Kabine Toplantisi Ne Zaman 3 Nisan 2023 Haberleri

Özgür Demirtaş Merkez'in faiz indirimini ne zaman yapacağını tahmin etti! Yüksek faizden dert yandı

Merkez Bankası nisan ayından beri politika faizini sabit tutmaya devam ediyor. Sıkı para politikasında kararlı olan Merkez'in ağustos ayında faizi indirip indirmeyeceği ise merak konusu. Gözler, 20 Ağustos günü Merkez'in açıklayacağı faiz kararına çevrilmişken Akademisyen Özgür Demirtaş X hesabı üzerinden, "Türkiye sonbaharda faiz indirmek zorunda kalacak" diyerek indirim beklediğinin sinyalini verdi.

Finans 2024-08-14 11:16:48

Nisan'da zirve yapmıştı, iki aydır yerinde sayıyor: Bankada parası olanlar, yatırım yapacaklar dikkat! Ne yaptıysa olmadı, mevduat faizlerinde ibre takılı kaldı

Merkez Bankası’nın adımları Türk Lirası mevduat faizi hariç tüm faizleri yükseltti. Son iki aydır 3 aya kadar vadeli 50 bin liraya kadar mevduata verilen faiz oranları yüzde 45 seviyelerinde kaldı. TL mevduatta zirve ise 19 Nisan haftasında yaşanmıştı.

Finans 2024-08-12 07:49:40

MYNET ÖZEL | BIST 100 endeksinde derin kayıp! Tüm dünya borsaları çakıldı ama o 3. oldu! Borsa yeniden yükselecek mi? ‘Merkez Bankası da ayak uyduracak…’

Fed’in faiz hamlesine ilişkin beklentiler piyasaları alt üst etti. Tüm dünya borsaları adeta çökerken piyasalarda ‘Kara Pazartesi’ yaşandı. Düşüşten en çok etkilenen 3. borsa ise BIST 100 oldu. Dün iki kez devre kesen endekste kapanış yüzde 5,5 ekside gerçekleşti. Peki borsa neden düştü? Ne zaman yükselir? Ekonomist Doç. Dr. Batuhan Tufaner, “Uzun vadede risklerin azalması ve dünyada faiz indirimlerinin başlaması ve bunu da TCMB’nin takip etmesi BIST 100 açısından olumlu olacaktır” dedi.

Finans 2024-08-06 07:25:29

Bingöl'de deprem hendekleri kazıldı! Uzmanlar bu 3 sorunun peşine düştü

Türkiye deprem gerçeği ile yüzleşmeye her gün ufak sarsıntılar yaşayarak devam ederken önemli bir gelişme de Bingöl’de yaşandı. Üç bakanlık öncülüğünde TÜBİTAK'ın desteklediği proje kapsamında araştırma ekibi aralarında Yedisu fay hattının da bulunduğu alanda toprağı kazarak inceleme yapıyor. Uzmanlar araştırmasında “Bir sonraki deprem ne zaman olur?” sorusuna yanıt arıyor. İşte son dakika deprem haberinin detayları…

Haber 2024-07-24 14:41:34

iPhone SE (3. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (3. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple markası tarafından üretilen iPhone SE 3 Peek Performance adı verilen etkinlikte duyurulmuştur. True Tone, Retina Flash, Touch ID özelliklerine sahip olan bu akıllı telefonun ilk çıktığı dönemdeki satış fiyatı ve dikkat çekici bulunan özellikleri hakkında açıklama yapılmalıdır. Peki buna göre, iPhone SE (3. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (3. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Haber 10-07-24 13:33

iPhone SE (2. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (2. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

2 adet performans, 4 adet verimlilik çekirdeğine sahip olan A13 Bionic çip ile gelen iPhone SE (2. nesil) 3 ayrı kapasite seçeneğiyle üretilmiştir. Dahili hafızası 64 ile 256 GB arasında değişkenlik gösteren iPhone SE 2 ilk çıktığı dönemde hızlı şarj ve Haptic Touch özellikleriyle dikkat çekmiştir. Bu cihazın yakından incelenmesi için iPhone SE 2 özellikleri, çıkış tarihi ve önerilen satış fiyatları gibi bilgiler derlenmelidir.

