Milletvekilleri Yemin Toreni Haberleri

Diplomasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden almıştı! Ebru Eroğlu dahil 4 teğmenin ifadesi alındı

Kara Harp Okulu'nun yemin töreninde mezun olan teğmenlerin gerçekleştirdiği kılıçlı yemin töreniyle ilgili gelişmeler devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı görüntülerle ilgili inceleme başlatıldığını açıklamıştı. Son olarak dönem birincisi Teğmen Ebru Eroğlu ile üç teğmenin daha ifadesinin alındığı belirtildi.

Haber 2024-09-25 09:29:24

SON DAKİKA | Lübnan'daki siber saldırı sonrası gündemdeydi! MSB duyurdu: 'TSK’da sadece yerli ve milli sistemler kullanılıyor'

Son dakika haberi: İsrail’in Lübnan’daki çağrı cihazlarını ve telsizleri patlatması sonrasında TSK'nın ne gibi önlemler almış olduğu merak edilirken, Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetlerimizde, sadece yerli ve milli muhabere sistemleri ve yazılımlar kullanılıyor" denildi. Öte yandan kılıçlı yemin sonrası hakkında inceleme başlatılan teğmenlerle ilgili sürecin devam ettiği de açıklandı.

Haber 2024-09-19 12:47:52

Hindistan'da yapışık gözlü doğan keçi tüm köyü heyecanlandırdı! Görmek için uzun kuyruklar oluştu... Bunun uzaylı olduğuna yemin edebilirim

Yapışık gözlerle doğan bir keçi yavrusu, Hindistan'daki yerel halkı heyecanlandırdı. Köy halkı bir uzaylı bulduklarını düşünerek keçi yavrusunu görebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Keçi yavrusuna ait görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca gündem yarattı.

Trend 2024-09-19 10:47:23

Aile meclisine o da çağrıldı! Tavşantepe imamı hakkında Diyanet harekete geçti: Narin öldürüldükten sonra Kur'an'a el bastırılmış

Narin'in öldürüldüğü Tavşantepe köyünde gözaltına alınan ve hakkında ciddi iddialar öne sürülen imam R.K. hakkında yeni gelişme yaşandı. Türkiye Narin'den güzel haber gelmesini umarken aile üyelerinin bir araya geldiği biliniyordu. İddiaya göre imamın da katıldığı aile meclisi toplantısında Kur'an'a el bastırılarak Narin hakkındaki sessizliğin korunması üzerine yemin ettirildi. İmam R.K.'nin telefonundan cinsel içerikler ve yazışmalar çıktığı da öne sürülüyor.

Haber 2024-09-18 10:42:38

AK Parti'den Narin Güran cinayeti için 'ikiyüzlülük' çıkışı! Özgür Özel'e de teğmenler üzerinden yüklendi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Narin Güran'ın öldürülmesi ve ardından yaşananlarla ilgili açıklama geldi. "Buradan siyasi bir mesele çıkarmaya çalışmak yanlıştır" diyen Çelik, sorumluların gerekli cezayı alması için takipçisi olacaklarını vurguladı. Çelik ayrıca Kara Harp Okulu mezuniyet törenindeki kılıçlı yemin töreni konusunda CHP lideri Özgür Özel'e yüklendi.

Haber 11-09-24 16:19

Kılıçlı yemin töreni sonrası TSK'dan istifa etti: Teğmenlerin bölük komutanı binbaşı, gerekçesini böyle sundu

Kara Harp Okulu mezuniyet törenindeki kılıçlı yemin töreni hakkında Milli Savunma Bakanlığınca inceleme başlatılmıştı. Bu sırada Kara Harp Okulu Bölük Komutanı Binbaşı M., Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) istifa etti. Söz konusu iddiaya göre binbaşı M. istifasını "Zaten istifa edecektim" diyerek gerekçelendirdi.

Haber 08-09-24 13:46

'Teğmenler' tartışması büyüyor… Gazeteciler birbirine girdi! Cem Küçük'ten Hande Fırat'a “Yüreğin varsa şimdi de savun”

Kara Harp Okulu mezuniyet töreni ardında geniş çaplı tartışmalar bırakması nedeniyle gündemden düşmüyor. Kılıç çekip yemin edilen törende, teğmenlerin "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sözleri damga vurmuştu. Tartışmalara gazeteciler katıldı ve Gazeteci Cem Küçük, teğmenleri savunan Gazeteci Hande Fırat'a tepki gösterdi.

