Kebap Catlatan Haberleri

Adana leke tutmaz diyerek 'taklit-tağşiş' ürün kullanan esnafa sitem ettiler! Kebabın başkentinde denetimler arttı! Çift dikiş gidiyorlar!

Tarım ve Orman Bakanlığı, "Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar" listesi yayınladı. Listeye Adana'dan 11 firma girerken en dikkat çekeni ise kebabıyla meşhur kentte kebap etine konulan tek tırnaklı hayvanların etleri oldu. Bazı firmalarda taklit ve tağşiş ürünlerin çıkması esnafların işini etkiledi. Kasaplar ve kebapçılar taklit ve tağşiş ürün satanlara tepki gösterdi.

Finans 2024-10-13 15:38:56

Kebap diye kalp yedirmişler! Gıda sahtekarlığı ifşasında liste yenilendi... Zeytinyağı, Adana, köfte, sucuk...

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gıda sahtekarları ifşalanmaya devam ediyor. Gıda sahtekarları halk sağlığıyla oynarken vatandaş da içeriğini bilmeden vaat edilenden çok daha farklı ve zararlı şeyler tüketmiş olabiliyordu. Kamuoyunda büyük bir gündem yaratan taklit ve tağşiş yapan firmaların listesi bir kez daha güncellendi. Buna göre; zeytinyağında tohum yağları, bitkisel macunda ilaç etken maddesi, çiğ adanada sakatat (kalp), kangal sucukta kanatlı eti tespit edildi. İşte o liste...

Finans 2024-10-09 08:19:58

Bursa'nın neyi meşhur? Bursa'nın meşhur şeyleri, yemekleri ve yerleri

Savaş anıtları, kanyonlar, parklar, şelaleler, tarihi mekanlar ve camilerle çevrili olan Bursa’nın İznik ve İnegöl gibi ilçeleri oldukça popülerdir. Bu şehrin kültürel ve tarihi değerini yansıtan şehirlerinde, iskender kebap ve kestane şekeri gibi yöresel lezzetler denenebilir. Bursa’dan satın alınabilen değerli hediyelikler arasında ise İznik çinileri ve havlular ön plana çıkar.

Haber 2024-10-04 14:13:14

Ankara'nın neyi meşhur? Ankara'nın meşhur şeyleri, yemekleri ve yerleri

Eymir Gölü gibi doğal alanlarının yanı sıra alışveriş rotalarıyla da dikkat çeken Ankara, Türkiye’nin başkenti ve kültürel mirası konumundadır. Şehrin önemli yerleri arasında Anıtkabir başta gelir. Buna ek olarak Ankara’ya özgü döner, tirit, kebap, tutmaç gibi lezzetlerin keşfedilmesi mümkündür. Bu ilden satın alınması önerilen hatıra eşyalarıysa gümüş takı, Ayaş testisi gibi el yapımı ürünleri kapsar.

Haber 2024-10-01 19:41:10

Adana'nın neyi meşhur? Adana'nın meşhur şeyleri, yemekleri ve yerleri

Camileri, antik alanları, tarihi yapıları ve doğal mekanlarıyla yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından olan Adana’da birçok destinasyona gidilmesi mümkündür. Şehrin turistik yerleri gibi kebap, dolma, tatlı ve içecek çeşitleriyle de meşhur olduğu bilinir. Ayrıca Karatepe kilimleri ve Adana burması gibi ürünlerin ortaya çıktığı yer olan şehirden bölgeye özgü hediyeliklerin satın alınması uygundur.

Haber 01-10-24 16:25

ANKET | Restoran fiyatlarına yetişebilene aşk olsun! Günden güne gelen zamların ana nedeni sizce nedir?

Son yıllarda baş gösteren fahiş fiyatlar yaz aylarında iyice tavan yaptı. Son dönemde ise restoran fiyatları her gün bir başka adisyonla gündem oluyor. Kebap, döner, lahmacun derken ayran fiyatları bile tartışılmaya başlandı. Türkiye'deki restoranlarda her geçen gün giderek artan ve fahiş fiyatlar noktasına gelen ücretlerin ana nedeni sizce nedir? Buyurun ankete...

Finans 16-08-24 10:46

Altı ezmeli kebap tarifi: Altı ezmeli kebap nasıl yapılır?

