Kan Pihtisi Haberleri

TV yayın akışı 7 Eylül 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

7 Eylül 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Eylül 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür, Cengizhan Destanı , Bir Gece Masalı , Sen Kimsin, Gönül Dağı, Kötü Kan ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-09-07 07:43:13

TV yayın akışı 6 Eylül 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

6 Eylül 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 6 Eylül 2024 Cuma akşamı Güldür Güldür Show, Hızlı ve Öfkeli 8, Kim Milyoner Olmak İster?, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı, Kötü Kan ve MasterChef Türkiye ve Yakışıklı programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-09-06 07:29:51

Kayıp Narin olayında yeni gelişme! Tutuklanan amcanın aracından 2. ve 3. DNA örnekleri alındı

Türkiye, Diyarbakır'da günlerdir kayıp olan Narin'den gelecek haberi beklerken yeni gelişmeler yaşandı. 21 Ağustos'ta kaybolan Narin için köy ve çevresinde ekiplerin çalışmaları aralıksız sürüyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, anne ve babadan alınan kan örneklerinin, amcanın arabasında bulunan DNA örnekleriyle eşleştiğini açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde tutuklanan amca Salim Güran'ın aracında yeniden delil araması yapıldı. Araçtan 2. ve 3. DNA örnekleri alındı.

Haber 2024-09-05 20:04:30

Üfürükçü Mustafa'ya gittiler! Koca odaya girince eşini çırılçıplak buldu|Kan donduran taciz sonrası meydan dayağı...

Müge Anlı'da üfürükçü Mustafa denen sahtekara dahil anlatılanlar kan donduruyor. Ahmet Tunç adındaki bir kişi üfürükçü Mustafa'ya dair tanıklığını anlattı. Bir kişinin eşini götürdükten sonra gördükleri ağızları açık bıraktı. Koca odaya girince gördükleri karşısında deliye döndü ve üfürükçü Mustafa dayak yedi.

Magazin 2024-09-05 11:42:25

Günlerdir küçük Narin Güran'dan haber alınamıyor! Amca tutuklanmıştı, çarpıcı iddia! Arabadaki örnekler... Telefon kayıtları ortaya çıktı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'dan günlerdir haber alınamıyor. Başlatılan soruşturmada araçta alınan örneklerin eşleşmesi üzerine mahalle muhtarı da olan amca S.G. dün tutuklanmıştı. Ekiplerin Narin'i arama çalışmaları devam ederken gazeteci Özlem Gürses çarpıcı bir iddiada bulundu. Araçtaki örneklere dikkat çeken Gürses, şoför koltuğundan alınan örneklerin idrar, kusmuk ve kan dokusu olduğunu aktardı. Ayrıca amcanın telefon kayıtları ortaya çıktı.

Haber 03-09-24 18:00

Halıcı cinayetinde kan donduran detaylar! Vücudunu baltayla parçalara ayırıp, asitle erittiler… Akıl almaz olay tüyler ürpertti

Oto galeride darp edilerek, halıya sarılan, otomobilin bagajında Kocaeli'ye getirilen ve cesedi parçalara ayrılıp, asitle eritilen iş adamı Nurhan Ör’ün iddianamesi tamamlandı. Geçen yıl Kasım ayında yaşanan kan donduran olayın detayları tüyler ürpertti. Sanıklar cinayetin planlayıcısı olarak, Ör'ün yakın arkadaşı Işık E'yi gösterirken, birinin Ör'e benzemek için sakallarını beyaza boyattığı, olaydan bir gün önce cinayet için hazırlık yaptıkları; asit, varil ve balta aldıkları ortaya çıktı.

Haber 03-09-24 14:37

Müge Anlı bile şaşkınlığını gizleyemedi! Canlı yayında cinayet itirafı: Suyu içti, dili diline dolaştı

Osmaniye'de yaşayan Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümünü araştıran Müge Anlı'nın canlı yayınında kan donduran bir itiraf geldi. Mehmet Yörük'ün ölümünün ardından Yörük'ün eşiyle dini nikah kıyan Mustafa'nın cinayeti işlediği belirlendi. İtiraf Yörük'ün eşinden geldi. Şüpheli 'Ben Allah mıyım?' diyerek iddiaları reddetse de polis Mustafa'yı canlı yayında gözaltına aldı.

