Masterchef Son Kaptanlik Oyunu Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: 'Bayrağımıza ve ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri kırmasını biliriz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Kayseri'de son derece iğrenç rezil bir taciz olayı üzerinde kaos planı tasarlandı. Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz. Bölücü terör örgütü artıklarıyla kotarılan oyunu kimin yazdığını iyi biliyoruz. Ne biz ne milletimiz ne de Suriyeli kardeşlerimiz bu sinsi tuzağa düşmeyecek" dedi.

Haber 2024-07-02 20:03:26

TV yayın akışı 2 Temmuz 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Temmuz 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. 2 Temmuz Salı Ay Lav Yu, Black Panther, Çılgın Ortak, Dedemin Fişi, UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Maçları "Romanya-Hollanda" ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 2 Temmuz Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 2024-07-02 07:33:58

MasterChef yarışmacısı sözleriyle Mehmet şefi çıldırttı! 'Burayı keselim' deyince... O anlar gündem oldu

MasterChef Türkiye seçmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın son bölümüne özel bir yatta bir iş adamının aşçılığını yaptığını söyleyen Deniz Yılmaz'ın hareketleri ve konuşmaları damga vurdu. Deniz Yılmaz adeta Mehmet şefi çıldırttı. 'Burayı keselim' deyince... O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-06-29 10:36:10

TV yayın akışı 29 Haziran 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

29 Haziran 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 29 Haziran 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Yalan, Sen Çal Kapımı, Bumblebee, Çok Güzel Hareketler 2, UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Maçları "İsviçre-İtalya" ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-06-29 07:58:09

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın hikayesi yürek burktu! Akrabaları bu yüzden 'evlenmezsin' bile demiş... Parmaklarını nasıl kaybettiğini anlattı

MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya yarışmanın son bölümünde ilk defa hayat hikayesini anlattı. Nasıl iyi bir şef olabildiğini hangi zorluklara maruz kaldığını dile getiren Mehmet Şef geçirdiği kaza sonucu 3 parmağını birden kaybettiğini söyledi. Mehmet Yalçınkaya'nın hikayesi adeta yürek burktu.

Magazin 28-06-24 10:01

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya yıllar sonra eline ne olduğunu açıkladı! Eli hep cebinde...

Sol elini sürekli cebine sokan Mehmet Yalçınkaya'nın başına ne geldiği yıllardır merak edilir. MasterChef jürisi Mehmet Şef'in mutfak kazası sonucu 3 parmağını kaybettiği iddia ediliyordu. Son bölümde Yalçınkaya ilk kez bu konuda açıklama yaptı.

Magazin 27-06-24 07:34

MasterChef eleme turunda bir ilk olacaktı... Somer Şef kaşığı çıkarıp vazgeçti

MasterChef Türkiye yarışmacı ekranlara döndü. Yarışmada birinci tur elemelerinde bir ilk yaşandı. Somer Şef cebinden kaşık çıkardı ancak son anda kaşığı atmaktan vazgeçti.

Kulis 23-06-24 08:52

Indie oyun nedir? Indie oyunların özellikleri

Günümüzde bilgisayar üzerinden video oyunu oynamayı seven çok fazla kullanıcı vardır. Kimi video oyunları orta veya büyük ölçekli ekipler tarafından geliştirilirken kimi oyunlar ise daha küçük ekipler tarafından geliştirilip piyasaya sürülmektedir. Son dönemlerde adına sıkça rastlanılan video oyunlarından biri de Indie oyunlarıdır. Peki, Indie oyun nedir ve Indie oyunların özellikleri nelerdir?

Haber 30-05-24 16:30

En yeni 101 okey oyunu: 101 Okey Gold

Son yıllarda mobil oyunlar arasında en çok tercih edilen türlerden biri olan okey, artık 101 Okey ile yepyeni bir deneyime kavuşuyor. CNR Games tarafından geliştirilen ve kısa sürede büyük bir başarı yakalayan 101 Okey, ilk haftasında 100 bin kullanıcıya ulaşarak mobil oyun dünyasında adından söz ettiriyor.