Türk mutfağının incisi Gaziantep yöresinden enfes bir tarif: Altı ezmeli kebap tarifi... Bu tarifte hem çeşit çeşit malzemelerle hazırlanan ezme hem de lezzetli şiş köfteler var. Hem öğünlerde hem de yemek davetlerinize sunabileceğiniz bu tarifin yapımı da oldukça pratik.

Yemek 15-08-24 18:32

Simit kebap tarifi: Simit kebap nasıl yapılır?

Adı da tadı da Türk mutfağının nadide parçalarından biri olan, Gaziantep mutfağından gelen simit kebap adına rağmen içinde simit barındırmıyor. Hazırlanan köfteler kebaba adını veriyor. Bu kebabı yapması için oldukça kolay. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 15-08-24 18:13

Kağıt kebap tarifi: Kağıt kebabı nasıl yapılır?

Türk mutfağının çeşit çeşit kebaplarından biri de kağıt kebabıdır. Bu kebabın tarif aşamaları ve hazırlanışı ise son derece kolay. Sadece birkaç malzeme ile ve birkaç dakikanızı ayırarak siz de bu enfes kebabı hazırlayabilirsiniz.

Yemek 15-08-24 17:38

Sakızlı kebap tarifi: Sakızlı kebap nasıl yapılır?

Adını içindeki malzemelerden alan sakızlı kebap tarifi, aslında çok eskiden beri yapılan ancak bazı bölgelerde farklı isimlerle de bilinen bir tarif. Sakızlı kebap, hem çok lezzetli hem de son derece kolay yapım aşamalarına sahip. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 15-08-24 16:54

Kebap yiyen kadının karnına şiş saplandı! Hastaneye kaldırılana kadar da çıkarılamadı: Piknikte talihsiz olay

Osmaniye'de pikniğe giden bir kadın hayatının en büyük talihsizliğini yaşadı. Kebap yediği sırada kadının karşına şiş saplandı. Kadın acı içinde kıvranırken karnında şişle hastaneye kaldırıldı.

Haber 13-08-24 23:02

MasterChef sakızlı kebap tarifi! Bursa sakızlı kebabı nasıl yapılır?

Sakızlı kebap tarifi MasterChef programıyla birlikte gündeme geldi. Ekranların sevilen yarışması MasterChef'te Türkiye'nin 7 bölgesinden 7 kebap tarifi yapılması istendi. Bunlardan biri de Marmara Bölgesi'nden sakız kebabı tarifi oldu. Peki, enfes sakızlı kebap nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte adım adım sakızlı kebap tarifi...

Yemek 13-08-24 16:24

Kebap ve baklavanın başkenti Gaziantep'te Uzakdoğu lezzeti! Bao ekmeğini Türkiye'ye getirdiler

Türkiye'deki yemek kültürünün büyük bir bölümünü oluşturan Gaziantep, kebabıyla, ciğeriyle, küşlemesiyle, baklavasıyla, şöbiyetiyle hafızalarda!

Yemek 12-08-24 16:43

MASETERCHEF ALTI EZMELİ KEBAP TARİFİ! Gaziantep altı ezmeli kebap nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Altı ezmeli kebap tarifi MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Kilis ve Gaziantep'in sevilen lezzetlerinden biri olan ezme kebabı deneyenlerden tam puan alıyor. Peki, altı ezmeli kebap nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Altı ezmeli kebap tarifi nasıl yapılır diye merak ediyorsanız adım adım basit tarife haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 30-07-24 07:56

Meşhur kebaba alternatif ürettiler! Yarı fiyatına geldi 'Aynı lezzet, bütçesi uygun olmayanlar bunu tercih ediyor'

Tokat’ta bir lokanta, et yemeyen müşterilerinin talepleri üzerine Tokat Kebabına alternatif bir kebap türü geliştirdi. Kanatla denen bu kebap hem tadı hem de fiyatıyla memnun etti. İşletme sahibi "Et yemeyenlere tavukla aynı lezzeti tattırmaya gayret gösteriyoruz. Yine kuyruk yağı, yine patates, yine patlıcan var. Aralarda kuzu eti yerine kanat kullanmaktayız. Bütçesi uygun olmayan kardeşlerimiz de bunu tercih edebiliyorlar. Fiyat hemen hemen diğeriyle neredeyse yarı yarıyadır" dedi.

