Kocaeli Patlama Haberleri

İstanbul, Kocaeli, Zonguldak ve İzmir'de sonra şimdi de... Kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye girdiler

Sokak ortasında cinsel ilişkiye giren çift görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Daha önce İstanbul, Kocaeli, Zonguldak ve İzmir'den gelen görüntüler tepkiye neden olmuştu. Bu sefer ki adresi Bursa oldu. Bir çift, kimseye aldırmadan surların dibinde cinsel ilişkiye girdi.

Trend 2024-09-19 16:31:34

Yakayım mı sizi dedi ‘Abi yapma’ deseler de dinlemedi... Çakmağı çakınca büyük bir patlama yaşandı

Olay 3 yıl önce Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde meydana geldi. Şişelere tıbbi kullanım için alkol doldurulduğu sırada bir patlama yaşandı. Olayda 2 hemşire yanarak ağır yaralandı. O hemşirelerden biri Gizem Elif Türk, patlamaya hemşire Önder E.’nin sebep olduğunu iddia etti. Yaşananların üstüne G.E. Türk'ün anlattıkları kan donduran cinsten oldu.

Haber 2024-09-19 11:11:21

Son dakika | Önce çağrı cihazı, sonra telsizler: Lübnan'da yine patlama sesleri! Hizbullah'a ikinci siber saldırı

Son dakika haberi: Çağrı cihazlarının patlamasından sonra Beyrut'ta patlamalar devam ediyor. Şimdi de Lübnan'da Hizbullah’ın kalesi olarak bilinen güney banliyö bölgesinden patlama sesleri yükseldi. Patlamaların kaynağının Hizbullah üyelerinin kullandığı iletişim cihazlarına yönelik saldırı olduğu belirtildi.

Haber 2024-09-18 17:09:35

İsrail'in siber saldırısı sonrası Kurtlar Vadisi'ndeki o sahne gündemde... Yıllar önce geleceği görmüşler! Türkiye'nin Simpsonlar'ı

İsrail'in Hizbullah'ın çağrı cihazlarını hackleyip uzaktan havaya uçurmasının ardından Kurtlar Vadisi'nin yıllar önce yayınlanan 85. bölümündeki patlama sahnesi akıllara geldi. Sosyal medyada gündem olan sahneye "Türkiye'nin Simpsonlar'ı" yorumları geldi.

Magazin 2024-09-18 11:44:36

İsrail’in Lübnan’daki siber saldırısı ile ilgili herkes bu soruyu soruyor! Bu çağrı cihazları nasıl bomba gibi patladı? Uzman isim anlattı…

İsrail'in Hizbullah mensupları üzerinde patlattığı çağrı cihazları mercek altında, tüm dünya saldırının nasıl gerçekleştiği sorusunun peşine düştü. Prof. Dr. Ali Murat Kırık, "Radyo frekansı ile tetikleme yapılmıştır. Siz belirli frekansın üzerinde sinyal gönderirseniz içerisindeki devreler bozulur ve patlama yapar" dedi. Öte yandan cihazın marka ve modeliyle ilgili de detaylar netleşmeye başladı.

Haber 18-09-24 07:59

Paris’te korku dolu anlar! Çatı katında patlama yaşandı, 2 kişi yaralandı

Paris’te korku dolu dakikalar yaşandı. Bir apartmanın çatı katında yaşanan patlama anı kameralar tarafından kaydedildi. Gaz dolu tüpün patlaması sonrasında 2 kişi yaralandı. Patlama sebebiyle toplu ulaşımda da aksaklıklar yaşandı.

Haber 17-09-24 22:56

Sakarya'daki patlamadan canını zor kurtardı! Namaz kılarken kabusu yaşadı: Anlatılır gibi değil

Dün Sakarya'nın Hendek ilçesinde meydana gelen korkunç patlamada 1 işçi hayatını kaybetmiş, 30 işçi de yaralanmıştı. Çalışanlar korku dolu anlar yaşarken yaralı kurtulanların ifadeleri de ortaya çıktı. Patlama sırasında namaz kıldığını belirten Fatma Kanmaz, "Cam koptu ve üzerime düştü. O anda ben tektim, her taraf uçuşuyordu. Anlatılır gibi değildi" ifadelerini kullandı.

