Muzisyen Onur Sener Haberleri

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemi Onur Özütoprak

Trendyol Süper Lig’de bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Onur Özütoprak oldu.

Spor 2024-09-21 15:32:21

Şehit Onur Çapan'ın kız kardeşinden yürekleri dağlayan istek... Yanına koysalar olmaz mı

Zeytin Dalı Harekat bölgesinde silah kazası sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın cenazesi memleketi Isparta'ya getirildi. Isparta'da düzenlenen karşılama töreni sırasında şehidin kız kardeşi Hacer Filiz'in isteği duyanların yürekleri dağladı...

Haber 2024-09-12 14:02:58

Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın şehit olduğunu açıkladı. Zeytindalı Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yaşayan annesi Döndü Çapan ile Isparta'da oturan eşi Makbule Çapan’a acı haber verildi.

Haber 2024-09-11 22:48:07

Onur Buldu ve Ecem Erkek döndü Alper Kul ayrıldı! Güldür Güldür'de üzen veda

Güldür Güldür Show yeni sezona hazırlıklarını yaparken Ecem Erkek ve Onur Buldu'nun döneceği haberi programı izleyenleri mutlu etmişti. Ancak bomba bir isim ise ayrılık kararı aldı.

Magazin 2024-09-09 08:31:48

Resmen açıklandı, Hakan Çalhanoğlu'na büyük onur! Ballon d'Or'a aday gösterildi...

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, 2024 yılı Ballon d'Or adayları arasında yer aldı. İşte detaylar...

Spor 04-09-24 22:04

Nez’den ayrılan Rüştü Onur Atilla ile eski eşi Sinem Ayyıldız birlikte! Kürkçü dükkanına dönmüş

Boşanma tarihinden 20 gün sonra Rüştü Onur Atilla'nın yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, şarkıcı Nez ile aşk yaşamıştı. O aşk da kısa sürdü. Eski eşinin ihanet iddiasına tepki gösteren Rüştü Onur Atilla çocuğu için Sinem Ayyıldız ile bir araya geldi.

Magazin 04-09-24 07:11

Rüştü Onur Atilla ve Nez ayrıldı! Eski eşten dikkat çeken hamle

Rüştü Onur Atilla ve Nez aşkı kısa sürdü. Sessiz sedasız ayrılan çiftten Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız kendisine yapılan bomba bir yoruma beğendi.

Magazin 29-08-24 13:21

Büyük aşk kısa sürdü! Rüştü Onur Atilla ve Nez sessiz sedasız ayrıldı... Gelen yorum kızdırdı

Güldür Güldür Show ile tanınan Rüştü Onur Atilla, Sinem Ayyıldız ile boşandıktan 20 gün sonra şarkıcı Nez ile aşk yaşadığını duyurmuştu. İhanet iddiaların gölgesinde başlayan aşk kısa sürdü. Sessiz sedasız ayrılan çift sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-08-24 07:44

Ona olan yakınlığı dikkat çekmişti... Biri dokunulmazlık alıp biri potaya gidince sosyal medya yıkıldı! Eleştirilere dayanamayıp yanıt verdi

MasterChef Türkiye'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın ilk gününden bu yana yarışmacılardan Beyza ve Onur arasındaki yakınlık dikkat çekiyor. Kimilerinin sevgili olarak yakıştırdığı isimleri kimileri de abi-kardeş olarak yakıştırıyor. Yarışmanın son bölümünde Onur'un dokunulmazlık alması Beyza'nın potaya gitmesi sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. Onur kendisine yapılan eleştirilere daha fazla dayanamayıp yanıt verdi.

Magazin 28-08-24 11:55

Kuzey Marmara Otoyolu’nda feci kaza! Ölen motosikletli THY'de kabin amiriymiş

İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci bir kaza meydana geldi. Motosiklet sürücüsü Onur Aykanat bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün THY kabin amiri Onur Aykanat olduğu öğrenildi.

Haber 27-08-24 23:40

Kaya Çilingiroğlu Beni kullandı demişti! Ünlü isim ataş püskürdü: O öpüştüğünüz kız...

Kaya Çilingiroğlu genç aşkından ayrıldığını açıklayıp "Beni kullandı, her yerden engelledim" demişti. Onur Akay iddialara ateş püskürerek "Bir genç kızın üzerine böyle iftiralar atmayın, o öpüştüğünüz kız da Nevide değil, siz onunla devam edin aşk yaşamaya tabii Zehra kabul ederse" iddiasında bulundu. Nevide Çiçek'ten de paylaşım gecikmedi.

