Kan Tahlili Sonucu Ogrenme Haberleri

Damar tıkanıklığı belirtileri nelerdir? Damar tıkanıklığı nasıl fark edilir?

Damar sağlığı, genel sağlığımızın önemli bir bileşenidir ve vücudumuzdaki kan akışının düzgün bir şekilde devam etmesi için hayati öneme sahiptir. Damarlar, oksijen ve besin maddelerini vücut hücrelerine taşıyan ve atık ürünleri uzaklaştıran bir ağ oluşturur. Damar tıkanıklığı ise, bu akışın engellenmesi sonucu ortaya çıkan ciddi bir sağlık sorunudur.

Haber 2024-06-26 21:52:01

Fatih'te öğretmeni öldürmüştü! Polis peşine düştü, lokantada yemek yerken yakalandı

İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 44 yaşındaki Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz'ı öldürdüğü iddia edilen şüpheli Adem G. polis tarafından bir lokantada yemek yerken yakalandı. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere "Bu bir kan davası. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum" dediği öğrenildi. İşte detaylar....

Haber 2024-06-08 00:21:47

Kütahya'da evinin çatısını tamir ederken ölen kişinin cesedi bulundu

Kütahya'da evinin çatısını tamir ederken testere ile bacağının kesilmesi sonucu kan kaybından öldüğü belirlenen kişinin cesedi, yakınları tarafından bulundu.

Yurthaber 2024-05-28 08:30:05

'Uykuda öldü' denilen İclal'i babası boğarak öldürmüştü! 'Cinsel organında hasar...' Ağlaya ağlaya anlattı, duruşmaya ara verildi 'Gecede 4 bin TL kazanıyorum'

Diyarbakır'da 2022 yılında evindeki yatakta uyur vaziyette ölü bulunduktan sonra otopsi sonucu boğazında tırnak izleri bulunan ve babası tarafından boğularak öldürüldüğü tespit edilen İclal Şimşek cinayetiyle alakalı davada yeni gelişme yaşandı. Mahkeme sanık babaya haksız tahrik indirimi uygularken duruşmada her şeyi anlatan baba ağlayınca mahkeme 15 dakika ara vermek zorunda kaldı. Babanın ve annenin anlattıkları ise kan dondurdu.

Haber 2024-05-15 13:31:38

Diğer Haber Etiketleri

damar tıkanıklığı polis Öğretmen Kütahya şüpheli ölüm Diyarbakır cinayet İzmir varis varis belirtileri varis çorabı varis ne demek varis nedir varis tedavisi evde varis tedavisi bacakta varis beyzbol sopası Muğla kan aldırmak orucu bozar mı kan aldirmak orucu bozarmi orucu bozan durumlar Ramazan basur basur ağrısına ne iyi gelir basur belirtileri basur evde tedavi basur için krem basur kanaması basur kremi basur kremleri basur nasıl geçer basur nasıl geçer evde basur ne iyi gelir basur neden olur basur nedir basura ne iyi gelir basura ne iyi gelir evde antalya Kalp‎ kalp hastalığı belirtileri kan damar iltihap tahıl balık kuruyemiş c vitamin a vitamin k vitamin demir e vitamini biotin a vitamin eksikliği lupus hastalığı Esenyurt soğuk Adana Bolu el uyuşması nasıl geçer el uyuşmasına ne iyi gelir kalp krizi insülin direnci kereviz ıspanak ibrahim saraçoğlu kansızlık alt hematokrit hematokrit düşüklüğü hct düşüklüğü kanda üre düşüklüğü demir eksikliği demir eksikliği anemisi demir eksikliği belirtileri demir eksikliği için ne yemeli demir eksikliği ne yemeli demir eksikliğinin belirtileri Amerika Erzurum Samsun Türk Kızılay yaralı Denizli tetikçi intikam bekçi idrar yolu enfeksiyonu mon gebelik testi hamilelik testi hamilelik testi sonucu gebelik testi ne zaman yapılır kulaktan kan gelmesi Mısır tarla Mersin Mut Tayland market Tokat ayı çocuk Fatih boğma Burdur Sultangazi silahlı saldırı uyuşturucu dolmuş kan davası Konya cinnet lokman hekim üniversitesi Makbule Kaya Van

'Karım sana emanet' dedi... Birlikte olduklarını öğrenince öldürdü! Dehşete düşüren cinayette çarpıcı iddia

İzmir’in Ödemiş ilçesinde kan donduran bir cinayet meydana geldi. 45 yaşındaki adam, evine giderken motosikletten açılan yaylım ateşi sonucu bacaklarına 6 kurşun isabet etmesiyle, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cinayetle ilgili ortaya çıkan bir detay ise dehşete düşürdü. Olayı gerçekleştiren şüphelinin, kısa süre önce cezaevinde olduğu ve karısını emanet ettiği arkadaşı ile eşinin ilişkisi olduğu iddiasıyla cinayeti işlediği öğrenildi.

