Kan Tahlili Sonuclari Haberleri

Yer: Yalova! Eşi için Kayalıklardan düştü demişti: Olayın gerçek yüzü tüyler ürpertti!

Yalova'da Semiha S., 15 ay önce evlendiği Erdal Necip Sözer'le birlikte kayalık bir alana gitti. Sözer, Semiha S.'nin burada kayalıklardan düşüp hayatını kaybettiğini iddia etmişti. Başlatılan soruşturma sonucunda korkunç gerçek ortaya çıktı. Sözer'in iddialarının asılsız olduğu öğrenilirken, Semiha S.'yi oraya nasıl götürdüğüne dair detaylar da belli oldu. İşte kan donduran olayın tüm detayları!

Haber 2024-07-04 16:41:24

Pendik'te kan donduran olay! 18 yaşındaki genç sadece yolda yürüyordu: Şimdi bu halde...

İstanbul Pendik'te 18 yaşındaki Ayhan Yazar isimli genç arkadaşlarıyla birlikte evine doğru giderken bir anda çenesinde bir ağrı hissetti. Ağrının etkisiyle derhal boynunu tutan Yazar, birkaç dakika sonra boynunu açtığında kanlar içinde kaldı. Şans eseri hayatta kalan Yazar, yaşadığı korkunç olayın detaylarını anlattı.

Haber 2024-07-04 15:25:36

Timsah dehşeti! 12 yaşındaki kızın ceset parçaları bulundu

Avustralya'nın kuzeyinde yer alan Palumpa bölgesinde 12 yaşındaki bir kız çocuğu yüzmek için dereye girdi. Ailesi ve yakınları bir süre haber alamadıkları çocuk için emniyet güçlerine haber verince kan donduran olaydaki sır perdesi aralandı. Timsahın saldırısına uğradığı anlaşılan küçük kız çocuğuna ait ceset parçalarına ekipler tarafından bulundu.

Haber 2024-07-04 14:10:36

Şaşırtan 'kan grubu' araştırması: 100 yıl yaşamanın sırrı kanda gizli! Kan grubunuz bazı hastalıkların riskini artırıyor

Kan gruplarıyla ilgili yapılan bir araştırmada yaşam süreleriyle ilgili ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Belli kan gruplarına sahip kişiler diğer kan gruplarına oranla daha uzun yaşıyorlar. Araştırma böyle söylüyor. Kan gruplarına göre hastalıklara yakalanma riski de değişebiliyor. Tabii o riski ortadan kaldırmak mümkün. Bazı kan grupları kanser, demans veya tansiyon gibi hastalıklar açasından daha fazla risk taşıyorken bazıları daha az risk taşıyor. İşte detaylar...

Manşet 2024-07-03 07:29:11

Eski belediye başkanı, silahla vurularak öldürüldü! O anların görüntüsü kan dondurdu

Rize'nin Ardeşen ilçesinde çıkan tartışma kanlı bitti. Silahlı kavgada eski Tunca Belde Belediyesi Başkanı Ahmet Naci Aytemiz hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2 kişi yakalanırken, 1 kişi aranıyor. Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlattı.

Haber 02-07-24 18:51

Mersin'deki o anlar kamerada! Site sakinini başını ezerek öldürdü

Mersin'deki bir yazlık sitede güvenlik görevlisi Ali Aşkın Kurt, sitenin havuzunda alkol alan Sezer Soner Aktaş'la tartışmaya başladı. Kısa süre içerisinde kavga dönüşen tartışma sonucunda Kurt, Aktaş'ı önce bıçaklayarak yere yatırdı. Ardından Kurt, ağır yaralı Aktaş'ın başını ezerek öldürdü. Kan donduran vahşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 01-07-24 13:56

Kemik erimesi neden olur, belirtileri nelerdir? Kemik erimesi tedavisi

Kemik sağlığı insan vücudu için son derece önemlidir çünkü kemikler, vücudun iskelet sistemi ve organları destekleyen yapı taşlarıdır. Sağlıklı kemikler, günlük aktivitelerimizi yerine getirebilmemiz için gereklidir ve aynı zamanda minerallerin depolandığı ve kan hücrelerinin üretildiği bir ortam sağlarlar. Ancak, yaşam tarzı ve çevresel faktörler, kemik sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir. Peki, kemik erimesi neden olur ve belirtileri nelerdir?