Magazin 22-08-24 15:02

MasterChef Beyza ve Onur'un yakınlığı sosyal medyayı ikiye böldü! Aşk mı dostluk mu?

MasterChef'te heyecan dolu günler yaşanıyor. Son olarak Beyza ve Onur arasındaki yakınlaşma sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi iki yarışmacıyı sevgili olarak yakıştırdı kimi ise abi-kardeş benzetmesi yaptı.

Magazin 20-08-24 15:21

Kerem Bürsin ve Melis Sezen'li Son Of A Richin setinden ilk kareler! Uyumları çok beğenildi

Onur Ünlü’nün yönettiği, Kunay Film imzalı "Son Of A Rich" filminin çekimleri devam ediyor. Kerem Bürsin ile Melis Sezen'in başrolünde yer aldığı filmin çekimlerinden ilk kareler ortaya çıktı. İkilinin uyumu çok beğenilirken o görüntüler kısa sürede gündem oldu.

Magazin 18-08-24 08:55

Modaya uydu başını örttü! Nesrin Cavadzade tarzıyla dillere düştü

Son olarak Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade dizisinin final yapmasının ardından soluğu tatilde almıştı. Tatilden dönen ünlü oyuncu Tersane İstanbul'daki bir etkinliğe katıldı. Modaya uyup başını örten ünlü ismin tarzı eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 18-08-24 07:53

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade sevgili kriteri ile dillere düştü! Duyanlar şaştı kaldı

Son olarak Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade dizisinin final yapmasının ardından soluğu tatilde almıştı. Tatilden dönen ünlü oyuncu verdiği bir röportaj ile gündem oldu. Güzel oyuncunun sevgili kriteri dillere düştü.

Magazin 08-08-24 09:27

Onur Akay Ediz Hun kanserle savaşıyor dedi! Ediz Hun'dan açıklama gecikmedi

Yeşilçam efsanelerinden Ediz Hun hakkında Onur Akay'dan bir iddia geldi. Akay'ın iddiasına göre Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ediz Hun bir süredir kanserle savaşıyor. İddiayla ilgili Ediz Hun'dan açıklama geldi.

Magazin 29-07-24 07:00

Ediz Hun ile ilgili endişelendiren haber! Onu Akay duyurdu

Yeşilçam'ın efsane ismi Ediz Hun'un ile ilgili sevenlerini endişelendirecek bir haber geldi. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Ediz Hun'un kansere olduğunu ve hastanede hastalıkla mücadele ettiğini açıkladı.

Magazin 28-07-24 18:07

Ölümcül hata! Rus fenomen Tatiana Ozolina'nın ölümünde kahreden detay... Yanındaki motorun sürücüsü anlattı

Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina Muğla Milas'taki kazada hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Aynı kazada yaralanan ve olayın ardından hastanede tedavisi tamamlanan Onur Obuk gözaltına alınıp serbest bırakılırken, kaza anını anlattı. Hatalı sollama detayı dikkat çekti.

Haber 24-07-24 13:39

Ali Koç ile Mehmet Büyükekşi, TFF seçimi öncesi tartışma yaşadı! Ali Koç'tan Büyükekşi'ye 'Onur ve haysiyet' göndermesi sonrası ortalık karıştı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanlık seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Sonuç ne olursa olsun Fenerbahçe için yok hükmündedir. Bugün boş oy kullanacağız. Türk futbolunda durum içler acısı, böyle gitmez. Onurlu, haysiyetli kimse; bu şekilde aday olmaz." dedi. Mehmet Büyükekşi, Ali Koç'un sözlerine tepki gösterince Divan Başkanı Mehmet Baykan araya girdi.

Spor 18-07-24 12:38

Rüştü Onur Atilla ile aşkını ilan etmişti! Nez kalça dansıyla kendinden geçti

Güldür Güldür Show'da hayat verdiği İbrahim karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla boşandıktan 20 gün sonra Nez ile aşkını ilan etmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu aşk haberinin ardından ihanet iddiaları da konuşulmaya başlanmıştı. Ünlü şarkıcı Nez şimdi de sahnedeki şovu ile gündeme geldi.

Magazin 11-07-24 12:53

Güldür Güldür ekibine Rüştü Onur Atilla'nın özel hayatı soruldu! Onur Buldu dayanamadı

Sultan San'ı düğününde Güldür Güldür ekibi de yalnız bırakmadı. Ekibe yeniden dönen Onur Buldu da düğündeydi. Muhabirler ekibe Rüştü Onur Atilla'nın boşanma süreci sonrasında yaşananları sorunca Onur Buldu dayanamadı.