Haber 03-09-24 13:15

Kayıp Narin olayı intikam cinayeti mi? Amcanın ifadesi ortaya çıktı! Sana öyle bir acı yaşatacağım ki... iddiası kan dondurdu

Kayıp Narin Güran olayında yeni gelişmeler yaşanıyor. Arabasında Narin'in DNA'sı bulunan ve mesajları sildiği ortaya çıkan amca S.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Amcanın tutuklanması sonrası korkunç bir iddia gündeme geldi. Amca ile Narin'in babası arasında husumet olduğu ve amcanın "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" tehdidinde bulunduğu iddia edildi. "İntikam cinayeti mi? Amca intikam mı aldı?" soruları akıllara gelirken, amca S.G.'nin ifadesi ortaya çıktı.

Haber 03-09-24 08:33

Son dakika: Narin hakkında herkesin merak ettiği o soruyu Adalet Bakanı Tunç yanıtladı! Amcanın arabasındaki kan Narin'e ait

Son dakika haberi: Türkiye, Diyarbakır'da günlerdir kayıp olan Narin'den gelecek haberi beklerken yeni gelişmeler yaşandı. Narin'in amcasının tutuklanmasının ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, son bilgileri açıkladı. Bakan Tunç, "Dağ taş aranıyor ama maalesef bulamadılar. Anne ve babadan alınan kan örnekleri, amcanın arabasında bulunan örneklerle eşleşti ve bu doğrultuda tutuklama gerçekleşti. Asıl temennimiz Narin’in canlı olarak bulunması" dedi.

Haber 02-09-24 20:43

Köpeğe çarptı, üzerinden geçti! Dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı

Gaziantep'te kaydedilen görüntüler kan dondurdu. Sokak köpeğine çarpan sürücü yetmedi bir de köpeğin üzerinden aracıyla gezdi. Kameralara yansıyan görüntülerin ardından sürücü gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 02-09-24 19:44

Kan donduran görüntü! Güvenlik görevlisi dakikalarca kediye işkence uyguladı ve öldürdü

İstanbul Başakşehir'de çekilen görüntüler kan dondurdu. Bir sitede güvenlik görevlisi olan 28 yaşındaki Özgür K. yakaladığı kediye dakikalarca işkence etti. Defalarca fırlattığı kediyi öldürdü. İşte detaylar...

Haber 01-09-24 19:23

İzmir'de kan donduran intikam cinayeti! 1 hafta önce bıçakladığı kişi tarafından öldürüldü: O anlar saniye saniye kamerada

İzmir'de meydana gelen cinayetin görüntüleri kan dondurdu! Motosikletle gelen D.K. Muhammed Umut Demirbuğa ve kardeşine silahıyla ateş açtı. Demirbuğa hayatını kaybetti. Olayın intikam cinayeti olduğu Demirbuğa'nın 1 hafta önce D.K.'yı bıçakladığı belirlendi.

Haber 01-09-24 15:35

Bursa'da kan donduran olay! Babasını öldürüp annesini yaraladı

Bursa'da çilingir yardımıyla eve giren ekipler, korkunç tabloyla karşılaştı. Anne ve babasının kavgasına dahil olan ailenin en büyük oğlu, eline aldığı bıçakla babasını öldürdükten sonra annesini de ağır yaraladı. Olayın ardından şahıs, jandarmaya kendisini ihbar ederek teslim oldu.

Haber 29-08-24 00:55

İzmir'de kan donduran vahşet görüntüleri! Anbean kamerada: Ezdiği köpeği arabasının arkasına bağlayarak sürükledi, sopayla vurdu

İzmir'in Bergama ilçesinde güvenlik kamerasına yansıyan vahşet görüntüleri kan dondurdu. Akılalmaz görüntülerde bir adamın araçla ezdiği köpeği arabasının arkasına bağlayarak sürüklediği görüldü. Aracından inen adam bu sefer de vahşetine köpeğe elindeki sopayla vurarak devam etti. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla cani adam yakalanırken hayvanseverlerin duruma tepkisi de gecikmedi.

