Kendi Dusen Aglamaz Haberleri

Fenerbahçe Beko - Olympiakos maçının ardından Jose Mourinho'dan flaş paylaşım! Taraftardan büyük ilgi gördü...

Turkish Airlines EuroLeague'in açılış haftasında Fenerbahçe Beko, kendi sahasında Olympiakos'u ağırladı. Sarı lacivertliler Yunan ekibini 82-71 mağlup ederek Avrupa'ya galibiyetle başladı. Mücadeleyi salonda takip eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun karşılaşmanın ardından kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkatleri çekti.

Spor 2024-10-04 23:50:47

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'e galibiyetle başladı! Ataşehir'de Olympiakos'u 82-71 mağlup etti

Turkish Airlines EuroLeague'in açılış haftasında Fenerbahçe Beko, kendi sahasında Olympiakos'u ağırladı. Koç Sarunas Jasikevicius'un yönetiminde parkeye çıkan sarı lacivertliler, turnuvaya galibiyetle başladı ve 82 - 71'lik skorla geçtiğimiz sezonun Final Four ekibini mağlup etti.

Spor 2024-10-04 23:01:23

Özgür Özel'den adaylık açıklaması: Kazanma ihtimalimiz olan bir seçimde kaybettirecek işler yapmam

Gelecek seçimlerde muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Özel, "Gelecekteki seçimin cumhurbaşkanı adayı ben değilim. Ben kazanma ihtimalimiz olan bir seçimde kaybettirecek işler yapmam. Ben kendi adaylığımı dayatıp en doğru adayın seçilmesine mani olmam. Bu yüzden ben her türlü bedeli ödemeye hazırım. Gerekirse kendimi feda edeceğim ama partiye bu seçimi kazandıracağım." dedi.

Haber 2024-10-04 22:38:40

Falda lale görmek ne anlama gelir? Kahve falında lalenin yorumu

Fal baktırmak, oldukça yaygın bir uygulamadır. Bu ritüel, gelecekle ilgili öngörülerde bulunan fal yorumcularının çeşitli teknikler ve semboller aracılığıyla gerçekleştirdiği bir süreçtir. Her bir sembol, kendi içinde derin anlamlar barındırarak, fal sahibine farklı mesajlar iletebilir. Yorumcular, bu sembollerin anlamlarını çözerek, bireylerin yaşamlarında karşılaşabilecekleri durumlara dair yorumlar yapar. Peki, falda lale görmek ne anlama gelir?

Trend 2024-10-04 15:35:13

4 Ekim ne günü? Bugün ne günü? Tarihte 4 Ekim

Çeşitli özel günler, hem dünya genelinde kabul edilebilir hem de her ülkenin kendine ait özel olarak kabul ettiği ve kendi tarihinden gelen özel günler bulunur. İnsanlar bu özel günlerde günün anlamına ve önemine göre çeşitli etkinlikler düzenler ve kutlamalar yaparlar. Peki, 4 Ekim ne günü? Bugün ne günü? Tarihte 4 Ekim

Haber 04-10-24 09:08

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde şanssızlığını bir türlü kıramıyor! Frankfurt karşısında da 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldılar...

UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Beşiktaş, evinde Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşılaştı. Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçında Ajax deplasmanından 4-0'lık ağır bir mağlubiyetle dönen temsilcimiz Beşiktaş, Frankfurt'u kendi evinde yenip toparlanmak istiyordu. Şanssızlıkların siyah-beyazlıların peşini bırakmadığı maçta Frankfurt sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Spor 03-10-24 23:56

Rus sosyal medya fenomeni adeta ölüme yürüdü! Bu video genç kızın son görüntüsü oldu

Rus sosyal medya fenomeni Arina Glazunova'nın çektiği Tiktok videosu kendi sonunu getirdi. Glazunova video çektiği sırada merdivenlerden düştü. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, o anlara ait video Glazunova'nın Tiktok hesabından paylaşıldı.

