Mehmet Auf Haberleri

Maliye'de denetimler hız kesmiyor... Radara kuyumcular girmişti! 36 şehirde müfettişler sahada! Bakan Şimşek: Artırılarak devam edecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kayıt dışılık ile mücadelenin ara verilmeden ve üstüne katarak ilerleneceğini geçtiğimiz günlerde hatırlatmıştı. Radara bu sefer kuyumcular girdi. Bakan Şimşek, Ortalama bir kuyumcunun beyan ettiği aylık vergi matrahı 16 bin 46 lira" demesi sonrası 36 şehirde denetimlere başlanıldı.

Finans 2024-10-04 16:00:43

MasterChef jürisi Somer Şef'in kombini sosyal medyada gündem oldu! 'Zeki Müren gibi...'

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yıllardır jüri üyesi olarak yer aldığı MasterChef'in yeni bölümüne Somer Şef'in kombini damga vurdu. Sosyal medyada gündem olan kombine yorum yağdı.

Magazin 2024-10-04 15:45:04

Adalet Bakanlığı'nda görev değişimi! Resmi Gazete'de yayımlandı

Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Mehmet Yılmaz atandı. Cumhurbaşkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğü'ne Hasan Yıldırım atandı.

Haber 2024-10-04 00:58:07

Bakan Şimşek açıklanan enflasyonu değerlendirdi! Tek haneye düşecek istikrar dönemi geliyor

Bugün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayı enflasyon oranını açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, X hesabı üzerinden TÜİK'in açıkladığı verileri değerlendirdi. Bakan Şimşek, "Enflasyonu düşürmek sadece hayat pahalılığı sorununu çözmeyecek aynı zamanda vatandaşımızın refahını kalıcı olarak artıracaktır" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-10-03 13:16:53

Cinsel hayatlarını afişe etmişti! Genç sevgili şimdi de yatak odalarına girdi, para sayma makinesini gösterdi

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın özel hayatları gündemden düşmüyor. Genç sevgili ünlü komedyenin evinin her detayını gösterip yatak odalarına kadar sergiledi. O anlar Söylemezsem Olmaz masasında konuşuldu.

Magazin 03-10-24 11:25

Bakan Şimşek eylül ayı enflasyon sonrası ilk açıklamasını yaptı: Dezenflasyon süreci görülecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında ekonomi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, ülke ekonomisinde yaşanan bazı gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunurken aynı zamanda gelecekte yapılacak olan planlardan bahsetti. Bakan Şimşek, rezervlerdeki iyileşmeden ve KKM'deki son sürece dair basın mensuplarına bilgi verdi. Ayrıca Şimşek, TÜİK'in açıkladığı eylül ayı enflasyon verileri sonrasında da ilk değerlendirmesini yaptı.

Finans 03-10-24 11:23

25 yıldır hayvancılıkla uğraşıyordu, ahırdan gelen sesleri duydu! Gördüğü manzara şoke etti

Yozgat'ta hayvancılıkla uğraşan Mehmet Polat, ineğinin doğurduğu buzağıyı görünce şaşırdı. Polat, “Yaklaşık 25 yıldır hayvancılıkla uğraşıyorum, ilk defa böyle bir şey gördüm. Hayvanların doğum esnasında çok bulundum ama böyle bir şeyle hiç karşılaşmadık” dedi.

Haber 02-10-24 22:45

İşte TFF'nin Mehmet Büyükekşi döneminde EURO 2024 için yaptığı harcamalar! Harcanan para dudak uçuklattı!

TFF'nin Almanya'nın ev sahipliği yaptığı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için milli takımımızın katılımı ile harcanan miktar ortaya çıktı.

Spor 02-10-24 19:48

Asgari ücret zammı için karamsar tablolar! Ergün Atalay Bakanlığın duvarına yazı asacağız deyip TÜİK'e isyan etti: Böyle bir tablo görmedik

Yeni asgari ücret zammı tahminleri şimdiden gündeme gelmeye başladı. 2025 asgari ücret rakamı için karamsar tablolar çizilirken TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Hazine ve Maliye Bakanlığının önünden TÜİK'e isyan etti. Bakanlar Mehmet Şimşek ve Vedat Işıkhan'a seslenen Atalay "Şimdi Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın duvarına bir yazı asacağız" dedi. Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy da "Yıl başında çok ciddi bir artışla bu mağduriyetin giderilmesini istiyoruz" dedi.

