Kpss 50 Puanla Alan Yerler Haberleri

17 Ekim'de öne çıkan ekonomi başlıkları... Merkez'in faiz kararına saatler kaldı!

Bugün piyasaların gözü Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararında. Merkez Bankası en son mart ayında politika faizini yüzde 50'ye yükseltmişti. 2024 yılının onuncu ayında açıklanacak olan faiz kararı için ise piyasalar heyecanlı. Ayrıca Morgan Stanley Türkiye makroekonomik görünümü ve bankacılık sektörüne olan etkilerini konu alan bir rapor yayımladı. Raporda Türk ekonomisi için kritik değerlendirmelerde bulunuldu.

Finans 2024-10-17 11:33:40

İzlanda-Türkiye maçı öncesi beklenmedik gelişme! Maç ertelenecek mi? Yüzde verildi

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında Milliler bugün zorlu İzlanda maçına çıkacak. Montella yönetiminde gruplarda 3. maçların sonunda 7 puanla zirvede yer alan Ay Yıldızlılar İzlanda maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Fakat maç öncesi yaşanan yeni bir gelişme maçın ertelenmesine neden olabilir. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Ceyhun Kazancı, “Saha şu an don halinde. TSİ 17.00’de eş güdüm toplantısı olacak. Şu anda erteleme ihtimali yüzde 51” ifadelerini kullandı.

Spor 2024-10-14 10:45:55

Facia 'Geliyorum' diyor! 15 yıldır su alıyor; kolonlar patlak, demirler paslı, duvar ve kirişler çatlak... Aynı mahallede harabeden hallice iki bina

İstanbul'da öyle binalar var ki yıkılmaları için depreme gerek bile yok. Küçükçekmece'de aynı mahallede yer alan, görüntüleri dahi ürkütücü olan iki bina da korkunç birer örnek. 5 katlı olan bina meğer 15 sene önce su almaya başlamış. Haliyle kolonları tedirgin edici halde. 50 yıllık diğer bina da sadece apartman sakinleri için değil, mahalleli için de risk oluşturuyor. Camları açıp kapatırken bile binadan aşağı molozlar dökülüyor.

Haber 2024-10-02 15:14:50

Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail açıklaması: 'Biz bu zulme, bu barbarlığa asla rıza göstermeyiz'

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, yaklaşık 3 saat 50 dakika sürdü. Toplantı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gözünü kan ve nefret bürümüş bir avuç radikal siyonist, bölgemizi ve tüm dünyayı ateşe atmaktadır. Açık söylüyorum, biz bu zulme, bu barbarlığa asla rıza göstermeyiz. Siyonist lobinin şahsımızı hedef alan hadsizliklerine de boyun eğmeyiz." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-09-30 19:41:07

Dışarı çıkmaya korkuyorlar Acayip, burada manyetik bir şey mi var?

Elazığ'da merkeze bağlı Çalıca köyünde yaşayan köy halkının korkulu rüyası, yağmur! Köy sakinlerini korkutan yağmurun kendisi değil. 50 metrekare alana 3 kez yıldırım düştüğünü gören çevre halkı, o bölgede manyetik alan olabileceğini iddia ediyor. Vatandaşlar bölgenin araştırılmasını istiyor.

Haber 17-09-24 10:52

Rusya'nın en seksi kadını seçilmişti! Irina Shayk baştan aşağı tülden elbisesiyle peş peşe poz verdi! Beğeni yağdı

Hem Rusya'nın, hem de dünyanın en gözde mankenleri arasında yer alan Irina Shayk, Rusya’nın en seksi 50 kadını arasında birinci seçilmişti. Bir dönem Victoria's Secret meleklerinden biri olarak da podyumda yürüyen Rus model şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Irina Shayk son olarak baştan aşağı tülden elbisesiyle verdiği pozlarla büyük beğeni topladı.

Magazin 14-09-24 09:10

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

Küresel piyasalar, ABD'de yarın açıklanacak enflasyon verilerinin ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimlerine 50 baz puanla başlayabileceği ihtimalini desteklemesiyle pozitif seyrediyor.

Finans 10-09-24 09:22

Yol kenarında mısır satan 14 yaşındaki kıza 25 TL yerine 1.850 TL ödedi! O anlar sosyal medyada gündem oldu... Bir fotoğraf çekebilir miyim?

