Inter Roma Maci Haberleri

Galatasaray'ın gündemindeki Mario Hermoso Roma'ya imza atmak için İtalya'da!

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun uğraşlar gösterdiği Hermoso, Sarı-Kırmızılılar'ın teklifini kabul etmezken İtalyan ekibi Roma ile anlaştı. İşte detaylar...

Spor 2024-09-01 17:13:02

Horasan nerede? Horasan'a nasıl gidilir?

Horasan, M.Ö. 4000 civarında İpek Yolu'nun doğu-batı ekseninde kurulan önemli bir yerleşim yeridir. Tarihi boyunca Büyük Roma, Med, Asur ve Pers imparatorluklarının egemenliğine girmiştir. Milattan sonra ise Sasani, Arap ve Bizans yönetimleri altında kalmıştır. Bu bölge, farklı medeniyetlerin izlerini taşıyarak tarih boyunca birçok kişi tarafından ilgiyle incelenmiştir. Peki, Horasan nerede, Horasan'a nasıl gidilir?

Haber 2024-08-13 18:00:53

Alt yapı çalışmaları sırasında bulundu! 'Kepçenin kovasına aldığımızda fark ettik'

Adıyaman'da alt yapı yenileme çalışmaları sırasında Roma dönemine ait özel bir alanı belirleyen sınır taşı bulundu. Kepçe operatörü Gürsel Yorulmaz, içme suyu hattında çalıştıklarını belirterek "Çalışma esnasında bir taş parçası bulduk. Kepçenin kovasına aldığımız esnada taşın üzerinde yazı olduğunu fark ettik" dedi. Sınır taşının milattan sonra 2'nci yüzyıl Roma dönemine olduğunu belirleyen ekipler, taşı müzeye götürdü.

Haber 2024-07-26 12:22:45

Copa America finalinde Messi'ye olanlar oldu! Kulübü Inter Miami'den sakatlık açıklaması

Inter Miami, Copa America finalinde sakatlanan Lionel Messi için bir sakatlık açıklamasın bulundu. İşte detaylar...

Spor 2024-07-17 08:39:21

2 yıl önce aşk iddialarını reddettiler! Burcu Özberk ve Gökhan Alkan Roma tatilinde

Daha önce aşk dedikodularını yalanlayan Burcu Özberk ve Gökhan Alkan Roma tatilinde görüntülendi. İkili hakkında iddialar alevlendi. Akla Alkan'ın "Burcu benim dostum" sözleri geldi.

Kulis 09-07-24 07:54

Roma Sörloth'u istedi, Villarreal fiyatını açıkladı! Kıyasıya pazarlık...

La Liga'da fırtına gibi esen Trabzonspor'un eski yıldızı Alexander Sörloth Avrupa devlerinin dikkatini çekerken, fiyatı dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Spor 08-07-24 12:17

Osmaniye'de temel kazısında bulunan Roma dönemi mozaikleri gün yüzüne çıkarılıyor

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, temel kazısı sırasında bulunan Roma dönemine ait taban mozaiklerinin gün yüzüne çıkarılması için çalışma yapılıyor.

Yurthaber 25-06-24 11:24

Fiyatı 1190 TL'ye düştü! Puma'nın efsanevi modeli Roma Basic indirimde

Puma'nın yıllardır en beğenilen modelleri arasında yer alan, efsanevi Roma Basic Prime Day'e özel kaçırılmayacak bir indirimle karşınızda! Hem modern hem retro tarzı, hem klasik hem spor modeliyle öne çıkan bu ayakkabıya 709 TL indirimle sahip olmak isterseniz detaylar yazımızda...

