Minik Kavanozlar Haberleri

'Babasına göstere göstere yok ettiler' Narin intikama mı kurban gitti? 'Bir tuhaflık var' diyerek tek tek anlattı

Narin neden öldürüldü? Olayın Türkiye kamuoyuna yansımasının üzerinden neredeyse 40 gün geçti ancak minik Narin'i kim veya kimler neden öldürdü hala öğrenilemedi. Birden çok iddia ortaya atılırken gazeteci Cengiz Erdinç başka bir noktaya dikkat çekti. Narin intikama mı kurban gitti?

Haber 2024-10-02 10:22:29

Evcil hayvanınız güvende ve yanınızda olsun! Kedi ve köpek taşıma çantaları indirimde

Evcil dostunuzla maceralara çıkmaya hazır mısınız? Evcil dostunuzu her yere yanınızda götürün! Minik dostunuzun konforu sizin için önemliyse doğru adrestesiniz. İşte bu noktada devreye giren kedi ve köpek çantaları hem şıklığı hem de işlevselliği bir araya getiriyor. Yüksek kaliteli malzemeler ve ergonomik tasarımıyla öne çıkan bugüne özel indirimde olan ürünleri sizin için içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 2024-10-01 11:07:43

Mauro Icardi, saha dışında da Galatasaraylı taraftarların gönlünü fethetmeye devam ediyor! Sosyal medya hesabından Fenerbahçe forması giymiş küçük bir taraftarı paylaştı...

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, sosyal medya hesabından Galatasaraylı olup Fenerbahçe forması giydirilen bir çocuğu paylaştı. Icardi söz konusu paylaşımda "Doğum günün kutlu olsun minik aslan, sana hayatında en iyisini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Spor 2024-09-30 17:04:11

Silinen bazı görüntüler geri getirildi! Narin soruşturmasında son perde... ilk kez ortaya çıktı: Görüntülerdeki esrarengiz 2 kişi kim?

8 yaşındaki Minik Narin'den kim ne istedi de Narin'in canına kıydı? Aile üyeleri neden ağız birliği yapıyor? Henüz cevaplanmayan birçok soru varken Narin soruşturmasıyla ilgili son gelişmeyi muhabir Ferit Demir duyurdu. Son olarak TÜBİTAK'ın bazı görüntüleri incelediği biliniyordu. Silinen bazı görüntüler geri getirildi. Öte yandan olay yerinde sadece Nevzat Bahtiyar’ın olmadığı, 2 kişinin daha cesedin gizlendiği sazlıkların olduğu bölgede görüldükleri tespit edildi. Peki kim bunlar?

Haber 2024-09-27 08:46:37

Narin Güran soruşturmasında yeni delil! Ahırda bulundu hemen incelemeye alındı

Türkiye bir aydır sorunun yanıtını arıyor. Narin Güran'a ne oldu? Önce kaybolan ardından cansız bedeni bulunan minik Narin'in soruşturmasında Nevzat Bahadır'ın ifadeleri sonrasında araştırmalar derinleştirildi. Son olarak Bahtiyar'ın ahırında 2 izmarit bulundu. DNA testlerinin ardından izmaritlerin soruşturmada yeni bir sayfa açması bekleniyor.

Haber 24-09-24 11:06

Yaşı küçük ancak yükü büyük... Daha dokuz yaşında, kağıt toplayıcılığı yapıyor

Elleri siyah ancak minik kalbi bembeyaz... Minik Fatih sokaklarda dolaşıyor, kağıt toplayıcılığı yapıyor. En büyük hayali bir gün pilot olmak. Zorlu çalışma şartlarının yanında, Fatih bir de geceleri tekinsiz sokaklarda dolaşmak zorunda olduğundan korku duyduğunu dile getiriyor.

Haber 22-09-24 12:57

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Narin sorusuna 'sus' işareti yaparak yanıt verdi!

Diyarbakır'da katledilen minik Narin Güran'ın soruşturmasındaki sır perdesi hala aralanamadı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da Narin'in soruşturmasıyla alakalı gelen bir soruya 'sus' işareti yaparak yanıt verdi.

