Kardeslerim Neden Yok Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'erken seçim' tartışmalarına net yanıt! Böyle bir gündemimiz yok

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı bir programda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, son dönemde gündemden düşmeyen erken seçim tartışmaları hakkında önemli ifadeler kullandı.

Haber 2024-09-07 23:20:22

Bakan Yerlikaya'dan vatandaşlara çağrı! 'Lütfen ihbar edin'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz hemşehrilerimizden şunu istirham ediyoruz; duydukları, gördükleri, bildikleri, organize suç örgütleriyle ilgili, uyuşturucu satıcılarıyla ilgili, göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle ilgili, hapis yakalamayla ilgili, aradığımız ve bir an önce cezaevine gitmesi gerekenlerle ilgili bir bilgisi varsa lütfen arasın, hiç ismini vermesine gerek yok. O bizde emanettir” dedi.

Haber 2024-09-07 16:15:02

Engin Polat'ın tahliyesi herkesi aynı düşüncelere sevk etti! Ağırel mesajları paylaştı: Adalet duygusunun kaybolmasının vereceği zararın farkında değil

Milyonlarca lira kara para aklaması suçlamasıyla tutuklanan ve ardından 10 ay sonra tahliye edilen Dilan-Engin Polat çiftinin tahliyesi toplumun bazı kesimlerinde 'adalet' kavramının sorgulanmasına neden oldu. Gazeteci Murat Ağırel kendisine gelen mesajları sosyal medya hesabından paylaştı. Ağırel paylaşımına, "İktidar adalet duygusunun kaybolmasının kendisine ve topluma nasıl bir zararı dokunduğunun farkında bile değil" notunu düştü.

Haber 2024-09-07 16:08:34

Sevgilisinin eski kız arkadaşıyla karşılaşınca sinirlerine hakim olamadı! Yürüyen merdivende bir anda saldırdı... Saniye saniye güvenlik kamerasında

Tayland'ta bir adamın eski ve yeni kız arkadaşının karşı karşıya geldiği olay gündem yarattı. Adamın yeni sevgilisi, eski kız arkadaşını yürüyen merdivende tesadüfen görünce sinirlerine hakim olamadı. Bir anda eski kız arkadaşına arkadan saldırdı ve kadının yürüyen merdivenden düşerek yaralanmasına neden oldu. Olay saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildi.

Trend 2024-09-07 14:52:13

Son dakika | Türkiye'de yayınlanmayacak! Tartışmaların odağındaki Famagusta dizisi için karar alındı

Son dakika haberi: Tartışmalara neden olan 'Famagusta' dizisi hakkında yeni bir karar alındı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin dizinin Türkiye'de yayınlanmayacağını duyurdu. Şahin kararı "Söz konusu yapım, sadece daha önce yayınlandığı ülkede (Yunanistan) Netflix kataloğuna girecek, Türkiye’de veya herhangi bir ülke kataloğunda yer almayacaktır" sözleriyle açıkladı.

Haber 06-09-24 16:37

Önce sevinç çığlığı sonra sosyal medya paylaşımı... Dilan Polat tahliye kararından sonra konuştu: Alnımızın akıyla çıktık. Koskoca MASAK’ın raporunda...

Türkiye gündeminde Polat davasındaki tahliye kararının etkileri sürüyor. Eşi Engin Polat'ın tahliye edildiğinin haberini aldıktan sonra sosyal medyadan adeta kutlama yaptığı paylaşımı tepkilere neden olan Dilan Polat kararın sonrasında açıklamalarda bulundu. MASAK raporuna dikkat çeken Dilan Polat, "Alnımızın akıyla çıktık. Koskoca MASAK’ın raporunda kara para yok, örgüt yok, bahis yok." ifadelerini kullandı.