Haber 10-04-24 14:45

Varis nedir, neden olur? Varis belirtileri ve tedavisi

Varis, genellikle bacaklarda ve ayaklarda beliren, mor veya mavimsi renkte görülen genişlemiş ve kıvrılmış damarlar olarak tanımlanır. Varis kan damarlarının elastikiyetini kaybetmesi ve kanın geri akışının artması sonucu ortaya çıkar. Günümüzde hayat tarzının getirdiği, uzun süreli oturarak veya ayakta kalma gibi faktörler nedeniyle varis vakaları artmaktadır.

Haber 29-03-24 13:41

Alışveriş merkezinde kan donduran infaz! Beyzbol sopasıyla vura vura öldürdü

Muğla Milas'ta bir alışveriş merkezinde yaşanan kavgada beyzbol sopasıyla vücuduna aldığı darbeler sonucu bir kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haber 26-03-24 07:33

Oruçluyken kan aldırılır mı? Oruçluyken kan tahlili yaptırmak, oruçluyken kan aldırmak orucu bozar mı?

Ramazan ayında oruç ile ilgili birçok sorunun yanıtı aranır. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ise orucu bozan eylemler detaylı bir biçimde açıklanmıştır. Orucun esasları arasında yememek, içmemek ve cinsel birleşmeden uzak durmak olduğu için, oruç ibadeti esnasında buna benzer eylemlerin orucu bozduğuna inanılır. Peki oruçluyken kan aldırılır mı?

Haber 21-03-24 23:18

Basur nedir, belirtileri nelerdir? Basur nasıl geçer?

Basur, tıbbi terimle hemoroid olarak da bilinen, anüs veya makat bölgesindeki damarlarda şişme ve iltihaplanma sonucu oluşan yaygın bir rahatsızlıktır. Bu durum, kan damarlarının veya rektumun etrafındaki yumuşak doku ve damarların şişmesi veya iltihaplanması nedeniyle oluşabilir. Hemoroid genellikle acı, kaşıntı, kanama ve şişlik gibi belirtilerle kendini gösterir ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyebilir.

Haber 13-03-24 20:27

13 gündür aranan adamı bir avcının köpeği buldu! Ayakkabı, kan ve beyin... Tüyler ürperten olayın detayları

Antalya'da kokoreç satışı yapan İsmail Oran, Aksu Belediyesi'nde çalışan Tuncay Okudan ile ortak oldu. İki gün sonra ortaklar arasında çıkan anlaşmazlık sonucu Oran, Okudan'ı kafasından vurarak öldürdü. 13 gündür cesedine ulaşılmaya çalışılan Okudan'ın cesedine ait ayakkabı, kan ve beyin dokuları Aksu Çayı kenarında bulundu. Tüyler ürperten olayın detayları yapılan inceleme sonrası ortaya çıkartıldı.

Haber 24-02-24 16:29

Araştırma sonucu: Yüksek düzeyde alındığında kalp hastalığı riskini artırıyor! İltihaplanmayı tetikleyerek kan damarlarına zarar veriyor

Et, balık, kuruyemişler, zenginleştirilmiş tahıllar ve ekmeklerde bulunan aşırı miktardaki B3 vitamini iltihaplanmayı tetikleyebilir ve kan damarlarına zarar verebilir. Yeni araştırmalara göre, önemli bir B vitamini olan yüksek düzeydeki niasin, iltihaplanmayı tetikleyerek ve kan damarlarına zarar vererek kalp hastalığı riskini artırabilir.

Haber 20-02-24 10:38

Bu belirtilere dikkat! Dış görünüşünüzden tahmin edebileceğiniz vitamin eksiklikleri

Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineraller, genel sağlığımızı korumak için kritik öneme sahiptir. Vitamin eksikliklerinizi görmek için kan tahlili yapmanız ve bir sağlık kurumuna başvurmanız gerekmektedir. Sağlık kuruluşuna başvurmadan önce bu belirtileri baz alarak vücudunuzdaki vitamin eksiklikleri hakkında ön görü yapabilirsiniz. İşte dış görünüşünüzden tahmin edebileceğiniz vitamin eksiklikleri...

