Muzlu Roti Yapilisi Haberleri

Ev yapımı muzlu dondurma tarifi: Evde muzlu dondurma nasıl yapılır?

Sadece 2 malzeme kullanarak yaz sıcaklarıyla başa çıkmanıza yardımcı olacak serin bir lezzet elde edebilirsiniz. Birkaç muz ve biraz süt ile efsane bir ev yapımı muzlu dondurma hazırlayabilir, sevdiklerinizle birlikte afiyetle tüketebilirsiniz. İşte tarifimiz!

Yemek 2024-06-21 21:03:29

Muzlu magnolia tarifi: Muzlu magnolia nasıl yapılır?

Son birkaç yıldır adı en çok duyulan, kafelerin lokantaların menülerini süsleyen ve çeşitli meyveler ile yapılabilen magnolia aslında evde de çok kolay bir tarif uygulanarak yapılabilen bir tatlı. İlk kez New York’ta yapılan ve zaman içinde tüm dünyayı saran muzlu magnolia tarifini deneyerek siz de hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 2024-02-18 14:12:18

MASTERCHEF MUZLU ROTİ TARİFİ: Muzlu roti nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Muzlu roti tarifi tüm MasterChef All Star izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jürisi olduğu MasterChef All Star'da bugün yarışmacılardan Muzlu roti yapmaları istendi. Peki, Muzlu roti nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte adım adım muzlu roti yapılışı...

Yemek 2023-11-29 18:31:42

Lizzo sessizliğini bozdu! Muzlu cinsel ilişki eylemi iddiası...

Şarkıcı Lizzo dansçlarına yaptığı baskı ile gündemde. İddialara göre şarkıcı dansçılarına çıplak sanatçıların vajinalarından muz yemeye davet etti,çalışanlarını aşağıladı ve cinsel fantezilerle taciz etti. Tüm iddialar sonrasında Lizzo'dan açıklama geldi.

Magazin 2023-08-04 09:54:12

Yaz sıcaklarında içinizi ferahlatacak milkshake tarifi: Çilekli, muzlu milkshake nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Milkshake tarifi özellikle sıcak yaz günlerinin gelmesiyle beraber araştırılmaya başladı. Serinletici etkisi bulunan milkshake dışarıda, kafede, plajda sıklıkla tüketilen içeceklerden biri. Bu güzel içeceği evde denemek isteyenler milkshake malzemelerini ve pratik tarifini sorguluyor. İşte içinizi ferahlatacak milkshake tarifi...

Yemek 06-07-23 12:49

Airfryer muzlu ekmek tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da muzlu ekmek nasıl yapılır?

Tüm dünya lezzetlerini ve yöresel tarifleri Airfryer ile birkaç dakika içinde pişirerek servis edebilirsiniz. Farklı ekmek çeşitlerini de Airfryer’da deneyebilir ve sunabilirsiniz. Amerika’dan tüm dünyaya yayılan muzlu ekmeği de Airfryer ile pişirerek tüketebilirsiniz. Özellikle Amerika’da ve Kanada’da sık olarak tüketilen muzlu ekmek tarifini siz de evinizde deneyebilirsiniz. Airfryer ile kısa süre içinde pişirebileceğiniz muzlu ekmekleri özel davetlerinizde, öğünlerinizde yapabilirsiniz

Yemek 07-02-23 17:14

Airfryer muzlu çikolatalı muffin tarifi: Airfryer'da muzlu çikolatalı muffin nasıl yapılır?

Dünya mutfağı lezzetlerinden biri olan muffin, cupcake ile karıştırılsa da farklı şekilde hazırlanan ve sunulan bir yiyecektir. Airfryer ile birkaç dakika içinde kolayca pişirebileceğiniz muzlu çikolatalı muffinler ile çay ve kahve yanında şık sunumlar yapabilirsiniz. Özel davetlerde, doğum günü ve benzeri kutlamalarda da servis edebilir ve Airfryer ile kolayca hazırlayabilirsiniz.