Trend 06-09-24 15:49

BİM'e Kumtel Derin Dondurucu geliyor! 6 Eylül 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Kataloğu'nun 6 Eylül 2024 Cuma tarihli sayısı yayınlandı. BİM'de bu hafta pratik mutfak gereçlerinden ev yaşam ürünlerine yok yok! BİM cuma aktüel ürünlerini merak edenler için hazırladığımız içeriğimizde BİM Aktüel Kataloğu'nun tamamına ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Haber 06-09-24 09:47

Çiftçinin sosyal medyayı sallayan '2024' isyanı! Traktörden hepsini teker teker gösterdi: Bu yıl tarihe geçecek gibi gözüküyor

Balıkesir'de bir çiftçinin '2024' isyanı gündemde. 2024 yılı için "Çiftçinin maalesef malını üretip satamadığı, satıp da parasını alamadığı yıl olarak tarihe geçecek gibi gözüküyor" diye konuşan çiftçi, "Domateslerimizi hiç almıyorlar" diye yakındı. Çiftçinin nakit para iddiası da dikkat çekti. Öte yandan gazeteci Nihal Bengisu Karaca "Hükümetin bir planlaması yok. Herkes her şeyi kafasına göre ekiyormuş, ben bunu duyduğumda şoke oldum" sözleriyle konuya bir başka noktadan yaklaştı.

Finans 06-09-24 08:52

Arkadaşları pazartesi günü okula başlayacak Narin'den hala bir iz yok! Arkadaşları için ayrı köy için ayrı karar

8 yaşındaki Narin'in kayboluşunun üzerinden tam 16 gün geçti. Tarlalar arandı, köydekiler sorgulandı ancak Narin'e dair bir bilgiye henüz ulaşılamadı. Narin'in arkadaşları pazartesi günü okula başlayacak. Çocukların durumdan etkilenmemesi için psikososyal destek ekipleri devreye girdi. Öte yandan köy baştan aşağı bir daha aranacak.

Haber 05-09-24 17:10

Arka adale yırtığı nedir, nasıl tedavi edilir? Arka adale yırtığı kaç günde iyileşir?

İnsan bedeni, çeşitli nedenlere bağlı olarak hasar alabilir ya da genetik veya sonradan oluşan olumsuz durumlarla yıpranabilir. Bedeni spor yaparken bile olsa aşırı zorlamak da kaslarda, kemiklerde çeşitli rahatsızlıklara neden olabilir. Bu ve benzeri nedenlerden dolayı vücudu dayanabileceğinden fazla zorlamamak gerekir.

Haber 05-09-24 17:02

Uçakta hareketli dakikalar! Sarhoş yolcu kokpite girmeye çalıştı... Alkışlar arasında böyle gözaltına alındı

Yunanistan'ın Kos adasına gitmek üzere Gatwick Havalimanı'ndan kalkan bir yolcu uçağında hareketli anlar yaşandı. İsmi açıklanmayan sarhoş yolcu 30.000 fit yükseklikte kokpite girmeye çalıştı. Sarhoş yolcunun uçak içi interkomu kırması ve havayolu personeli tarafından engellenmesi korku dolu dakikalara neden oldu.

Trend 05-09-24 14:59

Taksirle ölüme neden olmaktan yargılanıyordu! Özgecan davasında beraat kararı

Mahkeme 3 yıl önce Zonguldak'ta terastan düşerek ölen, Ayşe Özgecan Usta'nın (28) davasında yargılanan sevgilisi Bartu Can Akkışla'nın (36), beraatine karar verdi. Özgecan Usta'nın ailesi, kararı avukatı Ezgi Aybüke Dizlek aracılığıyla mahkemenin kararına itiraz edeceklerini bildirdi.

Haber 05-09-24 13:55

Dünya bu skandalı konuşuyor! Karısına uyuşturucu madde vererek 10 yıl boyunca 72 erkeğin tecavüz etmesine izin verdi... Hiçbir anını hatırlamıyor

Fransa'da günlerdir devam eden bir dava dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Fransa, karısını uyuşturucu madde ile uyutarak, 10 yıl boyunca 72 erkek tarafından yaklaşık 100 kez tecavüze uğramasına neden olduğu iddia edilen bir adamın davasını konuşuyor. İsmi sadece Gisele P. olarak açıklanan mağdur adalet arayışı içinde. Mahkemede ise 10 yıldır devam eden cinsel istismara yönelik bilgisayar kayıtları ortaya çıktı.

