Leyla Bilginel Haberleri

Leyla Bilginel gelen yardımlara isyan etti! Jartiyerler mi, kullanılmış iç çamaşırları mı...

Türkiye'nin birçok noktasında çıkan orman yangınları yüreklere ateş düşürdü. Ülkenin pek çok yerinden vatandaşlar yardım için seferber olurken, oyuncu Leyla Bilginel, gelen yardımların bir kısmını göstererek isyan etti.

Magazin

Leyla Bilginel'in annesini görenler şoke oldu!

Oyuncu Leyla Bilginel, 69 yaşındaki annesi Ayla Kale'yi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Bilginel'in annesiyle benzerliği olay oldu.

Magazin

Hande Erçel'in 7 bin TL’lik pantolonuna tepki yağdı!

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel geçtiğimiz günler objektiflere yansıdı. Erçel’in, ABD’li moda tasarımcısı Alexander Wang’ın markasına ait 7 bin 206 TL’lik pantolonu eleştirilere neden oldu.

Magazin

Leyla Bilginel'in inanılmaz değişimi! Gören tanıyamadı

10 yıl önce Amerika'daki bir sperm bankasına başvurup çocuk sahibi olan oyuncu Leyla Bilginel önceki gün ilginç saç tarzı ile objektiflere yansıdı.

Magazin

Leyla Bilginel

Leyla Bilginel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Leyla Bilginel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Leyla Bilginel kimdir? Ölümden dönmüştü! Leyla Bilginel kaç yaşında, nereli? İşte Leyla Bilginel oğlu ve sperm bankası olayı

Ekranların ilgiyle izlenen sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konukları arasında ünlü oyuncu Leyla Bilginel de var. Yıllar önce Amerika’daki bir sperm bankasına başvurarak çocuk sahibi olan ünlü isimle ilgili çok sayıda detay merak ediliyor. Peki, Leyla Bilginel kimdir? Leyla Bilginel kaç yaşında, nereli? İşte Leyla Bilginel’in oğlu ve hakkında tüm merak edilenler...

Magazin