Metin Milli Kimdir Haberleri

Ferdi Kadıoğlu'ndan ilk gol açıklaması! '' Hesabı açtım...''

Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, yeni takımıyla ilk golünü İngiltere Lig Kupası'nda attı. Milli futbolcu, attığı gol hakkında açıklama yaptı.

Spor 2024-09-19 17:22:11

Real Madrid efsanesinden Arda Güler'e övgü dolu sözler! ''Çok ilginç bir oyuncu...''

İspanya La Liga devi Real Madrid'in efsane isimlerinden Guti Hernandez, Arda Güler ile ilgili açıklamalarda bulundu. İspanyol futbolcu, milli futbolcunun performansı hakkında dikkat çeken sözler sarf etti.

Spor 2024-09-19 16:51:54

Fenerbahçe derbisi öncesi Icardi'den haber var!

Galatasaray, Süper Lig’in 6'ıncı haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Bir süredir sakatlığı bulunan Icardi, derbi öncesi takımla birlikte çalışmalara start verdi.

Spor 2024-09-19 14:49:03

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda sona eren İrfan Can Kahveci, tüm teklifleri elinin tersiyle iterek sarı-lacivertlilere imza atıyor...

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonuna sona erecek İrfan Can Kahveci ile anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertliler devre arasını beklemeyip milli yıldızla sözlü olarak el sıkıştı. İmzaların önümüzdeki haftalarda atılması bekleniyor.

Spor 2024-09-19 14:45:14

FIFA Dünya Sıralaması açıklandı! A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasındaki yerini korudu

FIFA, aylık olarak açıkladığı dünya sıralamasını bu ay da duyurdu. A Milli Futbol Takımı’nın, FIFA eylül ayı dünya sıralamasında 26. basamaktaki yeri değişmedi.

Spor 19-09-24 12:52

SON DAKİKA | Lübnan'daki siber saldırı sonrası gündemdeydi! MSB duyurdu: 'TSK’da sadece yerli ve milli sistemler kullanılıyor'

Son dakika haberi: İsrail’in Lübnan’daki çağrı cihazlarını ve telsizleri patlatması sonrasında TSK'nın ne gibi önlemler almış olduğu merak edilirken, Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetlerimizde, sadece yerli ve milli muhabere sistemleri ve yazılımlar kullanılıyor" denildi. Öte yandan kılıçlı yemin sonrası hakkında inceleme başlatılan teğmenlerle ilgili sürecin devam ettiği de açıklandı.

Haber 19-09-24 12:47

A Milli Takım'a yeni yıldız! Atakan Karazor'un vatandaşlık evrakları tamamlandı

A Milli Futbol Takımında gurbetçi oyuncuların çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Milli Takım havuzuna yeni oyuncular kazandırabilmek için yoğun çalışan TFF, son olarak sürpriz bir ismin vatandaşlık işlemlerini tamamladı.

Spor 19-09-24 10:25

400 okula yüzde 300 zam, 500 okula hayalet sınıf cezası! Milli Eğitim Bakanı Tekin duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, özel okulların yüksek kitap fiyatlarına ilişkin, "Yüzde 300 zam yapan 400 civarındaki özel okula gerekli cezalar verildi." dedi. Bakan Tekin, LGS sorusunun neden daha önce iptal edilmediğini de açıkladı.

Egitim 19-09-24 08:48

Ferdi Kadıoğlu'na 3 dakika yetti! Oyuna girdi, Brighton kariyerinin ilk golünü kaydetti

İngiltere Lig Kupası 3. Tur maçında Brighton, sahasında Wolverhampton'ı konuk etti. Yeni takımıyla ligdeki ilk maçına Ipswich Town karşısında çıkan Ferdi Kadıoğlu, Wolverhampton maçında yedekler arasında yer aldı. 82. dakikada oyuna dahil olan milli oyuncumuz, 85. dakikada Brighton kariyerinin ilk golünü attı.

Spor 18-09-24 23:45

İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Efsaneleri Del Piero'ya benzettiler ''Bir duyguyu yeniden canlandırdın''

Şampiyonlar Ligi açılış karşılaşmasında Juventus ile Psv kozlarını paylaştı. Kariyerinin ilk Devler ligi maçına çıkan Kenan Yıldız, mücadelenin 21. dakikasında takımını 1-0 öne geçirerek tarihe geçti. Milli futbolcu, attığı gol ile İtalya basınının gündemine oturdu.