Haber 05-06-24 17:24

Bisikletiyle gezerken yerde parıldayan bir cisim gördü! Eline alınca... 'Adımı tarihe yazdırdım'

Çanakkale'nin Çıplak köyünde evin bahçesinde Roma dönemine ait 2 bin yıllık sikke bulan 10 yaşındaki Onur Özcan Çimen bulduğu sikkeyi Arkeolog Hazal Fırat aracılığıyla Troya Müze Müdürü Rıdvan Gölcük’e teslim etti. Çimen bağışladığı sikke ile Troya Müzesinin ve Türkiye’nin en küçük eser bağışçısı oldu. 90 yıl önce arazide bulduğu Roma dönemine ait mezar stelini 1934'de Çanakkale Müzesi’ne bağışlayan 1923 doğumlu o dönem 11 yaşındaki Necdet ise yenilenen kayıtlarla ilk bağışçı olarak kayda geçti.

Haber 29-05-24 09:42

Son dakika | İmamoğlu'na ismini anmadan yüklendi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma çıkışı: 'Hiçbir haklı gerekçesi olamaz'

Son dakika haberi: İBB'nin kalabalık bir grup gazeteciyle gerçekleştirdiği Roma seyahati Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündeminde. Erdoğan isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklenerek tepki gösterdi, "Milletin cebinden basın mensuplarına özel uçakla Roma turu yaptırmanın hiçbir haklı gerekçesi olamaz" dedi.

Haber 28-05-24 15:14

Netanyahu için 'Türkiye harekete geçsin' çağrısı! Bahçeli caniyahu deyip ateş püskürdü: Bir an evvel bekliyoruz

MHP lideri Devlet Bahçeli, Roma gezisiyle çok tartışılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi, "Artık İBB'nin müsriflikten bahsetmesine kimse inanmaz" dedi. Bahçeli'nin konuşmasına İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkındaki çıkışı da damga vurdu. Bahçeli, Netanyahu için Türkiye'nin harekete geçmesini isteyip ses getirecek çağrısını açıkladı.

Haber 28-05-24 11:20

Antalya'da heyecan yaratan keşif! Zeus ve Aphrodite heykelleri... Tam 2 bin yıllık

Antalya'daki heyecan yaratan haberi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bakan Ersoy, Aspendos Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında Roma İmparatorluğu dönemine ait 2 bin yıllık Zeus ve Aphrodite heykellerinin bulunduğunu açıkladı. Söz konusu heykellerim fotoğrafları, büyük ilgi çekti.

Manşet 27-05-24 13:29

İmamoğlu'nun gündem olan Roma gezisine Özgür Özel'den ilk yorum! Büyük bir lobicilik çalışması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz hafta yanında çok sayıda gazeteciyle Roma'ya çıkarma yapmış, burada katılan otelin gecelik fiyatı çok konuşulmuştu. Konuyla ilgili ne diyeceği merak edilen CHP lideri Özgür Özel sessizliğini bozdu. Özel gündem olan seyahat için, "İstanbul için, Türkiye için bir şey yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-24 07:08

AK Parti'de 'PR harcaması' rahatsızlığı! Belediyelere fatura mı kestiler? İmamoğlu'nun Roma çıkarması sonrası onlar da start verdi

AK Parti içerisinde seçim sonrası hazırlanan raporun önemli çıkış noktalarından biri de sosyal medya! Sosyal medyada kendi gücünü artırmak, kişisel bilinirliğini yükseltmek isteyen siyasilerin belediye bütçelerinden harcama yaptıkları iddia edildi. Hükümet içinde yeni dönemde bunların önünün kesilmesi gerektiği görüşü hakim.

Kulis 23-05-24 14:07

Deniz Zeyrek ‘tasvip etmem’ dedi, İsmail Saymaz çok kızdı! Canlı yayında ‘Roma seyahati’ gerginliği: ‘Öyle bir ayıplı anlattın ki…’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekilerin İtalya'da kaldığı otelin fiyatı gündemden düşmüyor. İmamoğlu ile İtalya'da bulunan gazeteci İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek arasında canlı yayında tartışma yaşandı. Deniz Zeyrek'in sözlerine Saymaz, "Abi öyle bir ayıplı anlattın ki hiçbir ayıp yok!" diyerek tepki gösterdi.