Trend 28-08-24 13:38

İsrail şimdi de gözünü oraya dikti! Bakan Katz'tan skandal teklif: Onları da topluca zorla yerlerinden edelim

Gazze'yi kan gölüne çeviren İsrail, Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de saldırılarına devam ediyor. Geceleyin Batı Şeria'da "geniş çaplı" operasyon başlatıldı. Saldırılarda en az 10 Filistinli yaşamını yitirdi. İsrail Dışişleri Bakanı Katz, halkın Gazze’de yapıldığı gibi topluca zorla yerinden edilmesi önerisini dile getirdi.

Haber 28-08-24 09:28

Cani anneden kan donduran itiraflar! Yeni doğan bebeğinin boğazını keserek öldürdü... Plastik poşetin içinde aylarca elbise dolabında sakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinde 17 yaşındaki Chloe Coplen-Anderson isimli bir kadın ailesini yeni doğan bebeğini öldürdüğünü itiraf ettikten sonra ikinci derece cinayetle suçlandı. 17 yaşındaki cani annenin itirafındaki her satır kan dondurmaya yetti.

Trend 27-08-24 13:20

Akraba arasında kan döküldü: 1 ölü, 3 yaralı

Antalya’da iki akraba arasında çıkan kavgada kan çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada 1 kişi hayatını yitirken, 3 kişi de yaralandı.

Haber 27-08-24 11:49

İzmir'de korkunç katliam! 4 çocuğunun 3'ünü öldürdü, diğerini yaraladı

İzmir'den gelen haber kan dondurdu! Bir baba 4 çocuğunun da canına kıymak istedi. Cani baba zeytinliğe götürdüğü 3 çocuğunu öldürürken bir çocuk ise yaralandı. Katliamı gerçekleştiren baba da intihar girişiminde bulundu ve hastaneye kaldırıldı. İlk bilgilere göre caninin psikolojik sorunları olduğu belirtildi.

Haber 27-08-24 10:52

Kızını öldürüp çekyatın içine saklamıştı! İfadesi ortaya çıktı…Kan dondurdu

Türkiye’nin gündemine oturan kızını boğarak öldüren babanın ifadesi ortaya çıktı. Balıkesir’de yaşanan olayda baba kızını öldükten sonra çekyatın içine saklamış, eve gelen anne bulmuştu. Baba Murat Sevilen ifadesinde kızının telefonunu karıştırdığını arkadaşı ile yaptığı yazışmaları gördüğünü ve onu bulmak için evden ayrılıp taksiye bindiğini söyledi.

Haber 26-08-24 14:45

Bir şehir seferber oldu, Türkiye Diyarbakır'dan gelecek iyi habere kilitlendi! 8 yaşındaki Narin nerede? Valilikten 'kan lekesi' açıklaması

Diyarbakır'da yaşayan 8 yaşındaki Narin 21 Ağustos'tan bu yana kayıp. Hiçbir izin bulunmadığı küçük kızla ilgili ekipler çalışmaları hızlandırdı. Mahalledeki evler ve arabalar incelendi. Son olarak Narin'in evine 20 metre uzaklıktaki kayalıklarda kan lekesi bulundu. Valilik konuyla ilgili, "Kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir." açıklamasını yaptı.

Haber 25-08-24 16:50

Çocukların '150 lira' kavgasında kan aktı! 2 kişi tabancayla vuruldu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde 14 yaşındaki iki çocuk arasında 150 lira borç için çıkan kavgaya ağabeyleri dahil oldu. Tartışma silahlı kavgaya dönüşünce meydana gelen olayda tabancayla vurulan 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 24-08-24 07:17

Almanya bu Türkleri konuşuyor: Kan donduran cinayet anları kamerada!

