Mandira Filozofu Evi Haberleri

Kaçak kat üstüne kaçak kat çıkmışlar! Birbirinden ayrı üç evi üst üste koymuşlar gibi...

İstanbul'un en eski ve yoğun yerleşim yerlerinden olan Fatih'te yoldan geçenler gördüklerine inanamıyor. Evler adeta bir oyunun içinden çıkmış gibi üst üste dizilmiş. Binayı görenler yanına yaklaşamıyor.

Haber 2024-09-22 11:50:10

Evlilik hediyesiydi... 100 bin TL'lik borç için miras kalan evi satmak istediler! 1 milyon 800 bin TL beklerken şoke oldular

Bolu’da bir çift 100 bin lira borçları olduğu için miras kalan evini 1 milyon 800 bin liraya satmak istedi. Aracı olan emlakçı tarafından 800 bin lira dolandırılan aile mağdur oldu. Mağdur çift "Bizim 100 bin lira borcumuz vardı. Bu arttıkça arttığı için hem evi satalım 3+1 alalım, hem de borcumuzu kapatalım istedik" dedi. Çift, "Kendi aralarında 1 milyon liraya sattıklarına dair sözleşme yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-09-22 09:00:55

Çevrimiçi alışveriş sitesinden ev satın aldı! 890 bin TL ödedi... Gördüklerine inanamadı: 'Şaka olduğunu düşünmüştüm'

Kaliforniya'nın Los Angeles kentinde yaşayan 23 yaşındaki Jeffrey Bryant isimli bir adam çevrimiçi alışveriş sitesi üzerinden bir ev satın aldı. TikTok'ta 'hittaa_jeff ' kullanıcı adıyla yaptığı paylaşımında satın aldığı evi gösteren Bryant evi için 26 bin dolar (yaklaşık 886 bin 145 TL) ödediğini dile getirdi. Evin beklediğinden daha iyi durumda olduğunu belirten Bryant'ın paylaşımı kullanıcıları da şaşırtmaya yetti.

Trend 2024-09-20 09:36:00

18 yıl önce kaybolmuştu! Oğlunun evi ve bahçesi çembere alındı

Kastamonu'da 18 yıl önce 50 yaşındayken kaybolan Hatice Musaoğlu’nun bir süre sonra bulunamaması üzerine arama çalışmaları durdurulmuştu. Kaybolan kadının oğlunun yaşadığı evin çevresinde ilk defa arama çalışması yapılmaya başlandı. Musaoğlu’nun kızlarının Müge Anlı'nın programına katılmasıyla, 18 yılın ardından sır perdesi aralandı.

Haber 2024-09-19 16:28:02

Barış Arduç ve Gupse Özay paralarını o villaya yatırdı! Kiracı oldukları evi satın aldılar! Değeri tam tamına...

Gupse Özay ile Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşımış, 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift şimdi de yaptıkları yatırımla gündeme geldi. Ünlü çift Beykoz'da kirada oturdukları evi satın alarak kiradan kurtuldular. Lüks villanın değeri ise adeta dudak uçuklattı.

Magazin 18-09-24 16:20

Dilan Polat'ın komşusu Seda Üren'in lüks evi gündem oldu! Görenler hayran kaldı

Ünlü şarkıcı Seda Üren son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa lüks eviyle gündemde. Dilan Polat'a komşu olan Seda Üren'in lüks evini görenler adeta hayran kaldı.

Magazin 14-09-24 11:45

Mustafa Sandal ev sahibi ile mahkemelik oldu! Etiler'deki lüks evi için istenen kira ortaya çıktı! 65 bin TL yerine...

Şarkıları, sahne dansı ve sahne kostümleri ile sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal şimdi de bambaşka bir konu ile gündeme geldi. Son günlerde ev sahibi ile sorunlar yaşayan ünlüler kervanına o da katıldı. Mustafa Sandal ev sahibi ile mahkemelik oldu.