Haber 08-09-24 10:47

'Teğmenler' açıklaması tartışmaya yol açmıştı! Eski AK Partili Mücahit Birinci, Yigit Bulut'u istifaya çağırdı

Teğmenlerin yemin töreni tartışmaları da beraberinde getirmişti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'un yaptığı paylaşım, eski AK Partili isimler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü açıklaması sonrasında eski AK Partili isim Mücahit Birinci, Yiğit Bulut'u istifaya çağırdı.

Haber 07-09-24 23:11

Son dakika... Bakan Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle ilgili açıklama! Yargı önünde sonunda doğru kararı verir

Son dakika: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle alakalı açıklama geldi. Bakan Tunç açıklamasında, "Tutuksuz yargılanması suçsuz olduğu anlamına gelmez" dedi. Teğmenlerin yemin töreni ile ilgili olarak Bakan Tunç, "Kanunen yapılmış yeminden sonra kanundan kaldırılan yapılması tabii ki de soruşturuluyor" açıklamasını yaptı.

Haber 07-09-24 18:15

SON DAKİKA | 'Birkaç kendini bilmez temizlenecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerin yemin törenine tepki 'Kılıçları kime çekiyorsunuz?'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21. İmam Hatipliler Kurultayı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündem yaratan teğmenlerin kılıçlı yemini ile ilgili de açıklama yaptı. Törende yaşananlara tepki gösteren Erdoğan "Bu kılıçları kime çekiyorsunuz?" diyerek "Oradaki birkaç tane kendini bilmez temizlenecek" ifadelerini kullandı.

Haber 07-09-24 15:36

CHP'nin tüzük değişikliği kurultayı yapıldı! Belediye başkanları ve milletvekilleri için 3 dönem kuralı geldi

CHP'nin tüzük değişikliği gündemli 20. Olağanüstü Kurultayı tamamlandı. Tüzük değişikliğiyle bir kişi en fazla üç dönem üst üste milletvekili, belediye başkanı, belediye veya il genel meclis üyesi seçilebilecek. Genel başkana, genel sekreter ve protokol yönetmeliğiyle belirlenen sırayla genel başkan yardımcıları vekalet edecek.

Haber 06-09-24 23:50

Kayıp Narin olayında en çarpıcı gelişme! Yemin ediyorum kamera kayıtlarını kendim verdim Amcanın üzerine gidilme sebebi belli oldu: Medyaya verirsen ceza alırsın

16 gün oldu... Diyarbakır'da kaybolan Narin'den hala bir iz bulunamadı. Soruşturmanın her detayı vatandaşlar tarafından çok yakından takip edilirken tutuklanan amcanın üzerine gidilme sebebi belli oldu. Amcanın gittiği benzinlik çalışanı, "Yemin ederim kamera kayıtlarını kendim verdim jandarma komutanına." dedi ve görüntüleri medyaya vermemesi için uyarıldığını söyledi.

Haber 05-09-24 09:48

Kılıçlı yemin gündem olmuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerle ilgili ilk açıklama : Bu konuyu değerlendireceğim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Harp Okulları mezuniyet töreninde “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atarak ant içen teğmenlerle ilgili ilk kez konuştu. Partisinin MYK toplantısında değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Ben alandan ayrıldıktan sonra olan bir hadise. Milli Savunma Bakanım ve Kara Kuvvetleri Komutanı’mla bu konuyu değerlendireceğim" ifadelerini kullandı.

Haber 05-09-24 09:25

Teğmenlerin kılıçlı yemin töreni gündem olmuştu! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Kara Harp Okulu'nun mezuniyet töreninde teğmenlerin kılıçlı yemin töreni gündemdeki yerini korurken yeni görüntüler de ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan ve farklı bir açıdan çekilen videoda teğmenlerin, ilk çekilen görüntülere göre daha kalabalık olduğu görüldü.

Haber 04-09-24 20:41

Bahçeli'den 'Teğmenlerin yemin töreni'yle ilgili ilk açıklama: Hiç kimse kutuplaşma dalgası oluşturmaya kalkışmamalı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda teğmenlerin yemin töreninin ardından gerçekleştirdikleri kılıçlı yemin töreniyle ilgili tartışmalara Devlet Bahçeli de katıldı. MHP lideri yaptığı açıklamada, "Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz anılarını ve kutlu eserlerini istismar etmeye, bu çerçevede kutuplaşma dalgası oluşturmaya kalkışmamalıdır" ifadelerine yer verdi.