Haber 29-01-24 15:41

Kelebek hastalığı (Lupus) nedir? Kelebek hastalığı belirtileri ve tedavisi

Kelebek hastalığı olarak da bilinen lupus, otoimmün bir hastalıktır ve vücudun kendi hücrelerine karşı saldırması sonucu ortaya çıkar. Bu hastalık genellikle deri, eklem, böbrekler, kan hücreleri, kalp ve akciğerleri etkileyebilir. Kelebek hastalığı nedeni tam olarak bilinmeyen ancak genetik yatkınlık, çevresel faktörler ve hormonal değişikliklerin etkileşimine bağlı olarak gelişen bir durumdur. Peki, lupus hastalığı nedir?

Haber 13-01-24 16:01

3 çocuğunun annesi Ceylan Kılıç'ı vahşice katledip intihar süsü veren kocaya müebbet hapis! Kanlı saç ve deri parçaları detayı: Kendini as, sen asmazsan ben seni öldürürüm

İstanbul Esenyurt'ta 2022 yılında yaşanan kan donduran vahşette 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç evinde başından vurulmuş halde bulunmuştu. Olayla ilgili yapılan soruşturma sonucu Kılıç'ı katledip cinayet süsü verenin cani kocası olduğu ortaya çıkmıştı. Müebbet hapis cezası alan koca hakkında Ceylan Kılıç'ın babası, "Kızıma, 'kendini as, asmazsan ben seni öldürürüm' deyip uyurken kafasından aşağı kaynar su dökmüş. Bize kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar." dedi.

Haber 11-01-24 10:11

Soğuk ısırması nedir? Soğuk ısırması nasıl geçer? Soğuk ısırması belirtileri ve tedavisi

Soğuk ısırması soğuk hava koşullarında maruz kalınan şiddetli soğuk nedeni ile ciltte ortaya çıkan bir durumdur. Özellikle kış aylarında ve soğuk iklimlerde sıkça görülen bu durum, ciltteki damarların daralması ve kan akışının azalması sonucu ortaya çıkar. Soğuk ısırması genellikle el, ayak, burun ve kulak gibi vücudun soğuğa en fazla maruz kalan bölgelerini etkiler. Peki, soğuk ısırması nasıl geçer?

Haber 07-01-24 14:26

20 binde 1 görülen ‘miyotonik distrofi’ hastası kadın, 2 bebeğini sağlıklı dünyaya getirdi

Adana’da gittiği hastanede tesadüfen verdiği kan sonucu kas hastası olduğunu öğrenen kadın, 3 yıl arayla 2 bebek dünyaya getirdi.

Yurthaber 03-01-24 10:35

Bolu'da dehşet anları! Pompalı tüfekle katliam yaptı, görüntüler ortaya çıktı

Bolu'da Kenan Ünen ile husumetli olduğu Ekrem Üreten ve oğulları arasında çıkan tartışmada kan aktı. Ünen'in pompalı tüfekle ateş açması sonucu Ekrem Üreten ve Ersan Üreten ağır yaralandı, Erhan Üreten ise hayatını kaybetti. Olayın görüntüleri ortaya çıkarken Ünen ifadesinde "Kimseyi öldürme niyetim yoktu. Amacım kendimi korumaktı" dedi.

Haber 16-12-23 13:39

Eller neden uyuşur? El uyuşmasına ne iyi gelir, nasıl geçer?

El uyuşması çoğu insanın hayatında zaman zaman karşılaştığı yaygın bir rahatsızlıktır. Ellerde meydana gelen bu his kaybı genellikle geçici olmakla birlikte pek çok farklı nedenle ortaya çıkabilir. Uyuşma genellikle sinirlerin, kan damarlarının veya kasların etkilenmesi sonucu ortaya çıkar ve kişinin günlük aktivitelerini kısıtlayabilir. Neyse ki bu rahatsızlık genellikle basit önlemlerle hafifletilebilir veya ortadan kaldırılabilir.

Haber 28-11-23 15:32

Kalp krizinin 7 sessiz belirtisi: Kalp krizi ne kadar önce belirti verir?

