Kargo Iade Ucreti Haberleri

Timur Cihantimur'un tutukluluğu devam edecek! ABD'deki iade davasında karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi

Türkiye aylarca, İstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açtıktan sonra annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un davasında yeni gelişme yaşandı. Mahkeme Cihantimur’un Türkiye'ye iadesine ilişkin davada tutukluluğunun devamına karar verilerek, karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi.

Haber 2024-10-15 19:21:51

Köfteci Yusuf gündemden düşmüyor! Domuz eti skandalı sonrası herkes, şubelere koştu ama... İade talepleri telefonları kilitledi

Domuz eti skandalına karışan 'Köfteci Yusuf' gündemden düşmüyor. Türkiye'de 200'den fazla şubesi bulunan köfteci zincirinden alışveriş yapan vatandaşlar, son çıkan domuz eti haberlerinden sonra aldıkları ürünlerden şüpheye düştü. İade için şubelere gitmeye başlayanların aldıkları yanıt ise sosyal medyada yine gündem oldu.

Haber 2024-10-10 11:14:02

Eylem Tok yeniden hakim karşısına çıktı! Türkiye'ye iade davasında karar verildi

Ehliyetsiz kullandığı aracıyla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok, yeniden hakim karşısına çıktı. Yargı süreci devam eden anne Eylem Tok’un Türkiye'ye iadesine ilişkin davada karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi. Duruşma öncesi Aci'nin annesi Pervin Aci ve eşi Şükriye Aci mektuplarını sundu. Anne Aci, yazdığı mektupla ABD'li yargıca seslendi.

Haber 2024-10-09 23:04:23

AYM'den OHAL KHK'sı kararı! Oy birliğiyle iptal edildi

Anayasa Mahkemesi (AYM) olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkartılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevinden çıkarılıp başka bir KHK ile görevine iade edilenlerin tazminat talebinde bulunamayacaklarını öngören kuralı, Anayasa'ya aykırı bularak iptal etti.

Haber 2024-10-07 17:35:01

TÜVTÜRK vatandaştan milyonlarca ek komisyon toplamıştı...Mahkemeden önemli karar! Yıllardır ödediğiniz paralar iade edilecek!

Araç muayenesinde TÜVTÜRK'ün ek ücret talep etmesi vatandaşın uzun dönemdir gündemindeydi. Giresun'da bir vatandaşın ek faturaya itiraz etmesi sonrası sosyal medya konu ile ilgili adeta çalkalandı. Vatandaşın Tüketici Mahkemesi'ne başvurması sonrası karar tüm araç sahiplerini ilgilendirdi.

Finans 30-09-24 09:44

Alman basınının iddiası gündem olmuştu! Türkiye'den açıklama geldi: 'Hiçbir uygulamaya onay verilmedi'

Almanya'dan sınır dışı edilen Türklerin, Türkiye'ye iade edileceği öne sürülmüştü. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "Alman basınında yer alan, Almanya’da yasal ikamet hakkı bulunmayan vatandaşlarımızın Türkiye’ye geri dönüşlerine ilişkin haberler doğru değildir" dedi.

Haber 27-09-24 22:54

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Müjdeli haber geldi: Radar cezaları iptal edilecek

Bugün bütün sürücüleri ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Trafikte hız sınırını aşarak radara giren sürücüler için kesilen cezalarla ilgili olan gelişmeye göre, daha önce uygulanan bazı trafik cezalarının iptal edilmesi ve ödenen paraların iade edilmesi gündemde. İşte haberin tüm detayları!

Haber 27-09-24 16:14

Sosyal medyadan ilan-ı aşk alınca aklı başından gitti: Maria Miles sandığı kadın asker 'Mehmet K.' çıktı

Sosyal medyada kadın fotoğrafı kullanan bir hesap, Hatay'da yaşayan depremzede Hilal Üner ile iletişime geçip ilan-ı aşk etti. Yemen'de görev yapan Amerikan ordusunda çavuş olduğunu söyleyen 'Maria Miles' isimli kullanıcı büyük bir ganimet ele geçirdiğini söyledi. Bunları duyan Hilal Üner, Miles'a istediği maddi desteği kargo ücreti adı altında yolladı. Ancak Miles sandığı kişi Mehmet K. çıktı. Mağdur Üner başkalarının da başı yanmasın diye uyardı.

