Narin Haberleri

Aile meclisine o da çağrıldı! Tavşantepe imamı hakkında Diyanet harekete geçti: Narin öldürüldükten sonra Kur'an'a el bastırılmış

Narin'in öldürüldüğü Tavşantepe köyünde gözaltına alınan ve hakkında ciddi iddialar öne sürülen imam R.K. hakkında yeni gelişme yaşandı. Narin öldürüldükten sonra kayboldu sanılırken aile üyelerinin bir araya geldiği biliniyordu. İddiaya göre imamın da katıldığı aile meclisi toplantısında Kur'an'a el bastırılarak Narin hakkındaki sessizliğin korunması üzerine yemin ettirildi. İmam R.K.'nin telefonundan cinsel içerikler ve yazışmalar çıktığı da öne sürülüyor.

Haber 2024-09-18 10:42:38

'İlk oraya getirdi, çok akıllıca hareket etti' Narin cinayetinde 'muhtar' ve 'köpek' detayına dikkat çekti! 'İlk günlerdeki çalışmaların başında kim var?'

Türkiye günlerdir, önce kayıp olarak aranan sonra da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'a neler olduğunu, cinayeti kim ya da kimlerin ve neden işlediğini konuşuyor. Narin olayında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkarken emekli polis Savaş Kurtbaba, muhtar olan amca Salim Güran için 'Muhtar kollukla birlikte çalışmak zorunda, kamu görevlisi" diyerek ilk günlerdeki çalışmaların başında hep muhtarın olduğuna dikkat çekti ve "İlk aranan yer neresi" deyip detayları anlattı.

Haber 2024-09-18 09:02:06

Tavşantepe'de sırlar bir bir açığa çıkarılıyor! Suskunluk yemininin nedeni bu mu? 'En profesyonel cinayette bile böylesi yok'

8 yaşındaki Narin vahşice öldürüldü. Ancak ona bunu kimin yaptığı henüz ortaya çıkarılamadı. Tavşantepe köyünde ise aydınlatılmayı bekleyen onlarca sır var. Gazeteci Timur Soykan gizemli olayda suskunluk yemini eden köylüler için son iddiaları değerlendirdi. Soykan'ın 'en profesyonel cinayette bile böyle organizasyon yok.' sözleri ise dikkat çekti.

Haber 2024-09-18 07:42:23

Narin cinayetinde yeni gelişme! İtirafçının evinde arama yapıldı

Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içerisinde ve üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın evinde arama gerçekleştirildi.

Haber 2024-09-17 21:08:27

İsmail Saymaz Narin cinayeti soruşturmasıyla ilgili isyan etti! 'Tutuklu sayısı arttırılarak cinayet karartılıyor'

Gazeteci İsmail Saymaz, Narin Güran cinayetinin soruşturmasıyla ilgili isyan etti. Saymaz, şüphelilere sürekli olarak 'Salim Güran'la yasak aşk' sorusu yöneltilmesinin konuyu magazinleştirdiğini ve dikkat dağıttığını savundu. Saymaz, 12 tutuklama olmasına rağmen katilin ortada olmadığını ve soruşturmanın kötü yürütüldüğünü öne sürdü.

Haber 17-09-24 19:40

Narin ve Sıla'nın acısı henüz dinmedi! Kızılcık Şerbeti'ndeki bu sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı! 'Bu kadarı artık çok fazla'

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yeni sezonun ilk bölümü ilgiyle izlenirken yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizide hayatını kaybeden Alev karakterinin bebeğine bakıcının uyku ilacı verdiği sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 17-09-24 15:39

Son dakika | Narin hakkında merak edilen soru yanıt buldu: Nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı! Amca Güran'ın arabasından yaşananlar da dikkat çekti

Son dakika haberi: Narin Güran'ın ölümüyle ilgili akıllarda birçok soru işareti var. Bunlardan biri de Narin'in ölüm nedeniydi. Adli Tıp'ın incelemesi sonucunda "Narin nasıl öldü?" sorusu yanıtını buldu. Buna göre 8 yaşındaki Narin boğazı sıkılarak öldürüldü.