Haber 16-09-24 12:29

Borsa İstanbul'da Oba Makarna (OBAMS) kararı! Sakarya'daki fabrikası patlamıştı... Hisseleri işleme kapatıldı

Borsa İstanbul'dan yeni haftanın ilk işlem gününde Oba Makarna kararı geldi. Sakarya'da bulunan fabrikasında dün patlama meydana gelen Oba Makarna'nın (OBAMS) hisseleri borsada geçici olarak işleme kapatıldı. Oba Makarna Şubat 2024'te halka arz olmuştu.

Finans 16-09-24 10:39

Dün Bahçeli'yi ziyaret etmişti, bugün istifa etti! Murat Nuri Demirbaş sosyal medyadan duyurdu

Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek 'talimat ve hayır dualarını' aldığını söyleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş bugün 'sağlık sebepleri'ni gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

Haber 15-09-24 15:07

Son dakika | Sakarya'da makarna fabrikasında patlama! Yaralı sayısı 30'a yükseldi, kahreden haber geldi: Korkunç olayın görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika haberi: Sakarya'da bir makarna fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sonrası yaralı sayısı 30'a yükseldi. İçeride mahsur kalan bir kişi kurtarıldı. Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı. Fabrikada bir işçinin cansız bedeninin bulunduğu aktarıldı. Öte yandan fabrikadaki patlamanın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 15-09-24 14:00

Darphane banknot maliyetinden tasarruf etmek istedi: Vatandaş, '7 bin TL değil 7 milyon liradan başlasın' diye tepki gösterdi: Tek çekimde patlama yaşandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, hem kayıt dışı ekonomiyle mücadele etmek hem de banknot kullanımını azaltarak Darphane’nin giderlerini kısmak amacıyla 7 bin TL üzeri alışverişlerde banka veya kredi kartı kullanımını zorunlu hale getirdi. Uzmanlar kamuda harcamaların kısılmasının enflasyonla mücadelede önemli olduğunu vurgularken, vatandaşlar bu uygulamaya yönelik çeşitli tepkiler verdi: '7 bin TL değil, 7 milyon liradan başlasın...' İşte detaylar...

Finans 12-09-24 09:05

Samsun'da şiddetli patlama! Taşlar yola savruldu: Yaralılar var!

Samsun'daki bir taş ocağında meydana gelen patlama sonucu Samsun-Ordu karayoluna taşlar düştü. Yoldan geçen araçlara da isabet eden taşlar 4 kişinin yaralanmasına yol açtı. Patlamaya, kaya arasına yerleştirilen patlamamış dinamite iş makinesinin dokunmasının yol açtığı üzerinde duruluyor.

Haber 07-09-24 20:04

Darphane'de 2 yıl sonra ilk! Seçim öncesinde altın bulmak için kuyumcu kuyumcu geziyolardı: Altın değil mevduat faizi dönemi

Seçim öncesi yaşanan altına talepteki patlama yerini beklenmedik bir düşüşe bıraktı. Öyle ki Darphane'de Cumhuriyet altını basımı son 2 yılın en düşük seviyesine geriledi. Altına göre daha düşük getiri sağlasa da yatırımcılar mevduat faizine yöneldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk Darphane’de yaşanan düşüşe ilişkin, "Şu an stoklardan tüketiliyor. Basımın düşük olmasının bir sebebi de bu" yorumunu yaptı.

Finans 04-09-24 07:25

Meteoroloji o illeri peş peşe saydı! Kuvvetli yağış geliyor

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da da yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiğini açıkladı.

