Kadir Aydın Haberleri

AK Partili vekilin yakınlarının olduğu minibüs kaza yaptı! 2 ölü, 8 yaralı

Çorum'da kontrolden çıkarak, takla atan minibüs, çeltik tarlasına yuvarlandı. Ters dönen araçtaki 30 yaşındaki Dilek Yılmaz ve 2 yaşındaki oğlu Furkan Ali hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Minibüstekilerin, AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın'ın yakınları olduğu öğrenildi.

Haber

Yağışlar çiftçinin yüzünü güldürdü

Malatya Tarım ve Orman Müdürü Tahir Macit: - "Aralık ayındaki yağışlar iyi, gelecek için umut verici. Yağışlar böyle devam ederse hem barajlarımız dolar hem kaynak sularımız tekrar akar' - "Kale ilçesinde aralık 2017'de 8,4 milimetre yağış olmuştu, 2018'in aynı ayında ilçeye 88,6 milimetre yağış düşmüş" - Çiftçi Kadir Aydın: - "Temmuz ayında kuruyan çeşmemiz 5 gün önce akmaya başladı. Bu yıl inşallah su sıkıntısı çekmeyeceğiz"

Finans

2019 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın: - "Cumhurbaşkanlığı Külliyesine 'kaçak saray', Cumhurbaşkanımıza 'diktatör' diyenler, oy verenlere 'makarnacı' yakıştırması yapanlar ve sabah kalktıklarında 'inşallah milletimizin başına bir felaket gelir.' diye dua edenler bilsinler ki bu dil doğru bir dil değildir ve bu dua asla kabul olmayacaktır" - AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik: - "Aynı üst akıldan emir alan DEAŞ ve PKK, 15 Temmuz'dan sonra stratejik operasyonlar yapamaz hale getirildi" - AK Parti Ankara Milletvekili Arife Polat Düzgün: - "2002'de yüzde 2,6 oranıyla 5 milyar lira olan bütçeden sağlığa ayrılan payı, yüzde 4,5 oranıyla 49 milyar liraya çıkardık"

Haber

Şehidin kardeşlerine üzüntü tazminatı

Afyonkarahisar'da 3 yıl önce mühimmat deposundaki patlamada 24 silah arkadaşıyla şehit olan er Kadir Aydın'ın anne-babasının açtığı manevi tazminat davası, Askeri Yüksek İdare Mahkemesince reddedildi.

Haber

Kadir Aydın

Kadir Aydin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kadir Aydin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yoklamada bulunmayan askerlerin isimleri

Afyonkarahisar'da dün akşam meydana gelen mühimmat deposu patlaması sonrası yapılan yoklamada bulunmayan 25 askerin ismi belirlendi.

Haber

Öldürülen AK Partili ile ilgili şok iddia

Diyarbakır'da, öldürülen AK Partili Umut Aydın'ın ailesi, oğullarının partili bir yöneticinin öldürtüldüğünü iddia etti

Yurthaber