Masterchef 2022 Haberleri

TV yayın akışı 17 Ekim 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Ekim 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 17 Ekim Perşembe akşamı Siyah Kalp, İnci Taneleri, Karadut, Bir Gece Masalı, Yol Arkadaşım 2, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hudutsuz Sevda ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1, NOW yayın akışı nasıl?

Trend 2024-10-17 09:26:32

Tarzı ve abartılı makyajıyla çok konuşuluyordu... MasterChef All Star şampiyonu Esra Tokelli 3+1 dubleks eviyle gündemde

MasterChef All Star’da şampiyon olan Esra Tokelli yarışmaya tarzı ve abartalı makyajı ile damga vurmuştu. Sadece bir kere yarışmaya makyajsız çıkan Esra Tokelli günlerce konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin bu haftaki konuğu oldu. Tokelli, 3+1 dubleks eviyle dikkat çekti.

Magazin 2024-10-16 15:42:00

TV yayın akışı 16 Ekim 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Ekim Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Hababam Sınıfı Uyanıyor, Fırtınanın İçinde, Sandık Kokusu, Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 16 Ekim Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 2024-10-16 09:28:08

Kimse bilmiyordu, o gerçek ortaya çıktı! MasterChef Alper'in önceden yaptığı meslek herkesi şaşırttı!

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde yarışmacı Alper'le ilgili kimsenin bilmediği bir gerçek ortaya çıktı. Alper'in daha önce yaptığı meslek duyanları şaşırttı.

Magazin 2024-10-16 09:24:17

Kadın yarışmacılar linçlendi! MasterChef Beyza o yorumlara dayanamadı uyardı! 'Kötü duruma düşürüyor...'

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından biri olan Beyza, sosyal medya hesabında diğer kadın yarışmacılarla çektiği bir video yayınladı. Videoya yapılan kötü yorumlara daha fazla dayanamayan Beyza, takipçilerini uyardı.

Magazin 15-10-24 16:16

TV yayın akışı 15 Ekim 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

15 Ekim 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. 15 Ekim Salı Bahar, Arka Sokaklar, Bir Gece Masalı, Gizli Bahçe, Eyvah Eyvah 2, Mehmed: Fetihler Sultanı ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 15 Ekim Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 15-10-24 09:12

Tabağını görünce dayanamadı! Danilo Şef'in MasterChef Beyza'ya yaptığı jest olay oldu!

MasterChef Türkiye'de finale her geçen hafta yaklaştıkça etaplar da giderek zorlaşıyor. Yarışmacıların kıran kırana mücadele ettiği programda öne çıkan isimlerden biri olan Beyza, yaptığı taşlık tabağıyla jüri üyelerini mest etti. Danilo Şef, Beyza'nın tabağını görünce lokantasının menüsüne eklemek istediğini söyledi.

Magazin 14-10-24 09:30

Onur, MasterChef Türkiye'de rekor kırdı! 10 hafta üst üste...

Masterchef doludizgin devam ederken adı ilk zamanlar Beyza ile anılan Onur yarışmada rekor kırdı.

Magazin 13-10-24 14:45

Beyza Sevmediğim için yapmadım dedi! Şefler şaştı kaldı: Hayal kırıklığı...

MasterChef yeni sezonda yarışmacıların açıklamaları zaman zaman gündeme geliyor. Öne çıkan isimlerden Beyza bir tarif için "Sevmediğim için hiç yapmadım" deyince şefler şaştı kaldı

Magazin 13-10-24 10:33

MasterChef Beyza, Ayşe Ekiz'le ilgili yapılan o yoruma fena kızdı! İftira atmayın...

Geçtiğimiz hafta MasterChef Türkiye'den elenen Ayşe Ekiz'le ilgili yarışmacı Beyza'ya yapılan mobbing yorumu yarışmacıyı kızdırdı. Beyza "İftira atmayın" diyerek kullanıcıya yanıt verdi.