Haber 01-09-24 23:18

Skandal görüntüler! İzmir'den sonra şimdi de İstanbul, Kocaeli ve Zonguldak... Sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiler

Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler gündem yaratırken tepkileri de beraberinde getirdi. Geçtiğimiz günlerde İzmir'de sokak ortasında cinsel ilişkiye giren bir çifte ait görüntülerin yankıları sürerken benzer görüntüler İstanbul, Kocaeli ve Zonguldak illerinde de geldi. Görüntüler görenleri şaşkına çevirdi.

Trend 31-08-24 09:40

Yemen’de benzin istasyonunda büyük patlama! Ölü ve yaralılar var

Yemen’in güneyindeki Aden şehrinde bir benzin istasyonunda meydana gelen patlamada en az 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Haber 31-08-24 00:36

Kocaeli'de toplu taşıma araçlarına gelen mesaj panik yarattı! Acilen yolcuları indirin canlı bomba tehlikesi var

Kocaeli'de, belediyeye ait otobüsler ve özel halk otobüslerinde kullanılan bilgilendirme ekranlarına saat 16.20’de gelen 'Acilen yolcuları indirin canlı bomba tehlikesi var' mesajı paniğe neden oldu. Siber saldırı ihtimali üzerinde de durulurken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve ilgili firma yetkililerinden oluşan kriz masası kuruldu. Kentkart'tan toplu taşımaya gelen "canlı bomba" ihbarına ilişkin açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber 30-08-24 18:45

Ortalık savaş alanına döndü... Çay içip sohbet ettiler 'Patlama sesi geldi'

Bursa’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, kafeye daldı. O sırada kafede kimsenin bulunmaması faciayı önlerken, kaza sonrası 100 bin TL’lik maddi hasar olduğu öğrenildi. İş yeri sahibi de kaza sonrası otomobil sürücüsüyle çay içip sohbet etti.

Haber 28-08-24 09:44

Rusya güne kabus gibi başladı! 11 Eylül saldırılarını hatırlatan anlar... 37 katlı binaya kamikaze saldırısı

Rusya'da bu sabah '11 Eylül saldırıları'nı akıllara getiren bir saldırı gerçekleşti. Ukrayna ordusunun geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu sürpriz karşı atağının şokunu henüz atlatamayan Rusya'da sınıra yaklaşık 600 kilometre uzaklıktaki Saratov şehrinde bir patlama yaşandı. Ukrayna ordusuna ait kamikaze drone, şehirdeki yüksek katlı binaya çarptı. Çarpma anına ait görüntüler ise dünya genelinde büyük yankı uyandırdı.

Haber 26-08-24 13:50

İnanılır gibi değil! Kocaelispor şampiyonluk kupasını kaybettiğini açıkladı... Başkandan halka çağrı Yerini bilen bize ulaşsın

Kocaelispor’un 2019-2020 sezonunda 3. Lig şampiyonu olarak kazandığı kupası kayboldu. Göreve geldiklerinde kupanın eksik olduğunu tespit eden kulüp başkanı Recep Durul, “Geçmişe yeterince saygı duymamışlar. Her gelen kendini ön plana çıkarmış. Kupayı bulmak için taraftarımızdan ve Kocaeli halkından destek istiyoruz. Bilgisi olan bize ulaşsın” ifadelerini kullandı.

Spor 25-08-24 17:20

Aydın'da panik yaratan gizemli ses: Evler sarsıldı, deprem sanan da oldu! Sanki bir anda yerin altından bomba attılar

Aydınlılar bu sabah duydukları gizemli sesle büyük panik yaşadı. Kimilerinin bomba atılmasına benzettiği sesi depreme yoranlar da oldu. Patlama sesi geniş bir alanda yankılandı. Gizemli sesin kaynağı merak uyandırırken uzmanlardan sesin kaynağıyla ilgili açıklama geldi.