Haber 03-10-24 14:09

Kripto para borsasındaki milyonlarca lirayı çekemiyorlar! 'Bizi kendi paramızın dilencisi yaptılar' Hepsi buhar oldu

Kripto para borsasındaki hareketlilik pek çok kişi tarafından takip edilirken bir yandan kripto para platformlarıyla ilgili dolandırıcılık iddiaları da gündem oluyor. Son olarak Türkiye'deki 80 kripto borsasından biri de şu an mağduriyetlerle gündemde. Çok sayıda kullanıcı, paralarını çekemediklerini söyleyip dolandırıldıklarını düşünürken yetkililere de ulaşamadıklarını aktardı.

Finans 03-10-24 11:27

Bel ağrısıyla gitti, ameliyat sonrası yürüyemez hale geldi! Duyunca inanamadı: Haberi olmadan 8 platin takılmış!

Antalya'da yaşayan 42 yaşındaki Metin Gökmen, bel ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kabusu yaşadı. Hepatit B virüsü kapan Gökmen, olduğu ameliyat sonrası yürüyemez hale geldi. Bir kez daha ameliyat masasına yatan Gökmen, kendi rızası olmadan ilk ameliyatta 8 platin takıldığını öğrendi ve suç duyurusunda bulundu.

Haber 03-10-24 11:18

Gabriel Sara: Kendi oyunumuzu oynayarak kazanmak istiyoruz”

Galatasaray’ın Brezilyalı orta sahası Gabriel Sara, "Biz bütün gücümüzle gideceğiz her maçı, her mücadeleyi kazanmak için. Gün sonunda da kendi oyunumuzu oynayarak kazanmak istiyoruz" dedi.

Spor 03-10-24 09:19

Serenay Sarıkaya'nın Boğaz kıyısındaki lüks evi... Her detayı etkileyici | Yatak odasındaki tepe aynası gözden kaçmadı

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Serenay Sarıkaya evinin kapılarını AD Middle East için açtı. Lüks detaylara sahip Boğaz kıyısındaki evi için oyuncu "Kendi yerimde rahatken şehrin kaosunu hissetmeyi seviyorum" dedi. Serenay Sarıkaya'nın yatak odasındaki tepe aynası da gözlerden kaçmadı.

Magazin 03-10-24 07:51

200 metrelik uçurumda mahsur kaldılar! Bağırıyorlardı: Ne olur yardım edin!

Gümüşhane'de bir sürücü otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedince 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Arabada bulunan 4 kişiden 2 kişi kendi imkanlarıyla araçta çıkıp yardım aramaya çalıştı. Uçurumdan inmek isteyen 2 kişi bu sefer farklı bir uçurumda mahsur kalınca saatlerce kurtarılmaya bekledi.

Haber 02-10-24 16:49

Arkadaşlarını şehit veren uzman çavuştan kahreden haber! Beylik tabancası ile intihar etti

Bir süre önce girdiği çatışmalarda yakın arkadaşlarını şehit veren ve psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Uzman Çavuş Timur Turhan kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştı. Bugün kiraladığı araba ile Erzurum-Tortum karayoluna çıkan Turhan, beylik tabancası ile intihar etti.

Haber 02-10-24 16:47

2 Ekim ne günü? Bugün ne günü? Tarihte 2 Ekim

Bir yılın 365 günü için çeşitli işaretlemeler yapılmış ve her bir güne özel bir durum atfedilmiştir. Bu günlerden bazıları dünya çapında kabul edilirken bazı önemli günler sadece ülkelerin kendi içinde kabul edilir ve kutlanır. Böyle günlerde çeşitli etkinlikler de düzenlenebilir.

Haber 02-10-24 09:08

Bahçeli'den Özgür Özel ve DEM'li Bakırhan ile tokalaşma açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile tokalaşmasına ilişkin, "Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım." dedi.