Magazin 12-10-24 17:46

Acun Ilıcalı'nın ona ev aldığı iddia edildi... MasterChef'ten elenen Ayşe Ekiz'den açıklama gecikmedi

MasterChef Türkiye'ye yaptığı başvuru videosu ve yarışmadaki tavırları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ayşe Ekiz geçtiğimiz günlerde yarışmaya veda etmişti. Yarışmanın ardından Acun Ilıcalı'nın ona ev aldığı iddiaları gündeme geldi. Ayşe Ekiz bu iddialara sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Magazin 12-10-24 11:01

TV yayın akışı 12 Ekim 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

12 Ekim 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 12 Ekim 2024 Cumartesi akşamı Siyah Kalp, Yalan, Kör Nokta, Power Ranger, Gönül Dağı, Yabani ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 12-10-24 07:18

MasterChef Ayşe elendi ama gündemden düşmüyor! Yüzündeki değişim dikkat çekti

MasterChef Türkiye'den son elenen isim Ayşe Ekiz sosyal medyada gündemden düşmüyor. "Hayallerimin peşine düşüp yürüdüğüm yol burada bitti" diyen Ayşe'nin son pozlarındaki değişimi sosyal medyada konuşuluyor.

Magazin 10-10-24 11:00

MasterChef Kızıl Sakal, Cemre, Esra ve diğerleri... Eski yarışmacılar döndü seyirci tepki gösterdi

MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanında eski yarışmacılar geri döndü. Cemre, Esra, Eren gibi isimleri gören seyirciler yarışmaya tepki gösterdi.

Magazin 10-10-24 10:50

TV yayın akışı 10 Ekim 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

10 Ekim 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 10 Ekim Perşembe akşamı Siyah Kalp, İnci Taneleri, Karadut, Bir Gece Masalı, Aykut Enişte 2, Teşkilat, Hudutsuz Sevda ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1, NOW yayın akışı nasıl?

Trend 10-10-24 09:14

Belediye başkanından teklif gelmişti! MasterChef jürileri Ayşe Ekiz'in Afyon'da ne yapacağını açıkladı!

MasterChef Türkiye'ye yaptığı başvuru videosuyla gündem olan ve haftalarca yarışmada mücadele eden Ayşe Ekiz geçtiğimiz günlerde yarışmaya veda etmişti. Afyon'a dönen Ayşe'ye belediye başkanında iş teklifi bile gelmişti. MasterChef jürisi de Ayşe Ekiz'in ne yapacağını açıkladı.

Magazin 09-10-24 12:52

TV yayın akışı 9 Ekim 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Ekim Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Gönül Dağı, Mehmed: Fetihler Sultanı, Sandık Kokusu, Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 9 Ekim Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 09-10-24 09:24

Eski MasterChef Barış Demir'in yarışma hakkındaki açıklaması gündem oldu! 'Gözüktüğü gibi değil...'

MasterChef Türkiye'nin en unutulmayan yarışmacıları arasında yer alan Barış Demir, yarışmayla ilgili şaşırtan açıklamalar yaptı. Konuk olduğu YouTube kanalında yarışmanın dışarıdan gözüktüğü gibi olmadığını söyledi.

Magazin 08-10-24 15:01

TV yayın akışı 8 Ekim 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

8 Ekim 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. 8 Ekim Salı Bahar, Düşüş, Bir Gece Masalı, Eyvah Eyvah, Mehmed: Fetihler Sultanı, Kızıl Goncalar ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 8 Ekim Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 08-10-24 09:41

MasterChef'ten elenen Ayşe Ekiz'e belediye başkanından sürpriz iş teklifi! Yanıtı merak ediliyor...

MasterChef Türkiye'de seyircilerin ve jüri üyelerinin sevgisini kazanan ve ana kadroya girdiği andan itibaren mücadele eden Ayşe Ekiz, son yapılan eleme akşamında yarışmaya veda etmişti. Ayşe Ekiz'in elenmesinin ardından bir belediye başkanından sürpriz bir iş teklifi aldı.

Magazin 08-10-24 09:25

MasterChef Şirin paylaşım yaptı Ayşe'nin hakkını yediniz yorumları yağdı! Gördüğünüz gibi değil

MasterChef yarışmasında potadan çıkmak için kural ihlali yapan yarışmacılardan Şirin bir paylaşım yaptı. Paylaşıma "Ayşe'nin hakkını yediniz" yorumları yağdı. Elenen Ayşe Ekiz'e dair yapılan yorumlardan sonra Şirin bakın ne dedi.