Haber 24-09-24 09:57

Maaşına yapılan zammı beğenmedi, yöneticilerine attığı mail yüzünden işinden kovuldu: Zammı iade ediyorum, kim belirlediyse kendi aralarında paylaşsınlar

Maaşına yapılan yıllık 5,3 oranındaki zammı beğenmeyen Serap Aslan A. yöneticilerine, "Bana verilen zam oranını zarf içinde insan kaynaklarına iade ediyorum. Bu oranı kim ya da kimler belirlediyse aralarında paylaşsınlar" maili attı. Bu mailden sonra işten atılan çalışan şirketine dava açtı. Mahkeme kıdem ve ihbar tazminatı talebini reddedince de AYM'ye başvurdu. AYM ifade özgürlüğü vurgusu yaparak 30 bin lira manevi tazminat ödenmesine hükmetti.

Finans 16-09-24 13:25

1970'lerde Manisa'dan kaçırılmış! 2 bin 700 yıllık paha biçilemeyen Bintepeler kolyesi Türkiye'ye iade edildi

1970'lerde Manisa'daki Bintepeler bölgesinde yüzlerce Lidya tümülüsünün bulunduğu alandan yasa dışı kazılarla çıkarılan ve ABD'ye kaçırılan 2 bin 700 yıllık altın kolye, Türkiye'nin Boston Başkonsolosluğu'nda düzenlenen resmi törenle Türk yetkililere teslim edildi. Atık Anadolu Medeniyetleri Müzesi'nde sergilenecek olan kolye, bu yıl Türkiye'ye iadesi sağlanan 21'inci eser oldu.

Haber 04-09-24 10:37

Karadağ Adalet Bakanı açıkladı! Suç örgütü lideri Binali Camgöz Türkiye’ye iade edildi

Aleyhinde birçok suçtan yakalama kararı bulunan ve organize suç örgütü lideri olduğu öne sürülen Binali Camgöz, Karadağ makamları tarafından Türkiye’ye iade edildi. Karadağ Adalet Bakanı Bojan Bozovic iade sürecinde yüksek güvenlik önlemleri alındığını belirtti.

Haber 30-08-24 01:37

Katliama tuz biber ekti! Binance'in skandal kararı kripto para piyasalarını da etkiledi: Filistinlilerin mal varlıklarına el kondu

Kripto para borsası Binance, İsrail'in bir yıla yakındır katliam yaptığı Filistinliler için aldığı skandal kararla tepki çekti. İsrail'dan gelen talimat üzerine Filistinlilerin borsaya erişimi kısıtlandı, mal varlıklarına el kondu. Fonların iade edilmesi talepleri reddedildi. Kararın gerekçesi olarak gösterilen bir mektup sosyal medyanın gündeminde. Eleştiri oklarını üzerine çeken gelişme üzerine Bitcoin'de de düşüş yaşandı.

Finans 28-08-24 11:13

Avukattan vatandaşa uyarı: 'İade yoktur' denmesine inanmayın... Hukukta bir karşılığı yok!

İnternette ve sosyal medyada satış yapan bazı siteler hukuki herhangi bir dayanakları olmamalarına rağmen iade ve değişim hakkını tüketiciye tanımıyor. Ancak hukuksal olarak hem online hem de fiziki satışlarda 14 gün içerisinde yapılan iadeyi işletme kabul etmek zorunda. Avukat Özlem Şen, konu ile ilgili tüketiciye bazı uyarılarda bulundu.

Finans 26-08-24 13:13

Yurt dışı alışverişlerinde vergi ve limit değişti! Yeni düzenleme devreye girerken alışveriş siteleri de düğmeye bastı…

Yurt dışından yapılan internet alışverişlerinde yeni düzenlemeler 21 Ağustos itibariyle devreye girdi. 4458 sayılı Gümrük Kanunu çerçevesinde, yurt dışı e-ticaret platformlarından yapılan hızlı kargo alışverişlerinin limiti 150 Euro’dan 30 Euro’ya çekildi. Avrupa Birliği'nden gelen kargolarda vergi oranı yüzde 30, AB dışı ülkelerden gelenlerde ise yüzde 60 olarak belirlendi.

Finans 21-08-24 07:50

Ticaret Bakanlığı'ndan iade kargo bedeli kararı! Yurt içinde alışverişe kolaylık sağlandı: Resmi Gazete'de yayımlandı, 1 yıl sonra...