Haber 30-06-24 23:40

Kanda enfeksiyon belirtileri nelerdir? Kanda enfeksiyon neden olur, nasıl atılır?

Kanda enfeksiyonlar, vücudun kan dolaşım sistemi aracılığıyla yayılan bakteri, virüs, mantar veya diğer mikropların neden olduğu ciddi sağlık sorunlarıdır. Bu enfeksiyonlar genellikle bağışıklık sistemi zayıf olan bireylerde daha sık görülür. Peki, kanda enfeksiyon belirtileri nelerdir?

Haber 30-06-24 23:10

Eşi kayıp ihbarında bulunmuştu! Cinayetin ardından yasak aşk çıktı: Karısı, sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti

Afyonkarahisar'da kan donduran cinayet! Bir kadın 5 yıllık eşi hakkında kayıp ihbarında bulundu. Ekipler şahsı boş bir arazide aracının içinde tek kurşunla öldürülmüş halde buldu. Soruşturma derinleştirilince kadın sevgilisinin kocasını öldürdüğünü itiraf etti.

Haber 29-06-24 16:10

Oyun oynayacaklarını söyleyerek üç kızını boğarak öldürdü! Annenin savunması kan dondurdu: Depresyondaydım

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde bir anne, akıl hastalığı nedeniyle üç küçük kızını söyleyen anne çocuklarını öldürdükten sonra intihar etmeye çalışmış ama başarılı olamamıştı. Anne akıl sağlığı merkezinde 18 aylık cezaya çarptırıldı.

Trend 29-06-24 15:06

Bir il güne katliamla uyandı! Peş peşe cinayetler: Kayınvalidesi ve kayınpederini öldürdü, oradan havuzlu villaya geçti: Yaralılar da var

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Damat dehşet saçarak önce kayınpederiyle kayınvalidesini öldürdü, oradan da bir villanın havuzunu temizleyen başka birini öldürdü. Cani yetmezmiş gibi oradan da başka bir villaya geçerek 2 kişiyi yaraladı. Her yerde aranan katilin arabası ormanda terkedilmiş halde bulundu.

Haber 29-06-24 13:19

Hipokalsemi (Kalsiyum eksikliği) nedir, hipokalsemiye ne neden olur? Hipokalsemi belirtileri ve tedavisi

Kalsiyum, kemik ve dişlerin yapı taşıdır ve vücutta bir dizi biyolojik fonksiyonun sağlıklı bir şekilde sürdürülmesinde kritik bir rol oynar. Kemik sağlığı için önemli olmasının yanı sıra kas fonksiyonları, sinir iletimi, kan pıhtılaşması ve hücresel sinyal iletimi gibi birçok süreçte de gereklidir. Kalsiyumun bu çok yönlü kullanım alanları, günlük beslenmede yeterli miktarda alınmasını gerektirir. Peki, kalsiyum eksikliği nedir ve neden olur?

Haber 28-06-24 12:41

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi nedir, belirtileri nelerdir? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi nasıl bulaşır?

Keneler, doğada yaygın olarak bulunan ve pek çok hastalığın taşıyıcısı olabilen parazitlerdir. Bu küçük eklem bacaklılar, hem hayvanlardan hem de insanlardan kan emerek beslenirler ve bu süreçte çeşitli patojenleri bulaştırabilirler. Bu patojenlerden biri de Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) virüsüdür. KKKA, ölümcül olabilen önemli bir viral enfeksiyondur.

Haber 28-06-24 12:21

Kan gazı nedir, neden istenir? Kan gazı yükselirse ne olur, düşüklüğü ne anlama gelir?

