Metin Arolat Haberleri

Cenk Eren'den Metin Arolat paylaşımı! Çoğu kişi aşılardan sonra... deyince doktorlardan mesaj yağdı | Covid aşısı kalp krizini tetikler mi?

'Dert Değil' şarkıcı ve klibiyle hafızalara kazınan Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı'nda sahne aldığı mekanda sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 52 yaşındaki Arolat yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ölümüyle sevenlerini yıkan Arolat'ın ardından Cenk Eren'in yaptığı aşı paylaşımı gündemde. "Covid aşısı kalp krizini tetikler mi?" sorusuna doktorlardan yanıt geldi.

Magazin 2024-09-22 08:17:43

Sahnede kalp krizi geçirerek vefat etmişti! Metin Arolat'ın sahnede son görüntüsü ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat sahne aldığı mekanda fenalaşarak hayatını kaybetti. 52 yaşındaki Arolat, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Metin Arolat'ın son sahne aldığı geceden görüntüler ortaya çıktı.

Magazin 2024-09-21 21:55:36

Metin Arolat'ın ölümünden sonra yapılan paylaşım olay oldu! Çok konuşulacak 'doktor' iddiası

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat'ın ani ölümü herkesi yasa boğdu. Ünlü ismin ölüm nedeni merak edilirken sahne aldığı otelde Metin Arolat'ı dinlemeye giden bir hayranı yaptığı paylaşımla olay bir iddia ortaya attı. Çok konuşulacak paylaşım "İhmal mi var?" sorusunu akıllara getirdi.

Magazin 2024-09-21 13:32:38

Arıların bal kalitesini artırmak için o yolu seçti! Şimdi 500 kilo bal üretiyor: 400 liradan satıyor

Bal üretimini artırmak isteyen bal üreticisi Metin Koç arıların yayılımına ve bal kalitesine katkı oluşturması için arı çiftliğinin önünde bulunan 2 dönüm alana lavanta dikti. Hobi olarak başladığı işte, kilosu 400 TL'den 500 kilo bal üretiyor.

Finans 2024-09-21 12:46:04
bal

Metin Arolat'ın cenazesini ablası teslim aldı! Konuşmakta zorlandı, gözyaşlarını tutamadı

90'lı yılların efsane ismi Metin Arolat Kadıköy'de sahne aldığı otelde şarkı söylediği sırada fenalaşarak hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu. Metin Arolat’ın cenazesi Adli Tıp Kurumundan ablası Fatoş Alkan tarafından alındı. Arolat’ın ablası gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 21-09-24 12:24

Daha günler önce nasıl ölümden döndüğünü anlatmıştı... Metin Arolat'ın son görüntüleri gündemde

1995 yılında 'Dert Değil' şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran Metin Arolat kısa sürede şöhreti yakalamıştı. Sahne hayatının yanı sıra yönetmenlik de yapan Arolat'ın ani ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Metin Arolat'ın Armağan Çağlayan'a konuk olduğu son görüntüleri de sosyal medyada yeniden gündem oldu. Arolat'ın günler önce ölümden döndüğü hikayesini anlatmasını da dikkat çekti.

Magazin 21-09-24 10:08

Demet Akalın'dan Metin Arolat'a son veda! 'Çok kızgınım...'

90'lı yılların efsane ismi Metin Arolat'ın ölüm haberi sanat dünyasını da yasa boğdu. Yakın arkadaşları taziye mesajları yayınlamaya başladı. Bu isimlerden biri de ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu. Akalın'ın Arolat'a son vedası yürekleri sızlattı.

Magazin 21-09-24 09:32

Sahnede fenalaşarak hayatını kaybetmişti! Metin Arolat'ın ölümünde korkunç iddia! 'Yine yapıyormuş, kalbi kaldırmadı'

1995 yılında 'Dert Değil' şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ve adını kısa sürede geniş kitlelere duyuran Metin Aralat, İstanbul Kozyatağı’nda sahnede şarkı söylerken bir anda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 52 yaşındaki şarkıcı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ünlü ismin acı kaybının ardından ölümüyle ilgili korkunç bir iddia gündeme geldi.

Magazin 21-09-24 07:40

SON DAKİKA| Ünlü şarkıcı Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti! Son anları kameraya böyle yansıdı

1995 yılında 'Dert Değil' şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran Metin Arolat kısa sürede şöhret basamaklarını tırmandı. Sahne hayatının yanı sıra yönetmenlik de yapan Arolat'tan üzen haber geldi. Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat sahne aldığı mekanda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Son anları kameraya yansıyan 52 yaşındaki Arolat, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Magazin 21-09-24 03:01

Metin Şentürk’ten esprili derbi yorumu

Ünlü sanatçı Metin Şentürk’ün yarın oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile ilgili sorulan sorulara verdiği esprili cevaplar herkesi güldürdü. Şentürk, "Derbinin VAR kayıtlarını ben inceleyeceğim” dedi.

