Kadir Saglam Haberleri

'Hanımla ben hipnoz olduk' 15 milyonluk arsayı 5 milyona sattırdılar! Ne kadar mal mülk varsa hepsi gitti

Küçükçekmece’de, 68 yaşındaki Muammer Çatıkkaş Silsüpür’ü telefonla arayan dolandırıcılar kendilerini polis olarak tanıttı. Bir çetenin Muammer Çatıkkaş adına sahte kimlik çıkardığını ve gizli operasyon yürüttüklerini söyleyen sahte polisler, ailenin tüm mal varlığını sattırdı. Kadir Silsüpür, Kastamonu’da piyasa değeri 15 milyon lira olan ev ve arsalarını 5 milyon liraya satarak parayı dolandırıcılara teslim etti.

Haber 2024-09-04 11:58:45

Kadir İnanır'dan haber var! Hayat arkadaşı Jülide Kural son durumunu anlattı

Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır Beykoz'da yaşadığı evde 24 Mart sabahı hastalanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Uzun süre yoğun bakımda kalan Kadir İnanır'in hastanedeki tedavisi bir süredir devam ediyor. Usta oyuncunun son durumu hakkında hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi.

Magazin 2024-08-31 13:08:35

Neslihan Atagül doğum öncesi tatilde! Bebek göründü

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddialarıyla gündemden düşmeyen Neslihan Atagül son yaptığı paylaşımda hamile olduğunu açıklamıştı. Şimdilerde ailesiyle birlikte Kuşadası'nda tatilde olan Atagül'ün belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 2024-08-28 12:52:42

Kazı sırasında bulundu! 3 yıl önce başlamıştı 'Çok önemli! Kesin bir şey var...'

Muğla'daki Fethiye Kalesi kazısında Apollon'a ait olduğu değerlendirilen heykel başı bulundu. Prof. Dr. Kadir Pektaş "İç kalede bayrak direğinin bulunduğu alanda çalışmalarımız sırasında duvar içinde milattan sonra 2. yüzyıl sonrasına ait olduğunu tahmin ettiğimiz heykel başı bulundu. Bu bizim için çok önemli bir parça" diyen Pektaş "Heykel başı Apollon'a ya da başka bir tarihsel kişiye ait olabilir. Kesin bir şey var, matkap kullanıldığı için milattan sonra 2. yüzyıla ait olduğu netleşti" dedi.

Haber 2024-08-22 11:59:44

Kadir Doğulu yapım şirketinin kapısına kilit vurdu! Kimse maaş alamadı, çok sayıda mağdur var...

Kendisi gibi oyuncu Neslihan Atagül ile uzun yıllardır mutlu bir evliliği olan ve şimdilerde bebek heyecanı yaşayan Kadir Doğulu iflas haberleriyle gündeme geldi. Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’ün de desteği ve ortaklarıyla kurduğu yapım şirketinin kapısına kilit vurdu. Maaşını alamayan çalışanlar dava açmaya hazırlanıyor...

Magazin 21-08-24 10:44

Kadir Ezildi yıllar sonra ortaya çıkan babasına ateş püskürdü! 300 lirayı benden esirgedi

Sunucu Kadir Ezildi nişanlandığı dönemde doktor babası Mehmet Ezildi yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Gizli olan hesabını herkese açan Mehmet Ezildi'ye dair Kadir Ezildi ilk kez konuştu ve babasına sert çıktı.

Magazin 21-08-24 08:01

Altından daha değerli arı zehrini üretmeye başladı! Kilosunu 100 bin dolara satıyorlar

Ardahan'da şarküteri işi yapan Kadir Özer, dede mesleğini seçerek arıcılık yapmaya başladı. İlk önce 10 kovanla başladığı arıcılıkta şimdi ise yaklaşık 300 kovana sahip olan Özer, sadece bal üretmekle yetinmeyerek, propolis, polen, arı sütü, apilarni, arı ekmeği ve son olarak da arı zehri üretiyor.