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek gündeme yerleşti. Görüntülerde yol kenarında mısır satan küçük bir kız ve gurbetçi müşterisi arasında samimi bir diyalog kuruldu. Arabasından inerek mısır satın alan gurbetçi 25 TL yerine 50 Euro (1850 TL) ödeme yapınca gündem oldu. O anlara yorum yağdı.

Trend 16-08-24 13:26

ÖSYM, 2024-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi cevap anahtarını yayımladı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024-KPSS-ÖABT Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları'nın yayımlandığını duyurdu.

Egitim 04-08-24 21:58

Emekliye ek zam komisyona geldi! İki maaşa daha zam: 9375 TL’ye yükseliyor

En düşük emekli maaşı 12 bin 500 liraya yükseltildi. Yapılan bu zam Sosyal Güvenlik Kurumu SGK’dan alınan alan dul ve yetim aylıklarını da yukarı çekti. Yüzde 25, yüzde 50 ve yüzde 75 hissesi olan vatandaşlar en düşük emekli maaşı düzenlemesinin Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından belirlenen tarihte maaş farklarını hesaplarında görecek. İşte detaylar…

Finans 18-07-24 09:53

Hakkari’de çekilen bu görüntü endişe yarattı! Uzmanlar uyardı: ‘İtalya gibi yapalım’

Hakkari’nin Cilo Dağları’nda bulunan buzullar son 30 yılda yüzde 50 alan kaybetti. Cumhurbaşkanlığı kararı ile 4 yıl önce 'milli park' ilan edilen Hakkari'nin 4 bin 135 rakımlı Cilo Dağları'nda bulunan buzullar, her geçen yıl küresel ısınma nedeniyle eriyor. Yıllar önce yer yer 200 metreyi aşan dikey buzul tabakaları şu an 50 metreye kadar düşmesi endişelendiriyor. Uzmanlar çözüm için İtalya örneği verdi. İşte detaylar…

Haber 10-07-24 09:50

Yazı hem rahat hem havalı geçirin! Columbia'da %50'ye varan indirimler

Columbia'da %50'ye varan indirimler hız kesmeden devam ediyor. Çok satanlar listesinin yıldızı ayakkabılar ve daha pek çok giyim ürünü Günün Fırsatları kapsamında cazip fiyatlarla sizi bekliyor. Sizin için kullanıcılarından tam not alan ürünlere içeriğimizde yer verdik. Yazı konforlu bir şekilde geçirmek isterseniz sizin için seçtiğimiz ürünlere bakmadan geçmeyin.

Haber 27-06-24 14:45

Merkez Bankası faiz kararı için sürpriz yapmadı! Mevduat faizi ve enflasyon mesajı: 'Gerektiğinde çeşitlendirilecek...'

Son dakika haberi… Türkiye’nin bugünkü en önemli gündemi olan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı belli oldu. Artırımlarının ardından iki aydır yüzde 50 seviyesinde sabit bırakılan politika faizinin bu ay da değişmesi öngörülmemişti. İşte Merkez Bankası’nın Haziran ayı faiz kararı ve PPK metninde yer alan o ifadeler…

Finans 27-06-24 14:00

20 liralık alıp 4-5 kişi tüketiyorlar! Adana'da kar satışına yoğun rağbet: Bunu yemeden rahatlayamıyoruz

Sıcakların en yoğun hissedildiği illerimizden Adana'da vatandaş çareyi karda buldu. Toros Dağlarından getirilen karın poşeti 40-50 liraya satılıyor. Vatandaş ne kadarlık isterse o kadar kar alabiliyor. Kalıp şeklinde karlardan satın alan bir müşteri "Biz bunu yemeden rahatlayamıyoruz. Adana’mızın vazgeçilmez bir ürünü, adeta balı diyebilirim" diye konuştu.

Haber 21-06-24 11:22

Gülşen Bubikoğlu X gündeminde! Yeşilçam'ın en güzel kadını

50 yıllık eşi Türker İnanoğlu'nu bir süre önce kaybeden Gülşen Bubikoğlu sosyal medya uygulaması X'te gündeme geldi. Sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alan oyuncu için "Yeşilçam'ın en güzel kadını" yorumları yapıldı.