Haber 03-09-24 16:59

Ömer Çelik'ten AK Parti'nin kongre süreciyle ilgili açıklama! Tartışmalara yol açan yemin töreni: 'Teğmenlere hakaret kabul edilemez'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin kongre sürecini açıkladı. Çelik açıklamasında "Ekim-Ocak arasında belde ve ilçe kongreleri yapılacak. İl kongreleri Aralık-Mart arasında olacak" dedi. Ayrıca Çelik, ekonomi yönetimiyle ilgili çıkan istifa haberlerinin hepsinin yalan olduğunu açıkladı. Tartışmalara yol açan yemin töreniyle ilgili olarak ise Çelik, "Teğmenlere hakaret kabul edilemez" dedi.

Haber 03-09-24 16:11

Kılıçlı yemin töreni sonrası 'tarikat-cemaat' iddialarına yanıt verdi! Teğmen Ebru Eroğlu: Herkes gördü! Alakamız yok

Türkiye'nin gündemindeki teğmen Ebru Eroğlu'nun, Kara Harp Okulu mezuniyet törenindeki 'kılıçlı yemin töreni' hakkında söyledikleri ortaya çıktı. “Mustafa Kemal’in askerleriyiz!” sloganları atan genç teğmenler kılıçlarını havaya kaldırıp ant içmiş, görüntüler çok konuşulmuştu. Görüntülerin tam ortasında yer alan dönem birincisi Ebru Eroğlu 'cemaat-tarikat' iddialarına yanıt verdi.

Haber 03-09-24 11:52

Teğmenlerin yemin töreni tartışılmaya devam ediliyor! Bakan Tunç'un yorumu gündem oldu: Birçok kesimde rahatsızlık oluşturdu

Yeni teğmenlerin mezuniyetin ardından bir araya gelerek gerçekleştirdiği yemin töreninin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da konuya ilişkin, "Bu anlamda milletimizi rahatsız edecek eylem, davranış ve tutumdan kaçınmak lazım. O nedenle asıl yemin kanunen yapılan yemindir. Dolayısıyla bizim o yöndeki görüşümüz eğer kanuna aykırı bir durum varsa ilgili merciler zaten onun çalışmasını yapar" dedi.

Haber 03-09-24 09:40

Son dakika | Kılıçlı yemin töreni gündem olmuştu! Harp Okulu mezunu teğmenlere soruşturma iddiasına yanıt geldi

Son dakika haberi: Kara Harp Okulu'nun mezuniyet törenindeki kılıçlı yemin töreni görüntüleri geniş yankı uyandırdı. Bu sırada Harp Okullarından mezun olan teğmenlerin okula çağrıldığı, sosyal medya paylaşımları nedeniyle haklarında soruşturma başlatıldığı öne sürüldü. Milli Savunma Bakanlığından iddiayla ilgili açıklama geldi.

Haber 02-09-24 14:38

MHP lideri Bahçeli'den DEM Parti çağrısı: Hazine yardımı kesilsin!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli terörle mücadele mesajı verdi. Bahçeli mesajında TBMM'de terörün sona erdirilmedikçe kanlı eylemlerin son bulmayacağını ifade etti. Bahçeli ayrıca DEM Parti'nin milletvekilleri için devlet hazinesine yük oluşturduğunu belirterek sağlanan hazine yardımının kesilmesi gerektiğini söyledi.

Haber 21-08-24 17:05

SON DAKİKA | AK Parti'ye katıldılar! Belediye başkanları ve milletvekilleri... İsim listesi belli oldu

23. yıldönümü kutlayan AK Parti adeta transfer atağına geçti. Ankara'da gün boyu hareketli saatler yaşanırken AK Parti'ye katılan belediye başkanları ve milletvekillerinin isimleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Türkiye için çalışan, üreten, koşturan, Türkiye için dertlenen herkese AK Parti çatısı altında yerimiz var. Millete hizmet derdinde olan herkese kapımız açıktır." dedi.