Finans 02-10-24 17:03

Bakan Şimşek’ten ‘yeni vergi paketi’ açıklaması! Tartışmalar hakkında net konuştu…

Yeni vergi paketi mi geliyor? Milyonların merak ettiği soruyu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yanıtladı! Kripto ve borsadaki yeni dönem hakkında da konuşan Şimşek, vergilerle ilgili ortaya atılan iddialara da son noktayı koyarak önümüzdeki süreçte böyle bir düzenlemenin gündemlerinde olmadığını belirtti.

Finans 02-10-24 13:17

3 kuma 15 çocuk birlikte! Esra Erol'da 17 yaşındaki kız çocuğunu kaçıran aile şoke etti! Kumasıyla yayına geldi...

6 Eylül gününden itibaren haber alınamayan 17 yaşındaki Güneş'in ailesi kızlarının bulunması için Esra Erol'dan yardım istedi. Mehmet Saraç ve ailesinin kaçırdığını iddia eden aile, Saraç ailesinin ilişkilerinin uygun olmadığını, babasının 3 eşinin ve 15 çocuğunun olduğunu söyledi. Daha sonra iki kuma canlı yayına katıldı.

Magazin 02-10-24 12:00

Mehmet Topal'a iflas şaşkınlığı! Görev yaptığı Rumen ekibi Petrolul'de, hayatının şokunu yaşıyor...

Mehmet Topal'ın çalıştırdığı Rumen ekibi Petrolul Ploiesti, 11 haftada 18 puan toplayarak 4. sırada yer aldı. Liderin dört puan gerisinde yer alarak zirvenin en yakın takipçisi konumunda. Rumen ekibi saha içinde başarılı devam ederken, mali anlamda oldukça sıkıntıda olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 02-10-24 09:31

Bakan Şimşek ve Başkan Karahan'ın ABD ziyareti sonrası kritik gelişme! Dünya devi bankalar Türkiye'ye geliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan geçtiğimiz günlerde New York'ta önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bankalar ve kredi derecelendirme kuruluşları ve yatırımcılarla görüşen ikiliden sonrası dünyaca ünlü bankaların Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Finans 01-10-24 14:36

Neden yemedi? MasterChef'te Mehmet Şef o yemeği görünce tadına bakmadı! Bu ne oğlum?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde mavi takım kaptanlığı için jüri üyeleri yarışmacılardan yağlama yapmalarını istedi. Mehmet Şef ise Hakan'ın tabağını görünce tadına bakmadı ve tepki gösterdi. Hakan'ın ise gözleri doldu.

Magazin 01-10-24 12:28

Bakan Kacır duyurdu: BYD ile imzalar atıldı... Cherry için ise kritik açıklama: Türkiye pazarına giriyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Adana'daki TEKNOFEST hakkında açıklamalarda bulundu. Kacır, TOGG hakkında bilgi verdi. Ayrıca ANKA-3 ile ilgili ayrıntıları aktaran Kacır, Cherry otomobil yatırımı için imzaların atıldığını aktardı.

Finans 01-10-24 12:18

Jose Mourinho'nun övdüğü Türk hakem Mehmet Türkmen'den Portekizli çalıştırıcıya cevap!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun beğendiğini açıkladığı hakem Mehmet Türkmen'den cevap geldi. Kolay kolay görmediğimiz hakem açıklamalarından birine imza atan Mehmet Türkmen, Jose Mourinho'dan böyle şeyler duymanın güzel olduğunu söyledi.

Spor 01-10-24 10:01

MasterChef'te Mehmet Şef yarışmacıyı azarlayınca tepki çekti! Simitli Okyanus tabağı hatırlatıldı!

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde Mehmet Yalçınkaya, yarışmacı Hakan'ın tadım için sunduğu tabağı sert sözlerle eleştirdi. Hakan'ın tabağında yer alan ekmek üzerinden eleştiri yapan Mehmet Şef'e kullanıcılar simitli Okyanus tabağını hatırlattı ve tepki gösterdi.