Magazin 18-06-24 12:31

Öğretmen atamasında mülakat krizi! Mahkemeye gitmeye hazırlanıyorlar

Öğretmen atamalarında “Yüzde 50 KPSS, yüzde 50 mülakat” öngören yönetmelik tartışmaya neden oldu. Bakanlık “Mülakatın oranı azaldı” diye savunurken; CHP, Türk Eğitim-Sen ve Eğitim Gücü Sen mülakat kararını mahkemeye taşımaya hazırlanıyor.

Egitim 15-05-24 09:50

Öğretmen atamalarında yeni gelişme! Resmi Gazete'de yayımlandı, mülakatlar 1 Temmuz'da

Sözleşmeli öğretmen istihdamıyla ilgili olarak, KPSS puanının yüzde 50'si ile sözlü sınavdan alınan puanın yüzde 50'sinin birleştirilerek kullanılacağına dair düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

Egitim 14-05-24 07:57

Öğretmen atamalarında yeni gelişme! KPPS puanını nasıl hesaplanacağı Resmi Gazete'de yayımlandı

Sözleşmeli öğretmen istihdamına yönelik mülakat puanının KPSS puanının yüzde 50’si ile sözlü sınavdan alınan puanın yüzde 50’si alınarak belirlenmesine ilişkin yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 14-05-24 00:31

Gözler MEB'e çevrilmişti! Atama bekleyen öğretmenlerin beklediği haber geldi: 20 bin öğretmen ataması yapılacak

Bir süredir kamuoyunun önemli konularından biri olan öğretmen atamalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından bugünü işaret etti. Sayı bekleyen öğretmenler için Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin kameralar karşısına geçti. Bakan Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Mülakat sistemin dair detay veren Bakan Tekin, "Bugün itibarıyla yüzde 50 mülakat yüzde 50 KPSS puanını baz alacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan branş dağılımı da belli oldu.

Egitim 07-05-24 09:38

İzmit Körfezi'ne günlük 400 ton çamurun akması engelleniyor

Yaklaşık 100 yılda biriktiği değerlendirilen 8 milyon ton dip çamurunun temizlenmesi için çalışmaların devam ettiği İzmit Körfezi'nde, 1 yılda 500 bin metreküp dip çamuru çekilerek 50 hektarlık alan temizlenirken 23 arıtma tesisi sayesinde de derelerden gelen günlük 400 ton çamurun denize akması önleniyor.

Yurthaber 02-05-24 13:42

Süper Lig'e çıkma biletini alan ikinci takım Göztepe oldu! 2 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'deler...

Trendyol 1’inci Lig’de 63 puanla 2’nci sırada yer alan Göztepe, Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek Eyüpspor'un ardından Trendyol Süper Lig'e çıkan ikinci takım olmaya hak kazandı.

Spor 28-04-24 17:53

Son dakika: MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI açıklandı! Kredi ve mevduat faizi mesajı: TCMB faiz toplantısı ne oldu?

Son dakika haberine göre, ‘Merkez Bankası faiz kararı ne oldu?’ sorusu yanıt buldu. TCMB faiz toplantısı sonrası kararı açıkladı. Geçtiğimiz ay ekonomistlerin beklentilerinin aksine politika faizini yüzde 50 seviyesine yükselten banka bu ay faiz oranlarını sabit bırakarak sürpriz yapmadı. İşte yılın dördüncü faiz kararına ilişkin ayrıntılar ve PPK metninde yer alan o ifadeler…

Finans 25-04-24 14:52

50 saatten fazladır sürüyor! Metro durağında hareket edecek yer kalmadı 'Gideceğiniz yönün tam tersine gidin'

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı. En son Metro İstanbul tarafından "işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması"ndan kaynaklandığının bildirildiği problem, duraklarda hareket edecek alan kalmamasına neden olurken metroyu beklemek istemeyenler ücretsiz İETT otobüslerine binip Üsküdar'a gidebiliyor.

Haber 24-04-24 09:35

Fiyatı 150 dolardan 50 liraya düştü! Çok fazla talep var... Biraz daha düşmesi bekleniyor

Türkiye’nin kayısı ve erik üretiminde ilk sıralarda yer alan Mersin’in Mut ilçesinde, seradan sonra açık alanda da erik hasadı başladı. Sezonda 100 bin ton rekolte beklenen ilçede açık alanda hasat edilen eriklerin boyuna göre 50 ile 350 TL arasında alıcı bulduğu belirtilirken, ilerleyen günlerde fiyatın biraz daha düşmesinin beklendiği kaydedildi. Erik, turfanda örtü altında 150 dolardan ihracat için alıcı buluyordu.