Trend 05-09-24 13:37

İzmir Körfezi için 'ölüyor' dedi, Cemil Tugay'ı canlı yayında eleştirdi! Murat Kurum'dan olay gönderme: Demek ki daha önemli meseleleri var

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, balık ölümlerinin yaşandığı İzmir Körfezi'yle ilgili endişelendiren açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum "İzmir Körfezi ölmektedir. Denizde oksijen kalmamış, bazı noktalarda yaşam yok" dedi. Bakan Kurum, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı hedef alırken; kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Haber 05-09-24 12:24

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün çıkışında görüntülenen Mourinho'dan şaşırtan yanıt: Param yok

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın merakla beklenen düğünü gerçekleşti. 4. evliliği olan Acun Ilıcalı'nın düğününe ünlü isimler akın etti. Fenerbahçe'nin teknik direktörü Mourinho da davetliler arasındaydı. Ünlü teknik adamın düğün çıkışında kendisine çiçek satmak isteyen çocuğa söyledikleri şaşırttı. İşte detaylar...

Magazin 05-09-24 00:10

Emeklilik başvurusu tarihine karar veremeyenlere uzmanından tavsiye... Tarih vererek konuştu!

Yıl sonuna doğru ilerlerken emekli adayları dilekçelerini ne zaman vermeleri gerektiğini düşünmeye başladı. Merkez'in beklediği gibi yıl sonu enflasyonu gelirse 2025 yılında emekli olacakların yüzde 30 daha az maaş alacağı gündeme gelmişti. Emekli adayları bu söylentilerle karar vermekte zorluk çekerken SGK Uzmanı Ersin Konar, konu hakkında açıklamada bulundu. Konar, "Bununla ilgili herhangi bir çalışma yok" diyerek emekli adaylarına tavsiyede bulundu.

Finans 04-09-24 15:45

Sosyal medyadan uçak seyahatini paylaştı! Bir uçakta 2 erkek yolcunun arasında sıkışıp kaldım

TikTok'ta 16.7 milyon izlenen bir uçak seyahatine ait görüntüler kısa sürede ilgi çekti. Bir kadın iki erkek yolcu arasında sıkıştığını söyleyerek, "Neden erkekler bu kadar alana ihtiyaç duyar ki? Bir uçakta 2 erkek yolcunun arasında sıkışıp kaldım" notunu ekledi.

Trend 04-09-24 15:15

Marketten aldığı paketli dondurmanın içinden kurt çıktı! Canlı canlı içinde hareket ediyor

Adıyaman'daki bir market zincirinden paketli dondurma satın aldığını dile getiren bir sosyal medya kullanıcısı dondurmanın içinden kurt çıktığını söyledi. Dondurmanın içinde hareket eden kurdu gösteren adam, "Canlı canlı kurt içinde. Hareket ediyor, bunu bizim koyma şansımız yok" ifadelerini kullandı.

Trend 04-09-24 10:30

Polatlar ilk kez hakim karşısında! Şok sözler 'Örgütmüş, kara paraymış çıkmaz bu aileden! Vergisel bir şey olmuştur, yok diyemem'

Gündemi uzun süre meşgul eden ve en son tutuklu yargılandığı davada hakkında tutuksuz yargılama kararı çıkan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tahliye edilmesiyle yeniden gündeme gelen davada bugün önemli gün. Kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında olduğu 28 kişi ilk kez hakim karşısında! Yargılanmalarına başlanırken mahkemeden gelen detaylar da dikkat çekti. İşte "Nasıl geçiniyorsunuz?" sorusuna gelen yanıt ve hakimin uyarısı...

Haber 04-09-24 10:18

SGK'dan IBAN uyarısı... 'Böyle bir uygulamamız yok' diyerek anlattı: Borcu olanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu, GSS prim borçlarına ilişkin IBAN numaralı SMS’lere kimsenin itibar etmemesi gerektiği konusunda uyarı yaptı.

Finans 04-09-24 10:07
sgk

Kayıp Narin'in amcasının sildiği telefon görüşmeleri ortaya çıktı! O soruya verdiği yanıt dikkat çekti: Şüphelendiğiniz kimse yok mu?