Magazin 30-09-24 14:40

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan 'yeni anayasa' mesajı: Değiştirilmezlik ilkesinden vazgeçilmesi asla doğru olmaz

Yeni anayasa meselesi gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum yeni anayasanın ihtiyaç olduğunu vurguladı. 1982 Anayasası'na değinen Uçum, "Değiştirilmezlik ilkesinden vazgeçilmesi asla doğru olmaz" mesajını verdi.

Haber 29-09-24 12:47

Ödemede yeni sistem... Banka komisyonunu vatandaştan alan işletmeler dikkat! Bakan Şimşek duyurdu: Cezası 200 bin TL'den başlıyor

Vatandaşlar harcama yaparken bazı esnafların nakit ödeme ile POS cihazı arasında fiyat farkı koyması Bakanlığın gündemine geldi. Banka komisyonunu fiyat farkı ile vatandaştan alan esnaflar için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek uyarıda bulundu. Bakan Şimşek ayrıca, yeni nesil ödeme kaydedici cihaz kullanılması gerektiğini hatırlattı. Bakan Şimşek, açıklamaları sonrası sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmede bulundu.

Finans 29-09-24 11:24

Fenomen Çılgın Dondurmacı'nın kıvrak müşterisiyle dansı olay oldu! Dünyanın dört bir yanından yorum yağdı

Antalya'da dondurma dükkanı bulunan Mehmet Dinç kendi şarkıları eşliğinde müşterileriyle dans ederek videolar yayınlıyor. Çıkardığı Kalbimsin, Bulamam Senden Başka ve Ahlaa Habibti şarkıları eşliğinde müşterileriyle dans ettiği anları TikTok başta olmak üzere sosyal medya hesaplarında paylaşan Çılgın Dondurmacı adeta bir fenomen haline geldi. Son olarak kıvrak müşterisiyle dans eden Mehmet Dinç'e dünyanın dört bir yanından yorum yağdı.

Magazin 28-09-24 20:39

Altın Koza Film Festivali'nde gergin anlar! Mehmet Aslantuğ'un selamı havada kaldı

Bu yıl 31.'si gerçekleştirilen Adana Altın Koza Film Festivali'ne gergin anlar damga vurdu. Ünlü oyuncu Levent Özdilek'in meslektaşı Mehmet Asltanuğ'un selamını havada bırakması dikkat çekti.

Magazin 28-09-24 16:58

Mehmet Ali Erbil imam nikahlı sevgilisi Gülseren Ceylan'a araba aldı! Böyle gösterdi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile ilişkisine bir şans daha vererek barışan Gülseren Ceylan önceki akşam 27'nci yaş gününü kutladı. Sevgilisi Erbil ve arkadaşları ile güzel bir gece geçiren Ceylan Erbil'in kendisine doğum günü hediyesi olarak araba aldığını duyurdu. Gülseren Ceylan hediyesini sosyal medyada gösterdi.

Magazin 28-09-24 12:50

Mehmet Topal'lı Ploieşti, zorlu maçı farklı kazandı

Mehmet Topal’ın çalıştırdığı Romanya 1’inci Lig ekibi Petrolul Ploieşti, Hermannstadt’ı 4-1 yendi.

Spor 28-09-24 09:15

Bakan Şimşek: 2025 yılı 2024'ten daha iyi olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "2025 yılı 2024'ten daha iyi olacak. 2026 da 2025'ten çok daha iyi olacak. Neden? Enflasyonu düşürmeye, bütçede disiplini sağlamaya başladık. Bir çok sorunu yönetilebilir düzeye çektik" dedi.

Finans 28-09-24 00:12

Bakan Şimşek ABD ziyaretini değerlendirdi: Yoğun ve verimli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD ziyareti kapsamında yapılan görüşmeleri değerlendirdi. Orta Vadeli Program'ın sonuçlarını ve gelecek dönem yol haritasını yatırımcılarına değerlendirdi.

Finans 27-09-24 11:45

Şarkıcı Derya Uluğ'a kilosu kadar 'beyaz altın' hediyesi! Duyunca şaştı kaldı

Edirne'nin İpsala ilçesinde bu yıl 23.'sü düzenlenen İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı, renkli ve sürpriz dolu anlarla son buldu. Ünlü sanatçı Derya Uluğ, festivalin son gününde muhteşem performansıyla izleyenleri coşturdu. Geceyi unutulmaz kılan, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, sahnede Uluğ'u şaşırtan bir sürpriz yaptı.