Magazin 14-09-24 10:05

Tesadüfen keşfetti! Ev sahibi farkında bile değildi: Tavan arasında tozlanan 510 milyon TL'lik hazine...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Maine eyaletinde Thomaston Place Müzayede Galerileri kurucusu Kaja Veilleuix bir evi ziyaret ettiğinde hiç beklemediği bir keşif yaptı. Evde çok miktarda sanat eseri olduğunu belirten Veilleuix'ın gözü tavan arasında bulunan potansiyel bir Rembrandt eserine takıldı. 17. yüzyılın ikonik Hollandalı ustasının bir sanat eseri olduğu doğrulanırsa bu eserin fiyatı tam 15 milyon dolar olarak tahmin ediliyor.

Trend 11-09-24 08:22

TV yayın akışı 5 Eylül 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

5 Eylül 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 5 Eylül Perşembe akşamı Turist, Cici Babam, Şebeke, Hava Muhalefeti, Mandıra Filozofu, Bir Gece Masalı ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 05-09-24 07:19

Evi ve başvurusu olay olmuştu! MasterChef Ayşe Ekiz rekor kırdı

MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosunda yer alan isimlerden Ayşe Ekiz ilk günden beri adından söz ettiriyor. Ayşe'nin katılım videosu sosyal medyayı sallamıştı. Yarışmadaki çabasıyla dikkat çeken Ayşe rekor kırdı.

Magazin 03-09-24 07:24

Antalya'da kaçak Rus okullarında ders zili çaldı! Personel açıkladı...Gece yarısı partileri....

Antalya'da kaçak olarak faaliyete geçen Rus okulları, Rusya'daki eğitim takvimine ve müfredata uyarak bugün Türkiye'de kaçak ders başı yaptı. 'Oyun evi' adı altındaki ruhsatla kaçak kreş eğitim veren okulların ayrıca gece partiler düzenlediği öğrenildi.

Haber 02-09-24 16:40

Türkiye Narin'i merak ederken bir arama daha gündeme oturdu! Bu kez babasının amcası: Evi ve arabası arandı

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki minik Narin'in nerede olduğu hala bulunamadı. Soruşturma Narin'in amcası üzerine yoğunlaşmışken bir yeni gelişme daha yaşandı. Bu kez Narin'in babasının amcasının evi ve arabası arandı. Bölgede arama çalışmaları ve hareketlilik ise devam ediyor.

Haber 02-09-24 16:18

Bir ili ayağa kaldıran olay! 'Değil evi, mahalleyi havaya uçuracak yakıt dolu' notuyla kendini eve kilitledi

Çorum’da eşiyle görüşemediğini iddia eden şahıs not bırakarak kendini evine kilitledi. Ekipleri, aracını ve evini patlatmakla tehdit eden şahsın ikna edilmesi için çalışma başlatıldı. Şahıs bıraktığı notta "Değil evi, mahalleyi havaya uçuracak yakıt dolu. Şaka yapmıyorum, blöf de yapmıyorum." ifadelerini kullandı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip önlem alırken çağrılan psikolog, kendini eve kilitleyen şahsı ikna etmeye çalıştı. Son gelişmeye göre şahıs, polis ekipleri tarafından ikna edildi.

Haber 02-09-24 10:14

Adıyaman'da dehşet evi! 1,4 ve 7 yaşındaki çocukları o anlara tanıklık etti: Cani koca önce eşini öldürdü sonra kafasına sıktı

Kahreden haber bu kez Adıyaman'dan geldi! Cinnet getiren cani koca Ekrem Daşcan eline aldığı silahıyla eşini kovaladı. Evin girişinde eşi Merve Daşcan'ı katleden Ekrem Daşcan sonra da kendi kafasına sıktı. O sırada evde olan yaşları 1,4 ve 7 yaşındaki çocukları çığlık çığlığa olaya tanıklık etti.