Haber 01-10-24 20:50

Ahu Tuğba'nın cenazesine katılmamıştı! Bülent Ersoy yine bir tartışmanın fitilini ateşledi! 'Cenazeme kimse gelmesin ben kendi başıma giderim'

Yeşilçam'ın efsane ismi Ahu Tuğba'nın cenaze töreninde görünmeyen Bülent Ersoy, son dönem sanatçılar arasında yaşanan kayıplar ve cenazelerde vefa gösterilmemesiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Ünlü isim, 'Cenazeme kimse gelmesin ben kendi başıma giderim' sözleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 30-09-24 14:30

Fenomen Çılgın Dondurmacı'nın kıvrak müşterisiyle dansı olay oldu! Dünyanın dört bir yanından yorum yağdı

Antalya'da dondurma dükkanı bulunan Mehmet Dinç kendi şarkıları eşliğinde müşterileriyle dans ederek videolar yayınlıyor. Çıkardığı Kalbimsin, Bulamam Senden Başka ve Ahlaa Habibti şarkıları eşliğinde müşterileriyle dans ettiği anları TikTok başta olmak üzere sosyal medya hesaplarında paylaşan Çılgın Dondurmacı adeta bir fenomen haline geldi. Son olarak kıvrak müşterisiyle dans eden Mehmet Dinç'e dünyanın dört bir yanından yorum yağdı.

Magazin 28-09-24 20:39

Kendi ölüm anlarını böyle kaydetmişler! Saniyeler sonraki kazadan habersiz yolda 300 km hızla gidiyorlardı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Görüntülerde bir genç arkadaşıyla birlikte saatte 300 km hızla giderken kendilerini kaydetti. Hız ibresinin 300 km göstermesinden saniyeler sonra ise ikili feci bir trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. O anlar sosyal medyadan paylaşılınca gündem yarattı.

Trend 28-09-24 16:01

Şarkıları yanlış söylemesiyle ünlenmişti... Kandıralı Ferdi bu defa Serdar Ortaç'a şarkısını unutturdu! O anlar gündem oldu

Şarkıları yanlış söylemesiyle ünlenen 'Kandıralı Ferdi' bu defa Serdar Ortaç'la bir araya geldi. İki Deli şarkısını kendi tarzıyla seslendiren Kandıralı Ferdi adeta Ortaç'a şarkının doğrusunu unutturdu. O anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 28-09-24 10:17

Serhat Akın'a yapılan çirkin saldırı sonrası o video gündem oldu! Eski futbolcu meğer vurulacağını kendi ağzıyla açıklamış... Beni indirecekler

Fenerbahçe'de uzun yıllar top koşturan ve şu sıralar yorumculuk yapan Serhat Akın, canlı yayın sonrası çıktığı stüdyonun önünde silahlı saldırıya uğradı. Ayaklarından vurulan Akın'ın daha önceki bir programda saldırıya uğrayacağını kendi ağzıyla açıkladığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 27-09-24 08:19

Kendi üzerinde deney yaptı! Bir ayda 700'den fazla yumurta yedi... Sonuçlar onu bile şaşırttı

Oxford Üniversitesi'nden Fizyoloji alanında doktora derecesine sahip Nick Norwitz, şu anda Harvard Üniversitesi'nde Tıp Doktoru derecesi almak için çalıştığını söyledi. Bu çalışmalarını ise sosyal medyadan yaptığı bir deneyle gösterdi. Norwitz deneyine ilişkin olarak ise, "Kendi üzerimde deneyler yaptım, 1 ay içinde 720 yumurta yedim, sonuçlar şok ediciydi." ifadelerini kullandı.

Trend 26-09-24 16:12

Sosyal medyada daha fazla tık almak için trafik polisine yazdığı şiiri okudu! Görüntüler tepki çekti: Memurum da memurum...