Manşet 22-05-24 17:16

THY'den Ekrem İmamoğlu ve 'Özel uçak' açıklaması! Yahya Üstün duyurdu: 'Tarifeli uçakla gerçekleşmedi'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun beraberindeki gazeteci heyetiyle Roma çıkarması yapması gündemdeki yerini koruyor. 45 gazetecinin bulunduğu seyahatin konaklama ve ulaşım maliyetlerinin toplam 10 milyon TL'yi bulduğu iddia edilmişti. Ekrem İmamoğlu ise dün yaptığı açıklamada 'Gazetecileri davet etmemiz kadar doğal bir şey yok' demişti.

Manşet 22-05-24 12:09

Meclis'te 'Roma gezisi' kavgası! Osman Gökçek'e 'Trol çocuğu' diye seslenince, sert çıktı: Analarını bacılarını belediyelere yerleştiriyorlar!

Meclis'te CHP'li Veli Ağbaba ve AK Partili Osman Gökçek arasında tansiyon yükseldi. İBB'nin gazetecileri götürdüğü ve tartışma yaratan Roma seyahatiyle ilgili ikili arasında sert tartışma yaşandı. Ağbaba; Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'e 'trol çocuğu' diye seslenirken; Gökçek'ten de yanıt geldi: Analarını, bacılarını belediyelere yerleştiriyorlar!

Manşet 22-05-24 10:48

Son dakika | Roma gezisinin masrafları soruldu, İmamoğlu ilk kez yanıt verdi! Bundan daha doğal bir şey yok

Son dakika haberi: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu günlerdir konuşulan Roma gezisiyle ilgili tartışmalara yanıt verdi. Yanında kalabalık bir grup gazeteciyle gittiği seyahatin masrafları nedeniyle İmamoğlu eleştiri oklarını üzerine çekmişti. "Masrafları kim karşıladı?" sorusuna yanıt veren İmamoğlu ayrıca "Etik kurallar üzerinden eleştirileri dinliyoruz. Eksiğimiz varsa bakarız, sonrakinde yapmayız" mesajını verdi.

Haber 21-05-24 15:28

Roma gezisi tartışması devam ediyor! Erdoğan da eleştirmişti: İmamoğlu'ndan tek cümlelik yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz hafta gazetecilerle Roma seyahati gündem olmuştu. Kamuoyunda uzunca süren tartışmalara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılarak Kabine toplantısının ardından İmamoğlu'nu eleştirmişti. İmamoğlu'ndan konuyla ilgili açıklama geldi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tek cümlelik yanıt verdi.

Haber 21-05-24 12:38

ÖZEL | Ekrem İmamoğlu'nun Roma çıkarmasının yankıları sürüyor! Barış Terkoğlu'ndan dikkat çeken sözler: 'Kamunun parasını kim harcıyorsa hesabı sorulmalı'

Sızıntı, Mahrem, Metastaz gibi kitapların yazarı Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Barış Terkoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun beraberindeki heyetle İtalya'ya gitmesi sonrası çıkan tartışmayı değerlendirirken önemli ifadeler kullandı. Roma seyahati için davet almadığını dile getiren Barış Terkoğlu, 'Kamunun parasını kim harcıyorsa hesabı sorulmalı' dedi.

Manşet 21-05-24 07:39

İmamoğlu'nun Roma ziyaretindeki lüks otel olay oldu! Cüneyt Özdemir: 'Büyük gol yiyecekler'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekilerin İtalya'da kaldığı otel ve fiyatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Konaklamanın günlüğü 100 bin TL'yi bulduğu otel olayıyla ilgili gazeteci Cüneyt Özdemir "Büyük gol yiyecekler dedim" açıklamasını yaptı.