Spor 20-09-24 14:35

Fenerbahçe’nin şikayetleri üzerine Galatasaray’dan sert cevap! Oyunları boşa çıkacak

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 7 ayrı kuruma şikayet etmesi hakkında açıklama yayınladı.

Spor 19-09-24 19:57

Fenerbahçe derbisi öncesi Icardi'den haber var!

Galatasaray, Süper Lig’in 6'ıncı haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Bir süredir sakatlığı bulunan Icardi, derbi öncesi takımla birlikte çalışmalara start verdi.

Spor 19-09-24 14:49

Erken seçim tartışmalarına Metin Külünk de katıldı! Tarih verip 'Baskı artar' dedi: Ekonomik uçuruma bu örneği verdi: '10 bin TL kahve parası veren şımarıklar'

Siyasette 'erken seçim' tartışması devam ederken AK Parti eski MKYK Üyesi Metin Külünk katıldığı canlı yayında açıklama yaptı. "2025'te ülke ekonomik olarak rahatlamazsa sandığın baskısı artar" diyen Külünk, ekonomi ve adalet konusundaki tartışmaların bitirilmesi gerektiğini ifade etti.

Haber 16-09-24 18:16

Gülşen'in paylaşımı sosyal medyada pek çok kadın tarafından paylaşıldı! 'Kızlarınıza sahip çıkın' diyen bir kesim var ülkede...

Ülkemizde yaşanan kadın cinayetleri artarak devam ederken ve Narin cinayeti de halen çözülememişken sosyal medyada yapılan paylaşımlar gündeme geliyor. Son olarak Gülşen'in paylaştığı bir metin sosyal medyada pek çok kadın tarafından paylaşıldı.

Magazin 16-09-24 07:36

Reddit hesabı nasıl açılır? Reddit'e nasıl kayıt olunur?

Online bir platform olan Reddit, kullanıcılara çeşitli konularda içerik paylaşımı yapabilecekleri bir alan sağlar. Dünyanın en büyük topluluk tabanlı internet sitelerinden biri olan Reddit’te fotoğraf, video, metin ve bağlantılar paylaşılabilmektedir. Her geçen gün büyüyen bu ağa üye olmak ve hesap oluşturmak için ise mail adresi ve birkaç bilgi yeterlidir.

Haber 15-09-24 16:11

Dolmuşçuların 'sıra' kavgası! Ayırmaya çalışırken... 1 ölü, 3 yaralı

Adana'da dolmuş şoförleri arasında sıra meselesi nedeniyle çıkan kavgada araya giren ve pompalı tüfekle vurulan Metin Zorluer hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Haber 14-09-24 17:37

Metin Öztürk: Hedefimiz 25. şampiyonluk

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Trendyol Süper Lig’de bu sezon 25. şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayarak, "Başkaları çakma 5. yıldızdan utanırken, biz gerçek 5. yıldızımızla taraftarımızla kucaklaşacağız" dedi. Öztürk ayrıca sarı-kırmızılıların geleceğini çöpe atmamaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Spor 13-09-24 17:58

Galatasaray efsanesi Metin Oktay kabri başında anıldı

Türk futbolunun ve Galatasaray’ın unutulmaz efsanesi ’Taçsız Kral’ lakaplı Metin Oktay, vefatının 33. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Spor 13-09-24 12:14

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yıldız göndermesi! ''Çakma 5 yıldız

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, sarı kırmızılı takımın transfer gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor 13-09-24 11:51

Hazırlık maçında Galatasaray'dan Esenler Erokspor'a farklı tarife! 8-3...

Galatasaray, milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Esenler Erokspor ile bir hazırlık maçı düzenledi. Florya Metin Oktay tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı sarı - kırmızılılar 8-3 kazandı.

Spor 08-09-24 20:41

Metin Lokumcu davasında karar! 13 polis beraat etti

Artvin'in Hopa ilçesinde 31 Mayıs 2011 tarihinde düzenlenen miting öncesi çıkan olaylarda hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu ile ilgili Trabzon'da görülen davanın bugünkü 14. duruşmasında karar çıktı. Aralarında dönemin Artvin İl Emniyet Müdürü Muhsin Armağan'ın da bulunduğu 13 polis hakkında mahkeme heyeti beraat kararı verdi.