Almanya'nın Frankfurt kentinde 54 yaşındaki bir kişi tren istasyonunda 27 yaşındaki bir kişinin başına silah dayayarak tetiği çekti. Korkunç saldırı saniye saniye kameralara yansırken istasyondaki yolcular korkuyla etrafa kaçıştı. Polis hem kurbanın hem de tetikçinin Türk olduğunu açıkladı.

Haber 22-08-24 11:14

Saç ekimi operasyonu kabusa döndü! Kafa derisinden kan gelip koku sızmaya başlayınca uçaktan kovuldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles bölgesinde yaşayan bir adam saç ektirme operasyonunun ardından uçağa binmek istedi. 27 yaşındaki Eugenio Ernesto Hernandez-Garnier kafa derisinden kan ve koku gelmesi üzerine sağlık endişeleri nedeniyle uçaktan çıkartılmak zorunda kaldı. Uçaktan kovulan adam ve eşi duruma tepki göstererek TikTok'ta canlı yayın başlatıp duruma isyan etti.

Trend 22-08-24 09:12

Rhesus hastalığı nedir? Rhesus hastalığı belirtileri ve tedavisi

Anne adayı ile bebeğinin kanı arasındaki uyumsuzluğa "kan uyuşmazlığı" denir. Bu uyumsuzluk 2 temel sebepten kaynaklanabilir. İlk sebep, anne ve bebeğin kanındaki Rh proteininin farklılığıdır. Rh sistemi, 1940'ların başında keşfedilmiştir ve adını, rhesus maymunlarına yapılan kan transfüzyonları sırasında yapılan deneylerden alır. Günümüzde "rhesus" terimi yaygın olarak kullanılmasa da, bu isim tarihi deneylerden gelmektedir. Peki, Rhesus hastalığı nedir?

Haber 21-08-24 18:46

Takayasu arteriti nedir? Takayasu arteriti belirtileri ve tedavisi

Takayasu arteriti, nadir görülen ve kan damarlarını etkileyen bir iltihaplanma hastalığıdır. Özellikle vücudun büyük arterlerini hedef alarak ateş, kas ağrıları ve iştah kaybına yol açar. Nabızların alınamaması sebebiyle nabızsızlık Hastalığı olarak da adlandırılır. Kesin bir tedavi bulunmamakla birlikte, bu vaskülit türü ilaç tedavisi ile yönetilebilir.

Haber 21-08-24 18:24

Ferritin düşüklüğü nedir, belirtileri nelerdir? Ferritin düşüklüğü tedavisi

Ferritin, vücudun demir depolama ve yönetiminde önemli rol oynayan bir proteindir. Demir, hemoglobin üretimi için hayati bir mineral olup, oksijenin kırmızı kan hücrelerine taşınmasını sağlar. Ferritin düzeylerinin düşük olması, vücudun yeterli demir depolayamadığını ve bu nedenle hemoglobin üretiminin olumsuz etkilenebileceğini gösterir. Bu durum, kırmızı kan hücrelerinin oksijen taşıma kapasitesini azaltarak, anemiye ve genel yorgunluğa yol açabilir. Peki, ferritin düşüklüğü nedir?

Haber 21-08-24 18:11

Kan donduran cinayet kamerada! Eniştesinden dayak yedi: Silahını davranıp kurşun yağmuruna tuttu yetmedi araçla ezdi...

Kayseri'de korkunç bir olay yaşandı. Melikgazi ilçesinde bir kişi aralarında husumet bulunan eniştesinden sokak ortasında dayak yedi. Dövülen adam olay tam bitmişken silahını çekerek eniştesini kurşun yağmuruna tuttu. Eniştesini ağır yaralayan adam sokak ortasında yere yığılan talihsiz adamın üzerinden de araçla geçti. Kan donduran cinayet anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 21-08-24 12:48

'Hamileyim' diye bağırdı... Sokak ortasında dehşet: Kadını yumruklayıp demir sopayla vurdu! Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntüler

Sosyal medyada yayılan bir video, hem dehşete düşürdü hem de büyük tepkiye yol açtı. Manisa'da kaydedildiği belirtilen görüntülerde bir adamın sokak ortasında bir kadını yumrukladığı, demir sopayla vurduğu görüldü. Kadının o korkunç anlarda "Hamileyim" diye bağırdığı da duyuldu. Kadının kan donduran olayda eşi tarafından, yanında çocuğu varken darbedildiği öğrenilirken adam tutuklandı.