Haber 20-05-24 16:58

AK Parti'de bu anket çok konuşulacak! Oylar 1 yılda böyle erimiş: Seçmen Cumhur İttifakı da demedi

AK Parti'nin son seçimde yaşadığı oy kaybı hemen herkesin ilgisini çekti. Kurulduğundan bu yana yerel seçimlerdeki en düşük oyunu alan AK Parti'nin oylarının nasıl dağıldığı merak uyandırıyordu. Yeni paylaşılan bir anket sonucu AK Parti oylarının 2023'ten 2024'e nasıl dağıldığını gözler önüne serdi. AK Parti'ye olmadığı gibi Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye de oy vermeyen seçmenin tercihleri çarpıcı bir sıralama ortaya çıkardı. O listede yer almayan parti de dikkat çekti.

Haber 07-05-24 11:07

Foyaları ortaya çıktı! İşte falcıların akılalmaz dolandırıcılık yöntemi

Sosyal medya son zamanlarda falcı veya medyum olarak adlandırılan istismarcılarla dolup taştı. Peki, anne adından, doğum yerine kadar birçok bilgiyi bilen falcı sıfatlı bazı kişiler bunu nasıl başarıyor? İşte insanları tuzaklarına düşüren falcıların akılalmaz oyunu...

Trend 12-04-24 21:07
fal

CANLI | ANKARA'DA İLK SONUÇLAR: Oylar sayılıyor... Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu kazanıyor? 2024 yerel seçim sonuçlarında kim önde?

Ankara canlı seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Mansur Yavaş ile Turgut Altınok'un arasında geçmesi beklenen 2024 Ankara yerel seçim sonuçları, Ankaralılar gibi tüm Türkiye'de merak ediliyor. Ülkücü kökenli iki adayın öne çıktığı seçimlerin öncesinde, yapılan son anket sonuçlarındaki 'oy farkı' dikkat çekmişti. Oyunu kullanan Mansur Yavaş, sonuçlardan emin olduğunu belirtirken; AK Parti adayı Altınok ise değişim iddiasında. Peki Ankara'da Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu önde?

Finans 31-03-24 19:03

Son dakika | Erdoğan'dan 'deste deste para' çıkışı! Oyunu iyice kirlettiler, kimse kendini bu kirden arındıramaz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son konuşmasına 'deste deste para' çıkışı damgasını vurdu. CHP'yi hedef alan Erdoğan ayrıca "Türkiye'de ülkenin güvenliği, selameti için çalışan sadece biz varız. Cumhur İttifakı bunun için saldırıların hedefinde" diye konuştu.

Haber 15-03-24 15:29

CHP'nin anketindeki sonuçlar şaşırttı: İstanbul'un ilçelerinde AK Parti önde! El değiştiren bir ilçe var; Tuzla, Bayrampaşa ve Üsküdar kafa kafaya...

CHP'nin masasındaki son İstanbul anketinden şaşırtıcı sonuçlar çıktı. Anket sonucunda AK Parti'nin yönettiği 3 belediyede oranların kafa kafaya olduğu görüldü. Yine AK Partili belediyelerin birinde CHP'nin öne geçtiği belirlendi. Silivri'de ise CHP'nin rakip adayı oyunu artırdı. İYİ Partili ve DEM Partili seçmenlerin tercihi ankete iz bırakan detaylardan oldu.

Haber 11-03-24 12:01

Oy kullanacak herkesi ilgilendiriyor! Bu oyuna sakın düşmeyin: Dolandırıcıların 'seçmen' taktiği

Gündemdeki olayları kullanarak vatandaşları kandırmak isteyen dolandırıcılar bu kez de 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacak seçmenleri gözüne kestirdi. Bazı cep telefonlarına "Seçimde oy kullanacağınız sandık değişti" tarzı mesajlar gönderildi. Bu mesajların dolandırıcıların son oyunu olduğu ortaya çıkarken vatandaşlara da 'sakın açmayın' uyarısı yapıldı.

Haber 07-03-24 12:54

Galatasaray'da penaltı kavgası taş-kağıt-makas oyunu ile sonuçlandı! O anlar herkesi şaşırttı

Türkiye Kupası son 16 turu maçında Bandırmaspor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray'da mücadelenin ilk yarısında kazanılan penaltı vuruşu sonrası yaşananlar maça damga vurdu. İşte o anlar...