Finans 27-07-24 10:46

Bir il bu hamburgeri konuşuyor! 'Resmen Adana kebap yiyorum' Adeta yok satıyor

Fast food lezzeti olarak bilinen 'hamburger' artık Adanalı kebapçıların menülerine de girdi. Adanalı kebapçıların zırh ile çekilen kıyma ile yaptığı 'Adana Burger'ler adeta yok satıyor. Hamburgerin tadına bakan bir vatandaş ise "Hamburgerde Adana kebabın birebir tadı var. Resmen Adana kebap yiyorum" yorumunu yaptı.

Haber 22-07-24 10:06

Uzmanından kurban eti önerisi: İlk gün bunu sakın yapmayın!

Kurban Bayramı öncesinde kebabın başkenti Adana'da uzmanından uyarı geldi. Adanalı kebapçı, ilk günkü kurban etiyle kebap yapmanın lezzet açısından uygun olmadığını söyleyip kavurma yapılması gerektiğini belirtti.

Yemek 05-06-24 09:31

Yoğurtlu kebap tarifi: Yoğurtlu kebap nasıl yapılır?

Kebap denince akla ilk gelen ülke Türkiye’dir. Öyle ki çeşit çeşit malzemelerle türlü türlü kebapların yapıldığı Türk mutfağı ziyafet sofralarının olmazsa olmaz yemeklerinin kaynağıdır. İşte o kaynaktan özel bir tarif daha: Yoğurtlu kebap tarifi!

Yemek 21-05-24 02:23

Lüks aracın ardından 'özel yemek' listesi gündem oldu: Haftanın dört günü kebap, iskender, biftek... Diyanet'ten açıklama geldi: 'İddialar gerçeği yansıtmamaktadır'

Diyanet son günlerde lüks araç kiralamalarıyla gündemdeydi. Şimdi de ortaya çıkan özel yemek listesi kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. İhale dosyasında haftanın dört gününde biftek, bonfile, et haşlama, et kızartma, tavuk, ciğer, kebap türleri ön plana çıkarılırken 3 günde çıkan sebze yemeklerinde ise yeterli oranda et kullanılması vurgusu dikkat çekti. Diyanet söz konusu haberle ilgili yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Haber 04-05-24 17:55

Sultan kebabı tarifi: Sultan kebabı nasıl yapılır?

Osmanlı saraylarının gizli tarifi olarak anılan ve sarayın zenginliklerle dolu mutfağından gelen bir tarifimiz var: Sultan kebabı. Tavukla yapılan bu kebap lokantaların menülerinden mutfağınıza geliyor. Yapımı son derece kolay olan bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 13-03-24 23:27

Beyti tarifi: Evde beyti nasıl yapılır?

Adını onu icat eden kişiden alan Beyti kebabı, aynı isimde olan bir sokak yemeği ile karıştırılsa da kebap lokantalarının baş tacı bir lezzettir. En çok Şanlıurfa ve Adana şehirleri ile özdeşleşmiş olan beyti tarifini isterseniz siz de kendi mutfağınızda yapabilir, öğünlerde ya da yemek davetlerinizde sunabilirsiniz.

Yemek 13-03-24 20:06

Tirit tarifi: Tirit nasıl yapılır?

Tirit, Türk mutfağı kültüründe önemli bir yere ve geçmişe sahip yemeklerden biridir. Amaç kurumuş, bayatlamış ekmeklerin ziyan olmasının önüne geçmektir ancak bu sayede kebap benzeri bir yiyecek keşfedilmiştir. Siz de tirit tarifini deneyebilir öğünlerinizde bu lezzeti sunabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 10-03-24 14:49

Çıldır Gölü’nde kızak arkasında kebap yaptı

Yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmezi haline gelen yüzeyi buzla kaplı Çıldır Gölü renkli görüntülere sahne oluyor.

Yurthaber 01-03-24 10:10

Restoranlarda yeni dönem başladı: Yemek menüleri değişti! Patlıcan kebabı da yarı fiyatına düştü

Gıda enflasyonu restoranları da vurunca yemek menülerinde yeni uygulamalar hayata geçirildi. Müşteri kaybını telafi etmek adına menülerde ve yemeklerde değişikliğe gidildi. Artık kebap gibi bir yemek yarı fiyatına satılabiliyor ancak haliyle porsiyonlar da düştü.

