Murat Tavli Haberleri

Yeni emeklilik sistemi nasıl olacak? Prim, yaş ve gün sayısı... Emekli olacaklar için yüzde 86 zam detayı! Büyük fark var

Emeklilik sisteminin değişeceği aylardır kamuoyunda konuşulurken, milyonlarca vatandaş da "Yeni emeklilik sistemi nasıl olacak? Prim, yaş ve gün sayısı değişecek mi? 2024 mü, 2025 mi? Ne zaman emekli olmak avantajlı?" sorularına yanıt arıyor. Masadaki emeklilik düzenlemesiyle ilgili detayları aktaran Sosyal Güvenlik Uzmanı Murat Göktaş, yüzde 86 zam detayına dikkat çekti.

Finans 2024-09-18 20:44:14

100 bin TL'ye mal oldu! 'Atlayıp, zıplıyor, dans ediyor! İnanılmaz fark yaratan bir araba'

Trabzon’da, klasik araç tutkunu 29 yaşındaki Murat Karanlık, kompresörle süspansiyonlara gönderilen hava sistemiyle modifiye ettiği 1983 model otomobilinin zıplamasını sağlıyor. Aracını, trafik dışında özel alanlarda zıplatan Karanlık, "Arabada ‘air süspansiyon sistemi’ var; atlayıp, zıplayabiliyor, dans edebiliyor. İnanılmaz fark yaratan bir araba" dedi.

Haber 2024-09-18 12:25:42

İsrail’in Lübnan’daki siber saldırısı ile ilgili herkes bu soruyu soruyor! Bu çağrı cihazları nasıl bomba gibi patladı? Uzman isim anlattı…

İsrail'in Hizbullah mensupları üzerinde patlattığı çağrı cihazları mercek altında, tüm dünya saldırının nasıl gerçekleştiği sorusunun peşine düştü. Prof. Dr. Ali Murat Kırık, "Radyo frekansı ile tetikleme yapılmıştır. Siz belirli frekansın üzerinde sinyal gönderirseniz içerisindeki devreler bozulur ve patlama yapar" dedi. Öte yandan cihazın marka ve modeliyle ilgili de detaylar netleşmeye başladı.

Haber 2024-09-18 07:59:19

İmamoğlu'nun ardından Yavaş ile de görüştü! Bakan Murat Kurum sosyal medyadan paylaştı

Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bugünse ABB Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından Bakan Kurum açıklama yaptı.

Haber 2024-09-17 16:02:18

Ebru Şahin ile başrolde! Murat Yıldırım'ın bölüm başı alacağı ücret ortaya çıktı

Yeni sezon dizilerin başlamasıyla birlikte ünlü oyuncuların bölüm başı aldığı ücretler gündeme gelmeye başladı. Murat Yıldırım'ın ise Ebru Şahin ile başrolünü paylaşacağı 'Gizli Bahçe' dizisinden alacağı ücret ortaya çıktı.

Magazin 17-09-24 16:01

Kış aylarının vazgeçilmeziydi artık her mevsim istiyorlar! Kilosu 500 liraya kadar çıkıyor: Hem yurt içi hem yurt dışından talep yağıyor...

Sason'da yüzlerce ailenin geçim kaynağı haline gelen cevizli sucuk, başta kış aylarının çetin geçtiği doğu illeri başta olmak üzere Türkiye'nin her ilinden ve Irak ile İran'dan da yoğun talep görüyor. Cevizli sucuk üreticilerinden Murat Demir kilosunu 500 liradan sattıklarını ifade ederek, "Yoğun talep gören bir üründür" dedi.

Finans 17-09-24 14:48

Yusuf Dikeç duruşu maket robota dönüştürüldü

Düzce'de motor ustası olan Murat Çetin, havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Türkiye'ye ilk olimpiyat madalyasını kazandıran ve atış stilinin büyük Dünya’da büyük bir ses getiren Yusuf Dikeç'in iki maket robotunu yaptı.

