünden bir video paylaştı. 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısını dinleyen Polat'ın derin dekolteli elbisesi dikkat çekti. Ünlü şarkıcı ayrıca şarkıya eşlikte etti.

Magazin 13-01-24 17:04

Threads hesap silme ve kapatma: Threads nasıl ve nereden silinir? Threads'i kapatınca Instagram kapanıyor mu?

Instagram Threads, takipçileriniz ile çeşitli şekillerde paylaşımlarda bulunmanıza olanak tanıyan bir içerik paylaşım uygulamasıdır. Instagram hesabınız ile bütünleşik olarak çalışır ve sizi yakın arkadaşlarınızla, takip ettiğiniz kişilerle ve takipçilerinizle bağlantıda tutar. Threads, Twitter’a yani X platformuna benzer şekilde benzer şekilde paylaşımlar yapmanıza izin verir. Peki, Threads silinir mi?

Haber 27-12-23 20:16

Şaşırtan hamle! Çağatay Ulusoy eski sevgilisini takibe aldı! Akıllara Barışıyorlar mı? sorusu geldi

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un sosyal medyadaki hamlesi şaşırttı. Ulusoy, 7 yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi Duygu Sarışın'ı Instagram hesabında yeniden takibe aldı. Bu gelişmenin ardından akıllara "Küllenen aşk yeniden alevleniyor mu?" sorusu geldi.

Magazin 25-12-23 21:38

Instagram not sözleri: En iyi, en güzel, kısa ve komik Instagram not sözleri için öneriler

Instagram milyonlarca kullanıcının fotoğraf ve video paylaştığı, sosyal bağlantıların güçlendiği bir platform olarak bilinmektedir. Bu popüler sosyal medya uygulaması, kişilerin hayatlarını, ilgi alanlarını ve yaratıcılıklarını paylaşmalarına imkan tanıyarak birbirinden farklı dünyalara kapı aralamaktadır. Instagram'ın not kısmı da story ve postlar dışında kişilerin DM kısmı üzerinden etkileşim kurabileceği bir başka alandır.

Haber 25-12-23 15:47

Instagram çöktü mü, Instagram'a ne oldu? 2 Kasım 2023 Instagram'da sorun mu yaşandı? İşte son durum...

'Instagram çöktü mü?' sorusunun yanıtı 2 Kasım 2023 Perşembe günü bazı kullanıcılar tarafından araştırıldı. Çünkü kullanıcı raporlarının Instagram'da problemlerin olduğuna işaret ettiği söylendi. Peki, Instagram çöktü mü, Instagram'a ne oldu? Instagram'da sorun mu yaşandı? İşte detaylar...

Haber 02-11-23 17:16

Bitmek bilmeyen tartışmaya Instagram Başkanı Adam Mosseri de katıldı: Android'in artık iOS'tan daha iyi olduğunu iddia etti

"Android mi yoksa iOS mu?" tartışması uzun yıllardır sürüyor ve hiç bitmiyor. Her iki işletim sisteminin kullanım alanları, avantajları ve dezavantajları farklı olsa da birçok kullanıcı birinden birinin daha üstün olduğunu iddia ediyor. Görünüşe göre bu bitmek bilmeyen tartışmaya Instagram'ın başındaki isim olan Adam Mosseri de katılmış durumda.

Haber 19-07-23 16:12

Instagram (story) hikâye SS alınca bildirim gidiyor mu? Instagram storyde ekran görüntüsü alınca bildirim gider mi?

Instagram storyleri ss almak yani ekran görüntüsü olarak kaydetmek, kullanıcıların paylaştıkları geçici içerikleri kaydetmelerine veya başka bir şekilde paylaşmalarına olanak tanır. Instagram'da storyler sadece 24 saat süreyle yayınlanabilir ve daha sonra otomatik olarak silinir. Bu nedenle eğer kullanıcılar bir arkadaşlarının veya takip ettikleri bir hesabın paylaştığı bir hikayeyi beğenir veya önemli bulurlarsa onu kaydetmek ve daha sonra tekrar izlemek için bir ss alabilirler.