Finans 25-02-24 08:45

Patronla kavga edip inadına mekan açtı! Bulaşıkçı olarak başlayıp kebap ustası oldu 'Şehir dışından geliyorlar'

Sivas’in Divriği ilçesinde yaşayan Zeynep Çoban, genellikle erkeklerin yaptığı kebap ustalığı mesleğini özveri ile sürdürüyor. Bir lokantada bulaşıkçı olarak iş hayatına başlayan Çoban, şimdi ızgara başında kebap pişiriyor. 10 yıl önce bulaşıkçı olarak işe başladığı Kangal'daki bir iş yerinde kebap ustalığına terfi eden Çoban, bir gün patronuyla kavga edip inat üzerine kendi işletmesini açtığını söyledi. Orayı 6 yıl işlettiğini belirten Çoban, şu anda Divriği'deki bir iş yerinde çalışıyor.

Haber 18-02-24 11:55

İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlıses mahkemelik olmuştu! Ünlü sunucudan dikkat çeken bir Derya Tuna açıklaması geldi: İdo'nun ileride onun gibi olmasını istemiyorum

İbrahim Tatlıses, kendisine ait olan ‘Tatlıses’ markasını izinsiz şekilde kullanarak ‘Tatlıses Kebap’ isimli mekân açtığı iddiasıyla oğlu Ahmet Tatlıses'e dava açmıştı. Tatlıses'in oğlu bir süredir küs olduğu babasına dair zehir zemberek ifadeler kullanmıştı. İkili arasındaki gerginlik, TV8 ekranlarında yayınlanan 'Aramızda Kalmasın'a konu oldu. Programın sunucularından Ali Eyüboğlu, yıllar önce İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna ile yaptığı bir röportajdan bahsetti.

Magazin 23-01-24 16:26

Airfryer Adana kebap tarifi: Airfryer'da Adana kebap nasıl yapılır?

Airfryer son zamanlarda tüm mutfakların gözde aleti hâline gelmiştir. Airfryer'a olan bu yoğun ilginin nedeni yemekleri, tatlıları, atıştırmalıkları hem çok daha kısa süreler içinde hem de daha az kalorili ve çok sağlıklı olarak pişirebilmesidir. Türk mutfağına has lezzetlerin, kebapların da pişirilebildiği Airfryer’da Adana kebap da yapabilir ve servis edebilirsiniz.

Yemek 19-01-24 16:32

Robotta çiğ köfte yapımı: Robotta çiğ köfte nasıl yapılır?

Genel olarak dışarıda, lokantalarda ve kafelerde tüketilen birçok lezzet, tatlı, kebap veya yemek evde de kolaylıkla ve kısa süreler içinde yapılabilir. Çiğ köfte de Türk mutfağına has özel bir lezzettir ve isteyen herkes evinde, mutfağında kendi imkânları ile bu lezzeti hazırlayarak servis edebilir.

Yemek 19-01-24 14:22

Evde Adana kebap tarifi: Evde Adana kebabı nasıl yapılır?

Dünyanın en zengin mutfaklarından biri de Türk mutfağıdır. Birçok Türk yemeği dünya çapında bilinir ve de yapılır. Bu yemeklerden biri de yöresel kebaplardır. Adana kebap, bu yemeği yapan birçok lokantada servis edilebilir. Ancak Adana kebap, evde de kolaylıkla yapılabilen bir kebap türüdür.

Yemek 19-01-24 13:47

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet arasındaki kavga alevlendi! Babasına zehir zemberek sözler

İbrahim Tatlıses, kendisine ait olan ‘Tatlıses’ markasını izinsiz şekilde kullanarak ‘Tatlıses Kebap’ isimli mekân açtığı iddiasıyla oğlu Ahmet Tatlıses'e dava açmıştı. Tatlıses'in oğlu bir süredir küs olduğu babasına dair zehir zemberek ifadeler kullandı.

Magazin 10-01-24 11:47

MasterChef eleme adayı kim oldu? 7 Aralık 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef All Star takım oyunu dün akşam yine heyecanla izlendi. Yarışmacılardan hamsi kağıt kebap, hamsili ekmek, hamsi buğlama, hamsi kayganası ve hamsi böreği yapmaları istendi. Yarışın sonunda bir takım eleme potası için tekrar oyun oynadı. Peki, MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 7 Aralık MasterChef All Star'da kim potaya gitti?

Magazin 08-12-23 21:39
ele

MASTERCHEF HAMSİ KAĞIT KEBAP TARİFİ: Hamsi kağıt kebap nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Püf noktası!

