Kucuk Kavanoz Haberleri

Krema tarifi: Krema nasıl yapılır?

Hem tatlılarda, hem çorbalarda hem ana yemeklerde kullanabileceğiniz lezzetli bir krema tarifimiz var. Aşağıda verilen malzemeleri ve tarif aşamalarını kullanarak dolapta 2 gün boyunca saklayabileceğiniz 1 kavanoz krema hazırlayabilirsiniz.

Yemek 2024-06-21 18:38:31

Böyle ticaret görülmedi! Düğün ve balayı masraflarını karşılamak için kullanılmış banyo suyunu satıyor... Unutulmaz olmasını istiyorum

Hayallerindeki düğün ve balayını finanse etmek için büyük bir çaba gösteren sosyal medya fenomeni Amanda Leon herkesi şaşkına çeviren bir yönteme başvurdu. Fenomen isim unutulmaz düğün ve balayı için banyo yaptığı suyunu kavanozlara koyarak satmaya başladı. Leon kavanoz başına 31 sterlin (yaklaşık 1.272 TL) para kazanıyor.

Trend 2024-03-15 11:02:58

10 ayrı kavanoz içinde bin 283 gram kubar esrar ele geçirildi

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 2024-02-22 13:52:49

Tık uğruna yaptığı şaka izleyenleri şoke etti! Arkadaşına bir kavanoz dolu böcek fırlattı.. Çığlık sesleri bir an bile susmadı

Sosyal medyadan paylaşılan bir şaka görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde arkadaşlarına şaka yapmak için bir kişi bir kavanoz dolu böceği üzerine boşalttı. O anlar sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 2023-12-25 11:02:43

Kavanoz nasıl yazılır? Kavanoz mu kavonoz mu, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz gerek Türkçe kökenli gerekse yabancı kökenli sözcük bakımından epey zengin bir dil olarak öne çıkmaktadır. Özellikle yabancı kökenli kelimelerin yazımında yaygın olarak yanlış yazım şekline rastlanılmaktadır. Türkçemizi güzel ve doğru kullanabilmemiz için sözcüklerin doğru yazımını mutlaka öğrenmemiz gerekir. Dilimizde çok sık yazım yanlışı görülen sözcüklerden biri kavanoz kelimesidir. Peki, kavanoz nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 28-08-23 19:21

Ganglion kistine dikkat! El bileğindeki geçmeyen ağrının nedeni

Bez sıkarken, kavanoz kapağını açarken veya cam silerken el bileğinizde aniden şiddetli ağrı mı oluşuyor? El bileğinize yüklenerek doğrulmakta güçlük mü çekiyorsunuz? Spor aktivitelerinde el bileğinizde oluşan şiddetli ağrıdan mı yakınıyorsunuz? Yanıtınız ‘evet’ ise sorununuzun nedeni, el bileğinde gelişen ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyecek boyutlarda ağrıya neden olabilen ‘ganglion kisti’ olabilir!

Haber 15-12-22 11:43

Apple Watch Ultra, çekiçle test edildi: Saatten önce masa kırıldı!

Bir YouTuber, Apple'ın Türkiye fiyatı 27.999 TL olan akıllı saati Apple Watch Ultra'yı işkence gibi bir teste soktu. Apple Watch Ultra, test boyunca düşme testine girdi, bir kavanoz çivinin içine sokuldu ve bir çekiçle darbe üstüne darbe aldı. Fakat saatten önce test masası kırıldı.

Haber 26-09-22 09:36

Gazını kavanozlara koyarak satıyordu! Doktoru yasakladı ama Kraliçe’yi onurlandırmak için özel karışım hazırladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Connecticut şehrinde yaşayan 31 yaşındaki Steph Matto, gazını ve göğüs terini kavanozlara koyup satıyordu. İlginç girişimcilik deneyimi sayesinde Matto yılda 147 bin sterlin (yaklaşık 3 milyon 91 bin TL) kazanmayı başardı. Matto sağlık sorunları nedeniyle emekliliğe ayrıldığını açıklamıştı ancak Kraliçe 2. Elizabeth’i onurlandırmak için özel bir kavanoz yarattığını duyurdu.