Finans 17-04-24 17:29

Columbia ürünlerinde %50'ye varan indirimler devam ediyor! Columbia her zaman bir numara!

Columbia'nın eski ve yeni sezon ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar devam ediyor. Kalitesiyle adından sıkça söz ettiren, çok satanlar listesinde zirvede yer alan Columbia ürünlerindeki %50'ye varan indirimleri keşfetmek için acele edin. Detaylar içeriğimizde...

Haber 17-04-24 16:10

Leblebisiyle ünlü Çorum'da üreticilere 124 ton nohut tohumu dağıtıldı

Türkiye'de, leblebi üretiminde önde gelen iller arasında yer alan Çorum'da 996 çiftçiye yüzde 50 hibe destekli 124 ton nohut tohumu ile 1250 çiftçiye 14 ton ayçiçeği tohumu dağıtıldığı bildirildi.

Yurthaber 03-04-24 15:48

Bahis oynadığı için futboldan 10 ay men edilen Tonali yine rahat durmadı!

İngiltere Futbol Federasyonu (FA), adı yasa dışı bahis soruşturmasına karıştığı için 10 ay futboldan men cezası alan Premier Lig ekibi Newcastle United forması giyen İtalyan oyuncu Sandro Tonali'yi 50 kez bahis oynamakla suçladı.

Spor 28-03-24 22:52

Tanesini 50 TL'den satıyor! Büyük ilgi görüyor... Verimi de yüksek lezzeti de

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Emcelli Mahallesi’nde yıllardır dedesinden kalan ata tohumu olan kereviz ile doğal ürün alan üretici Hüseyin Karcı, kerevizlerin özellikle lezzetinden dolayı oldukça fazla ilgi gördüğünü söyledi.

Yemek 18-03-24 17:22

Böylesi görülmedi! Telefonuna sızan dolandırıcılar hesabından 509 bin lira çekti, 50 lira da Kızılay'a bağış yaptılar

Erzurum'da yaşayan mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş (43), dolandırıcıların hedefi oldu. Kızıltaş'ın satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcıların, Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yapmaları dikkat çekti. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 14-03-24 09:59

AK Parti'nin gündeminde CHP kazanırsa ihtimali: Yeniden Refah'a sitem etti! Zaten yüzde 50'yle alacağımız yerleri niye verelim

Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti'nin işbirliği teklifine kapıyı kapatmasının ardından AK Partili Efkan Ala'dan sitemkar sözler geldi. "Eğer CHP kazanacaksa ittifak çatısı altında olmanın anlamı yok" diyen Genel Başkanvekili Ala, Yeniden Refah'ın seçime kendi başına girdiği yerlerde CHP'nin kazanma olasılığını artırdığına değindi. Ala'nın "Zaten yüzde 50'nin üzerinde alacağımız yerler" diyerek verdiği mesaj da dikkat çekti.

Haber 06-03-24 13:41

Lisede mide bulandıran görüntüler: Ayaklarına fındık ezmesi sürüp yalattılar... Tepkiler çığ gibi büyüyor!

ABD'nin Oklohoma eyaletinde bir lisede kaydedilen görüntüler ülkeyi ayağa kaldırdı. Sosyal medyada 50 milyondan fazla görüntülenme alan o anlarda lise öğrencilerinin, hayır amaçlı para toplama etkinliğinde farklı öğrencilerin ayaklarını yaladıkları görüldü... Mide bulandıran görüntüler anında viral olurken tepkiler çığ gibi büyüdü!

Trend 03-03-24 12:09

Okan Buruk Gaziantep FK maçında alınan galibiyetle Süper Lig tarihine geçti! Bunu başaran ilk Türk teknik direktör

Gaziantep FK karşısında kritik bir galibiyet alan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk alınan bu 3 puanla Süper Lig tarihine geçti. İşte detaylar...