Haber 25-08-24 15:50

Enflasyonun bilançosu ağır oldu... Bazıları çarkı borçla döndürüyordu! Şirketler teker teker iflas ediyor

Türkiye ekonomisi yüksek enflasyonla mücadele ederken zor ekonomik koşullara dayanamayan şirketler kapanıyor. Artan maliyetler ve azalan alım gücü, en çok şirketleri vuruyor. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, kapanmaların daha da artacağına atıfla “önlem alınmalı” derken Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu yaklaşan durgunluğa dikkat çekti.

Finans 24-08-24 15:32

Hatay'da yürekleri ağza getiren anlar! Salça yaparken patlama oldu, kazan devrildi

Hatay'da iki kadın salça yaparken korku dolu anlar yaşadı. Salça yapılan kazanın bulunduğu noktada büyük bir patlama yaşandı. O anlar kameraya yansırken, salça yapan kadınlar neye uğradığını şaşırdı.

Haber 19-08-24 07:22

Son dakika | Tel Aviv'de patlama paniği! Kamyondaki patlayıcı can kaybına yol açtı: İsrail polisinden açıklama geldi

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de meydana gelen patlama panik yarattı. Bir kişinin ölümüne yol açan patlama sonrası olay yerinden gelen görüntüler sosyal medyada yayıldı. İsrail polisi patlamayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 18-08-24 22:38

Naci Görür yine yeniden uyardı: 'Aksi halde çok üzüleceğiz' 7.4 büyüklüğünde 45 saniye sürmüştü…

17 Ağustos 1999'da, merkez üssü Kocaeli olan 7.4 büyüklüğündeki sarsıntıyı yaşayan, Türkiye’yi kahreden Marmara depreminin yıl dönümünde Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi’ni bekleyen büyük deprem hakkında dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Haber 16-08-24 10:09

Zaporijya Nükleer Santrali'nde patlama riski var mı? Tehdit altındaki 12 ülke belli oldu: Türkiye...

Avrupa'nın en büyük nükleer santrali olan Ukrayna'daki Zaporijya Nükleer Güç Santrali'nin soğutma sisteminde yangın çıktı. Yangın sonrası Ukrayna ve Rusya cephesinden peş peşe açıklamalar gelirken, olası bir nükleer patlamanın etkileyeceği 12 ülke açıklandı. Listede Türkiye'de yer alırken etki haritasında kaçıncı seviyede olduğumuz da belli oldu. İşte tüm detaylar!

Haber 12-08-24 10:22

Arjantin'de uçak sanayi tesisine çarptı! Pilotun son paylaşımı dikkat çekti

Arjantin'in Rosario şehrinde Air Liquide şirketine ait 2 kişilik tek motorlu Cessna 152 uçağının sanayi tesisine çarpması sonucu pilot hayatını kaybetti. Pilotun olaydan önce patlama görseli paylaştığı ortaya çıktı.

Haber 10-08-24 23:34

Yer: Kocaeli! Her şey bir sigarayla başladı, önüne çıkanları bıçakladı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sigara isteyen kişinin talebini geri çeviren şahıs, aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Saldırgan, olay yerinden kaçarken önüne çıkan 3 kişiyi daha bıçakladı. Olayı gören vatandaşlar, durumu Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Haber 08-08-24 19:42

İzmir'deki patlamada 5 kişi hayatını kaybetmişti! İtfaiye raporuna yansıdı... İşte nedeni

İzmir'in Torbalı ilçesinde 5 kişinin öldüğü 63 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin hazırlanan itfaiye raporu ortaya çıktı. Raporda LPG'nin sızarak dükkan içerisine çok miktarda birikmesi ve herhangi bir ısı kaynağı ile temas etmesi neticesi patlama meydana geldiği belirtildi.

Haber 08-08-24 15:36

Tansiyon yükseldi, görüntüler sosyal medyada paylaşıldı! İsrail jetleri orada görüldü

Orta Doğu'da tansiyon yükseldi. Hizbullah'ın saldırıları sonrasında İsrail jetleri, Beyrut semalarında alçak uçuş yapıp ses duvarını aşarak sonik patlama gerçekleştirdi. Uçakların Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'ın konuşması öncesinde uçuş yapması dikkat çekti.