Trend 17-09-22 11:48

Kusma sonrası teşhis gecikebilir! Domates konservesinde 'ölümcül bakteri' tehlikesi

Yaz aylarının son günlerinde, kışlık yiyeceklerin hazırlanmasına başlandı. Evlerinde yemeklere lezzet katan domates konservesi ve turşu yapan kadınların yeterince steril etmeden hazırladığı gıdalar, uygun koşullarda muhafaza edilmezse tehlike saçıyor. Uzmanlar, Steril edilmeyen kavanoz ve gıdayla ikinci kez kullanılan kapaktan veya yeterli kaynatma yapılmadan hazırlanan domates konservesinde oluşabilecek clostridium botulinum bakterisinin ölüme bile neden olabileceğini belirtiyorlar.

Haber 30-08-22 10:20

Kavanoz ne demek? Kavanoz kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kavanoz, günümüzde sıkça kullanılan kelimelerden bir tanesidir. Bu kelimeye televizyondan internete, gündelik sohberlerden edebi eserlere kadar çok farklı oluşturulan cümlelerde yer verilir. Bazen kelimenin anlamı merak edilerek araştırılmak istenebilir. Yapılan araştırmalarda Türk Dil Kurumu'nun çalışmalarına yönelmek gerekir. Pek çok kişi tarafından mercek altına alınan kelimeler arasında bulunan Kavanoz ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:24

Kavanoz dipli dünya ne demek? Kavanoz dipli dünya TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller yapı bakımından çeşitlilik gösterir. Türkçede bolca bulunan bu ifadeler, kelime grubu olarak kullanılan deyimlerde de görülür. Sözcük öbeği olarak karşılaşılan pek çok deyim, birleşik fiillerden oluşur. Atasözleri ise, cümle halindeki deyimlerle benzerlik gösterse bile, yol gösterici özelliğiyle ayrışırlar. Tüm bu dil hazinelerinin hiçbirinin söyleyeni belli değildir. Kavanoz dipli dünya ifadesi de bunlardan biridir. Kavanoz dipli dünya ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:50

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu mermiyle tehdit etmişti! Davada karar çıktı

Mehmet Emin Göç adlı 25 yaşındaki kişi, Twitter hesabından mermi dolu bir kavanoz fotoğrafı paylaşmış, paylaşımına düştüğü notlar ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tehdit içerdiği öne sürülen mesajlar vermişti. Hapis cezası istemiyle yargılanan Mehmet Emin Göç için davada karar belli oldu.

Haber 21-04-22 15:16

Sosyal medya fenomeni Kactus Kutie’den şaşırtan açıklama! “İdrarımı satıyorum, biri onunla dondurma yaptı”

OnlyFans fenomeni Kactus Kutie, ilginç bir yöntemle para kazanıyor. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Kutie, sıvı altın olarak isimlendirdiğini idrarını küçük kavanozlara koyarak satıyor. Kavanoz başına 70 dolar (yaklaşık 947 TL) kazanan Kutie, hayranları için kendisinin tuvaletini yaparken videolarını çektiğini itiraf etti.

Trend 15-01-22 16:52

Unun yemek tarifleri dışındaki kullanım alanlarını duyunca şaşıracaksınız!

Un, mutfakların olmazsa olmazı! Peki, yemeklerin ve hamur işlerinin vazgeçilmez gıda maddesi olan unu sadece mutfakta mı kullanıyorsunuz? Unu kavanoz kapağı açmaktan patatesleri böceklerden uzak tutmaya, yağlı saç görüntüsünü gidermekten sivilce söndürmeye kadar yaşamınızın farklı alanlarında kullanabilirsiniz. Unun yemek tarifleri dışındaki kullanım alanlarına birlikte bakalım!