Haber 07-07-24 16:01

iPhone 8 Plus ne zaman çıktı? iPhone 8 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 8 Plus’ın 3 GB RAM, iOS 11 sürümü ve 3 ayrı temel renk seçeneği ile piyasaya sürüldüğü bilinir. Suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikasına sahip olan bu iPhone modeli 64, 128, 256 GB’lık seçeneklerine göre fiyatlandırılmıştır. Bu bağlamda iPhone 8 Plus ilk çıkış tarihi, önerilen satış fiyatları ve donanımsal özellikleri hakkında bilgi edinmek isteyenlere detaylı açıklamalar yapılmalıdır.

Haber 06-07-24 13:58

iPhone 6 ne zaman çıktı? iPhone 6S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 6 Plus ve Apple Watch gibi cihazlarla beraber Tim Cook tarafından tanıtılan iPhone 6 modeli iOS 8 sürümüyle satışa sunulmuştur. Bu cihazın 3 ayrı renk opsiyonu, M8 yardımcı hareket işlemcisi ve 4 ayrı kapasite seçeneği mevcuttur. iPhone 6 modelini araştıranlara cihazın donanım ve tasarım özellikleri ile çıkış fiyatı hakkında bilgi sunulmalıdır.

Haber 03-07-24 16:20

iPhone 5S ne zaman çıktı? iPhone 5S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple’ın günümüze kadar tasarladığı akıllı telefon modelleri bazı kişiler tarafından sıklıkla araştırılır. Apple akıllı telefon modelleri arasında iPhone 5S de vardır. 3 ayrı dahili hafıza seçeneğiyle satışa sunulan iPhone 5S modelini hatırlamak isteyenlere bu cihazın teknik özellikleri ve fiyatı hakkında açıklama yapılmalıdır.

Haber 02-07-24 14:22

Serkan Keskin ile düğünü 3 kez ertelendi! Meriç Aral ne diyeceğini bilemedi

5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Serkan Keskin ve meslektaşı Meriç Aral'ın düğün tarihi tam üç kez ertelenmişti. Ne zaman evlenecekleri merak edilen ünlü çiftin düğün tarihi belli oldu.

Magazin 26-06-24 08:19

Emekli maaşları ne zaman ödenecek? SSK, Bağ-Kur, memur emeklisinin gözü SGK'daydı: Bayram ikramiyesi var ama...

16 milyon emekli Kurban Bayramı öncesi hesaplarında çifte ödeme bekliyordu. 3 bin TL bayram ikramiyesi 10 Haziran’dan itibaren memur emeklisi, Bağ-Kur ve SSK emeklisi için ödenmeye başladı. Ancak emekli maaşı ödemesinde beklenen olmadı. SGK’dan erken maaş ödemesi için şimdiye kadar bir açıklama gelmedi. Eğer açıklama gelmezse emekliler bu bayrama da maaşsız girecek. İşte İşte 4a, 4b, 4c emekli bayram ikramiyesi ile emekli maaş ödeme takvimi…

Finans 12-06-24 09:52

Emekliye 3 bin TL! Milyonlar bugün banka ATM’lerine koşacak: İşte 4a, 4b, 4c emekli bayram ikramiyesi ödeme takvimi

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 4A, 4B, 4C SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri için beklenen gün geldi. Milyonlarca emeklinin hesabına bugünden itibaren emekli ikramiyeleri yatırılmaya başlanıyor. Ödemeler 14 Haziran’a kadar sürecek. Memur ve emekli maaşlarının da ödemesinin bu hafta yapılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca bu hafta kamu çalışanlarına ilave tediye ödemeleri de hesaplara geçecek. Rakamın 8 bin TL civarında olması bekleniyor.

Finans 10-06-24 07:17

Hizmet aynı fiyat farklı... Ticaret Bakanlığı devreye girecek: İkinci el araba alım satımı yapanlar dikkat!

