Mehmet Güneş Haberleri

Afişlerden görerek başladığı halterde Türkiye şampiyonu olan sporcu gözünü dünya şampiyonluğuna dikti

Mehmet Güneş: - "Önümüzde Yıldızlar Dünya şampiyonası var. İnşallah orada en güzel dereceyi elde edeceğiz. Onun için çok çalışıyorum" - Antrenör Zeki Tuncer: - "Sıkı bir antrenman sistemi uyguluyoruz. Sporcumuzun aile durumu da orta durumun altında. Beslenmesi biraz sıkıntılı ama ona rağmen mücadele ediyoruz"

Yurthaber

Başhekim Mehmet Emin Güneş'in acı günü

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mehmet Emin Güneş'in babası Mehmet Güneş son yolculuğuna uğurlandı

Haber

15 kilo altın valize zor sığdı

Eski ANAP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Güneş'in oğlunun düğününde davetliler takıyarışına girdi. Gecede yaklaşık 2 milyon TL tutarında takı takıldı.

Haber

Boğulma anı saniye saniye kaydedildi

Kilis’in Musabeyli ilçesinde gölete düşen çocuğu kurtarmak isterken hayatını kaybeden 2 kişinin boğulma anı, amatör kameralara saniye saniye yansıdı.

Yurthaber

Mehmet Güneş

Mehmet Güneş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Güneş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gölette can pazarı: Ağabey ile amca boğuldu

Musabeyli ilçesinde, sulama göletine düşen 9 yaşındaki çocuğu kurtarmak isteyen ağabeyi ile amcası boğuldu. Küçük çocuk, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Yurthaber

Örgütün 2 numaralı ismi öldürüldü

Tunceli’de Rabat Vadisi’nde öldürülen 7 PKK’lıdan Mehmet Güneş’in, örgütün Tunceli’deki 2 numaralı ismi olduğu belirtildi.

Yurthaber