Kadin 04-01-22 10:46

Humus çorbası nasıl yapılır? Humus çorbası malzemeleri neler?

Humus çorbasının nasıl yapıldığı ve malzemelerinin neler olduğu merak konusu oldu. Humus çorbası Kıbrıs mutfağının sevilen yiyeceklerinden biridir. 1/2 kg haşlanmış nohut, 1 kavanoz tahin, 4 adet limon humus çorbası yapmak için gerekli malzemeler arasında yer alıyor. İşte humus çorbası tarifi!

Yemek 01-12-21 23:36

Sebze fiyatları yükseldi! Kavanoz kapakları elde kaldı

Bu sene Türkiye’de kavanoz kapağı sıkıntısı yok. Fiyatlar ucuz, fakat kapak satışları azaldı. Sebze fiyatlarının yüksek olması sebebiyle konserve yapanlar azalınca, kapaklar elde kaldı.

Finans 24-11-21 15:12

Bir kenara atmayın! Kullanmadığınız cam kavanozlar evinizin en şık dekoru olabilir

Herkesin evinde mutlaka birkaç tane boş cam kavanoz bulunur. Peki bunları değerlendiriyor musunuz? Mutfaklarda oldukça fazla yer kaplayan bu boş kavanozlarla aslında çok şık sonuçlar elde edebilirsiniz. Boş cam kavanozlarla oldukça şık ve dekoratif ürünler ortaya çıkarabilirsiniz. İşte boş kavanozları değerlendirmenin en şık yolları...

Kadin 18-11-21 03:27

Atma değerlendir! Eski şişe ve kavanozlarınızı şık birer dekoratif ürüne dönüştürecek yaratıcı fikirler

Market alışverişlerinde reçel, konserve yiyecek ya da salça aldıkça evimizdeki cam kavanoz ve şişe sayısı da artıyor. Bir yerden sonra işe yaramaz gibi görünebilse de eski kavanoz ve şişeleri, dekorasyon fikirleriyle hayata döndürebilir ve evinizde oldukça şık, el emeği bir dekorasyon köşesi oluşturabilirsiniz. Üstelik, birkaç basit adımla!

Haber 09-11-21 16:17

Şekerlenmeye son! İşte bal ve reçellerin şekerlenmesini önleyecek pratik yöntemler

Binbir uğraşla yapıp kavanozlara koyduğumuz leziz reçeller, bir süre sonra şekerlendiğinde tüm hevesimizi altüst edebiliyor. Şifa kaynağı diye aldığımız bir kavanoz bal şekerlenip öylece çöpe gidiyor. Neyse ki bu can sıkıcı durumun önüne geçebilecek birkaç basit yöntem var. Bal ve reçellerinizin şekerlenmemesi için pratik ipuçlarını sizlerle paylaştık.

Kadin 28-09-21 11:20
bal

Elvis Presley’in saçı müzayedede 605 bin Türk lirasına satıldı

ABD’nin California eyaletinde faaliyet gösteren bir müzayede evi tarafından Elvis Presley’e ait bir kavanoz saç, açık arttırmada geçen hafta sonu 605 bin Türk lirasına (72,500 ABD Doları) satıldı. Müzayede de ayrıca Elvis Presley’in sahnede giydiği tulum ve pelerin 1 milyon doların üzerinde fiyata alıcı buldu.