Kan gazı analizi, tıbbi teşhis ve tedavi planlamasında vazgeçilmez bir araçtır. Bu test, solunum ve metabolik işlevlerin değerlendirilmesinde önemli bilgiler sağlar. Sağlık profesyonelleri, kan gazı analizi sonuçlarını kullanarak hastaların durumunu izler, tedavi planlarını belirler ve acil durumlarda hızlı müdahalelerde bulunur. Kan gazı analizi, modern tıbbın temel taşlarından biri olarak kabul edilir ve doğru tanı ve tedavi süreçlerinde kritik bir rol oynar. Peki, kan gazı nedir?

Haber 28-06-24 12:12

Kan grubu kartı nasıl ve nereden alınır? E-nabız ve e-Devlet kan grubu kartı nasıl çıkarılır?

Kan grubu kartları, kişinin kan grubunu ve Rh faktörünü belirten küçük kartlardır. Bu kartlar, acil durumlarda hayat kurtarıcı olabilir. Kaza, yaralanma veya ani bir sağlık sorunu durumunda, kişinin kan grubunu bilmek, hızlı ve doğru kan naklini sağlamak için kritik öneme sahiptir.

Haber 27-06-24 15:00

Damar tıkanıklığı belirtileri nelerdir? Damar tıkanıklığı nasıl fark edilir?

Damar sağlığı, genel sağlığımızın önemli bir bileşenidir ve vücudumuzdaki kan akışının düzgün bir şekilde devam etmesi için hayati öneme sahiptir. Damarlar, oksijen ve besin maddelerini vücut hücrelerine taşıyan ve atık ürünleri uzaklaştıran bir ağ oluşturur. Damar tıkanıklığı ise, bu akışın engellenmesi sonucu ortaya çıkan ciddi bir sağlık sorunudur.

Haber 26-06-24 21:52

Anne adayları dikkat: Hamileler yazın bu içeceklerden uzak durmalı!

Diyetisyen Cemre Balkan, kafein ve şekerli içeceklerin, sıcak havalarda özellikle hamilelerde dehidrasyona ve kan şekeri dalgalanmalarına neden olabileceğini belirterek, suyun içerisine meyve dilimleri ve çubuk tarçın atarak da tüketilmesinin daha sağlıklı olacağını söyledi.

Kadin 25-06-24 10:41

Kan donduran infaz girişimi! Torunlarıyla motosiklet üzerinde ilerliyordu... Gözünü kırpmadan başına sıktı

Mersin'de 2 torunuyla motosiklet üzerinde seyahat eden 56 yaşındaki Salih Şahin, yanına yaklaşan bir başka motosikletli tarafından silahlı saldırıya uğradı. Şahin ve motosiklette bulunan 2 torunu da yere düşerken, başında kask bulunan saldırgan hızla olay yerinden kaçtı. Dehşet anları ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 25-06-24 08:49

İsrail askerlerinden insanlık dışı muamele... Kan donduran görüntüler, yaralı Filistinliyi araca bağladılar

İsrail güçleri, Gazze Şeridi'ne baskın ve saldırı düzenlemeye devam ediyor. Batı Şeria'da kaydedilen yeni görüntülerde İsrail güçlerinin yaralı bir Filistinliye gösterdiği insanlık dışı muamele kan dondurdu. İşte o anlar!

Haber 22-06-24 21:41

Görüntüler kan dondurdu! Vahşice işkence edilip öldürüldü: Cesedi sokak ortasında böyle yakıldı!

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Khyber Pakhtunkhwa eyaletinde 36 yaşındaki bir adama, Kuran'a hakaret etmekle suçlandıktan sonra vahşice işkence edildi. Polis karakolundan çıkartılarak öldürülen adamın cesedi sokak ortasında ateşe verildi. Kan donduran görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber 21-06-24 19:06

Dehşete düşüren görüntü: 8 köpeğin kediyi telef ettiği anlar kamerada

Hatay'da 8 köpeğin saldırısıyla telef olan kedinin kan donduran anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 21-06-24 09:23

Malatya'da düğünde kan aktı! Baba hayatını kaybetti

Malatya'da husumetli akrabalar arasında düğünde çıkan kavgada Abdullah Kazıcı (53) tabancayla vurularak hayatını kaybetti, oğlu A.K. ise yaralandı. Olayın ardından kaçan Reşit K. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede düğün salonuna yakın bir bölgede suç aleti ile birlikte gözaltına alındı.

