Kiraci Tahliyesi Haberleri

Engin Polat'ın tahliyesi herkesi aynı düşüncelere sevk etti! Ağırel mesajları paylaştı: Adalet duygusunun kaybolmasının vereceği zararın farkında değil

Milyonlarca lira kara para aklaması suçlamasıyla tutuklanan ve ardından 10 ay sonra tahliye edilen Dilan-Engin Polat çiftinin tahliyesi toplumun bazı kesimlerinde 'adalet' kavramının sorgulanmasına neden oldu. Gazeteci Murat Ağırel kendisine gelen mesajları sosyal medya hesabından paylaştı. Ağırel paylaşımına, "İktidar adalet duygusunun kaybolmasının kendisine ve topluma nasıl bir zararı dokunduğunun farkında bile değil" notunu düştü.

Haber 2024-09-07 16:08:34

Adaletin temeli mülk Engin Polat'ın tahliyesi sonrası tepkiler dinmiyor: 'İzliyor musunuz fakirler?'

Türkiye, Polatları konuşuyor. Dilan Polat'ın tahliyesinin ardından eşi Engin Polat da tahliye edildi. Tahliye, gündeme bomba gibi düştü. Özellikle tahliye kararının çıkmasının ardından Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırırken o videoya adeta yorum yağdı. Sosyal medyada karara tepkiler sürüyor. Eleştirilerin odağında ise 'adalet' yer aldı. Bir sosyal medya kullanıcısı "Adalet mülkün temelidir" sözüne gönderme yaparak "Adaletin temeli mülk" yorumunu yaptı.

Haber 2024-09-07 09:24:59

Engin Polat'ın tahliyesi sırasında dikkat çeken görüntü! Cezaevi önü lüks araç galerisine döndü

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın yargılandığı davada tutuklu sanık Engin Polat, bugün tahliye edildi. Tahliye kararı verilen Engin Polat'ı cezaevinden çıkışında karşılamak için gelen yakınlarının lüks araçları nedeniyle Karatepe Cezaevi önü adeta lüks araç galerisine döndü.

Haber 2024-09-06 19:27:49

Cüneyt Özdemir ve İsmail Saymaz’dan olay olacak tepki: “Para adaleti böyle satın alırmış”

Dilan ve Engin Polat davasında mahkeme ara kararını açıkladı ve tutuklu hiçbir sanık kalmadı. Engin Polat’ın tahliyesi ile birlikte ise yeni bir tartışma başladı. Tahliye kararının ardından gazeteciler İsmail Saymaz ve Cüneyt Özdemir’in yaptıkları açıklamalar ise sosyal medyada gündem yarattı. Saymaz “Büyük çalınca tahliye edilebiliyorsun” derken Özdemir de “Para adaleti böyle satın alırmış” yorumunda bulundu.

Haber 2024-09-06 13:51:05

Son dakika | Dilruba Kayserilioğlu tahliye edildi: Anne beni saldılar, acilen bana birini yolla

Son dakika haberi: İzmir'deki sokak röportajında söyledikleri sonrası tutuklanıp tüm Türkiye'nin gündemine yerleşen Dilruba Kayserilioğlu tahliye edildi. Annesi, Kayserilioğlu'nun gece yarısı telefonsuz bir şekilde salındığını, kızının yoldan geçen birinden telefon isteyip "Anne beni saldılar, acilen bana birini yolla" dediğini söyledi. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise tahliyesi sırasında resmi prosedürlerin eksiksiz olarak uygulandığı bildirildi.

Haber 30-08-24 09:54

Polisle tartışan adam Dilan Polat'ı örnek gösterdi: Onu niye bıraktılar abi? Dünyayı yediler

Dilan Polat'ın tutuklanması kadar tahliyesi de gündem yarattı. Türkiye'nin konuştuğu tahliye kararı, gerek sokakta gerek sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Öyle ki polisin hakkında işlem yaptığı bir şahıs, tepkisini Dilan Polat'ı örnek göstererek dile getirdi "Dilan Polat'ı niye bıraktılar abi? Biz birini tehdit ediyoruz içeriden dışarı çıkamıyoruz, dünyayı yediler"

Haber 22-08-24 16:52

Dilan Polat'ın el konulan lüks araçları geri alınacak mı? Avukat tek tek açıkladı

Dilan Polat'ın tahliyesi sonrası çeşitli iddialar gündeme geldi. Avukat Sevinç Horoz'un lüks araçlar için başvuru yapacağı da bu iddialar arasında yer alıyordu. Haberler yayılınca avukat hemen açıklama yaptı.