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların tepkisine neden oldu. Görüntülerde bir sosyal medya kullanıcısı çevirmeye girdi ve kendisine ehliyet isteyen trafik polisine kendi yazdığı şiiri okumaya başladı. 'Duygulanmayın ama' diyerek başladığı şiiri ve konuşma tarzı sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Trend 26-09-24 12:46

Japonya'da yaşayan Türk paylaştı! Kirası 9500 TL... Evi bir gören bir daha baktı: Benim evden büyük olması

Japonya'da yaşayan bir Türk sosyal medya içerik üreticisi Japonya'da yaşadığı 25 metrekarelik evinin kapılarını açtı. Evin kirasının 9500 TL olduğunu dile getiren kullanıcı evini gezdirince sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Bazı kullanıcılar evi küçük bulurken bazıları ise kendi evleriyle kıyaslamayı ihmal etmedi.

Trend 26-09-24 10:40

Maçta kendi kalesine gol atan Baba Rahman açıklamalarda bulundu! ''Galatasaray ile Yunanistan'da oynasaydık...

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde Paok'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada ilk golü kendi kalesine atan sol bek Baba Rahman, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 26-09-24 01:38

Galatarasay'dan PAOK'un tepki çeken 'Konstantinopolis' paylaşımına yanıt! This is İstanbul

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Galatasaray kendi evinde konuk ettiği Yunanistan temsilcisi PAOK'u 3-1'lik skorla yenmeyi başardı. Maç öncesi sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım yapan ve İstanbul'un adını değiştirip Konstantinopolis olarak belirten Yunan ekibine Galatasaray'ın göndermesi gündem oldu.

Spor 26-09-24 01:32

Hardaliye nedir, nasıl yapılır, faydaları nelerdir?

Hardaliye, hem lezzetli hem de sağlıklı bir içecektir ve geleneksel Türk mutfağının önemli bir parçasıdır. Evde yapılması da oldukça kolay olan hardaliye özellikle de yaz aylarında soğuk servis edilir ve sofralara lezzet katar. Hardaliye fermante bir üründür ve koyu renkli ve kokulu üzümden yapılır. Hardaliye sadece üzümün kendi suyunda ve içinde bulunan şekerden faydalanılarak yapılır ve tamamen doğal bir içecektir.

Yemek 25-09-24 13:16

Yapay zeka vesikalık fotoğraf uygulamaları popüler hale geldi

Yapay zeka vesikalık fotoğraf uygulamaları son dönemde dikkat çekici bir şekilde yaygınlaştı. Fotoğraf stüdyolarında sıra beklemek ya da profesyonel bir çekim ayarlamak gibi süreçler, yerini birkaç tıklamayla saniyeler içinde hazır olan AI destekli vesikalık fotoğraflara bırakıyor. Kullanıcılar, bu uygulamaların sunduğu hız ve pratiklik sayesinde, zamandan tasarruf ederek, kendi fotoğraflarını düzenleyip anında dijital formatta elde edebiliyorlar

Haber 25-09-24 12:18

Tiktok fenomeni Kübra Aykut'un intiharına ailesi inanamadı... Kafa karıştıran sözler: Sevgilisiyle yeni ayrılmıştı!

"Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de evinin 5'inci katından atlayarak intihar etti. Ünlü fenomenin acı haberi herkesi üzdü. Arkasında bir mektup ve telefon şifresi bırakan Kübra Aykut'un intiharına ailesi inanamadı. Teyzesinin ve kuzenin sözleri ise kafaları karıştırdı.

Magazin 25-09-24 12:12

İranlı ev sahibine denk geldi! Türk olduğu için evi kiralamadıklarını söyleyince gündem yarattı... Kendi ülkemde eve çıkamıyorum

Sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda kendi kriterlerine uygun bir ev bulduğunu ve ilanı aradığında emlakçının kendisine 'Türk müsün?' diye sorduğunu dile getiren kadın, "Ev sahibi İranlı'ymış ve Türk'e ev vermiyormuş. Kendi ülkemde eve çıkamıyorum" ifadelerini kullandı. Genç kadının paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 25-09-24 11:46