Kalp krizi dünya genelinde ciddi bir kardiyovasküler olaydır. Kalp krizi kalbin bir bölgesine yeterli kan akışının sağlanamaması sonucu meydana gelir ve bu durum, kalp kasının hasar görmesine neden olabilir. Günümüzde hızlı yaşam tarzları, stres, genetik faktörler ve kötü beslenme alışkanlıkları gibi çeşitli etkenler, kalp krizi riskini artırabilir.

Haber 21-11-23 23:07

İnsülin direnci olan kişiler nasıl zayıflar? İnsülin direnci olan kişiler ne yememeli?

İnsülin direnci, günümüzde giderek yaygınlaşan bir sağlık sorunu haline gelmiştir. Bu durum, vücudun hücrelerinin insüline olan tepkisinin azalması sonucu kan şekerinin normalden daha zor kontrol edildiği bir durumu ifade eder. İnsülin direnci genellikle obezite, hareketsiz yaşam tarzı ve genetik faktörlerle ilişkilidir. Ancak, doğru beslenme stratejileri ile insülin direnci yönetilebilir ve sağlıklı bir yaşam tarzına adım atılabilir.

Haber 31-10-23 23:39

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan kansızlık kürü tarifi! Demir eksikliğine karşı birebir

Kansızlık ve demir eksikliği, dünya genelinde yaygın bir sağlık sorunudur. Kansızlık, vücuttaki kırmızı kan hücrelerinin sayısının ve işlevinin azalması sonucu ortaya çıkar. Demir eksikliği ise kansızlığın en yaygın nedenlerinden biridir. Demir, vücutta hemoglobin üretiminde kritik bir rol oynar ve enerji seviyelerini, konsantrasyonu ve bağışıklık sistemini etkiler. Kan değerlerinizi yükseltmek ve demir eksikliğine son vermek için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun kür tarifini deneyebilirsiniz.

Haber 22-10-23 10:32

ALT düşüklüğü neden olur? ALT düşüklüğü tehlikeli mi?

Kanda ALT (Alanin Aminotransferaz) değeri tıbbi bir test sonucu olarak kişinin karaciğer fonksiyonlarını değerlendirmek amacıyla ölçülen bir laboratuvar parametresidir. Bu değer karaciğer hücrelerinin hasar görmesi veya hastalıklı olması durumunda kan dolaşımına sızan ALT enziminin miktarını yansıtır. Karaciğer vücutta birçok önemli işlevi olan bir organdır ve ALT düzeyi, bu organın sağlığını belirlemekte kritik bir rol oynar.

Haber 30-09-23 16:59
alt

Hematokrit nedir? Kanda HCT düşüklüğü neden olur?

Hematokrit (HCT) kandaki hücrelerin ve plazmanın yüzdesini ölçen bir kan testi sonucu olarak tanımlanır. Bu test, kandaki hücre yoğunluğunu belirlemek için kullanılır ve genellikle "HCT" veya "Hematokrit" olarak adlandırılır. Düşük HCT değerleri anemi veya başka sağlık sorunlarının belirtisi olabilir. Tedavi altta yatan nedenin belirlenmesi ve uygun önlemlerin alınmasıyla mümkün olur.

Haber 30-09-23 04:15

Üre düşüklüğü neden olur? Üre düşüklüğü ne zaman tehlikeli?

Kan üre seviyeleri kan testleri sırasında ölçülen ve vücudun böbreklerin ve karaciğerin işlevini yansıtan önemli bir parametredir. Üre vücutta protein metabolizması sonucu oluşan bir atık üründür ve özellikle karaciğerde üretilir. Karaciğer tarafından üretilen bu madde böbrekler aracılığıyla vücuttan atılır. Düşük üre seviyeleri karaciğer ve böbrek sorunlarının bir göstergesi olabilir.

Haber 30-09-23 03:38

Demir eksikliği belirtileri nelerdir? Demir düşüklüğü neden olur?

Demir eksikliği insan vücudu için yaygın ve önemli bir sağlık sorunudur. Bu durum vücuttaki demir depolarının yetersiz olması veya kullanımının artması sonucu meydana gelir. Demir hemoglobin adı verilen proteinin temel bileşenlerinden biridir ve kırmızı kan hücrelerinin oksijen taşımasını sağlar. Demir eksikliği vücut için ciddi sonuçlara yol açabilen bir sağlık sorunudur ve teşhis edilip tedavi edilmesi önemlidir.