Spor 18-09-24 17:18

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sürprizi! İtalyan devlerinin Galatasaray derbisinde gözleri onun üzerinde

Fenerbahçe'nin ve Türkiye Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu İsmail Yüksek'in, İtalya Serie A ekiplerinden Roma ve Atalanta'nın yakından takip ettiği iddia edildi. Hafta sonu oynanacak olan Galatasaray derbisinde scoutlar tarafından 25 yaşındaki orta sahanın gözlemleneceği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 18-09-24 16:29

UEFA Uluslar Ligi nedir, şampiyonu ne kazanıyor? UEFA Uluslar Ligi'nin formatı nasıl?

2020-2021 sezonunda formatı değiştirilen UEFA Uluslar Ligi kapsamında gerçekleştirilen karşılaşmalara 55 ayrı ülkenin milli takımları katılır. Bu organizasyonun Dünya Kupası ile ilişkili olduğu bilindiği için Uluslar Ligi şampiyonlarının nasıl belirlendiği açıklanmalıdır. Buna ek olarak ligi şampiyon olarak tamamlayan takımlara ne ödül verildiği de ele alınması gereken konular arasındadır.

Spor 17-09-24 18:51

Altay Bayındır'dan Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag'a göndermeli sözler! ''Benim için yeterli değil...'' Serzenişte bulundu!

Geçtiğimiz sezonun yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İngiliz basınına konuşan milli kaleci süre alamadığı için kulübe serzenişte bulundu.

Spor 17-09-24 17:17

Hardaliye tarifi: Hardaliye nasıl yapılır?

Son zamanlarda adı çok sık duyulan Hardaliye, Atatürk’ün zamanında milli içeceğimiz olmasını önerdiği bir içecektir. Kırklareli mutfağına özgü bir lezzettir ve ana maddesi siyah üzümdür. Hardaliyeyi hazır almak yerine kendi mutfağınızda da kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte Hardaliye tarifi!

Yemek 17-09-24 16:55

Milli futbolcu Doğan Alemdar ile ayrıldığı söylenmişti! Danla Bilic özel hayatı sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

YouTube'da çektiği videolar ile adını geniş kitlelere duyuran ünlü fenomen Danla Bilic son dönemde özel hayatıyla gündemde. Milli futbolcu Doğan Alemdar ile aşk yaşayan Bilic son olarak ayrılık iddialarıyla gündeme gelmişti. Ünlü fenomene bu iddialar sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 17-09-24 11:25

Bertuğ Yıldırım'ın geleceği hakkında sürpriz iddia! İspanyollar duyurdu...

Geçtiğimiz transfer döneminde Fransa'nın Rennes kulübünden İspanya La Liga ekiplerine kiralanan milli oyuncu Bertuğ Yıldırım hakkında İspanyol basınında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Spor 16-09-24 20:06

Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe ve Jose Mourinho itirafı! ''EURO 2024 sonrası...'' Brighton transferi sonrası ilk kez konuştu!

Fenerbahçe'den rekor bonservis bedeliyle Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, İngiliz basınına açıklamalarda bulundu. Milli oyuncunun Fenerbahçe ve Jose Mourinho hakkında yaptığı itiraf dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Spor 16-09-24 18:19

Erken seçim tartışmalarına Metin Külünk de katıldı! Tarih verip 'Baskı artar' dedi: Ekonomik uçuruma bu örneği verdi: '10 bin TL kahve parası veren şımarıklar'

Siyasette 'erken seçim' tartışması devam ederken AK Parti eski MKYK Üyesi Metin Külünk katıldığı canlı yayında açıklama yaptı. "2025'te ülke ekonomik olarak rahatlamazsa sandığın baskısı artar" diyen Külünk, ekonomi ve adalet konusundaki tartışmaların bitirilmesi gerektiğini ifade etti.

Haber 16-09-24 18:16

Makas atarak giderken hızla çarptı! Eski milli kürekçi hayatını kaybetti... Sürücünün serbest bırakılmasına aileden tepki

İstanbul'da meydana gelen kazada eski milli kürekçi Emre Başkan'ın ölümüne sebep olan otomobil sürücüsü, bilirkişi raporunda 'tam kusurlu' çıkarken adli kontrolle serbest bırakıldı. Bu karara Emre Başkan'ın ailesi tepki gösterdi. Başkan'ın babası, "MOBESE kameralarında kesin hatalı olduğu net ve açık şekilde belirgin, bilirkişi raporu da belli fakat hala elini kolunu sallayarak geziyor evladımın ölümüne sebep olan kişi" dedi.