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, oto ekspertiz merkezlerinde belirli standartlar olması gerektiğini belirterek, "Baktığınız zaman aynı işlemlerin bir yerde bin liraya bir başka merkezde de 3 bin liraya yapıldığını görebiliyorsunuz. Kalite standartları ne denli önemliyse fiyat standardı da önemli." dedi.

Finans 08-06-24 12:12

Küçükçekmece'de bina çökmesi sonrası uzman isimden korkutan sözler! '2-3 bin tane var, saatli bomba gibi'

Küçükçekmece’de 1 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı bina çökmesi sonrası İstanbul'daki sorunlu yapılar bir kez daha gündem oldu. Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, "Deprem bile gerekmeden yıkılabilen binalarımız var. İstanbul’da hemen hemen her sene 2-3 tane böyle olay yaşamaktayız. İstanbul'da 2 bin 3 bin binanın böyle olduğunu tahmin etmekteyiz. Bunlar saatli bomba gibi ne zaman patlayacağı belli olmayan fakat zamanı gelince de böyle facialara sebep olan bir durumla karşılaştırıyor" dedi.

Haber 02-06-24 13:28

31 Mayıs akşamına kadar süresi var! Emeklilerin hesabına erken geçecek: Hem ikramiye hem maaş, en az 13 bin lira ödenecek

Emekli maaşı zammı öncesi emekliye çifte ödeme! Haziran ayına denk gelen Kurban Bayramı’nda milyonlarca kişi hem emekli maaşını alacak hem de 3 bin lira olan bayram ikramiyesini hesaplarında görecek. Peki emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Bakan Işıkhan ‘yakında’ yanıtını vermişti ama emekliler için erken aylık da gündeme geldi.

Finans 27-05-24 09:30

Filenin Sultanları yeniden parkeye çıkıyor! Önümüzdeki maç ne zaman?

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Milletler Ligi (VNL) organizasyonu tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Fransa ile karşılaşan millilerimiz parkeden 3-0 galip ayrılmıştı.

Spor 23-05-24 19:27

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 11-05-24 09:59

Öğretmen atamaları ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin canlı yayında tarih verdi

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması ile ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin öğretmen atamalarında merakla beklenen tarih için "Kabine toplandıktan sonra Cumhurbaşkanımızın da kararını aldıktan sonra açıklamamızı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Egitim 01-05-24 16:38

Ücretsiz doğal gaz dönemi bitti! Faturalar artık 150 lira daha fazla olacak

Ücretsiz doğal gaz ne zaman sona erecek? Nisan 2023’ten bu yana devam eden ücretsiz doğal gaz desteği için sürenin sonuna gelindi. Yaklaşık 20 milyon haneye verilen 25 metreküplük doğal gaz desteğinin sona ermesi ile faturalarda artık 150 TL’lik aylık destek de sona erecek. Öte yandan Mayıs ayında doğal gaz faturaları için fiyat tarifesi kararı da BOTAŞ tarafından açıklandı. İşte detaylar…

Finans 01-05-24 08:30

Mevduat faizlerinde 25 Nisan virajı! Faiz oranları yüzde 60’a dayandı: ‘O tarihte başlayacak…’

Güncel mevduat faizi oranları ne? Mevduat faizleri yükselecek mi? Elinde Türk Lirası olan yatırımcılar dikkat! 3 ay vadeli faizler yüzde 60’a yaklaştı. Morgan Stanley son tahmininde Türkiye’de faiz indirimi döngüsünün ancak 2025 ilk çeyreğinde başlayabileceğini öngörmüştü. Şimdi gözler mevduat faizlerini yakından ilgilendiren açıklamaya çevrildi. Merkez Bankası faiz kararı belli oluyor. Kritik gün ise 25 Nisan…

Finans 18-04-24 11:43

Tuvalette belirti gösteriyor! Bu 3 renk acilen doktora gitmenizi işaret ediyor

İdrarın değişen renklerini ve bunların gerçekte ne anlama geldiğini araştıran bir uzman, her zaman sifonu çekmeden önce idrarınızın rengine bakmanız gerektiğini tavsiye etti. Bu sayede bazı hastalıkları erken teşhis edebilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Haber 15-04-24 08:49

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 15-04-24 07:55

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

Bakan da uyarmıştı, son gün yarın, 'Sonra öderim' diyenlere kötü haber: Yaptırımlar yolda!