Magazin 08-10-24 09:16

Mehmet Yalçınkaya'nın konuk şefe tavırları gündem oldu! 'Sözünü kesip...'

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye'ye geçtiğimiz günlerde ünlü şef Hüseyin Kankaya konuk şef olarak katıldı. Mehmet Şef'in konuk şefe karşı tavırları sosyal medyayı ikiye böldü. Birçok kullanıcı Mehmet Yalçınkaya'yı eleştirdi.

Magazin 07-10-24 16:23

Eski MasterChef Eda'nın Ayşe'yle ilgili iddiası kafa karıştırdı! 'Kendinizi yırtsanız da...'

MasterChef Türkiye'ye yaptığı başvurusuyla gündeme gelen Ayşe Ekiz, haftalar süren mücadelenin ardından yarışmaya veda etti. Şirin'in Ezgi'ye alışveriş listesi vermesiyle başlayan olaylar Ayşe'nin elenmesiyle iyice yükseldi. Ayşe'ye haksızlık yaptığını söyleyen kullanıcılar tepki gösterdi. Eski MasterChef yarışmacısı Eda ise kadın yarışmacıların Ayşe'yi göndermek için organize olduğunu iddia edip sert sözlerle eleştirdi.

Magazin 07-10-24 15:53

İlk günden beri çok konuşulmuştu! MasterChef Ayşe yarışmadan elendi! Sosyal medya yıkıldı: Haksızlık ettiniz

MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosunda yer alan isimlerden Ayşe Ekiz katılım videosu ile sosyal medyayı sallamıştı. Son olarak eleme potasında olan Ayşe yarışmadan elendi. Eleme sonrası sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 07-10-24 07:10

MasterChef eleme gecesinde şoke eden anlar! Yarışmacılar ve şefler çıldırdı | Diskalifiye olabilirler

MasterChef yeni sezonda eleme gecesinde potaya giren yarışmacılar elenmemek için mücadele edecek. MasterChef fragmanda yaşanan skandal anlar dikkat çekti. Yarışmacıların bazıları ve şefler çıldırdı. Bütün yarışmacılar dışarı çıkartıldı diskalifiye olabilir...

Magazin 06-10-24 15:21

Masterchef Türkiye'de son eleme adayı Ayşe oldu! Mehmet Şef kendini tutamadı

Masterchef Türkiye'de haftanın eleme adayları belirlendi. Beyza ve Ayşe'nin son kaldığı gecede Beyza son anda potadan çıkarken en kötü tabağı çıkaran Ayşe son eleme adayı oldu. Mehmet Şef Ayşe'yi bu sözlerle uyardı.

Magazin 06-10-24 09:05

MasterChef'te 100 bin TL'lik ödülün sahibi belli oldu! 'Dünyada az kişi yapabiliyor...'

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde yarışmacılar 100 bin TL için mücadele verdi. Kırmızı takımda son ikiye kalan Eda ve Kaan arasından yaptığı haşhaşlı tatlıyla ödülün sahibi Eda oldu.

Magazin 05-10-24 13:29

Aşk mı yaşıyorlar? MasterChef Onur'un Beyza'ya yaptığı yorum kafaları karıştırdı!

MasterChef Türkiye'nin en sevilen yarışmacılarından olan Onur ve Beyza, uzun süredir aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Sık sık sosyal medyada da yakıştırılan ikili yeniden dile düştü. Onur'un Beyza'nın fotoğrafına yaptığı yorum aşk iddialarını güçlendirdi.

Magazin 05-10-24 09:43

TV yayın akışı 5 Ekim 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

5 Ekim 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 5 Ekim 2024 Cumartesi akşamı Deha, Yalan, Kör Nokta, Yabani, Gönül Dağı, Kral Şakir - Korsanlar Diyarı ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 05-10-24 07:34

Sofram'ın ünlü şefi Hüseyin Kankaya bir kez daha MasterChef'te!

Tv8 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı MasterChef Türkiye'ye geçtiğimiz sezon Deniz Mahsulleri Taco ürünü ile damga vuran Sofram'ın ünlü şefi Hüseyin Kankaya bu sezon yine MasterChef Türkiye'ye konuk oluyor. Hüseyin Kankaya ve kardeşi Kaan Kankaya MasterChef'in yeni bölümde harikalar yaratacak.