Yemek 28-01-23 02:09

Airfryer banana bread tarifi oldukça doyurucu ve sağlıklı: Airfryer'da banana bread nasıl yapılır?

Ekmek hemen hemen her mutfağın vazgeçilmez unsurlarından birisi. Özellikle Türk mutfağında büyük bir yere sahip olan ekmek pek çok farklı çeşidiyle tüm öğünlerde yerini alıyor. Ancak ekmek kalori bakımından yüksek olduğu için pek tercih etmemeye çalışarak daha sağlıklı alternatiflere yöneliyoruz. Sizler için hazırladığımız bu tarifte daha sağlıklı ve “banana bread” olarak bilinen muzlu ekmek tarifini paylaştık!

Yemek 30-12-22 17:31

Airfryer muzlu çikolatalı muffin tarifi hafif ve lezzetli! Airfryer'da muzlu çikolatalı muffin nasıl yapılır?

Airfryer ile tüm yemeklerin yanı sıra tatlıların da lezzetini katlayabilirsiniz. Muzlu çikolatalı muffini birkaç dakika içinde hazırlayabileceğiniz Airfryer’da pişen tüm yiyecekleri olduğu gibi muzlu çikolatalı muffin de daha az yağlı ve daha çok lezzetli olacaktır. Muzlu çikolatalı muffin tarifiyle davetlerinizi ve akşamlarınızı muz ve çikolatanın muhteşem uyumuyla tatlandırabilirsiniz.

Yemek 23-12-22 16:41

Pastanedekilerden lezzetli: Nefis muzlu rulo pasta tarifi! Muzlu rulo pasta nasıl yapılır?

Muzlu rulo pasta pastanelerin vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunuyor. En hafif tatlılar arasında bulunan rulo pasta yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. Yumuşacık pandispanyası ve kremasıyla enfes bir lezzeti olan muzlu rulo pasta nasıl yapılır merak ediyorsanız bu kırılmadan hazırlanan muzlu rulo pasta tarifine bakabilirsiniz.

Yemek 15-12-22 10:19

Muzlu pasta tarifi: Muzlu pasta nasıl yapılır?

Pastanın en hafif hâllerinden birisi olan meyveli ve sade kremalı pasta özellikle yaz akşamlarında hem serinliği hem de yumuşak tadıyla damaklarda güzel bir tat bırakıyor. Özellikle muz severler için hazırladığımız muzlu pasta tarifiyle akşamlarınıza güzel ve hafif bir dokunuş yapın.

Yemek 09-12-22 14:10

Bu muzlu süt için Adana'ya gitmeye gerek yok! Adana usulü muzlu süt tarifi

Adana'nın sokak lezzetleri tüm ülke tarafından sevilerek tüketiliyor. Özellikle muzlu sütünü deneyenler bu lezzeti herkesin denemesini gerektiğini söyleyerek önerilerde bulunuyorlar. Ancak muzlu süt için Adana'ya gitmek zor geliyorsa evde de bu lezzeti elde edebilirsiniz. İşte Adana usulü muzlu süt tarifi...

Yemek 21-09-22 15:48

Milkshake nasıl yapılır? Çilekli, muzlu milkshake nasıl yapılır? Yaz günlerinde içinizi ferahlatacak Milkshake tarifi ve malzemeleri

Milkshake özellikle sıcak yaz günlerinde serinletici etkisiyle sıklıkla tercih ediliyor. Dışarda çok fazla tüketilen bu güzel içeceği evde denemek isteyenler milkshake malzemelerini ve pratik tarifini sorguluyor. İşte yapımı çok basit olan buz gibi milkshake tarifi sizlerle...

Yemek 28-07-22 16:10

Serinleten leziz bir tarif: Muzlu dondurma! Muzlu dondurma nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yaz sıcakları kasıp kavururken serinlemek için en basit yöntem olarak akıllara dondurma geliyor. Muzlu dondurma ise yaz aylarında sevilen seçeneklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki muzlu dondurma nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte ayrıntılar...