Haber 01-09-24 07:39

Görenlerin Kazıklı Voyvoda’nın evi sandığı ilginç şato satışta: 55 Milyon TL

Adeta bir tema evi; çatıdaki kubbe, kapı girişindeki yeniçeriler, yapay mağara ve daha birçoğu… Bu özellikleriyle beraber toplam 1.750 m2 imalata sahip evin satış fiyatı 55 Milyon TL. İşte bu ev, internet sitesinde satışta ve kimin alacağı merak konusu.

Haber 29-08-24 11:42

Kayıp Narin'den gelecek haberin eli kulağında! 'Önemli deliller' açıklaması geldi, gözaltı var: Sonuca çok yaklaştık

Türkiye'nin gözü kulağı Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek iyi haberde. Annesi canlı yayında "İlk defa açıklıyorum, bizden şüphelenirler diye söylemedim" diyerek Narin'in kaybolduğu saatlere ilişkin ilginç detayı açıkladı. Bu sırada arama çalışmalarında Narin'in gittiği Kur'an kursunun imamının evi de arandı. 130 kişinin ifadesi alınırken bir kişi gözaltına alındı. Son gelen açıklama ise "Dakika dakika her şeyi kayıt aldık. Sonuca çok yaklaştık" şeklinde.

Haber 28-08-24 10:34

Kayıt dışılık ile mücadelede ev sahiplerine kötü haber... Kiraya veremeyecekler

Geçtiğimiz günlerde turistik bölgelerde otel fiyatlarının yüksek olması nedeniyle vatandaşların oda kiraladığı haberleri yayılmıştı. Turistik bölgede evi olan vatandaşların evlerindeki bir odayı da kiraladığı belirtildiği haberde 100 bin TL'ye kadar ceza verileceği aktarılmıştı. Resmi Gazete'de yayımlanan son karara göre, turistik bölgelerde evleri olan vatandaşlar evlerini kiraya veremeyecek. Peki ayrıntılar neler? İşte detaylar...

Finans 27-08-24 10:17

Çok yakışıklısın iltifatına kandı, bütün parasından oldu: 600'lük evi 300 bin liraya satıp parasını kadına gönderdim

Sosyal medya avcıları tuzaklarına devam ediyor. Tanımadığı kadının arkadaşlık isteğini kabul eden Şahin Dağdibi varını yoğunu kaptırdı. Yunanistan'da villada yaşadığını belirten dolandırıcı Dağdibi'yi 500 bin lirasından etti.

Haber 27-08-24 09:50

Eve hortum sokup 10 gün boyunca suyla doldurdular! Kalmaya gelen akrabası fark etti 'Bu insanlığa sığmaz'

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde bir eve, kişi veya kişilerce elektrik borularından hortum sokulup su dolduruldu. Yaklaşık 10 günden beri su dolumu devam eden evde eşyaların büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi. Ev sahibinin Trabzon'da olduğu belirtilirken olayı, eve tatil maksadıyla kalmaya gelen ev sahibinin akrabasının fark ettiği öğrenildi. Akraba, "Burası kayınçomun evi ve burada kimseye düşmanlığımız yok. Bu insanlığa sığmaz. Birinin bize karşı garezi varsa yüzümüze konuşsun" dedi.

Haber 26-08-24 13:17

Rus ve Ukraynalılara ait ‘Oyun evi’ altında 3 kaçak okul daha! Türk okullarını…

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı incelemeler sonucunda Antalya’da Ukraynalı ve Ruslara ait 'oyun evi' adı altında 3 kaçak anaokulu ve kreş olduğu ortaya çıktı. Kaçak olarak açılan okulların broşürlerinde özel Türk okullarını kötüleyen broşürler bastırıldığı belirlendi. Bunun üzerine öğrenci kaydı için reklam yapan kaçak okullarla ilgili suç duyurusunda bulunulacak.

Haber 26-08-24 12:12

Manisa'da çıkan yangında evi yanan çiftçi o anları gözyaşlarıyla anlattı: Sadece bir kedimiz kurtuldu

Manisa'nın Gördes ilçesinde 14 Ağustos'ta çıkan orman yangınında evi yanan çiftçi Şevket Arı, dehşet anlarını anlattı. Arı, "Canımızı zor kurtardık, her şeyimiz yandı, yangından sadece bir kedimiz kurtuldu" dedi.