Tapu sahipleri ilgilendiren gün geldi çattı. 2023 yılı kira gelir beyannamesinin verilmesinde son gün 5 Nisan! Peki kimler beyanname verecek, beyanname nereden doldurulacak, istisna bedeli ne kadar ve kimler yararlanabilecek? İşte kira beyannamesine dair merak edilenler...

Finans 04-04-24 11:05

2024 Ramazan Bayramı ne zamandı? 2024 Ramazan Bayramı ne zaman başladı, ne zaman bitti?

Bayram dönemleri tüm insanlar için oldukça önemlidir. Kimi bayramlar resmî bayram olarak ifade edilirken kimisi ise dini bayram kategorisine girmektedir. Ramazan Bayramı da dini bayram olarak bilinen ve İslam âlemi için büyük önem taşıyan bir bayramdır. Oruç tutma ayı olarak tabir edilen Ramazan ayının bitimine denk gelen bu bayram, toplamda 3 gün şeklinde kutlanmaktadır. Peki, 2024 Ramazan Bayramı ne zamandı? 2024 Ramazan Bayramı ne zaman başladı, ne zaman bitti?

Haber 03-04-24 18:56

TV yayın akışı 3 Nisan 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

3 Nisan 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 3 Nisan Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Eyvah Eyvah, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 3 Nisan Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 03-04-24 07:22

SGK'dan emeklilerin beklediği açıklama geldi: Ödemeler başladı!

SGK'dan emekli ikramiyelerine ilişkin son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca emeklinin beklediği gün geldi. 3 bin TL'ye yükseltilen bayram ikramiyelerinin ödemeleri bugün başladı. Ödemeler 5 Nisan'a kadar sürecek. Kimler, ne zaman bayram ikramiyesini alacak? SGK'nın açıklamasında ödeme takvimi de açıklandı.

Finans 02-04-24 08:38

En düşük emekli maaşında Nisan ayının sırrı! SGK Uzmanı Murat Bal rakam vererek anlattı: 2 bin liralık dokunuş…

Seçim öncesi emekliler arasında maaşlara seyyanen zam talepleri yükseliyor. Hükümetin ise bu konuda hangi adımları atacağı merak konusu olurken SGK Uzmanı Murat Bal, en düşük emekli maaşı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye seyyanen zam gelecek mi, ne zaman? Nisan ayı detayı dikkat çekerken yeni emekli maaşı tablosu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Finans 13-03-24 10:50

Ramazan 2024: 2024 Ramazan ne zaman, ilk oruç ne zaman başlıyor?

Arapça bir kelime olan Ramazan, 3 ayların sonuncusudur. İslam dininde önemli bir yeri olan, Müslümanlar tarafından kutsal bir ay olarak kabul edilen bu dönemde oruç tutulur ve teravih namazı kılınır. 1 ay boyunca oruç tutulan bu süreç her yıl farklı zamanları kapsar. Peki 2024 Ramazan ne zaman, ilk oruç ne zaman başlıyor?

Haber 04-03-24 19:37

Emekli bayram ikramiyesi 3000 TL oldu! SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi bu haberi bekliyordu: İşte zamlı ikramiye ödeme takvimi

Bayram ikramiyesi 2024 yılı için yüzde 50 artış ile 3 bin TL’ye yükseltildi! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi bu yıl toplam 6 bin TL emekli bayram ikramiyesi alacak. Karar Meclis’ten geçerek yasakaşırken şimdi gözler emekli ikramiyesi ödeme tarihi için gelecek açıklamaya çevrildi. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte 16 milyon emekli için ikramiye ödemesi takvimi…

Finans 02-03-24 07:40

Yeni emeklilerin maaşına milli gelir ayarı! Aylıklar yeniden hesaplanacak, ilave zam geliyor

Seçim öncesi emeklilerin seyyanen zam beklentileri sürerken dün Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 büyüme rakamlarını açıkladı. Milli gelirde yaşanan artış sonrası 2024 yılında emekli olanların aylıklarına da güncelleme gelecek. Aylıklara ilave zam yapılacak. Peki zamlar ne zaman yansıyacak, artış oranları ne olacak? İşte haberin detayları...