Yemek 12-06-22 00:56

Vitamin ve mineral takviyesi: 3 değişik bol proteinli muzlu atıştırmalık tarifi

Sağlıklı beslenenler ve formunu korumak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği muz, protein deposu besinlerle birleşince tadına doyum olmuyor. Hem sağlıklı hem doyurucu bir hale geliyor. Muzla hazırlayacağınız atıştırmalıkları spora, işe ya da okula giderken bile yanınızda götürebilirsiniz. Gelin, bu enerji deposu tariflere bir göz atalım.

Yemek 28-02-22 15:28
muz

Böylesi hem daha hızlı hem daha pratik: Misafirlerinize parmaklarını ısırtacak tavada muzlu kek tarifi

"Ben kekin her türlüsünü severim." diyenlere özel, tavada muzlu kek tarifiyle geliyoruz! Fırınla uğraşmak istemediğiniz zamanlarda tavada kolayca pişirebileceğiniz muzlu kek, her evde bulunan malzemeleri ve pratik yapım tekniği ile size zahmetsiz bir lezzet sunacak. Peki, basit ve lezzetli muzlu kek tavada nasıl yapılır?

Yemek 24-02-22 16:35

Kolay pasta tarifi arıyorsanız hemen yapın: Muzlu kedidili pasta tarifi

Çayın yanında bir dilim pastaya kimse hayır diyemez değil mi? Özellikle klasik pasta tariflerinden sıkıldıysanız sizin için çok lezzetli ve estetik görünen bir pasta tarifimiz var! Muz, krema, kedidili ve çikolatanın bir araya geldiği muzlu kedidili pastasını çok seveceğinizden eminiz. Detaylara birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 23-02-22 17:54

Sadece tadı güzel değil faydaları da mükemmel! Efsane lezzet muz ve süt ikilisini birlikte yiyince bakın ne oluyor

Muz ve süt ikilisi çocukluktan yetişkinliğe her yaştan hayranı olan mükemmel bir lezzettir. Açlık bastırmak için, yatmadan önce veya kahvaltıda tercih edilen muzlu süt çocukların da en sevdiği menülerden biridir. Bu ikilinin tadı da faydaları da inanılmaz...

Haber 19-02-22 12:29

Bir Fransız klasiği: Muzlu Fransız tostu! Bu lezzet kahvaltılarınızın yıldızı olacak

‘Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı’ sözüne katılıyorsanız bu tarif tam size göre! Klasik kahvaltı lezzetlerinden uzaklaşmadan daha pratik bir lezzet peşindeyseniz Muzlu Fransız tostu, lezzetiyle damaklarınıza bayram havası estirecek.

Yemek 07-10-21 17:49

Bir Fransız klasiği! Klasik sufleye göz kırpan lezzet: Muzlu Sufle

Sufle, Fransız mutfağının en ünlü yemeklerinden bir tanesidir. Sufle denildiğinde pek çok kişinin aklına çikolatalı kabarık bir tatlı gelir. Ancak Fransız mutfağında tuzlu suflelerde önemli bir yer tutar. Tatlısı kadar tuzlusu da bir harika olan suflenin her damak zevkine göre çeşitleri var. Üstelik yapması da sandığınızdan daha kolay!

Yemek 20-08-21 17:56

Muzlu Alman pastası nasıl yapılır? Muzlu Alman pastası tarifi nedir? Muzlu Alman pastası malzemeleri nelerdir? Gelinim Mutfakta Alman pastası tarifi...

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında birbirinden lezzetli yemek tarifleri yapılmaya devam ediyor. 23 Ekim Cuma Perşembe günü yayınlanan 560. bölümde gelinler muzlu Alman pastası yaptı. Haftanın finalinde 5 altın bileziğe kavuşmak isteyen gelinler, dünya mutfağının en bilinen tatlılarından birine imza attı.

Yemek 23-10-20 15:04

Otomobil ile çarpışan motosikletteki çocuk öldü

Mersin’in Anamur ilçesinde otomobil ile çarpışan motosikletteki 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre kaza, Anamur ilçesi D-400 karayolu Alparslan Türkeş Bulvarı, muzlu kavşakta meydana geldi.