Haber 07-09-21 18:01

Melek İpek'in evinde çekilen keşif görüntüleri ortaya çıktı

Antalya'da, kendisini darbeden ve ellerini kelepçeleyen eşini silahla öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı davada "ceza verilmesine yer olmadığı"na hükmedilen Melek İpek'in, dava dosyasında yer alan görüntülerde, jandarmaya elleri kelepçeli halde, silahı ve fişeği nerden aldığını, av tüfeğini nasıl kullandığını anlattığı görülüyor - Görüntülerde, evdeki 4 av tüfeği, iki kavanoz içerisinde bir miktar esrar ve çok sayıda fişek de dikkati çekiyor

Yurthaber 01-07-21 14:27

Karadenizli kadınlar geleneksel dut pekmezi yapımına başladı

Ordulu ev hanımları, ağaçlardan silkeledikleri dutları kazanlarda yaklaşık 7 saat kaynatarak yaptıkları pekmezi hem yakınlarıyla paylaşıyor hem de satarak aile bütçesine katkı sağlıyor - Perşembe ilçesinde pekmez yapan 74 yaşındaki Menşure Ulu: - "Almanya'dan bu yana çocuklarım var, hepsine dut pekmezi gönderiyorum. İhtiyacı olan akrabalarımın hepsine de kavanoz kavanoz veriyorum" - TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan: - "Dut pekmezi üretimi kadınlarımıza ekonomik getiri de sağlıyor"

Yurthaber 27-06-21 11:45

Kovid-19 salgını döneminde çevre kirliliğinde artış gözlemlendiği uyarısı

OMÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Demir: - "Tek kullanımlık plastik şişe, kağıt bardak yerine matara, termos ya da kavanoz kullanmalıyız. Naylon poşet yerine bez çanta, evdeki çöpleri aynı yere atmak yerine onları ayrıştırarak geri dönüşüme kazandırmalıyız" - "Üret, kullan ve at' düzenine son vermeliyiz. İsraf etmek yerine elimizdeki kaynakları doğru kullanmayı öğrenmeliyiz"

Yurthaber 04-06-21 16:18

Çin’de 2 bin 700 yıl önce soyluların kozmetik ürün kullandığı ortaya çıktı

Çin’de yapılan arkeolojik araştırmada, 2 bin 700 yıl önce yaşamış bir soylunun mezarı açıldı. Açılan mezarda, bronz silahların yanında bir yüz kreminin kalıntılarının bulunduğu bir kavanoz ortaya çıktı.

Haber 08-02-21 21:33

Bildiklerinizi unutun, imdadınıza yetiştik! Sıkışmış kavanoz kapağını açmanın kolay yolları

Ocakta kaynayan bir tencere makarna ve yanında kaynayan bir tencere soğan ve kıyma var. Kilerden bir kavanoz domates sosu aldınız ancak açılmamak için inat eden bir kavanoz kapağı ile karşılaştınız. Bu hepimizin başına geliyor! Peki sıkışan kapağı en kolay şekilde yemekler yanmadan nasıl açacağız?

Yemek 22-01-21 08:53

5 dakikada yapılıyor, aylarca bozulmuyor! Organik tereyağı tarifi

Kahvaltı ve yemeklerde kendisine sık sık yer verdiğimiz tereyağını sağlıklı bir şekilde gönül rahatlığıyla evinizde hazırlayabilirsiniz. Doğal tereyağını düzenli bir şekilde tüketerek bağışıklık sisteminizi güçlendirebilir, vücudunuzun onarılmasını ve muhtemel enfeksiyonlara karşı koruma sağlayabilirsiniz. İşte evde 5 dakikada kavanoz içinde yapabileceğiniz tereyağının hazırlanışı.

Yemek 20-01-21 13:39

Pratik kavanoz etiketi yapmanın kolay yolu! 5 dakikada hazır

Ev yapımı reçelleriniz, soslarınız, baharatlarınız için kavanoz etiketleri yapmanın pratik yolunu anlattık. Kavanozunuzun dış tarafına sarılabilen kavanoz etiketleriyle özellikle birbirine benzer baharatları hiç karıştırmayacaksınız.

Yemek 20-01-21 12:09

’Mermili tehdit’ paylaşımı yapan sanık hakim karşısına çıktı

Sosyal medya hesabından içi mermi dolu kavanoz fotoğrafı paylaşarak CHP ve HDP’lileri tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan sanık hakim karşısına çıktı.