Magazin 22-08-24 10:45

Dilan Polat Engin Polat'ı ziyaret etti! Uzun süre ağlaştılar... Kocasından gelen yasaklar gündem oldu

'Kara para aklama ve vergi kaçırma' suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklu yargılanan Dilan Polat'ın tahliyesi gündeme bomba gibi düştü. Dilan Polat tahliye olur olmaz soluğu Engin Polat'ın yanında aldı. Kocasını ziyarete giden Dilan Polat'a getirilen yasaklar ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-08-24 16:13

Son dakika! Dilan Polat için tahliye: Cezaevinden çıktı! Karşılamaya gelen kalabalık grup dikkat çekti... Gündeme bomba gibi düştü: Enerji serbest

Son dakika Dilan Polat kararı: Kara para ve vergi kaçırma gibi suçlardan yargılanan Dilan - Engin Polat çifti gündemden düşmüyordu. Son dönemde sağlık sorunlarıyla gündem olan Polat, yurt dışına çıkış yasağı ve uzaktan yargılanma kararıyla tahliye edildi. Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanma kararını Engin Polat'ın annesi Şükran Polat paylaştı. Dilan Polat tahliyesi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Son gelişmeyle; Dilan Polat cezaevinden çıktı. O esnadaki kalabalık dikkat çekti.

Magazin 19-08-24 13:57

Bozcaada’da rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tahliye edildi

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde rahatsızlanan bir vatandaşın tıbbi tahliyesi Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Yurthaber 09-08-24 12:26

Savcılık 'Dilan Polat tahliye edilsin' demişti! O kararın gerekçesi ortaya çıktı

Kara para aklama suçlamasıyla 7 aydır tutuklu bulunan fenomen Dilan Polat ile ilgili olarak savcılık ilk kez 'tahliye edilsin' talebinde bulunmuştu. Polat'ın hangi gerekçelerle tahliyesi isteniyor? Ulaşılan bilgilere göre Polat'ın intihar etme riski var. Savcılık bu iddiaları Adli Tıp raporuna dayandırıyor. İşte ayrıntılar...

Kulis 16-06-24 21:42

Dilan Polat 1.5 saat sağlık kontrolünde kaldı! Tahliye olacak mı?

Cezaevinde sağlık sorunları yaşayan ve kendine zarar da veren Dilan Polat'ın tahliyesi gündemdeydi. Adli Tıp'a sevk edilen fenomen Dilan Polat'ın 1.5 saat sağlık kontrolünden geçtiği iddia edildi.

Magazin 22-05-24 13:46

37 kiloya düşmesi sebebiyle tahliye edilmişti! Nihal Candan Nişantaşı'nda ortaya çıktı! O görüntüler olay oldu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Nihal Candan'ın bu tahliyesi tartışmalara sebep olurken Candan Nişantaşı'nda ortaya çıktı. O görüntüler olay oldu...

Magazin 10-05-24 07:34

37 kiloya düşünce tahliye edilmişti... Yine yerinde duramadı! Nihal Candan hakkında bomba iddia

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan Nihal Candan'ın tahliyesi tartışmalara yol açmıştı. Sağlık sorunları yüzünden tahliye edildikten sonra kuaföre giden Candan'ın bu sefer de dudak dolgusu yaptırdığı ve kuaför kuaför gezdiği iddia edildi.

Magazin 07-05-24 17:34

Nihal Candan'dan sonra Dilan Polat da tahliye mi olacak? Kolları, yüzü, her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor

Nihal Candan 37 kiloya düşmesinin ardından tahliye edilmişti. Candan'ın tahliyesi sosyal medyayı ikiye bölerken Dilan Polat'ın da cezaevinde zor günler geçirdiği iddia edildi. Arkadaşının iddiaları sonrası "Nihal Candan'a mı özendi?" yorumları geldi.