Finans 19-08-24 12:27

Kadir İnanır iyi mi? Felç kaldığı söylenirken Jülide Kural konuştu: Böyle haberler nereden çıkıyor?

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, 24 Mart Pazar günü Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Beynine giden damarlarından birine pıhtı atması nedeniyle hastaneye yatırılan ve tedavisi halen devam eden Kadir İnanır'ın, sağ kol ve sağ bacağının felç olduğu iddia edildi. Jülide Kural'dan ise açıklama geldi.

Magazin 15-08-24 10:12

Kadir Ezildi nişanlısını özleyince soluğu Erzurum'da aldı! Gamze Türkmen sevgilisini karşısında görünce...

Sunucu Kadir Ezildi, 15 gün önce nişanlandığı Gamze Türkmen’e sürpriz yapıp soluğu Erzurum’da aldı. Ezildi kendisini gören nişanlısının tepkisini takipçileriyle paylaştı.

Magazin 05-08-24 07:38

Dizi başlamadan veda etti... Neslihan Atagül'ün hamileliği işleri değiştirdi

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdi de hamilelik açıklamasıyla gündemde. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu setlere dönmeyi planlarken hamilelik açıklaması işleri değişirdi. Neslihan Atagül dizi başlamadan projeden ayrıldı.

Magazin 31-07-24 09:59

Tolga Sarıtaş'ın yeni adresi belli oldu! Fenomen dizi ile anlaştı

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Güneşin Kızları ve Kayıp Şehir gibi yapımlarda yer alan Tolga Sarıtaş uzun zamandır ortalarda yoktu. Son olarak Baba dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu. Tolga Sarıtaş fenomen dizi ile anlaştı.

Magazin 31-07-24 08:17

Neslihan Atagül hamile olduğunu duyurdu! Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz

2016 yılından bu yana mutlu bir evlilikleri olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu sık sık özel hayatlarıyla gündeme geliyordu. Çift mutlu haberi sosyal medyadan duyurdu. Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu açıkladı.

Magazin 30-07-24 07:02

Anayasa Mahkemesi Başkanının torunu 2. kattan düştü! Hastaneye kaldırıldı

Bursa'da küçük bir çocuk, bulunduğu binanın 2’inci katından aşağı düştü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuğun Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya'nın torunu olduğu öğrenildi.

Haber 28-07-24 22:25

'Onu affetmiyorum' demişti! Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı babası sonunda ortaya çıktı

'Temizlik Avcıları' programı ile ekran kariyerine başlayan, şimdilerde 'En Hamarat Benim' programının sunuculuğunu üstlenen Kadir Ezildi son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanan Ezildi her anını takipçileriyle paylaşarak adından söz ettirmişti. Yankıları günlerce süren nişanın ardından Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı babası da ortaya çıktı.

Magazin 27-07-24 15:53

Kadir Doğulu'nun görüntüleri uzun süre konuşulmuştu! 'İlk görüşte aşk mıydı?' diye soruldu! Neslihan Atagül'ün verdiği yanıt şaşırttı

'Sefirin Kızı', 'Kara Sevda' ve 'Yaprak Dökümü' gibi yapımlarda yer alan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu ile evliliğinde sekiz yılı geride bıraktı. Geçtiğimiz yıl Kadir Doğulu'nun gittiği bir eğlence mekanında kadınlarla samimi görüntüleri ortaya çıkmış ve ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Ancak ünlü çift her seferinde aralarında bir sorun olmadığını dile getirdi. Neslihan Atagül şimdi de katıldığı bir programdaki açıklamalarıyla gündem oldu.

Magazin 25-07-24 14:44

Kadir Ezildi hastaneye kaldırıldı! Narkozun etkisindeyken ilk sözleri bakın ne oldu

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Kız isteme, söz ve nişan görüntüleriyle sosyal medyayı sallayan Ezildi şimdi de hastane odasından paylaşım yaptı. Ünlü isim bel fıtığı nedeniyle bir operasyon geçirdi.