Yurt dışı alışveriş sitelerine getirilen kota ve vergi uygulamalarının ardından Ticaret Bakanlığı bir karara daha imza attı. Buna göre e-ticarette iade masraflarının tüketiciye yansıtılmasını bir yıl erteledi. Kararın 1 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olduğu kaydedildi.

Finans 10-08-24 09:59

Eylem Tok için iade tarihi yaklaşırken Baba Cihantimur telaşlandı! Çirkin iddiayı kazazede gençler ifşa etti: Ahlaksız bir teklif

Eylem Tok ve katil zanlısı oğlu Timur Cihantimur için karar günü yaklaşıyor. Annesinin oğul Cihantimur'u Türkiye'den kaçırması infial yaratırken şimdi de baba Bülent Cihantimur iddiaya göre kazadan sağ kurtulanların mahallesini mesken tuttu. Baba Cihantimur'un kendilerine para teklif ettiğini öne süren kazazedeler o çirkin teklifi ifşa etti!

Haber 09-08-24 08:41

Kargo firmasının aracı durduruldu... Kargo yerine kaçak göçmen taşıyormuş

Nevşehir'de bir kargo firmasına ait aracın içerisinde 2 düzensiz göçmen yakalandı. Ekipler, içinde düzensiz göçmenlerin bulunduğu kargo firmasına ait aracın Kayseri'den hareket edip İstanbul'a gideceği bilgisini almasının ardından harekete geçip aracı durdurdu. Araçta Suriye uyruklu iki şahıs yakalanırken araç şoförü de gözaltına alındı.

Haber 01-08-24 13:34

Özgür Özel’den Can Atalay açıklaması: Tahliye edilmeli, tüm hakları iade edilmelidir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anayasa Mahkemesi'nin Resmi Gazete'de Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesinin yok hükmünde olduğu kararının yayınlanmasının ardından "Can Atalay tahliye edilmeli, hızla milletvekili yemini etmesi sağlanmalı ve tüm hakları iade edilmelidir" ifadelerini kulllandı.

Haber 01-08-24 07:28

Oğluna para göndermek için ATM'nin başına geldi... Tek tuşa bastı, binlerce lira para geldi

Denizli’de oğluna para göndermek için bir bankanın ATM’sine giden emekli asker, ilk tuşa bastığı anda iade edilen 20 bin 400 lirayı görünce şaşırdı. Parayı sahibine elden iade etmek için bank şubesine müracaat eden duyarlı vatandaş, daha paranın eksik olduğunun dahi farkında olmayan şube müdürünün “Parayı bize vermezsen savcılığa suç duyurusunda bulunuruz” cevabıyla büyük üzüntü yaşadı.

Haber 29-07-24 16:05

Zincir market kasiyeriyle tekme tokatlı kavga! Ürünü iade almayınca ortalık fena karıştı

Bursa’da bulunan bir zincir market kasiyeri ürün iadesi kabul etmeyince akılalmaz bir olay yaşandı. İddiaya göre, fişin üzerinde yazan ürün adedi ile alınan ürün adedi aynı olmayınca iade etmek isteyen müşteri ile kasiyer arasında başlayan tartışma, marketin dışına taştı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber 26-07-24 12:33

Türkiye'den gönderilen deliller yeterli bulundu! Eylem Tok olayında düğüm çözüldü çözülecek: İade ediliyor

Ehliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un Türkiye'ye iadesiyle ilgili kritik gelişmeler yaşandı. Davanın hakimi Türkiye'den gönderilen delilleri yeterli buldu. Yakın bir tarihte Eylem Tok Türkiye'ye iade edilebilir.

Haber 25-07-24 09:38

Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Mahkeme tarihi belli oldu

Ehliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.

Haber 24-07-24 06:18

Sakın o linklere tıklamayın! Kart aidatı iadesi almak isterken dolandırılabilirsiniz! DMM'den açıklama geldi

"Meclis kararıyla vatandaşlara son 3 senelik kart aidatlarının iade edileceği" iddialarına ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi. DMM iddiaların gerçeği yansıtmadığı ve dolandırıcılık amaçlı olduğunun altını çizdi.

Finans 23-07-24 10:59

Araç sahipleri dikkat! O parayı ödemeyin: Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Herkese ücretsiz olmalı

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu'ndan 1,5 yıl önce İstanbul Mecidiyeköy'de bir AVM'nin otoparkında 3 saatten az kalmasına rağmen para istendi. Ağaoğlu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdı. İşletme 20 lirayı iade etmek istese de Ağaoğlu bu işin peşini bırakmayacağını belirterek herkes için 0-3 saat kuralının geçerli olmasını söyledi. İşte sonrasında yaşananlar...