Magazin 02-05-24 11:24

Kiracı dehşeti! 1,5 yılda sadece 2 kez kira ödedi, tahliye kararı çıkınca evi ateşe verdi

Ankara'nın Mamak ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kirayı ödemeyince mahkeme kararıyla tahliyesi istenen Şükrü K. (55), içinde kendi eşyalarıyla birlikte evi ateşe vererek kaçtı. Yangın, itfaiye tarafından söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Polis, her yerde kaçan Şükrü K.'yı arıyor. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 12:59

İskenderun'da denizin taşması sonucu su basan ev ve iş yerlerinde temizlik sürüyor

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, denizin taşması sonucu su basan ev ve iş yerlerinde su tahliyesi ve temizlik devam ediyor.

Yurthaber 28-11-23 10:33

İzmir'de denizin taşması sonucu su basan iş yerlerinde tahliye ve temizlik çalışmaları sürüyor

İzmir'de denizin taşması sonucu su basan ev ve iş yerlerinde suyun tahliyesi ile temizlik çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 27-11-23 14:11

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan siyasi partilere ziyaret! Özgür Özel'den dikkat çeken 'Ogün Samast' mesajı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, siyasi partilerle temasını sürdürüyor. Kurtulmuş, parti ziyaretleri kapsamında Saadet Partisi Meclis Grubu'nu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubunu ziyaret etti. Görüşmeler sonrası yapılan açıklamalarda, yeni anayasa ile ilgili konuşulup konuşulmadığına ilişkin verilen yanıtlar dikkat çekti. CHP lideri Özgür Özel'in, Ogün Samast'ın tahliyesi ile ilgili sözleri de gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 16-11-23 15:59

SON DAKİKA | Mısır ve Gazze Şeridi arasındaki Refah Sınır Kapısı açıldı

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar sürerken, Mısır'ın Refah Sınır Kapısı'nın Gazze'deki ağır yaralıların tahliyesi için açıldığı bildirildi.

Haber 01-11-23 11:11

SON DAKİKA | MSB'den Doğu Akdeniz'deki ABD gemileriyle ilgili açıklama: Takip ediyoruz. Tüm tedbirler alınmıştır

Son dakika haberi: İsrail-Filistin çatışmasıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Doğu Akdeniz'e gönderilen ABD gemileriyle ilgili "Her türlü gelişmeyi takip ediyoruz. Tüm tedbirler alınmıştır" ifadelerine yer verdi. Açıklamanın devamında "ABD’li muhataplarımıza bu konuyu sorduğumuzda, ‘Muharip olmayanların, sivillerin tahliyesi operasyonu kapsamında geldiklerini’ bildiriyorlar" denildi.

Haber 19-10-23 12:05

Mersin'de mağarada rahatsızlanan ABD'li dağcı tahliye edildi

Mersin'in Anamur ilçesinde, 3 Eylül'de indiği mağarada rahatsızlanan ve ilaç tedavisi uygulanan ABD'li dağcının tahliyesi tamamlandı.

Yurthaber 12-09-23 07:35

Mersin'de mağarada rahatsızlanan ABD'li dağcının tahliye çalışmaları devam ediyor

Mersin’in Anamur ilçesinde, iniş yaptığı mağarada rahatsızlanan ve ilaç tedavisi uygulanan ABD'li dağcının tahliyesi için çalışmalar sürüyor.

Yurthaber 11-09-23 13:28

Sokaklar bomboş kaldı: O ülkede bomba alarmı! 14 bin kişi tahliye edildi... Toplanma yerleri hazırlandı

Polonya’da bomba alarmı verildi! Ülkenin Lublin kentinde bir inşaatta 2. Dünya Savaşı’ndan kalma 250 kilogramlık bomba bulundu. Bomba imha uzmanları patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için çalışmalarına başlarken, 14 bin kişi bölgeden tahliye edildi. Halkın tahliyesi ve bölgenin güvenliğinin sağlanması için 200 asker ve polis görev yaparken tahliyenin ardından sokakların bomboş kaldığı görüldü. Belediye tarafından da tahliye edilenler için üç noktada toplanma yeri hazırlandı.