Haber 29-09-23 19:51

Kan donduran olay! Evine zorla girdi... Komşusunun 6 yaşındaki oğlunu beyzbol sopasıyla döverek hastanelik etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki Georgetown bölgesinde yaşayan 6 yaşındaki Jeremy isimli bir çocuk 39 yaşındaki komşusunun evlerine zorla girerek beyzbol sopasıyla darp etmesi sonucu hastanelik oldu. 39 yaşındaki komşu Daniel Logan gözaltına alırken küçük çocuğun komada olduğu belirtildi. Saldırının nedenine ilişkin olarak açıklama yapılmazken soruşturma devam ediyor.

Trend 21-09-23 15:13

Bir ili sarsan olay! Sabah şikayet etti, öğlen cinayet işledi

Erzurum'da Ümit D., kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle sabah polise şikayetçi olduğu husumetlisi Bünyamin Karatay'ı, öğleden sonra evine gelmesi sonucu uzun namlulu silahla vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Ümit D., suç aleti silahla yakalanarak gözaltına alındı. Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar da, olay yerine gelerek kan donduran cinayet hakkında bilgi aldı.

Haber 26-08-23 20:58

Samsun'da Türk Kızılayın kan toplama aracı devrildi, sürücü yaralandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde Türk Kızılayın kan toplama aracının devrilmesi sonucu sürücüsü yaralandı.

Yurthaber 22-08-23 14:03

Kan donduran intikam cinayetinde yeni detaylar! Tetikçi her şeyi itiraf etti: 3 gün boyunca...

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde Kemal Akköse (25), işe gitmek için aracına bindiği sırada silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Akköse'nin, çifte cinayet sanığı Mustafa Akköse’nin kardeşi olduğu ve intikam cinayetine kurban gittiği belirlendi. Akköse'yi pompalı tüfekle 3 el ateş ederek öldüren Şakir Hüsünbeyi (22) ise tetikçi çıktı. Borçlarının ödenmesi karşılığında aileyle anlaşan tetikçinin, 3 gün boyunca bölgede keşif yaptığı belirlendi. İşte detaylar...

Haber 14-08-23 12:00

Kendisini ’kan’ polisi ’ter’ içinde bıraktı

Antalya’da hakkında arama kararı bulunan şahıs, 3 kilometrelik kovalamaca sonucu balkondan girip sığındığı evde köşeye sıkışınca polis tarafından yakalandı.

Yurthaber 09-08-23 14:23

Yer: Esenyurt! 7 km uzakta görevli olan 28 yaşındaki bekçinin şüpheli ölümü! Eve giren yakınları o halde buldu...

Esenyurt'ta şüpheli olay! Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nde görevli 28 yaşındaki gece bekçisi İbrahim Cin, evinde ölü bulundu... Telefonla ulaşamamaları sonucu Cin'in evine giden ve cevap alamayınca çilingir çağıran yakınları, Cin'i ağzı ve burnundan kan gelmiş halde yatakta buldu. İşte ayrıntılar!

Haber 03-08-23 09:45

Göğüsten gelen kan akıntısı tümörü ortaya çıkardı

Denizli’de göğsünden kan akıntısı gelen ve bir türlü tanısı koyulamayan hasta, Özel Cerrahi Hastanesi’nde yapılan tetkikler sonucu öğrendiği tümöründen kurtuldu.

Yurthaber 01-08-23 09:43

İdrar yolu enfeksiyonu ateş yapar mı? İdrar yolu enfeksiyonu ateşi kaç gün sürer?

İdrar yolu enfeksiyonu idrar yollarını etkileyen yaygın ve rahatsız edici bir enfeksiyon türüdür. Bu enfeksiyon bakterilerin mesane, böbrekler veya üretra gibi idrar yolunda çoğalması sonucu meydana gelir. İdrar yolu enfeksiyonu kadın ve erkeklerde farklı semptomlar gösterebilir ve genellikle idrar yapma sırasında yanma, sık idrara çıkma, idrarda kan görünümü ve alt karın bölgesinde ağrı gibi belirtilerle kendini belli eder. Ayrıca bazı durumlarda idrar yolu enfeksiyonu ateşe de yol açabilir.

Haber 31-07-23 23:10

Gebelik testi sonuçları - Hamilelik testi sonucu nasıl anlaşılır?

