Manchester United Real Sociedad Maci Canli Izle Haberleri

Cristiano Ronaldo, futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük takımını açıkladı! Hayranlarına bile ters köşe yapan Ronaldo, Real Madrid-Manchester United arasında net tercihte bulundu...

Kariyerine Al-Nassr'da devam eden Cristiano Ronaldo, eski takımı Real Madrid hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dünya futbolu hakkında konuşan Ronaldo, tarihin gelmiş geçmiş en büyük takımını kendine göre açıkladı. Herkes Ronaldo'dan Manchester United cevabı beklerken, Portekizli yıldız ters köşe yaptı.

Spor 2024-09-10 20:54:08

Arda Güler'e son teklif Manchester United tarafından 63 milyon euro!

Real Madrid, Manchester United'ın Arda Güler için yaptığı 63 milyon euro'luk teklifi reddetti. Tuttosport Gazetesi’nin düzenlediği Golden Boy ödülü sıralamasında ilk 20 içerisinde yer almayı başaran Arda Güler'in yükselişi her geçen gün devam ediyor.

Spor 2024-06-08 08:39:56

Bir dönem futbol dünyasına damga vuran Robinho'dan ilginç itiraf! ''Manchester United sanıp, City'ye transfer oldum''

Bir dönem ülkemizde de forma giyen Robinho, futbol hayatına ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu. 2008 yılında Real Madrid'den Manchester City'ye 43 milyon euro bedelle transfer olan Robinho, o dönemde Manchester United'a gideceğini sandığını iddia etti.

Spor 2023-11-23 13:35:11

MANCHESTER CITY INTER MAÇI CANLI İZLE: UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City-Inter maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Büyük final başladı!

Avrupa'nın en büyüğü bugün İstanbul'da belli olacak. Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Inter karşı karşıya geliyor. Tribünde 70 bin, ekran başında 200 farklı ülkeden 400 milyonu aşkın insan, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan dev mücadeleyi izliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City-Inter maç sonunda şampiyon kim olacak merak edildi. Peki, Manchester City-Inter maçı CANLI izlenebilecek mi, hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta? İşte detaylar..

Spor 2023-06-10 22:25:44

MANCHESTER CITY INTER MAÇI CANLI ŞİFRESİZ İZLE: UEFA Şampiyonlar Ligi finali Manchester City Inter saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi?

Manchester City Inter maçı canlı ve şifresiz olarak ekrana gelecek ve sporseverler UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını anbean takip edebilecekler. Manchester City Inter maçını Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Rumen Istvan Kovacs olarak açıklandı. Tomasz Kwiatowski ise video yardımcı hakem olarak görev alacak. İşte Manchester City Inter maçı canlı yayın saati ve kanalı...

Spor 10-06-23 10:18

Tarihi imza çok yakın, Karim Benzema'dan Real Madrid'e veda! İşte yeni takımı...

Uzun yıllardır İspanyol ekibi Real Madrid'de forma giyen golcü oyuncu Karim Benzema, Madrid ekibinin kendisi ile sözleşme yenilememesi üzerine yeni takım arayışlarına başlarken, İspanyol basınından futbol dünyasına bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Benzema'nın yeni adresi Manchester United ya da PSG olacak. İşte detaylar...

Spor 15-03-23 10:55

Ve 4 yıl aranın ardından Real Madrid'e geri döndü! Cristiano Ronaldo'nun oğlu, babasının izinde...

FIFA Dünya Kupası'ndan önce verdiği röportajla futbol gündemine bomba gibi düşen Cristiano Ronaldo, Manchester United'ı ihanetle suçlamıştı. Tüm dünyayı sarsan açıklamalar sonrasında Kırmızı Şeytanlar, Portekizli yıldızın sözleşmesini feshetmişti. Bu gelişmeyle birlikte Cristiano Ronaldo'nun oğlu Cristiano Ronaldo Jr. da Manchester United futbol akademisinden ayrıldı ve 4 yıl aradan sonra babasının eski takımı olan Real Madrid'in altyapısına geri döndü.

Spor 28-12-22 16:00

Son dakika: Resmi açıklama bile gelmişti! Cristiano Ronaldo'dan herkese ters köşe! Al Nassr'a imza atacak derken eski takımına gidiyor...