Hamsi kağıt kebap tarifi, MasterChef Türkiye All Star'ın 172. bölüm fragmanını izleyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, MaterChef'te günün konseptini 'hamsi' olarak açıkladı. Yarışmacılar haftanın son takım oyununda hünerlerini sergilediler. Peki, hamsi kağıt kebap nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte hamsi kağıt kebap yapılışı...

Yemek 07-12-23 21:22

MASTERCHEF HAMSİ BÖREĞİ TARİFİ: Hamsi böreği kebap nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Giresun'a özgü lezzet!

Hamsi böreği tarifi, MasterChef'in 172. bölümü öncesi internette araştırılıyor. Somer Sivrioğlu dokunulmazlık oyununda eşleşen yarışmacıları açıkladı. MasterChef yarışmacıları eleme potasına girmemek için tezgah başına geçerek hünerlerini sergiledi. Hamsi böreği tarifi ve malzemelerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, hamsi böreği nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte Giresun'a özgü hamsi böreği tarifi...

Yemek 07-12-23 21:16

Adanalı usta, kebaba olan aşkından şarkı yazıp klip çekti

Adanalı kebap ustası Yaşar Aydın, kebaba olan aşkından şarkı yazıp klip çekti. Milyonlarca kez dinlenen şarkı büyük beğeni topladı. Aydın, “Adana kebap ile ilgili şarkı pek yoktu, yazmak istedim” dedi.

Haber 06-12-23 11:08

Adana Lezzet Festivali’nde 600 bin şiş kebap ve ciğer ile 500 bin şişe şalgam tüketildi

7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne toplam 923 bin kişi katılırken, 600 bin şiş kebap ve ciğer ile 500 bin şişe şalgam tüketildi.

Yurthaber 09-10-23 14:20

Urfa kebap tarifi! Şanlıurfa'nın eşsiz lezzeti Urfa kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Urfa kebabı genellikle bulgur pilavı, salata ve közlenmiş sebzeler eşliğinde veya dürüm şeklinde sunuluyor. Adana kebapta dana ve kuzu kıymasının karışımı kullanılırken, Urfa kebapta az yağlı kıyma ve kuyruk yağı tercih edilir. Ayrıca Urfa kebap Adana kebaba göre daha acısızdır. Evde, dışarıdakiler kadar lezzetli bir kebap menüsü hazırlamak mümkün. İşte en kolay ve pratik Urfa kebabı tarifi ve malzeme listesi..

Yemek 06-10-23 21:06

Şeytanın aklına bile gelmez! Bankayı kebap, suşi ve künefeyle dolandırdılar: 20 günde dudak uçuklatan vurgun

Dolandırıcıların bir bankada vurgun yapmak için kullandığı yöntem kelimenin tam anlamıyla 'pes' dedirtti. Çete kredi kartından harcama yapıp ardından o parayı karta iade edilmiş gibi gösterdi. Şişirilmiş kart limitiyle 20 gün boyunca milyonlarca liralık künefe, kebap ve suşi satın aldılar. Tam 102 milyon liralık dolandırıcılık bir ihbar sayesinde ortaya çıkarken 61 kişi gözaltına alındı.

Haber 23-09-23 07:48

İstanbul'daki ton balığı teknesini eve çevirmişti! Gerard Depardieu kebap için bir günlüğüne geldi

Asteriks & Oburiks gibi filmlerle tanınan, Altın Küre Ödülü sahibi Fransız oyuncu Gerard Depardieu İstanbul sevgisiyle biliniyor. Ünlü oyuncu son olarak kebap yemek için bir günlüğüne İstanbul'a gelince gündem oldu.

Magazin 20-08-23 13:36

Motosikletin içine girdi, 2 saatte kimse çıkaramadı! Kebap ustası yardıma yetişti... O anlar kamerada

Bursa’nın İznik ilçesinde bir motosikletin içine yılan girdi. 2 saatte kimsenin çıkaramadığı yılanı ilçede kebap işi yapan bir vatandaş su dökerek çıkardı.

Haber 18-06-23 10:33

Gelinim Mutfakta beyti kebabı tarifi! Nefis beyti kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında perşembe günü beyti kebabı tarifi verildi. Beyti kebabı en sevilen kebap tariflerinden. Gelinim Mutfakta izleyicileri tadı dillere destan olan beyti kebabı nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte enfes beyti kebabı tarifi...