Kocasını terk edip natürizm kampına yerleşti! Özgüvenini arttırmak istedi: Bu hayatımın en iyi kararıydı

60 yaşındaki Gill Allbutt hayatının en büyük misyonunun öz saygısını bulmak olduğunu söyleyerek şaşırtıcı bir yol seçti. Vücut sorunlarının üstesinden gelmek isteyen Allbutt, 40 yıllık evliliğini sonlandırarak natürizm kampına yerleşti. Kadınların kendilerine olan güvenlerinin artması için bir kitap yazma hazırlığında olduğunu belirten Allbutt, "Maneviyatın kadınların kendi tenlerinde mutlu hissetmelerine nasıl yardımcı olduğunu araştırıyorum. Diğer kadınlara ilham vermek istiyorum" dedi.

Trend 25-09-24 11:05

Servis şoförünü bıçakladı, polisi de yine kendi çağırttı... Elindeki bıçakla vahşet saçtı!

Tekirdağ'da iki esnaf kavgasında tartışma çıktı, kısa sürede kavgaya dönüştü. Servis şoförü ile seyyar balıkçı arasındaki kavga kanlı bitti. Seyyar balıkçı eline aldığı bıçağı servis şoförüne sapladı. Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan servis şoförü, hayatını kaybetti.

Haber 25-09-24 10:01

Polis katili sapık Yunus Emre Geçti olayında ihmal üstüne ihmal! Kendi imzaya gitmiyor, polis savcılığa bildirmiyor

Kahraman polis memur Şeyda Yılmaz'ın Ümraniye'de bir suç makinesi tarafından şehit edilmesi akıllarda birçok soru işareti bıraktı. Bu kadar sabıkası olan biri nasıl hapiste olmaz? Olayın detayları incelendiğinde ihmaller gün yüzüne çıktı. Sapık katil Yunus Emre Geçti'nin 15 kez adli işlem gördüğü tespit edildi. Devam eden 5 davasıyla birlikte haftada iki kere imzaya gitmesi gereken Geçti bu görevini bile yerine getirmedi. Polisin de bu ihlali savcılığa bildirmediği ortaya çıktı.

Haber 25-09-24 08:26

Evinin 5. katından atlayan fenomen Kübra Aykut Dilan Polat'ın avukatının sevgilisiymiş! Polat ailesi haberi alır almaz hastaneye koştu

Daha önce kendi kendine evlenerek adından söz ettiren Kübra Aykut evinin penceresinden atlayarak intihar etti. İntihar mektubu da bırakan Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya çıktı. Acı haberi alan Dilan ve Engin Polat çifti hastaneye koştu.

Magazin 25-09-24 08:05
ele

Hülya Avşar Kadir Doğulu için Kardeşinin tarikatlarla bir bağlantısı mı var? dedi! Kemal Doğulu çekinmedi: Bunların kendi seremonileri var

Kadir Doğulu zaman zaman tarikat bağlantılı olmakla anılıyor. Özel hayatıyla gündeme gelen Kadir Doğulu'nun küs kardeşi Kemal Doğulu bu konuda açık konuştu. Hülya Avşar Kadir Doğulu için "Kardeşinin tarikatlarla bir bağlantısı mı var?" deyince Kemal Doğulu bakın ne dedi.

Magazin 24-09-24 09:41

Taleplere yetişemiyor! İhtiyacın yüksek olduğunu fark etti... Ücretsiz gitti, 5 ayda kendi iş yerinin patronu oldu, hayatı değişti

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde belediye tarafından kurulan Hilal Evleri’ndeki dikiş-nakış kursuna katılan 48 yaşındaki 3 çocuk annesi ev hanımı Arife Güneş, kurs sonunda parça kumaş satışı üzerine kendi iş yerini açarak hem kendi işinin patronu oldu hem de ilçe ekonomisinde yerini aldı. Güneş "Parça kumaş satışına bir yıl önce başladım ama iş yerimi 7 ay önce açtım. Talepler çok yoğun oluyor" dedi. Güneş "Kursiyerken Sorgun’da kumaş açığı olduğunu fark edip bu işe başladım" ifadelerini kullandı.