Son dakika haberleri: Futbolseverler, FIFA Dünya Kupası'ndan önce Manchester United tarafından sözleşmesi feshedilen Cristiano Ronaldo'nun yeni adresinin hangi takım olacağını merakla bekliyor. Dünyaca ünlü futbolcu için en ciddi adayın Al Nassr olduğu ortaya çıkmıştı. Suudi Arabistan ekibine yakın olduğu öne sürülen ve görüşmelerin sürdüğü açıklanan Ronaldo'dan herkesi ters köşe yapan bir hamle geldi: Real Madrid!

Spor 27-12-22 15:13

Real Madrid'in Cristiano Ronaldo paylaşımına Galatasaraylı taraftarlar yorum yağdırıyor! ''Come To Galatasaray...''

Kısa süre önce Manchester United ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Ronaldo'nun yeni adresinin neresi olacağı büyük merak konusu olmuştu. Çalışmalarına Real Madrid tesislerinde tek başına devam eden yıldız oyuncu için İspanyol devinin resmi hesabından bir paylaşım yapıldı. Real Madrid'de oynadığı dönemdeki golleri paylaşılan Ronaldo'nun transferine adeta göz kırpıldı. Bu paylaşımın altına Galatasaraylı taraftarlar ''Come to Galatasaray'' yorumları yağdırdı.

Spor 17-12-22 09:31

Kader bir araya getirdi! Manchester United'ın genç yıldızı Garnacho Ferreyra üç günlükken, gözyaşlarına şahit olduğu Cristiano Ronaldo ile bu kez beraber sevindi...

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 6. ve son hafta maçında Real Sociedad ile Manchester United, İspanya'da karşı karşıya geldi. Reale Arena'da oynanan müsabaka, Manchester United'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren golü Cristiano Ronaldo'nun asistinde Garnacho Ferreyra attı. Arjantinli futbolcunun skoru sonrasında ortaya ilginç bir tesadüf çıktı. 18 yıl öncesine gidiyoruz...

Spor 04-11-22 02:06

MANCHESTER CITY KOPENHAG MAÇI CANLI İZLE! Manchester City Kopenhag maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Manchester City Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Kopenhag ile karşı karşıya geliyor. Maç, Etihad Stadium'da gerçekleşecek maç için geri sayım sürüyor. Futbolseverler, heyecanla beklenen karşılaşma öncesi 'Manchester City Kopenhag maçı canlı izle' konusunu sorguluyor. Peki, Manchester City Kopenhag maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 05-10-22 18:28

MANCHESTER UNITED REAL SOCİEDAD MAÇI CANLI İZLE! Manchester United Real Sociedad maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Manchester United UEFA Avrupa Ligi'nin 1. haftasında Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. Mücadele İngiltere'nin, Manchester şehrindeki 76 bin 212 kişilik Old Trafford Stadyumu'nda oynanacak. Futbolseverler heyecanla beklenen karşılaşma öncesi arama motorlarında "Manchester United Real Sociedad maçı canlı izle" gibi soru ve konu başlıklarını sorgulamaya başladı. Karşılaşmanın canlı olarak yayınlanacağı kanal merak edildi. Peki, Manchester United Real Sociedad maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 08-09-22 14:09

NEWCASTLE UNITED - MANCHESTER CITY MAÇI CANLI İZLE! Newcastle United - Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Newcastle United ile Manchester City İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında kozlarını paylaşacak. Futbolseverler geri sayım devam ederken, heyecanla beklenen karşılaşma öncesi internette araştırma yapmaya başladı. Peki Newcastle United - Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Newcastle United - Manchester City maçı canlı yayın bilgileri...

Spor 21-08-22 18:15

David Beckham Dünya Kupası için Katar'la anlaştı! Alacağı para dudak uçuklattı

Manchester United, Real Madrid, Milan ve PSG gibi üst düzey takımların formasını giyen David Beckham, gelecek yıl düzenlenecek FIFA Dünya Kupası öncesi dikkat çeken bir anlaşmaya imza attı. 10 yıl sürecek ve 180 milyon Euro değerindeki anlaşmada Beckham, turnuvanın yeni yüzü olacak.