Haber 20-07-24 12:29

Esnaf nar suyu için 1200 TL alınca turist şikayetçi oldu! Parası iade edildi... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Antalya'da kaydedilen bir görüntü sosyal medyanın gündemine yerleşti. Nar suyu satın alan bir turist kendisinden 1200 TL alınması üzerine durumu polise şikayet etti. Olay yerine gelen polisler turistin parasının iade edilmesini ve nar suyunun gerçek ücretinin alınmasını sağladı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 17-07-24 10:55

Mürettebat ihbar etti! Kaptan uyudu, gemi karaya oturdu

Bursa'da, 2 bin 200 ton hayvan yemi yüklü Panama bandıralı kargo gemisi Mudanya ilçesinde iddiaya göre kaptanın uyuması sonucu karaya oturdu. Gemideki 12 mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, geminin uç kısmında hasar meydana geldi.

Haber 15-07-24 00:33

Dilan Polat iddianamesi savcı ve mahkeme arasında krize neden oldu! 4 maddelik sert gerekçe...

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Polat'ların davasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Dilan Polat iddianamesinin savcı ile mahkeme arasında krize neden olduğu ortaya çıktı. Mahkeme 4 maddelik sert bir gerekçeyle iddianameyi iade etti. İşte detaylar...

Kulis 14-07-24 22:59

Denizde yüzdüğü sırada sürüklendi! 36 saat boyunca denizde ölüm kalım mücadelesi verdi... Kargo gemisi tarafından kurtarıldı

20'li yaşlarındaki genç kadın, bir plajda yüzerken akıntıya kapılarak sürüklendi. Pasifik Okyanusu'nda devam eden ölüm kalım mücadelesinde ismi açıklanmayan kadın Japonya yakınlarında bir kargo gemisi tarafından kurtarıldı.

Trend 12-07-24 13:33

Mahkeme iddianameyi iade etmişti... Dilan Polat davasında yeni gelişme! Savcılık karara itiraz etti

Dilan Polat ve Engin Polat’ında aralarında bulunduğu 28 şüpheli için hazırlanan iddianame mahkeme tarafından iade edilmişti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı mahkemenin iade talebine itiraz etti.

Magazin 10-07-24 11:58

Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni gelişme! Hazırlanan iddianame iade edildi

Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama suçlamasıyla Kasım ayından bu yana cezaevinde. Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheliye ilişkin hazırlanan 75 sayfalık iddianame geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. İddianame, davanın ağır ceza mahkemesine açılması gerektiği bildirilerek iade edildi.

Magazin 09-07-24 13:16

Eylem Tok için gözler ABD'de! Bakan Tunç 'iade' sorusuna yanıt verdi: Burada yargılanmalarını istiyoruz

ABD'de tutuklu yargılanan Eylem Tok'un Türkiye'ye iade edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konuyla ilgili soruya yanıt verdi. Bakan Tunç ayrıca kira zammında yüzde 25 sınırının kalkmasıyla ilgili de açıklama yaptı.

Haber 05-07-24 12:17

Eylem Tok ve oğlu ile ilgili dikkat çeken gelişme! ABD görüşünü savcılığa bildirdi

Eylem Tok ve oğlu ABD'de yargılanırken Türkiye'ye iade edilip edilmeyecekleri merak ediliyor. İlk duruşmaları yapılan anne ve oğlu ile ilgili ABD'den dikkat çeken bir adım geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı, Tok'un Türkiye'ye iadesi edilmesi yönündeki görüşünü içeren yazıyı savcılığa gönderdiği aktarıldı.

Manşet 27-06-24 18:53
abd

Depozito iadesinde yeni dönem başlıyor! 5 bin nokta kurulacak: Şişe/ kutu başına ödenecek miktar belli oldu!

Türkiye'den sıfır atık projesini hızlandıracak hamle! 'İskandinav modeli' geri dönüşüm teşviki devreye giriyor. 2025'te başlayacak projede şişe veya kutu başına ücret ödenecek. İade için 5 binden fazla nokta oluşturulacak. Depozito ücretleri e-cüzdan üzerinde toplanırken alışverişlerde de kullanabilecek. Uygulama kapsamına giren şişe ve kutular, ödenecek ücretler de belirlendi. İşte detaylar...