Magazin 26-09-24 21:08

BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın'ın düğün görüntüleri rahatsızlık yarattı! Bakan Şimşek'le ilgili flaş iddia: Soruşturma talimatı verdi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın’ın düğününü gündem yaratmıştı. İddiaya göre söz konusu düğüne denetlemekle sorumlu olduğu banka genel müdürleri davet edilmiş ve takılan takılar dikkat çekmişti. Söz konusu görüntülerin Bakanlık kanadında rahatsızlık yarattığı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in soruşturma için talimat verdiği belirtildi.

Finans 26-09-24 14:48

156,3 milyar dolar! Merkez Bankası'nda rekor: Rezervler tarihi zirvede

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası haftalık rezervlerini açıkladı. Toplam rezervler geçen hafta 2 milyar 842 milyon dolar artışla rekor seviyeye yükseldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, X hesabı üzerinden konu ile ilgili değerlendirmede bulundu. Bakan Şimşek, "Rezerv yeterliliğimiz uluslararası tanıma göre eşik seviyeyi aştı" cümlelerini kullandı.

Finans 26-09-24 14:37

Mehmet Şimşek 'iki başarılı işlem' diyerek duyurdu: Uzun bir aradan sonra ilk kez oluyor

Bakan Şimşek, "ABD doları cinsinden 10 yıl vadeli 3,5 milyar dolar tutarında tahvil ihracını tamamladık" şeklinde belirtirken; "İhraçla 1,6 milyar dolar nakit finansman sağlarken uzun bir aradan sonra ilk defa yükümlülük yönetimi işlemi de yaptık. Bu kapsamda 2025 yıl sonuna kadar gerçekleşecek yaklaşık 1,9 milyar dolar anapara geri ödemesi 2035 yılına ötelendi" dedi.

Finans 26-09-24 13:04

Önce Mehmet Şimşek şimdi de Ekrem İmamoğlu... Borsada yeni manipülasyon, satışlar giderek arttı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında istenen hapis cezası ve siyasi yasak kararının bugün çıkabileceği şeklinde yapılan paylaşımlar sonrasında Borsa İstanbul'da satış baskısı oluştu. İmamoğlu'nun avukatı yaptığı açıklamada duruşmanın 2 Ekim'de görüleceğini belirtti. Daha önce de Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiği haberleriyle borsada manipülasyon yapılmıştı. Bakan Şimşek her istifa iddiası sonrasında açıklama yaparak bu iddiaları reddetmişti.

Finans 25-09-24 17:45

SON DAKİKA | Çiftlik Bank davasında Savcı mütalaasını açıkladı! 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'a 88 bin 302 yıl hapis istemi

Son dakika haberi: Çiftlik Bank davası sanığı ’Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Mehmet Aydın’ın toplamda 88 bin 302 yıl hapisle cezalandırılması talep edildi. Kara kutu olduğu iddia edilen ve tutuksuz yargılanan Osman Naim Kaya yeniden tutuklandı.

Haber 25-09-24 13:42

Kiracıları olan adama sütyen giydirdiler, müzik açıp zorla oynattılar... Yetmezmiş gibi bir de işkence ettiler

Bursa'da eşiyle yaşadıkları evinin 1 odasını 4 bin liraya Mehmet Ö.'ye kiralayan Ozan Uyar'ın misafirleri kiracıyı rahatsız edince evden ayrılmak istedi. Parasını alıp gitmek isteyen Mehmet Ö.'nün başına gelmeyen kalmadı. Uyar, 'helalleşmek' için Mehmet Ö.'yü eve çağırdı. Uyar, kiracıya 2 arkadaşıyla işkence yaptı, babasına tokat atıp dövdürdü. Bununla da yetinmeyen Uyar, eşinin getirdiği kadın iç çamaşırlarını kiracıya giydirip, müzikle oynatıp görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

Haber 25-09-24 13:34

Türkiye’nin yatırım ve teknoloji hedefleri: Bakan Kacır, ABD'de stratejik görüşmeler gerçekleştirdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk teknoloji girişimlerinin dünyada oynadığı rolü güçlendirmeyi amaçladıklarını belirterek, Türkiye'yi teknoloji geliştirmenin merkez adreslerinden biri yapmakta kararlı olduklarını ifade etti.