Magazin 23-07-24 14:55

Gözünü altınlardan ayıramadı! Kadir Ezildi Gelin hiç gülmüyor eleştirilere patladı

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanlandı. Düğün gibi nişanda Ezildi gözlerini takılan altınlardan alamazken "Gelin suratsız" eleştirilerine de yanıt verdi.

Magazin 21-07-24 07:19

Kadir Ezildi Gamze Türkmen ile nişanlandı! İlk kareler geldi

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gamze Türkmen'e evlilik teklif etmiş ve aile arasında düzenlenen bir törenler sözlenmişti. Kadir Ezildi dün akşam nişanlandı ve nişanından ilk kareleri de takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-07-24 07:56

Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı! Sözden karelere beğeni yağdı! 'Çok zarif ve güzel'

"En Hamarat Benim” isimli programda sunucu olan ve temizlik tutkusuyla adından söz ettiren Kadir Ezildi son günlerde özel hayatıyla gündemdeydi. Ünlü isimden müjdeli haber geldi. Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı ve aile arasında düzenlenen törenle sözlendi. Sözden ilk karelere beğeni yağdı.

Magazin 18-07-24 07:31

Kadir Ezildi sır gibi sakladığı sevgilisini paylaştı! Evlenme teklifi ettiği anlar gündem oldu

"En Hamarat Benim” isimli programda sunucu olan ve temizlik hastalığıyla adından söz ettiren Kadir Ezildi son günlerde aldığı evlilik kararı ile gündemdeydi. Ezildi düğün hazırlıkları yaptığı anları takipçileri ile paylaşıyor ve herkes sevgilisini merak ediyordu. Kadir Ezildi sonunda sır gibi sakladığı sevgilisini paylaştı. Ezildi'nin evlenme teklifi ettiği anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-07-24 13:19

Havalar ısındı, bakteriler arttı! Kasaptan uyarı: Buzluktan alınan eti yanlış yöntemlerle çözdürmeyin

Eskişehir'de kasaplık yapan esnaf Kadir Şen, sıcak havalarda buzluktan çıkartılan etlerin daha çabuk çözündüğüne dikkat çekerek malzemenin bozulmaması ve bakteri üretmemesi için tüketilmeden 1 gün buzdolabının soğutucu kısmında bekletilmesi gerektiğini söyledi.

Kadin 17-07-24 10:53

Yasemin'i öldürüp üzerine moloz dökmüşler! Kan donduran detaylar: 'Emre ile birlikte ol yoksa seni asansör boşluğuna atarım'

Bursa'da yurttan çıktıktan dört gün sonra bir inşaatta cesedi bulunan Yasemin Cemre İçlikan'ın ölümüne ilişkin davada 17 yaşındaki tutuklu Bedirhan G. hakim karşısına çıktı. Tutuksuz sanıklar Emre C. ve Kadir D. de yaşananları anlattı.

Haber 13-07-24 15:16

Bir şirket daha halka arz başvurusunda bulundu!

BinBin halka arz başvurusunda bulundu.1000 Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Abdik, "Mikro mobilite sektöründe öncü konumumuzu daha da pekiştireceğimize ve uluslararası pazarlarda daha da güçlü bir varlık göstereceğimize inanıyoruz" dedi.

Finans 10-07-24 13:00

Yeşilçam'ın efsanesi Kadir İnanır yeniden yoğun bakımda! Hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi

Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır geçtiğimiz aylarda beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve günlerce yoğun bakımda kalmıştı. Şimdilerde entübe edildiği söylenen Kadir İnanır'ın yeniden yoğun bakıma alındığı ortaya çıktı. İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi.

Magazin 10-07-24 10:30

Kadir Ezildi düğün hazırlıklarına başladı! Murat Övüç böyle seslendi! 'Kıza günah! O kız kör mü?'