Haber 06-09-24 19:13

MİT'ten operasyon! PKK/YPG sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi!

Son dakika: MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Metin Dinç'i, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde gerçekleştirdiği nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 05-09-24 10:53

1 Eylül'de yürürlüğe girdi: Ev sahibi ve kiracı arasında arabuluculuk dönemi başladı! 20 bin liralık kirayı 35 bin TL'ye çıkarmak istemişti: Yapamadı

Kira fiyatlarının yüksek olması nedeniyle ev sahibi ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklar gündemden düşmüyordu. Sürekli olarak mahkemelik olan iki taraf için 1 Eylül itibarıyla iki tarafı tek masada oturtacak arabuluculuk yöntemi başladı. Çözüm yöntemi daha bu hafta uygulanmaya başlasa da birçok kişi sorunlarını halledebildi. Türkiye Arabulucular ve Arabuluculuk Merkezleri (TURAMEP) Sözcüsü Dr. Umut Metin, alınan kararları açıkladı.

Finans 05-09-24 10:29

Yapay zekâ ile gerçek zamanlı görüntü nasıl oluşturulur? Yapay zekâ ile gerçek zamanlı görüntü oluşturma

Günümüzde grafik tasarım gibi alanlara yönelik teknik bilgi sahibi olmadan gerçek zamanlı görüntü oluşturmak için çeşitli yapay zekâ destekli araçları deneyimlenebilir. Bu araçlar genellikle metin türündeki komutlarla çalışırken kullanıcıların hazırladığı komutlara uygun olan görüntüyü anlık olarak hazırlar. Farklı alanlara yönelik anlık görüntü oluşturma sürecini pratikleştiren AI araçlarının nasıl kullanıldığının bilinmesi ise bu platformlardan verim alınmasını sağlar.

Haber 03-09-24 13:20

Erzurum'da evlat dehşeti! Takip etti, ikisine de kurşun yağdırdı

Erzurum'un Pasinler ilçesinde akşam saatlerinde Metin Karslı, babası Rayet Karslı ile birlikte yaşadığı Fatma K.'yı tabancayla katletti.

Haber 31-08-24 22:32

Eleman aramaktan bıktı! Çareyi bu ilanı yazmakta buldu

Sakarya'da işletmecilik yaptığı çay evine eleman bulmakta zorlanan Metin Ülker çareyi cama ilginç bir ilan asmada buldu. Çay evi işletmecisi Ülker, iş arayanlardan daha çok bu kez de hatıra fotoğrafı çektirmeye gelenlerin daha fazla olduğunu söyledi.

Haber 22-08-24 16:19

Tümer Metin'den Beşiktaş maçı sonrası çok konuşulacak iddia! ''Hem Fenerbahçe'den hem de Galatasaray'dan...

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Antalyaspor’u 4-2 mağlup etti. Ünlü yorumcu Tümer Metin, Beşiktaş'ın futbolunu beğendiğini söyleyerek flaş bir iddiada bulundu.

Spor 19-08-24 08:00

Beşiktaş yenilgisi sonrası Florya tesislerine giden Galatasaray taraftarının açtığı pankart olay oldu! Çare Terim

Turkcell Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray'ın Beşiktaş'a 5-0 yenilmesinin ardından bazı sarı kırmızılı taraftarlar soluğu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldı. Bir Galatasaray taraftarının açtığı 'Fatih Terim' pankartı ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 03-08-24 23:38

Galatasaray, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Turkcell Süper Kupa’da Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor 31-07-24 22:52

10 yıldır beraberlerdi! Aslıhan Malbora ayrılık kararı aldı

Ünlü oyuncu Aslıhan Malbora'nın 18 yaşından beri aşk yaşadığı Metin Temel ile evlenmesi beklenirken üzen haber geldi. Çiftin 10 yıllık aşklarının 4 ay önce bittiği öğrenildi.

Magazin 29-07-24 07:44

Özgür Özel tepki göstermişti! Metin Feyzioğlu’nun görev yeri değiştirildi

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'inci yıldönümünde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, havalimanında kendisini karşılamadığı gerekçesiyle Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'na tepki göstermişti. Bu olay sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Metin Feyzioğlu'nun görev yerinin değiştirildiği açıklandı.

Haber 27-07-24 16:18

AK Partili Metin Külünk’ten çok konuşulacak ‘Erdoğan’ yorumu: Sosyolojisi eriyor, haramla helal birbirine karışmış vaziyette!