Manşet 21-05-24 00:03

Tartışmalı Roma seyahatinin merak edilen detayı Murat Ongun'a soruldu! Ruşen Çakır'a verdi veriştirdi: 'Bunlar artık gazetecilik yapamaz'

Ekrem İmamoğlu'nun İtalya gezisiyle ilgili tartışmaların yankıları devam ediyor. Yüksek maliyeti nedeniyle tepki çeken geziye katılan isimlerden biri de Murat Ongun olmuştu. Faruk Bildirici, Ongun'a "Davet ettiğiniz gazetecilerin harcamalarını İBB mi karşıladı?" sorusunu yöneltip aldığı yanıtı paylaştı ve "Ongun’un görüşlerine katılamıyorum" diye ekledi. Öte yandan gazeteci Enver Aysever, geziye eşiyle katılan Ruşen Çakır'a verdi veriştirdi, "Bunlar artık gazetecilik yapamaz" dedi.

Manşet 20-05-24 15:38

Lüks restorandan poz verdi! Murat Ongun bu kez İmamoğlu'nun Roma çıkarmasında boy gösterdi

İstanbul'da yoğun kar yağışı hakimken o dönem İBB Sözcüsü olan Murat Ongun'un yurt dışında olması tartışmalara neden olmuştu. Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı, Ertuğrul Özkök gibi gazetecilerle çıktığı Karadeniz turu nedeniyle de tepki çeken Ongun son olarak İmamoğlu'nun İtalya seyahatinde görüntülendi.

Manşet 19-05-24 12:05

Ekrem İmamoğlu'nun Roma çıkarmasına tepkiler sürüyor! Istakoz, Rolex derken... İsmail Saymaz'ın paylaştığı fotoğraf gündem oldu Roma'dan sevgilerle

Gecelik oda fiyatı 100 bin TL, toplam harcama maliyeti 10 milyon ile 15 milyon TL arası! Sosyal medya Ekrem İmamoğlu'nun 73 kişiyle yaptığı Roma seyahatini konuşuyor. Hem Ekrem İmamoğlu, hem de kamudaki şatafatın temsili olarak görülen ıstakoz ve Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex olayında objektif çıkışlarıyla bilinen gazetecilerin sessiz kalmasına tepki var.

Manşet 18-05-24 13:12

İmamoğlu'nun Roma çıkarmasındaki lüks hotel olay oldu! Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar diyerek eleştirdi... Geceliği 100 bin TL'lik oda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili anlaşmayı imzalamak için İtalya'ya gitti. İmamoğlu'na 45'i basın mensubu olmak üzere 73 kişiden oluşan kafile eşlik ederken; Roma'da kaldıkları Parco Dei Principi Grande Hotel gündem yarattı. Tek gecelik fiyatının neredeyse 100 bin TL'yi bulduğu hotel ve harcanan paralara İrfan Değirmenci'den sert tepki geldi: "Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar"

Finans 18-05-24 12:04

Messi yeni kurala isyan etti! Kimse beklemiyordu, maç sırasında bir anda kameraya döndü: Yanlış yapıyoruz!

Inter Miami'de oynayan yıldız futbolcu Lionel Messi, MLS'nin yeni kuralından rahatsızlık duyduğunu söyledi. Montreal Impact ile oynanan maç sırasında kenarda bulunduğu anda bir anda kameralara dönen Messi, "Bu tür bir kuralla yanlış yöne gidiyoruz" dedi. O anlar sosyal medyada geniş yankı buldu.

Spor 12-05-24 13:59

Tarihi eserlerden 300 binlik kazanç hayalini jandarma sonlandırdı

Denizli’den Aydın’a getirdikleri Roma dönemine ait tarihi eser parçalarını 300 bin TL’ye satmak isteyen iki şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 07-05-24 10:33

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla İtalya'da şov yapıyor!

İtalya Futbol Ligi'nde (Serie A) oynanan maçta Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun attığı gollerle Torino'yu 2-0 mağlup etti.