Finans 24-09-24 07:31

Kendi kendine evlenen TikTok fenomeni Kübra Aykut 5. kattan atlayarak intihar etti!

'Beni hak eden yok' diyerek 'damatsız' kendi kendine düğün yapan ve "Kübrasal" ismiyle sosyal medya fenomeni olarak tanınan Kübra Aykut'tan şoke eden haber geldi. TikTok fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı dairenin 5'inci katından atlayarak intihar etti. Aykut'un ölümünden 6 saat önce yaptığı paylaşım da gündem oldu.

Magazin 24-09-24 00:35

Mide üşütmesine ne iyi gelir? Mide üşütmesi gaz yapar mı? Mide üşütmesi kendi kendine geçer mi?

Halk arasında mide üşütmesi olarak bilinen rahatsızlık, tıp dünyasında "viral gastroenterit" olarak adlandırılır. Bu durum, sindirim sisteminde meydana gelen bir enfeksiyon olup, genellikle ishal, mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı gibi belirtilerle kendini gösterir. Mide üşütmesine çoğunlukla virüsler neden olurken, nadiren bakteriler ve parazitler de bu hastalığın etkenleri arasında yer alabilir. Peki, mide üşütmesi nasıl geçer?

Haber 23-09-24 13:52

Erzurum'da üniversite kaydı kabusa dönüştü! Anne ve baba öldü, sadece genç kız kurtuldu

Erzurum'da bir araç, sulama kanalına uçup ters döndü. Olayda araçta bulunan anne ve baba hayatını kaybetti. Kendi imkanlarıyla yüzerek kurtulan genç kız ise olay yerine 1 km uzaklıkta bulundu. Zonguldak'ta yaşayan ailenin üniversite kazanan kızlarının kaydını yaptırmak için yola çıktıkları öğrenildi.

Haber 22-09-24 21:03

3 aylık ilişki davalık oldu! Eski sevgililerin 'hediye' davası arap saçına döndü: 140 bin liralık icra...

Ankara'da 28 yaşındaki bir kadın ile 36 yaşındaki bir erkek internetten tanışıp sevgili oldu. 3 ay birlikte olan çift ardından ayrıldı. 36 yaşındaki M.S., sevgililikleri süresince kız arkadaşı G.T.'ye aldığı hediyelerin toplam ücreti olan 140 bin lirayı icra yoluyla aldı. G.T. ise haksız icra takibi yapıldığı gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. G.T. hediyelerin kendi talebiyle olmadığını belirtirken M.S. ise evlenme vaadiyle dolandırıldığını iddia etti.

Haber 22-09-24 12:29

Yoğun talep var... 18 yıllık esnaflıktan sonra karar verdi! Ankara'da eğitimini alıp Bitlis'te başladı 'Fabrika da açacağım'

Bitlis’in Tatvan ilçesinde ikamet eden Şeyma Demirel Aksoy, Ankara'da aldığı eğitimle kendi çikolata atölyesini kurdu. Dışarıda oldukça talep gördüğünü söyleyen Aksoy, "Bu yolda ilerlemek ve ileriki dönemlerde fabrika açmak istiyorum" dedi. 18 yıllık bir esnaflık geçmişinin olduğunu belirten Aksoy, “O süreçlerin kötü gitmesinden sonra çikolata yapmaya karar verdim" ifadelerini kullandı.

Finans 22-09-24 09:49

Evlilik hediyesiydi... 100 bin TL'lik borç için miras kalan evi satmak istediler! 1 milyon 800 bin TL beklerken şoke oldular

Bolu’da bir çift 100 bin lira borçları olduğu için miras kalan evini 1 milyon 800 bin liraya satmak istedi. Aracı olan emlakçı tarafından 800 bin lira dolandırılan aile mağdur oldu. Mağdur çift "Bizim 100 bin lira borcumuz vardı. Bu arttıkça arttığı için hem evi satalım 3+1 alalım, hem de borcumuzu kapatalım istedik" dedi. Çift, "Kendi aralarında 1 milyon liraya sattıklarına dair sözleşme yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber 22-09-24 09:00

Edin Dzeko, mağlubiyetin faturasını takım arkadaşlarına kesti! İşte o isimler...