Haber 21-08-24 12:45

İstanbul’daki Filistinli iş adamı suikastının nedeni belli oldu! Eşinin ifadesi ortaya çıktı: “Kan Davası” İşte saldırı anı…

Kağıthane'de Filistinli iş insanının susturuculu silahla yapılan bir suikast sonucu öldürüldüğü anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Saldırının arkasında İsrail’in istihbarat örgütü MOSSAD’ın olduğu iddia edilmişti ancak eşinin ifadesine göre saldırının sebebinin ‘kan davası’ olduğu öne sürüldü. Öte yandan öldürülen iş adamının fotoğrafı da ilk kez ortaya çıktı. İşte İstanbul’da yaşanan Filistinli iş adamına yönelik suikast haberinin detayları…

Haber 19-08-24 14:51

Bakan Işıkhan: Bu katillerin yaptığı soykırımla 40 binden fazla Filistinli öldürüldü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Muğla'da temaslarda bulundu. Işıkhan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları ile ilgili "Gözünü adeta kan bürümüş bu katillerin yaptığı soykırımla bugüne kadar 40 binden fazla Filistinli kardeşimiz öldürüldü. Su, gıda, temel insani ihtiyaçların olmadığı bir coğrafyada yaşayan kardeşlerimiz için dua ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 17-08-24 18:25

Kan Çiçekleri'nin başrolü Barış Baktaş'a çirkin saldırı! 'Aile benim kımızı çizgim' diyerek isyan etti

Kan Çiçekleri dizisinde Baran karakterine hayat veren Ünlü oyuncu Barış Baktaş sosyal medyada isyan etti. Uzun süredir kendisine, ailesine ve yakın çevresine sosyal medya üzerinde çirkin saldırılar yapılan Baktaş, sonunda dayanamayıp ateş püskürdü. Baktaş, saldırıda bulunan isimlere dava açmayı da ihmal etmedi.

Magazin 17-08-24 11:46

Bir dönemin ünlü sunusuydu! Ayşenur Yazıcı'dan üzen haber! Oğlu paylaştı

Sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı’nın yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı. Ayşenur Yazıcı'nın oğlu annesinin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kan aradıklarını duyurdu.

Magazin 17-08-24 09:38

Meclis'te kan aktı! Cumhurbaşkanı Başdanışmanının paylaşımı gündem oldu: Hakaret edersen cevabını alırsın

Meclis'te tansiyon yükselmekle kalmadı yumruklar konuştu. Onlarca milletvekili birbirine acımazsızca yumruk ve tekme salladı. Bir anda Türkiye'nin gündemine oturan görüntülerle ilgili Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, "Burası TBMM, dingonun ahırı değil, hakaret edersen cevabını da alırsın" yorumunda bulundu.

Haber 16-08-24 17:23

Meclis'in Can Atalay mesaisinde yumruklar konuştu, kan aktı! Oturuma iki kez ara verildi! Alpay Özalan ve Ahmet Şık'a kınama cezası

Genel Kurul, Anayasa Mahkemesinin Can Atalay kararına ilişkin genel görüşme önergesinin ön görüşmesini yapmak üzere olağanüstü toplandı. Söz alan Ahmet Şık konuşmasına, "Sizde hiç utanma yok" diye başladı. Bu sözlerin ardından vekiller birbirine girdi. Alpay Özalan konuşma yapan Ahmet Şık'a saldırdı. Yumruklar, tekmeler havada uçuşurken oturuma ara verildi. Diğer yandan Alpay Özalan ve Ahmet Şık'a kınama cezası verildi.

