Metin Milli Oldu Mu Haberleri

Beşiktaş karşısında kalesinde devleşti! Sosyal medya kaynıyor... Uğurcan Çakır mağlubiyeti tek başına engelledi!

Milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'de heyecan derbiyle devam etti. Trabzonspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, takımı on kişi kaldıktan sonra Beşiktaşlı oyunculara gol şansı tanımayarak yaptığı kurtarışlarla mağlubiyeti engelledi. Sergilediği performansla sosyal medyada gündem oldu.

Spor 2024-09-15 22:05:44

Fenerbahçe milli aradan rekor kırarak döndü! Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti

Fenerbahçe, milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu oldu. Daha önce ligde oynadığı dört karşılaşmadan 10 puan toplayan sarı - lacivertliler rakibini 2-0 mağlup ederek puanını 13'e yükseltti. Jose Mourinho'nun öğrencileri maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Spor 2024-09-15 18:13:35

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının henüz başında ortalık karıştı! ''Bu sezon bu lig bitmez...''

Fenerbahçe, milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 2. dakikasında, sarı-lacivertlilerin ceza sahasında yaşanan olayların ardından ev sahibi ekip penaltı bekledi. Yaşanan pozisyonun ardından verilmeyen penaltı kısa süre içerisinde gündem oldu.

Spor 2024-09-15 17:39:14

Arda Güler topa öyle bir vurdu ki... Bu sezon İkinci defa Real Madrid'e penaltı kazandırdı!

spanya La Liga'nın 5. haftasında Real Madrid deplasmanda Real Sociedad'ın konuğu oldu. Mücadelenin 57. dakikasında milli futbolcumuz Arda Güler ceza sahasından çektiği şutta, Real Sociedad'lı futbolcu topa eliyle müdahale etti ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Spor 2024-09-14 23:52:33

Galatasaray, Çaykur Rizespor'a adeta gol oldu yağdı! Sarı - kırmızılılar rakibini 5-0 mağlup etti

Galatasaray, milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Lige üçte üç yaparak başlayan sarı-kırmızılılar, sahadan 5-0'lık net bir galibiyetle ayrıldı. Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, bu sonuçla birlikte maç eksiğiyle puanını 12'ye yükseltti.

Spor 14-09-24 21:59

Gerçek sonradan anlaşıldı! Galatasaray attı Osimhen sevindi ama...

Galatasaray, milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Karşılaşmada Galatasaray'ın attığı ikinci golden sonra yaşananlar ilginç görüntülere sahne oldu.

Spor 14-09-24 20:53

Hamdi Alkan emekli maaşını 'iyi para' diyerek açıkladı! Ünlü sunucu kahkahayı bastı! 'Yetiyor mu?' diye sorunca...

Özel hayatı ve rol aldığı yapımlardaki başarısı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan bu defa açıklamalarıyla gündeme geldi. Alkan, Ekol TV'de yayınlanan Zeliha Saraç'ın sunduğu Kafa Kafaya programının konuğu oldu. Alkan canlı yayında emekli olduğu ve aldığı emekli maaşını açıklayınca bomba anlar yaşandı.

Magazin 13-09-24 10:26

Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın şehit olduğunu açıkladı. Zeytindalı Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yaşayan annesi Döndü Çapan ile Isparta'da oturan eşi Makbule Çapan’a acı haber verildi.

Haber 11-09-24 22:48

Barcelona'nın yıldızı Raphinha karısıyla pozuna 'paranın gücü' yorumu gelince dayanamadı! Yanıtı olay oldu

Barcelonalı yıldız Raphinha, Brezilya'nın bu ay Ekvador ve Paraguay'a karşı oynayacağı maçlarda forma giyemeyince milli maç arasında eşi Natalia Rodrigues ile birlikte sahile gitmeye karar verdi. Sahilde eşiyle pozlarını paylaşan yıldıza yüz binlerce beğeni gelirken kullanıcılardan birinin 'paranın gücü' yorumu Raphinha'yı kızdırdı.

Magazin 11-09-24 17:11

Eski Bakan Hulusi Akar'ın eğitim ile ilgili sözleri gündem oldu! Eğitimin amacı bilgi değil Allah korkusudur

Eski Milli Savunma Bakanı ve AK Partili milletvekili Hulusi Akar'ın eğitim ile ilgili yaptığı açıklama gündem oldu. Katıldığı bir etkinlikte Akar, "Eğitimin amacı ne? Eğitim bilgi değil arkadaşlar. Bilgi üniversitede oluyor, meslekte oluyor. Eğitimin amacı bir Allah korkusu, iki kuldan utanma..." dedi.