Spor 07-02-24 09:54

Her şey son maçtan sonra oldu! Ancelotti'den Süper Kupa maçı öncesi Arda Güler kararı

Real Madrid'in Aradina karşısında oynadığı mücadeleyle kariyerine fiili olarak başlayan Arda Güler ilk maçındaki performansıyla ağızları açık bırakırken bu maçtaki oyunu sonrası Ancelotti'nin gözüne bir kez daha girdi ve güvenini kazandı. İşte detaylar...

Spor 08-01-24 22:20

MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? Esra ve Tahsin canlı yayında yarıştı! MasterChef 2023 şampiyonluk ödülü ne oldu? İşte kazanan isim

MasterChef All Star'da aylarca süren heyecan şampiyonun belirlendiği büyük finalle son buldu. TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan MasterChef All Star finalinde Tahsin ve Esra şampiyon olabilmek için yarıştı. Tahsin ve Esra MasterChef finalinde 3 ayrı turda birbirinden özel yemekler hazırladı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, Esra ve Tahsin'in yaptığı yemekleri puanlayarak MasterChef'in yeni şampiyonunu belirledi. MasterChef 2023 şampiyonunun büyük ödülü de belli oldu.

Magazin 08-01-24 06:47

Son dakika | Süper Kupa krizi sonrası tepkilere Erdoğan sert çıktı: Bu çok açık bir sabotaj! Oyunu boşa çıkaracağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Kupa krizi sonrası Suudi Arabistan'a yönelik yükselen tepkilere değindi. "Burada Türkiye'ye yönelik sinsi bir operasyon, çok açık bir sabotaj girişimi var" sözleriyle sert konuşan Erdoğan, "Bu oyunu da mutlaka boşa çıkaracağız" dedi. Öte yandan ihracatta 2023 yılında rekor kırıldığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasına göre rakam 255 milyar 809 milyon dolara ulaştı.

Finans 02-01-24 15:26

MasterChef 5.ceket kimin oldu? 29 Aralık MasterChef All Star'da 5. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te beşincişef ceketi bu akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının olacak. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren ve Kıvanç beşinci ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te beşinci ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 22:43

ON NUMARA SONUÇLARI 29 ARALIK AÇIKLANDI! İşte millipiyangoonline.com ekranı ile On Numara sonuçları!

On Numara sonuçları şans oyunu severler tarafından yakından takip edildi. 29 Aralık 2023 Cuma akşamı Milli Piyango'da On Numara çekilişi gerçekleştirildi. Haftanın son çekilişiyle kapanış yapan On Numara çekilişi, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı. Peki, ON NUMARA SONUÇLARI açıklandı mı? On numara nasıl oynanır? 29 Aralık millipiyangoonline.com ekranı

Haber 29-12-23 20:09

MasterChef 4.ceket kimin oldu? 28 Aralık MasterChef All Star'da 4. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te dördüncü şef ceketi dün akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının oldu. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren, Kıvanç ve Sergen dördüncü ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te dördüncü ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 09:11

MasterChef'te ceketi kim kazandı? 27 Aralık 2023 MasterChef All Star 3. ceketi kim aldı, 2. finalist hangi yarışmacı oldu?

MasterChef'te üçüncü ceketin sahibi merak konusu oldu. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. MasterChef'in dün yayınlanan bölümüne Şef Osman Sezener konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç olmuştu. Bu isimlerden Tahsin ve Barbaros ilk 2 ceketi almıştı. Peki, MasterChef 27 Aralık'ta 3. ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi üçüncü finalist isim...

Magazin 28-12-23 07:58

MasterChef All Star 2. ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te ikinci finalist

MasterChef'te ikinci ceketi kimin kazanacağı merak edildi. Son olarak Batuhan'ın veda ettiği MasterChef All Star'da kalan 6 yarışmacı finalist olabilmek için mücadele etti. 26 Aralık Salı günü başlayan ceket savaşlarında yarışmada kalan son 6 yarışmacı hünerlerini sergiledi. Şef ceketini kazanan yarışmacı şampiyonluk hayallerine bir adım daha yaklaştı. Peki, MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te 2. finalist kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 27-12-23 08:22

MasterChef'te ilk finalist kim oldu? 25 Aralık 2023 MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? Büyük finale adım adım!