"En Hamarat Benim” programıyla tanınan sunucu Kadir Ezildi düğün hazırlıklarına başladı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran evlilik haberine Murat Övüç de kayıtsız kalamadı. Övüç, Ezildi'ye 'Kıza günah! O kız kör mü?' diyerek seslendi.

Magazin 06-07-24 15:51

Sevgilinle nasıl öpüşeceksin? diye sorulmuştu! Kadir Ezildi evlilik kararı aldı, işte sevgilisi...

"En Hamarat Benim” isimli programda sunucu olan ve temizlik hastalığıyla adından söz ettiren Kadir Ezildi evlilik kararı aldı. Kadir Ezildi sevgilisinin ailesiyle tanışmaya gitti. Ezildi'nin sevgilisine beğeni yağdı.

Magazin 04-07-24 11:21

Erkan Petekkaya'nın gurur günü! Oğlu Cano üniversiteden mezun oldu

Başarılı oyunculuk performansı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Erkan Petekkaya son olarak O Kız dizisinde hayat verdiği 'Kadir' karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Şimdilerde yeni projesi için hazırlıklarını sürdüren Petekkaya'nın oğlu Cano, mezun oldu. Oğullarının mezuniyet törenine katılan çift, fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Magazin 29-06-24 11:41

Tesbih namazı nasıl kılınır, tesbih namazı kaç rekattır? 2024 Tesbih namazı kılınışı nasıldır? Tesbih namazı fazileti, okunan dualar ve sureler nelerdir?

Müslümanların hayatı boyunca bir kez de olsun kılması gereken namazlardan biri de Tesbih namazıdır. Diğer namazlara göre uzun bir namazdır. Bu yönüyle diğerlerinden ayrılan Tesbih namazı, İslam aleminde hayırlı bir gece olması nedeniyle genellikle Kadir Gecesi'nde kılınır. Toplamda 4 rekattan oluşan bu kılması oldukça faziletlidir. Bu namaz kerahet vakitlerinde kılınmaz. Peki, Diyanet tesbih namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Tesbih namazı fazileti, okunan dualar ve sureler nelerdir?

Haber 28-06-24 09:05

Kadir Suresi oku: Kadir Gecesi Suresi okunuşu (İnna Enzelnahü) nasıldır? Kadir Gecesi Suresi Türkçe anlamı (Meali), Arapça yazılışı, fazileti ve tefsiri

Kadir Suresi en fazla araştırma konusu olan surelerden biridir. Özellikle kandil ve Mübarek ramazan ayı içerisinde sık sık araştırılır. Kadir Suresi Kuran-ı Kerim'de yer alan 97. sure olarak bilinen Kadir Suresinde Kadir Gecesinin önemi ve Kuran-ı Kerim'in bu gece indirilmeye başlandığından bahsedilir. 5 ayeti kerimeden oluşan Kadir Suresi bu özel gecenin önemi bildirilmektedir. Peki, Kadir Gecesi Suresi okunuşu (İnna Enzelnahü) nasıldır?

Haber 28-06-24 09:05

Kadir Gecesi namazı nasıl kılınır? Kadir Gecesi namazı kaç rekattır? Kadir Gecesi namazına nasıl niyet edilir, ne zaman kılınmalıdır?

Kadir Gecesi İslam aleminde mübarek gecelerden bir tanesidir. Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece Ramazan ayının son günlerine denk gelmektedir. Ramazan ayının 27. gecesi olarak kabul edilen Kadir Gecesi'nde geceyi ibadet ederek geçirenler Kur'an-ı Kerim'den sureler okuyup, namaz kılıp, dualar edip, tesbih çeker. Peki, Kadir Gecesi namazı nasıl kılınır? Kadir Gecesi namazı kaç rekattır? Kadir Gecesi namazına nasıl niyet edilir, ne zaman kılınmalıdır?

