Kamera Sakasi Haberleri

Kayıp Narin olayında en çarpıcı gelişme! Yemin ediyorum kamera kayıtlarını kendim verdim Amcanın üzerine gidilme sebebi belli oldu: Medyaya verirsen ceza alırsın

16 gün oldu... Diyarbakır'da kaybolan Narin'den hala bir iz bulunamadı. Soruşturmanın her detayı vatandaşlar tarafından çok yakından takip edilirken tutuklanan amcanın üzerine gidilme sebebi belli oldu. Amcanın gittiği benzinlik çalışanı, "Yemin ederim kamera kayıtlarını kendim verdim jandarma komutanına." dedi ve görüntüleri medyaya vermemesi için uyarıldığını söyledi.

Haber 2024-09-05 09:48:26

Cevdet Yılmaz, Mehmet Şimşek, Fatih Karahan… Ekonomi yönetimi kamera karşısına geçti, OVP mesajı verdi: Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 33'ten 41,5'e yükseldi

Cevdet Yılmaz, Mehmet Şimşek ve Fatih Karahan kamera karşısına geçti. 2025-2027 önemine ilişkin enflasyon, istihdam, büyüme gibi temel makro ekonomik hedeflerin yer aldığı Orta Vadeli Program (OVP) açıklandı. Revize edilen rakamlar tek tek paylaşıldı. Hedefin enflasyonda tek haneye ulaşmak olduğu vurgulandı. Buna göre, enflasyon beklentisi yine bu yıl için yüzde 33'ten yüzde 41,5'e çıkarıldı.

Finans 2024-09-05 09:47:44

GBT dönemi bitiyor, yüz tanıma sistemli kamera devrede! Polis ve jandarmanın artık yakasında 'göz' var

Polis ve jandarmanın artık yakasında 'göz' olacak. ASELSAN tarafından geliştirilen yüz tanıma sistemli yaka kameraları devreye girdi. 7/24 görüntü kaydedebilen kameralar saysesinde güvenlik güçleri hem aranan kişileri daha kolay yakalabilecekler hem de özellikle trafik kontrollerinde kendilerine zorluk çıkaranları tespit edebilecek. Söz konusu yaka kameraları 2025 yılının sonuna kadar tüm personele dağıtılacak.

Haber 2024-09-03 09:28:02

Üzerinde kamera vardı! Rusya'nın casus balinası Hvaldimir Norveç'te ölü bulundu

Rusya'ya ait olduğu düşünülen casus balina “Hvaldimir” Norveç açıklarında ölü bulundu. İlk defa 5 yıl önce görülen balinanın üzerinde kemerle bağlanmış bir kamera bulunmuştu. Uzmanlar, Hvaldimir'in Rus donanması tarafından eğitildiğini açıklamışlardı.

Haber 2024-09-01 23:00:25

Kamera karşısında dans edip video çekerken çatışmanın ortasında kaldılar! Silah sesini duyunca böyle kaçtılar

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde 3 kişi kamera karşısında dans ederken çatışmanın ortasında kaldı. Silah seslerini duyan gençler zan havliyle olay yerinden kaçtı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Trend 31-08-24 15:06

'En korkunç istismar davalarından biri' YouTube fenomeni gibi davranıp genç kızlara şantaj! Kamera karşısında cinsel eylemler... 20 ülkeden yüzlerce kişi var

Avustralya’da Youtube fenomeni gibi davranıp dünya çapında yüzlerce genç kıza kamera karşısında cinsel eylemlerde bulunmaları için şantaj yapan Muhammad Zain Ul Abideen Rasheed 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 29 yaşındaki Rasheed ABD, İngiltere, Japonya ve Fransa’nın da bulunduğu 20 ülkeden 286 kişiyi sevdiklerine müstehcen mesajlar ve görüntüler göndermekle tehdit etti. Avustralya Federal Polisi Komiser Yardımcısı McLean mahkemede "En korkunç istismar davalarından biri" ifadelerini kullandı.