Haber 21-06-24 02:22

'Milyonlarca insana yardımcı olabilir' Tıp dünyasında yeni keşif! O cihazla başardılar 'İlk kez görüyoruz'

Araştırmalar, hafif şok dalgalarının bypass ameliyatı sonrası hastaların kalp dokusunu yenileyebileceğini gösterdi. Çalışma, yeni tedavi uygulanan kişilerin daha fazla yürüyebildiğini ve kalplerinin daha fazla kan pompalayabildiğini ortaya koydu. Prof. Holfeld "İlk kez klinik ortamda kalp kasının yenilendiğini görüyoruz, bu da milyonlarca insana yardımcı olabilir" dedi. "Space hairdryer" adı verilen cihazın daha geniş hasta grubunda sonuçlarının tekrarlanması için büyük denemeler planlanıyor.

Haber 20-06-24 15:05

7 yaşındaki çocuk üst üste 3 dondurma yiyince hastanelik oldu! Birden kan kusmaya başladı

Çin'in Anhui eyaletinin Fuyang şehrinin Taihe bölgesinde ismi açıklanmayan 7 yaşındaki erkek çocuğu art arda 3 dondurma yedikten sonra hastanelik oldu. Mide ve bağırsak kanaması yaşayan çocuğun yapılan tetkiklerde duodenum ülser hastası olduğu ve dondurma yemesinin semptomlarını daha da kötüleştirdiği ortaya çıktı.

Trend 19-06-24 10:19

Mika Raun kanlar içinde video paylaştı! Öldüresiye dövüldüm, defalarca vurdular...

Mika Raun saldırıya uğradığını iddia etti. Yüzünde kan varken çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Mika Raun, "Resmen öldüresiye dövüldüm, ona defalarca vurdular üstelik yanımızda annesi ve kız kardeşi varken" dedi. Mika Raun ayrıca hastaneye götürüldüğünü de sözlerine ekledi.

Manşet 19-06-24 00:42

Arazi anlaşmazlığında kan aktı! Dayısının damadını öldürdü

Denizli’de kan donduran olay! Bir kişi arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada dayısının damadını av tüfeği ile öldürdü.

Haber 16-06-24 17:38

EURO 2024'e kan sıçradı! Alman polisi, Hollanda-Polonya maçı öncesi baltalı taraftarı vurarak etkisiz hale getirdi

EURO 2024'ün oynandığı Almanya'da skandal bir olay yaşandı. Hollandalı bir şahıs, maça giden taraftarlara elindeki baltayla saldırdı. Polisin müdahalesi sonrası baltalı saldırgan etkisiz hale getirildi.

Spor 16-06-24 17:21

İstanbul'da kan donduran görüntü! Sevgililer birbirine satırla saldırdı

İstanbul Pendik'te çekilen görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu! Neden kavga ettikleri bilinmeyen bir çift satırlarla birbirine saldırdı. Dehşet dolu dakikalar polisin araya girmesiyle son buldu.

Haber 15-06-24 16:08

Düğünde 15 yaşındaki eski nişanlısını katletmişti! Kan donduran vahşette dikkat çeken 'müstehcen fotoğraf' detayı

Aksaray'da Muhammet Kılıç (24), katıldıkları bir düğünde eski nişanlısı Melike Arıbaş'ı (15) öldürüp, babası Doğanay Arıbaş'ı (44) yaraladı. Davetlilerin üzerine de ateş açan Kılıç, ağırlaştırılmış müebbet hapis ile toplam 72 hapis cezasına çarptırıldı. Kan donduran vahşetteki 'müstehcen fotoğraf' detayı ise dikkat çekti. İşte olayın detayları...