MasterChef'te ilk ceketi kazanan isim araştırılmaya başladı. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. 25 Aralık akşamı MasterChef'in yeni bölümüne Michelin yıldızlı Japon Şef Yoshuzumi Nagaya konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç oldu. Peki, MasterChef 25 Aralık'ta ilk ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi ilk finalist isim...

Magazin 26-12-23 23:56

MasterChef'te Somer Şef'ten çarpıcı sözler! O yılın en önemli düğünüydü diyerek itiraf etti: Kariyerimin sonu oldu

MasterChef'te eleme heyecanı yaşandı. Esra, Batuhan, Eren ve Sergen'in potaya girdiği yarışmada duygusal anlar yaşandı. Programa veda eden yarışmacı Batuhan Bayır oldu. MasterChef All Star'ın son bölümünde yaşananlar bununla sınırlı kalmadı. Geceye ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun itirafı damga vurdu. "O yılın en önemli düğünüydü" diyerek itirafta bulunan Somer Şef, "Kariyerimin sonu oldu." ifadesini kullandı. O anlar izleyenleri şaşırttı.

Magazin 25-12-23 13:05

MasterChef son eleme adayı kim oldu? 23 Aralık 2023 MasterChef All Star'da potaya giren yarışmacı

MasterChef All Star'da gerilim had safhada. Sevilen yemek yarışmasında haftanın son eleme adayının belirlenmesi için mücadele edildi.'MasterChef son eleme adayı kim oldu?' sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Yayınlanan bölümde oldukça gergin anlar yaşandı. İşte, MasterChef All Star'da potaya giren son isim...

Magazin 24-12-23 09:39

MASTERCHEF BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ! 22 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu?

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynanıyor. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Geceye T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır katılarak coğrafi işaretli sebze ve meyveleri tanıttı. Bu malzemelerle yemek yapılması istendi. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 22 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödülü kim kazandı?

Magazin 23-12-23 08:20

ON NUMARA SONUÇLARI AÇIKLANDI! 22 ARALIK On Numara hangi günler çekiliyor, nasıl oynanır? Milli Piyango sonuç sorgulama

On Numara sonuçları şans oyunu severler tarafından yakından takip edildi. 22 Aralık 2023 Cuma akşamı Milli Piyango'da On Numara çekilişi gerçekleştirildi. Haftanın son çekilişiyle kapanış yapan On Numara çekilişi, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı. Peki, On Numara sonuçları açıklandı mı? On Numara nasıl oynanır, hangi günler çekiliyor? 22 Aralık Milli Piyango ekranı

Haber 22-12-23 20:11

MasterChef eleme adayı kim oldu? 21 Aralık 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef eleme adayı merak konusu oldu. Yarışmacılardan ülke seçmeleri ve o ülkelerden üç çeşit yemek yapmaları istendi. Yarışın sonunda bir takım eleme potası için tekrar oyun oynadı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmanın son bölümünde dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme adayı internette araştırılıyor. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 21 Aralık 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Magazin 22-12-23 08:09

MasterChef'te sesler bir anda yükseldi! O yarışmacının feryadı korkuttu! 'Sana ne oluyor'

MasterChef All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliği yaptığı sevilen yemek programının son bölümünde yaşananlar oldukça dikkat çekti. Yarışmacılar arasında çıkan tartışmalar ve bir ismin feryadı herkesi korkuttu.

Magazin 22-12-23 00:21
ele

MasterChef All Star'da Dilara elendi, sosyal medya yıkıldı! Yasin Obuz'un kutlaması olay oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen MasterChef 2023 All Star'ın son bölümü nefes kesti. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı yarışma programında Dilara, Barbaros, Esra ve Batuhan arasında yapılan eleme oyununda en az oyu alarak hayallerine veda eden isim oldu. Dilara''nın gidişi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Şimdilerde Survivor All Star'a gitmek için gün sayan Yasin Obuz'un kutlaması olay odu.

Magazin 18-12-23 17:26

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Aralık 2023 MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı!