Haber 09-05-23 14:50

Fenomen Simge Barankoğlu derin göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Bakana bir daha baktırdı

Fenomen Simge Barankoğlu sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Bir dönem 'Örümcek, korktun mu? Yılan, korktun mu? Korkmadın mı?' sözleriyle yeni bir akım başlatan Barankoğlu, sonrasında Instagram ve TikTok hesaplarında paylaştığı videolarıyla ünlendi. Cesur pozlarıyla da dikkat çeken isim göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 05-04-23 19:51

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, erişim sorunu mu var? 8 Şubat Twitter, Tiktok, Instagram çöktü mü? Son dakika

Twitter çöktü mü sorusu ile ilgili araştırmalar hızlandı. Birçok kullanıcı Twitter, ve TikTok hesaplarına giriş yapmakta sorun yaşadıklarını dile getiriyor. 8 Şubat itibari ile sosyal medya kullanıcıları erişimde neden sıkıntı yaşadıklarını merak etmeye başladılar. Peki, Twitter çöktü mü? Twitter, Tiktok, Instagram, Youtube çöktü mü?

Finans 08-02-23 16:29

Instagram çöktü mü? Instagram DM çöktü mü, neden açılmıyor? Kullanıcılar mesaj kutularına ulaşamıyor!

Instagram çöktü mü, Instagram DM çöktü mü?, mesajlarım neden iletilmiyor?' sorularının cevabı en çok aranılan konular arasında yerini aldı. Birçok kullanıcı sosyal medya hesabı olan Instagram'a giriş yapamıyor. Giriş yapabilenler de dm( Instagram direct message) gönderemiyor. Peki Instagram çöktü mü, Instagram DM çöktü mü, neden mesajlar iletilmiyor? İşte detaylar...

Finans 11-01-23 17:45

Telefon ve tabletlerde ÖTV kalkıyor mu? Telefonda ÖTV indirimi ne zaman? Sosyal medyadaki iddialar sonrası Bakanlıktan açıklama!

Telefon ve tabletlerde ÖTV'nin kalkacağı yönünde dün Twitter, Instagram ve Facebook'ta yer alan iddiaların ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Paylaşımlarda akıllı telefonlar ve tabletlerde Özel Tüketim Vergisinin kaldırılacağı öne sürülmüştü. "Cep telefonu ve tabletlerdeki ÖTV kalkacak mı?" sorusu internette araştırılıyor. Peki, Telefon ve tabletlerde ÖTV kalkıyor mu?

Finans 06-01-23 07:58

Instagram çöktü mü, sorun mu var? Instagram'a neden girilmiyor, ne zaman düzelir?

Instagram çöktü mü sorusu ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken, Instagram kullanıcıları Instagram'da yaşadıkları sorunun detayını sorguluyorlar. Peki, Instagram çöktü mü, sorun mu var? Instagram'a neden girilmiyor, ne zaman düzelir?

Haber 26-12-22 19:14

Instagram çöktü mü, Instagram'da sorun mu var? Sosyal medya ve internete erişimde sıkıntı mı var?

Instagram çöktü mü sorusu ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken, Instagram kullanıcıları Instagram'da sorun yaşadıklarından şikayet ediyor. Dünya genelinde kullanıcılar Instagram hesaplarında sorun yaşadıklarını kaydediyor. Peki Instagram çöktü mü, Instagram'da sorun mu var? İşte detaylar...

Haber 20-12-22 19:39

Merve Boluğur ve Mert Aydın boşanıyor mu? DJ Mert Aydın ile yeni evlenen Merve Boluğur açıkladı!

Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın boşanacağı iddia edilmişti. "Şşşşşşttttt" şarkısının yanı sıra bir mekandaki sahne performansıyla alay konusu olan ünlü oyuncu, parmağında yüzüğü olmadan Instagram hesabında paylaşımda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Merve Boluğur'dan 44 gün önce evlendiği DJ Mert Aydın ile boşanacaklarını yönündeki iddialara ilişkin açıklama geldi. Peki, Merve Boluğur ve Mert Aydın boşanıyor mu?

Magazin 17-11-22 07:51

Twitter, WhatsApp ve Instagram çöktü mü? Sosyal medya ve internete erişimde sıkıntı mı var? BTK nedenini açıkladı! Bant daraltma uygulaması nedir?