Haber 28-08-24 17:41

1 yaşındaki oğlunun çığlık sesiyle uyandı! Dadıyı güvenlik kamerası ele verdi: Şiddet görüntüleri saniye saniye kaydedildi

Singapur'da evde bulunan bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler tepkilere neden oldu. 1 yaşındaki çocuğun çığlık sesiyle gece yarısında uyanan anne ve baba bakıcıdan şüphelenerek kamera kayıtlarını kontrol etmek istedi. Kamerada ismi açıklanmayan Filipinli bakıcının çocuğa şiddet uyguladığı açık bir şekilde görüldü.

Trend 28-08-24 15:16

Gizem Karaca doğanın içindeki evinden pozlarını paylaştı! Her halin güzel yorumları

Bir süre önce İstanbul'u terk eden ve Ege'ye yerleşen Gizem Karaca doğayla iç içe evinden pozlarıyla adından söz ettirdi. Kısa saçları ve doğal görünümüyle kamera karşısına geçen güzel oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 28-08-24 08:44

Şahmaran dizisinin 2. sezonun kamera arkası görüntüleri paylaşıldı! Hayranlarını mutlu eden kareler...

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisi 2. sezonuyla 8 Ağustos'ta hayranlarıyla buluşmuştu. Şahmaran kehanetinden yola çıkan dizinin yeni sezon bölümleri beğeni toplarken hayranlarıyla kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-08-24 15:47

Burak Özçivit Arap filmi için kamera karşısına geçti! Güzel oyuncuyla...

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği 'Osman Bey' karakteri ile adından söz ettiren Burak Özçivit yeni sezon öncesi bir Arap filmi için kamera karşısına geçti. Türk – Dubai ortak yapımı “Mahmool Makfool” filminde rol alan Özçivit’e eşlik eden oyuncular arasında Pelin Uluksar da yer aldı.

Magazin 23-08-24 13:25

'Beyin kanaması geçirdi, konuşma yetisini kaybetti' denmişti! Peker Açıkalın kamera karşısında yanıt verdi! Son haliyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı 'Gaffur Aksoy' karakteri ile hafızalara kazınan Peker Açıkalın'ın 'beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği' iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Açıkalın, doktoru ile kamera karşısına geçerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 23-08-24 12:56

Alacağı ücret dudak uçuklatmıştı! Hadise heyecanla beklenen dizinin setinden paylaştı! O karelere beğeni yağdı

İddialı kostümleri, sahne şovları ve hakkındaki aşk iddialarıyla sık sık gündeme gelen Hadise şimdi de oyunculuğa soyundu. Hadise, yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolünü paylaşacağı 8 bölümlük dizi projesi için kamera karşısına geçti. Setten karelerini peş peşe paylaşan Hadise'ye sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 23-08-24 11:22

Fatih Terim'in kızı Buse Terim dergiye kapak oldu! Pozlarına yorum yağdı! 'Boşanma sonrası...'

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile mart ayında tek celsede boşanmıştı. 10 yıllık evliliğinin bitişiyle uzun süre gündemde kalan Buse Terim şimdi de bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Terim'in pozlarına kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 21-08-24 16:34

Filistinli iş insanına silahlı saldırıda yeni görüntü! Romanya'da yakalanmışlardı, yurt dışına kaçış anı ortaya çıktı

İstanbul Kağıthane'de Filistinli iş insanının öldürüldüğü silahlı saldırıda yeni bir gelişme yaşandı. Yaşanan saldırının ardından Romanya'da yakalanan 3 şüphelinin, yurt dışına kaçış anlarına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şüphelilerin saldırıdan hemen sonra kaçabilmek için yanlarına valizlerini aldıkları da görüldü.