Haber 17-09-24 14:40

Narin cinayetinde bir yeni gelişme daha! Yenge Hediye Güran tutuklandı... İfadesinde açıkladı: Salim Güran'la ilişkisi var mı?

Diyarbakır'da önce kaybolan ardından cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in soruşturmasında son olarak yenge Hediye Güran ve 2 kişi gözaltına alınmıştı. Yenge Hediye Güran tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilirken 2 kişi serbest bırakıldı. Ardından yenge Hediye Güran tutuklandı. Öte yandan yengenin ifadesi de ortaya çıktı. Hediye Güran, Salim Güran'la bir ilişkisi olmadığını ifade etti.

Haber 17-09-24 14:26

Narin hakkında bir garip video paylaşımı: Rol yapıp kısa film çekmişler! Vicdanımız hiç rahat değil

Narin Güran hakkında paylaşılan bir video akıllarda soru işaretleri yarattı. Narin'in 8 yaşındaki cansız bedeni daha aranırken yarı kurgu içerikli bir kısa film çekildiği ortaya çıktı. Videodaki "Vicdanım hiç rahat değil" değil ifadeleri dikkat çekti.

Haber 17-09-24 12:40

Bilmeden katilin adını verdi! Yenge Hediye Güran'ın ifadesinde gözlerden kaçan detay: Boğuşuyorlardı!

Hayatının baharında 8 yaşında bir kız çocuğu... Türkiye, Narin Güran cinayetini konuşurken katillerin de cezasını çekmesini istiyor. Narin'in amcası Salim Güran ve ağabeyi Enes Güran tüm olayların göbeğinde! Anne Yüksel Güran da aynı şekilde tutuklu, yenge Hediye Güran'ın ifadesinde anlattıkları ise soruşturmanın seyrini değiştirebilir.

Haber 17-09-24 10:07

Narin cinayetinde merak edilen bir soru daha yanıt buldu! Ailenin gizemli toplantısı her şeyi açığa çıkardı: İşte amcanın talimatı

8 yaşındaki Narin'in kaybolmasının üzerinden 19 gün geçtikten sonra cansız bedeni bulunmuştu. Aile üyeleri hem Narin kaybolduğunda hem de cesedi bulunduktan sonra büyük amcanın liderliğinde bir toplantı gerçekleştirdi. Burada herkese yalan ihbarda bulunması talimatı verildi, üstelik köylülerden de sessiz kalması istendi. Aile meclisi son toplantısında ise okları Nevzat'a çevirmeye karar verdi.

Haber 17-09-24 09:06

Narin cinayetinde yeni gelişme! Serbest bırakılan Salim Güran'ın eşi, adliyeye çağrıldı

Diyarbakır'da Narin Güran'ın günler sonra cansız bedeni bulunmuştu. Soruşturmada her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Narin'in amcası Salim Güran'ın eşi Melek Güran'ın yeniden gözaltına alındığı öne sürülmüştü. Melek'in adliyede savcının birkaç sorusuna cevap verdikten sonra ayrıldığı aktarıldı.

Haber 16-09-24 19:30

Narin'in mezarı yapıldı: Mermerle kaplanan mezarın başucuna Türk bayrağı dikilecek

8 yaşındaki Narin Güran'ın, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunmuştu. Narin Güran'ın (8) mezarı, mermerle kaplandı. Mezarın başucuna da Türk bayrağının dikilmesi için alan hazırlandı.

Haber 16-09-24 16:44

Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi! Yenge Hediye Güran adliyeye sevk edildi

Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır perdesini aydınlatmak isteyen ekipler çalışmalarına hız verdi. Narin’in en son saat 15.15’te okulun güvenlik kamerasına yansıdığı, Nevzat Bahtiyar’ın aracının da dere kenarına geliş saatinin 15.40 olarak tespit edildiği göz önünde bulundurulduğunda, yolda harcanan zaman çıkarıldığında geriye kalan 18 dakikadaki sır perdesi aralanmayı bekliyor. Öte yandan Narin Güran'in yengesi Hediye Güran adliyeye sevk edildi.