Finans 25-09-24 11:30

Bir suç makinesi daha! Bu kez askerimizi şehit etti: 22 suç kaydı olmasına rağmen dışarıda geziyordu

Ümraniye'de kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz'ın suç kaydı kabarık bir sapık tarafından şehit edilmesi Türkiye gündemine oturdu. Bir benzer acı haber de bu kez Ordu'dan geldi. 18 Eylül'de dur ihtarına uymayan Adem Topçu, Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarparak şehit etti. Topçu'nun 22 suç kaydı olduğu tespit edildi. Sosyal medya paylaşımları ise yine görenleri şaşırtmadı.

Haber 25-09-24 11:27

Mehmet Şef öfkelendi: İyi niyetimizi suistimal mi ediyorsun? Bera'nın gözyaşları gündem oldu

MasterChef yarışmacıları şampiyonluğa giden yolda zaman zaman istedikleri kadar başarılı olamıyor. Bera istenen tabağı çıkaramayınca tabağını ocakta bıraktı. Mehmet Şef bu durumu affetmedi Bera ağladı. O anlar gündem oldu.

Magazin 25-09-24 11:20

Sonunda beklenen oldu! Bahar ve Evren'in öpüşme sahnesi sosyal medyayı salladı! Bahar dizisi gündemde

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı sevilen dizi Bahar yeni sezonuyla ekrana yeniden merhaba dedi. Dizinin her sahnesi çok konuşulurken Bahar ve Evren'in öpüşme sahnesi geceye adeta damga vurdu. Dizideki o anlara kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 25-09-24 09:16

Bahar Süreyya'sı Büşra Pekin değişimiyle yine gündem oldu! Sosyal medyada eski hali hatırlatıldı! 'Doktoruna ödül verilmeli'

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıktı. Yeni sezonun ilk bölümüyle izleyenlerinden tam almayı başaran diziye Başhekim Süreyya karakteriyle Büşra Pekin dahil oldu. Pekin'in yıllar içerisindeki değişimi yine sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 25-09-24 08:25

'Buralar tarlaydı, 3-5 ev vardı! Geldiğimde...' Ailesine küsüp evi terk etmişti! 47 yıl sonra döndü... Muhtarlığa koştu: Sevinç gözyaşları

Eskişehir’deki baba ocağından 47 yıl önce ayrılan Salih Dindar, hayırsever arkadaşı ve Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuş Açıkgöz sayesinde kardeşine kavuştu. Neredeyse yarım asır sonra ağabeyine gözyaşları içinde sarılan Mehmet Dindar, “Bundan sonra ayrılmak yok, ağabeyimi bırakmam artık” dedi. Salih Dindar ise "47 yıl önce buralar tarlaydı, 3-5 tane ev vardı. Ondan sonra ben yok oldum. Geldiğimde koskocaman mahalle olmuş. Bugün kardeşimle buluştum, gayet mutluyum" ifadelerini kullandı.

Haber 25-09-24 07:50

Sosyal medyadan ilan-ı aşk alınca aklı başından gitti: Maria Miles sandığı kadın asker 'Mehmet K.' çıktı

Sosyal medyada kadın fotoğrafı kullanan bir hesap, Hatay'da yaşayan depremzede Hilal Üner ile iletişime geçip ilan-ı aşk etti. Yemen'de görev yapan Amerikan ordusunda çavuş olduğunu söyleyen 'Maria Miles' isimli kullanıcı büyük bir ganimet ele geçirdiğini söyledi. Bunları duyan Hilal Üner, Miles'a istediği maddi desteği kargo ücreti adı altında yolladı. Ancak Miles sandığı kişi Mehmet K. çıktı. Mağdur Üner başkalarının da başı yanmasın diye uyardı.

Haber 24-09-24 09:57

'Uyduruk' denmişti! Mehmet Yalçınkaya'nın imza tabağının fiyatı ortaya çıktı!