Gebelik testi, bir kadının hamile olup olmadığını belirlemek için kullanılan önemli bir tıbbi testtir. Gebelik testleri, gebelik hormonu olan hCG (human chorionic gonadotropin) seviyelerini tespit eder. HCG hormonu, döllenmiş yumurtanın rahimde yerleşmesiyle üretilmeye başlar ve hamilelik ilerledikçe artar. Gebelik testleri iki farklı şekilde yapılabilir: idrarla yapılan ev testleri ve kan testleri.

Kadin 31-07-23 15:23

Kulaktan kan gelmesi neden olur, ne anlama gelir? Kulaktan kan gelmesi durumunda ne yapılmalı, hangi hastalığın belirtisi?

Kulaktan kan gelmesi herhangi bir yaş grubunda karşılaşılabilecek bir durumdur ve kişide endişe yaratabilir. Kulaktan kan gelmesi farklı nedenlere bağlı olarak ortaya çıkabilir ve genellikle bir tıbbi sorunun belirtisi olabilir. Kan kulak kanalında veya kulak zarında meydana gelen bir yaralanma, enfeksiyon, tıkanıklık veya daha ciddi bir durumun bir sonucu olarak ortaya çıkabilir. Peki, kulaktan kan gelmesi durumunda ne yapmak gerekir?

Haber 18-07-23 10:10

Tarlada mısır sularken... Kan donduran olay! Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Adana'nın Kozan ilçesinde Üveys Ateş (53), mısır tarlasında sulama yaparken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi.

Haber 05-07-23 18:18

İkisi de 15 yaşında... Tüfek bir anda ateş aldı, şakalaşmanın sonu kötü bitti!

Mersin'de kan donduran bir olay yaşandı. Mut ilçesinde, yaşları 15 olan çocuğun tüfekle şakalaşması acı sonla bitti. Tüfek ateş alması sonucu çocuklardan biri yaşamını yitirdi. Cinayete neden olan diğer çocuk ise gözaltına alındı.

Haber 02-07-23 22:24

Korkunç kaza! Çim biçme makinesi bıçağı adamın penisini kesti... Her satırı kan dondurucu!

Tayland'da bir bahçıvanın başına korkunç bir iş kazası geldi. Talihsiz adam çimleri biçtiği esnada bıçağın makineden kopup penisini kesmesi sonucu kan kaybından hayatını kaybetti... İşte her satırı kan dondurucu olayın detayları!

Haber 30-06-23 15:26

Diyarbakır'daki markette çifte cinayet! Bekçi kuzen dehşet saçtı... Kan donduran anlar kamerada

Geçtiğimiz günlerde yaşanan arazi kavgasında 9 kişinin hayatını kaybettiği Diyarbakır'da yine kan donduran bir olay yaşandı. İki kardeş, bekçi kuzenleri tarafından bir market içinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Tarafların arasında arazi anlaşmazlığı olduğu iddia edilirken, cinayet anı market kamerasına anbean yansıdı. Öte yandan valilik konuya ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Haber 21-06-23 16:07

'Bağırsaklar dışarıdaydı' Ayı saldırısına uğrayan çocuğun doktoru konuştu! 'Yavrumuz toparladı şükür'

Tokat’ta ayı saldırısı sonucu ağır yaralanan 11 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor. Hayati tehlikeyi atlatan çocuğun tedavisi devam ederken durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Çocuğun doktoru, "Geldiğinde tansiyonu düşük, nabzı yüksekti ve genel durumu kötüydü. Ayı arkadan saldırdığı için bel, sırt bölgesinde kasları parçalayarak bağırsaklar dışarıdaydı" dedi. Acil ameliyata aldıklarını kaydeden doktor "Bugün durumu iyi. Kan verdik. Yavrumuz toparladı şükür" ifadelerini kullandı.

Haber 07-06-23 15:01

Kan donduran cinayet! Otomobilinde boğularak öldürülmüş halde bulundu

Fatih’te Mahmut Ç. (53), otomobilinin içinde ölü bulundu. Polisin çalışmaları sonucu, Mahmut Ç.'nin boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Kan donduran olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 06-06-23 14:04

Kan donduran cinayet! Cinnet getiren kadın, eşini av tüfeğiyle katletti

Burdur’da sabah saatlerinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Eşi İsmail I. (32) ile aralarında çıkan tartışma sonucu cinnet getiren Ayşe I. (27), eşini av tüfeği ile öldürdü. Çiftin 3 çocuğu olduğu ve geçen hafta çocuklarına sünnet düğünü yaptıkları öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 28-05-23 15:32

Dükkanının önünde kurşun yağdırdı! Korkunç cinayet kamerada

Sultangazi'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Boşanma aşamasında olduğu eşinin ağabeyi N.S.'nin dükkanına gelen G.Ç., yanında getirdiği silahla dehşet saçtı. Dükkanın önünde N.S.'ye kurşun yağdıran G.Ç., olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırı sonucu yaralanan N.S. ise, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan G.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte detaylar...