Finans 01-03-24 11:21

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 SON DAKİKA | 3 bin TL mi 5 bin TL mi derken ‘maliyet hesabı’ planları bozdu! Emekli ikramiyesi kararı Meclis’te: İşte ödeme takvimi

Son dakika: Emekli bayram ikramiyesi zammı belli oldu. Artışta 3 formül konuşulan emekli ikramiyeleri 2024’te 3000 TL olarak ödenecek. Bayram ikramiyesi düzenlemesi TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Düzenlemeden 31 Mart 2024’e kadar emeklilik dilekçesi veren EYT’liler de yararlanacak. Ayrıca dul ve yetim aylığı alana da ödeme yapılacak. Peki kim ne kadar bayram ikramiyesi alacak? 2024 bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Finans 17-02-24 08:15

Emekli bayram ikramiyeleri için 3 formül masada! 2024 emekli ikramiyesine yüzde yüz zam ihtimali... Canlı yayında 'nisan öncesi' işaret edildi

Emekli bayram ikramiyesi zammı son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2'şer bin lira ve Cumhuriyetin 100. yılına özel 5 bin TL toplamda 9 bin lira ikramiye alan emeklilere zam müjdesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. 2024 emekli ikramiyesine ne kadar zam yapılacak, masadaki formüller neler?

Finans 14-02-24 11:27

2024 ÖĞRETMEN ATAMASI | Takvim, sayı ve branş dağılımı... Kabine Toplantısı bugün! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da olacak

2024 öğretmen atamaları için beklenen gün geldi. Atama bekleyen öğretmen adaylarının gözü kulağı bugün Beştepe'de olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı'nda öğretmen atama takviminin masaya getirilmesi bekleniyor. Peki 2024 öğretmen ataması için takvim nasıl olacak? Atama ne zaman gerçekleşecek? Öğretmen kadro ve branş dağılımı nasıl olacak? İşte tüm detaylar...

Finans 12-02-24 08:08

MHP’den Meclis’te İntibak Yasası sesleri! 2000 sonrası SSK emeklileri bunu bekliyordu: SGK Uzmanı Özgür Erdursun 3 aşamalı o formülü anlattı

İntibak yasası ne zaman çıkacak? Milyonların emekli maaşı zammı konuştuğu şu günlerde 2000 sonrasında emekli olan SSK’lıların en çok merak ettiği konuda yeni bir gelişme yaşandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Meclis kürsüsünden İntibak Yasası çağrısında bulundu. SGK Uzman Özgür Erdursun ise intibak düzenlemesi için, “Yapılması gereken yapılacaktır” diyerek emekli maaşları düzenlemesi için 3 aşamalı formülü açıkladı.

Finans 27-01-24 07:46

Memur emeklilerinin fark ödemeleri başladı!

Son dakika haberi... Emekli Sandığı emekli maaş farkı ödemelerinin ne zaman yatacağı merak konusuydu. Emekli Sandığı'ndan aylık alanların ocak ayı zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemelerine bugün başlandı.

Finans 26-01-24 13:04

Emekli maaş farkı ödeme tarihleri belli oldu! Kimine 1 kimine 3 ödeme: SGK'dan açıklama geldi

Son dakika haberi... Emekli Sandığı emekli maaş farkı ne zaman yatacak? Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarihi duyurdu! Emekli Sandığı'ndan aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemeleri 26 Ocak’ta ödenmeye başlanıyor. Yaklaşık 2,5 milyon memur emeklisi için yapılacak fark tutarı 19,3 milyar lira olarak hesaplandı. Ödemeler ise bankalar ve PTT üzerinden yapılacak.