Haber 28-06-24 09:05

Kadınlarda daha sık görülüyor! El bileğinizdeki ağrının nedeni o hastalık olabilir!

Kadınlarda daha sık görülen ganglion kistinin el ve el bileği çevresindeki eklem veya komşu tendonlardan köken alan ve oldukça sık görülen iyi huylu kitleler olduğunu söyleyen El Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Kadir Uzel, genellikle ağrısız olan kistin oluştuğu bölgede çevresindeki sinire baskı yaparsa ağrı ortaya çıkabileceğini söyledi.

Kadin 28-06-24 08:43

Çok acı olay! Sitenin bahçesinde oynuyordu... Otoparktan çıkan aracın altında kaldı! Emniyet müdürü yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı

Erzurum'da çok acı bir olay meydana geldi. Sitenin bahçesinde oynarken otoparktan çıkan otomobilin çarptığı iki arkadaştan 5 yaşındaki Alparslan Cellat yaşamını yitirdi, 7 yaşındaki E.A.Y. ise yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza yerine gelerek bilgi alan Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, küçük çocuğun yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Araç sürücüsü, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Cellat'ın cenazesi ise Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber 25-06-24 16:07

Sezen Aksu Kadir İnanır'ı ziyaret etti! Hekimoğlu türküsünü söyleyince usta isim duygulandı

Sezen Aksu, moral vermek için Kadir İnanır'ı hastanede ziyaret etti. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve tedavi gören İnanır'ı ziyaret sırasında Aksu "Hekimoğlu" türküsünü söyledi. O anlarda usta oyuncu duygulandı.

Magazin 23-06-24 08:36

Engin Öztürk ve Büşra Develi başroldeydi... Sette ödeme krizi yaşandığı iddia edildi! Başrolden açıklama geldi

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün ortağı olduğu Alim Yapım imzalı “Aşkın Pusulası” dizisinin çekimlerine 6. bölümünde ara verildiği ortaya çıkmış ve setin durma sebebinin ise teknik ekibe ödeme yapılmadığı olduğu söylenmişti. Dizinin başrol oyuncusu Engin Öztürk setin durma sebebi hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 21-06-24 15:30

Plaj karelerini peş peşe paylaştı! Neslihan Atagül'ün tarzı dalga konusu oldu

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları sebebi ile uzun süre gündemde kalan Neslihan Atagül son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 'Saat 05:00' notu ile plajdan karelerini peş peşe paylaşan Atagül'ün tarzı sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 15-06-24 10:56

5 bin liralık emekli bayram ikramiyesi ile gündemdeydi! Özgür Özel talimat verdi: En düşük emekli maaşını asgari ücrete tamamlayacak

Adana'da Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "5 bin TL olan bayram ikramiyemizi 7 bin TL'ye çıkardık. En düşük emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm emeklilerimizin kazancını asgari ücrete tamamlıyoruz" dedi. Aydar talimatın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den geldiğini dile getirdi.

Finans 11-06-24 13:15

Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum

GAİN’in yeni sohbet programı “Hadi Anlat' programında Senem Aydın’ın ilk konuğu ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu oldu. Kadir Doğulu ile yaşadığı evlilikle gündeme gelen Atagül "Uçlarda yaşayabiliyorum" dedi.

Magazin 05-06-24 11:44

Geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırılmıştı! Doktorundan kesin talimat geldi: Yasak

Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan ve uzun süre hastanede kalan usta oyuncu Kadir İnanır geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Yaklaşık bir aydır fizik tedavisi devam eden İnanır'ın geçtiğimiz günlerde bir hareketi yapmakta zorlanınca öfkelendiği ve tansiyonun yükseldiği belirtildi. Usta oyuncuya doktorundan sağlığı için önemli bir talimat geldi.