Haber 14-06-24 11:59

Adnan Oktar'ın Pensilvanya'sı Dragos'ta neler oldu? Senelerce süren istismar ve şiddetler, çaresiz genç kızlar! Operasyon neden herkesten gizlendi?

Her şey büyük bir gizlilik içerisinde yürütülüyordu. Aylar süren teknik takipte Adnan Oktar ve örgütünün genç kızlara nasıl sistematik istismarda bulunduklarına, ailelerin ocaklarını nasıl söndürdüklerine bire bir şahitlik ettikleri için bu görevi kutsal olarak nitelendirip, kan emicileri cezaevine göndermek bir numaralı gayeleriydi!

Finans 14-06-24 11:36

SON DAKİKA | 'Ateşkes çağrılarına kan dökerek karşılık veren şımarıklık' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze açıklaması 37 binden fazla insan göz göre katledildi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İspanya İş Forumu'nda açıklamalarda bulundu. Gazze'de yaşananlara değinen Erdoğan "16 bini çocuk olmak üzere 37 binden fazla insan göz göre katledildi" dedi. İsrail için sert ifadeler kullanan Erdoğan "Ateşkes çağrılarına kan dökerek karşılık veren şımarıklıkla karşı karşıyayız. Vicdan sahibi hiçbir ülkenin böyle bir tabloyu kabullenmesi mümkün değil" şeklinde konuştu.

Haber 13-06-24 13:00

Tüm Türkiye günlerdir bu vahşeti konuşuyor... Ceset çekildiği iddia edilen kıyma makinesi canlı yayına getirildi! 'Demir kaşık bile çekiliyor'

Müge Anlı'da geçtiğimiz hafta herkesi şok eden bir olay gündeme geldi. Bir ailenin evde bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektirip lavabodan akıttığı iddiası adeta kan dondurdu. Günlerdir konuşulan kıyma makinesi Müge Anlı canlı yayına getirildi...

Magazin 13-06-24 12:51

Kan donduran vahşet: Kızını ve torununu sokak ortasında katletti! Korkunç cinayetin nedeni ortaya çıktı

Eskişehir’de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Merve Karabaş (31) ve oğlu Alp Karabaş (7), evinin önünde Adana’dan geldiği belirtilen babası Osman Nuri K. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Sokakta linç edilmek istenen Osman Nuri K., gözaltına alındı. Sokakta eşinin ve çocuğunun öldürüldüğünü öğrenen Ahmet Karabaş, gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan korkunç cinayetin nedeni de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 13-06-24 12:03

Astsubay dehşetinde korkunç detaylar! 'Kafasına silah dayadı, boğazını bıçakla kesti'

Adana'da emekli astsubay Yaşar Ergül (53), 10 yıllık eşi Seda Ergül'ü (35), 3 çocuğunun gözleri önünde tabancayla öldürdü. Korkunç cinayetle ilgili detaylar ise kan dondurdu. Davada tanık olarak dinlenen, kadının ilk eşinden olan kızı Sedef Soysal, "Zanlı daha önce de annemin boğazını bıçakla kesmişti. Bir kez uyurken boğazını sıkarken yakalayıp, engel oldum. Annem bizi öldüreceğinden korktuğu için şikayetçi olamıyordu" dedi. İşte detaylar...

Haber 12-06-24 16:59

Canlı girdiği evden 11 saat sonra cesedi çıktı! Cansız bedeni denizde bulunan gencin son görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da Sedef Güler'in (24) cesedinin denizde halıya sarılı halde bulunması kan dondurmuştu. Ortaya çıkan son görüntüler şok etkisi yarattı. Görüntülerde Güler'in, cesedinin çıktığı eve girdiği anlar yer aldı. 11 saat sonra kameraya o korkunç poşet yansıdı...