Haber 16-09-24 12:21

Dün Bahçeli'yi ziyaret etmişti, bugün istifa etti! Murat Nuri Demirbaş sosyal medyadan duyurdu

Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek 'talimat ve hayır dualarını' aldığını söyleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş bugün 'sağlık sebepleri'ni gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

Haber 15-09-24 15:07

Bakan Kurum, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı kabul etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’yı kabul etti.

Haber 12-09-24 19:54

Murat Sancak duyurdu! ''Ticari sorunlar da eklenince...''Adana Demirspor transferi tahtasını açamadı!

Adana Demirspor, transfer tahtasını açamadı. Mavi Şimşekler, borç ödemelerini yapıp ara transfer döneminde yasağı kaldırmak için çaba harcayacak.

Spor 12-09-24 18:43

Yer: Antalya! Denizin içindeki at turu 'hayvana eziyet' tepkisine neden oldu... 'Yorulup çatlayabilir' uyarısına kulak asmadılar: Fiyatı 1500 TL'den başlıyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde, tur firmasının denizin içinde at turu görenlerin tepkisine neden oldu. Atın denizin içinde yürümekte zorlandığı anlar hayvanseverlerin tepkisini çekti. Antalya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Murat Karabayoğlu, "Hayvanı derin suda yüzmeye zorluyorlar. Bu hayvanlar yüzerek sırtında insan taşımak için yaratılmış değil. Bu, hayvana eziyet" dedi.

Trend 12-09-24 15:43

Bakan Murat Kurum, Türkiye'nin ilk yüksek hızlı asansörü için çalışmalara başladıklarını duyurdu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından EKA’nın Konya’daki fabrikanın ve üretim bandının görüntülerini paylaştı. Bakan Kurum, “İleri teknolojiyle tecrübe ve birikim birleşince ortaya çok iyi işler çıkıyor. Türkiye’nin ilk yerli asansör fabrikasında, Emlak Konut Asansör ile dünyaya açılıyoruz. İnşaat sektöründe yüzde 100 yerli üretim hedefimiz var" ifadelerini kullandı.

Finans 12-09-24 10:12

Siyasi yasak konuşulan davaya ateş püskürdü! İmamoğlu: Millet adına utanç verici

Ekrem İmamoğlu hakkında YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davaya adeta ateş püskürdü. "Bu davanın görüşülmesi bile bu millet için gerçekten üzülecek bir durum. Gerçekten utanç verici bir durum" diye konuşan İmamoğlu, bakan Murat Kurum'la dünkü görüşmesine ilişkin de ilk açıklamasını yaptı.

Haber 11-09-24 11:26

Bakan Kurum ve İmamoğlu görüştü! Depreme hazırlık mesajı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Bakan Kurum "Bakanlık olarak çok önemsediğimiz İstanbul’umuzun depreme hazırlığı kapsamında kentsel dönüşüm ile İstanbul ve Boğaz’ın doğal zenginliğinin korunması konularında görüş alışverişinde bulunduk." açıklamasında bulundu.

Haber 10-09-24 20:07

Engin Polat'ın tahliyesi herkesi aynı düşüncelere sevk etti! Ağırel mesajları paylaştı: Adalet duygusunun kaybolmasının vereceği zararın farkında değil

Milyonlarca lira kara para aklaması suçlamasıyla tutuklanan ve ardından 10 ay sonra tahliye edilen Dilan-Engin Polat çiftinin tahliyesi toplumun bazı kesimlerinde 'adalet' kavramının sorgulanmasına neden oldu. Gazeteci Murat Ağırel kendisine gelen mesajları sosyal medya hesabından paylaştı. Ağırel paylaşımına, "İktidar adalet duygusunun kaybolmasının kendisine ve topluma nasıl bir zararı dokunduğunun farkında bile değil" notunu düştü.