Magazin 04-10-24 16:24

MasterChef jürisi Somer Şef'in kombini sosyal medyada gündem oldu! 'Zeki Müren gibi...'

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yıllardır jüri üyesi olarak yer aldığı MasterChef'in yeni bölümüne Somer Şef'in kombini damga vurdu. Sosyal medyada gündem olan kombine yorum yağdı.

Magazin 04-10-24 15:45

TV yayın akışı 4 Ekim 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

4 Ekim 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Ekim 2024 Kızılcık Şerbeti, Kim Milyoner Olmak İster, Arka Sokaklar, Kötü Kan, Kara Ağaç Destanı, Yalı Çapkını ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 04-10-24 07:10

TV yayın akışı 3 Ekim 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

3 Ekim 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 3 Ekim Perşembe akşamı Siyah Kalp, İnci Taneleri, Karadut, Aykut Enişte, Rigas FS-Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi Grup Maçı, Hudutsuz Sevda ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1, NOW yayın akışı nasıl?

Trend 03-10-24 09:18

MasterChef şampiyonu Cemre Uyanık bakın hangi sektöre adım attı! Herkesi şaşırttı...

MasterChef'in 2019 şampiyonu olan Cemre Uyanık, geçtiğimiz aylarda bambaşka bir sektöre adım attı. Her MasterChef yarışmacısı gibi restoran açması beklenirken o herkesi şaşırttı. Bakın ne kurdu...

Magazin 02-10-24 17:45

MasterChef Beyza'ya yapılan o yoruma dayanamadı! Kendini tutamayan Onur'dan yanıt geldi!

MasterChef Türkiye'nin en dikkat çeken başarılı tabaklarla jüri üyelerinin övgüsünü kazanan Beyza'ya bir kullanıcı 'Torpil avcısı' dedi. Daha önce Beyza'dan hoşlandığı iddia edilen Onur da devreye girerek Beyza'yı savundu.

Magazin 02-10-24 16:16

Yeni İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek oldu! FETÖ ile mücadelede etkin roldeydi

2022'nin Haziran ayında Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Adalet Bakan Yardımcılığı görevine atanan Akın Gürlek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı oluyor! Kritik davaların hakimi olan özellikle FETÖ ile mücadelede etkin rol oynayan kişilerden biri olan Akın Gürlek'in yeni görevinin kısa süre içinde resmileşmesi bekleniyor.

Haber 02-10-24 13:59

TV yayın akışı 2 Ekim 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Ekim Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Hababam Sınıfı, Mehmed: Fetihler Sultanı, Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 2 Ekim Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 02-10-24 09:17

MasterChef yarışmacısı Beyza kendisini destekleyen ünlü ismi açıkladı! 'Mesajlaşıyoruz...'

MasterChef Türkiye'nin başarılı yarışmacılarından biri olan ve yaptığı yemekler defalarca kaşıktan dönen Beyza, programda kendisini destekleyen ünlü ismi açıkladı. 'Mesajlaşıyoruz' diyen Beyza'ya ünlü isim kalp gönderdi.

Magazin 02-10-24 09:12

Neden yemedi? MasterChef'te Mehmet Şef o yemeği görünce tadına bakmadı! Bu ne oğlum?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde mavi takım kaptanlığı için jüri üyeleri yarışmacılardan yağlama yapmalarını istedi. Mehmet Şef ise Hakan'ın tabağını görünce tadına bakmadı ve tepki gösterdi. Hakan'ın ise gözleri doldu.

Magazin 01-10-24 12:28

TV yayın akışı 1 Ekim 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

1 Ekim 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. 1 Ekim Salı Bahar, Arka Sokaklar, Bir Gece Masalı, Uçak, Mehmed: Fetihler Sultanı, Kızıl Goncalar ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 1 Ekim Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 01-10-24 09:24

MasterChef'te Mehmet Şef yarışmacıyı azarlayınca tepki çekti! Simitli Okyanus tabağı hatırlatıldı!