Spor 24-10-21 14:30

Manchester United- Liverpool maçı canlı izle! Manchester United Liverpool maçı hangi kanaldan canlı izlenir?

Futbolseverler için heyecan dorukta. İngiltere Premier Ligi 9. hafta maçında Manchester United ile Liverpool maçı oynanacak. İngiltere'de yer alan Old Trafford stadyumunda gerçekleştirilecek. Maçın hangi kanaldan canlı izlenebileceği merak konusu oldu. İşte detaylar...

Spor 24-10-21 14:04

MANU, Varane transferini açıkladı

Manchester United, Real Madrid'den Raphael Varane transferini resmen açıkladı.

Spor 27-07-21 21:59

Ronaldo transferinde kritik gün!

Adı Manchester United, Real Madrid, Sporting Lisbon ve Paris Saint-Germain ile anılan Cristiano Ronaldo'nun hangi takımı tercih edeceği bugün yapılacak görüşmede netlik kazanacak.

Spor 26-07-21 12:30

Manchester United, Sancho'dan sonra Varane'ı istiyor

Borussia Dortmund'dan Jadon Sancho transferini bitiren Manchester United, Real Madrid'den Varane'ın peşinde.

Spor 01-07-21 18:05

Şampiyonlar ligi askıya mi alındı? Avrupa Süper Ligi'ne Türkiye katılacak mı?

Avrupa futbolunu ilgilendiren devrim gibi karar dün gece açıklandı. Şu ana kadar Milan, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea, Barcelona, Inter, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid ve Tottenham gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının bu ligde mücadele edeceği duyurulurken, 3 takımın daha katılım sağlayacağı ifade edildi. Peki, Şampiyonlar Ligi askıya mi alındı? Avrupa Süper Ligi'ne Türkiye katılacak mı?

Haber 19-04-21 14:53

MAÇ SONUCU | Real Sociedad 0-4 Manchester United

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Manchester United, deplasmanda Real Sociedad'ı 4-0 mağlup ederek rövanş öncesinde avantajı kaptı.

Spor 18-02-21 23:10

Diego Llorente Leeds United'ta

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leeds United, İspanyol savunma oyuncusu Diego Llorente'nin transferi için Real Sociedad ile prensipte anlaştı. İspanya Milli Takımı'nda 5 karşılaşmada görev alan Diego Llorente, Real Sociedad formasıyla 88 karşılaşmada 8 gole imza attı.

Spor 23-09-20 12:20

Gareth Bale Manchester United yolcusu

Real Madrid ile yolllarını ayırması beklenen Gareth Bale'in yeni adresi belli oldu? Gareth Bale, İngiltere'nin yolunu tutuyor... İşte detaylar...

Spor 21-08-20 17:02

David Silva, Real Sociedad'da!

Real Sociedad, Manchester City'den ayrılan David Silva'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor 18-08-20 09:31

Real Madrid'den 17 yaşındaki Camavinga için 100 milyon Euro

Real Madrid, 37 gün önce 17 yaşına giren Eduardo Camavinga için Fransız ekibi Rennes'e 100 milyon Euro ödemeyi gözden çıkardı. Camavinga'yı Manchester United ve Barcelona da istiyor.

Spor 17-12-19 12:08

GRAFİKLİ - Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm

İngiltere Premier Lig lideri Liverpool, Manchester United ile berabere kalarak 9. haftada ilk puan kaybını yaşadı - Barcelona, Real Madrid'in ilk yenilgisini almasıyla La Liga'da zirvenin yeni sahibi oldu - Bundesliga'da Borussia Mönchengladbach, Serie A'da Juventus, Ligue 1'de ise PSG liderliğini sürdürdü

Spor 21-10-19 11:20

Jose Mourinho'ya göre en iyi futbolcu Brezilyalı Ronaldo

Manchester United, Real Madrid, Inter ve Chelsea'nin eski teknik direktörü Jose Mourinho, gördüğü en iyi futbolcunun Brezilyalı Ronaldo olduğunu açıkladı.