Haber 10-09-24 22:09

Müjdeyi verdi! Hayranları sevinçten havaya uçtu... VakıfBank'ta yeni kaptan Zehra Güneş oldu!

Gabi Guimaraes ile yollarını ayıran VakıfBank'ta yeni kaptan belli oldu. Sarı-siyahlı kulüp, altyapıdan yetişen milli voleybolcu Zehra Güneş'i kaptanlığa getirildiğini duyurdu.

Spor 09-09-24 19:04

Milli basketbolcuyu öldüren kaza nasıl oldu? İlkan Karaman'ın son anları... Aracın fotoğrafı ortaya çıktı: Alkol detayı

Milli basketbolcu İlkan Karaman'ın ani ölümü sevenlerini ve spor camiasını yasa boğdu. 34 yaşındaki Karaman'ın son anlarına ait ve kazanın nasıl yaşandığıyla ilgili yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. Arkadaşlarıyla benzin istasyonuna gelen ve buradaki kaldırımda bekleyen Karaman, alkollü sürücünün kurbanı olmuş. Öte yandan Karaman'ı hayattan koparan aracın fotoğrafı da servis edildi.

Spor 09-09-24 07:25

Hazırlık maçında Galatasaray'dan Esenler Erokspor'a farklı tarife! 8-3...

Galatasaray, milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Esenler Erokspor ile bir hazırlık maçı düzenledi. Florya Metin Oktay tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı sarı - kırmızılılar 8-3 kazandı.

Spor 08-09-24 20:41

Narin’in akrabası olay oldu! Herkes susturuluyor mu? ‘Yalan konuşun tamam mı’ dedi...Yumruk yedi

18 gündür kayıp olan Narin Güran, bugün sabah 08.45 sularında evinden 1 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz deresinde üzeri taş ve ağaç dallarıyla kapalı bir şekilde bulunmuştu. Bulunmasının ardından otopsisi yapılmak üzere hastaneye götürülen Narin için akrabaları Adli Tıp önünde toplandı. Cenazede bir kadının öfkeyle ‘Yalan konuşun tamam mı’ demesi sosyal medyada gündeme oturdu.

Haber 08-09-24 18:11

Milli basketbolcu, alkollü sürücü kurbanı oldu! İlkan Karaman, kaldırımda beklerken, aracın altında kalarak hayatını kaybetti...

34 yaşındaki milli basketbolcu İlkan Karaman, trafik kazasında hayatını kaybetti. Öğrenilen bu acı haber sonrası spor dünyasında büyük üzüntü yaşandı. Alkollü olduğu belirlenen bir sürücünün kaldırıma çıkmasıyla aracın altında kalan Karaman, olay yerinde hayatını kaybetti.

Spor 08-09-24 12:24

Milli voleybolcu İlkin Aydın'ın yaptığı paylaşım gündem oldu! Mustafa Kemal’in askerleriyiz

Galatasaray'ın milli oyuncusu İlkin Aydın, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 07-09-24 23:28

Luis Suarez, milli takımdan emekli oldu

Uruguaylı futbolcu Luis Suarez, Paraguay ile oynadıkları karşılaşmanın ardından milli takım kariyerini sonlandırdı.

Spor 07-09-24 15:27

A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi ilk maçında Galler ile berabere kaldı!

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4.Grup açılış maçında Cardiff City Stadyumu'nda Galler'e konuk oldu. Kırmızı kart görüp 10 kişi kaldığımız mücadeleyi golsüz beraberlikle tamamladık. Bu sonuçla birlikte turnuvaya 1 puanla başlayan Ay-yıldızlılar, bir sonraki maçta İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda İzlanda'yı konuk edecek.

Spor 06-09-24 23:44

Türkiye - İzlanda maçının hakemi Enea Jorgji oldu

A Milli Futbol Takımı’nın, İzlanda ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında Arnavutluk Futbol Federasyonu’ndan Enea Jorgji düdük çalacak.

Spor 06-09-24 15:25

Fenerbahçe'nin Milli stoperi Samet Akaydın'a Lokomotiv Moskova talip oldu! Avrupa Ligi kadrosuna yazıldı ama...