Haber 20-09-24 14:36

Kısmetse Olur'un ilk evli çifti Nur ve Batuhan'ın minik kızları kocaman oldu! Son hali annesine benzetildi...

Efsane izdivaç programı Kısmetse Olur'da ilk evlenen çift olan Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli'nin kızları Aselhan büyüdü. 2019 yılında boşanan çiftin minik kızları Aselhan güzelliğiyle dikkat çekerken birçok kullanıcı annesine benzediğini söyledi.

Magazin 20-09-24 13:31

Narin nasıl öldürüldü? Kahreden detay ortaya çıktı: Minik kızı arkadan boğmuş

Türkiye son günlerde minik Narin'e üzülmeye devam ediyor. Katil henüz bulunamasa da Narin'in nasıl öldürüldüğü raporlarla birlikte bir bir ortaya çıkıyor. Son detay ise yürekleri yaktı. Katilin Narin’i arkadan koluyla sararak boğduğu ihtimali güçlendi. İşte tüm detaylar...

Haber 19-09-24 11:22

Bir mahalle bu beklenmedik olayı konuşuyor! Kaldırımdan sürpriz çıktı... Görenler şaşkına döndü 'İlk kez böyle bir şeyler karşılaştım'

Karpuz yetiştirilmeyen Sivas'ta kaldırım üzerinde kendiliğinden yetişen karpuzlar görenleri hayrete düşürüyor. Karpuz çekirdeklerinin belki de bilinçsizce atıldığını ve uygun şartları bulunca kendiliğinden çıktığını söyleyen mahalleli "Burası adeta minik bir karpuz serası gibi olmuş. Muhtemelen burada karpuz yenmiş veya yukarıdaki apartmanlardan çekirdekler atılmış" dedi. Muhtar "Bizler için de bir sürpriz oldu" derken esnaf ilk kez böyle bir şeyler karşılaştığını belirtti.

Finans 16-09-24 11:43

Gonca Vuslateri kızı Asya'nın yüzünü ilk kez gösterdi! 'Tıpkı annesi'

Bir süredir aşk yaşadığı Levent Bey ile Mart 2024'te nikah masasına oturan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, 26 Nisan tarihinde de kızı Asya'yı kucağına alarak annelik heyecanı yaşamıştı. Daha önce yaptığı paylaşımlarda kızının yüzünü kapatmayı tercih eden Vuslateri minik Asya'nın yüzünü ilk kez gösterdi...

Magazin 13-09-24 10:14

Narin olayında 22 şüpheli adliyede! Gözaltından ilk görüntüler geldi

Türkiye minik Narin'e ne olduğunu merak ediyor. 19 gün boyunca kayıp olan Narin'in cesedine geçtiğimiz günlerde ulaşıldı. Narin'i katledenler ise hala bulunabilmiş değil. Davayla ilgili soruşturma devam ederken bugün 22 şüpheli adliyeye getirildi. Şüphelilerin görüntüleri de kaydedildi. İşte o fotoğraflar!

Haber 12-09-24 14:25

Narin'in gözaltında olmayan tek amcası Erhan Güran konuştu! Katil kardeşim Salim Güran da olsa...

Diyarbakır'da Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili olan soruşturma devam ediyor. Minik Narin'i kimin öldürdüğü henüz gizemini koruyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınmayan tek aile üyesi olan amca Erhan Güran açıklamalarda bulundu. Güran, aile olarak amaçlarının birbirlerini savunmak olmadığını belirterek, "Katil kardeşim Salim Güran da olsa cezasını çeksin" dedi.

Haber 12-09-24 11:12

Twitter'daki Narin paylaşımlarıyla ilgili ses getirecek detay! Bakan Yerlikaya: Yüzde 76’sı provokatif amaçlı ve olumsuz

Minik Narin'in öldürülmesi sosyal medyada infial yarattı. Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos'tan bu yana sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Bakan Yerlikaya, bulunana dek Narin hakkında tweet atan hesapların yüzde 38,3'ünün bot hesap olduğunu bildirdi.

