Kotu Koku Nasil Giderilir Haberleri

Klima neden koku yapar? Klimadan gelen koku nasıl giderilir?

Klimalar hem yaz aylarında hem de kış aylarında kullanılan, alandaki sıcaklığı belirli dereceye çekmek niyetiyle tercih edilen iklimlendirme cihazları olarak tabir edilmektedir. Klimalar da teknolojik cihazlar arasında oldukları için belirli dönemlerde birtakım sorunlar yaşanabilir. Bu sorunlardan biri cihazların kötü koku yapmasıdır. Peki, klima neden koku yapar ve bu koku nasıl giderilir?

Haber 2024-06-14 19:39:00

Vajina kokusu nasıl geçer, vajina kokusu normal mi? Vajina kokusu doğal ve bitkisel yöntemler ile nasıl giderilir, ne yapılır?

Vajina kokusu birçok kadının endişe duyduğu ve hakkında konuşmayı çekindiği bir konudur. Aslında her kadının vajinası doğal olarak bir koku üretir. Normalde vajinanın pH dengesi ve doğal bakteri florası sayesinde hafif ve karakteristik bir koku oluşur. Ancak vajina kokusu bazen rahatsız edici bir hale gelebilir. Vajina kokusunun nedenleri çeşitli olabilir. Bunlar arasında hormonal değişiklikler, enfeksiyonlar, hijyen alışkanlıkları, terleme, menstruasyon veya cinsel aktivite yer alabilir.

Haber 2023-07-07 01:04:58

Çamaşır makinesinde oluşan kötü koku nasıl giderilir?

Gün içerisinde sıklıkla kullandığınız bir beyaz eşya olan çamaşır makinesinde kimi zaman kötü kokular oluşabilir. Bu lrahatsız edici kokulardan kurtulmanın ise birbirinden farklı ve pratik çözümleri vardır.

Kadin 2020-12-16 11:06:12

Odaya sinmiş sigara kokusu nasıl giderilir?

Kapalı mekanlarda içilen sigara ardında kötü bir koku bırakır. İçmeyen kişiler için saatlerce geçmeyen koku eziyet olur. Sigara dumanı kokusu nasıl giderilir sorusunun cevapları yazımızda sizlerle!

Kadin 2020-11-17 15:00:08

Diğer Haber Etiketleri

Sabah uyanınca ağız kokusu neden olur, nasıl giderilir?

Yatmadan önce dişlerinizi fırçalayıp diş ipi kullansanız bile bazı sabahlar ağzınızın koktuğunu fark edebilirsiniz. Ancak bu kötü koku, vücudun uykuda geçirdiği doğal süreçlerden kaynaklanır.

Haber 24-06-20 11:32

Merak etmeyin çözümü var: Vajinada koku neden olur ve nasıl giderilir?

Kadınların en büyük problemlerinden biri vajina kokusudur. Bununla başa çıkmanın zor olduğunu düşünseniz bile unutmayın, her problemin bir çözümü vardır. Tüm kadınlar bu problem ile karşılaşabilir. Karşı cinsin bu kokudan rahatsız olduğunu düşünerek çekinilen bir durumdur.

Haber 24-06-20 11:06

Mutfak lavabosundaki kötü konu nasıl giderilir?

Mutfak lavabosunda yıkanan sebzeler, meyveler ve çeşitli gereçler sonrası lavabodan zaman zaman gelen bir koku fark edebilirsiniz. Rahatsız edici durum için endişelenmenize gerek yok sevgili okur, çünkü kokuyu ortadan kaldıracak etkili bir tarifimiz var!

Yemek 12-03-20 14:24

Lahana haşlarken kokusu nasıl giderilir?

Kış sebzelerin en güzeli lahanaya ile sarma, lahana kavurma, kapuska, salata gibi çeşitli yemekler yapmam mümkün. Üstelik bu yemeklerin hepsi de ayrı ayrı özel bir tada sahip. Yemek konusunda oldukça zengin menüler ortaya koysak da lahana haşlarken ortaya çıkan koku ne yazık ki dayanılmazdır. Peki lahana haşlarken kokmaması için ne yapmalı? İşte lahana haşlarken kokunun çıkmasını engelleyen en etkili yöntemler...

Yemek 19-11-19 14:11

Mutfaktaki kötü koku nasıl giderilir? Tüm kötü kokulardan kurtulmanın 6 yolu

Mutfağınızda yemek pişirirken zaman zaman, siz farkında olmasanız da istenmeyen kokular ortaya çıkabilir. Mutfaktaki kötü koku dakikalar içinde tüm evi de sarabilir. Siz de mutfaktaki kötü kokulardan kurtulmak istiyorsanız bahsedeceğimiz 6 yoldan birini deneyebilirsiniz. Mutfaktaki kötü koku nasıl giderilir diyenler için detaylı bir şekilde anlatıyoruz, buyursunlar.

Yemek 11-10-19 16:06

Bulaşık makinesindeki kötü koku nasıl giderilir?

Mutfaktaki en önemli yardımcılarımızdan biri olan bulaşık makinesi, zamanla kötü kokular yayabilir ve bu durum son derece rahatsız edicidir. Üstelik önlem alınmazsa bu koku tüm evi sarabilir. Sizin de bulaşık makinenizden kötü koku geliyorsa bahsedeceğimiz bu temizlik yöntemlerinden faydalanabilirsiniz.

Yemek 24-09-19 14:13

Yatak yastığındaki kötü koku nasıl giderilir?

Yatak odamız ve burada kullanılan eşyalar her zaman önemli olmuştur. Yatak odamızın en sorunlu işlerinden biri de yatak, yorgan ve yastıkların temizliğidir.

Kadin 09-01-18 02:05

Sarımsak kokusu nasıl giderilir?

Koku gidermenin yolu vücuttaki kimyasal tepkimeleri yönlendirmekten geçiyor.

Haber 10-01-17 20:45