Finans 25-01-24 13:47

'2024'te kilo vermek için daha az yemek yerine daha fazla yemeniz gereken 3 yiyecek' Zayıflamak isteyenler için paylaştı

Kilo vermek pek çoklarının 2024 yılı için yeni yıl hedefleri arasında! Uzmanlar bunun için sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan şaşmamak gerektiğini sık sık vurguluyor. Ancak kilo vermeye karar verip de ilk adımı atmak isteyenler çoğu zaman ne yiyeceklerine ve ne kadar yiyeceklerine karar veremiyor. ABD'li bir diyetisyen sosyal medya hesabından 'daha az yemeye çalışmak yerine, hedefi 2024'te kilo vermek olanların daha fazla yemesini istediği üç yiyeceği' paylaşarak ezber bozdu.

Kadin 22-01-24 15:39

Emeklilere ek zam ödemesi için gözler o tarihte: Yeni emekliler de yararlanacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. Emekliler ek zammın yatırılacağı tarihi merakla beklerken gözler Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'na çevrildi. Ek zam ne zaman hesaplara yatacak? Yeni emekliler de ek zamdan faydalanabilecek mi?

Finans 21-01-24 08:46

2023 asgari ücreti: Asgari ücret 2023'te ne kadardı?

Temmuz 2023 öncesi ile sonrasında asgari ücrete zam yapıldığı bilinir. Bu zamlar ayrı olarak ele alındığı zaman asgari ücretin 2023 senesinin ilk ve ikinci yarısında kaç TL artırıldığı anlaşılır. Bununla beraber 2023 asgari ücret artış tutarları öğrenildiği zaman açıklanan maaş miktarının kaç TL olduğu da kolaylıkla açıklanabilir. Ardından 2023’te yapılan asgari ücret zammının SGK primi ve işsizlik sigortası gibi kesintilere nasıl yansıdığı da ele alınmalıdır.

Finans 19-01-24 21:34

Emekli maaşı zammı Meclis'ten geçti mi, ek zamlar ne zaman ödenecek?

Emekliler zam oranındaki gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. Peki ek zam kararı Meclis'ten geçti mi? Ek zamlı maaşlar ne zaman yatırılacak?

Finans 19-01-24 15:27

Emekliye ek zam belli oldu! Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? İşte SSK Bağ-Kur ödeme takvimi

Son dakika haberi… En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? sorusu Kabine Toplantısı sonrasında belli oldu. 7500 TL olan emekli taban maaş rakamı 10 bin liraya, zam oranı yüzde 37,57'den yüzde 42,6'ya yükseltildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milyonların beklediği haberi duyurmasının ardından sıra Meclis aşamasına Bağkur SGK emekli maaşı ödemelerinin ne zaman yapılacağına çevrildi. İşte emekliye ek zam düzenlemesinin detayları ile 4a, 4b, 4c SSK Bağkur Emekli Sandığı maaş ödeme takvimi…

Finans 17-01-24 11:22

Emekli zammı ne kadar olacak? Kabine Toplantısı başladı: Son dakika açıklaması Erdoğan'dan gelecek: Emekli zammında '5.450 TL' sınırı

Son dakika: Emekliye ek zam düzenlemesi için milyonların beklediği kritik Kabine Toplantısı başladı. SSK Bağ-Kur emekli maaşı zammında en somut adımın atılacağı toplantının ardından tüm gözler açıklama yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da olacak. En düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? diye merak ederken SGK Uzmanı Özgür Erdursun 3 milyon kişinin 5450 TL sınırına takıldığını söyledi. Tek formülü de açıkladı.

Finans 16-01-24 16:13

KABİNE TOPLANTISI EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA: 12 puanlık fark için kritik viraj! En somut adım, saatler kaldı: Refah payı ve en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Son dakika haberi… SSK ve Bağ-Kur emeklisi ile memur emeklisi arasındaki yüzde 11,68’lik fark için bugün adım atılıyor. Milyonlarca kişi emekli maaşı zammı için bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek Kabine Toplantısı’nı bekliyor. Emekliye ek zam düzenlemesinde masada birkaç formül duruyor. Peki 7500 TL olan en düşük Bağ-Kur SSK emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte refah payı için öne çıkan o formüller…

Finans 16-01-24 08:46

Geri sayım başladı: Emeklinin zam hesabı değişti, iki formül masada, maaş dengesi için beklenen tarih...

TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından memur ve emeklilerin zam oranı da belli oldu. Memur ve işçi emeklisinin zam oranındaki farkın açık olması ek zam talebini gündeme getirdi. Gözler bu hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı'na çevrilmişken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıklaması sonrası emeklinin ek zam hesabı değişti. Hangi formüller masada, emeklilerin maaşları ne zaman dengelenecek?

Finans 14-01-24 07:51

EMEKLİYE EK ZAM 2024 SON DAKİKA | 3 hafta aranın ardından yılın ilk Kabine Toplantısı! Emekli zammı için tüm planlar Erdoğan'ın masasında: En düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak?

Son dakika… SSK Bağkur emekli zammı yüzde 37,57, memur emekli zammı ise yüzde 49,25 olarak kesinleşmişti. Memur emeklisi zam oranı, işçi emeklisi ile arayı 11,68 puan açmıştı. Şimdi gözler emekliye ek zam için refah payı ve seyyanen zamma çevrildi. En düşük emekli maaşı ne olacak? Zamlı emekli maaşım ne zaman yatar? soruları gündemdeki sıcaklığını korurken tüm formüller ortaya çıktı. Kritik gün ise bugün... Yılın ilk Kabine toplantısı 3 hafta aranın ardından toplanıyor. Zam konusu masada!

Finans 08-01-24 08:31

MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? Esra ve Tahsin canlı yayında yarıştı! MasterChef 2023 şampiyonluk ödülü ne oldu? İşte kazanan isim

MasterChef All Star'da aylarca süren heyecan şampiyonun belirlendiği büyük finalle son buldu. TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan MasterChef All Star finalinde Tahsin ve Esra şampiyon olabilmek için yarıştı. Tahsin ve Esra MasterChef finalinde 3 ayrı turda birbirinden özel yemekler hazırladı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, Esra ve Tahsin'in yaptığı yemekleri puanlayarak MasterChef'in yeni şampiyonunu belirledi. MasterChef 2023 şampiyonunun büyük ödülü de belli oldu.

Magazin 08-01-24 06:47

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Kök aylığı 7.500 liranın altında olana 3 kademeli formülasyon: ‘Özel çalışma yapılıyor, ışık hızıyla…’

Emekli Sandığı (4C) emeklisinin 2024 yılının ilk 6 ayında alacağı zamlı maaşlar ile SSK (4A) ve Bağ-Kur (4B) emeklilerinin aylıklarındaki artış oranları belirlendi. Memur emeklisi yüzde 49,25, SSK ve Bağkur emeklisi yüzde 37,57 zamma hak kazandı. SSK (4A, 4B, 4C), Bağkur, Emekli Sandığı zam oranlarının duyurulması ile milyonlar emekli maaşı hesaplaması yapmaya başladı. Peki 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak? İşte 2024 emekli kök maaş zammı hesaplaması.

Finans 04-01-24 12:30

İstanbul'a lapa lapa kar yağacak, kutup soğukları geliyor! 'Yüzde 90' diyerek tarih verdi... 4 gün boyunca etkili olacak (3 Ocak Meteoroloji hava durumu tahminleri)

2024'ün ilk günlerinde kar yağışı ve soğuk hava uyarısı geldi. Meteoroloji uzmanları İstanbul için kar yağışı tahminlerinde bulunurken, 'Kutup Soğuğu' uyarısı geldi. "İstanbul'a lapa lapa kar yağacak" diyen uzmanlar, tarih verirken; hava durumuyla ilgili tahminlerini açıkladı ve 2024 kışının çok sert geçebileceğinin altını çizdi. Peki İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Kutup Soğuğu ne zaman gelecek? Bu kış nasıl geçecek? İşte 3 Ocak çarşamba (bugün) hava durumuyla ilgili son dakika tahminleri...

Trend 03-01-24 06:25