Haber 10-09-24 12:39

Esra Erol canlı yayınındaki cinsiyet partisi tepki çekti! Başka derdimiz yok mu?

Diyarbakır'da kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bir dere yatağında kaybolan Narin Güran'ın ölüm haberinin ardından Türkiye adeta yasa boğuldu. Bir yandan minik Narin'in katilinin kim olduğu araştırılırken diğer yandan Esra Erol'da programında muhabir Caner'e cinsiyet partisi yapılması tepkiyle karşılandı.

Magazin 10-09-24 10:34

Canlı yayında Narin için anlamsız tepki! Herkes gözyaşı dökerken onlar işi şova döktü: 'Saçma sapan hareketler'

21 Ağustos'ta kaybolan minik Narin'in cansız bedeni pazar günü sabah saatlerinde evine 1 kilometre mesafedeki derede bulundu. Türkiye'yi gözyaşına boğan haber herkeste üzüntü yaratırken merak edilen konuyla ilgili televizyon kanallarında bazı programlar reyting yarışına girdi. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında farkındalık yaratmak için çığlık atmaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntüyü izleyen herkes programdakilere tepki gösterdi.

Magazin 10-09-24 09:45

Narin'in tabutundaki gelinlik tartışma yarattı! Sosyal medyadan tepki yağdı: 'Bari ölüyken rahat bırakın'

19 gün her yerde arandıktan sonra cansız bedeni bulunan minik Narin'in bugün gerçekleşen cenaze töreni de sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Camide namazı kılınırken tabutuna gelinlik koyulan Narin Güran için çok sayıda paylaşım yapıldı. 8 yaşında olduğu için gelinlik koyulmasının yanlış olduğunu belirten kullanıcılar, 'Bari ölüyken rahat bırakın' yorumları yaptı.

Haber 09-09-24 13:17

İlk kez biri konuştu: Narin'in köyünden 'muhtar amca' itirafı! Cinayetin düğümünü çözecek ifade: Cesedi çuval içinde bana verdi

Cansız bedeni bulunana dek minik Narin'in köyü suskundu. Yüzden fazla kişinin ifadesi alındı ama Narin hakkında sessizlik korundu. Kahreden haber geldikten sonra soruşturma derinleşti. Şimdiyse ilk defa biri cinayetle ilgili itirafta bulundu. Narin'in cesedinin çuvalda bulunduğu biliniyordu. Ayrıca muhtar amcası Salim Güran da tutuklu. Gelen itirafla bu iki detayın bağlantısı ortaya çıktı. Son olarak amca Güran'la ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Haber 09-09-24 12:04

Melike Şahin'den gözyaşları içinde 'Narin' tepkisi! Ağlama diyen seyirciye fena kızdı: Sana sormayacağım

Kayboluşunun 19. gününde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Olaya ünlü isimlerde sessiz kalmayıp sosyal medyadan tepkilerini gösterdi. Ünlü şarkıcı Melike Şahin de konser verdiği sırada minik Narin için gözyaşlarına boğuldu. Sahnede duygularını ifade erken ağlayan Şahin'e seyircilerden biri 'ağlama' diye bağırınca ünlü şarkıcı 'sana sormayacağım' diye tepki gösterdi.

Magazin 08-09-24 23:47

Umutlar suya düştü! Minik Narin'in öldürülmesi siyasetçileri ayağa kaldırdı: Tepki yağarken idam çağrısı da geldi

Narin Güran 8 yaşındaydı. Bir gün Kur'an kursuna gitmek için evden çıktı, bir daha da haber alınamadı. Türkiye'nin beklediği güzel haber gelmedi, 19 gün sonra kahreden gerçek ortaya çıktı. Diyarbakır'da Narin'in cansız bedeninin bulunması Türkiye'yi yasa boğarken siyasilerden de tepki yağdı.

Haber 08-09-24 13:01

Türkiye Narin'i merak ederken bir arama daha gündeme oturdu! Bu kez babasının amcası: Evi ve arabası arandı

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki minik Narin'in nerede olduğu hala bulunamadı. Soruşturma Narin'in amcası üzerine yoğunlaşmışken bir yeni gelişme daha yaşandı. Bu kez Narin'in babasının amcasının evi ve arabası arandı. Bölgede arama çalışmaları ve hareketlilik ise devam ediyor.