Spor 12-10-19 19:50

Manchester United ve Manchester City'nin Isco savaşı

Premier Lig ekiplerinden Manchester United ve Manchester City'nin Real Madrid'in İspanyol futbolcusu Isco'yu transfer etmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Spor 22-05-19 23:04

GRAFİKLİ - Dünyanın en değerli futbol kulübü Real Madrid oldu

Marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in yaptığı araştırmaya göre, 1,8 milyar dolarlık marka değeri ile Real Madrid dünyanın en değerli futbol kulübü olurken, listeye girebilen 50 futbol kulübünün toplam marka değeri 22 milyar 781 milyon dolara ulaştı - Listede Manchester United 1,7 milyar dolarlık marka değeriyle ikinci, Barcelona 1,6 milyar dolarla üçüncü sırada yer aldı, Türk kulüpleri ilk 50'de kendilerine yer bulamadı

Spor 16-05-19 11:10

Favori takımlar galibiyeti unuttu

Avrupa'nın önde gelen kulüpleri Bayern Münih, Barcelona ve Real Madrid, liglerinde son haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışında yara aldı - İngiltere'de Manchester United ve İtalya'da Milan, istikrarsız performanslarıyla ligde şampiyonluk mücadelesinden uzaklaştı - Sezona iyi başlayamayan Fransa'da Monaco ve Süper Lig'de Fenerbahçe ise kümede kalma potasına geriledi

Spor 10-10-18 11:10

Şampiyonlar Ligi maç özetleri izle: Manchester City ve Ronaldo geceye damga vurdu! (UCL ilk haftanın maç sonuçları ve puan durumu)

Şampiyonlar Ligi'nde gruplardaki ilk hafta maçları, dün akşam oynanan sekiz karşılaşma ile sona erdi. Gecenin süpriz sonucunu ise Manchester City'i deplasmanda 2-1 yenen Lyon oldu. Real Madrid Roma'yı, Manchester United Young Boys'u 3-0 yendi. Ronaldo, Juventus formasıyla çıktığı Şampiyonlar Ligi maçında ilk kez kırmızı kart gördü. İşte Şampiyonlar Ligi'nde ilk haftanın sonuçları, maç özetleri ve Şampiyonlar Ligi gruplardaki son puan durumu...

Spor 20-09-18 09:15

Adriana Lima ve Metin Hara birlikte maç izledi

Brezilyalı manken Adriana Lima, sevgilisi Türk yazar Metin Hara ile birlikte, Amerika'nın Miami kentinde düzenlenen Uluslarası Şampiyonlar Kupası'nda karşı karşıya gelen Manchester United-Real Madrid maçını izledi.

Magazin 02-08-18 10:23

Fabio Capello'dan Cristiano Ronaldo ve Manchester United iddiası

İtalyan teknik direktör Fabio Capello, Real Madrid'in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo hakkında bomba bir iddia ortaya attı.

Spor 02-06-18 13:50

Roma - Liverpool CANLI YAYIN

Roma - Liverpool canlı şifresiz izle! Cengiz Ünder'in takımı Roma evinde Liverpool'u ağırlıyor. Futbolseverler Roma-Liverpool maçını canlı ve şifresiz olarak Tivibu Spor 2'den izleyebilecekler. Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Cengiz Ünder'li Roma deplasmanda 5-2 yenildiği Liverpool'u evinde ağırlıyor. Roma-Liverpool maçında gülen taraf finalde Bayern Münih'i kupadan eleyen Real Madrid'in rakibi olacak. İşte Roma-Liverpool maçının canlı anlatımı ve tüm detayları MYNET.COM'da...

Spor 02-05-18 20:00

Manchester City - Basel / Tottenham - Juventus maç özeti (Şampiyonlar Ligi maç özetleri izle)

Şampiyonlar Ligi son 16 turuna dün akşam oynanan iki maç ile devam edildi. Salı akşamı oynanan maçlar sonrasında Real Madrid ve Liverpool turu geçmişti. Manchester City, Basel'i ağırlarken Juventus, Tottenham'a konuk oldu. Her iki maçın sonucu konuk takımların 2-1 galibiyeti ile sonuçlandı. Bu sonuçlar ile turu geçen takımlar Juventus ve Manchester City oldu. Nefesleri kesen Manchester City - Basel ve Tottenham - Juventus maç özetleri haberimizde.