Haber 21-08-24 13:24

Eline kahvesini aldı mini şortunu kıvırdı! Tuba Büyüküstün'den olay pozlar

Son olarak Zeytin Ağacı adlı dizinin ikinci sezonunda rol alan Tuba Büyüküstün dizinin ardından tatile çıkmış İspanya pozlarıyla çok konulmuştu. Ünlü isim şimdi de bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Tuba Büyüküstün'ün pozlarına kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 18-08-24 11:42

Araç sahiplerinin favorisi! Güvenliğinizi artıracak çok satan o araç içi kamerayı inceledik

Beklenmedik bir anda yaşanabilecek bir kaza, hayatınızı tamamen değiştirebilir. İşte tam bu noktada devreye giren araç içi kameralar sadece kazaları değil, tüm yolculuğunuzu kaydeder. Araç içi kamera yalnızca bir kayıt cihazı değil, aynı zamanda güvenli sürüşün de bir parçası. Nasıl mı? İşte detaylar!

Haber 16-08-24 10:28

Klimanın içinden gizli kamera çıktı! Apartman görevlisinden şüphelendi... Videoların sızdırılmasından endişeleniyorum

Tayland'ın Chon Buri bölgesindeki bir apartmanda yaşayan Noon isimli bir kadın evinde bulunan kameranın içinde gizli kamera olduğunu gördü. Klima ünitesindeki gizli kamerayı apartman görevlisinin oraya koyduğundan şüphelendiğini dile getiren Noon, ev sahibi ve kapıcıdan şikayetçi olduğunu söyledi. Gizli kameranın görüntülerini sosyal medyadan paylaşan Noon'un gönderisi kısa sürede gündem yarattı.

Trend 14-08-24 13:59

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn doğallığı savundu! Tamamen makyajsız denizden çıktığı halini paylaştı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşarak fenomene dönüşen Apollonia Llewellyn yaz tatilinin tadını çıkartmaya devam ediyor. Doğal güzelliği savunan fenomen isim beyaz bikinisi ve pareosuyla makyajsız bir şekilde kamera karşısına geçti. Fenomen ismin pozu hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 14-08-24 10:33

Sakaryaspor-Keçiörengücü maçı cep telefonu kamerasıyla yayınlandı!

Sakaryaspor-Keçiörengücü maçı profesyonel kamera yerine cep telefonu kamerasıyla yayınlandı. Yayıncı kuruluşun resmi kanalında verilen maçın cep telefonuyla çekilmesi sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 09-08-24 21:32

Akla hayale gelmez! Raftan indirip dükkan sahibine götürdü, para iadesi aldı... Çok sonradan anladılar

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akla hayale gelmeyecek bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Bir iş yerinin rafında bulunan semaveri kucaklayan şahıs, daha önce satın almış gibi yaptığı semaveri tekrar iş yeri sahibine vererek para iadesi aldı. Para iadesi yaptıktan sonra durumdan şüphelenen esnaf, kamera kayıtlarını incelediğinde dolandırıldığını fark etti.

Haber 09-08-24 16:34

Uzun zamandır ortalarda yoktu... Derya Baykal setlere geri dönüyor

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan ve uzun zamandır ortalarda görünmeyen Derya Baykal setlere geri dönüyor. Baykal, Ordu'nun Ünye ilçesinde çekilen "Aşkın Dünkü Çocukları" filminde kamera karşısına geçti.

Magazin 08-08-24 16:29

Ünlü rapçi Ceza yeni imajıyla şaşırttı! Görenler aynı şeyi söyledi

Rap müzik yorumcusu Ceza yeni imajıyla sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir dergi çekimi için kamera karşısına geçeceğini duyuran Ceza'nın bu paylaşımındaki tarzı adeta dillere düştü. Ceza'nın son halini görenler 'bu ne hâl?' demeden edemedi.