Narin'den iki haftadan uzun süredir haber alınamıyor. Amcası muhtar Salim Güran'ın tutuklanmadan önce, gözaltına alındığında, telefon kayıtlarını özel bir uygulamayla sildiğinin ortaya çıkması akıllara soru işaretleri getirmişti. Şimdiyse silinen telefon görüşmesi kayıtları ortaya çıktı! Kayıtlarda amca Salim Güran'ın "Köyde bunu yapabilecek biri var mı?" sorusuna verdiği yanıt dikkat çeken detaylardan oldu.

Haber 04-09-24 09:04

AK Parti’de ‘teğmen’ tartışması! Yiğit Bulut Çer çöpler dedi, Metiner ‘fitneci’ diyerek çok sert ifadeler kullandı

Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde çekilen teğmenlerin görüntüleri AK Parti’de gerilime neden oldu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’un AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in ifadelerine destek vererek “Çer çöpün dışlanmışların, büyük Türk milleti ve Türk Silahlı Kuvvetler arasında fitne çıkarma çabası nafiledir!” demesi Mehmet Metiner’i kızdırdı. İşte sosyal medyada da gündem olan o tartışmanın detayları…

Haber 04-09-24 08:49

Sinop’ta bir apartmanda çıkan yangın söndürüldü

Sinop’ta bir apartman dairesinde çıkan yangın hasara neden oldu.

Yurthaber 04-09-24 07:44

İlk cumhurbaşkanı adayını şimdiden ilan etti: Mansur Yavaş! Kesin diyerek duyurdu: CHP aday göstermese bile...

CHP lideri Özgür Özel'in 'Korkumuz yok'; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'hodri meydan' çıkışı sonrası bu kez ABB Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili ortaya atılan iddia gündem oldu. Muhalefet cephesinde erken seçim sesleri iyiden iyiye konuşulmaya başlarken Yavaş'la ilgili "Çok net olarak söylüyorum, Mansur Yavaş cumhurbaşkanı adayıdır. 'Aday adayıdır' demiyorum kesinlikle adaydır" açıklaması olay oldu.

Haber 04-09-24 07:35

Rebiülevvel ayı nedir, neden önemlidir? Rebiülevvel ayında ne yapılır?

İslam aleminde Hicri takvime göre önemli, kutsal ve mübarek sayılan çeşitli aylar ve dönemler bulunur. Hicri takvimde Recep, Şaban ve Ramazan ayları "üç aylar" olarak adlandırılır. Bunun dışında Muharrem ve Rebiülevvel ayları da önemlidir. Her birinin farklı anlamları ve önemi vardır.

Haber 03-09-24 23:09

Recep ayı nedir, neden önemlidir? Recep ayında ne yapılır?

Üç aylar adı verilen dönem, İslam aleminde son derece önemlidir, kutsal ve mübarek olarak kabul edilirler. İlki Recep ayı olan üç ayların ikincisi bir sonraki aya hazırlık özelliğinde olan Şaban ayı, sonuncusu ise Ramazan ayıdır. Bu aylarda her bir aya özel ibadetler ve gelenekler yerine getirilmelidir.

Haber 03-09-24 22:36

Şaban ayı nedir, neden önemlidir? Şaban ayında ne yapılır?

İslam dininde mübarek kabul edilen aylar ve dönemler vardır. Üç Aylar olarak bilinen ve Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan dönem, bu önemli zaman dilimlerinden biridir. Hicri takvime göre, Üç Ayların ilki Recep ayıdır, ikincisi Şaban ayıdır, üçüncü ve sonuncusu ise oruç ayı olarak bilinen Ramazan ayıdır.

Haber 03-09-24 22:13

Ramazan ayı nedir, neden önemlidir? Ramazan ayında ne yapılır?

İslam dinine göre "üç aylar" olarak bilinen ve Hicri takvime göre mübarek sayılan Recep, Şaban ve Ramazan ayları bulunmaktadır. Bu aylarda ibadetler daha da artırılır, günahlardan kaçınılır. Üç ayların sırası Recep, Şaban ve Ramazan'dır.