Haber 14-08-24 15:20

AK Parti'yi 'şantaj' ile suçladı, yanıt gecikmedi! Yeniden Refah'ta Fatih Erbakan'ı kızdıran istifa: Milletimiz affetmeyecek

AK Parti'ye transfer olacak milletvekilleri arasında İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi'nden vekiller olduğu da konuşuluyor. Bugün YRP'li Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar partisinden istifa etti. Fatih Erbakan “Yeniden Refah Partisi'nden seçilen belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri, AK Parti iktidarının siyasi şantaj yöntemleriyle karşı karşıya kalmaktadırlar" diyerek sert bir çıkışa imza attı. Erbakan'ın 'şantaj' çıkışına AK Parti'den yanıt gecikmedi!

Haber 13-08-24 19:21

Fındık hasadında komando yemini! Sosyal medyada büyük beğeni topladı

Son günlerde fındığa yapılan zamlar oldukça konuşulurken, sosyal medyada fındık hasadı sırasında yapılan ilginç bir yemin törenine tanıklık etti. Giresun'da fındık hasadı yapacak bir grup, bahçe altı temizliği öncesinde sıraya dizilerek öncü eşliğinde fındık yemini töreni gerçekleştirdi.

Haber 09-08-24 13:53

O füze İran'dan mı ateşlendi? İsrail'in sosyal medya hamlesi kuşku uyandırdı! Haniye ile aynı binadayken sapasağlam kurtuldu

Yeni İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'ın yemin töreni için İran'a giden Hamas lideri İsmail Haniye'nin öldürüldüğü anlarla ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. Suikast sırasında Haniye ile aynı binada bulunan Filistin İslami Cihad lideri Ziyad el-Nakhalah saldırıdan sapasağlam kurtuldu. Saldırıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan İsrail'in sosyal medya hamlesi ise kuşku topladı.

Haber 31-07-24 16:15

20 kişilik listede AK Partililer de var CHP'liler de! Yeni 'merkez sağ' partisi yolda: Fotoğraf paylaşan Enginyurt bizzat da açıkladı

Siyaset sahnesinde dengeleri altüst edecek bir hamle Ankara kulislerini hareketlendirdi. AK Parti, CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nden bazı milletvekilleriyle Meclis'te yeni merkez sağ parti oluşumu için temasa geçildi. Hareketin başında ise DP milletvekilleri Cemal Enginyurt ile Salih Uzun var. Bu hamle için tarih de verildi. En çok dikkat çeken detaylardan biri ise "Kemal Kılıçdaroğlu ekibi" iddiası.

Haber 30-07-24 10:42

TBMM'de yeni gerilim! Sırrı Sakık'ın Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi sözleri ortalığı karıştırdı

TBMM Genel Kurulu'nda 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında yeni bir gerilim daha yaşandı. AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında yaşanan yumruklu kavganın ardından birleşime ara verildi. Daha sonra söz alan DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, geçmişte yaşanan kavgayı hatırlatarak "Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından yine gerilim yaşandı.

Haber 25-07-24 00:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan basket sahasında: Özçekimi Mustafa Varank paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan basketbol maçında ter attı. Erdoğan'a bakanlar, milletvekilleri ve Hidayet Türkoğlu da eşlik etti.

Haber 21-07-24 15:29

170 bin lira maaş alıyorlar ama gelmiyorlar! Erdoğan 'hakkımı helal etmiyorum' demişti, yeni uyarı yolda

31 Mart seçimlerinde yaşanan ikinciliğin nedenleri araştırılmaya devam edilirken AK Partili vekiller arasında yeni bir gündem konusu ortaya çıktı. O da genel kurula gelmeyen milletvekilleri. Vekiller bu ay 170 bin lira maaş aldı ancak AK Partili 100'e yakın vekil beklenilen katılımı sağlamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz sene 'hakkımı helal etmiyorum' demişti. Bu vekiller için yakın zamanda yeni bir uyarı bekleniyor.

Haber 18-07-24 07:28

80'lerin ünlü ismiydi... Ayşe Mine'den üzen haber! 'Dualarınızı eksik etmeyin'

80'li yıllarda seslendirdiği 'Erkek Milleti' ve 'Yemin mi Ettin' şarkılarıyla hafızalara kazınan Ayşe Mine'den üzen haber geldi. Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden şarkıcıya yapılan tetkiklerin ardından 'kolon ve rektum kanseri' teşhisi konulduğu ortaya çıktı.