Haber 07-09-24 16:08

Bakan Kurum'dan İBB'ye çağrı: Boğazda yapılan kaçak yapı varsa müsaade etmeyin, varsa durdurun ve yıkın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne çağrı yaptı. Bakan Kurum, "Buradan İBB'yi uyarıyorum. Boğaz'da yapılan kaçak yapı varsa müsaade etmeyin. Kaçak yapı varsa durdurun ve yıkımını gerçekleştirin. Biz yıkıma gittiğimizde bizim peşimizden gelmeyin. Onlar sahip çıkmazsa biz boğazın talan edilmesine müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Haber 06-09-24 21:32

Bakan Kurum: İstanbul’un şanına yaraşır çok daha modern bir spor kompleksini inşa ettik

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerinde inşa edilen İstanbul Basketbol Gelişim Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile birlikte tesisi gezip, basketbol oynadı. Bakan Kurum, “İstanbul’un şanına yaraşır çok daha modern bir spor kompleksini inşa ettik” dedi.

Haber 06-09-24 16:44

İzmir Körfezi için 'ölüyor' dedi, Cemil Tugay'ı canlı yayında eleştirdi! Murat Kurum'dan olay gönderme: Demek ki daha önemli meseleleri var

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, balık ölümlerinin yaşandığı İzmir Körfezi'yle ilgili endişelendiren açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum "İzmir Körfezi ölmektedir. Denizde oksijen kalmamış, bazı noktalarda yaşam yok" dedi. Bakan Kurum, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı hedef alırken; kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Haber 05-09-24 12:24

Ebru Gündeş eşiyle el ele düğüne geldi! Gözler Hadise'yi ararken paylaşım geldi

Ebru Gündeş ve eşi Murat Özdemir, Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya’nın düğününe katıldı. Gecede gözler Hadise'yi de aradı. Hadise sosyal medyada düğüne katılamadığını paylaştı.

Magazin 05-09-24 10:17

Gazeteci Murat Ağırel, 'öldürülmem için ihale açılmış' diyerek paylaşmıştı! Emniyet Genel Müdürlüğü açıkladı: Videodaki 2 kişi yakalandı

Gazeteci Murat Ağırel kendisine gönderilen videoyu sosyal medyadan paylaşmıştı. Videoda maskeli bir kişi, Ağırel'in öldürülmesi için bir 'ihale' açıldığını ve 'botokslu başkan' olarak isimlendirdiği kişinin, bu işi üstlendiğini öne sürmüştü. Emniyet Genel Müdürlüğü, İstihbarat Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla videodaki 2 kişinin İzmir'de yakalandığını duyurdu. Murat Ağırel de yaptığı paylaşımda "Görevini hakkıyla yapan Emniyet Genel Müdürlüğüne teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Haber 05-09-24 00:06

Oğuz Murat Aci'nin babası hazırlanan rapora isyan etti: 'Skandal'

İstanbul'da Eylem Tok'un oğlunun hayattan kopardığı Oğuz Murat Aci'nin babası, hazırlanan özel bilirkişi raporuna isyan etti. Oğlunun yüzde 75 kusurlu olduğu gösterilen raporla ilgili baba Özer Aci, “Ben skandal bir rapor olduğunu düşünüyorum. Yani nasıl olsa mezardan kalkıp dirilecek değil ama 6 aydır bir mücadele veriyorum. 6 yıl da geçse bu mücadelenin arkasında olacağım" dedi.

Haber 04-09-24 16:40

Yeni emekli maaş zammı ne kadar olacak? Uzman isim hesapladı! Memur ve emekli maaşı zammında 2 oran netleşti

Emekli ve memur zammı için Ocak 2025 zam takvimi işliyor. Ağustos ayı enflasyon rakamının açıklanmasının ardından gözler emekli maaşlarına çevrildi. Memur ve emekli maaşında 2 oran netleşti. Sosyal güvenlik uzmanı Murat Bal, Temmuz ve Ağustos enflasyon oranlarıyla birlikte gelecek 4 aydaki rakamları da işaret ederek maaş zamlarında beklenilen artış oranını açıkladı.