Haber 16-08-24 14:54

Kan donduran olay! Pakistan'a gelen turist kaçırılıp günlerce toplu tecavüze uğradı... İşkencenin detayları dehşete düşürdü

Belçika'dan Pakistan'a turist olarak gelen ismi açıklanmayan bir kadın hayatının en korkunç günlerini yaşadı. 28 yaşındaki kadın Pakistan'da kaçırılıp esir tutuldu ve 5 gün boyunca toplu tecavüze uğradı. Olayın detayları dünya basınında geniş yankı uyandırırken kan dondurdu.

Trend 16-08-24 09:28

Dehşet anları! Havaalanı çalışanı asansörde ezilerek öldü... Yolcular çığlıklarını duydu ama asansörü durdurmayı başaramadı

22 yaşındaki havaalanı çalışanı asansör boşluğunda durduğu sırada asansörün altında kalarak hayatını kaybetti. Havaalanındaki yolcular çığlık seslerini duymalarına rağmen mekaniker Wisatrat Tangsoh'a yardımcı olamadı. Olay yerine gelen Asya Asansör Şirketi personeli, Wisatrat'ın parçalanmış bedenini asansör boşluğunun dibinde bir kan gölü içerisinde buldu.

Trend 14-08-24 15:12

TV yayın akışı 14 Ağustos 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Ağustos Çarşamba akşamı Güldür Güldür Show, Turnike, Rambo: Son Kan, Salak Milyoner, UEFA Süper Kupa Özel, Bu Bir Başlangıç ve MasterChef Türkiye programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 14 Ağustos Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 14-08-24 07:41

Uçak kazasında kan donduran detay! Annesine mesaj atmış… ‘Bu uçak beni çok korkutuyor’

Brezilya’da 62 kişinin ölümüne neden olan kazanın detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Yolcular arasında bulunan 23 yaşındaki Rosana Xavier'in yolculuk esnasında annesine attığı mesajlar da ‘geliyorum’ dediği ortaya çıktı.

Haber 13-08-24 16:23

İnsanların yüzde 57'si bu sorunu yaşıyor! Çözülmezse birçok hastalığa neden oluyor

Magnezyum eksikliğinin en tehlikeli belirtisine dikkat edilmesi gerekiyor. Magnezyum 300'den fazla biyokimyasal reaksiyonda rol oynar. İnsanların en az %57'si, hatta muhtemelen daha fazlası düşük magnezyum seviyelerine sahip. Enerji üretimi, sinir uyarılarının iletimi, kasların gevşemesine izin verme, kan şekeri düzenlemesi gibi birçok önemli görevi olan magnezyumun eksikliği beraberinde birçok sorunu getirebiliyor.

Haber 13-08-24 11:05

Kan donduran olay! Sarhoş yolcunun aracını kirlettiğini söyleyen taksi şoförü ekstra ücret talep etti... Tartışmada yolcunun kafasını kesti

Tayland'ın Bangkok bölgesinin Huai Khwang semtinde bir yolcu ve taksi şoförü arasında ekstra ücret nedeniyle tartışma yaşandı. Sarhoş yolcu ekstra ücret ödemeyi reddetti ve ikili arasındaki tartışmada bir anda sürücü yolcunun kafasını kesti. Olayın ertesi gününde sürücü polise teslim olurken yolcunun yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği söylendi.

Trend 13-08-24 09:34

Acil servisler dolup taşıyor! Uzmanlar 'Ciddi derecede artış var' diyerek uyardı! Bu belirtilere dikkat

Acil servislere başvurular arttı, uzmanlar uyardı. Son 1 ayda ishal, bulantı, kusma ve yüksek ateş nedeniyle acil servislere yapılan başvurular ciddi derecede artarken, Acil Servis Uzmanı Prof. Dr. Ersin Aksay, “Sadece bizim görev yaptığımız hastaneye günde 20-30 vaka geliyor. Son bir ay içerisinde bir artışla karşı karşıyayız. İshal süresinin uzadığı vakalar, ishalde kan varsa, ateşleri varsa bu hastanın mutlaka tetkik edilmesi lazım” dedi. İşte detaylar...