Haber 02-09-24 16:18

Kayıp Narin'i günlerdir takip eden Haluk Levent'ten dikkat çeken paylaşım: Aile bireylerinin ifadelerinde çelişkiler var'

Tüm Türkiye Narin'den gelecek güzel bir haberi bekliyor. Günlerdir kayıp olan 8 yaşındaki Narin'in arama çalışmalarında gün içinde düğümün çözülmesinin an meselesi olduğu duyurulmuştu. Minik Narin'in kaybolmasıyla ilgili Haluk Levent, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Haber 29-08-24 00:05

Maçın ardından Fred'in küçük çocuğa verdiği tepki herkesi şok etti! Taraftar yönetime seslendi

Fenerbahçe'nin yıldızı Fred ile minik bir taraftar arasında, Rizespor maçı sonrası yaşanan diyalog, Fenerbahçeli taraftarları üzdü. Maç galibiyetinin ardından takım otobüsüne doğru yürüyen Brezilyalı oyuncunun yanına giden minik taraftar, forma istedi. Ancak Fred'in verdiği cevap herkesi şoke etti. İşte detaylar...

Spor 26-08-24 11:13

Kylie Jenner tarzından ödün vermiyor! Minik bikinisiyle fiziğini sergiledi

Kylie Jenner, KHY plaj görünümünü ortaya çıkarırken yine tarzından ödün vermedi. Kardashian/Jenner ailesinin en iddialı isimlerinden olan Jenner kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 22-08-24 09:22

Aksaray'da korkunç olay! Anneanne ve 2 yaşındaki torunu servis minibüsü altında kalarak can verdi

Aksaray'da korkunç bir kaza yaşandı. Servis minibüsünün anneanne ve 2 yaşındaki torununa çarptı. Çarpmanın etkisiyle minik çocuk ve anneannesi otobüsün altında kaldı.

Haber 15-08-24 21:30

Zayn yine bildiğiniz gibi! ATV ile lüks otomobilin üzerinden atladı, Yusuf Dikeç pozu verdi

Kenan Sofuoğlu'nun 5 yaşındaki oğlu Zayn, bu kez ATV ile milyonluk Lamborghini'nin üzerinden atlayarak akrobasi gösterisi yaptı. Minik Zayn, araçla yaptığı atlayış sonrası Yusuf Dikeç'in olimpiyatlardaki atıcılık hareketinin pozunu verdi.

Haber 11-08-24 14:40

Kylie Jenner, lüks bir yatta keyifte! Minik bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi

Üst üste beş kez Forbes listesinde kendi servetini edinen en genç milyarder olmayı başaran Kylie Jenner'ın keyfi yerinde. Lüks yatta tatil yapan Jenner kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 29-07-24 14:05

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü leopar desenli minik bikinisiyle ayna karşısına geçti! Yorum yağdı

Yıllar sonra Yılmaz Erdoğan'ı televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisinde hayat verdiği Dilber karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Tatilden sık sık paylaşımlar yapan Ergüçlü bu defa leopar desenli minik bikinisiyle ayna karşısına geçti. Ünlü ismin o hallerine yorum yağdı.

Magazin 26-07-24 08:57

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emily Ratajkowski minik bikinisiyle poz verdi

2014 ve 2015 yıllarında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim şimdi de minik bikinisiyle poz verdi...

Magazin 10-07-24 09:26

Hazar Ergüçlü minik bikinisini ayna karşısına geçip düzeltti! 'Dilber üstün başın yok mu?'

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinde hayat verdiği 'Dilber' karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Tatil karelerini sosyal medya üzerinden peş peşe paylaşan Ergüçlü minik bikinisini ayna karşısına geçip üzerini düzeltti. O anlara adeta yorum yağdı...

Magazin 04-07-24 08:45

Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin minik bikinisiyle arkasını dönüp poz verince...