Magazin 10-07-24 14:52

Asgari ücrete ara zam yok ama milletvekilleri ve bakanların alacağı zam belli oldu!

Milyonlarca çalışan alım gücünün düşmesi nedeniyle asgari ücrete ara zam beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ara zamma kapıları net şekilde kapattı. Asgari ücretlinin hayalleri suya düşerken Türkiye İstatistik Kurumu'nun enflasyon verisini açıklamasıyla milletvekili ve bakanlara yapılacak zam da belli oldu.

Finans 05-07-24 08:25

2000 öncesi ve sonrası! Emekliler için dikkat çeken kanun teklifi Meclis'e geldi

2000 öncesi ve sonrası emekli olanların maaş farklarını düzenleyecek kanun teklifi CHP tarafından Meclis gündemine getirildi. Teklif AK Parti ve MHP milletvekilleri tarafından reddedildi.

Finans 26-06-24 12:06

İstanbul'da ilginç olay: Seyir halindeki arabanın camına yılan düştü! Kafayı yiyeceğim şu an, yemin ediyorum çığlık çığlığa bağıracağım

İstanbul'da kaydedildiği söylenen ilginç bir görüntü şaşkınlığa neden oldu. İddiaya göre ormanlık bir alanda seyir halinde olan bir aracın ön camına ağaçların üzerinden yılan düştü. Görüntülerde, araç sürücüsünün "Kafayı yiyeceğim şu an, yemin ediyorum çığlık çığlığa bağıracağım" dediği anlar dikkat çekti.

Haber 09-06-24 18:11

TBMM'de DEM Partili milletvekilleri kürsüyü işgal etti! Genel Kurul'da kavga çıktı

TBMM Genel Kurulunda, DEM Parti grup önerisi görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı. DEM Parti milletvekilleri, Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasını protesto için kürsüyü işgal etti. Bazı milletvekillerinin DEM Partililere tepki göstermesinin ardından kavga çıktı. Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca birleşime ara verdi.

Haber 04-06-24 20:23

TBMM Genel Kurulu'nda 'kamuda tasarruf' tartışması! Tansiyon bir anda yükseldi

TBMM Genel Kurulu'nda, İYİ Parti Grubu'nun Meclis Başkanlığına sunduğu, 'Kamuda İsrafın Boyutlarının Araştırılması' başlıklı önergenin tartışıldığı sırada tansiyon yükseldi. AK Parti Grubu adına söz alan Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun açıklamalarının ardından AK Partili ve muhalefet milletvekilleri arasında karşılıklı atışmalar yaşandı.

Haber 14-05-24 23:52

Eski sevgilisini bıçakla yaralamıştı, duruşmada mahkeme başkanına ‘Sizin üzerinize yemin ederim’ dedi! Mahkeme başkanının tepkisi bakın nasıl oldu

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde eski sevgilisi Buket Y.’yi (49) evinin otoparkında 6 bıçak darbesiyle yaraladığı gerekçesiyle ‘Kadına karşı tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ten 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Murat Dursun (50) duruşmada, kendini savunduğu sırada, "Anam, babam, sizin üzerinize yemin ederim" dedi. Mahkeme başkanı, “Benim üzerime yemin etme” diyerek sanığa tepki gösterince salonunda kısa süreli gülüşmeler oldu.

Haber 11-05-24 11:07

Meclis'te tansiyon yükseldi! CHP'li Veli Ağbaba ile AK Partililer arasında 'deprem' tartışması: Konuşma lan, Zırto, Sarhoş, Terörist

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) deprem tartışması yaşandı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın Genel Kurul'da yaptığı konuşmada 6 Şubat 2023'te yaşanan deprem felaketi sonrasında yapılması gereken 103 bin konutun 7 bininin yapıldığını gündeme getirmesinin ardından Meclis'te tansiyon yükseldi. AK Partili milletvekilleri Ağbaba'ya tepki gösterdi. Yaşanan gerilimde sarf edilen "Konuşma lan", "Zırto", "Sarhoş" ve "Terörist" gibi sözler tutanaklara yansıdı.

Haber 11-05-24 10:07

Abartı egzozla yakalandı, “Caddede açmıyorum” dedi

Aksaray’da kumandalı abartı egzozla polisin uygulamasına takılan genç sürücü, polis ekiplerine yemin ederek, “Caddede açmıyorum” diye kendini savunurken 6 bin 439 TL para cezası kesildi.