Haber 12-06-24 11:43

Kan donduran cinayette korkunç detay! Dövülerek öldürülmüş

Niğde’de 22 yaşındaki Mahmut Fırat Tabar’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Tabar’ın yapılan incelemede darp edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan 14 şüpheliden 6’sı tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 12-06-24 10:59

Genç kızın cesedi denizde bulunmuştu! Kan donduran detaylar: Batıp batmadığını kontrol etmek için...

Büyükçekmece’de elleri ve ayakları bağlı halde halıya sarılı cansız bedeni denizde bulunan Sedef Güler (24) cinayetine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Korkunç olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Katil zanlılarından birinin, ağırlık bağladıkları kızın suya batıp batmadığını kontrol etmek için olaydan bir gün sonra bölgeye geldiği öğrenildi. Katil zanlısı, diğer şüphelinin kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. İşte detaylar...

Haber 11-06-24 13:50

Alkollü baba dehşeti cinayetle bitti! Engelli kızını dövüp boğmaya çalıştı, oğlu araya girince...

Bartın’ın Ulus ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Eve alkollü gelen M.Ç. (61) ile kızı E.Ç. arasında tartışma çıktı. Babasının kız kardeşini dövdüğünü ve boğmaya çalıştığını gören erkek kardeş T.Ç. (31) ise babasını evdeki tüfekle vurarak öldürdü. İşte detaylar...

Haber 11-06-24 11:30

Beykoz'da huzurevinde kan donduran görüntüler! Personel tutuklandı! Bakanlıktan açıklama geldi

İstanbul Beykoz’daki özel bir huzurevinde hasta bakıcı yaşlı insanlara şiddet uyguladı. Dehşet dolu anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerin ardından, personel tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da yaşanan olayın ardından açıklama yaptı.

Haber 11-06-24 01:23

İdrar tahlili için tuvalete giren 15 yaşındaki kıza iğrenç tuzak! Telefonun sahibi hastane çalışanı çıktı

Burdur'dan gelen haber mide bulandırdı! Hastalanan 15 yaşındaki kız, idrar tahlili vermek için girdiği hastane tuvaletinde fotoğrafının çekildiğini fark etti. Telefona vuran kız kim olduğunu göremediği sapığı şikayet etti. Yapılan incelemede fotoğrafı çekenin hastanede su tesisatı personeli H.Y. olduğu belirlendi.

Haber 10-06-24 15:28

İnternette tanıştı, duş alırken kurşun yağdırdı! 19 yaşındaki kız tetikçi çıktı

Adana'da sevgililer gününde işkence görerek öldürüldüğü belirlenen İpek Akgül cinayetiyle ilgili yeni detaylara ulaşıldı. 19 yaşındaki Akgül'ün tetikçi olduğu ve internette tanıştığı birisine duş alırken kurşun yağdırdığı ortaya çıktı. İşkence görerek öldürülen Akgül'ün katili ise, 'Bana cezaevinde bakacaklarını söylediler' dedi. İşte kan donduran detaylar...

Haber 10-06-24 10:04

Kan donduran olay: 5 metrelik piton kadını yuttu! Cesede böyle ulaşıldı

Endonezya'da 45 yaşındaki bir kadın biber satmak için bir pazar yerine gitti. Kalempang köyündeki yakınları kadının eve dönmemesi üzerine şüphelenip arama çalışmalarına başladı. Köylüler ve akrabaları köyün çevresindeki ormanlık alanda kadının eşyalarını buldu. Eşyaların bulunduğu noktaya yakın bir alanda 5 metre uzunluğunda bir piton görüldü. Pitonun karnındaki şişlikten şüphelenen köylü yılanı öldürünce kan dondurucu gerçeği öğrendi.

Haber 09-06-24 14:52

Sosyal medyada kan donduran anlar! 'Cesareti olmayan izlemesin' dedi, canlı yayın açıp eniştesini yaraladı: 30 dakika boyunca aynı şarkı çaldı

Kocaeli'de yaşanan olay izleyenleri dehşete düşürdü! Bir kişi sosyal medya hesabından canlı yayın açarak önüne satır ve bıçak koydu. 30 dakika boyunca 'Namus belası' şarkısıyla yayın yapan saldırgan eniştesini bıçaklayarak yaraladı. Saldırganın 'cesareti olmayan izlemesin' sözleri ise dikkat çekti.