Haber 11-08-23 14:59

Fethiye’de Sahil Güvenlikten iki ayrı tıbbi tahliye operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde özel teknelerde rahatsızlanan vatandaşlar Sahil Güvenlik ekipleri tarafından botlar ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Yurthaber 31-07-23 11:41

TİP milletvekili Can Atalay hakkında yeni gelişme! Avukatları itiraz etmişti, karara bağlandı

Gezi Parkı davasında hükümlü bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekilİ Can Atay'ın dava sürecinde yeni gelişme yaşandı. Avukatları tarafından Can Atalay'ın tahliyesi talep edilmiş, Yargıtay 3. Ceza Dairesi talebi reddetmişti. Avukatları bu karara da itiraz ederken Yargıtay 3. Ceza Dairesi itirazı karara bağladı.

Haber 18-07-23 16:31

Yargıtay'dan Can Atalay kararı! Reddedildi

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Türkiye İşçi Partisinden (TİP) milletvekili seçilen Gezi Parkı davası sanığı Can Atalay'ın tahliyesi ve hakkındaki yargılamanın durması istemini reddetti.

Haber 13-07-23 18:39

İstanbul'daki 168 sanıklı organize suç örgütü davasında ara karar

İstanbul'da, "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne ilişkin 168 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanıklardan 8'inin tahliyesi kararlaştırıldı.

Yurthaber 23-06-23 07:47

Adada yaralanan vatandaş, botla limana getirildi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki adada yaralanan vatandaşın tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Yurthaber 21-06-23 10:05

Otoyolda yolcu otobüsü yandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde otoyolda seyir halindeki yolcu otobüsü yandı, yolcuların erken tahliyesi faciayı önledi.

Yurthaber 21-06-23 08:51

Çay ve derelerin debisi yükseldi, ilçede sular kesildi: Samsun'da şiddetli yağış sonrası Terme Çayı taştı! Ekipler harekete geçti

Samsun'da şiddetli yağışlar etkisini göstermeye devam ediyor. Terme Çayı'nın debisi yükseldi, çayda gece taşkınlar oluştu. Suları yükselen çay gündüz de kameralara yansıdı. Belediye ekipleri ve kolluk güçleri suyun tahliyesi için harekete geçti. İlçedeki bazı mahallelerde de derelerin debisinin yükselmesi nedeniyle ilçede su kesintisi yapıldı.

Haber 06-06-23 13:26

Hamza Dağ'dan İzmir'deki depremzedelerin Uzundere Konutları'ndan tahliyesi kararına ilişkin açıklama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 30 Ekim 2020'deki İzmir depreminin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesine ait Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin tahliyesi kararını eleştirdi. Hamza Dağ, "Açıkçası bu vicdanlara sığan bir iş değildir. Bunu milletimiz kabul etmez, kabullenemez" ifadelerini kullandı.

Haber 21-05-23 17:26

Diziye konu olmuştu! Uyuşturucu baronu Hector Palma Salazar'ın tahliyesi engellendi

Meksika’da temyiz mahkemesi tarafından dün gece saatlerinde tahliyesine karar verilen “Güero” lakaplı uyuşturucu baronu Hector Palma Salazar’ın tahliyesi farklı bir mahkeme tarafından verilen tutuklama kararı ile engellendi.

Haber 10-05-23 20:28

Munzur Çayı'nda kaybolan 3 kişinin bulunması için baraj gölü boşaltılıyor

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 21 Nisan'da otomobille düştükleri Munzur Çayı'nda kaybolan 3 kişinin bulunması için Uzunçayır Baraj Gölü'nden su tahliyesi yapılmaya başlandı.

Yurthaber 04-05-23 07:54

Günlerdir aranıyorlar! 3 kişiyi bulmak için baraj gölü boşaltılıyor

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 21 Nisan'da otomobille düştükleri Munzur Çayı'nda kaybolan 3 kişinin bulunması için Uzunçayır Baraj Gölü'nden su tahliyesi yapılmaya başlandı.

Haber 03-05-23 21:54

Bakan Hulusi Akar açıkladı! Sudan'daki Türk vatandaşlarının tahliyesi için 5 nakliye uçağı görevlendirildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sudan'dan Türk vatandaşlarının tahliyesi için TSK'ye ait 2'si A400M olmak üzere 5 nakliye uçağını görevlendirdiklerini bildirdi.

Haber 27-04-23 22:05

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku! Kirasını eksik ödeyince...