Magazin 08-08-24 10:57

Güvenliğinizi üst seviyeye çıkaracak çok satan akıllı kamera burada

Çocuğunuzun ya da bakıma muhtaç aile üyeleriniz varsa onların odasında güvenle uyuduğundan mı emin olmak istiyorsunuz? Evcil hayvanınızın evde nasıl vakit geçirdiğini görmek mi? Yoksa evde kimse olmadığında evinizde ne olup bittiğini mi öğrenmek istiyorsunuz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Modern yaşamın vazgeçilmezi haline gelen, akıllı teknolojilere sahip güvenlik ekipmanları sayesinde ev güvenliğinizi üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Nasıl mı? Detaylar yazımızda...

Haber 05-08-24 11:06

Olimpiyatlarda herkesi şaşkına çeviren an! Kamera kendisini çekince eşi ve çocuğunun yanında tişörtünü kaldırdı

Paris'te gerçekleştirilen Yaz Olimpiyatları'nda heyecan sürerken, mücadeleleri eşi ve çocuğu ile tribünlerden takip eden bir kadın kameranın kendisini çekmesi ile tişörtünü kaldırdı. O anlar herkesi şaşkına uğrattı. İşte detaylar...

Spor 02-08-24 17:05

Bursa'da inanılmaz anlar! Raylarda yürüdü, metro seferleri aksadı

Bursa'da bir vatandaş, metro raylarında yürüyünce korku ve paniğe sebep oldu. O anlar, saniye saniye amatör kamera ile kaydedildi.

Haber 27-07-24 12:21

Alacağı ücret dudak uçuklatmıştı... Şükrü Özyıldız partneri Hadise'yi öve öve bitiremedi! 'Ne yaparsa en iyisini yapıyor'

Sahne şovları ve cesur kostümleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise şimdi de oyunculuğa soyundu. Dijital platformda yayınlanacak 'Esas Oğlan' dizisi için kamera karşısına geçen Hadise'nin bu projeden alacağı ücret de dudak uçuklattı. Dizideki rol arkadaşı Şükrü Özyıldız Hadise'nin performansını öve öve bitiremedi.

Magazin 27-07-24 11:43

Kerem Bürsin kaslarını gösterdi sosyal medya yıkıldı! “Yunan heykeli gibi”

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde canlandırdığı Ateş Arcalı karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Kerem Bürsin şimdilerde yeni projeleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Yakışıklı oyuncu son olarak bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Ünlü ismin üstsüz pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 25-07-24 08:23

Serenay Sarıkaya külotlu çorap modasını çok sevdi! İddialı tarzı yine olay oldu

Son dönemde Mert Demir ile yaşadığı aşkla sık sık adından söz ettiren Serenay Sarıkaya şimdi de tarzıyla gündem oldu. Bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen Sarıkaya külotlu çorap body bodysuit tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin cesur tarzına beğeni yağdı.

Magazin 24-07-24 08:25

Filmleri aratmayan takip! Kendini polis ve savcı olarak tanıttı! Altın ve paraları alan dolandırıcı tutuklandı

Malatya’da, filmleri aratmayan dolandırıcılık olayı takip edilerek çözüldü. Vatandaşları arayıp, kendini polis ve savcı olarak tanıtarak ellerindeki altın ve paraları alan şahıs, 178 saatlik kamera görüntünün ardından kıskıvrak yakalandı.

Haber 22-07-24 18:04

Hırsız “Örümcek adam” gibi otele tırmandı! Olay anbean kameraya yansıdı

İstanbul’daki bir hırsızlık olayını duyanlar şaşkına uğradı. Sabah saatlerinde bir otel odasına girmek isteyen hırsız, ‘örümcek adam’ gibi otelin beton duvarlarına tırmandı. Olaya tanıklık edenler ise şaşkınlık içinde kamera kaydına aldı.