Haber 08-06-24 10:58

Esra Erol'da kan donduran bir olay daha... Anne ve babasını aramak istedi acı gerçek ortaya çıktı! 'Dedesi aslında babası'

Atv'nin sevilen programı Esra Erol'da gündeme gelen bir olay yine kan dondurdu. 24 yıldır aradığı annesini bulmak için Esra Erol'dan yardım isteyen Ayşe isimli kadın, programa çıkar çıkmaz ünlü sunucunun ekibi sayesinde annesine kavuştu. Annesinin ardından babasını da bulmak isteyen Ayşe'nin öz babasının aslında dedesi olduğu ve annesinin babası tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıktı...

Haber 08-06-24 08:04

Fatih'te öğretmeni öldürmüştü! Polis peşine düştü, lokantada yemek yerken yakalandı

İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 44 yaşındaki Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz'ı öldürdüğü iddia edilen şüpheli Adem G. polis tarafından bir lokantada yemek yerken yakalandı. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere "Bu bir kan davası. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum" dediği öğrenildi. İşte detaylar....

Haber 08-06-24 00:21

Yapay tatlandırıcı tehlikesi! Bilim insanları ortaya koydu: Kalp krizi ve felce neden olabilir

Tatlandırıcının insan sağlığı üzerindeki etkileri hala tartışılırken kullanımı her geçen gün giderek artıyor. Düşük kalorili yapay tatlandırıcı ksilitol maddesinin, kalp krizi ve felce neden olabileceği ortaya çıktı. Bilim insanlarının yaptığı araştırmada 2004-2011'de kalp rahatsızlığı için tedaviye alınan hastaların 1157 kan örneği ile yüksek kalp rahatsızlığı riski altındaki 2 bin 100 kişinin kan örneklerini incelenerek sonuca ulaşıldı.

Haber 07-06-24 14:56

İstanbul'da Abdulbaki Durmaz öğretmen silahlı saldırıya uğradı! Dehşete düşüren olayın ardından o iddia çıktı

İstanbul Fatih'te bir öğretmen aracıyla seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Öğretmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırganın olay yerinden taksici ağabeyi tarafından kaçırıldığı öğrenilirken, cinayetin geçtiğimiz yıl şüphelilerin babalarının öldürülmesi nedeniyle işlenmiş olabileceği taraflar arasında kan davası olduğu iddia edildi.

Haber 06-06-24 17:32

'Babaannem ve halam birini öldürüp kıyma makinesinde çektiler' Müge Anlı'da dehşete düşüren iddia: 'Ne pis kokmuştu' diye anlatırdı

Müge Anlı'nın programında tüm stüdyoyu buz kestiren bir iddia ortaya atıldı. Güllü'nün yeğeni Ahmet stüdyoya geldi ve babaannesi ile halasının bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiklerini anlattı. Müge Anlı, Ahmet'in "Babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı" dediğini söyledi. Yeğen Ahmet kan donduran detayları anlatırken "Lavaboda akıtmışlar" dedi. Kıyma makinesinin evde olma nedenini de salça yapmasıyla açıkladı. Murat ise o makinenin kendisi adına borçla alındığını söyledi.

Haber 06-06-24 12:23

Bağcılar'da su satıcısı Metin Şenay çocuklara cinsel istismarda bulunmuştu! Mahkeme kararını açıkladı

Bağcılar’da 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan su satıcısı Metin Şenay hakkında karar açıklandı. Mahkeme, Şenay’ın 293 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Çocukların iddianamede anlattıkları kan dondurmuştu. R.Ş. isimli bir çocuk, iddianamedeki beyanında "Bana ‘Benden başka kimseyle ilişki yaşayamazsın’ diyordu. Cinsel istismarda bulunduğu zaman video kaydı yapıyordu" demişti.

Haber 04-06-24 17:23