Spor 29-01-24 22:59

Aktif siyaseti de bıraktı aday adaylığını da: DEM Partili Ahmet Türk ilk turda kazanamayınca çekildi

50 yıldır siyaset sahnesinde rol alan DEM Partili Ahmet Türk Mardin Belediye Başkan aday adaylığından çekildi. Türk, ayrıca aktif siyaseti de bıraktı.

Haber 14-01-24 15:09

Zigana'da olağanüstü gün batımı manzaraları

Gümüşhane'nin Torul ilçe sınırlarında yer alan ve 2 bin 50 metre yükseklikte olan Zigana Dağı geçidinde kaydedilen gün batımı manzaraları görenleri adeta büyülüyor.

Haber 07-01-24 09:22

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 50. BÖLÜM İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm konusu nedir? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 50. bölümü 19 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 19-12-23 19:40

Skandal ortaya çıktı! Fransız devi, Taylor Swift konseri yüzünden küme düşebilir!

Fransa Ligue 1'de geride kalan 14 haftanın ardından 1 galibiyet - 4 beraberlik - 8 mağlubiyet alan Lyon, 7 puanla son sırada bulunuyor. Fransa'nın en köklü kulüplerinden biri olan Lyon'un düştüğü kötü durum sonrası flaş bir gelişme yaşandı. Şu anda 18. sırada olan Lyon, eğer sezonu play-out hattında bitirirse maçlarını kendi stadında oynayamayacak. Nedeni ise ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 21:56

Kapıcılar Kralı'nın İbram'ıydı! Kemal Sunal efsanesinin iki kardeşi yıllar içindeki değişimiyle çok şaşırttı

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden biri olan Kapıcılar Kralı'nda 'Seyit'in oğlu İbram' olarak hafızalara kazınan oyuncu Soner Yağız aradan geçen 47 yılın ardından değişimiyle çok şaşırttı. Filmin iki kardeşi yıllar sonra filmde yer alan apartmanın önünde tarihi buluşma gerçekleştirmişti. Şimdilerde 50'lerinde olan Soner Yağız ve filmde kız kardeşine hayat veren oyuncu Banu Bolaman'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 25-11-23 08:57

TL mevduat faizleri zirveyi gördü! 500 bin lira yatıran ay sonunda bu parayı alıyor

Dün kasım ayı faiz kararını açıklayan Merkez Bankası politika faizini 500 baz puanla yüzde 40 seviyesine yükseltti. Böylelikle TL mevduat faizleri de yüzde 46 oranı ile 20 yılın zirvesini gördü. Mevduat faizi yüzde 50'ye doğru adım adım yaklaşırken bankaların 500 bin lira yatıran bir kişinin ay sonundaki kazancı ortaya çıktı.

Finans 24-11-23 11:26

Avşa Adası'na nasıl gidilir? Avşa Adası'na arabayla gidilir mi?

Balıkesir’e bağlı olan Avşa Adası, Marmara Denizi’nin güney kısmında yer alan bir adadır. Her yıl yakın şehirlerden ve ülke dışından birçok misafir kabul eden ada oldukça popüler bir yerdir. Kış aylarındaki nüfusu ve sessizliğin tatil dönemlerinde ve özellikle yaz aylarında bozulduğu ve geçici nüfusun 50. 000’i geçtiği bilinir. Ulaşımı en kolay yerlerden biridir.

Haber 22-11-23 23:06

Korsan Adası’na nasıl gidilir? Tema Park Korsan Adası nerede, hangi semtte?

Ülkemizin Marmara Bölümü’nde bulunan İstanbul şehrimiz, bünyesinde barındırdığı pek çok turistik nokta ile öne çıkan bölgelerden biridir. Gerek Anadolu gerekse Avrupa Yakası’nda çok sayıda eğlence noktasına ev sahipliği yapan şehirde gezip görülebilecek mekân sayısı epey fazladır. Korsan Adası da gezip görülmesi gereken yerler arasında bulunan ve tema park olarak tabir edilen bir alan olarak karşımıza çıkar. Peki, Korsan Adası’na nasıl gidilir, Tema Park Korsan Adası nerede ve hangi semttedir?