Finans 20-06-24 11:52

Timur Cihantimur'un cezaevindeki fotoğrafı ortaya çıktı! Annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'ye kaçmıştı

İstanbul'da ölümlü kazaya sebebiyet verdikten sonra ABD'ye kaçan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok, Türkiye'nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İki isim Türkiye'nin iade talebi ile gözaltına alınırken, Timur Cihantimur’un ABD'deki cezaevindeki fotoğrafı ortaya çıktı.

Manşet 20-06-24 09:53
abd

Özgür Özel'den İade-i ziyaretimizi hazmedemedi diyen Erdoğan'a yanıt: Kendi ittifak ortağına söylüyor herhalde

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Bizim iade-i ziyaretimizi demek ki hazmedemediler" açıklamasına "Biz o sözü hiç üzerimize almıyoruz. Çünkü bu işi başlatan biziz. Herkesin gözü önünde oldu, herhalde bunu yine kendi ittifak ortağına söylüyor" sözleriyle yanıt verdi. Özel, asgari ücrete ara zamma dair de konuştu. Özel, "Asgari ücrete zam yapmayan asla ve asla iktidarım demesin." düşüncesini dile getirdi.

Haber 16-06-24 09:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur İttifakı ve CHP açıklaması: ‘Devlet Bey’in açıklaması gayet isabetli!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya ve İtalya dönüşü sonrasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan son günlerde tartışmalara neden olan MHP lideri Bahçeli’nin açıklamaları için "Devlet Bey'in açıklaması devlet adamı yaklaşımıyla, sakin, bir tartışmaya fırsat vermeden yapılmıştır. Konuyu bu şekilde kapatmış olması gayet isabetlidir" dedi. Erdoğan CHP ziyareti için de "Bizim iade-i ziyaretimizi demek ki hazmedemediler" ifadelerini kullandı.

Haber 15-06-24 14:07

'Ücretsiz tatil kazandınız' mesajıyla ağlarına düşürmüşler! Tuzak üstüne tuzak... Devre mülk hayali satıp milyonlarca liralık vurgun

Yalova merkezli 5 ilde sözde devre mülk satışıyla dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen suç şebekesine yönelik operasyonda 29 zanlı gözaltına alındı. Şahısların 50 milyon liradan fazla haksız kazanç elde ettikleri öne sürülürken şüphelilerin "Ücretsiz tatil kazandınız" yazılı kısa mesaj ve internetteki paylaşımlardan ulaştıkları kişileri termal otelde ağırlayıp sözde devre mülk sattıkları ancak çeşitli bahanelerle tatil yapmalarına izin vermedikleri, paralarını iade etmedikleri ileri sürüldü.

Haber 12-06-24 16:36

Emekliler Yılı için yeni bir adım daha! Yüzde 20 indirim uygulanacak: Bakan Uraloğlu duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Emekliler Yılı'na özel desteklerde bir yeni adım daha atıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT’nin emeklilere yönelik yüzde 20 indirim kampanyası başlattıklarını duyurdu. Bakan Uraloğlu, bütün emekli vatandaşların kargo indirim kampanyasından yararlanabileceğini belirtti.

Finans 12-06-24 10:42

Otomobil alacaklar dikkat! '2 parça değişeni var' dendi, gerçek bambaşka çıktı

Konya’da otomobil almak isteyen bir kişi, almak istediği aracı ekspertiz için götürünce hayatının şokunu yaşadı. Araç sahibinin 2 parça değişeni var olarak bildiği, 6 ay önceki ekspertiz raporunu gösterdiği aracın, 3 farklı araçtan parçalarla toplandığı ortaya çıktı. Raporu gören alıcı, aracı satıcıya götürerek iade etti. Oto ekspertiz uzmanı, araç satın almak isteyenlerin ekspertizi mutlaka kendilerinin yaptırması gerektiği konusunda uyardı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 11-06-24 09:50

SON DAKİKA | Bakan Tunç'tan Serdar Sertçelik açıklaması! 'İade' sorusuna yanıt verdi O süre içerisinde...