Haber 22-08-24 21:29

Eleman aramaktan bıktı! Çareyi bu ilanı yazmakta buldu

Sakarya'da işletmecilik yaptığı çay evine eleman bulmakta zorlanan Metin Ülker çareyi cama ilginç bir ilan asmada buldu. Çay evi işletmecisi Ülker, iş arayanlardan daha çok bu kez de hatıra fotoğrafı çektirmeye gelenlerin daha fazla olduğunu söyledi.

Haber 22-08-24 16:19

Yanan evde 3 kişinin cesedi bulunmuştu! Katilleri akrabaları çıktı! Önce öldürüp ardından ateşe vermişler

Trabzon'un Araklı ilçesinde, yangın çıkan evde 3 kişinin cesedi bulundu. Polis ekipleri kundaklama sonucu çıkan yangınla ilgili ölen kişilerin akrabalarını gözaltına alırken korkunç gerçek de ortaya çıktı. Saldırganların 3 kişiyi önce bıçaklayarak öldürdüğü, ardından ise evi ateşe verdikleri tespit edildi. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili yaptığı açıklamada arazi anlaşmazlığı yaşayan akrabaları tarafından cinayetlerin işlendiğini duyurdu.

Haber 21-08-24 21:22

Talihsizlik peşini bırakmadı! Çorum'da evi iki kere yandığı için İzmir'e yerleşti, orada da evi yandı: 50 bin lira param gitti

İzmir'de yerleşim yerlerine sıçrayan yangın birçok ailenin hayalini de küle çevirdi. Çorum'da evinin 1990 ve 1995'te iki kere yandığını belirten Selim Kaya yeni hayat kurmak için geldiği İzmir'de de makus talihinden kaçamadı. Evindeki her şeyi yenilediğini belirten Kaya 50 bin lirasının da yangında kül olduğunu belirtti.

Haber 20-08-24 18:53

Eskisinden daha ölümcül! Türkiye'den M-Çiçeği (MPOX) için yeni hamle geldi: Aynı evi paylaşanların teması risk oluşturuyor

Dünya bir kez daha küresel salgın endişesi içinde. Maymun çiçeği (Mpox) virüsü salgını Türkiye'de de mercek altında. Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Türkiye'de 2024 yılında vaka görülmediğini bildirmişti. Bakanlık yeni bir adım atarak 2024 yılı M-Çiçeği (MPOX) Rehberi yayımladı. Peki Mpox virüsü öldürücü mü, aşısı var mı? DSÖ virüsün eskisinden daha hızlı yayıldığını ve daha yüksek ölüm oranına sahip olduğunu açıklamıştı. İşte tüm Afrika, Avrupa ve Asya'da görülen virüsle ilgili detaylar...

Haber 17-08-24 17:02

Tam kıvamında kakaolu kek tarifi! Yumuşacık kakaolu kek nasıl yapılır?

Kek tarifi yediden yetmişe herkesin sevdiği lezzetlerden biri. Tüm evi saran mis gibi kokusuyla iştah kabartan kek şipşak hazırlanıp fırına atılabilecek tariflerden biri. Çat kapı gelen misafire ne yapsam diye düşünüyorsanız bu nefis kakaolu kek tarifine şans verebilirsiniz. Peki pratik kek tarifi nasıl yapılır? İşte malzeme listesi ve adım adım yapılışı...