Fenerbahçe'nin milli stoperi Samet Akaydın'a sürpriz talip çıktı. Rus ekibi Lokomotiv Moskova, geçen sezonu Yunanistan'da kiralık geçiren milli oyuncuyla yakından ilgilendiği öne sürüldü.

Spor 05-09-24 21:19

MSB acı haberi duyurdu! Piyade Binbaşı Osman Ayan şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Harekat bölgesinde kalp krizi şüphesiyle hastaneye sevk edilen P. Bnb. Osman Ayan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Haber 04-09-24 19:00

Kayıp Narin'in amcasının sildiği telefon görüşmeleri ortaya çıktı! O soruya verdiği yanıt dikkat çekti: Şüphelendiğiniz kimse yok mu?

Narin'den iki haftadan uzun süredir haber alınamıyor. Amcası muhtar Salim Güran'ın tutuklanmadan önce, gözaltına alındığında, telefon kayıtlarını özel bir uygulamayla sildiğinin ortaya çıkması akıllara soru işaretleri getirmişti. Şimdiyse silinen telefon görüşmesi kayıtları ortaya çıktı! Kayıtlarda amca Salim Güran'ın "Köyde bunu yapabilecek biri var mı?" sorusuna verdiği yanıt dikkat çeken detaylardan oldu.

Haber 04-09-24 09:04

Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya gitti! Bonservis bedeli belli oldu...

Galatasaray, transferde hareketli bir gün geçiyor. Son olarak Napoli'nin golcüsü Victor Osimhen'i kadrosuna katan sarı - kırmızılılar, bu sefer de çarpıcı bir ayrılık yaşadı. Portekiz devi Benfica, Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nu renklerine bağladı. İşte detaylar...

Spor 02-09-24 18:21

Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızını milli takıma davet etti!

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Sivasspor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası konuşan Nihat Kahveci'nin milli takım sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 02-09-24 13:42

SON DAKİKA: A Milli Takımımız'ın Galler ve İzlanda maçı öncesi aday kadrosu açıklandı! Montella 3 ismi ilk kez çağırdı

Son dakika... UEFA Uluslar B Ligi'nde Galler ve İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takımımız'da mücadeleler öncesi aday kadro belli oldu. Montella 3 ismi ilk kez kadroya davet etti. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 16:36

Real Madrid'de Arda Güler'e 4 dakika yetti! Oyuna girdi, beraberlik golü geldi

İspanya La Liga'da 3. hafta mücadelesinde Real Madrid, deplasmanda Las Palmas'a konuk oldu. Karşılaşmaya yedek soyunan Arda Güler 64. dakikada oyuna dahil oldu. Oyuna girer girmez Milli oyuncumuz takımına penaltı kazandırdı.

Spor 30-08-24 00:17

Fenerbahçe'den rekor bedelle Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun en iyi sol bek tercihi gündem oldu!

Milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den rekor bedelle Premier Lig kulübü Brighton'a transfer olmuştu. İngiliz ekibinin yeni gözdesi son dönemde sosyal medyada popüler olan bir akıma katıldı. Yıldız futbolcunun "gelmiş geçmiş en iyi bekler" kıyaslamasındaki tercihleri dikkatleri çekti. Video sosyal medyada kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü.

Spor 29-08-24 18:38

Milli futbolcu Salih Özcan, kiralık olarak Wolfsburg'a transfer oldu

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Salih Özcan, bir başka Alman ekibi Wolfsburg'a kiralık olarak transfer oldu.

Spor 29-08-24 09:15

Emeklilik sistemi değişiyor mu? Reform haberleri gelmeye başladı! İşte yeni sistem için konuşulanlar…

Milyonlarca çalışan emekli olacağı günü şartları merak ederken emeklilik sistemi ile ilgili reform çalışmalarının da başladığı öğrenildi. Yeni düzenlemede en çok merak edilen konuların başında ise prim gün sayısı ve yaşta değişikliğe gidilip gidilmeyeceği soruları oldu. Uzmanlar ise emeklilik sisteminde reformla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte emeklilik sisteminde beklenen reformun detayları…

Finans 29-08-24 07:54

Ferdi Kadıoğlu'nun transferinde sürpriz detay! Eski takımına da para ödendiği ortaya çıktı

Fenerbahçe’nin ve Türk futbolunun son yıllarda yükselen değeri Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli kulüpte birçok mevkide görev yapması, gelişimi ve istikrarıyla Premier Lig’e adım attı. Ferdi, Fenerbahçe’de 200’den fazla maça çıkarken milli takımın da değişmez ismi oldu. Bu transferden 30 milyon Euro nakit kazanan Fenerbahçe'nin yaptığı anlaşma gereği 3.5 milyon Euro daha başka takıma ödendi.

