Korona Kielce Haberleri

Delta varyantı kâbusu! Prof. Dr. Ceyhan uyardı: Daha öldürücü olabilir

Koronavirüste vaka ve can kayıpları yüksek seyrederken, uzmanlar Delta varyantına karşı bir kez daha uyardı ve daha öldürücü olabileceğine çekti.

Haber

İsrail'de vakalar artınca kısıtlamalar geri geldi

İsrail'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış nedeniyle önlemlerin bir kısmı yeniden yürürlüğe konuldu.

Haber

Fed için en zorlu dönem yeni başlıyor

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) son toplantısında şahinleşen tonu küresel piyasalarda oynaklığı artırırken, analistler, Fed'in para piyasalarında hamlelerini oldukça ustaca yapması gerektiğini ifade ediyor.

Finans

İngiliz Kraliyet ailesi Türkiye'den sipariş ediyor: Kilosu 50 lira!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde bu yıl 36'ncısı düzenlenen en iyi kiraz yarışmasında, çay bardağının boğumundan girmeyen şampiyon kirazlar belli oldu. Ziraat 900 kategorisinde Ahmet Aksoy’un kirazı, diğer cinsler kategorisinde ise Mücahit Şen'in kirazı birinci oldu.

Finans

Kapalı olması gereken iş yerine baskın!

Arnavutköy'de iş yerine düzenlenen baskında, sokağa çıkma kısıtlamasını ve sosyal mesafe kurallarını ihlal eden 40 kişiye 138 bin 760 lira para cezası uyguladı. Baskın anı da kameraya yansıdı.

Haber

Tam kapanma öncesi seyahat yoğunluğu, akaryakıt satışlarını yüzde 25 artırdı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında ilan edilen 17 günlük tam kapanma öncesi yaşanan seyahat yoğunluğu, akaryakıt satışlarında günlük bazda yüzde 25 artış getirdi.

Finans

Cargill, Türkiye'ye 60 yılda 530 milyon dolarlık yatırım yaptı

Cargill Gıda Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Murat Tarakçıoğlu, Cargill Türkiye olarak 60 yıldır ülke ekonomisine katkı sağladıklarını belirterek, "Ülkemize duyduğumuz inançla her geçen yıl yatırımlarımız katlanarak arttı. Geçtiğimiz yıl pandemi döneminde yaptığımız 30 milyon dolarlık yatırımla birlikte, bugüne kadar yaptığımız toplam yatırım 530 milyon dolara ulaştı." dedi.

Finans

Mutasyonlu koronavirüs hastaları ayrı odalarda özel takip ediliyor

Ankara Şehir Hastanesi'nde mutasyonlu koronavirüs hastaları, normal virüslü hastalardan ayrı tek kişilik odalarda tedavi ediliyor. Yoğun Bakım Görevlisi Doç. Dr. Dilek Kazancı, "Mutasyonlu virüsten yatan hastaların ayrı bir izole odası var. Birbirleriyle karıştırmıyoruz. Bunları daha izole şartlarda ve özel bir biçimde izliyoruz" dedi.

Haber