Yemek 16-08-24 12:38

Bodrum'da dehşet evi: Ekipler cansız bedenleriyle karşılaştı! Kurşun yağmuruna tutmuşlar

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir evde korkunç bir olay yaşandı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, iki kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Sağlık görevlileri, ölenlerin vücutlarına çok sayıda kurşun isabet ettiğini belirledi. Polis, olaydan sonra bölgeden kaçtığı iddia edilen 4 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 16-08-24 09:10

Ezgi Sertel ne diyeceğini bilemedi... Gelin Evi'ndeki o anlar tartışma yarattı! 'Bu kadarı da olmaz'

Geçen sezon Aslı Hünel'in sunuculuğunu yaptığı fenomen yarışma programı Gelin Evi yeni sezona Ezgi Sertel ile merhaba dedi. 100 bin liralık büyük ödül için yarışılan programdaki görüntüler kısa sürede gündem oldu. İlkim gelin meyve ve sebzeleri bulaşık makinesinde yıkadığı söyledi ve meyveleri makineden çıkarıp yarışmacılara ikram etti. Programdaki o anlar tartışma yarattı.

Magazin 15-08-24 15:35

Uzmanlar uyardı: Evi görmeden kapora vermeyin Kiracının ceplerini boşaltıyorlar

Kendini savcı, polis olarak tanıtan ve bahis siteleri üzerinden dolandırıcılık işlemlerinin artmasının üzerine bir de ‘emlak dolandırıcılığı’ eklendi. Emlak siteleri üzerinden sahte ilanlar hazırlayan dolandırıcılar, 50 kişiden toplamda 3 milyon TL alarak kayıplara karıştı. Bir umutla ev kiralamak isteyen vatandaşları uzmanlar, "evi görmeden kapora vermeyin" diyerek uyardı.

Haber 12-08-24 17:20

Kızılcık Şerbeti'nin Nilayı Feyza Civelek muhteşem manzaralı evini gezdirdi! Her detayı olay...

Kızılcık Şerbeti'nin gözde karakterlerinden Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek ne yapsa olay oluyor. Feyza Civelek son olarak senarist annesiyle yaşadığı evi gezdirdi. Feyza Civelek'in odası görenleri şaşırttı.

Magazin 12-08-24 13:16

Günlüğü 300 bin euroluk İstanbul Evi iddiası! Fransa'daki görüntüler çok konuşulmuştu... İBB'den açıklama geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2036 Olimpiyatları için İstanbul'un tanıtımı amacıyla Paris'te kiralanan ev gündem yarattı. Günlüğü 300 bin euro olduğu iddia edilen evin kirası tartışmaları beraberinde getirirken, açılış sonrası düzenlenen organizasyon da çok konuşuldu. İBB Başkanı İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, yaptığı açıklamada “Evin haftalık kirası 249 bin Euro olup tüm masraflar sponsorların şartsız bağışı ile karşılanmıştır” dedi.

Manşet 08-08-24 11:49

İşkence evi tasarladı! Düzinelerce köpeğe tecavüz edip işkenceyle öldürdü... Detaylı itirafları kan dondurdu: Dinleyemeyip mahkemeyi terk ettiler

"Dünyanın en kötü hayvan istismarcısı" olarak anılan 53 yaşındaki Adam Britton'un görülen davasında hakim itirafların sunulduğu bölümde insanları mahkeme salonunu terk etmesi konusunda uyardı. Adeta kendisine ait bir işkence evi tasarlayan Britton düzinelerce köpeğe tecavüz ederek hayvanları burada öldürdü. Cani adam 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 08-08-24 10:42

Basımevi nasıl yazılır? Basımevi mi basım evi mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe kelime dağarcığındaki tüm sözcüklerin nasıl yazılacakları ya da nasıl telaffuz edilecekleri ve cümle içinde hangi amaç ile kullanılmalarına göre nasıl ifade edilecekleri çeşitli Türkçe yazım kurallarına göre belirlenmiştir. Bu kurallara uyulmaması halinde yazım hatalarına düşülür. Çünkü yazım kuralları olası yazım hatalarına engel olabilmek için oluşturulmuştur.

Egitim 06-08-24 20:13

Şehirden uzaktaki kır evi büyüledi! İşte Umut Akyürek'in devasa bahçeli evi...