Haber 22-07-24 10:08

Alacağı ücret dudak uçuklatmıştı! Hadise büyük oyuncu çıktı! Seda Bakan öve öve bitiremedi

Sahne şovları ve cesur kostümleriyle adından sıkça söz ettiren Hadise şimdi de yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolünü paylaştığı dizi için gün sayıyor. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizi projesi için kamera karşısına geçen Hadise'nin bu projeden alacağı ücret de dudak uçuklatmıştı. Yakın arkadaşı Seda Bakan Hadise'nin oyunculuğunu övmelere doyamadı.

Magazin 20-07-24 13:11

Sosyal medyadan kalp krizi geçirdiği anları paylaştı! Başıma gelen en korkunç şey diyerek yayınladı: Acı çekiyordum ve panikledim

Alain Bruno isimli bir adam banyoya girdiği anda vücudunda garip semptomlar hissetmeye başladı ve o anları filme almaya karar verdi. Göğüs ağrısı ve nefes darlığı gibi bir dizi semptom yaşadığını fark eden Bruno, kalp krizi geçirdiğinden habersiz bir şekilde kamera kaydına devam ettiği görüntüleri daha sonrasında sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend 20-07-24 09:56

Yapay zekalı telefon nedir? Yapay zeka destekli telefonlar nelerdir?

Yapay zeka destekli akıllı telefonlarda sanal asistan, akıllı öneriler ve kamera iyileştirme gibi pek çok özellik vardır. Bu nedenle teknoloji tutkunları yapay zeka algoritmalarının telefonlardaki kullanıcı deneyimlerini nasıl şekillendirdiğini detaylı bir şekilde inceler. Dolayısıyla yapay zeka algoritmalarıyla tasarlanan telefonların diğer modellerden farkı, ne gibi özelliklere sahip olduğu ve hangi markalar tarafından üretildiği gibi konular ayrı başlıklar altında ele alınmalıdır.

Haber 18-07-24 15:27

Didem Soydan kamera karşısına geçti! Gömleğinin düğmelerini sonuna kadar açıp poz verdi

Her adımı adeta olay olan ünlü manken Didem Soydan bu defa bir marka için kamera karşısına geçti. Profesyonel çekim için pozlar veren Soydan'ın cesur tarzı dikkat çekti. Mavi bir gömlek ve bir şort giyen ünlü manken gömleğinin düğmelerini sonuna kadar açıp poz verdi.

Magazin 18-07-24 09:21

En düşük emekli maaşı son dakika: Kamera karşısına geçip rakamı açıkladı: 10 bin liraydı, emekliye ek zam belli oldu

Son dakika haberi… Yüzde 24,73’lük artışa rağmen yüzde 0 zam alanlar için emekliye zam düzenlemesi Meclis’e geliyor. Peki Bağ-Kur (4b) SSK (4a) en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Temmuz 2024 emekli zammı kaç TL? Açıklama AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’den geldi. Emekli kök maaşı 8018 TL’nin TL’nin altında olanlar dikkat!

Finans 16-07-24 12:13

Çeşme'deki yangında hayatlarını kaybetmişlerdi! Son görüntüleri ortaya çıktı... Ölmeden önce kaydetmiş: Dağa doğru kaçmaya çalışıyoruz

İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınında 68 yaşındaki Mesut Coşkunöz ile oğlu Hilmi Coşkunöz (38) ve yeğeni Mine Elmas (35) hayatlarını kaybetmişti. Mine Elmas'ın yangın esnasında çekmiş olduğu kamera görüntüsü ortaya çıktı. Söz konusu görüntüde Elmas'ın, “Evlerimizin olduğu yer yanıyor. Dağa doğru kaçmaya çalışıyoruz. Bulunduğumuz yerde 4 yetişkin, 3 çocuk var” dediği duyuluyor.