Finans 03-09-24 20:35

Murat Ağırel, 'öldürülmem için ihale açılmış' diyerek o videoyu paylaştı: Olay olacak görüntüler: Herkes Ali Yerlikaya'yı etiketledi, sosyal medya bunu konuşuyor

Ölüm tehdidi! Gazeteci Murat Ağırel, kendisine gönderilen videoyu sosyal medyadan paylaştı. Videoda maskeli bir kişinin, Ağırel'in öldürülmesi için bir vekil tarafından 'ihale' açıldığını ve 'botokslu başkan' olarak isimlendirdiği kişinin, bu işi üstlendiğini öne sürdü. Ağırel ise, "Her gün evimin önünde bekleyen, beni gözetleyen ve çöplerimi karıştıran kişiler, bu tehditlerin gerçekliğini gözler önüne seriyor" dedi. O video sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 03-09-24 13:35

Kentsel dönüşüm için çalışmalar sürüyor... Bakan Kurum Yarısı Bizden Kampanyası için isim isim duyurdu

İstanbul depremi için uzmanların sürekli olarak uyarılarda bulunduğu bu dönemde İstanbul için çalışmalar dört koldan devam ediyor. Olası 7 ve üzerinde bir sonrasında yaklaşık olarak 600 bin konutun hasar alacağı tehlikesi ile karşı kaşıya olunduğu için kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından Yarısı Bizden kampanyası ile dönüşümü başlatılan binaların sahiplerini paylaştı.

Finans 03-09-24 10:59

'Fiyatlar pahalı! Tanesi 3 bin TL olmuş' 5 TL'ye bile yapıyorlar... Bu yüzden onlara talep arttı ama çırak yok 'Geleceğin aranan mesleklerinden olacak'

Kocaeli’de ayakkabı tamircileri artan iş yükü dolayısıyla çırak sıkıntısı yaşıyor. 33 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan Murat Yazıcı, "Ayakkabı pahalı olduğu için ayakkabı tamircilerine talep artmış durumda. Gençlerin bu işi öğrenmeleri şart" dedi. Ayakkabı fiyatlarının pahalı olduğunu ve 2-3 bin TL'ye ulaştığını söyleyen Yazıcı, tamir fiyatlarının ise 5 - 100 TL arasında değiştiğini belirtti. Yazıcı, ayakkabı tamirciliğinin gelecekte en çok aranan mesleklerden biri olacağına inanıyor.

Finans 02-09-24 11:20

Bakan Kurum'dan o il için 'Bilim Kurulu' kararı! Rapor hazırlanmıştı: Harekete geçiliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir Körfezi’nde yaşanan toplu balık ölümleri ve yaygın kirliliği mercek altına aldı. Bakan Murat Kurum, bununla ilgili incelemeleri içeren raporlar hakkında Bakanlık yetkililerinden bilgi aldı. Toplantı sonrası İzmir Körfezi Bilim Kurulu Heyeti’nin oluşturulması kararlaştırıldı. Bilim Kurulu ilk toplantısını perşembe günü İzmir'de Bakan Kurum'un başkanlığında gerçekleştirecek.

Haber 01-09-24 13:00

Ankara'da vahşet! Elindeki dirgenle yavru köpeği canice katletti... Dakikalarca vurdu: Araya girmeye çalışanları tehdit etti

Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaydedildiği iddia edilen görüntüler infial yarattı. Murat Sefer Aksoy isimli şahıs elindeki dirgenle dakikalarca yavru köpeğe işkence yaptı. Hayvanı vahşice katleden adam araya girmeye çalışan köylüleri elindeki dirgenle tehdit etti. Görüntülerin yayılması üzerine Murat Sefer Aksoy tutuklandı.

Trend 31-08-24 15:29

Diyarbakır'da deprem sonrası 6 bin konut yapımı tamamlandı! Bakan Kurum: Depremzede kardeşlerimiz rahat uyuyana dek durmayacağız

6 Şubat depremlerinin en çok etkilediği illerimizden biri de Diyarbakır. Diyarbakır'da yapımına başlanan konutlarla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan paylaşım geldi. Bakan Kurum'un açıklamasına göre 10 bin konuttan 6 bini tamamlandı.