Haber 16-09-24 15:13

Narin cinayeti sonrası yaşanan tartışmalara Erdoğan'dan tepki: Riyakarlar! Ses çıkarmadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Narin Güran'ın öldürülmesi sonrası kamuoyunda yürütülen tartışmalara gönderme yaparak mesaj verdi. "Katledilen çocuklar arasında bile ayrım yapacak kadar istismar siyasetine bulaşanları milletimizin irfanına havale ediyoruz" diyen Erdoğan sert tepki gösterdi.

Haber 16-09-24 14:59

Narin cinayeti sonrası ismini değiştiriyor! Mahkemeye başvurdu: Yeni adım Barış olsun!

Narin Güran cinayeti tüm Türkiye'yi sarsarken, Manisa'dan gelen haber dikkat çekti. Turgutlu ilçesinde yaşayan Nevzat Temel isimli vatandaş, Narin Güran cinayetinde Narin'in cesedini taşıdığı iddiasıyla ismi geçen Nevzat Bahtiyar ile aynı ismi taşımak istemediğini belirterek isim değişikliği için mahkemeye başvurdu.

Haber 16-09-24 13:11

Hakan Ural'dan canlı yayında Narin isyanı! 'Brezilya dizisine döndü' dedi ve sinirlendi!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan 19 gün sonra acı haber gelmişti. Günlerdir Narin'in katili hala daha bulunamadı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta isimli programda Hakan Ural, katilin açıklanmamasına canlı yayında isyan etti.

Magazin 16-09-24 10:23

Narin'i öldürmeyi kafaya koydukları an: Ahırda Türk toplumunun kaldıramayacağı bir şey gördü Amca, anne, yenge...

Narin'in ölümüne ışık tutan mesajlaşmaların arka planı daha da sarsıcı çıktı! Herkes Narin'in gördüğü bir sahne üzerine öldürüldüğünü konuşuyor. İddiaya göre Narin cinayetten bir gün önce "Türk toplumunun kaldıramayacağı" bir şeye tanıklık etti. Bu sahnede muhtar amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, diğer amcası Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran vardı. Olay iddiaya göre Salim Güran'ın evinin yakınındaki ahırda yaşandı...

Haber 16-09-24 08:51

Gülşen'in paylaşımı sosyal medyada pek çok kadın tarafından paylaşıldı! 'Kızlarınıza sahip çıkın' diyen bir kesim var ülkede...

Ülkemizde yaşanan kadın cinayetleri artarak devam ederken ve Narin cinayeti de halen çözülememişken sosyal medyada yapılan paylaşımlar gündeme geliyor. Son olarak Gülşen'in paylaştığı bir metin sosyal medyada pek çok kadın tarafından paylaşıldı.

Magazin 16-09-24 07:36

Narin'in annesinin yaktığı ağıt herkesi şaşırttı! Duyan inanamıyor... Haftalar sonra ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor

Narin Güran'ın annesinin haftalar önce kaydedilen görüntüsündeki bir detay gündem oldu. Gülistan Doku'nun ailesinin ziyareti sırasında ağıt yakan anne Yüksel Güran'ın "Narin karanlıkta kalmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor" ifadeleri duyanları şaşırttı. Söz konusu görüntüler kısa sürede yayılırken, izleyenler başa alıp tekrar dinliyor.

Haber 16-09-24 07:35

Narin Güran cinayetinde kahreden görüntü! Küçük kızın cansız bedeninin bulunduğu an ortaya çıktı

Diyarbakır'da Narin Güran'ın günler sonra cansız bedeni bulunmuştu. Olayla ilgili gözaltılar ve tutuklamalar devam ederken gözler Adli Tıp'tan gelecek raporda. Narin cinayetinde kahreden bir görüntü ortaya çıktı. Cinayette günler sonra Narin'in cansız bedeninin bulunduğu an ortaya çıktı.

Haber 16-09-24 01:23

Narin cinayetiyle ilgili dikkat çeken sözler! Canlı yayında açıkladı: 'Çok sürpriz bir şey yaşanabilir'

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran ile ilgili soruşturma devam ediyor. Davada her geçen gün tutuklu sayısı artarken gözler Adli Tıp'tan gelecek rapora çevrildi. Olayla ilgili canlı yayında dikkat çeken bir açıklamaya imza atıldı. Gazeteci Abdurrahman Şimşek, bir üst düzey kamu görevlisi ile görüşme yaptığını, "Çok sürpriz bir şey yaşanabilir" dendiğini aktardı.