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasına ilişkin Serdar Sertçelik'in iade süreciyle alakalı soruya yanıt verdi. Macaristan'da 40 günlük bir geçici tutuklama kararı verildiğini hatırlatan Tunç, o süre içerisinde iade yargılamasının gerçekleşeceğini söyledi. Tunç "o yargılama neticesinde de Türkiye'ye iade edileceğini umuyoruz." şeklinde konuştu.

Haber 07-06-24 13:12

Dammam’a giden kargo uçağı Sabiha Gökçen’e acil iniş yaptı

Luxembourg-Dammam seferini yapan kargo uçağı, iniş takımlarında meydana gelen arıza nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’na acil iniş yaptı. Havalimanı bir süre uçuşlara durduruldu.

Haber 31-05-24 23:33

44 yıl önce yanlışlıkla otelden çaldığı havluyu iade etti! Omuzlarımdan bir yük kalktı

Nahim Alcure isimli bir adam 44 yıl önce bir aile gezisi sırasında aldığı otel havlusunu iade etmek için büyük çaba harcadı. 180 kilometre yol kat eden Alcure yıllar önce alınan havluyu otele teslim etti.

Trend 29-05-24 14:50

Interpol'ün aradığı 53 yaşındaki İngiliz öğretmen, Türkiye'de öğretmenlik yaparken bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle İngiltere'de tutuklandı

İstanbul'daki bir anaokulunda 5 yaşındaki öğrencisine şiddet uyguladığı ve cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle ifadeye çağırılan İngiliz öğretmen Rebecca Kate Richardson ülkesine geri dönmüştü. Kırmızı bültenle aranan öğretmen İngiltere'de tutuklanırken hakkındaki suçlamaları reddederek Türkiye'nin iade talebine karşı çıktığını söyledi.

Trend 29-05-24 09:01

Çanakkale Boğazı’nda genel kargo gemisi makine arızası yaptı

Çanakkale Boğazı’ndan geçen Panama bayraklı 83 metre uzunluğundaki ‘ANASTASIA’ isimli genel kargo gemisi makine arızası yaptı.

Yurthaber 27-05-24 08:06

Diyanet'ten Audi A8 açıklaması: İade edildi... Yeni kararları duyurdular

Uzun süredir tartışmaların odağındaki Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Audi A8 açıklaması geldi. Diyanet'ten yapılan açıklamada, "Başkanlığımız hizmetinde kullanılan bir adet Audi A8 araç iade edilmiştir. Merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatlarında çok zorunlu ihtiyaçlar dışında demirbaş eşya, büro malzemesi, kırtasiye vb. alımlar yapılmayacaktır." ifadelerine yer verildi.

Haber 17-05-24 11:44

Almanya'da cinayet işleyen Türk vatandaşını Polonya Sınır Koruma ekipleri uçakta yakaladı

Almanya’da cinayet şüphelisi olarak aranan Türk vatandaşı, Polonya Sınır Koruma ekipleri tarafından Katowice-Antalya seferini yapmaya hazırlanan tarifeli uçakta polis tarafından yakalandı. Savcılıktaki işlemleri süren şüphelinin Almanya'ya iade edileceği belirtildi.

Haber 09-05-24 23:09

İstanbul Havalimanı'nda gövde üzerine iniş yapan kargo uçağı pistten kaldırıldı

İniş takımlarındaki arızadan dolayı İstanbul Havalimanı'nda gövde üzerine iniş yapan kargo uçağı, İGA ekiplerinin çalışmaları sonucu pistten kaldırıldı.

Yurthaber 09-05-24 07:45

İstanbul Havalimanı'nda gövde üzerine iniş yapan kargo uçağı pistten kaldırıldı

İniş takımlarındaki arızadan dolayı İstanbul Havalimanı'nda gövde üzerine iniş yapan kargo uçağı, İGA ekiplerinin çalışmaları sonucu pistten kaldırıldı.

Haber 08-05-24 20:51

İstanbul'daki uçak kazasını takip eden personelin diyaloğu gündem oldu! Pilot kesin Karslı he yorumuyla paniği dindirdi

İstanbul Havalimanı'nda kargo uçağının iniş takımları açılmayınca piste gövde üstü iniş yaptığı panik anlarında havalimanı çalışanları arasında geçen diyalog sosyal medyada viral oldu. Diyalogda çalışanların da yüreklerinin ağza geldiği anlaşıldı ancak damgasını vuran sözler yabancı firmaya ait uçağın pilotu için kullanılan "Kesin Karslı" ifadesi oldu.

Haber 08-05-24 13:56