Spor 28-04-24 16:23

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla tarih yazdı ve İtalya'da şampiyon oldu!

Inter, derbide Milan'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti ve bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Milli futbolcumuzun formasını terlettiği Inter, 3 yıl aradan sonra ipi yeniden göğüsledi.

Spor 22-04-24 23:47

Udinese-Roma maçında yürekler ağza geldi! Evan Ndicka'nın fenalaşarak yere yığıldı, maç tatil edildi

İtalya Serie A'da oynanan Udinese - Roma maçında Romalı futbolcu Evan Ndicka fenalaşarak yere yığılırken karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 21:55

Messi'nin takımı Inter Miami, CONCACAF Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde elendi

Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin formasını giydiği MLS ekibi Inter Miami, CONCACAF Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Meksika ekibi Monterrey’e iki maçta da yenilerek turnuvaya veda etti.

Spor 11-04-24 16:07

Ses kaydı ortaya çıktı, Lionel Messi için soyunma odasında söylenen sözleri duyanlar inanamadı!

Inter Miami'nin yıldız ismi Lionel Messi son dönemde yaşadığı sakatlıklarla boğuşan Lionel Messi ile ilgili şok ses kaydı ortaya çıktı. Rakip takım antrenörü, Arjantinli yıldıza dair inanılmaz sözler söyledi. İşte detaylar...

Spor 10-04-24 18:18

12 yaşındaki çocuğun başına talih kuşu kondu! Yürürken bulduğu metal parçası 2000 yıldır keşfedilmeden duran Roma bileziği çıktı

Britanyalı 12 yaşındaki bir çocuk annesiyle yürüyüşe çıktıkları sırada olağanüstü bir keşfe imza attı. Küçük çocuğun yerde görerek aldığı metal parçası birinci yüzyıldan kalma nadir bir Roma bileziği çıktı. 2000 yıllık sonra derece nadir olan bileziğin değerinin ise servet olduğu ifade edildi.

Trend 05-04-24 11:32

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Icardi'nin eşi Wanda Nara, giydiği eşofmanla Inter taraftarını çileden çıkardı!

Daha önce Serie A ekibi Inter'de uzun yıllar forma giyen Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, katıldığı bir reklam filminden önce sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla Inter taraftarını çileden çıkardı. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 17:55

Yer: Diyarbakır! 12 bin yıllık tarihte ilk kez bulundu! Tam 2 metre... Önemli bir şahsiyetin olduğu düşünülüyor”

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki 5 bin yıllık Diyarbakır surlarının 4'üncü etabında olan 75 numaralı burç ile Saint George Kilisesi arasında yapılan kazıda Roma dönemine ait olduğu belirlenen "lahit" bulundu. Lahit, kentte bulunan ilk lahit oldu.

Kadin 03-04-24 19:23

Diyarbakır'da bulundu! Tarihte bir ilk

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki 5 bin yıllık Diyarbakır surlarının 4’üncü etabında olan 75 numaralı burç ile Saint George Kilisesi arasında yapılan kazıda Roma dönemine ait olduğu belirlenen ‘lahit’ bulundu. Lahit, kentte bulunan ilk lahit oldu.

Haber 03-04-24 17:34

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi gerçekleşti! Milan ile Roma çeyrek finalde karşı karşıya gelecekler...

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kura çekimi gerçekleştirildi. Avrupa Ligi'nde çeyrek finallerin ilk maçları 11 Nisan, rövanş maçları 18 Nisan'da oynanacak. Milan ile Roma eşleşmesi kura çekimine damga vurdu.

Spor 15-03-24 15:10

Karabağ'dan acı son! Son saniyede yıkıldılar

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçlarını ardından Marsilya, Benfica, West Ham United, Milan, Roma, Liverpool, Atalanta ve Bayer Leverkusen çeyrek finale yükseldi.

Spor 15-03-24 07:59

Roma-Brighton maçı öncesi iki taraftar bıçaklandı!