Estetik haberleriyle sık sık gündeme gelen Umut Akyürek'in kır evi görenleri büyüledi. Şarkıcı şehrin gürültüsünden uzakta, orman içinde yer alan müstakil evini Evrim Akın'a gezdirdi. Akyürek'in devasa bahçesi görenlerin beğenisini topladı.

Magazin 06-08-24 14:18

Ev sahibi dehşeti yaşattı! Kiracısı nereye saklanacağını bilemedi

İzmir’de ev sahibi kadın ve oğlu kiracısına korku dolu anlar yaşattı. Kiracısının kapısına gelip evi boşaltmasını isteyen ev sahibinin oğlu kapıyı tekmeleyerek, “3 gün mühlet veriyorum, evi boşaltın” diye bağırdı.

Haber 01-08-24 10:45

DASK ödemesi dahil... Yüz binlerce lirayı o hesaba gönderdi! Gerçeği anladığında büyük şok yaşadı

Malatya’da, depremzede bir vatandaş kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılara 370 bin TL’sini kaptırdı. Dolandırıcıların ağına düşen yaşlı adamın gittiği bankada depremlerde yıkılan evi için DASK tarafından yapılan 180 bin TL'lik ödemenin parasıyla birlikte toplamda 370 bin TL’yi dolandırıcıların hesabına havale ettiği öğrenildi. Dolandırıldığını sonradan anlayan yaşlı adam büyük şok yaşarken polis merkezine gidip şikayetçi oldu.

Haber 31-07-24 15:11

Yer: İzmir! Kiracısının kapısını tekmeleyip tehditler savurdu: '3 gün mühlet veriyorum, evi boşaltın'

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bir ev sahibi, kiracısının kapısına dayanarak dehşeti yaşattı. Kapıyı tekmeleyip yumruklayan ev sahibi "3 gün mühlet veriyorum, evi boşaltın” diye bağırarak kiracısına tehditler savurdu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 30-07-24 18:50

90'lı yıllara damga vuran Şahsenem Evrim Akın'a evini gezdirdi! Çatı katı evinin manzarası mest etti

1990'lı yıllara damga vuran şarkıcılardan olan Şahsenem, gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Evrim Akın ile Ev Gezmesi programında evini gezdiren Şahsenem'in son hali ve şehrin göbeğindeki çatı katı evi dikkat çekti.

Magazin 30-07-24 07:14

Feryatları yürek dağladı! Gözyaşları içinde izlediler 'Tükendim bittim ben'

Adana’nın Kozan ilçesindeki orman yangınında rüzgarın etkisiyle alevler yükselmeye devam ediyor. Yangında bahçesi, ahşap evi ve mahsulleri yanan aile gözyaşları içinde yanan evlerini izlediler. Yangını anlatırken gözyaşlarını tutamayan ailenin annesi, "Sabah 05.00 sıralarında evim, barkım yok olmuştu. Evim, zeytin ağaçlarım, harnup ağaçlarım, çardağım hepsi yandı. Tükendim bittim ben" dedi.

Haber 29-07-24 15:24

Ceylan Bodrum'daki lüks villasından paylaştı! Evini görenler Yaşıyorsun bu hayatı dedi

Sık sık değiştirdiği imajıyla ve ilginç paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ceylan Bodrum'daki evinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ceylan'ın lüks evi gündem oldu.

Magazin 28-07-24 13:38

Ecel terleri döktüren 5 saat... Özel Harekat devreye girdi: İğne vuruldu! Omzuna alıp çıkardı

Antalya’nın Kepez ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs, evi ateşe vererek kendisini balkona kilitledi. 5 saat boyunca ekiplere ecel teri döktüren şahıs, sakinleştirici iğne vurularak Özel Harekat polisinin omuzlarında binadan çıkartıldı. Şahıs, Özel Harekat polisleri eşliğinde itfaiye aracının asansörü ile apartmanın en üst katına çıkartılan ablasının uğraşları sonucunda ikna edildi.