Haber 16-07-24 11:56

Elektrik akımına kapılıp can vermişlerdi, kahreden yeni görüntü... Öldüren ihmali 5 yıl önce haber yapıp uyarmışlar: Belediye başkanının akrabası çıktı

İzmir'de dünkü sağanak yağış sırasında elektrik akımına kapılan iki arkadaşın öldüğü anlara ait yeni kamera görüntüleri ortaya çıktı. Olayın yaşandığı yerle ilgili elektrik dağıtım şirketine defalarca şikayet yapıldığı belirlendi. Yerel bir gazetenin tam 5 yıl önce yaşanacak tehlikeye karşı haber öğrenildi. Hayatını kaybeden İnanç Öktemay'ın Pamukkale Belediye Başkanı'nın akrabası olduğu ortaya çıktı.

Manşet 13-07-24 13:43

Hırsızın da böylesi! İç giyim mağazasına gelen kadın, önce bakıp inceledi sonra fantezi kıyafetini çaldı

İzmit ilçesinde şaşkınlık yaratan bir hırsızlık olayı yaşandı. İç giyim mağazasına giren kadın bakıp beğendiği fantezi kıyafetini çaldı. Kadının soğukkanlılığı kamera görüntülerini izleyenlere 'pes' dedirtti.

Haber 10-07-24 11:08

Kendisi 63, kocası 26 yaşında! Bebeklerinin cinsiyetini açıkladıkları parti sosyal medyada gündem oldu... Bebeğin şansı hiç yok

Aralarında 37 yıllık yaş farkı bulunan 63 yaşındaki Cheryl McGregor ve eşi 26 yaşındaki Quran McCain TikTok paylaşımları sayesinde kısa sürede popülerliğe ulaştı. Her fırsatta aşklarını haykıran ve mutlu evliliklerine dair paylaşımlar yapan ikili bu kez bebeklerinin cinsiyet partisi için kamera karşısına geçti. İkilinin sosyal medyadan yaptığı paylaşımı gündem yarattı.

Trend 09-07-24 15:05

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının telefon jokeriydi! 'Kamera arkası' diyerek paylaştı... Sorunun cevabı böyle bulmuş

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının bu kez kamera arkası görüntüleri ilginç bir şekilde paylaşıldı. Yarışmacılara sunulan 'telefon jokeri' hakkındaki bir kişi cevabı bulmaya çalıştığı anları cep telefonuyla kaydederek paylaştı. Telefon jokeri olan kişi yarışmacının soruyu okuduğu anlarda internet üzerinden cevabı hızla artmaya başladı.

Trend 09-07-24 13:23

Kamera görüntüsü ortaya çıktı, 'Bu mahalleye hiç gitmedim' dedi! Kadın hırsızlar, 360 bin liralık altın çaldılar

Adana'da apartmanın zillerine basıp, kontrol yapan 3 kadın, boş olduğunu anladıkları Halil İbrahim D.'nin (20) dairesine girip, çelik kasadaki 360 bin lira değerinde ziynet eşyasını çaldı. Şüphelilerden 1'i yakalanıp tutuklanırken, kadınların binaya giriş-çıkış anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 08-07-24 10:33

Bülent Ersoy sahnelerini az bulunca ortalığı ayağa kaldırdı! Yönetmen kendini odaya kilitledi

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yanı sıra bu sene Seray Sever'in de dâhil olduğu Dünya Güzellerim Tatilde programı şimdi de kamera arkası yaşananlarla gündeme geldi. Sette yaşanan bir olay magazin kulislerine bomba gibi düştü. Bülent Ersoy sahnelerini az bulunca ortalığı ayağa kaldırdı. Yönetmenin ise kendini odasına kilitlediği iddia edildi.

Kulis 06-07-24 13:23

iPhone kamera ayarları nasıl yapılır? iPhone kamera ayarları sıfırlama

Akıllı telefonlar, yüksek kaliteli kameraları ve gelişmiş ayar seçenekleri sayesinde profesyonel düzeyde fotoğraf çekilmesine olanak tanır. Bu güçlü özelliklerden tam anlamıyla faydalanabilmek için iPhone kullanıcılarının doğru kamera ayarlarını yapması önemlidir. iPhone kamera ayarları, akıllı telefon fotoğrafçılığını bir sanat eserine dönüştürmek için kilit bir rol oynar. iPhone kamera ayarları nasıl yapılır?