Spor 08-03-18 04:40

Şampiyonlar Ligi maç özetleri izle: Shakhtar - Roma / Sevilla Manchester United maç özetleri

Şampiyonlar Ligi son 16 turuna dün akşam oynanan iki maç ile devam edildi. Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri oynanan toplam 4 karşılaşma oynandı. Temsilcimiz Beşiktaş, Bayern Münih'e 5-0 mağlup olduğu Salı günü, Chelsea ile Barcelona berabere kaldı. Dün akşam ise Cengiz Ünderli Roma, Shakhtar'a deplasmanda 2-1 yenildi. Sevilla ile ManU 0-0 beraber kaldılar. İşte Şampiyonlar Lig maç özetleri...

Spor 22-02-18 04:31

Deloitte Futbol Para Ligi raporu yayımlandı

- Deloitte’un Futbol Para Ligi 2018 Raporuna göre, en yüksek gelire sahip 20 kulübün toplam gelirleri 2016/2017 sezonunda yüzde 6 büyüyerek 7,9 milyar avroya çıktı - 2017’deki Futbol Para Ligi’nde liderlik koltuğunu Real Madrid’den 11 sene sonra geri alan Manchester United, 676,3 milyon avro gelir ile ilk sıradaki yerini 2018’de de korudu - Manchester United’ı, 674,6 milyon avro ile Real Madrid izlerken, Barcelona ise 648,3 milyon avro ile üçüncü sırada yer aldı - Deloitte Türkiye Danışmanlık Bö

Haber 23-01-18 12:06

İdman TV canlı yayın akışı: Arsenal - Manchester United maçı şifresiz izle

Arsenal - Manchester United maçı İdman TV'de. Azerbeycan'ın önemli spor kanalı İdman TV, futbolseverlere seyir keyfi yüksek bir maçı yayınlıyor. İngiltere Premier Ligi'nde haftanın maçında Arsenal, Manchester United'ı konuk ediyor. Mourinho mu Arsene Wenger mi? Azeri sporseverlerin şifresiz izleyeceği Arsenal - Manchester United maçı TSİ 20.30'da başlayacak. İşte 2 Aralık İdman TV yayın akışı...

Haber 02-12-17 15:27

Manchester United - Tottenham maçı canlı izle (İdman TV canlı yayın akışı 28 Ekim Cumartesi)

Manchester United - Tottenham maçı şifresiz nasıl izlerim diye merak eden futbolseverlere müjde İdman TV'den geldi. İdman TV, Azerbeycanlı vatandaşlarına Premier Ligi'nde haftanın en önemli karşılaşması Manchester United - Tottenham maçını şifresiz olarak yayınlıyor. İdman TV aynı zamanda İtalya Serie A'da oynanacak Milan Juventus maçını da ekranlara getirecek. İşte İdman TV canlı yayın bağlantısı, günlük yayın akışı programı, uydu frekansları...

Haber 28-10-17 14:26

Liverpool Manchester United maç özeti izle: Anfield'ta beraberlik!

Liverpool Manchester United maç özeti, internetten izlenebilir durumda. Liverpool, ezeli rakibi Manchester United'ı ağırladı ve galibiyeti çok istemesine rağmen bir şekilde Manchester United karşısında öne geçemedi. S Sports kanalı ile canlı yayınlanan Liverpool Manchester United maç özeti ve maçla ilgili diğer gelişmeler haberimizde!

Haber 14-10-17 16:35

Liverpool - Manchester United maçı canlı şifresiz izle (İdman TV canlı yayın)

Liverpool - Manchester United maçı, İngiltere Premier Ligi 8. haftasında nefesleri kesecek maçı bugün oynanacak. Premier Lig'in iki dev takımı, Liverpool ile Manchester United bugün karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Liverpool - MancU maçını şifresiz nasıl izleyebiliriz diye araştırmaya başladılar. Liverpool - Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz olarak nasıl izleyebilirsiniz? İşte detaylar...