Yemek 08-06-23 13:34

Gelinim Mutfakta altı ezmeli kilis kebabı tarifi! Tadına doyum olmayan altı ezmeli kilis kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında pazartesi günü altı ezmeli kilis kebabı tarifi verildi. Kebap tarifleri arasında en sevilenlerden olan altı ezmeli kilis kebabını herkesin denemesi gerekiyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri evde altı ezmeli kilis kebabı nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte enfes altı ezmeli kilis kebabı tarifi...

Yemek 01-05-23 13:52

Sonunda bu da oldu! Şaşırtan olay... Yıllardır kebapçılık yapıyorum ancak ilk kez böyle bir şey gördüm

Bu da oldu: Müşteriler için hazırlanan Adana kebapları çaldılar... Adana’da iddiaya göre, gece bir kebapçıya giren 2 şüpheli, müşteriler için şişlenmiş kebapları çaldı. Yıllardır kebapçılık yaptığını ancak ilk kez böyle bir şey gördüğünü belirten 43 yaşındaki Kebapçı Turgut Turhan, “Bugün müşteriye verecek kebabımız hırsızlar yüzünden yok. Bu arkadaşlar gelip benden paralarının olmadığını söyleyip kebap yemek istediklerini söyleseler, ben verirdim” dedi.

Haber 14-04-23 11:42

Gelinim Mutfakta pilavlı tavuk kebap tarifi! Üzeri nar gibi kızaran pilavlı tavuk kebap nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında çarşamba günü tepside pilavlı tavuk kebap tarifi verildi. Tek yemekte oldukça doyurucu ve lezzetli olan olan bu pilavlı tavuk kebap tarifinin kesinlikle denenmesi gerekiyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri pilavlı tavuk kebap nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte üzeri nar gibi kızaran pilavlı tavuk kebap tarifi...

Yemek 12-04-23 13:13

İftar sofralarını taçlandıran çökertme kebabı tarifi! Pratik çökertme kebabı nasıl yapılır?

Çökertme kebabı en sevilen kebap tarifleri arasında yer alıyor. İftarda ne pişirsem? diye düşünüyorsanız çökertme kebabı tarifini mutlaka denemelisiniz. Oldukça pratik bir şekilde hazırlanan bu enfes lezzet sofralarınızın yıldızı olacak.

Yemek 07-04-23 14:54

Gelinim Mutfakta İslim kebabı tarifi! Yemek davetlerinin yıldızı islim kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında perşembe günü İslim kebabı tarifi verildi. Patlıcan ve köfte kullanılarak yapılan bu enfes kebap tarifi herkes tarafından oldukça seviliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri görüntüsüyle kendine hayran bırakan İslim kebabı tarifi nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte herkesin tarifini isteyeceği leziz İslim kebabı tarifi...

Yemek 30-03-23 13:23

Gelinim Mutfakta kirde kebabı tarifi! Yemek davetlerinin yıldızı kirde kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Pazartesi günü yarışmacılardan kirde kebabı yapılması istendi. Osmanlı döneminde sık sık yapılan bu enfes kebap tarifi hem görünüşü hem de lezzetiyle gönüllere taht kuruyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri iştah kabartan kirde kebabı nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte kirde kebabı tarifi...

Yemek 27-03-23 13:16

Hatay'da iş yeri yıkılan kebapçı tezgahından Şehrimizi terk etmeyelim mesajı veriyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da iş yerleri yıkılan kebap ustası Ufuk Daşçı, kentin meydanında açtığı kebap tezgahında satış yaparak ekmeğine sahip çıkıyor.

Yurthaber 08-03-23 12:00

Lokanta usulü orman kebabı tarifi! Enfes orman kebabı nasıl yapılır?

Orman kebabı lokantaların vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Bolu'ya ait olan bu enfes kebap diğer kebap tariflerine göre çok daha kolay bir şekilde hazırlanıyor. Evde lokanta usulü orman kebabı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu orman kebabı tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 07-03-23 10:42

Gelinim Mutfakta Beykoz kebabı tarifi! Leziz Beykoz kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Çarşamba günü yarışmacılara Beykoz kebabı tarifi verildi. Patlıcan ve patates püresi kullanılarak yapılan bu kebap karnıyarıkla yarışan bir lezzete sahip oluyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri iştah kabartan Beykoz kebabı nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte tadına doyum olmayan Beykoz kebabı tarifi...

Yemek 01-03-23 13:17