MasterChef'te elenen isim merak konusu oldu. Hırs ve mücadelenin dorukta olduğu yarışmada son eleme adayı Dilara olmuştu. Şampiyonluk yarışına devam etmek isteyen dört eleme adayı yarışmaya devam etmek içim mücadele etti. Yarışmacılar bıldırcın ve börülce konseptli bir yemek yaptı. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Aralık 2023 MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı belli oldu mu? İşte MasterChef All Star 17 Aralık 2023 Pazar eleme gecesinde yaşananlar...

Magazin 18-12-23 07:35

MasterChef eleme adayı kim oldu? 16 Aralık 2023 MasterChef'te son eleme adayı kim?

MasterChef All Star yarışmacıları son eleme adayı olmamak için yarıştı. Şef Yılmaz Öztürk dün akşam MasterChef All Star'a konuk oldu. Şef Yılmaz Öztürk yarışmacılardan kendi tabağı olan ızgara lüfer yapmalarını istedi. Son takım oyununun oynandığı hafta geride kalırken önümüzdeki hafta itibariyle bireysel yarışlara geçileceği açıklandı. İşte, MasterChef All Star'da potaya giren son isim...

Magazin 17-12-23 11:02

MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 15 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu?

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Gecede muradiye çorbası, cennet künkü, kestaneli lahana sarması, balıklı pilav ve Bursa pideli köfte yapıldı. Yemeğini en başarılı yapan büyük ödülün sahibi olacak. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 15 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödülü kimin?

Magazin 16-12-23 10:38

MasterChef'te yeni bir kriz daha! O isim yine tartıştı! Sosyal medyadan tepki topladı

MasterChef All Star'da ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Gecenin sonunda en başarılı olan yarışmacıya 100.000 TL büyük ödül veriliyor. MasterChef All Star'ın son dış çekimi Bursa'da yapıldı. Geceye iki ismin tartışması damga vurdu.

Magazin 15-12-23 21:27

Sandık Kokusu için söz verdiği projeyi yüzüstü bıraktığı iddia edilmişti! Özge Özpirinçci'den açıklama gecikmedi

Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci hakkında şoke eden bir iddia gündeme geldi. Özpirinçci'nin beğendiği bir karakteri tiyatro oyunu yapmak isteyerek ekibi kurduğu ancak son anda vazgeçtiği söylendi. Ünlü oyuncudan ise açıklama gecikmedi.

Magazin 15-12-23 14:04

MASTERCHEF 2023 FİNAL TARİHİ: TV8 MasterChef All Star finali ne zaman, büyük ödül ne? Survivor için geri sayım!

MasterChef final tarihi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada büyük final adım adım yaklaşıyor. Cemre'nin vedasının ardından 9 kişi kalan yarışmada kimin birinci olacağı şimdiden merak konusu oldu. Bilindiği üzere programdan en son Cemre elenmişti. Peki, MasterChef All Star finali ne zaman, büyük ödül ne? İşte MasterChef final tarihi ile ilgili detaylar...

Magazin 15-12-23 13:35

MasterChef eleme adayı kim oldu? 14 Aralık 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, bireysel dokunulmazlık kimin oldu?

MasterChef All Star'da geçtiğimiz gün son takım oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak konusu oldu. MasterChef dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme adayları vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Peki, MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 14 Aralık 2023 MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 15-12-23 07:55

MasterChef'te tansiyon bir anda yükseldi! İki isim arasında ipler gerildi! 'Çocuk yok karşında'

MasterChef All Star her bölümüyle büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dokuz yarışmacının kaldığı yarışmada takım oyunlarının sonlarına yaklaşılıyor. Yayınlanan son bölüme aynı takımda olan iki yarışmacının tartışması damga vurdu.

Magazin 14-12-23 22:28
ele

MASTERCHEF MİDYE DOLMA TARİFİ! Evde kolay ve sağlıklı midye dolma nasıl yapılır? İşte malzemeler

Midye dolma tarifi araştırılıyor. MasterChef All Star'ın son bölümünde kaptanlık yarışında midye dolma yapıldı. Sevilen sokak lezzetlerimizden olan midye dolması yapılışı merak edildi. Hem yüksek besin değeri hem de damak çatlatan tadıyla deneyenlerin bir daha vazgeçemediği efsane sokak lezzetinin tarifini sizler için derledik. Peki, Evde kolay ve sağlıklı midye dolma nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 11-12-23 21:47