Haber 06-08-24 17:35

SON DAKİKA | Ankara’da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti

Son dakika I Ankara'da Çankaya ilçesinde doğal gazdan kaynaklı olduğu öngörülen patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili Ankara Valiliği'nden açıklama geldi.

Haber 06-08-24 16:32

İran'da patlama sesleri! Açıklama geldi

İran'ın İsfahan kentinde patlama seslerinin duyulduğu bildirildi. İsfahan Vali Yardımcısı Muhammed Rıza Cansari, patlamaların bir eğitim faaliyetinden kaynaklandığını açıkladı.

Haber 05-08-24 23:00

Araç sahipleri dikkat! Bunu ihmal eden yandı: 100 bin liranıza mal olabilir!

Sıcaklıkların iyice artmasıyla birlikte araç sahipleri için de tehlike çanları çalmaya başladı. Sürücülerin özellikle yaz mevsiminde araç bakımlarını ihmal etmemesi gerekiyor. Uzmanlara göre bakımı ihmal edilen araçların 100 bin liradan fazla masraf çıkarması da sürücüler için büyük bir risk teşkil ediyor. Uzman isim İsa Mermer bakımları aksatılan araçların patlama riskiyle karşı karşıya olduğunu ifade etti. İşte detaylar!

Haber 28-07-24 09:29

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na güvenlik gölgesi! O bölge patlama riski nedeniyle kapatıldı

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları güvenlik kaygıları ışığında dün başladı. Fransız polisi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı takip eden basın mensuplarına hizmet veren medya merkezinin bulunduğu bölgeyi "patlama riski" nedeniyle bir süre kapattı.

Haber 27-07-24 19:03

TÜRKPATENT'e 6 ayda 7 bine yakın başvuru yapıldı

Türk Patent ve Marka Kurumuna (TÜRKPATENT), yılın ilk 6 ayında 3 bin 56'sı yerli, 3 bin 901'i yabancı olmak üzere toplam 6 bin 957 patent başvurusu yapıldı. Başvuruların 3 bin 56'sı yerli ve 3 bin 901'i yabancı patent başvurusu kapsamında bulunuyor. En fazla yabancı başvuru 645'şer ile Almanya ve ABD'den geldi. İllere göre patent başvurularında İstanbul ilk sırada yer aldı, bu ili Ankara, İzmir, Kocaeli ve Bursa izledi.

Finans 27-07-24 11:27

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sağanak uyarısı! AKOM da saat verdi... Son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu. Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. İşte son dakika 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Temmuz hava durumu tahminleri...

Haber 25-07-24 15:53

Anadolu Otoyolu'nda seyir halindeki hafif ticari araç yandı

Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 22-07-24 09:06

Balıkesir'de korkunç olay! Her şey bir anda oldu: Patlama meydana geldi, ayağı koptu

Balıkesir'de çalışma sırasında arızalanan sondaj makinesinin tamiri sırasında bir patlama meydana geldi. Olay yerine ekipler sevk edilirken, patlamada bir kişinin ayağı koptu, 2 kişi ise hafif şekilde yaralandı.

Haber 19-07-24 19:35

Kocaeli Şehir Hastanesi nerede? Kocaeli Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Kocaeli Şehir Hastanesi, Kocaeli iline sağlık hizmetleri sunan hastanelerden biridir. Merkezi ilçede bulunması, hastaneye ulaşımı oldukça kolaylaştırmaktadır. Peki, bu hastaneye ulaşmak isteyenler için Kocaeli Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:29

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı! 5 ilin valisi değişti

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ valiliklerine yeni isimler atandı.