Eski eşler Defne Samyeli ile Eren Talu'nun kızı Derin Talu küçük yaşlarından itibaren paylaşımlarıyla gündeme geliyor. 20 yaşındaki isim son olarak minik bikinisiyle poz verince dikkat çekti.

Magazin 23-06-24 15:25

Sydney Sweeney muza, jet skiye bindi! Su sporlarıyla dolu günde fiziğini sergiledi

Sydney Sweeney, nişanlısı Jonathan Davino ve arkadaşlarıyla Güney Florida'daki 13,5 milyon dolarlık yeni malikanesinin yakınında keyif yaptı. Güzel oyuncu minik bikinisiyle fit görünümünü sergiledi.

Magazin 10-06-24 10:08

Eda Ece ve Aslı Enver birlikte tatilde! Eda Ece'nin minik kızı ilk kez görüntülendi

Yasak Elma'nın Yıldızı Eda Ece kısa süre önce kızı Mina İpek'i kucağına almıştı. Eda Ece eşi ile birlikte tatile çıktı. Aslı Enver ile birlikte görüntülenen çiftin iki aylık kızı Mina İpek de ilk kez görüntülendi.

Magazin 03-06-24 09:48

6 haftalık bebeği ve köpeğini aynı odada bıraktı! Beşiğinde uyurken bir anda saldırdı... Minik bebek parçalanarak öldürüldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennesse eyaletinde Mansoor ailesi kabus dolu anlar yaşadı. 6 haftalık bebekleri Ezra ile 8 yıldır sahibi oldukları Husky cinsi köpeklerini aynı odada bırakan aile sesleri duyarak geri geldiklerinde kabus dolu bir manzarayla karşılaştı. Aile köpeklerinin beşiğinde uyuyan bebeklerine saldırdığını ve onu parçalayarak öldürdüğünü ifade etti.

Trend 01-06-24 09:08

Havuz keyfi zehir oldu: Küçük kız ilk kez havuza girdi günlerce yoğun bakımda yattı! Uzman doktor uyardı: Solunum yetmezliğine götürebilir!

Annesi çıktıkları tatilde kızı Sümeyye'yi havuza götürdü. Ancak 1,5 yaşındaki minik Sümeyye'nin havuz eğlencesi zehir oldu. Küçük kız havuzdan adenovirüs kaptı ve günlerce ateşler içinde yoğun bakımda yattı. Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Bahadır Ceylan konuya dair vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Manşet 01-06-24 08:20

Kim Kardashian 37 bin dolarlık minik çantasında ne taşıyor?

Giydiği her kıyafet attığı her adım olay olan Kim Kardashian'ın 37 bin dolara satılan minyatür Hermes Kelly çantası da çok konuşuldu. Kardashian'ın bu minik çantasında ne taşıdığı da ortaya çıktı.

Magazin 31-05-24 09:26

Demet Evgar'ın ardından o da oğlunu sete götürdü… Bahar'ın 'Evren'i Buğra Gülsoy’un oğlunu görenler aynı şeyi söyledi! 'Annesinin kopyası'

Şimdilerde büyük bir ilgiyle izlenen Bahar dizisinde hayat verdiği 'Evren' karakteri ile seyircisinin karşısına çıkan Buğra Gülsoy, Demet Evgar'ın ardından oğlu Cem'i sete götürdü. Sarı saçları ve mavi gözleriyle sette ilgi odağı olan minik Cem'i görenler herkes aynı yorumu yaptı...

Magazin 16-05-24 10:58

Öğrenci pansiyonundaki bir oda güvercin Bayrama ayrıldı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde bayram tatilinde okul pansiyonunun açık unutulan penceresinden içeri giren güvercinin yatağa bıraktığı yumurtadan çıkan yavru lisenin minik misafiri oldu.

Yurthaber 13-05-24 11:34

Minik Edanur'un ölümüyle ilgili gözaltına alınan 2 işçi hakkında yeni gelişme!