AK Partili Metin Külünk son dönemlerde yaptığı dikkat çeken çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Külünk, "Türkiye'de Erdoğan sosyolojisi eriyor" diyerek, "AK Parti sosyolojisini 2023’te sokak eritti. Cevabını verdi ama Erdoğan’a sahip çıktı. 2024’ten sonra beyefendinin 'mesajı aldık' diyerek gereğini yapmasını bekledi. Şu anda iktidarda haramla helal birbirine karışmış vaziyette" şeklinde konuştu.

Haber 26-07-24 10:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı: 11 üniversitenin rektörü değişti…

Atama ve görevden almalarla ilgili kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine Halim Özçevik'i atadı. YÖK üyeliğine Prof. Dr. Metin Topcuoğlu atanırken, 11 üniversiteye de rektör ataması gerçekleştirildi. Türkiye'nin yeni Sudan Büyükelçisi ise Fatih Yıldız oldu.

Haber 26-07-24 07:45

'Andımız' paylaşımıyla gündem olmuş Sudan'a atanmıştı! Eski Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB Zabıta Müdürü oldu

Trabzon İl Emniyet Müdürü iken 'Andımız' paylaşımıyla gündem olan ve ardından Sudan'a atanan emekli polis Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde göreve başladı. Ekrem İmamoğlu'nun göreve verdiği Alper, İBB Zabıta Müdürlüğüne getirildi. Alper'in özel harekat polislerine yaptığı veda konuşmasında da 'Öğrenci Andı'na yer verdiği görüntüler çok konuşulmuştu.

Haber 24-07-24 15:13

Emirgan'daki villası icradan satışa çıkarılmıştı! Metin Şentürk'ün lüks villası için karar çıktı

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, eski eşi Fulya Kalkavan’a olan borcunu ödeyince Emirgan'daki lüks villası icradan satışa çıkarılmıştı. Teklif verme süresi 11 Temmuz'da son bulan villa için belirlenen muhammen bedel 62 milyon olarak belirlenmişti. O villa için karar çıktı.

Magazin 23-07-24 15:33

Özgür Özel'den Metin Feyzioğlu'na sert tepki: Büyükelçi olmasa ben ona diyeceğimi biliyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Özgür Özel, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü dolayısıyla gittiği KKTC'de Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ve büyükelçilik yetkilileri tarafından bir karşılama yapılmadığına dair rahatsızlığını belirtmişti. Özel, canlı yayında da sert söylemlerini sürdürdü. Özel, "Bize ne garezi var bilmiyorum. Büyükelçi olmasa ben ona diyeceğimi biliyorum da arabasında Türk bayrağı taşıyor" ifadelerini kullandı.

Manşet 21-07-24 22:43

Metin Akdülger veda etmişti! Engin Öztürk, Sandık Kokusu'nun başrol oyuncusu oldu! İşte iddialı rolü

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Uğur Yücel, Serkay Tütüncü, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can gibi isimlerin rol aldığı Sandık Kokusu'na bomba bir isim daha dahil oldu. Metin Akdülger'in yerine bakın hangi isim geldi.

Magazin 21-07-24 10:47

Erdoğan, Özel ve Bahçeli yemekte bir araya geldi! Özel, Feyzioğlu'na tepki gösterdi: Dışişleri Bakanlığına ileteceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve MHP lideri Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümünde Lefkoşa'da bir araya geldi. Törenin ardından liderler yemekte de buluştu. Özgür Özel'den kritik görüşmeye dair açıklama geldi. Özel Kıbrıs'tan ayrılmadan önce Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'na tepki göstererek gerekli şikayetleri Dışişleri Bakanlığına ileteceğini de belirtti.

Haber 20-07-24 16:21

DALL-E nedir, nasıl kullanılır? DALL-E ücretsiz mi?

Metin girdisini görüntüye dönüştürme özelliği olan DALL-E bir yapay zeka programı olarak OpenAI tarafından geliştirilmiştir. Bu yapay zeka aracına nasıl erişim sağlandığı merak edilir. Milyonlarca görüntüyü içeren bir veri tabanına sahip olan bu yapay zeka programını keşfetmek isteyen kişilere detaylı bilgi aktarılması için DALL-E kayıt, giriş ve kullanım aşamalarına değinilmelidir.

Haber 18-07-24 14:12

Resmi Gazete'de yayımlandı! Metin Kıratlı AYM üyesi oldu

Resmi Gazete'de yayımlandı. Anayasa Mahkemesi üyeliğine (AYM) Metin Kıratlı seçildi.

Haber 18-07-24 01:29

Yeni parti kuracağı iddia edilen AK Partili Metin Külünk'ten yanıt geldi

Geçtiğimiz günlerde partisine yönelik eleştirileriyle yeniden gündeme gelen AK Partili eski milletvekili Metin Külünk'ün parti kuracağı öne sürüldü. Külünk'ten iddiaya yanıt geldi.