Magazin 09-07-24 13:51

Aslında çocukları için ülkeyi terk etti… Tuba Büyüküstün’ün ikizleri Maya ve Toprak kocaman oldu! 'Biri anneye biri babaya benziyor'

Şimdilerde Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı'nın ikinci sezonu ile gündemde olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün uzun zamandır gözlerden uzak bir şekilde Paris'te yaşıyor. Zaman zaman projeleri için ülkeye gelen Büyüküstün kızları Maya ve Toprak için orada yaşadığını açıklayarak önümüzdeki sene de Paris'te olacağı söyledi. Büyüküstün'ün Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızlar şimdilerde büyüdü ve kocaman oldular...

Magazin 09-07-24 08:31

Rüştü Onur Atilla ile aşk yaşıyordu! Nez'den şaşırtan itiraf: Evde yakaladım

Güldür Güldür oyuncu Rüştü Onur Atilla ile yaşadığı aşkla son günlerde gündem olan Nez, Pınar Kerimoğlu’na konuk oldu. Şarkıcı Nez yıllar önce sevgilisini evde başkasıyla yakalandığını anlattı.

Magazin 08-07-24 13:31

Eski eş Boşanmayı ben istemedim dedi! Nez ile aşk yaşayan Rüştü Onur Atilla çıldırdı: Daha fazla çirkinleşmeden...

Güldür Güldür oyuncusu Rüştü Onur Atilla özel hayatıyla gündemde. Boşandıktan hemen sonra Nez ile aşk paylaşımı yapan oyuncunun eski eşi Sinem Ayyıldız "Boşanmayı ben istemedim" deyince Atilla çıldırdı. Olay açıklamalar...

Magazin 04-07-24 07:20

Rüştü Onur Atilla ve Nez aşk pozları paylaştı! Eski eş Sinem Ayyıldız'dan bomba yorum

Rüştü Onur Atilla, 10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da noktaladı. Boşanır boşanmaz Nez ile aşk paylaşımı yapan oyuncunun eski eşi Sinem Ayyıldız sessizliğini bozdu. Ayyıldız eski eşine yapılan yorumlara verdiği yanıtlarla olay oldu.

Magazin 03-07-24 15:37

Güldür Güldür'e dönen Onur Buldu kızını paylaştı! Eşiniz gücenmesin ama...

Show TV'nin 11 yıldır devam eden komedi programı Güldür Güldür Show'a geri dönen Onur Buldu özel hayatıyla da merak edilen bir isim. Öğretmen eşiyle mutlu bir beraberliği olan Buldu kızını paylaşınca yorumlar gecikmedi.

Magazin 02-07-24 10:52

Günlerdir gündemdeler! Nez ve Rüştü Onur Atilla beraber görüntülendi... Dava günü alınmıştı

10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da noktalayan Rüştü Onur Atilla, boşanmadan kısa süre sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan edince gündem oldu. Taze aşıklar ilk kez birlikte görüntülendi ve oyuncu bakın boşanmasına dair neler dedi.

Magazin 02-07-24 06:48

Rüştü Onur Atilla ve Nez aşkı gündemde! Yuva yıktın yorumları kızdırdı... Peş peşe açıklama

2014 yılında dünyaevine girdiği iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı olarak boşanan ‘Güldür Güldür Show’un oyuncusu Rüştü Onur Atilla Nez ile aşk pozu verince olay oldu. Nez kendisine gelen "Yuvayı yıktın" yorumlarına kızdı. Atilla da yorumlardan sonra patladı.

Magazin 01-07-24 06:56

Onur Tuna imaj değiştirdi! Görenler Çakma Icardi dedi... İsmail Hacıoğlu ise destek oldu

Şahane Hayatım dizisiyle son olarak ekranda olan Onur Tuna imaj değişikliğiyle herkesi şoke etti. Onur Tuna'yı görenler Görenler "Çakma Icardi" derken İsmail Hacıoğlu ise arkadaşına destek oldu.

Magazin 30-06-24 14:37

Sessiz sedasız boşanmıştı! Rüştü Onur Atilla ve Nez'den sarmaş dolaş poz...