Spor 28-08-24 16:42

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan dikkat çeken 'Atatürk' mesajı!

Tüm yurtta Türk milletinin kahramanlığını ve bağımsızlık mücadelesini simgeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı yaklaşırken, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Daha önceki milli bayramlarda, anma mesajlarında ve Cuma hutbelerinde Atatürk'ü anmadığı gerekçesiyle eleştirilen Erbaş'ın '30 Ağustos' paylaşımı gündem oldu.

Haber 26-08-24 14:07

Çiçek aşısı Türkiye'de en son ne zaman yapıldı? En son kaç doğumlular çiçek aşısı oldu? Çiçek aşısı hâlâ yapılıyor mu?

Geçmişte, çiçek hastalığı nedeniyle çiçek aşısı rutin aşı takviminde yer alırdı. Ancak, 1980 yılında çiçek hastalığının dünya genelinde yok edilmesiyle birlikte bu aşı, rutin uygulamadan kaldırıldı. Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ), maymun çiçeği virüsü (mpox) konusunda alarm vermesiyle birlikte, çiçek aşısının geçmişi yeniden araştırılmaya başlandı.

Haber 25-08-24 22:47

Ferdi Kadıoğlu transferi Avrupa basınında! Juventus, United, Dortmund... Jose Mourinho, Premier Lig'e kaptırdı!

Son yıllarda Fenerbahçe'de ortaya koyduğu performansla dünya futbolunda tüm dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, Milli takım formasıyla Euro 2024'te de yaptıklarıyla gözleri üzerine çekmeyi başardı. Fenerbahçe ile Brighton'ın arasında süren uzun pazarlıkların ardından anlaşma sağlanınca dün akşam İngiltere'ye uçtu. Sağlık kontrolünden geçecek olan 24 yaşındaki futbolcunun transferi İngiliz ve Avrupa basınında gündem oldu.

Spor 24-08-24 13:41

Ferdi Kadıoğlu İngiltere'ye uçtu! Transfer detayları belli oldu: İşte kazanacağı ücret

Son günlerin en çok konuşulan transfer söylentisi gerçekleşmek üzere. Fenerbahçeli genç yıldız Ferdi Kadıoğlu İngiltere'ye uçtu. Brighton'la el sıkışması beklenen milli yıldızın kazanacağı ücret de netleşti. Öte yandan Fenerbahçe'den de resmi açıklama geldi.

Spor 23-08-24 20:54

Survivor şampiyonu Ogeday'dan 'enflasyon' itirafı! 2022'de ben giderken dolar 11-13'tü geldiğimde...

Survivor All Star'ın şampiyonu Ogeday Girişken katıldığı bir yayında samimi açıklamalarda bulundu. Ogeday "Survivor'da bir süre enflasyondan uzak kalınca döndüğünde şok olduğun oldu mu?" sorusuna yanıt verdi.

Magazin 21-08-24 13:53

MSB’den acı haber: 1 asker şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaşananları aktarmaya devam ediyor. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Piyade Çavuş, şehit oldu.

Haber 20-08-24 17:58

Hakem Mehmet Türkmen, Beşiktaş maçına damga vurdu! Ebrar Karakurt'u çileden çıkardı... Kim Milyoner Olmak İster detayı gündem oldu

Hakem Mehmet Türkmen, dün akşam oynanan Beşiktaş-Antalyaspor maçında en çok konuşulan isim oldu. Maç boyunca aldığı kararlarla siyah-beyazlıları kızdıran hakeme bir tepki de milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan geldi. Öte yandan hakem Türkmen'in yıllar önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldığı ortaya çıktı.

Spor 19-08-24 09:12

U20 Kadın Milli Voleybol Takımı, Avrupa şampiyonu oldu!

Türkiye 20 Yaş Altı Kadın Milli Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nın finalinde İtalya'yı 3-2 yenerek şampiyon oldu.