TIKLA ÖĞREN! ŞANS TOPU SONUÇLARI 10 ARALIK! İşte Milli Piyango sonuç sorgulama ekranı

Şans Topu sonucu şans oyunu severler tarafından yakından takip ediliyor. 10 Aralık Pazar akşamı Milli Piyango'da Şans Topu çekilişi gerçekleştirildi. Haftanın son çekilişiyle ekrana gelen Şans Topu, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı. Peki, Şans Topu sonuçları açıklandı mı, nasıl oynanır? Şans Topu hangi günler çekiliyor, ne kadar devretti? 10 Aralık Milli Piyango sorgulama ekranı

Haber 10-12-23 20:08

MasterChef eleme adayı kim oldu? 9 Aralık 2023 MasterChef'te eleme potasına giren yarışmacı!

MasterChef All Star'da gerilim had safhada. Sevilen yemek yarışmasında haftanın son eleme adayının belirlenmesi için mücadele edildi. Artık yeni bir sisteme geçildi ve her gün yeni bir eleme adayı belirleniyor. 'MasterChef son eleme adayı kim oldu?' sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Yayınlanan bölümde oldukça gergin anlar yaşandı. İşte, MasterChef All Star'da potaya giren son isim...

Magazin 10-12-23 10:22

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI 9 ARALIK! Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Milli Piyango sorgulama

Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları şans oyunu severler tarafından heyecanla beklendi. 9 Aralık Cumartesi akşamı Milli Piyango'da Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleştirildi. Haftanın son çekilişiyle Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam yapıldı. Peki, Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Çılgın Sayısal Loto ne zaman çekiliyor, nasıl oynanır? 9 Aralık Milli Piyango sorgulama

Haber 09-12-23 22:24

8 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 8 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu?

Magazin 09-12-23 14:56

MasterChef eleme adayı kim oldu? 7 Aralık 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef All Star takım oyunu dün akşam yine heyecanla izlendi. Yarışmacılardan hamsi kağıt kebap, hamsili ekmek, hamsi buğlama, hamsi kayganası ve hamsi böreği yapmaları istendi. Yarışın sonunda bir takım eleme potası için tekrar oyun oynadı. Peki, MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 7 Aralık MasterChef All Star'da kim potaya gitti?

Magazin 08-12-23 21:39
ele

ON NUMARA SONUÇLARI 8 ARALIK AÇIKLANDI! On Numara nasıl oynanır, ne kadar devretti? Milli Piyango sonuç sorgulama

On Numara sonuçları şans oyunu severler tarafından yakından takip ediliyor. 8 Aralık 2023 Cuma akşamı Milli Piyango'da On Numara çekilişi gerçekleştirildi. Haftanın son çekilişiyle kapanış yapan On Numara çekilişi, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı. Peki, On Numara sonuçları açıklandı mı? On Numara hangi günler çekiliyor, nasıl oynanır? 8 Aralık Milli Piyango ekranı

Haber 08-12-23 20:04

MASTERCHEF HAMSİ KAĞIT KEBAP TARİFİ: Hamsi kağıt kebap nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Püf noktası!

Hamsi kağıt kebap tarifi, MasterChef Türkiye All Star'ın 172. bölüm fragmanını izleyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, MaterChef'te günün konseptini 'hamsi' olarak açıkladı. Yarışmacılar haftanın son takım oyununda hünerlerini sergilediler. Peki, hamsi kağıt kebap nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte hamsi kağıt kebap yapılışı...

Yemek 07-12-23 21:22

MASTERCHEF TAVUK ŞİŞ DÜRÜM TARİFİ: Tavuk şiş dürüm nasıl yapılır, malzemeleri neler? Osmanlı mutfağının meşhur lezzeti!

Tavuk şiş dürüm tarifi, MasterChef All Star'daki dokunulmazlık oyunu öncesi arama motorlarında araştırılıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu MasterChef'te bugünkü konsepti 'dürümler' diye açıkladı. Tavuk şiş dürüm tarifi özenle yapıldığı takdirde zor değildir. Püf noktalarına dikkat etmeniz gerekir. Osmanlı mutfağının meşhur lezzeti olan tavuk şiş dürüm tarifi ve malzemelerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Yemek 05-12-23 20:51