Kendi evinde ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de önde gelen isimlerden Edin Dzeko açıklamalarda bulundu.

Spor 21-09-24 23:09

SON DAKİKA: Jose Mourinho'dan maç sonu olay açıklamalar! Salakça ama...

Son dakika... Galatasaray'a kendi sahasında 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de tecrübeli çalıştırıcı Jose Mourinho karşılaşmanın ardından ses getirecek açıklamalarda bulundu. Mourinho açıklamasında "Galatasaray'ın bizden çok fazla iyi, çok daha üstün oynadığını düşünmüyorum ama onlar girdikleri pozisyonları gole çevirdi. Biz atamadık." ifadelerini kullandı. İşte o sözler...

Spor 21-09-24 22:35

Dev derbide akıl almaz olay! Her şey 1 dakikada oldu... Önce tuttu sonra kendi kalesine attı!

Trendyol Süper Lig'in 6.haftasında Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Dev derbide 1 dakika içerisinde yaşananlar dikkatleri çekti

Spor 21-09-24 20:34

‘Kadın sürücü, nasılsa anlamaz’ deyip, 20 bin lira fiyat çektiler! Mahalle lastikçisinden akılalmaz oyun! Yetkili bayi çalışanları bile nasıl olduğunu anlamadı

Batman'da kadın sürücü, otomobilinin lastik basınç sensörlerinin yanması üzerine mahalle lastikçisine gitti. İddiaya göre lastikçi, kontrol ettiği lastiklerin araca ait olmadığı görüşünde bulunarak 20 bin lira fiyat çıkarttı. Otomobilinin lastiklerini kendi lastik bayisine götüren kadın bakımı burada 700 liraya yaptırırken, lastiklere ise önceki gösterildiği yerde sıvı madde bırakıldığı ileri sürüldü.

Finans 21-09-24 13:24

Fenerbahçe sözleşmesini feshetti, Acun Ilıcalı kendi takımına aldı! Sözleşme detayları belli oldu bile...

İngiltere'de sezona beklentilerin çok altında başlayan Hull City'de transfer çalışmaları şimdiden başlarken Başkan Acun Ilıcalı ve ekibi Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshettiği isme kancayı taktı. İşte detaylar...

Spor 20-09-24 17:32

UEFA'nın eski başkanı Platini'den futbolda devrim yaratacak öneri! 11 futbolcu çok fazla, 10'a düşürelim

UEFA'nın eski başkanı Michel Platini verdiği röportajda futbolda oyuncu sayısının çok fazla olduğunu savundu. 11 futbolcu yerine 10'a düşmesini isteyen Platini, kendi kuşağının artık futbolla ilgisinin kalmadığını da iletti.

Spor 20-09-24 11:27

Sosyal medyayı sallayan park yeri kavgası! 'Ben orada beklerken sen giremezsin' diye anlatılınca umursamadı: İlk ben kaptım

Sosyal medyadan paylaşılan bir park kavgasına ait görüntüler kısa sürede gündem yarattı. Aracın çıkmasını beklediğini ve park yerinin kendi hakkı olduğunu savunan adama genç kadın, "Girseydin ilk ben kaptım" cevabını verdi.

Trend 19-09-24 15:57

TV yayın akışı 19 Eylül 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

19 Eylül 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Eylül Perşembe akşamı Siyah Kalp, Password, Bir Gece Masalı, Olanlar Oldu, UEFA Şampiyonlar Ligi Grup Maçları "Feyenoord-Bayer Leverkusen", Kendi Yolumda ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 19-09-24 07:24