Twitter, WhatsApp ve Instagram çöktü mü, sosyal medya uygulamaları ve internet neden yavaşladı? Instagram, Twitter, WhatsApp, TikTok ve YouTube gibi çoğu sosyal medyanın kullanıcıları, "Instagram, WhatsApp ve Twitter çöktü mü, internette sorun mu var? internet yavaşladı mı?" sorularının cevabını arıyor. Kullanıcılar sosyal medyada erişim sorunu ve internette yavaşlama olduğunu bildirdi. Bu, kısa sürede gündem olurken, BTK'dan bant daraltma açıklaması geldi. Peki bant daraltma uygulaması nedir?

Haber 13-11-22 20:06

Twitter, WhatsApp, Instagram çöktü mü, sosyal medya uygulamaları neden yavaşladı? İnternette sıkıntı mı var?

Twitter, WhatsApp Instagram çöktü mü, sosyal medya uygulamaları neden yavaşladı? İnternette sıkıntı mı var? Bazı kullanıcılar internet erişimlerinde sıkıntı yaşadıklarını öne sürüyor. İddialara göre, Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, WhatsApp, TikTok ve daha birçok platform ve hizmete erişim sorunu yaşanıyor. Sorun yaşayanlar ise Instagram ve Twitter çöktü mü, internette sorun mu var, internet yavaşladı mı? sorularının cevabını araştırıyor. Kullanıcılardan çok sayıda rapor geliyor.

Finans 13-11-22 18:03

Instagram sürpriz özelliğini DM kutusuna ekledi! Denemek isteyenler nasıl kullanacaklarını şaşırdı: Mesaj atmıyordu gerekeni yaptık

Instagram kullanıcıları için yeni özellikler eklemeyi ihmal etmiyor. Instagram bugün ise Türkiye'de de kullanılmaya başlanan sürpriz bir özelliği DM kutusuna ekledi. Yeni özelliğin daha önce test edilmeye başlandığı ortaya çıkmıştı ancak şimdi Türkiye'deki kullanıcıların erişimine açılmış gibi duruyor. Bu özellik, Instagram DM kutusuna giren kullanıcıları şoke etti. Denemek isteyenler ise yeni özelliği nasıl kullanacaklarını tam anlamıyla şaşırdı. Sosyal medya ise bu özellikle sallanmış durumda.

Haber 09-11-22 18:39

Instagram çöktü mü, Instagram'da sorun mu var? Instagram kullanıcılarından şikayet raporları geliyor...

Instagram çöktü mü sorusu ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken, Instagram kullanıcıları Instagram'da sorun yaşadıklarından şikayet ediyor. Kullanıcılar Instagram DM'de (Instagram Direkt Mesaj) sorun yaşadıklarını kaydediyor. Peki Instagram çöktü mü, Instagram'da sorun mu var, Instagram DM'de "üzgünüz, ancak bir sorun oluştu" hatası nedir? İşte detaylar...

Haber 27-10-22 17:04

Instagram'da ekran videosu alınca bildirim gider mi? Instagram DM, story ve post gönderileri video ile kaydedilince bildirim gider mi?

Instagram'da herhangi bir sebepten ötürü DM, story ve gönderileri ekran videosu almanız gerekebilir. Bu işlem gerçekleştirilirken karşı tarafa bildirimin gidip gitmeyeceği ise merak edilen bir konudur. Peki, Instagram'da ekran videosu alınca karşıya bildirim gider mi?

Haber 09-10-22 11:04

Instagram video görüntüleyenleri görmek mümkün mü? Instagram gönderi ve reels videolarını hangi hesapların izlediği görülüyor mu?

Instagram özellikleri arasında bulunan Reels videoları, tüm kullanıcılar tarafından takip edilmektedir. Instagram'ın sunduğu video izleme özelliği, kullanıcıların paylaşımlarını kaç kişinin izlediğine dair bilgi edinmesine olanak tanımaktadır. Ancak, videoları kimlerin görüntülediği konusunda bilgi paylaşılmamaktadır. Bununla ilgili bilgi almak isteyenler de farklı uygulamalara yönelirler. Instagram video görüntüleyenleri görme mümkün mü?