Haber 16-09-24 17:49

Bakan Bolat açıkladı: Milli gelirde 1,2 trilyon dolara yükseldik

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "230 milyar dolar milli gelirden 1 trilyon 200 milyar dolara yükseldik, kişi başı 3 bin 600 dolar milli gelirden de 13 bin 300 dolara yükselmiştir" dedi.

Finans 16-09-24 13:57

Gülşen'in paylaşımı sosyal medyada pek çok kadın tarafından paylaşıldı! 'Kızlarınıza sahip çıkın' diyen bir kesim var ülkede...

Ülkemizde yaşanan kadın cinayetleri artarak devam ederken ve Narin cinayeti de halen çözülememişken sosyal medyada yapılan paylaşımlar gündeme geliyor. Son olarak Gülşen'in paylaştığı bir metin sosyal medyada pek çok kadın tarafından paylaşıldı.

Magazin 16-09-24 07:36

Beşiktaş karşısında kalesinde devleşti! Sosyal medya kaynıyor... Uğurcan Çakır mağlubiyeti tek başına engelledi!

Milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'de heyecan derbiyle devam etti. Trabzonspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, takımı on kişi kaldıktan sonra Beşiktaşlı oyunculara gol şansı tanımayarak yaptığı kurtarışlarla mağlubiyeti engelledi. Sergilediği performansla sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-09-24 22:05

Fenerbahçe milli aradan rekor kırarak döndü! Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti

Fenerbahçe, milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu oldu. Daha önce ligde oynadığı dört karşılaşmadan 10 puan toplayan sarı - lacivertliler rakibini 2-0 mağlup ederek puanını 13'e yükseltti. Jose Mourinho'nun öğrencileri maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Spor 15-09-24 18:13

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının henüz başında ortalık karıştı! ''Bu sezon bu lig bitmez...''

Fenerbahçe, milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 2. dakikasında, sarı-lacivertlilerin ceza sahasında yaşanan olayların ardından ev sahibi ekip penaltı bekledi. Yaşanan pozisyonun ardından verilmeyen penaltı kısa süre içerisinde gündem oldu.

Spor 15-09-24 17:39

Reddit hesabı nasıl açılır? Reddit'e nasıl kayıt olunur?

Online bir platform olan Reddit, kullanıcılara çeşitli konularda içerik paylaşımı yapabilecekleri bir alan sağlar. Dünyanın en büyük topluluk tabanlı internet sitelerinden biri olan Reddit’te fotoğraf, video, metin ve bağlantılar paylaşılabilmektedir. Her geçen gün büyüyen bu ağa üye olmak ve hesap oluşturmak için ise mail adresi ve birkaç bilgi yeterlidir.

Haber 15-09-24 16:11

Portekiz basını Kerem Aktürkoğlu'nun golünü konuşuyor! 'Türk Hava Yolları' göndermesi... Türk büyüsü ilk kez sahneye çıktı

Benfica kariyerine göz dolduran bir performansla başlayan Kerem Aktürkoğlu Portekiz basınını hayran bıraktı. Galatasaray'dan transfer olan milli futbolcu övgü dolu yorumlar aldı. Manşetlerde Kerem'in maçtaki şık golüne vurgu yapılarak "Türk büyüsü sahneye çıktı" dendi.

Spor 15-09-24 12:25

''Gördüğüm en iyi takım'' demişti... Galatasaray'ın 5-0'lık galibiyeti sonrası Mourinho gündemde!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Karadeniz ekibi, milli maç arasına girmeden önce kendi sahasında Fenerbahçe'ye de 5-0 yenilmişti. Sarı - lacivertlilerin Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Rizespor hakkındaki yorumları, sarı-kırmızılıların galibiyetinin ardından gündeme oturdu. İşte detaylar...