Haber 25-07-24 10:40

Gizem Karaca Konumuz huzur diyerek paylaştı! Lüks evi hayran bıraktı

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturan oyuncu Gizem Karaca, evlilikten sonra İstanbul'dan ayrılarak Ege'de yaşamaya başlamıştı. Doğa ile iç içe yaşayan güzel oyuncu lüks evinden paylaşım yapınca beğeni topladı.

Magazin 23-07-24 14:23

Gece vakti mahallede korku dolu anlar! 'Evi neden yaktın?' sorusuna verdiği yanıt şoke etti

Bursa’da bir kadın; ailevi nedenlerini öne sürüp 4 katlı binanın giriş katında oturduğu evi ateşe verdi. Korku dolu anlar yaşayan mahallelinin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürürken, gözaltına alınan kadın, ‘evi neden yaktın ?’ sorusuna “Yakmak istedim, yaktım” diye karşılık verdi.

Haber 22-07-24 09:21

İmamoğlu satın aldığı evin anahtarını üçledi: Benim evim Kemal Kılıçdaroğlu'nun evi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mihmandar konutlarının teslim töreninde yaptığı konuşmadaki Kemal Kılıçdaroğlu sözleriyle dikkat çekti. Konutlardan birini satın aldığını açıklayan İmamoğlu, "Benim evim sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun evi zaten. Bizim evimiz birbirimizin evi. Dolayısıyla biz evimizin anahtarını bir tane değil, iki tane yaparız, birini sayın Kılıçdaroğlu'na veririz" diye konuştu.

Haber 19-07-24 16:05

Bazen 2, bazen 5 kişi… Alternatif yöntem arıyorlardı: Kurbanlık değil, ‘ortak konut kredisi’ ile ev alma dönemi

Yükselen faizler konut kredisi kullanımını sert düşürdü. Vatandaşlar ise hem yüksek ev fiyatları hem de kredi faizleri karşısında yeni bir yola başvurdu. Bir kamu bankası ortak konut kredisi kampanyası başlattı. Böylece bir evi 5 kişinin birden tek bir kredi ile almasına imkan tanındı. Peki kampanya nasıl olacak, aylık taksitler ne kadar? İşte detaylar...

Finans 18-07-24 07:58

Arapların Trabzon talanı! Ekipler bile işlem yapamıyor... 3 yılda aldıkları evin parasını böyle çıkardılar

Son yıllarda Antalya, İzmir, Muğla ve Trabzon’da konut alım sayısını artıran yabancılar şimdiden aldıkları evin parasını çıkardı! Otellerden daha ucuza kendi vatandaşlarına evlerini günlük kiraya veren yabancılar yasak tanımadı. Vatandaşın şikayeti ile denetime gelen ekiplere ise, ‘akrabamızın evi’ diyerek yalan söyledikleri ortaya çıktı.

Finans 18-07-24 07:23

Kırklareli'nde bağ evi yanarak kullanılamaz hale geldi

Kırklareli'nde bağ evinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 17-07-24 09:40

Anne oğul yangında can verdi! Konya güne kahreden haberle başladı: Güpegündüz alevler evi harabeye çevirdi

Konya'da kahreden bir olay yaşandı. Tek katlı evde yangın çıktı, yangında hem anne hem oğlu can verdi. Olay yerinden görüntüler yangının boyutunu gözler önüne serdi.

Haber 10-07-24 13:01

Yer: İstanbul! Film gibi olayda 14 milyonluk vurgun yaptılar: Tek gecelik ilişkimiz oldu

İstanbul'da bir emlakçı 140 milyon lira değerindeki lüks evi satmaya çalışırken 14 milyon lira dolandırıldı. Almanya'ya kaçmak üzereyken Münih uçuşunda yakalanan bir şüphelinin üzerinde 15 bin euro bulundu. Şüpheli bu paranın kendisinin olduğunu ve olayın organizatörü olduğu iddia edilen kadını ise daha önceden tanımadığını sadece bir gecelik ilişki yaşadığını iddia etti. İşte film gibi olayın detayları!

Haber 09-07-24 15:58