Haber 08-10-22 19:53

Instagram'dan MSN Messenger'in efsane özelliğini hatırlatan yenilik! Test etmeye başladı

Instagram, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Şimdi ise popüler sosyal medya platformunun takipçileriniz için not bırakmanızı sağlayacak yeni bir özelliği test etmeye başladığı ortaya çıktı. Paylaşılan ekran görüntülerine bakılırsa yeni özellik kullanıma sunulduğunda, DM kutusundaki arama çubuğunun altındaki yeni bir bölümde karşımıza çıkacak. Yeni özellik akıllara ise MSN Messenger'in durum özelliğini akıllara getirdi.

Haber 28-09-22 15:48

DM ne demek? Popüler Instagram kısaltması DM'nin Türkçe anlamı ve açılımı nedir?

Instagram platformunda kullanıcılar arasında sürekli kullanılan terimlerden bir tanesi olan DM, İngilizce “Direct Message” kelimelerinin baş harflerinden oluşturulmuştur. DM Türkçesi, direkt mesaj anlamında kullanılmaktadır. Instagram’da DM nerededir? DM ne demek, açılımı nedir? DM Türkçesi nedir?

Haber 26-09-22 19:28

Instagram hesap dondurma nasıl anlaşılır? Dondurulan Instagram hesabı bulunur mu, mesaj gönderilir mi?

Instagram hesap dondurma işlemi, yapılan yönlendirmelerle adım adım uygulanarak başarıyla tamamlanabilir. Bir hesabın dondurulmuş olup olmadığı yine aynı kolaylıkla anlaşılabilir. Kullanıcılar için önem taşıyan bir nokta da dondurulan Instagram adresinin bulunup bulunamadığı ve mesajların gönderilip gönderilemediği konusudur. Instagram hesap dondurma nasıl anlaşılır? Instagram hesabını dondurunca ne olur?

Haber 25-09-22 22:38

Instagram’da toplu mesaj silme nasıl yapılır? Instagram'da mesajları toplu silme yöntemi nedir?

Instagram, kullanıcılara etkileşimde bulunmaları için DM (Mesaj Kutusu) özelliği de sunmaktadır. Ancak özelliğin fazlaca kullanılması mesaj kutusunun dolmasına sebep olur. Instagram'da mesaj kutusunu temizlemek için çok fazla zaman harcamak gerekir. Bundan dolayı kullanıcılar, uğraş ve zaman kaybından kurtulmak için Instagram toplu mesaj silme özelliği araştırır. Instagram mesajları toplu nasıl silinir? Uygulama ile mesajları toplu silmek mümkün mü?

Haber 25-09-22 22:36

Instagram DM mesaj silme nasıl yapılır? Instagram'da mesaj silinince karşı taraftan siliniyor mu?

Instagram dünya üzerinde 38 milyondan fazla kullanıcıya sahip bir sosyal medya uygulamasıdır. Bu nedenle etkileşim de çok fazla olmaktadır. Uygulamanın sunduğu özellikler arasında DM yani mesaj kutusu özelliği de bulunur. Anlık sohbet gerçekleştirmeye yarayan özellik, veri olarak kaydedildiğinden sorun yaratabilir. Instagram'da mesaj silme özelliği,bu noktada kullanıcılara kolaylık sağlar. Instagram toplu mesaj silme özelliği var mıdır?

Haber 25-09-22 22:35

Merve Boluğur Instagram'dan yanıtladı: Dizi sektörüne dönüş olur mu?

Şu sıralar özel hayatıyla Instagram gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, sevenlerinin çok merak ettiği 'oyunculuk' ile ilgili soruyu yanıtladı.

Magazin 12-09-22 22:03

İrem Derici ti’ye aldı: “Telgrafla flörtleşmeye başlayacaktık”

İrem Derici, Instagram'da dün gece saatlerinden beri süren 'Direkt Mesaj (DM) sorunu' sebebiyle sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. Son dönemde sık sık hata veren uygulamayı ti'ye alan ünlü şarkıcı İrem Derici " Yazıklar olsun Instagram! 5 saattir DM düşmüyor, rızkımı yedin. Kim bilir kimler yürüyecekti" dedi. Bugün öğrle saatlerinde bir paylaşımda daha bulunan ünlü şarkıcı takipçilerini gülümsetti..