Haber 15-01-21 14:57

Böylesi görülmedi! Soygunu 'turşu' ile engelledi

Adana’da, parfüm alma bahanesiyle girdiği markette kasiyere ekmek bıçağı gösterip, kasayı açmasını isteyen Caner Aydın (28), market çalışanı Ercan T.’nin (42) attığı turşu kavanozunun başına isabet etmesiyle panikleyip, kaçtı. Polisin yakaladığı Aydın ifadesinde, ''Paraya ihtiyacım vardı. Markete girip, kasadaki kadına bıçak gösterip, 50 lira istedim. Başıma kavanoz isabet edince de market çalışanını tebrik edip, olay yerinden kaçtım'' dedi.

Haber 29-11-20 11:29

Miniklerden bağış kampanyası

Ordu’nun Ünye ilçesinde Şehit Fatih Efiloğlu Ana Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin desteğiyle lösemili çocuklar için bağış kampanyası düzenledi.Ünye Şehit Fatih İlkokulu Ana Sınıfı C Şubesi’nde okuyan 15 minik öğrenci, öğretmenleri Ayşe Uçar Yılmaz önderliğinde kavanoz içerisinde hazırladıkları turşuları okulda görevli öğretmenlere satarak, topladıkları paraları Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağışladı.

Yurthaber 26-11-20 12:44

Manyas’ta jandarma 6 uyuşturucu şüphelisini yakaladı

Manyas İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından bir araçta yapılan aramada kavanoz içerisinde gizlenmiş kubar esrar buldu.

Yurthaber 16-10-20 11:06

Konservesini evde hazırlayanlar kavanoz kapağına talebi artırdı

Kovid-19 salgını nedeniyle evde kal çağrısına uyan ve doğal ürünler tüketmeye yönelen vatandaşlar, konserve kapağı satışlarını yükseltti - Ambalaj Sanayicileri Derneği Başkanı Mustafa Zeki Sarıbekir: - "İşletmemizde kavanoz kapağı satışımız bu yıl şimdiden 200 milyona ulaştı, yıl sonunda 250 milyon adede yükselmesini öngörüyoruz"

Yurthaber 01-10-20 11:03

Annelerin yaptığı el yapımı salçalarla İl Milli Eğitim Müdürü Çelik’i ziyaret ettiler

Bilecik’te 2 minik öğrenci pandemi nedeniyle okulların açılmasından dolayı duydukları üzüntüyü dile getirmek için annelerin yaptıkları birer kavanoz el yapımı salçalarıyla İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’i ziyaret ettiler.Bilecik’te kendileri küçük ama yürekleri büyük çocuklar İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’e ziyaret ederek, pandemi nedeniyle okulların açılmasından dolayı duydukları üzüntülerini dile getirdiler.

Yurthaber 17-09-20 12:53

Derinkuyu’da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı.Alınan bilgilere göre, Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından Fatih Mahallesinde bir ikamet aramasında bahçe içerisinde ekili 3 kök Hint keneviri, kavanoz içerisinde ve folyolara sarılmış halde 1 kilo 354 gram kurutulmuş Hint keneviri, kanepe altına saklanmış 3 gram metamfetamin ve yanında 4 bin 800 lira para, 1 adet esrar öğütümünde kullanılan öğütücü, madde içiminde kullanılan plastik şişeler ve muhtelif sayıda Hint keneviri tohumu ele geçirildi.

Yurthaber 17-09-20 12:41

Geçen yıl bulunamıyordu! Kavanoz kapağında bu yıl sıkıntı yok

Yazdan sonbahara geçerken her sene yapılan konserve hazırlıkları Türkiye genelinde devam ediyor. Geçen yıl piyasada tükenen kavanoz kapaklarının bu yıl temini konusunda sorun yaşanmıyor. Geçen yıl piyasada tükenen kavanoz kapağı nedeniyle 1 kapağın fiyatı 1 -1,5 TL'ye çıkmıştı. Bu yıl, İSTOÇ esnafı, kavanoz kapağı konusunda hazırlıklarını yaptı. Piyasada toptancılarda 40 kuruştan satılan kapak, züccaciyelerde 50 kuruştan satılıyor.