Haber 25-09-20 11:58

Hafif Bir Tatlı Arayanlara Pratik Muzlu Magnolia Tarifi

Hem sütlü hem meyveli bir tatlı arayışınız varsa zamanınızdan çalmadan en hafif tatlıyı yapmaya ne dersiniz? Midenizi yormayacak muzlu magnolia tarifi mutfağınızın vazgeçilmezi olacak!

Yemek 02-09-20 15:35

Muzlu pasta tarifi: Estetik görünüm ve nefis lezzet bir arada

Lezzetli ve yapımı en kolay muzlu pasta tarifi ile tatlı isteğiniz en güzel sonu bulsun!

Yemek 24-08-20 16:16

Muzlu smoothie tarifi: Bitmeyen enerjinin kaynağı bulundu!

Sadece 4 malzemeyle yapılmış muzlu smoothie tarifiyle karşınızdayız. Protein ve lif içeren bu nefis lezzet gün boyu enerji verecek!

Yemek 06-08-20 13:57

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 7 Şubat Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 455. bölümünde eleme ve birincilik heyecanı yaşandı. Gelinim Mutfakta'nın hafta finalinde gelinler muzlu ganajlı rulo pasta yaparak mücadele etti. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 91. hafta finalinde altın bilezikleri kazanan gelin belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim gitti? İşte Gelinim Mutfakta 7 Şubat 2020 Cuma günü birincisi ve elenen isim.

Magazin 08-02-20 01:48

Muzlu kefir tarifi

Sağlıklı içeceklerin başında gelen kefiri muz ve hurmayla birleştirdik ve enfes bir smoothie hazırladık. Muzlu kefir tarifi ve muzlu kefir kalori oranını sizler için detaylandırdık, şimdiden afiyetler...

Yemek 03-12-19 17:27

Şampiyon atlara ballı muzlu menü

Konya'da çiftliğinde 25 rahvan atı barındıran iş insanı Ali Baranok, yarışlara hazırladığı şampiyon hayvanlarını yeşillik, bal ve muzla besliyor - Aileden gelen at yetiştiriciliği merakını işletmesindeki harada sürdüren Baranok, çocukları ve yeğenleriyle çiftlikte vakit geçirmekten büyük mutluluk duyuyor - "Bu atlar, öz Osmanlı atları. Bulgaristan haralarında yetiştirilen atlar, Osmanlıların Balkanlardan çekilmesiyle atlarımız haralarda kalmış. Bizdeki hayvanların onların nesli"

Magazin 16-11-19 11:50

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 4 Ekim Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 365. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 73. hafta finalinde gelinler pişmeyen muzlu cheesecake yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 4 Ekim Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 05-10-19 00:13

Muzlu mini pasta nasıl yapılır?

Hem porsiyon kontrolü sağlayıp hem de lezzetli bir atıştırmalık yemeye ne dersiniz?

Yemek 30-06-19 14:47

Muzlu yulaf lapası nasıl yapılır?

Hem sağlıklı hem de çok lezzetli! Güne enerji ile başlatacak harika bir tarifimiz var.

Yemek 22-03-19 09:46

Adana'da lezzet festivaline yoğun ilgi

Adana'da "Gelenekselin gücü adına" temasıyla düzenlenen 2. Adana Lezzet Festivali'nin son gününde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Valilik tarafından ikincisi 12-14 Ekim tarihlerinde düzenlenen Adana Lezzet Festivali'nin yapıldığı Merkez Park'ta, börekten kebaba, tatlı çeşitlerinden şalgam ve muzlu süte kadar birçok yemek ve içecek çeşidi satışa sunuldu.

Haber 16-10-18 10:04

Ev Yapımı 3 Milkshake Tarifi

Çocuklarınıza sağlıklı ve enfes milkshake'ler hazırlamak ister misiniz? Sadece 5 dakikada hazırlanan Çilekli, Muzlu ve Kakaolu Bisküvili milkshake'lere büyükler de bayılacak!