Haber 03-09-24 21:31

Muharrem ayı nedir, neden önemlidir? Muharrem ayında ne yapılır?

İslam dinine göre çeşitli nedenlere bağlı olarak mukaddes kabul edilen bazı zamanlar vardır. Hicri takvimde yer alan bu zamanlardan biri de 1 aylık bir süreç olan Muharrem ayı adı verilen dönemdir.

Haber 03-09-24 21:07

Kocaeli'de belediye otobüslerinin ekranlarına 'canlı bomba tehlikesi var' mesajı gönderen 2 kişi yakalandı

Kocaeli'de, belediyeye ait otobüsler ve özel halk otobüslerindeki bilgilendirme ekranlarına 'Acilen yolcuları indirin canlı bomba tehlikesi var' mesajı göndererek paniğe neden olan 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden A.D. tutuklandı, M.K.Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 03-09-24 18:58

Okulun ilk günü 1. sınıf öğrencisine çarparak ölümüne yol açan öğretmen tutuklandı

Ordu'da okulun ilk günü 7 yaşındaki Miray'ın öldüğü kazayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Miray'a çarparak ölümüne neden olan öğretmen Banu Kaya tutuklandı. Ağlayarak ifade veren Kaya, "Çarptığımı fark etmedim. Çok üzgünüm" dedi.

Haber 03-09-24 13:55

Özgür Özel'den ses getiren 'erken seçim' çıkışı! Tarih vererek duyurdu: Korkmuyoruz! Erdoğan aday olsun

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken 'erken seçim' çıkışı geldi. Erken seçim için tarih de veren CHP lideri Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili sözleri gündem yarattı. Seçimlerin yenilenmesi takdirde Erdoğan'ın yeniden aday olabileceğini söyleyen Özel, "Kimsenden korkumuz yok. Biz Erdoğan'ın aday olmasını ve onu yenerek bu sürecin tamamlanmasını Türkiye demokrasisi açısından sağlıklı görüyorum" diye konuştu. Özel'in "Merak eden varsa bir duble rakı içtim" sözleri de dikkat çekti.

Haber 03-09-24 12:10

Kılıçlı yemin töreni sonrası 'tarikat-cemaat' iddialarına yanıt verdi! Teğmen Ebru Eroğlu: Herkes gördü! Alakamız yok

Türkiye'nin gündemindeki teğmen Ebru Eroğlu'nun, Kara Harp Okulu mezuniyet törenindeki 'kılıçlı yemin töreni' hakkında söyledikleri ortaya çıktı. “Mustafa Kemal’in askerleriyiz!” sloganları atan genç teğmenler kılıçlarını havaya kaldırıp ant içmiş, görüntüler çok konuşulmuştu. Görüntülerin tam ortasında yer alan dönem birincisi Ebru Eroğlu 'cemaat-tarikat' iddialarına yanıt verdi.

Haber 03-09-24 11:52

Sevgilisinin o özelliği ilişkisini bitirmesine neden oldu! 'Endişe verici' dedi: Garip bir şey fark etmeye başladım

23 yaşındaki moda fenomeni Sabrina Low sevgilisinin geçmişinde fark ettiği bir detayın ilişkisini bitirmesine neden olduğunu söyleyedi. Low'un paylaşımı sosyal medyada ilgi çekerken kullanıcıların bazıları ona hak verdiğini dile getirdi.

Trend 03-09-24 10:01

Philips'in çok satan tüy temizleme makinesi indirime girdi

Giysilerinizdeki tüylerden bıktınız mı? Kıyafetlerinizdeki tüyler, en sevdiğiniz kıyafetlerin bile zamanla yıpranmasına neden olur. Ancak artık endişelenmenize gerek yok! Peki, bu sorunun çözümü ne? Cevap çok basit: Philips GC026/80 Tüy Temizleme Makinesi. Üstelik şimdi Amazon.com'da Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları kapsamında indirimde! Eğer tüy toplayıcı bir ürün arıyorsanız sizi ürünün özelliklerine yer verdiğimiz içeriğimize alalım.