Haber 11-09-20 11:26

Esnaflardan rahatlatan açıklama: 'Bu yıl kavanoz kapağında sıkıntı yok'

İzmit’te 2019'da yaşanan kavanoz kapağı sıkıntısının ardından bu yıl esnaf, konserve dönemine hazırlanarak başladı. Önceki yıl üreticilerin az üretim yapmasından kaynaklanan bir sorun yaşandığını söyleyen esnaf, bu sene aynı sorunun olmayacağını belirtti.

Haber 26-08-20 09:08

Kılıçdaroğlu'nu bir kavanoz mermiyle tehdit iddiası

Sosyal medya hesabında bir kavanoz dolusu mermi fotoğrafı paylaşarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekili Özgür Özel ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu tehdit ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Mehmet Emin G. (24) hakkında “Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla silahla tehdit” suçundan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Haber 13-08-20 14:41

'Yok artık' dedirten görüntüler! Markette 'ucuz kapak' izdihamı

İzmir'in Bornova ilçesinde, markette indirime giren kavanoz kapaklarından almak isteyenler, izdihama neden oldu. Koronavirüs tedbirlerine uyulmayan anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 07-08-20 13:45

Kurban Bayramı öncesi mutfak ürünlerinin satışı katlandı

Trendyol'un mutfak grubundaki ürünler yoğun talep görürken, kıyma makinesi satışları yüzde 268, derin dondurucu satışları yüzde 169 arttı - Trendyol'un satış verilerine göre, servis ve sunum ürünleri, pratik mutfak gereçleri, kavanoz ve saklama kapları da sepetlerde en çok yer alan ürünler oldu

Yurthaber 27-07-20 11:27

Ekşili tatlılı: Salatalık turşusu yapılışı

Bazen hiç olmadık anlarda buzdolabını açıp uzun süre yiyecek bir şeyler ararız. Bazen hiç olmadık anlarda buzdolabını açıp uzun süre yiyecek bir şeyler ararız. Böyle zamanlarda buzdolabından küçük bir kavanoz mini mini salatalık turşucukları bize gülümser. Hemen bir tane yemek için uzanırız. Sonra bir bakmışız hepsi bitmiş.

Yemek 01-07-20 12:29

Kılıçdaroğlu, Özel ve Kaftancıoğlu'nu kavanoz dolusu mermiyle tehdit etmişti! Karar verildi

Sosyal medya hesabında bir kavanoz dolusu mermi fotoğrafı paylaşarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekili Özgür Özel ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu tehdit ettiği gerekçesi ile hakkında soruşturma başlatılan Mehmet Emin G. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haber 04-05-20 22:55

BANÜ’den ihtiyaç sahibi öğrencilere gıda desteği

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan Onyedi Eylül Üniversitesi, Covid 19 salgını nedeniyle evlerine gidemeyen ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine gıda ve temizlik maddesi yardımında bulundu.Kovid 19 salgını nedeniyle evlerine gidemeyen ve Bandırma’da ikamet etmeye devam eden ihtiyaç sahibi Türk ve yabancı uyruklu üniversite öğrencilerine Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından hayırseverlerin destekleriyle gıda ve temizlik maddelerinden oluşan yardım paketlerinin dağıtımı gerçekleştirildi.Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde düzenlenen yardım organizasyonunda dağıtılan paketlerin her birinin içinde; 4 paket makarna, 1 kg bulgur, 1 paket çay, 1 kg un, 1 lt çiçek yağı, 2 lt süt, 1.5 kg tam yağlı peynir, 1 kg küp şeker, 45 adet yumurta, 6 kg pirinç, 1.600 gram kuşbaşı et, 1 bütün tavuk, 1 kutu sürme çikolata, 1 kavanoz reçel, ½ kilo zeytin; temizlik malzemesi olarak da şampuan, sabun, bulaşık deterjanı ve sıvı sabun ile Kovid 19 salgınına karşı maske ve eldiven de yardım paketinde yer aldı.Yardım paketlerinin imza karşılığında teslim edilmesi sonrasında, öğrenciler ve kendilerine verilen yardım malzemeleri Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi servis araçlarıyla evlerine ulaştırıldı.Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, yaşanan bu olumsuz süreç içerisinde ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine her zaman destek olunacağını açıkladı.