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde Mehmet Yalçınkaya, yarışmacı Hakan'ın tadım için sunduğu tabağı sert sözlerle eleştirdi. Hakan'ın tabağında yer alan ekmek üzerinden eleştiri yapan Mehmet Şef'e kullanıcılar simitli Okyanus tabağını hatırlattı ve tepki gösterdi.

Magazin 30-09-24 14:40

Mert Öcal ve Sude Burcu'nun düğününe böyle gitti! Sercan Yıldırım gömleğindeki ruj izini fark etmedi! Görenler şaştı kaldı

Survivor All Star 2022'ye aşklarıyla damga vuran Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi. Eski Survivor yarışmacıları ise düğüne akın etti. Sercan Yıldırım da düğüne katılanlar arasında yer aldı. Yıldırım'ın beyaz gömleğindeki ruj izi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 30-09-24 09:41

MasterChef'te kim elendi? Somer Şef'in tabağını yapamadı, kararı duyunca gözyaşlarına boğuldu!

MasterChef Türkiye'de bu hafta heyecanı yüksek bir mücadele vardı. Turların sonunda MasterChef'te eleme adayı olan Nigar, Erim, Semih, Bera, Kaan, Akın ve Hakan olmuştu. Somer Şef'in özel tarifi olan 'kadayıf karides' tabağını yapamayan Bera yarışmaya gözyaşlarıyla veda etti.

Magazin 30-09-24 09:03

Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi! Aleyna Kalaycıoğlu düğüne sevgilisiyle geldi! Evlilik sorusuna şaşırtan yanıt

Survivor All Star 2022'ye aşklarıyla damga vuran Mert Öcal ve Sude Burcu dünyaevine girdi. Eski Survivor yarışmacıları ise ikiliyi mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Aleyna Kalaycıoğlu da düğünde sevgilisi ile boy gösterdi. Evlilik sorusuna verdikleri yanıt ise herkesi şaşırttı.

Magazin 30-09-24 07:57

Survivor aşıkları Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi! İşte düğünden kareler...

Survivor All Star'da 2022 yılına aşklarıyla damga vuran Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi. Eski Survivor yarışmacıları ikiliyi mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Sude Burcu gelinliğiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Magazin 30-09-24 00:07

Hastalığı nükseden şarkıcı Şimal saçlarını kazıtmıştı! Işın tedavisinden sonra yüzünün son halini paylaştı

2022 yılında meme kanserini yenen ünlü şarkıcı Şimal geçtiğimiz ocak ayında beynindeki tümör nedeniyle ameliyat masasına yatmıştı. Hastalığına yine yakalandığını açıklayan Şimal sevenlerinden dua istemişti. Hastalığı metastaz yapan ünlü şarkıcı saçlarını kazıttı. Sevilen şarkıcı tedaviden sonraki yüzünün son halini paylaştı.

Magazin 28-09-24 19:37

‘Ne sıklıkta namaz kılarsınız?’ anketi! Dikkat çeken sonuçlar var; giderek azalıyor…

Seçim anketlerini peş peşe yayınlanmaya devam eden araştırma şirketlerinden bu kez dikkat çeken farklı bir anket geldi. Asal Araştırma, bu kez vatandaşlara 'Ne sıklıkta namaz kılarsınız?' diye sordu. 2 bin kişinin katıldığı ankete göre, Nisan 2022'de 'Tüm vakit namazlarını kılarım' oranı yüzde 23 iken Ağustos 2024'de bu oranın yüzde 18,8 olması dikkat çekti.

Haber 28-09-24 13:50

'Artık elenmeli!' MasterChef Ayşe'nin tavırları seyirciyi kızdırdı, tepki çekti!

MasterChef Türkiye'de eğlenceli başvurusu ve hayat hikayesiyle gündem olan Ayşe'nin son bölümdeki tavırları gündem oldu. Ayşe'nin tatlı yapamayınca arkadaşları Beyza ve Zübeyde'yi suçlaması tepki çekti. Birçok kullanıcı Ayşe'nin artık elenmesi gerektiğini savundu.

Magazin 28-09-24 10:39

TV yayın akışı 28 Eylül 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

28 Eylül 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 28 Eylül 2024 Cumartesi akşamı Siyah Kalp, Yalan, Kör Nokta, Yabani, Gönül Dağı, Kral Şakir-Oyun Zamanı ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 28-09-24 09:22