Haber 14-10-17 10:49

UEFA Şampiyonlar Ligi maç özetleri izle: İşte Devler Ligi'nde gecenin sonuçları (14 Eylül)

Şampiyonlar Ligi gruplardaki işk hafta maçları dün akşam oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Şampiyonlar ligindeki temsilcimiz Beşiktaş, Porto deplasmanında 3-1 galip gelerek tarihi bir zafer kazandı. Gecenin diğer kazananları Real Madrid, Tottenham, Shakhtar Donetsk, Manchester City oldu. İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları, maç özetleri...

Haber 13-09-17 07:21

Manchester United West Ham United maçı canlı izle: Şifresiz İdman TV'de!

Manchester United West Ham United maçı ile bir Manchester derbisi oynanıyor, an itibariyle. Premier Lig'te ilk hafta, Manchester United ile West Ham sezonu açıyorlar. İlgi çeken maç olması nedeniyle, futbol severler Manchester - West Ham maçı için canlı izleme bağlantıları arıyorlar. Manchester'ın yeni transferi Lukaku, West Ham maçı karşısında takımını 1-0 öne geçirdi. Haberimizden Manchester United West Ham United maçı için canlı izleme linkini bulabilirsiniz.

Haber 13-08-17 19:07

Real Madrid - Manchester United maç özeti izle: Süper kupa ManU'yu 2-1 yenen Real Madrid'in!

Süper Kupa sahibini buldu. Real Madrid ile Manchester United arasında dün akşam oynanan ve nefesleri kesen Süper Kupa finalinde sevinen taraf Zidane'nın öğrencileri oldu. Ronaldo'nun ilk 11'de yer almadığı Real Madrid - Manchester United maçında Casemiro ve Isco'nun golleri Süper Kupa'yı kazandılar. Manchester United'ın yeni transferi Lukaku'nun attığı tek gol yeterli olmadı. İşte Real Madrid - Manchester United maç özeti...

Haber 09-08-17 07:13

Uefa Süper Kupası Real Madrid'in Oldu

Real Madrid - Manchester United: 2 - 1 Son UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ve son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu

Yurthaber 08-08-17 23:41

Real Madrid Manchester United maçı canlı izle: Maçı canlı izlemek için tıklayın!

Real Madrid Manchester United maçı şifresiz izlenebilir. Manchester United'ın hocası, bu maç eski öğrencileriyle karşı karşıya geliyor. UEFA Süper Kupa formatındaki Real Madrid Manchester United maçı internetten canlı ve şifresiz izlenebilir durumda. Real Madrid, ABD'deki futboluyla göz doldurmuştu, bakalım bu akşam Manchester United maçı ile nasıl bir performans sergileyecek? Real Madrid Manchester United maçı canlı izleme detayları haberimizde!

Haber 08-08-17 21:20

Üsküp'te Süper Kupa finali: Real MadridManchester United

2016-2017 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Manchester United bu akşam Makedonya'nın başkentinde TSİ 21:45'te karşı karşıya gelecek. Manchester United'da eksikler çok. Real Madrid'de ise Cristiano Ronaldo'nun forma giymesi bekleniyor.

Haber 08-08-17 17:27

Real Madrid - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (UEFA Süper Kupa finali)

Real Madrid - Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak merak ediliyor. Futbolseverler için tam bir şölen havasından geçecek UEFA Süper Kupa finalinde Real Madrid ile Manchester United, Üsküp'te karşı karşıya gelecekler. Nefeslerin tutulduğu, heyecanın dorukta olduğu maçta Avrupa'nın en süperi kim olacak? Real Madrid - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Haber 08-08-17 10:41

UEFA Süper Kupa finali: Real Madrid - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Süper Kupası sahibini buluyor. Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Manchester United ile UEFA Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Avrupa'nın en büyüğü kim olacak? İspanyol devi Real Madrid mi kırmızı şeytanlar Manchester United mı? Peki Real Madrid - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haber 07-08-17 15:45

İngiltere basınında transfer dedikoduları: 'Chelsea ve Manchester United, Gareth Bale'e talip'

Chelsea ve Mancester United, Real Madrid'den Gareth Bale'in peşinde. Barcelona, Borussia Dortmund'dan Dembele'yi istiyor. Chelsea Menajeri Conte, "Eden Hazard da takımdan ayrılabilir" diyor. İngiliz basınından transfer dedikoıdularını derledik.

Haber 07-08-17 13:01