MasterChef'in sevilen jüri üyesi başarılı şef Mehmet Yalçınkaya'nın "Okyanus" ismini verdiği imza tabağı eleştirilere neden olmuştu. Çok konuşulan imza tabağın fiyatı ortaya çıktı.

Magazin 24-09-24 09:18

Bakan Şimşek New York'ta yatırımcılar ile bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta Citibank'ın ev sahipliğindeki toplantılara katıldı. Bakan Şimşek, ekonomi programında kaydedilen ilerlemeleri ve gelecek döneme dair önceliklerini paylaştı.

Finans 24-09-24 09:16

Vatandaş operatör fiyatlarına tepki koyunca açıklama geldi! İnsan Hakları Bildirgesi'ni hatırlattı

Geçtiğimiz günlerde vatandaşlar operatör fiyatlarının neredeyse yüzde 300 zamlanmasına tepki göstermek için sosyal medyada paylaşımlarda bulunmuştu. Vatandaşların bu tepkisi sonrası bazı kurumlardan açıklama geldi. Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz, İnsan Hakları Bildirgesi yok sayılıyor diyerek tepki gösterdi.

Finans 23-09-24 15:29

Babası kim? Demet Evgar'lı Bahar dizisine yeni bir bebek geliyor!

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisinin heyecanla beklenen yeni sezonunda ön izleme yayınlandı. Yayınlanan sahnede Timur ve Bahar, oğulları Uras'ın baba olacağı öğrenildi. Dede olmayı kabul etmeyen Timur ise güldürdü.

Magazin 23-09-24 11:19

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın imza tabağı gündem oldu! Uyduruk, para vermem

MasterChef'in başarılı jüri üyelerinden biri olan ve yıllardır programda yorumlarıyla gündem olan başarılı şef Mehmet Yalçınkaya'nın deniz mahsülleriyle dolu imza tabağı eleştirilerin hedefi oldu. Kimsenin beğenmediği tabağa "Uyduruk." yorumları yapıldı.

Magazin 23-09-24 10:38

Masterchef'te kim elendi? Yudum Mehmet Şef'in istediği 'okyanus'u yapamadı... Çok şaşırdım

Masterchef'te eleme potasına son olarak Muratcan girmişti. Potada yer alan isimler Mehmet Şef'in tabağı olan "Okyanus"u hazırladı. Yudum istenen tabağı çıkaramayınca yarışmaya devam etti.

Magazin 23-09-24 10:29

Diyarbakır'da tartışma yaratan Gaffar Okkan kararı! DEM Parti ismini sildi, AK Parti'den tepki geldi

Diyarbakır'da Kayapınar Belediye Meclisi, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesi'nin ismini Barış Spor Kompleksi olarak değiştirdi. Söz konusu karar tepki çekerken, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak'tan da açıklama geldi. Ocak, Okkan'ın Diyarbakır halkının sevgisini kazanan önemli bir isim olduğunu belirterek, ismin değiştirilmesinin halkı derinden yaralayacağını ve kutuplaşmayı artıracağını ifade etti.

Haber 23-09-24 07:49

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: Anayasalarda asli kurucu irade halkın iradesidir”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum sosyal medya hesabından anayasalardaki asli kurucu irade konusu üzerine yazdığı bir makaleyi paylaştı.

Haber 22-09-24 15:13

S.Bükreş deplasmanında tribünlerde Mehmet Topal tezahüratları

Romanya ekibi Petrolul’un taraftarları Steau Bükreş deplasmanı sonrası Teknik Direktörleri Mehmet Topal’a tribünde sevgi gösterisinde bulundu.

Spor 22-09-24 13:42

Vergi vermekten kaçanlar dikkat: Maliye her taşın altın bakıyor... Kayıt dışı lüks yat satanlar radara girdi!

Kayıt dışı ile mücadelede büyük adımlar atılmaya devam ediliyor. Gelir İdaresi Başkanlığı, bununla mücadele için turizm bölgesindeki lüks harcamaları da yakından takibe aldı. Buna göre, lüks yat ve tekne satışlarını takibe alarak, 2021-2023 dönemindeki 1,4 milyar liralık kayıt dışı hasılatı ortaya çıktı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise konu ile ilgili X hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Finans 22-09-24 12:28