Haber 15-09-24 22:24

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı! İfadesini böyle vermiş

8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken, şüpheliler arasında olan ve cezaevinde tutuklu bulunan anne Yüksel Güran'ın yeni bir fotoğrafı ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafta ifade veren anne Güran'ın ellerinin kelepçeli olduğu görüldü.

Haber 15-09-24 13:44

Sıla bebek yaşam mücadelesi veriyor: Sağlık durumu belli oldu! Tekirdağ'da cinsel istismara uğramıştı

Türkiye Narin Güran'dan gelen acı haberin ardından şimdiyse Sıla bebekten güzel haber gelmesini bekliyor. 2 yaşındaki Sıla bebeğin cinsel istismara uğradığı ortaya çıkmıştı. Sıla bebeğin sağlık durumu hakkında son bilgiler belli oldu.

Haber 15-09-24 13:10

Güzel Aşklar Diyarı’nın tanıtımı sosyal medyayı salladı! Söğüdün yaprağı narindir narin... Tüylerim diken diken oldu

Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı tanıtımıyla adından söz ettirdi. Özgü Kaya’nın kanlı gelinliğiyle ağladığı sahne, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıraç’ın yorumladığı “Söğüdün yaprağı narindir, narin” dizeleriyle başlayan ‘Zeynebim’ türküsü, izleyen herkesi duygulandırdı.

Magazin 15-09-24 11:12

Ece Üner'den HÜDA PAR Genel Başkanı'na tepki: Biz Narin’e ne olduğunu anlamaya çalışırken...

Günlerdir Narin cinayeti çözülmeye çalışılırken Ece Üner gece yarısı sosyal medyadan isyan etti. HÜDA PAR Genel Başkanı'nın Anayasa’nın 4. Maddesine dair konuşması Ece Üner'i kızdırdı. Üner gece yarısı paylaşımında "Siz tam olarak neyin peşindesiniz acaba?" dedi.

Magazin 15-09-24 07:47

Yangın, elektrik kesintileri, terlik iddiası, yanlış ihbarlar... Narin bulunmasın bulunmasın diye her şeyi yapmışlar: İki akrabaya daha gözaltı

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın işçisi R.A'nın tutuklanma gerekçesinde, Narin'i arama çalışmalarının "hedef saptırma maksatlı suni ihbarlarla ve dikkat dağıtıcı eylemlerle akamete uğratılmaya çalışıldığı" tespiti yer aldı. Yangın çıkarma, elektrik kesintileri ve 'terlik' iddialarının yer aldığı kararda bu eylemlerin bir kısmının Güran ailesinin bazı üyeleri tarafından yapıldığı" bilgisine yer verildi. Soruşturmanın seyrini değiştirdikleri gerekçesiyle 2 akraba daha gözaltına alındı.

Haber 15-09-24 07:33

Galatasaray'dan duygusal Narin pankartı...

Trendyol Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı öncesi, sarı-kırmızılı taraftarlar, Türkiye'yi yasa boğan 8 yaşındaki Narin için pankart açtı.

Spor 14-09-24 20:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin ve Sıla bebek açıklaması: 'Hesabını soracağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-i Nebi haftası açılış programında konuştu. Erdoğan, Narin Güran cinayeti ve Tekirdağ'daki Sıla bebek ile ilgili, "Hesabını hukuk karşısında soracağız. Her türlü adımı atacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 14-09-24 19:05

Narin'in babası Arif Güran kameranın çalıştığını farketmedi ve açıkladı: 'Gelip öcünü benden alsalardı...'

Türkiye Narin cinayetinin faillerinin cezalandırılmasını istiyor. Soruşturmada her geçen gün yeni bir gelişme olurken ve gözler amca Salim Güran'a çevrilmişken kameralara dikkat çeken bir görüntü takıldı. Narin'in babası masada yapılan bir sohbette kamerayı fark etmeden birçok şeyi tek tek anlattı. İşte cinayetin seyrini değiştirecek türden konuşma...