Bugün oynanacak Roma - Brighton maçı öncesinde dün gece iki Brighton taraftarının bıçaklandığı açıklandı.

Spor 07-03-24 19:40

Messi'nin şutu bebeğe isabet edince yürekler ağza geldi! Ufaklığın babasının tepkisi ise şaşkınlık yarattı

Inter Miami forması giyen Messi'nin dün oynadığı maçta çektiği şut tribündeki bebeğe geldi.

Spor 04-03-24 14:29

Kim Kardashian Lionel Messi'yi paylaşmaya doyamadı: O bir rüyayı yaşıyor

Ünlü futbolcu Lionel Messi, başarıdan başarıya koşuyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde MLS'in ikinci haftasında Messi'nin takımı Inter Miami, LA Galaxy'e konuk oldu. 1-1 biten maçı izleyenler arasında Kim Kardashian da vardı.

Magazin 28-02-24 13:09

Inter’e, Hakan Çalhanoğlu’ndan kötü haber

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun sağ uyluğunda kas gerilmesi olduğunu ve durumunun önümüzdeki günlerde tekrar değerlendireceğini açıkladı.

Spor 26-02-24 16:36

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçları sona erdi! Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Atletico Madrid'i evinde 1-0 mağlup etti

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları bu gece oynanan müsabakalarla devam etti. PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund 1-1 berabere kalırken, Inter, sahasında Atletico Madrid'i 1-0 mağlup etti.

Spor 21-02-24 01:01

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

Soğan çorbası tarifi: Soğan çorbası nasıl yapılır?

Nesilden nesile aktarılıp günümüze ulaşmayı başarmış, ilgi uyandıran bir ortaya çıkış hikâyesi olan bazı yiyecekler vardır. Bunlardan biri de Roma döneminden bu yana yapılan ve Fransız mutfağının gözde lezzetleri arasında kabul edilen soğan çorbasıdır. Siz de eğer isterseniz krallara sunulan bu lezzeti kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 10-02-24 13:36

Hakan Çalhanoğlu ile Kenan Yıldız'ın mücadelesinde kazanan Inter! Galibiyet golü bir Juventuslu'nun ayağından geldi, 17 maçlık seri sona erdi

İtalya Serie A'nın 23. hafta karşılaşmasında Inter ile Juventus karşı karşıya geldi. Milli yıldızlarımızın da forma giydiği dev mücadelede kazanan 1-0 skorla Inter olurken, konuk ekibin 17 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. İşte detaylar...

Spor 05-02-24 08:17

Elazığ'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda bir zanlı yakalandı

Elazığ'da Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen eserlerin ele geçirildiği operasyonda, bir zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 02-02-24 11:44

Lionel Messi'nin takımı Inter Miami'ye Al Nassr'dan tarihi fark... Talisca hat-trick yaptı maç tam 6-0 bitti

Riyad Sezon Kupası'nda Messi'nin forma giydiği Inter Miami ile Ronaldo'nun forma giydiği Al-Nassr kozlarını paylaştı. Ronaldo'nun sakatlığı nedeniyle tribünden izlediği mücadelede Messi daha sonra oyuna dahil olurken, Talisca hat-trick yaptı. Karşılaşma Al-Nassr'ın 6-0'lık tarihi galibiyetiyle sona erdi. İşte detaylar...

Spor 02-02-24 07:54

Galatasaray'da Sacha Boey'in yerine gelecek isim belli oldu! Sarı-Kırmızılılar Roma'ya Zeki Çelik için ilk teklifi yaptı

Galatasaray'da Sacha Boey Alman devi Bayern Münih'e rekor bir bonservis ücreti ile transfer eden Galatasaray'da sağ bek arayışları hız kazanırken sürpriz bir isim ile temas sağlandı. Sarı-Kırmızılılar milli yıldız Zeki Çelik için Roma ile temasa geçerken İtalyan ekibine ilk teklifini iletti. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 07:47