Yurthaber 10-05-24 08:21

Putin'in yemin töreninde damgasını vuran anlar! Elden ayaktan kesilen Kadirov'un yardımına koştular

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dünkü yemin töreninde kameralara yansıyan görüntüler tüm dünyada konuşulmaya başladı. Putin'in sağ kolu olarak bilinen Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov'un görüntüleri, iddiaları pekiştirdi.

Trend 08-05-24 16:31

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'Deniz Gezmiş' tartışması! Oturuma ara verildi

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın, Deniz Gezmiş'in idamını hatırlatarak, "1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Durun, düşünün ve vazgeçin bu mezalimden" demesi üzerine CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Tartışmalar üzerine oturuma ara verildi.

Haber 07-05-24 19:52

20 yıldır montum yoktu demişti! Acun Ilıcalı'nın üzerindeki montun fiyatı sosyal medyanın diline düştü

Her açıklamasıyla adından söz ettiren Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde “Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki" demişti. O sözlerden sonra Ilıcalı'nın üzerindeki montun fiyatı ortaya çıktı.

Magazin 06-05-24 12:24

CHP'li milletvekilleri TBMM’den Milli Eğitim Bakanlığına yürüdü

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) bir grup milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisinden (TBMM) Milli Eğitim Bakanlığına yürüyerek, yeni müfredat taslağına tepki gösterdi.

Haber 03-05-24 17:06

İYİ Parti'den olağanüstü kurultay için 'izleyici' kararı! O isimler dışında kimse davet edilmeyecek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak partilerinin 5. olağanüstü kurultayına izleyici alınmayacağını bildirdi. Olgun delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini açıkladı.

Haber 24-04-24 20:50

Rasim Ozan Kütahyalı ile Tanju Özcan birbirine girdi! 'Kayyum' paylaşımı ortalığı karıştırdı: Gözaltına alınmaya hazırım

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve 'kayyum' çıkışı ortalığı karıştırdı. Kütahyalı; Özcan'ın Kuran-ı Kerim'e el basıp, bayrağı öptükten sonra yemin ederek görevine başladığı videoyu paylaştı. Yaptığı yorum sonrası Özcan'dan telefon geldi.

Haber 16-04-24 08:16

CHP’li Tanju Özcan, Kur’an-ı Kerim’e el basıp yemin ederek görevine başladı

Bolu'da 2019 yılında yapılan mahalli idareler genel seçiminde belediye başkanı seçildikten sonra Kur’an-ı Kerim’i öperek göreve başlayan CHP’li Tanju Özcan, yeni döneminin ilk belediye meclis toplantısında da Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etti.

Haber 13-04-24 19:39

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde seçimlerin tekrarlanması kararına ilişkin partililerden açıklama

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin tekrarlanması kararına ilişkin MHP ve CHP Kayseri milletvekilleri açıklamada bulundu.

Yurthaber 04-04-24 11:20

Beşiktaş'ta Sadece İstanbul iftar programı düzenlendi

Beşiktaş'ta, AK Parti Milletvekilleri Derya Ayaydın ve Nilhan Ayan'ın ev sahipliğinde "Sadece İstanbul" iftar programı düzenlendi.

Yurthaber 28-03-24 08:25

159 memur yemin ederek göreve başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İtfaiye, Zabıta, Tahsildar olarak görev yapacak 159 memur adayları Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törenle yemin etti.

Yurthaber 26-03-24 14:39

Üç partiden milletvekilleri olay yerine geldi! Bursa'da işçi krizi: Kendilerini vinçlere kilitlediler

Bursa'da işçi krizinde gerginlik yaşandı, devreye önce polisler, ardından AK Parti, MHP ve İYİ Partili milletvekilleri girdi. İşten çıkarıldıklarını öne süren işçiler kendilerini vinçlere kilitleyerek limanı terk etmemek için direndi.

Finans 25-03-24 08:55

Milletvekilleri Borusan Lojistik’te ki işçi krizini çözmek için bir araya geldi : 4 işçi tekrar alındı

Borusan Lojistik’e ait limanda sendikaya üye olan 4 işçinin işten çıkarılması sonrası başlayan protesto gösterilerinin ikinci günüde polis müdahalesi yaşandı.

Yurthaber 25-03-24 08:27