Yurthaber 28-04-20 17:08

ABD gümrük yetkilileri Kanada sınırında 'kavanoz içinde insan beyni' buldu

ABD'de gümrük görevlileri rastgele yaptıkları kontrolde Kanada'dan ülkeye giren bir postane aracının içinde kavanozda tutulan bir insan beyni buldu.

Haber 21-02-20 12:14

ABD gümrük yetkilileri Kanada sınırında 'kavanoz içinde insan beyni' buldu

Yetkililer, rastgele yaptıkları sınır denetiminde, Kanada'dan ülkeye sokulan bir kavanozun içinde insan beyni buldu. Yetkililer, kavanozda bulunan beyinle ilgili bulaşıcı hastalıklar birimlerine danıştı ve bu tip maddelerin sınır geçişlerinde katı kurallar olduğunu hatırlattı.

Haber 21-02-20 11:39

Kavanoz içinde uyuşturucu ele geçirildi

Kütahya’da jandarma tarafından düzenlenen operasyonda moloz yığınları arasında saklanmış kavanoz içerisinde 214 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı bölgesinde KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari faaliyet neticesinde G.M.G.

Haber 17-01-20 20:44

Sumatra kaplanı fetüslerini kavanozla kaçırdılar!

Endonezya'da plastik kavanoz içinde nesli tükenmekte olan Sumatra kaplanlarına ait 4 fetüs ele geçirildi.

Haber 09-12-19 14:17

Fındıklık bahçesinde kavanoz ve bidonlara saklanmış 9 kilo esrar ele geçirildi

Sakarya’nın Karasu ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında fındıklık bahçesinde yapılan aramalarda kavanoz ve bidon içerisinde saklanmış vaziyette 9 kilogram kubar esrar ele geçirilirken, konu ile ilgili gözaltına alınan 2 kardeş tutuklanarak cezaevine gönderildi.Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler şehrin güven ve huzurlu bir şehir haline getirmek için kendisine ait sorumluluk bölgesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber 19-11-19 01:01

Fındıklık bahçesinde kavanoz ve bidonlara saklanmış 9 kilo esrar ele geçirildi

Sakarya’nın Karasu ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında fındıklık bahçesinde yapılan aramalarda kavanoz ve bidon içerisinde saklanmış vaziyette 9 kilogram kubar esrar ele geçirilirken, konu ile ilgili gözaltına alınan 2 kardeş tutuklanarak cezaevine gönderildi.Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler şehrin güven ve huzurlu bir şehir haline getirmek için kendisine ait sorumluluk bölgesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber 19-11-19 01:01

Fındıklık bahçesinde kavanoz ve bidonlara saklanmış 9 kilo esrar ele geçirildi

Sakarya’nın Karasu ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında fındıklık bahçesinde yapılan aramalarda kavanoz ve bidon içerisinde saklanmış vaziyette 9 kilogram kubar esrar ele geçirilirken, konu ile ilgili gözaltına alınan 2 kardeş tutuklanarak cezaevine gönderildi.Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler şehrin güven ve huzurlu bir şehir haline getirmek için kendisine ait sorumluluk bölgesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber 18-11-19 10:31