Magazin 06-07-22 12:39

İnstagram çöktü mü? 6 Temmuz 2022 İnstagram DM sorunu ve mesaj gelmiyor hatası düzeltildi mi, ne zaman düzelir?

İnstagram çöktü mü, sorusunun yanıtı 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü 'DM mesaj gitmiyor hatası' sebebiyle kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki 6 Temmuz 2022 İnstagram DM sorunu ve mesaj gelmiyor hatası düzeltildi mi, ne zaman düzelir? İşte popüler sosyal medya uygulamasında 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü yaşanan DM mesaj gitmiyor hatasına ilişkin detaylar..

Haber 06-07-22 11:51

Instagram çöktü mü? Instagram'dan neden DM mesaj gönderilemiyor? Instagram'da DM sorunu yaşanıyor

Popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'da DM mesaj sorunu yaşanıyor. Çok sayıda kişi, "Instagram DM mesajları gitmiyor" diyerek sorun yaşadıklarına yönelik sosyal medya paylaşımları yapıyor. Hal böyle olunca kullanıcılar "Instagram çöktü mü?, Instagram'dan neden DM mesaj gönderilemiyor?" gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Peki Instagram çöktü mü? İşte Instagram'daki DM mesaj gitmiyor sorununun detayları...

Haber 06-07-22 10:54

Ebru Polat yarı çıplak poz verdi, göğüslerini çantayla kapattı! Hiç giyinme olur mu

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminden düşmeyen Ebru Polat bu defa sınırları zorladı. Doğum gününü kutlayan Ebru Polat, yarı çıplak poz verdi.

Magazin 30-06-22 19:23

İlayda Alişan dekolteli poz verdi! Düğmelerini iliklemeyi unuttun mu?

Kırmızı Oda, Masumiyet gibi başarılı dizilerle yıldızı parlayan genç oyuncu İlayda Alişan Instagram pozuyla sınırları zorladı. Gömleğinin düğmelerini açık bırakan İlayda Alişan'a çok sayıda yorum geldi.

Magazin 11-04-22 19:57

Instagram daha da kolaylaşıyor: Yeni özellikler duyuruldu

Instagram'dan mesajlaşmak isteyen kullanıcıların işi biraz daha kolaylaşıyor. Platform, DM (Direkt Mesaj) konusunda kullanıcıları memnun edecek bir dizi yeni özellikler eklediğini açıkladı. İşte Instagram'ın yeni özellikleri...

Haber 01-04-22 11:36

Ziynet Sali'nin son hali tartışma yarattı! Estetik kurbanı mı oldu?

Şarkıları ile sevilen ünlü şarkıcı Ziynet Sali, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Ziynet Sali'nin yüzündeki değişiminin görenler gözlerine inanamadı. Ziynet Sali hakkında "estetik kurbanı mı oldu?" ve "filtre mağduru mu oldu?" soruları sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 22-02-22 17:54

Hazar Ergüçlü kendisinden 19 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile evleniyor mu?

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün ilişkisi adım adım evliliğe doğru ilerliyor. Tüm eleştirileri duymazdan gelen çift, uzun süredir birlikte. Hazar Ergüçlü’nün Instagram hesabından paylaştığı fotoğraftaki detay, evlilik söylentilerinin fitilini ateşledi.

Magazin 03-12-21 21:07

Samsung'dan şifreli paylaşım! AMD GPU'lu Exynos geliyor mu?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Samsung Exynos hesabı üzerinden şifreli bir Instagram gönderisi yayınladı. "19 Kasım 2021’de her şey değişiyor" yazısının yer aldığı gönderiye göre Samsung, 19 Kasım'da yeni Exynos yonga setini tanıtabilir. Bunun AMD GPU'lu Exynos 2200 olması muhtemel.

Haber 09-11-21 12:14

Instagram DM çöktü mü? 3 Kasım Instagram DM ne zaman düzelecek?