Haber 09-07-24 15:33

Eski eşi Fulya Kalkavan ile mahkemelikti! Metin Şentürk'ün Emirgan’daki villası icradan satışa çıkarıldı! Muhammen bedeli...

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk’ün Emirgan’da bulunan lüks villası icradan satışa çıkarıldı. Şentürk'ün boşandığı eşi Fulya Kalkavan’ın alacaklı olduğu satış iki gün sonra gerçekleştirilecek. Şentürk'ün villası için belirlenen muhammen bedelin ise 62 milyon TL olduğu ortaya çıktı.

Magazin 09-07-24 12:59

Duygu Nebioğlu ikiziyle ilgili karar gündem olunca paylaştı! Benim hikayem bana aittir

Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu'nun bir de ikizi vardı. Sevgi Katkıcı'nın da dava ile Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlandı. Duygu Nebioğlu ise ikizine dair paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 07-07-24 13:39

Duygu Nebioğlu'dan sonra Sevgi Katkıcı da kanıtladı! Metin Akpınar’ın kızıymış

Metin Akpınar’ın DNA testiyle kızı olduğunu kabul ettiği Duygu Nebioğlu’nun bir de ikizi vardı. Sevgi Katkıcı’nın da DNA raporuyla Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Mahkemeye gelen rapor doğrultusunda Sevgi Katkıcı’nın Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti.

Magazin 07-07-24 08:13

AK Parti'den peş peşe asgari ücret ve emekli zammı isyanı! Mehmet Şimşek Türkiye'de yüksek demişti: 'Neyinize yetmiyor' der gibi dalga geçiyoruz

Hükümetin asgari ücrete ara zammı kapıyı kapatması geniş yankı uyandırdı. Bakan Mehmet Şimşek'in "Türkiye'de asgari ücret düşük değildir" sözleri de gündemdeki yerini koruyor. Dün AK Partili Metin Külünk'ün kendi partisine eleştirisi ses getirmişti. AK Partili Şamil Tayyar ise "Neden daha fazla artış yapılamadığını izah etmek ayrı, ‘size yeter, az değil’ demek ayrıdır. Çok açık, bu asgari ücret de yetmez, bu emekli maaşları da yetmez" sözleriyle gündem yarattı.

Finans 05-07-24 15:27

AK Partili Külünk pazara gitti, vatandaşa hak verdi! Partisine eleştirisi çok konuşulur

AK Parti'de 3 dönem İstanbul milletvekilliği yapan ve yönetim kurulu üyesi olarak da görev alan Metin Külünk, partisini ekonomi üzerinden eleştirisiyle dikkatleri üzerine çekti. Semt pazarı ziyaretinde bir emeklinin AK Parti isyanına yanıt veren Külünk "20 yıldır bizi omuzlarında taşıyan insanların derdine çare olamıyorsak, bu vatandaşlar sonuna kadar haklıdır" dedi.

Finans 04-07-24 15:37

O ilimizde su faturalarında indirim kararı! Emekli ve öğrenciler yararlanabilecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri, 65 yaş ve üzeri ile emeklilere yönelik su faturalarında yüzde 50, EYOF Sosyal Tesisleri'nde de emeklilere yüzde 20'lik indirim kararı aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Sezon başlamadan önce öğrencilere doğal gaz indirim kararını da alacağız" dedi.

Finans 30-06-24 11:26

Sandık Kokusu'nda beklenmedik ayrılık! Dizinin seyri değişecek

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Sandık Kokusu'nun sezon finalinde başrol oyuncularından Metin Akdülger diziden ayrılmıştı. Akdülger'in vedası izleyenleri üzerken Özge Özpirinçci'nin yeni partnerinin Ali Yağcı olmuştu. Dizide beklenmedik bir ayrılık daha yaşanacak...

Kulis 27-06-24 09:19

Beş yüz bin rakamla nasıl yazılır? TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dil bilgisi konuları arasında yazım kuralları özel bir öneme sahiptir. Bu kurallar, kelimelerin yazımından sayıların yazımına kadar birçok farklı konuyu kapsar. Özellikle bazı sayıların yazımında sıkça hatalar yapılmaktadır. Sayılar, bir metin içinde yazıyla da rakamla da ifade edilebilir. Ancak, tutar belirten sayılarda belirli kurallara uyulması gerekmektedir. Peki, beş yüz bin rakamla nasıl yazılır?

Egitim 25-06-24 19:40