Spor 15-09-24 00:59

Arda Güler topa öyle bir vurdu ki... Bu sezon İkinci defa Real Madrid'e penaltı kazandırdı!

spanya La Liga'nın 5. haftasında Real Madrid deplasmanda Real Sociedad'ın konuğu oldu. Mücadelenin 57. dakikasında milli futbolcumuz Arda Güler ceza sahasından çektiği şutta, Real Sociedad'lı futbolcu topa eliyle müdahale etti ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Spor 14-09-24 23:52

Kerem Aktürkoğlu, Benfica kariyerine golle başladı! Ayağının tozuyla... Asisti Orkun Kökçü'den!

Galatasaray'dan Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz Ligi'nin 5. haftasında Benfica'nın Santa Clara'yı ağırladığı müsabakaya Orkun Kökçü ile beraber ilk 11'de başladı. Dakikalar 27'yi gösterdiğinde ise milli oyuncu ayağının tozuyla enfes bir gol kaydetti.

Spor 14-09-24 23:30

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan maç sonu dikkat çekici açıklamalar! Mourinho'ya gönderme: 'Negatif demek isterken...'

Galatasaray, milli maçların ardından Trendyol Süper Lig'e galibiyetle döndü. Sarı - kırmızılılar, sahasında Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Teknik Direktör Okan Buruk dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Buruk, "Mourinho, Galatasaray'a karşı pozitif ayrımcılık var demişti, siz ne söylersiniz?" sorusuna da yanıt verdi.

Spor 14-09-24 22:52

Galatasaray, Çaykur Rizespor'a adeta gol oldu yağdı! Sarı - kırmızılılar rakibini 5-0 mağlup etti

Galatasaray, milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Lige üçte üç yaparak başlayan sarı-kırmızılılar, sahadan 5-0'lık net bir galibiyetle ayrıldı. Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, bu sonuçla birlikte maç eksiğiyle puanını 12'ye yükseltti.

Spor 14-09-24 21:59

Gerçek sonradan anlaşıldı! Galatasaray attı Osimhen sevindi ama...

Galatasaray, milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Karşılaşmada Galatasaray'ın attığı ikinci golden sonra yaşananlar ilginç görüntülere sahne oldu.

Spor 14-09-24 20:53

Dolmuşçuların 'sıra' kavgası! Ayırmaya çalışırken... 1 ölü, 3 yaralı

Adana'da dolmuş şoförleri arasında sıra meselesi nedeniyle çıkan kavgada araya giren ve pompalı tüfekle vurulan Metin Zorluer hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Haber 14-09-24 17:37

Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig'deki ilk maçına çıkıyor! Hürzeler ilk 11 kararını verdi

Brighton'ın yeni gözdesi Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Lig 4. haft Ipswich Town karşılaşmasına yedek kulübesinde başlıyor. Genç teknik adam Fabian Hürzeler'in forma şansı vermesi durumunda milli oyuncu kariyerinin ilk Premier Lig maçına çıkmış olacak.

Spor 14-09-24 16:56

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Resmi Gazete'de yayımlandı! 3 bakan yardımcısı görevden alındı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de dikkat çeken görevden alma ve atama kararları mevcut. Bu kararlara göre, Milli Savunma Bakan Yardımcısı, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı görevden alındı.

Haber 14-09-24 00:12
msb

Arda Güler için servet! Liverpool öyle bir teklifle geliyor ki, hayır demek imkansız...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Real Madrid'in kapısını milli yıldızımız Arda Güler için çalmaya hazırlanıyor. Liverpool yıldız oyuncu için servet gibi bir teklif yapmayı planlıyor. İşte detaylar...

Spor 13-09-24 22:39

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro liderleriyle görüştü

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Ankara'da, Hamas Siyasi Büro liderleriyle, İsrail-Filistin arasında ateşkes müzakerelerindeki son durumu görüştü. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, MİT Başkanı Kalın'ın başkentte Hamas Siyasi Büro liderleriyle yaptığı görüşmede, İsrail-Filistin arasındaki ateşkes müzakerelerinde gelinen son nokta ve esir takası gibi konular ele alındı.