Haber 31-08-24 11:12

Evden ayrılan eşiyle yolda karşılaştı! Parke taşıyla öldürdü

Adana’da şiddetli geçimsizlik nedeniyle evden ayrılan 2 çocuk annesi Ayşe Dürüst ile yolda karşılaşan Murat Dürüst, sokak ortasında parke taşıyla öldürdü.

Haber 30-08-24 14:19

Murat Yıldırım ameliyat masasına yattı! Set durdu

Son olarak Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Ömer Atmaca' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Murat Yıldırım yeni sezonda TMC Film’in NOW için çektiği Gizli Bahçe dizisiyle anlaşma sağlamıştı. Dizinin çekimleri başlamışken Murat Yıldırım ameliyat masasına yattı. Dizi seti ise durduruldu.

Magazin 30-08-24 10:05

Öğretmen Derya'nın katilinden akılalmaz sözler: Bıçak boynuna saplandı, yere düştü

Mersin'in Erdemli ilçesinde öğretmen sevgilisi Derya Demir'i öldüren Murat Okur'un ifadesinde şaşırtan ifadeler yer aldı. Okur, "Bıçağı, Derya'nın omzuna saplamaya çalıştım. Fakat Derya refleksle boynunu çevirince bıçak boynuna saplandı, yere düştü. Ne yapacağımı bilemedim. Evden çıktığımda Derya'nın yaşayıp, yaşamadığını bilmiyordum" dedi.

Haber 27-08-24 19:25

Kağıt oynuyor, görüntülü konuşuyor 'Cezaevinde kötü şartlar altında kalıyor' iddiası yalanlandı! Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'un günlük yaşamı 2 sayfalık yazıda

Türkiye aylarca, İstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açtıktan sonra annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'u konuşmuştu. Cihantimur'u yargı süreci sürerken yeni bir gelişme daha oldu. Eylem Tok daha önce "Oğlum cezaevinde kötü şartlar altında kalıyor" iddiasını ortaya atmıştı. Bu iddialar cezaevinin hazırladığı 2 sayfalık yazıyla yalanlandı. Cihantimur'un cezaevinde kağıt oynayıp kitap okuyarak ve görüntülü konuşarak günlerini geçirdiği öğrenildi.

Haber 26-08-24 17:19

Kızını öldürüp çekyatın içine saklamıştı! İfadesi ortaya çıktı…Kan dondurdu

Türkiye’nin gündemine oturan kızını boğarak öldüren babanın ifadesi ortaya çıktı. Balıkesir’de yaşanan olayda baba kızını öldükten sonra çekyatın içine saklamış, eve gelen anne bulmuştu. Baba Murat Sevilen ifadesinde kızının telefonunu karıştırdığını arkadaşı ile yaptığı yazışmaları gördüğünü ve onu bulmak için evden ayrılıp taksiye bindiğini söyledi.

Haber 26-08-24 14:45

Her satırı korkunç! Baba, tartıştığı kızını boğdu; cesedi işten gelen annesi buldu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde dehşet dolu bir olay yaşandı. 18 yaşındaki Eylem Sevilen, tartıştığı babası Murat Sevilen tarafından boğularak, öldürüldü. Eylem'in cansız bedenini işten gelen annesi buldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber 26-08-24 00:32

Kanallar işe yaradı, toplu ölümler yaşanmadı! Bakan Kurum: Anadolu’nun en nazlı misafirleri bize emanet

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’nün Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde (ÖÇKB) su takviyesi flamingolara can suyu oldu. Bu yıl kreş ve yuva noktasında toplu yavru ölümüne rastlanmadı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Anadolu’nun en nazlı misafirleri bize emanet. Flamingo yavrularına gözümüz gibi baktık. Bu yıl 4 bin 300 misafirimizi uğurluyoruz” dedi.