Magazin 01-06-24 11:43

Usta oyuncu Kadir İnanır'dan korkutan haber! Tekrardan hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan ve uzun süre hastanede kalan usta oyuncu Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmazken hayat arkadaşı Jülide Kural konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 29-05-24 16:37

Olay iddia! Onur Akay 'mason' demişti, saldırıya uğradı! Kadir Doğulu için, tarikat için

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın, ünlü oyuncu Kadir Doğulu hakkındaki sözleri olay olmuştu. "Serra Arıtürk ile imam nikâhlı evlendiğini söyleyenler var!" diyerek oyuncuyu mason olmakla suçlayan Akay, saldırıya uğradı. Akay saldıran kişinin söylediği sözleri açıklayınca gündem oldu.

Kulis 23-05-24 11:39

Belediye Başkanı duyurdu! O ilçede emeklilere 5 bin TL ikramiye!

Milyonlarca emekli Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin yatıp yatmayacağını merak ederken Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayanlar için bir destek haberi daha geldi. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, yerel seçimler öncesi emeklilere vaadi olduğunu hatırlatarak 5 bin TL bayram ikramiyesi için başvuruların tamamlandığını açıkladı.

Finans 22-05-24 16:31

SGK ayrı belediye ayrı verecek! Emekliye 8 bin lira bayram ikramiyesi! O ilçede yaşayanlara Kurban Bayramı öncesi ödenecek

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 31 Mart seçimleri öncesinde ihtiyaç sahibi emekliler için vadettiği 5 bin TL'lik bayram ikramiyesinde başvuru sürecinin tamamlandığını ve kriterleri karşılayan yaklaşık bin emekliye Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin hesaplarına yatırılacağının müjdesini verdi. Böylece ilçede yaşayan emekliler SGK tarafından alacağı 3 bin liralık bayram ikramiyesi ile birlikte hesaplarında 8 bin lirayı görecek.

Finans 22-05-24 13:19

CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a hapis cezası! 'Beni bu olaya dahil ettiler'

CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ile CHP İlçe Başkanı kardeşi Caner Aydar ve amcası Ertan Aydar hakkında mahkeme kararını verdi. "Beni bu olaya dahil ettiler" diyen Kadir Aydar'a 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi.

Haber 21-05-24 17:39

Ceyhan Belediye Başkanı Aydar ve iki akrabasına tehdit suçundan hapis cezası

Belediye Başkanı Kadir Aydar ile CHP İlçe Başkanı olan kardeşi Caner ve amcası Ertan Aydar, "hukuki alacağın tahsili amacıyla tehdit" suçundan 2 yıl 1'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 21-05-24 15:12

5 yıldır aşk yaşıyorlar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu

Son olarak 'Baba' dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Tolga Sarıtaş, yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk’a Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi etmişti. Geçtiğimiz aylarda evlilik için ilk adımı atan ünlü çiftin düğün tarihi sonunda belli oldu...

Kulis 17-05-24 10:49

Akın Gürlek, Eyüp Kadir İnan... Emniyet'teki kriz sürerken çok konuşulacak iddia! Bürokratları, siyasileri ve gazetecileri de tek tek dinlemişler

Ayhan Bora Kaplam soruşturması devam ederken gizli tanığın iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Konunun devamında Ankara'da bir emniyet müdürü iki müdür yardımcısı açığa alındı. Haklarında gözaltı kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarını toplayarak brifing aldı, sürecin devamında bir iddia daha ortaya atıldı. Sabah'ın haberine göre aralarında üst düzey siyasi ve gazetecilerin olduğu 280 kişi teknik takibe alındı.

Haber 15-05-24 14:36

Türkiye günlerce konuştu! 6 yaşında evlendirme skandalında yeni gelişme: Tarih değişti

Türkiye'nin uzun bir süre gündeminden düşmeyen 6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.

Haber 06-05-24 11:51

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 11:28

İkinci Kadir Şeker davasında hapis cezaları onandı

Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.

Yurthaber 26-04-24 10:19