Haber 05-07-24 21:31

iPhone pil sağlığı koruma yolları: iPhone pil sağlığını korumak için ne yapmalı?

Günümüzde hayatımızın vazgeçilmez unsurları hâline gelen akıllı telefonlar, bilgisayarlara olan gereksinimi giderek azaltmıştır. Pek çok kullanıcı, bilgisayar kullanmadan tüm işlemlerini telefonları aracılığıyla yapabilir. Şık tasarımlar, gelişmiş özellikler ve yüksek kamera performansı telefonları ön plana çıkarırken, pil ömrünün iyileştirilmesi de büyük önem taşır. Peki, iPhone pil sağlığını korumak için ne yapmalı?

Haber 05-07-24 21:28

iPhone 7 Plus ne zaman çıktı? iPhone 7 Plus ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Çift arka kamera, 2900 mAh lityum iyon pil, 5.5 inç büyüklüğündeki ekran özellikleri ile tanıtılan iPhone 7 Plus’a yönelik olarak araştırılan pek çok husus vardır. Bunlar arasında iPhone 7 Plus’ın hangi tarihte satışa sunulduğu ve kaç dolardan fiyatlandırıldığı gibi konular yer alır. Bu nedenle iPhone 7 Plus’ın tanıtıldığı dönemdeki satış fiyatı ve gelişmiş özellikleri üzerine bilgi aktarılmalıdır.

Haber 05-07-24 15:53

Maç skorlarını bilen kahin köpekten Türkiye-Hollanda maçının tahmini geldi! Türkiye 2-1 kazanacak

Türkiye ile Avusturya maçında skor tahmini yapan 'aircorg' kullanıcı adına sahip köpeğin skoru bilmesi üzerine sosyal medya ona 'kahin köpek' demeye başladı. Aircorg bu kez Türkiye-Hollanda maçı için kamera karşısındaydı. Onun kehanetine göre maç 2-1 Türkiye galibiyetiyle sonuçlanacak.

Trend 05-07-24 08:10

Kocam diyerek paylaştı! Aralarındaki yaş farkı sosyal medyayı salladı... 'Daha kötü bir şey görmemiştim'

Hindistan'da kaydedildiği iddia edilen görüntülerde genç bir kızın yaşlı bir adamla kamera karşısına geçtiği görüldü. Yaşlı adamı 'kocam' diyerek sosyal medyadan paylaşan genç kadının gönderisi sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülerin gerçek olmamasını dilediğini söyledi.

Trend 02-07-24 11:23

En yakın arkadaşının anne sütünü içip o anları sosyal medyadan paylaştı! Gözlerim az önce ne gördü?

İspanyol sosyal medya fenomeni Nuria Blanco en yakın arkadaşının anne sütünü kamera karşısında içerek o anları TikTok'tan paylaştı. TikTok'ta 600 binden fazla izlenmeye ulaşan görüntüler tepki çekti. D vitamini açısından zengin olduğunu savunduğu anne sütünü arkadaşının bardağa sağıp getirmesi üzerine afiyetle içen Blanco, sosyal medyadan tepki çekti.

Trend 28-06-24 11:47

Kar maskeli sapık! Sokak ortasında takip ettiği kadını taciz etti... İğrenç anlar kamerada!

Kayseri'de kar maskesi takarak takip ettiği kadına cinsel tacizde bulunan 56 yaşındaki M.K., yakalandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası kimliği belirlenen M.K. gözaltına alındı. Söz konusu kamera görüntülerinde; M.K.'nin, zihinsel engelli kadını kar maskesiyle takip ettiği ve bir süre sonra elini cinsel organına götürdüğü görüldü.

Haber 27-06-24 10:45