Haber 13-09-24 21:05

Metin Öztürk: Hedefimiz 25. şampiyonluk

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Trendyol Süper Lig’de bu sezon 25. şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayarak, "Başkaları çakma 5. yıldızdan utanırken, biz gerçek 5. yıldızımızla taraftarımızla kucaklaşacağız" dedi. Öztürk ayrıca sarı-kırmızılıların geleceğini çöpe atmamaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Spor 13-09-24 17:58

SON DAKİKA | LGS'de puanlar yeniden hesaplanıyor! MEB duyurdu: Öğrencilere yeni kayıt hakkı

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), puanların yeniden hesaplanacağını duyurdu. LGS’de mahkeme kararıyla iptal edilen fen bilimleri sorusunun ardından alınan kararla üst tercihlerine yerleşmeye hak kazanan öğrencilere ise yeni kayıt hakkı tanındı.

Egitim 13-09-24 15:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'özür' cevabı! 'Gezi olayları sebebiyle çıkıp özür dilemesi gereken...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Gezi olayları ile ilgili söylediği "Özür dilemeli" çıkışına yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gezi olayları sebebiyle çıkıp özür dilemesi gereken birileri varsa bunlar tabii ki demokrasiyi ve milli iradeyi savunanlar değildir. Bu hadisede asıl özeleştiri vermesi gerekenler, haftalarca sokakları ateşe, kaosa, gerileme, kargaşaya boğanlardır" ifadelerini kullandı.

Haber 13-09-24 15:48

Aşk tatilinden yeni dönmüşlerdi! Danla Bilic ve 9 yaş küçük sevgilisi Doğan Alemdar'dan beklenmedik hamle! Kafalar karıştı

Sosyal medya fenomenlerinin en popülerleri arasında yer alan Danla Bilic, yakın arkadaşı Ala Tokel gibi gönlünü kendisinden yaşça küçük milli futbolcuya kaptırmış Doğan Alemdar ile aşk tatilinde görüntülenmişti. Ünlü çiftin son hamlesi herkesi şaşırttı.

Magazin 13-09-24 14:58

Galatasaray efsanesi Metin Oktay kabri başında anıldı

Türk futbolunun ve Galatasaray’ın unutulmaz efsanesi ’Taçsız Kral’ lakaplı Metin Oktay, vefatının 33. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Spor 13-09-24 12:14

Antalyasporlu Samudio: Arda Güler sıra dışı kaliteye sahip

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Paraguaylı forvet oyuncusu Braian Samudio, Çaykur Rizespor döneminde teknik direktörlüğünü yapan Okan Buruk'un çalıştığı hocalar arasında en farklı kişi, İsmail Kartal'ın ise çok fazla taktik çalıştıran, kalitesini göstermeye çalışan bir hoca olduğunu kaydetti. Samudio, Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler'in sıra dışı kaliteye sahip olduğunu vurguladı.

Spor 13-09-24 11:55

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yıldız göndermesi! ''Çakma 5 yıldız

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, sarı kırmızılı takımın transfer gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor 13-09-24 11:51

Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Transferin kapanmasına artık saatler kaldı...

Transfer döneminin bitmesine saatler kala Süper Lig ekibi Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı hamlesi geldi. Şu ana kadar hiçbir takımla anlaşma sağlayamayan Yusuf Yazıcı ile telefonda görüşen Şenol Güneş, milli oyuncuyu Trabzon'da görmek istediğini söyledi.

Spor 13-09-24 09:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taha Akgül’ü kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül’ü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

Spor 13-09-24 08:53

TFF'den yabancı kuralı açıklaması! Ceyhun Kazancı: ''Sınırsız yabancı olsa bile...''

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu Ceyhun Kazancı, yabancı kuralıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor 12-09-24 19:30

Konyaspor'un golcü oyuncusu Umut Nayir'e staj yeri bulundu! ''Avukat olabilmem için staj yapmam lazım

Kariyerine Konyaspor'da devam eden milli futbolcu Umut Nayir, bir yandan da eğitim hayatını sürdürüyor. Okuduğu Hukuk Fakültesinden mezun olan Umut Nayir, avukatlığa ilk adım olan stajyerlik için çağrıda bulundu ve iş yeri aradığını söyledi.

Spor 12-09-24 14:17

Benfica ile 1 dakika bile sahaya çıkmayan Kerem Aktürkoğlu için Premier Lig iddiası!

Galatasaray'dan Benfica'ya 12 milyon Euro karşılığında transfer olan Kerem Aktürkoğlu, milli formayla hat-trick yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Henüz Benfica ile maça çıkmayan Kerem için Premier Lig takımları şimdiden sıraya girdi.

Spor 12-09-24 13:43