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle mahkemelik oldu. Ünlü aktörün evden tahliyesi için dava açıldı.

Magazin 01-04-23 11:11

Türkiye'nin günlerce konuştuğu 'sahte doktor' Ayşe Özkiraz 5. duruşmada tahliye edildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini doktor olarak tanıtan Ayşe Özkiraz çıktığı 5. duruşmada tahliye edildi. Akşam saatlerinde cezaevinden çıkan 'sahte doktor'un tahliyesi sonrası ilk görüntülerine ulaşıldı. Özkiraz hakkında açılan 3 davada toplam 13 yıla kadar hapisle yargılanıyordu.

Haber 28-03-23 17:14

Karpuzlu Şenköy Göleti doldu, fazla su tahliye ediliyor

Aydın genelinde geçtiğimiz hafta etkili olan yağışlar Karpuzlu ilçesindeki çiftçilerin yüzünü güldürürken, ilçede bulunan Şenköy Göleti’nin rezervuarı doldu, fazla suyun tahliyesi başlatıldı.

Yurthaber 20-03-23 10:20

Mehmetçik, Şanlıurfa'da sel nedeniyle mahsur kalanların tahliyesi için köprü kurdu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Şanlıurfa'da meydana gelen sel nedeniyle mahsur kalanların tahliyesi için 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığınca yaya geçiş köprüsü kurulduğunu bildirdi.

Yurthaber 15-03-23 15:17

Şanlıurfa'da sel nedeniyle mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için çalışma sürüyor

Selin etkili olduğu Şanlıurfa'da su basan bazı mahallelerde vatandaşların evlerden tahliyesi için çalışma yapılıyor.

Yurthaber 15-03-23 15:11

Şanlıurfa'da sel nedeniyle mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için çalışma sürüyor

Selin etkili olduğu Şanlıurfa'da su basan bazı mahallelerde vatandaşların evlerden tahliyesi için çalışma yapılıyor.

Yurthaber 15-03-23 14:37

Çankırı Kapalı Cezaevi'ne 'deprem' tahliyesi

Çankırı'da E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Cezaevinde bulunanlar, çevre illerdeki cezaevlerine sevk edildi.

Haber 11-03-23 14:36

Evine giren hırsızı öldürmüştü, tahliyesi istendi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde evine giren hırsızı çıkan arbedede bıçaklayarak öldüren sanığın yargılandığı davada mütalaa açıklandı.

Yurthaber 09-03-23 10:40

Denizde yaralanan balıkçıyı Sahil Güvenlik tahliye etti

Balıkesir Ayvalık ilçesi açıklarında 1 kişinin tıbbi tahliyesi Sahil Güvenlik tarafından gerçekleştirildi.

Yurthaber 07-03-23 08:29

İslahiye'de heyelanla kapanan İdilli Deresi'nde suyun kontrollü tahliyesi sürüyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, depremin ardından meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan İdilli Deresi'ndeki suyun kontrollü tahliyesi gerçekleştiriliyor.

Yurthaber 27-02-23 12:20

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan İstanbul'da 93 okulun tahliye edilmesiyle ilgili açıklama! 'Geç ama doğru bir karar'

CHP'li Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Valiliğinin riskli bulunan 93 okul ve eğitim kurumunun tahliyesi edilmesine ilişkin kararının geç alınmış ancak doğru bir karar olduğunu söyledi.

Haber 21-02-23 16:48

Malatya'da ağır hasarlı binalardan eşya tahliyesi durduruldu

Malatya Valiliği, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentteki ağır hasarlı binalardan eşya tahliyesinin ikinci bir karara kadar durdurulduğunu bildirdi.

Yurthaber 21-02-23 14:50

Doğukan Manço yeni deprem sonrası Hatay'dan bildirdi! Acilen şehrin tahliyesi gerekiyor

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası 11 il afet bölgesi ilan edilmişti. Afet bölgelerinden biri olan Hatay'da 20 Şubat tarihinde 2 deprem daha kayıtlara geçti. Bölgede enkazda hayatını kaybedenler ve yeni yıkımlar meydana geldi. Şarkıcı Doğukan Manço yeni deprem sonrası Hatay'dan video yayınladı. Manço, "Acilen şehrin tahliyesi gerekiyor." dedi.

Magazin 20-02-23 23:59