Kadir Çermik Haberleri

Üç Kuruş 9. yeni bölüm 2. fragmanı! Çukur'un Emmi'si Kadir Çermik, Üç Kuruş'a Baybars rolüyle katıldı

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Üç Kuruş'un 9. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un yeni bölümlerinde Baybars fırtınası esecek. Çukur'da Emmi karakterini canlandıran Kadir Çermik'in canlandırdığı Baybars dizideki dengeleri değiştirecek. Fragmanda Nezih, Kartal'ın kendisine savaş açtığını Baybars'a söylüyor. Usta oyuncu Kadir Çermik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da "Yeni bir macera başlıyor" dedi.

Magazin

Çukur 127. son bölümde Emmi'ye veda! Yamaç'tan Vartolu'ya büyük şok

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur 127. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur son bölüme amca Koçovalı'nın öldürdüğü Emmi'nin vedası damga vurdu. Emmi'nin cenazesini alan Yamaç, kahvenin önüne getirdi. Çukur'da Kadir Çermik'in canlandırdığı Emmi'nin öldürülmesiyle herkes yıkıldı. Yamaç ile Vartolu arasında da gergin anlar yaşandı.

Magazin

Çukur 126. son bölüm final sahnesi! Emmi öldü! Kadir Çermik Çukur'dan ayrıldı

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur 126. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur'da amca Cumali Koçovalı, kendisini mahalleden gitmesi için tehdit eden ve Yamaç ile Salih'e gerçekleri açıklayacağını söyleyen Emmi için infaz kararı verdi. Amcanın gizemli adamı Emmi'ye saldırdı ancak Yamaç kurtarmayı başardı. Finalde ise Emmi bu defa amca Cumali'nin karşısına çıktı. Amca Cumali Emmi'yi kurşun yağdırarak öldürdü. Çukur'da Emmi'yi canlandıran Kadir Çermik ise diziden ayrıldı.

Magazin

Çukur dizisinde bir ayrılık daha! Çukur'un Emmi'si Kadir Çermik diziye veda ediyor

Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisi Mayıs sonunda final yapmaya hazırlanıyor. Çukur'da üst üste yaşanan ayrılıklara yeni bölümde bir yenisi daha eklenecek. Çukur'da Amca Cumali'ye rest çeken ve bildiklerini açıklayacağını söyleyen Emmi öldürülecek. Emmi rolünü canlandıran Kadir Çermik ise diziye veda edecek.

Magazin

Kadir Çermik

Kadir Çermik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kadir Çermik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çukur dizisinin Emmi'si çapkınlık turunda

Çukur dizisinde 'Emmi' karakteriyle tanınan Kadir Çermik, gittiği mekânda çapkınlık yapınca tepki gördü

Magazin