Haber 21-11-23 20:31

SON DAKİKA | 'Değişim' mesajı vermişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya dönüşü 50+1 açıklaması: 'Değişmesi konusunda aynı fikirdeyim'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde uygulanan '50+1' uygulamasıyla ilgili olarak konuştu. Almanya dönüşü açıklamalarda bulunan Erdoğan,"'50+1' şartının değişmesi konusunda aynı fikirdeyim, isabetli olur. Çoğunluğu alan adayın seçilmesi usulüne geçilmesi halinde Cumhurbaşkanlığı seçimi de seri olur, uğraştırmaz ve yanlış yollara da sevk etmez" dedi.

Haber 18-11-23 15:54

Türkiye'den ayrılan Francesco Farioli, Fransa'yı kasıp kavuruyor!

Francesco Farioli yönetimindeki Nice, Fransa Ligue 1’de 12 hafta sonunda topladığı 26 puanla ikinci sırada yer aldı. 12 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik alan Farioli’nin öğrencileri, ligde mağlubiyet yüzü görmedi.

Spor 13-11-23 12:07

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Altay deplasmanında gol oldu yağdı! Çılgın skor...

Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında Altay ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'un 7-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorla birlikte üst üste 2. galibiyetini alan Eyüpspor, 30 puanla liderliğini sürdürdü. İşte detaylar...

Spor 11-11-23 21:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını, hatta sesini bile kullandılar! Dolandırıcılar TPAO’yu rahat bırakmadı: 50 bin aldatıcı reklam, 450 hesap…

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, "yatırım fırsatı" adı altında vatandaşı hedef alan 50 bin yanıltıcı reklamı sosyal medyadan kaldırttıklarını ve 5 bin hesaba karşı da hukuki çalışma yürüttüklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın bu haberlere kesinlikle itibar etmemesi önemlidir" dedi.

Finans 11-11-23 12:07

Kahramanmaraş depremlerinde yıkılan Emre Apartmanı ile ilgili şoke eden gerçek! Hiç yapılmadığı ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremler Türkiye'yi derinden sarsmıştı. 11 ilde binlerce bina yıkılırken, can kaybı 50 bini geçmişti. Depremde yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturmalar devam ederken çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Gaziantep'teki Emre Apartmanı projesinde yer alan temeldeki kolonun hiç yapılmadığı anlaşıldı.

Haber 02-11-23 09:37

ÖSYM 2024 sınav takvimi ne zaman açıklanacak? KPSS, ALES, DGS ve YKS ne zaman yapılacak? Gözler ÖSYM'de!

ÖSYM sınav takvimi 2024 vatandaşlar tarafından merak edildi. Önümüzdeki yıl birçok kişi Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilecek olan YKS sınavına girecek. Peki, ÖSYM sınav takvimi 2024 açıklandı mı? İşte ÖSYM sınav takvimi 2024 hakkında detaylar...

Egitim 25-10-23 15:20

Emlakçılar da şaşkın! Her ay ilan yeniliyorlar: Ev çok alan yok

Konut piyasasında durgunluk devam ederken, talep ise geçtiğimiz aylara göre yüzde 50 düştü. Emlakçılar, her ay ilan yenilediklerini, ortalama konut fiyatlarının ise 2,5 milyon TL’den başlayıp, 4-5 milyon TL’ye kadar devam ettiğini söyledi.

Finans 24-10-23 14:29

Son dakika: Galatasaray'ın gözdesi bu kez yeşil ışık yaktı! Youri Tielemans, menajerine talimat verdi...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bu sezona da oldukça iyi başlamıştı. Süper Lig'de 2. sırada yer alan sarı - kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 puanla lider Bayern'in arkasında bulunuyor. Devre arası için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, yaz döneminde de gündemine gelen Youri Tielemans için harekete geçti. Belçikalı yıldızdan da flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 19-10-23 20:14

Tarafını seç! La Roche-Posay mi L'Oréal Paris mi? En çok satan iki güneş kremini inceledik

Cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için cilt bakımının olmazsa olmaz adımlarından biri UV korumalı güneş kremleri. Gelin, son zamanların sosyal medyada en çok konuşulan ve en çok satan güneş kremleri arasında yer alan La Roche-Posay Anthelios Uvmune Fluid Güneş Kremi ve L’Oréal Paris Revitalift Clinical SPF 50+ Günlük Yüksek UV Korumalı Yüz Güneş Kremi’ne birlikte göz atalım.

Kadin 19-10-23 18:00