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 3 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanından 1’i tutuklanırken, 2 işçi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 05-05-24 14:08

Sinem Kobal paylaştı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu bir araya geldi, sosyal medya yıkıldı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in minik oğulları Kurt Efe 2 yaşına bastı. Ünlü çift, oğullarının doğum gününe özel bir parti düzenledi. Partiye çiftin yakın arkadaşları katılırken doğum gününe ünlüler akın etti. Doğum gününde Sinem Kobal'ın yaptığı bir paylaşım sosyal medyayı salladı. Bir dönemin Ezel'i Kenan İmirzalıoğlu ve Sekiz'i Kıvanç Tatlıtuğ'un yan yana geldi...

Magazin 16-04-24 12:50

Kenan Sofuoğlu'nun minik oğlu Zayn, 5. yaşını milyonluk araçla kutladı! Görenler şaşırdı

Kullandığı araçlar ile gündeme gelen Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu 5 yaşına girdi. Zayn, yeni yaşını pistte direksiyon başına geçtiği spor aracın lastiklerini yakarak kutladı.

Magazin 15-04-24 15:16

Şükran Ovalı yeni yaşını kutladı! Lüks eviyle gündem oldu

Son olarak Yargı dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren Şükran Ovalı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Ovalı bu defa doğum günü pozlarıyla adından söz ettirdi. Eşi Caner Erkin ve minik kızları Mihran Ela ile doğum gününü kutlayan Ovalı'nın lüks evi dikkat çekti.

Magazin 02-04-24 12:43

Samsun'da minik öğrenciler maniler okuyup davul çalarak ramazan coşkusu yaşadı

Samsun'un Canik ilçesinde ana sınıfı öğrencileri, maniler okuyup davul çalarak ramazan coşkusunu yaşadı.

Yurthaber 28-03-24 11:48

Bir ili yasa boğan olay! Tabutundaki detay yürekleri dağladı... Acı haberler peş peşe geldi

Manisa’da evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlanırken, minik Vedat Ayaz’ın tabutuna bağlanan balonu yürek dağladı.

Haber 27-03-24 15:42

Afyonkarahisar’da Minik Yüreklere Dokunmak projesi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Sandıklı Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından "Minik Yüreklere Dokunmak" projesi kapsamında çocuklara hediyeler ile eğlendirdi.

Yurthaber 26-03-24 12:24

Antalya’da çok acı olay! 3 aylık bebeği can verdi! Annesi sinir krizi geçirdi…

Antalya’da yürek yakan bir olay yaşandı. 4 katlı bir binanın en üst katında çıkan yangında 3 aylık Meva öldü, sınavdan dönen annesi haberi alınca sinir krizi geçirdi. Acı haberi alarak eve gelen anne Şeval Çalı’yı ailesi ile komşuları sakinleştirmeye çalıştı ancak acılı annenin minik yavrusunun tabutunu görmesi ile birlikte bir kez daha dünyası başına yıkıldı.

Haber 20-03-24 15:04

Bileğindeki hastane künyesi herkesi üzmüştü! Sezen Aksu, Türkan Şoray hastalığına yakalandı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sezen Aksu son olarak Meslektaşı Emel Müfütoğlu'nun paylaştığı bir kare ile gündem oldu. Sezen Aksu'nun bileğindeki hastane künyesi sevenleri üzerken magazin yazarı Onur Akay, Minik Serçe'nin hastalığını açıkladı.

Magazin 19-03-24 13:32

Fahriye Evcen oğlu Kerem'i paylaştı! Görenler aynı şeyi söyledi! 'Babasının kopyası'

Son dönemde eşi Burak Özçivit ile yaptıkları reklam anlaşmalarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Fahriye Evcen şimdi oğlu Kerem ile verdiği pozlarla gündeme geldi. Minik Kerem'i gören herkes 'Babasının kopyası' yorumunu yaptı.

Magazin 15-03-24 15:35

Karaciğer bekleyen minik Emir'e şans ikinci kez güldü

İzmir'de, henüz 7 aylıkken karaciğer dokusu nakledilen ve vücudunun reddetmesi üzerine bekleme listesine tekrar giren 6 yaşındaki Emir Çelik, ikinci nakil operasyonuyla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 12-03-24 11:21