Haber 02-09-24 13:38

'Fiyatlar pahalı! Tanesi 3 bin TL olmuş' 5 TL'ye bile yapıyorlar... Bu yüzden onlara talep arttı ama çırak yok 'Geleceğin aranan mesleklerinden olacak'

Kocaeli’de ayakkabı tamircileri artan iş yükü dolayısıyla çırak sıkıntısı yaşıyor. 33 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan Murat Yazıcı, "Ayakkabı pahalı olduğu için ayakkabı tamircilerine talep artmış durumda. Gençlerin bu işi öğrenmeleri şart" dedi. Ayakkabı fiyatlarının pahalı olduğunu ve 2-3 bin TL'ye ulaştığını söyleyen Yazıcı, tamir fiyatlarının ise 5 - 100 TL arasında değiştiğini belirtti. Yazıcı, ayakkabı tamirciliğinin gelecekte en çok aranan mesleklerden biri olacağına inanıyor.

Finans 02-09-24 11:20

Kalçasını yaptırmıştı! Melek Mosso'dan bikinili poz yorumu: Vücudumdan utanmıyorum

Daha önce kalçasını yaptırdığını itiraf eden Melek Mosso bedeniyle barışık olduğunu açıkladı. Tatilde görüntülenen Melek Mosso pozları için "Çekilmekten gocunmadık. Saklayacak bir şeyim yok" dedi.

Magazin 02-09-24 09:09

Öğrenciler için okul çantası uyarısı! Yüzde 10 kuralına dikkat: Dikkat edilmezse hastalıklara neden oluyor

Eylül ayı geldi. Yakında okullar yeni eğitim ve öğretim dönemine başlayacak. Okullar açılmadan önce uzmanlar bazı uyarılarda bulunuyor. Doç. Dr. Ayça Uran Şan, çocuklarda uygunsuz çanta kullanımının ciddi kas-iskelet sistemi sorunlarına yol açtığını belirterek, "Sırt çantası ağırlığının çocuğumuzun kilosunun yüzde 10'unu geçmemesi lazım." dedi.

Kadin 01-09-24 15:57

Başından bir an bile ayrılamadı! Tek teker şovu genç kızı hastanelik etti

Manavgat’ta seyir halindeyken motosikletin önünü kaldıran sürücü, arkasında bulunan yolcunun düşmesine neden oldu. Güvenlik kameralarına da yansıyan kazada kask sayesinde kazayı yaralı atlatan genç kızın başından ayrılmayan motosiklet sürücüsü, arkadaşına moral vermeye çalıştı.

Haber 01-09-24 11:19

Sebze ve meyvelerdeki gizli tehlike: Hastalıkların yarısının sebebi buymuş! Basit bir hata ciddi sorunlara neden oluyor

Gıda kaynaklı hastalıkların neredeyse yarısının sebze ve meyvelerden kaynaklandığı ortay çıktı. Yapılan son araştırmalara göre özellikle sebzelerin çok iyi temizlenmezse çok ciddi sağlık sorunlarına neden olduğunu ortaya koydu. Peki, sebze ve meyveleri yıkarken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Haber 01-09-24 07:29

Engin Altan Düzyatan'ın nasıl seçildiği belli oldu! İklim değişikliği konferansı için Türkiye'yi temsil etmesi çok konuşulmuştu

Engin Altan Düzyatan bu kez bir dizi, film projesiyle değil, Türkiye'yi temsil edeceği iklim değişikliği konferansıyla gündemde. Oyunculuğuyla şöhret olan, özellikle Diriliş Ertuğrul dizisindeki Gazi Ertuğrul rolüyle hafızalara kazınan Düzyatan'ın temsilcimiz olmasına Fatih Altaylı, Özgür Demirtaş gibi isimler tepki göstermişti. Düzyatan'ın nasıl, neden seçildiğine ilişkin İklim Değişikliği Başkanlığından açıklama geldi.

Magazin 31-08-24 17:45

Dubai'de bir multimilyardere özel yapılan uçak görücüye çıktı! İçinde yok yok... Bunlarda nasıl paralar var?