Haber 23-05-23 09:45

İstanbul'un göbeğinde kâbus oldular: 1,5 saat içerisinde 3 kez kan döktüler! Uyuşturucu tacirleri bölgede hakimiyet kavgasına tutuştu

İstanbul'un göbeğinde 1,5 saat içerisinde 3 silahlı saldırı düzenlendi. Polisin çalışmaları sonucu saldırıların birbiriyle bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Saldırıların faillerinin ise uyuşturucu tacirleri olduğu öğrenildi. İddiaya göre Bahçelievler'de düzenlenen 3 silahlı saldırının nedeni ise zehir tacirlerinin bölgedeki hakimiyet kavgası. Saldırı anı kameraya da yansıdı.

Haber 11-05-23 08:30

Dehşete düşüren olay! Kurşun yağmuru... Dolmuş şoförü hayatını kaybetti

Adana’da dün akşam saatlerinde kan donduran bir olay meydana geldi. 25 yaşındaki dolmuş şoförü Mehmet Kaçan, dolmuşla seyir halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Kaçan, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Haber 10-05-23 17:53

Duvarda fotoğrafını görüp 'Rahmetli de çok iyi bir insan değildi' dedi, öldürüldü!

Adana'da yaşanan kan donduran olayda, Y.Ç. (50) isimli bir şahıs, öldürülen üvey ağabeyi için "Rahmetli de çok iyi bir insan değildi. Yanlışları vardı" diyen ve iddiaya göre küfreden M.D. (51) isimli kişiyi, aralarında çıkan tartışma sonucu tabancayla vurup öldürdü. M.D.'yi, üvey ağabeyine küfrettiği için vurduğunu belirten zanlı Y.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 03-05-23 12:46

Kan davasına kurban gitmişti! Cinayet sanığı kendini böyle savundu: 'Elini beline attı...'

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Nazmi Kaplan (44), otobüsten indiği sırada uğradığı silahlı saldırıda başından vurularak hayatını kaybetti. Yapılan araştırma sonucu, Kaplan'ın kan davasına kurban gittiği belirlendi. Cinayetle ilgili davanın ilk duruşmasında savunma yapan tutuklu sanık Haci Balyeci (19), "Şahsın yanına yaklaştığımızda 'Nimet' diye bağırdım. Bunun üzerine bağırdığım kişi, elini beline attı. Ben de bize zarar verecek diye korktum. Öldürme amacım olmaksızın rastgele ateş ettim" dedi.

Haber 27-04-23 14:59

Şarkıcı Seçil Çiftçi tarafından öldürülmüştü! Semih Sevim’in otopsi raporu kan dondurdu

İstanbul’da şarkıcı ve model Seçil Çiftçi tarafından öldürülen Semih Sevim’in otopsi raporu ortaya çıktı. Raporda, Sevim’in kafatası olmak üzere kol ve bacaklarında ölümcül kırıklar olduğu açıklandı. Rapora göre Sevim, beyin kanaması ve boğulma sonucu hayatını kaybetti. Çiftçi’nin, Sevim’in kafasına şişeyle vurduğu, ardından demir çubukla kol ve bacaklarına vurarak kırdığı öğrenildi. Bu darbelerle kendinden geçen Sevim, Çiftçi tarafından kilotlu çorapla boğularak öldürüldü. İşte detaylar...

Haber 25-04-23 16:51

Emekli polis dehşeti! Cinnet getirdi, karısını ve çocuklarını beylik silahıyla vurdu

Konya’da kan donduran bir olay yaşandı. Emekli polis memuru Salim Ö., evinde cinnet getirmesi sonucu eşi Semra Ö., oğlu Mehmet Ö. ve kızı Aslıhan Ö.’yü beylik tabancasıyla vurdu. Salim Ö. polis tarafından gözaltına alınırken eşi ve çocukları yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Semra Ö.'nün sağlık durumunun ağır olduğu, çocukların ise iyi olduğu öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 16-04-23 10:59