Dünya çapında en çok kullanıcıya sahip olan sosyal paylaşım platformlarının başında gelen Instagram'da sorun yaşanıyor. Instagram kullanıcıları, DM (Direct Messages) kısmının çöktüğünü iddia etti. Bu kapsamda Instagram DM'nin çöküp çökmediği merak konusu oldu. İşte detaylar...

Haber 03-11-21 21:45

Yeşilçam’ın Afrodit’i Banu Alkan’dan Cüneyt Arkın’lı paylaşım

Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarından Banu Alkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda kendisine yöneltilen 'Hiç unutamadım' dediğiniz bir öpüşme sahnesi oldu mu?' sorusuna verdiği Cüneyt Arkın yanıtı sonrası yaptığı paylaşım olay oldu.

Magazin 07-10-21 11:42

Khloe Kardashian, kalçasının büyüklüğüyle Instagram’ı ikiye böldü: Photoshop mu, estetik mi?

Olaylı Kardashian ailesinin son günlerde ön plana çıkan ismi Khloe Kardashian, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla olay yarattı. Vücuduna yapışan dar bir elbiseyle poz veren Khloe Kardashian’ın kalçasının büyüklüğü gözlerden kaçmadı. Ünlü ismin takipçileri, fotoğrafın altını “photoshop mu? Estetik mi?” sorusuyla doldurdu.

Magazin 05-10-21 07:53

Instagram gizliliği ve güvenliği arttırıyor

Instagram yeni bir özelliği kullanıma sunduğunu duyurdu. Buna göre artık kullanıcılar Instagram’da kendilerini takip etmeyen kişilerin DM ve yorumlarını sınırlayabilecek.

Haber 13-08-21 10:27

Yayınlarını izlemekten kendinizi alamayacağınız 10 kadın Twitch yayıncısı

Son zamanlarda popülerleşen Twicth platformunu daha önce duydunuz mu? Twitch, Instagram, Facebook ve Youtube gibi bir sosyal medya platformu olarak ifade edilirken içerisindeki canlı yayın özelliği ile adından söz ettiriyor. 10 yıla yakın bir geçmişi bulunan Twitch, dünyanın en iyi oyuncularının ve yayın yapmak isteyen kişilerin insanlarla iletişim kurduğu bir yer olarak ifade ediliyor.

Trend 09-07-21 09:41

Kötü amaçlı DM isteklerini engelleyecek

Instagram nefret dolu veya taciz içeren DM isteklerini engelleme çabalarını yakında bir adım daha ileri götürülecek. Instagram’ın en son blog gönderisinde, insanların ilk etapta nefret dolu veya taciz edici DM’leri görmelerini  nasıl daha fazla önleyeceğini açıklıyor.

Haber 23-04-21 09:11

Instagram'dan DM için kötüye kullanımı engelleyen özellik!

Instagram DM'de kötüye kullanım mesajları filtrelemek için yeni bir özellik duyurdu. Duyuruya göre Instagram, rahatsız edici kelimeler, ifadeler ve emojiler içeren DM isteklerini otomatik olarak filtreleyecek, böylece onları asla görmenize gerek kalmayacak yeni bir araç sunuyor.

Haber 21-04-21 15:01

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti evleniyor mu? Oğuzhan Koç'un annesi fitili ateşledi

Pek çok başarılı yapımda yer alan ve şimdilerde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Koç'un annesi Kıymet Yalçın Koç'un oğlunun sevgilisi Demet Özdemir'i Instagram hesabından takip etmeye başlamasının ardından "Ünlü çift evleniyor mu?" dedikoduları da yayılmaya başladı. Peki ünlü çift gerçekten evleniyor mu? İşte Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ilişkisi hakkında detaylar...

Magazin 09-04-21 11:08

Doğduğun Ev Kaderindir Mehdi ölüyor mu? İbrahim Çelikkol ayrılıyor mu?

TV 8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol, dün yayınlanan bölümde vuruluyor. Dizinin takipçileri ise Mehdi’nin ölüp ölmediğini merak ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol başrolü Demet Özdemir ve Engin Öztürk ile paylaşıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Instagram sayfasında İbrahim Çelikkol'a veda edileceği paylaşıldı.

Magazin 01-04-21 09:54