Dubai'de bir multimilyardere özel yapılan uçak görücüye çıktı. Sosyal medyadan paylaşılan uçak içi görüntüleri lüks tasarımıyla görenleri şaşkına çevirdi. Uçağın içinde özel garajından barına kadar pek çok detay dikkatleri çekti.

Trend 31-08-24 14:39

35 bin TL'ye boğazda düğün yaptılar! Sosyal medyayı ikiye böldüler: İmkan ve ihtimal yok

İstanbul'da boğazda yapılan bir düğün sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Bir teknede gerçekleştirilen düğünün en çok fiyatı konuşuldu. Çünkü çift boğazda yaptıkları düğün için tam 35 bin TL ödedi. Düğünün fiyatı ise sosyal medya kullanıcılarını hem şaşırttı hem de tartışmalara neden oldu.

Trend 31-08-24 07:54

Kocaeli'de toplu taşıma araçlarına gelen mesaj panik yarattı! Acilen yolcuları indirin canlı bomba tehlikesi var

Kocaeli'de, belediyeye ait otobüsler ve özel halk otobüslerinde kullanılan bilgilendirme ekranlarına saat 16.20’de gelen 'Acilen yolcuları indirin canlı bomba tehlikesi var' mesajı paniğe neden oldu. Siber saldırı ihtimali üzerinde de durulurken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve ilgili firma yetkililerinden oluşan kriz masası kuruldu. Kentkart'tan toplu taşımaya gelen "canlı bomba" ihbarına ilişkin açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber 30-08-24 18:45

Cuma namazından çıkan İmamoğlu'ndan Ali Erbaş'a 'hutbe' tepkisi: Atatürk'ün adı yok, Allah onu ıslah etsin

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'e yer verilmemesine tepki gösterdi. Cuma namazı çıkışında yanındakilerle konuşan İmamoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı eleştirerek "Hutbede Atatürk'ün adı yok. Bu insanlar 1912 ve 1922 yılları arasında on yıl savaştı. Diyanet İşleri Başkanı bu milletin milli ve manevi duygularını taşıyan bir insan değil. Allah onu ıslah etsin." dedi.

Haber 30-08-24 16:23

UEFA Disiplin Kurulu'ndan Trabzonspor'a seyircisiz oynama cezası

UEFA Disiplin Kurulu, St. Gallen - Trabzonspor maçında bordo-mavili taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle Trabzonspor'a 2 yıl ertelemeli para ve seyirci cezası verdi.

Spor 29-08-24 17:40

Sokak ortasında eşine dehşeti yaşattı! 'Kimse yok mu?' çığlıkları... Yoldan geçenler sadece izledi

İzmir'in Bornova ilçesinde bir kadın, kocası olduğu öğrenilen kişi tarafından sokak ortasında darbedildi. Korkudan yere çömelen kadın darbedildiği esnada, "Kimse yok mu?" diye bağırarak yardım isterken, yoldan geçenler olayı izlemekle yetindi.

Haber 29-08-24 14:47

Tiyatro oyununa saldırı düzenlenmişti! Şener Şen günler sonra görüntülendi! Muhabirin ısrarına kızdı! Tavırları dikkat çekti

Usta tiyatro sanatçısı Şener Şen'in Zengin Mutfağı isimli tiyatro oyununa geçtiğimiz günlerde saldırı düzenlenmişti. Cam şişelerin fırlatıldığı saldırı büyük paniğe neden olmuştu. Şener Şen bu saldırının ardından günler sonra görüntülendi. Muhabirin röportaj ısrarına kızdı, tavırları ise dikkat çekti.

Magazin 29-08-24 12:32

Çekler 19 yıl sonra başardı olan bize oldu! Galatasaray'ın elenmesi sonrası ülke puanı alarm veriyor...

Galatasaray'ın Young Boys'a elenmesinin ardından gözler ülke puanına çevrilirken, bir sıra önümüzde bulunan Sparta Prag'ın 19 yıl sonra bir ilke imza atması farkın açılmasına neden oldu. İşte detaylar...

Spor 28-08-24 16:15