Haber 25-08-24 18:02

Tanımadığı kişiler telefonda küfredip hesap soruyor! Numarası kopyalanınca hayatı kabusa döndü: İşte dolandırıcıların yeni yöntemi

Hayatı kabusa çeviren yeni bir siber dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı. Son mağdurlardan biri de İstanbul'da erkek kuaförlüğü yapan Murat Sevim. Telefon numarası kopyalanan Sevim'e sürekli telefon geliyor, arayan kişiler sert şekilde "Beni neden aradın" diye çıkışıyor. Nedeni ise Sevim'i dolandırıcı sanmaları! Oysa Sevim aslında kendisini arayan kişilerden hiçbirini aramıyor. Yeni dolandırıcılık yönteminin detayları akıllara durgunluk verdi.

Haber 25-08-24 08:41

Piri Reis Denizaltısı görev başında! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje dahilindeki tüm denizaltılarımızı 2029'a kadar hizmete alacağız

Piri Reis Denizaltısı Türk Donanması'nın hizmetine girdi. Aksaz Tersanesi Komutanlığı Açılış ve Deniz Platformları Teslim Töreni'nde konuş Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Hızır Reis denizaltımızı 2025 yılında, Murat Reis denizaltımızı da 2026 yılında hizmete almayı planlıyoruz. Proje dahilindeki tüm denizaltılarımızı 2029'a kadar hizmete alarak donanmamızın gücüne güç katacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 24-08-24 16:48

Fenomen Murat Övüç'ün yıllar önce sokak röportajı verdiği görüntüler ortaya çıktı! Gören tanıyamadı

Sosyal medya paylaşımları ve tarzıyla sık sık gündem olan Murat Övüç son olarak oğlunun nişanında yaptığı paylaşımlarla konuşulmuştu. Yıllar önce önce sokak röportajı veren Murat Övüç'ü görenler tanımakta zorluk çekti.

Magazin 24-08-24 15:17

Bekçilerden kaçtı, taksiciden kaçamadı: Birinin canını yakmış olabilir

Isparta'da bekçilerden kaçan şüpheliyi fark eden taksici, şahsı aracıyla takip ettikten sonra yakalandı. Şüpheliyi bekçilere teslim eden taksici Murat Petek, "Birinin canını yakmış olabilir, tepkisiz kalamadım, üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum” dedi.

Haber 23-08-24 22:31

İstanbulkart'ta öğrenci indirimine '30 yaş sınırı' ile ilgili yeni detay! AK Parti dava açtı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, 30 yaşından gün almış öğrencilerin ulaşımda "Öğrenci İstanbulkartı"ndan yararlanamayacak olmasına yol açan İBB Meclisi kararının iptali için dava açtıklarını duyurdu.

Haber 23-08-24 22:22

Bakan Kurum o anları paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 78 yaşındaki Adıyamanlı depremzedeyle telefonla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 78 yaşındaki Adıyamanlı depremzede Zeliha Yıldırım ile telefonla görüştü. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 22-08-24 19:38

İstanbul Boğazı'nda gündem olan kaçak inşaatla ilgili Bakan Kurum'dan açıklama: İnşaatı durdurmak adına müdahale ettik

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Boğazı'nda Vaniköy'de boğaz manzaralı kaçak inşaatla ilgili açıklamalar yaptı. Kurum, "Vaniköy semtinde buradaki imara uygun olmayan bir kaçak yapılaşmayla karşı karşıya kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sorumluğuna ait bu bölgede ekiplerimiz hem İstanbul Büyükşehir Belediyesini yazılı ve sözlü uyarmak suretiyle hem de inşaatı durdurmak adına müdahale ettik" şeklinde konuştu.