Haber 12-08-24 10:49

Pınar Altuğ daha fazla dayanamadı! O milletvekillerini paylaşıp sitem etti

Sokak Hayvanları Yasası Meclis'ten geçtikten sonra ülkenin çeşitli yerlerinden gelen görüntüler kan donduruyor. Sokak köpeklerinin vahşice öldürülmesine dayanamayan Pınar Altuğ milletvekillerini paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 11-08-24 11:03

Bilecik’te kan donduran görüntü! Naylona sarılı ceset bulundu

Bilecik’te merkeze 1.5 kilometre uzaklıkta olan ormanlık alanda, hayvanlarını otlatan bir kadının kemik parçaları gördüğünü belirtmesi üzerine inceleme başlatan jandarma ekipleri, toprağa gömülü ceset buldu.

Haber 11-08-24 00:24

Sır perdesi aralandı! Kan davasına kurban edildiği ortaya çıktı

İzmir'de 2008 yılından beri kayıp olduğu nedeniyle aranılan 70 yaşındaki Ramazan Ceyran'ın kan davasına kurban gittiği ve cesedinin sazlık bir alana atıldığı gün yüzüne çıktı.

Haber 09-08-24 18:05

24 yaşındaki kızın cesedi teknenin buzdolabında bulundu! Yakalanmasalar denize atacaklarmış... Cinayetin sebebi yasak aşk çıktı

İzmir'de geçtiğimiz günlerde bir teknenin buzdolabında 24 yaşında bir kızın cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Cansız bedenin Hilmiye Tuğba Esgin'e ait olduğu belirlenmişti. Kan donduran cinayetin ardından yasak aşk çıktı. Üstelik katillerin yakalanmasaydı cesedi denize atacakları belirlendi.

Haber 09-08-24 15:33

Korkunç olayda sır perdesi aralandı... Yanan evden yaşlı adamın cansız bedeni çıkmıştı! Üniversite öğrencisinin kan donduran cinayet senaryosu

Bursa'da 3 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangında 72 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Cinayet Büro dedektifleri, yangın süsü verilen olayda, Antalya'dan Bursa'ya gelen üniversite öğrencisinin yaşlı adamın başına vurduktan sonra iple boğarak öldürdüğünü tespit ederek sır perdesini araladı. Üniversite öğrencisinin film gibi cinayet senaryosu tüyleri ürpertti.

Haber 08-08-24 14:41

İşkence evi tasarladı! Düzinelerce köpeğe tecavüz edip işkenceyle öldürdü... Detaylı itirafları kan dondurdu: Dinleyemeyip mahkemeyi terk ettiler

"Dünyanın en kötü hayvan istismarcısı" olarak anılan 53 yaşındaki Adam Britton'un görülen davasında hakim itirafların sunulduğu bölümde insanları mahkeme salonunu terk etmesi konusunda uyardı. Adeta kendisine ait bir işkence evi tasarlayan Britton düzinelerce köpeğe tecavüz ederek hayvanları burada öldürdü. Cani adam 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 08-08-24 10:42

Saliha Gizem Yıldızhan katledilmişti! Kan donduran olayda yeni gelişme: İple boğulup öldürüldükten sonra tecavüze uğramış

Çanakkale'de Saliha Gizem Yıldızhan, boşanma aşamasındaki eşi Fırat Yıldızhan tarafından iple boğularak öldürülmüştü. Daha sonra Yıldızhan ve kardeşi, Saliha'yı gömüp üzerine moloz atmıştı. Kan donduran olayda Saliha'nın iple boğularak öldürüldükten sonra tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

Haber 06-08-24 21:12

Gözünü bile kırpmadı, silahını peş peşe ateşledi! Baba, oğul ve torunu aynı anda öldürdü... Bölgede giriş çıkışlar kapatıldı

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinden gelen haber kan dondurdu. Bölgedeki bir tarım arazinin sulanmasıyla ilgili çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti. Kurşunların hedefi olanların baba, oğul ve torun olduğu belirlenirken, olayın yaşandığı bölgede giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Haber 06-08-24 15:47