Haber 10-07-24 00:28

Bakan Yerlikaya İzmir'deki patlamanın görüntülerini paylaştı! İşte o anlar

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir binada patlama meydana geldi. Olayda 5 kişi yaşamını yitirirken, 63 kişi de yaralandı. Patlama sonrası bölge adeta savaş alanına döndü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olay anına dair görüntüleri paylaştı. İşte korkunç patlamadan görüntüler!

Haber 30-06-24 17:07

SON DAKİKA | İzmir Torbalı'da tüp patlaması! Acı bilanço: 5 ölü, 57 yaralı var

Son dakika haberi: İzmir’in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde bir binada patlama meydana geldi. Tüp patlaması sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi, 57 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İzmir Valisi Süleyman Elban'dan ilk açıklamalar geldi. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir de patlamanın nedeniyle ilgili detayları duyurdu.

Haber 30-06-24 15:32

Valilik duyurdu! TEM Otoyolu Kocaeli Hereke geçişi 1 Temmuz’a kadar trafiğe kapatıldı

Kocaeli'de TEM Otoyolunda yapılacak çalışmalar nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde Hereke bölgesi geçişi 1 Temmuz’a kadar trafiğe kapatıldı.

Haber 26-06-24 21:16

Şampanya şişesinin mantarı yüzüne patladı! O anlar saniye saniye kameraya yansıdı: 'Burnum kırıldı'

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde elindeki şişenin şarap şişesi olduğunu zanneden kadın koklamak için yüzünü yakınlaştırdığında mantar aniden yüzüne çarptı. Patlama sonrası eliyle burnunu tutan genç kız "Burnum kırıldı" dedi.

Trend 26-06-24 08:03

Pil fabrikasında patlama ve yangın! 20 ölü...

Güney Kore'nin başkenti Seul, güne korkunç bir yangın haberiyle uyandı. Bir lityum pil fabrikasında çıkan yangında şu ana kadar 20 kişi ölürken, ekipler yangını söndürebilmek için seferber olmuş durumda. Pillerin hala patlıyor olması ekiplerin işini zorlaştırıyor.

Haber 24-06-24 11:18

Seyir halindeki otomobil alev topuna döndü! Araçtan geriye iskeleti kaldı

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli mevkisinde seyir halindeki otomobil alev topuna döndü, araçtan geriye iskeleti kaldı.

Haber 17-06-24 15:57

Şarkıları yanlış söylemesiyle ünlenmişti! 'Kandıralı Ferdi', iki kadın ile tartıştı

Kocaeli Kandıra Otogarı'nda bir kavganın görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntülerde şarkıları yanlış söylemesiyle ünlenen 'Kandıralı Ferdi' ile durakta bekleyen iki kız arasında tartışma yaşandı. Taraflar birbirlerine sözlü ve fiziksel saldırıda bulundu.

Manşet 15-06-24 16:26

Yazın gelmesini fırsat bildiler! Sahte karavan çetesine operasyon: 9 kişi tutuklandı

Kocaeli merkezli 4 ilde, e- ticaret ve ilan platformlarında yazın gelmesini fırsat vererek sahte karavan ilanı yayınlayıp iletişime geçtikleri vatandaşları kapora ve nakliye bedeli gibi bahanelerle dolandıran suç örgütüne yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Liderliğini 37 farklı yakalama emri ve toplamda 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.B.’nin yaptığı suç örgütü şüphelileri adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 13 şüpheliden 9’u tutuklandı.

Haber 13-06-24 22:13

Lise mezuniyetinde 'uygunsuz kıyafet' tartışması! Kız öğrenciler içeri alınmadı, jandarma devreye girdi

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir lisede, okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde bazı kız öğrenciler, kıyafet yönetmeliğine uymayan kıyafetler giydikleri gerekçesiyle alana alınmadı. Öğrenciler ve aileleri, okul yönetimine tepki gösterirken, bölgeye jandarma ekibi de sevk edildi. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün okula gelmesiyle öğrencilerin tamamı mezuniyet törenine katıldı. Kocaeli Valiliği, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 13-06-24 06:29