Güldür Güldür ile tanınan ve son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen Rüştü Onur Atilla, Sinem Ayyıldız ile boşandığını açıklamıştı. Boşanmadan hemen sonra Rüştü Onur Atilla ve Nez'den sarmaş dolaş poz geldi. Rüştü Onur Atilla ve Nez'in pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 30-06-24 12:04

Mardin AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, görevinden istifa etti

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Alma, "23 Mart 2023 tarihinden bu yana büyük bir onur ve şerefle yürüttüğüm AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevimden Cumhurbaşkanımızın ve genel merkezimizin elini rahatlatmak amacıyla görevden af talebim, yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucunda kabul edildi" açıklamasını yaptı.

Haber 27-06-24 18:11

O filmle dönüyor! Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay son haliyle olay: 'Çok yakışıklı'

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile hafızalara kazınan Onur Bay son olarak Kirli Sepeti dizisinde rol almış ve ayrılık haberiyle sevenlerini üzmüştü. Genç oyuncu şimdi de heyecanla beklenen filmle izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 26-06-24 11:12

Dilara Aksüyek ağlarken kameralara yakalandı! Kendisini tuvalete kitledi... Murat Ceylan açıklaması

Arka Sokaklar dizisindeki rolüyle tanınan Onur Bay ile uzun süre aşk yaşayarak adından söz ettiren Dilara Aksüyek cafede ağlarken kameralara yakalandı. Ardından mekânın tuvaletine koşup kendini kilitledi. Oyuncu daha sonra ise açıklama yaptı.

Magazin 26-06-24 08:59

Ölümlü jet ski kazasında kahreden detaylar! Can yeleği takmışlar... İfadesi ortaya çıktı: Kurtarmaya çalıştım, gücüm yetmedi

Bursa'da İznik Gölü'nde 25 yaşındaki Kübra Özdemir'in boğularak öldüğü jet ski kazasında detaylar ortaya çıktı. Jet skiyi kullanan ve kaza sonrası gözaltına alınan 23 yaşındaki Onur Işık, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Işık'ın ifadesinde, suya düşen Özdemir'i kurtarmaya çalıştığını ancak gücünün yetmediğini söylediği öğrenildi. Özdemir'in yüzme bilmediği ve can yeleği takmadığı belirlendi.

Haber 25-06-24 13:47

Verdiği kilolarla gündemdeydi... Güldür Güldür'ün İbrahim'i Rüştü Onur Atilla boşandı! 10 yıllık evlilik bitti

Güldür Güldür Show'da hayat verdiği İbrahim karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla son dönemde verdiği kilolarla gündemdeydi. 1 yılda 45 kilo veren ünlü oyuncu şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Rüştü Onur Atilla'nın 10 yıllık evliliği bitti.

Magazin 22-06-24 13:12

Evrensel andı kafalarına göre değiştirdiler! Portakal sinirden ne diyeceğini bilemedi: Bunlar çocuklarına o ismi bile vermezler

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Üniversite 'cinsiyet, cinsel yönelim' gibi kelimelerden dolayı evrensel andı değiştirdi. Fatih Portakal yaşananlara tepki göstererek, "Bunlar ‘Onur’ kelimesini çocuklarına isim olarak bile vermezler, 'onur yürüyüşlerinden' dolayı' ifadelerini kullandı.

Manşet 15-06-24 11:10

SON DAKİKA: Borussia Dortmund resmen açıkladı! Yeni teknik direktör Nuri Şahin

Son dakika... Borussia Dortmund teknik direktörlük görevine Nuri Şahin'in getirildiğini duyurdu. İmza sonrası konuşan Şahin, "Borussia Dortmund'un teknik direktörü olmak benim için büyük bir onur." ifadelerini kullandı.

Spor 14-06-24 17:52

Yan Oda'nın yıldızı Başak Daşman evlendi! İşte nikahtan ilk kare

Son olarak Şevval Sam ve Caner Cindoruk'un başrolünde yer aldığı Yan Oda dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Başak Daşman ikinci kez nikah masasına oturdu. Daşman, kısa süren nişanlılık döneminin ardından Onur Altun ile hayatını birleştirdi. Ünlü ismin nikahından ilk kare geldi...