Haber 22-08-24 16:41

Bakan Kurum Gelip çay, kahve içeceğiz dedi, tarih verdi: Her şeyin bitmesini istiyorum! Yoksa bozuşuruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat depremlerinin en çok etkilendiği Hatay'da incelemelerde bulundu. 67 iş yerinin yapılacağı Kuyumcular Çarşısı'nda bir proje yetkilisiyle konuşan Bakan Kurum, "Ağustos'tayız. Aralık'ın sonunda ben burada her şeyin bitmesini istiyorum. Çetin bey bitiremezsek bozuşuruz. Şubat'ta biz burada çay, kahve içeceğiz ona göre. Hatta ben sizin dükkanınıza gelip kahvenizi içeceğim” dedi.

Haber 20-08-24 15:50

Hamile olduğu iddia edilmişti... Ebru Gündeş sahnede rahatsızlanınca konserine ara verdi

Ebru Gündeş kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesiyle uzun süre magazin manşetlerinde kaldı. Dubai'de evlenen çiftin birlikteliğinin ardından yasak aşk iddiaları gündeme geldi. Hatta Gündeş'in kısa sürede evlenmesinin ardından hamilelik iddiaları da konuşuldu. Ünlü şarkıcı Antalya-Side konserine rahatsızlanarak ara verdi.

Magazin 20-08-24 10:53

AK Parti'nin radarındaki Kasım Gülpınar'ı böyle sahiplendi! Fatih Erbakan o teklifi tahmin etmiş

AK Parti'nin de Yeniden Refah'ın da partisinde istediği isim Mehmet Kasım Gülpınar! YRP'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen eski AK Partili ve cumhurbaşkanı danışmanı Gülpınar'a AK Parti'den teklif gittiği konuşuluyordu. Fatih Erbakan iddiayı yalanlamayıp "Murat Kurum'la eskiden beri görüşmeleri devam ediyor. Bu gibi teklifler olması muhtemel" dedi. Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki soruya verdiği yanıt da gündem yaratacak cinsten.

Haber 15-08-24 18:20

Köyde küçük bir işletme olarak başladı... Dubai'ye bile ürün gönderdi! 'İspatlamak istedik, başarılı olduk'

Tokat'ın Pazar içesinde bölgede devlet teşviki ile sayısı artan manda varlığını değerlendirmek için işletme kuran aile, manda yoğurdu üretimi yapıyor. İşletme sahibi Murat Asıl, "2023 yılında Dubai'ye 1 ton manda yoğurdu gönderdik. Küçük bir işletme olarak kurulduk. Bu işin burada yapılabilirliğini kendimize ve çevremize ispatlamak istedik. Başarılı da olduk. İşletmemizi daha da büyütmek istiyoruz" dedi.

Finans 14-08-24 12:41

Fenomen Murat Övüç İntihar edeceğim yeter!' diyerek isyan etti! Ablalarını ve oğlunu ifşa etti: Harcamalarına...

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen fenomen Murat Övüç kazancını da sık sık anlatan bir isim. Son olarak oğlunun nişanında 2 kg altınla şov yapan fenomen ablaları ve oğlunu yerin dibine soktu.

Magazin 12-08-24 11:51

Arka Sokaklar’ın Murat Komiser’i Uğur Pektaş imaj değiştirdi! Görenler kendini tutamadı

Arka Sokaklar dizisinde Murat Komiser karakteriyle hafızalara kazınan Uğur Pektaş, gözlerden uzak yaşıyor. Maneviyata dönen Pektaş son haliyle hayranlarını mest etti. Görenler Pektaş için "Murat Ateş olmuşsun" dedi.

Magazin 11-08-24 07:51

Eylem Tok'un mahkemeye sunduğu mektup ortaya çıktı! 'Oğlum ve kendim için...'

İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan kazanın ardından Eylem Tok, oğlu ile ABD'ye kaçmıştı. Türkiye'ye iadeleri için yargılanmaları devam ederken Tok'un mahkemeye yazdığı mektup ortaya çıktı. Hapishane koşullarının kendisini olumsuz etkilediğini ifade eden Tok, "Yiyecekleri midemde tutamıyorum ve önemli miktarda kilo kaybediyorum" dedi.

Haber 08-08-24 18:09
abd