Spor 17-08-24 20:49

Faiz kararına günler kaldı: Gözler Merkez Bankası'na çevrildi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu toplantısını Başkan Fatih Karahan'ın Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'na katılması nedeniyle erkene çekmişti. 20 Ağustos Salı günü açıklanacak olan faiz kararı merak konusu oldu. Reuters anketine katılan ekonomistler ne dedi? Faiz indirimi bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Finans 16-08-24 15:19

Hareket kabiliyeti kısıtlanmıştı: 'Yapamazsın' diyenlere inat 109'dan 84 kiloya düştü! Hayatı değişti

Kocaeli'de Anne Şehir Merkezi'nde profesyonel diyetisyen desteği alan 48 yaşındaki kadın, kilo vermesini zorlaştıran rahatsızlıklarına rağmen 109 kilodan 84 kiloya indi. Kilosu sebebiyle hareket kabiliyeti kısıtlandığını söyleyen Hanife Keskin, "İlk başladığımda çevremden inancımı kırmak isteyenler oldu, 'İşin yok mu? Yapamazsın, başaramazsın' dediler. Ama benim hayatım çok değişti" dedi.

Kadin 12-08-24 15:16

Teşekkürler Filenin Sultanları! A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya'ya mağlup oldu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı 4. tamamladı

Son dakika... A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024'ün bronz madalya mücadelesinde Brezilya'yla karşı karşıya geldik, Filenin Sultanları rakibine 3-1 mağlup olarak Paris Olimpiyatları'nı 4. tamamladı. İşte detaylar...

Spor 10-08-24 20:08

12 terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında Irak’ın kuzeyinde 12 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. Ayrıca yine Irak'ın kuzeyinde 1 terörist de teslim oldu.

Haber 09-08-24 13:15

Yükseliş trendi varken 'üretim durdu' iddiası! Darphaneden, Cumhuriyet ve gram altın için açıklama geldi

Son zamanlarda altındaki yükseliş vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, Cumhuriyet ve gram altın için ortaya atılan iddialar gündem oldu. Herkes "Üretim durdu mu?" sorusuna yanıt ararken, konuyla ilgili açıklama Darphane'den geldi.

Haber 09-08-24 12:00

Egonu tek başına bir ordu gibi! 24 sayı atarak Filenin Sultanlarını yarı finalde saf dışı bıraktı! Robot bu kesin

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarı finalde İtalya'ya 3-0 mağlup oldu. Her maç olduğu gibi bu maçta da İtalya'nın en iyi oyuncusu olan Egonu toplamda 24 sayı üreterek yarı finale damga vurdu. Egonu'nun bu performansı sonrası sosyal medyada Türk taraftarlar isyan bayrağı açtı...

Spor 08-08-24 22:59

Enflasyon Raporu’nun geleneği oldu! 500 TL’lik banknot geliyor mu? Karahan’dan yanıt

500 liralık banknot ihtiyacı piyasada günden güne artarken Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan konuya son noktayı koydu. Üçüncü Enflasyon Raporu toplantısında konuşan Karahan bir önceki açıklamasını anımsatarak henüz bir gelişme olmadığını da teyit etmiş oldu. İşte Karahan’ın 500 TL kağıt para basımı için söylediği sözler…

Finans 08-08-24 13:21

Tayvanlı rakibine yenilen boksör Esra Yıldız Kahraman'dan cinsiyet tartışmalarına X işaretiyle gönderme! Dünyada gündem oldu

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli boksörümüz Esra Yıldız Kahraman, yarı finalde Tayvanlı Lin Yu Ting'e kaybederek bronz madalya kazandı. Kahraman, müsabakanın ardından "X kromozomu" işareti yaparak rakibi hakkındaki cinsiyet tartışmalarına gönderme yaptı. Kahraman'ın hareketi tüm dünyada da gündem oldu.

Spor 08-08-24 00:02

5-0 öndeyken tuşla mağlup oldu! Milli güreşçi Zeynep Yetgil şanssız şekilde elendi

Milli güreşçi Zeynep Yetgil, Hintli rakibi Antim Panghal'ı 10-0 teknik üstünlükle yenerek, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde ise Alman rakibi Annika Wendle karşısında büyük avantaj yakalamasına rağmen maçı tuşla kaybetti.

Spor 07-08-24 13:33

Furkan Korkmaz sözleşmeyi imzaladı! Artık Monaco forması giyecek

Milli basketbolcu Furkan Korkmaz'ın yeni adresi belli oldu. Korkmaz, Fransız takımı Monaco Basket ile sözleşme imzaladı.

Spor 07-08-24 13:09

SON DAKİKA | MSB acı haberi duyurdu! Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamayla Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde, arama-tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp'in şehit olduğunu duyurdu.

Haber 07-08-24 12:37