Magazin 04-06-24 11:24

Bisikletiyle gezerken yerde parıldayan bir cisim gördü! Eline alınca... 'Adımı tarihe yazdırdım'

Çanakkale'nin Çıplak köyünde evin bahçesinde Roma dönemine ait 2 bin yıllık sikke bulan 10 yaşındaki Onur Özcan Çimen bulduğu sikkeyi Arkeolog Hazal Fırat aracılığıyla Troya Müze Müdürü Rıdvan Gölcük’e teslim etti. Çimen bağışladığı sikke ile Troya Müzesinin ve Türkiye’nin en küçük eser bağışçısı oldu. 90 yıl önce arazide bulduğu Roma dönemine ait mezar stelini 1934'de Çanakkale Müzesi’ne bağışlayan 1923 doğumlu o dönem 11 yaşındaki Necdet ise yenilenen kayıtlarla ilk bağışçı olarak kayda geçti.

Haber 29-05-24 09:42

Güldür Güldür'e dönüyor! Onur Buldu'nun öğretmen eşine yorum yağdı: Çok güzel

Güldür Güldür Show ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Onur Buldu programdan ayrılmıştı. Onur Buldu yeniden Güldür Güldür'e döneceğini açıklayınca gündem oldu. Başarılı oyuncu sosyal medyadan öğretmen eşini paylaşınca beğeni topladı.

Kulis 26-05-24 11:37

TKBB'nin 23. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gök, İslami bankacılık sektörünün toplam büyüklüğünün 3,2 trilyon dolar seviyesinde olduğunu belirterek, "Türkiye'nin global İslami bankacılık piyasasından almış olduğu pay geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 48'lik bir artış sergileyerek 63 milyar dolar seviyesine gelmiştir." dedi.

Finans 23-05-24 17:20

Olay iddia! Onur Akay 'mason' demişti, saldırıya uğradı! Kadir Doğulu için, tarikat için

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın, ünlü oyuncu Kadir Doğulu hakkındaki sözleri olay olmuştu. "Serra Arıtürk ile imam nikâhlı evlendiğini söyleyenler var!" diyerek oyuncuyu mason olmakla suçlayan Akay, saldırıya uğradı. Akay saldıran kişinin söylediği sözleri açıklayınca gündem oldu.

Kulis 23-05-24 11:39

Ecem Erkek'ten sonra Onur Buldu da Güldür Güldür Show'a dönüyor!

Güldür Güldür Show yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak. Ecem Erkek'in dönüşünden sonra Bilal rolüyle hafızalara kazınan Onur Buldu da Güldür Güldür Show'a dönmeye karar verdi.

Kulis 22-05-24 07:28

Borsada halka arz rüzgarı! Bir şirket daha katılıyor

Borsada halk arzlar devam ediyor. Onur Yüksek Teknoloji AŞ'nin (OYT) payları 22-23 Mayıs'ta borsada satış-sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle halka arz edilecek.

Finans 19-05-24 14:35

Hande Erçel'in Cannes tarzı dillere düştü! Ünlü oyuncu kendini tutamadı

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Erçel, bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne onur konuğu olarak katıldı. Festivalde kırmızı bir elbise ile boy gösteren Erçel'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 17-05-24 08:03

SPK onayladı: 2 şirket daha halk arz oluyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ ile Onur Yüksek Teknoloji AŞ'nin ilk halka arzını onayladı. SPK, sermaye artırımlarına ilişkin kararlarını da duyurdu.

Finans 17-05-24 07:56

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran'ın ablası çektiği videolarla ortalığı karıştırdı! Kardeşini tehdit ve tacizle suçladı... Ünlü oyuncudan olay sözler

Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği 'Doruk' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Onur Seyit Yaran hakkında, öz ablası tarafından şoke eden iddialar ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun ablası kardeşini tehdit ve tacizle suçladı. Ünlü oyuncunun ablasının videoları büyük ses getirince açıklama da gecikmedi.

Magazin 15-05-24 07:21

Nihal Candan’ın eski sevgilisi Onur Apaydın, savcılığa her şeyi anlattı

Sosyal medya fenomeni Nihan Candan’ın çete lideri olduğu gerekçesiyle tutuklu bulunan eski polis memuru sevgilisi Onur Apaydın, avukatları aracılığıyla savcılığa sunduğu dilekçede çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yurthaber 13-05-24 14:50

Güldür Güldür'ün İbrahim'i Rüştü Onur Atilla 1 yılda 45 kilo verdi! Abi çok zayıfladın

Güldür Güldür Show'da İbrahim karakterine hayat veren ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla mide küçültme ameliyatı olan ünlüler kervanına katıldı. Bir yılda 45 kilo veren başarılı oyuncu pozlarını paylaşınca yorumlar da gecikmedi.

Kulis 13-05-24 14:02