Yemek 17-09-18 12:08

Marawili kadınların muzlu bayram tatlısı: Sagin

Filipinler'in Mindanao Adası'ndaki Marawi kentinde yaşayan kadınlar, her bayramda Cardaba isimli özel bir muz cinsini yağda kızartarak "sagin" tatlısı hazırlıyor - Kadınlar, bayrama özel hazırladıkları tatlıyı misafirlerine ikram ediyor

Haber 24-08-18 11:21

Naz Mila'dan 'muzlu' paylaşım

Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren gelin adayı Naz Mila, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 04-07-18 11:54

İştahı bıçak gibi kesiyor: Muzlu çay

Bahara merhaba dediğimiz şu günlerde fazlalıklarımızı da atmanın tam zamanı. Peki yemek yeme isteğini durdurmak için ne yapmamız gerekiyor?

Yemek 05-03-18 11:51

Muzlu puding tarifi: Lezzeti şahane sunumu ise bambaşka!

Muzlu pudingin tadını aldıktan sonra dışarıdaki pudinglere göz ucuyla bile bakmayacaksınız. Hazırsanız muzlu puding tarifine başlıyoruz.

Yemek 15-02-18 16:06

Kat kat tat: Muzlu kafes turta tarifi

Milföy hamuruyla pratik bir şekilde hazırlanabilecek nefis bir tatlı tarifi: Muzlu kafes turta tarifi.

Yemek 18-01-18 11:53

Mısırlı şarkıcıya muzlu klip nedeniyle 2 yıl hapis cezası verildi

Mısır'da bir mahkeme, müzik klibinde iç çamaşırı ile muz yiyen bir şarkıcıyı 2 yıl hapisle cezalandırdı.

Haber 13-12-17 01:18

Anamur’da Bölünmüş Yol Çalışması Tamamlandı

400 karayolu üzerindeki Muzlu Kavşaktan, Ören Kavşağına kadar yapılan bölünmüş yol çalışması tamamlandı.AK Parti Anamur...

Yurthaber 15-11-17 16:42

Avustralya'da 'tatlı ayrana' yoğun ilgi

Türk girişimci Özdemir, ayranı ekşi bulan Avustralyalıların talepleri üzerine çikolatalı-muzlu, karpuzlu ve çikolata-kahveli tatlı ayran üretti. Ülkenin en büyük gıda fuarında Türk girişimcinin ürettiği tatlı meyveli ayranlar yoğun ilgi gördü.

Finans 15-09-17 11:13

Muzlu Mini Pasta

Tek atımlık keyif şöleni...

Yemek 12-08-17 08:22

Takipçisi Çağırdı, Haluk Levent Gelip 40 Kişiye Muzlu Süt Ismarladı

Adana’da ünlü müzisyen Haluk Levent, bir takipçisinin kendisini yanına çağırması sonucu 40 kişiye muzlu süt...

Yurthaber 25-06-17 01:59

Unsuz ve Şekersiz Çikolatalı Brownie

Çikolata krizinde olanlara unsuz ve şekersiz, sağlıklı muzlu çikolatalı brownie yapıyoruz! Hiçbir şüpheniz olmasın, kilo almak bir kenara bu tarifimizle sağlığınıza sağlık katacaksınız :)

Yemek 02-01-17 11:55

Muzlu Kinoalı Bar

Kolaylıkla ve birkaç malzemeyle yapacağınız kinoa ve muzlu bar tarifi, son derece sağlıklı ve organik.

Yemek 26-12-16 23:11
Yemek 16-12-16 15:48

8/12 Aylık Bebekler İçin Muzlu Yoğurt Tatlısı

Minik gurmeler için harika bir alternatif!

Yemek 21-11-16 15:08
Yemek 15-11-16 12:04

Waffle makinesinde neler yapılıyormuş neler!

Çilekli, çikolatalı ya da muzlu gibi klişe waffle tariflerini geride bıraktık. Gelin waffle makinesinde yapabileceğiniz tariflerle tanışın!

Yemek 24-10-16 17:08