Haber 14-09-24 18:44

Diş örneği alınacak! Narin cinayetinde yeni gelişme: Anne hastaneye götürüldü

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve arama çalışmalarının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma titizlikle devam ediyor. Soruşturma kapsamında amca Salim Güran'a yönelen oklar bugün itibarıyla Narin'in kardeşi Enes Güran'a çevrilmişti. Arap saçına dönen olayda yeni bir gelişme daha yaşandı. Narin'in tutuklu annesinin hastaneye götürüldüğü gelen bilgiler arasında.

Haber 14-09-24 17:41

Narin’in kaybolduğu gün yapılan bu paylaşım olay oldu! Aileden kimse bu mesaja açıklık getiremedi! Amca’nın bir yalanı daha ortaya çıktı…

Narin Güran’ın ölümü ile ilgili sır perdesi henüz tam olarak aralanamadı ancak peş peşe ortaya çıkan detaylar olayı daha da karmaşık bir hale getirdi. Son olarak Narin'in kaybolduğu gün yapılan bir paylaşım kafa karıştırdı. Tutuklu amca Salim Güran, küçük kızın kaybolduğunu akşam saat 20.00'de öğrendiğini söylemişti ancak olay günü saat 16:39'da sosyal medyadan paylaşılan mesaj yeni bir çelişki daha ortaya çıkardı.

Haber 14-09-24 13:50

Prof. Dr. Ersan Şen değerlendirdi: Tavşantepe gerçeği! 'Kadının varlığı bile yok'

Prof Dr. Ersan Şen Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde meydana gelen Narin Güran cinayetiyle ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Şen, Narin cinayeti çerçevesinde Türkiye'deki adalet kavramı, kadınların toplumdaki yeri ve toprak ve tarım reformu hakkında görüşlerini ifade etti.

Haber 14-09-24 12:41

Narin cinayetinde yeni gelişme! Artık tüm oklar ağabey Enes Güran'ın üzerinde: Bir şey yaparken Narin'e yakalanınca...

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin'in cinayetiyle ilgili soruşturma titizlikle devam ediyor. Türkiye 'Narin'i kim öldürdü?' sorusunun cevabına kilitlenmiş durumda. Bu zamana kadar tüm ibreler amca Salim Güran ve işçisi Ramazan Atasoy üzerindeyken artık ibreler Narin'in ağabeyi Enes Güran'a dönmüş durumda. Enes Güran'ın bir şey yaparken Narin'e yakalandığı ve Narin'i boğduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar!

Haber 14-09-24 11:14

Fulya Öztürk denedi ama araya giremedi! Narin'in babası Arif Doğan canlı yayında Ferit Demir'i hedef gösterdi! Gazetecilerden mesaj yağdı

Narin soruşturmasında sır perdesi aralanmaya başlamışken soruşturma dışı gelişmeler de yaşanmaya başladı. Gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan baba Arif Güran CNN Türk canlı yayınında, Halk TV muhabiri Ferit Demir'i hedef aldı. Demir daha önce tehdit edildiğini söylemişti. Baba bu iddiaları yalanlasa da gazetecilerden Demir'e destek mesajları yağdı.

Haber 14-09-24 09:44

Narin ile ilgili iddiası gündem olmuştu... Gülben Ergen ve Didem Arslan birbirine girdi!

Türkiye günlerdir Narin Güran cinayetinin çözülmesini bekliyor. Olayla ilgili iddialar peş peşe gelirken en dikkat çeken iddialardan biri de Didem Arslan'dan gelmişti. Arslan, 'Haber kaynağımdan aldığım bilgiye göre Narin, annesi ve amcasını uygunsuz yakalamış.' demiş ve bu açıklamasıyla adeta olay yaratmıştı. Gülben Ergen, Didem Arslan'a haber kaynağını sorunca ünlü isimler birbirine girdi.

Magazin 14-09-24 09:12

Narin soruşturmasının seyri değişti! Birinci cinayet zanlısı artık amca Salim Güran değil! Oklar tek bir isme doğru yöneldi

Narin soruşturmasında her dakika yeni detaylar ortaya çıkmaya başlarken ilk günden bu yana birinci şüpheli olan amca Salim Güran son bilgiler ışında artık en şüpheli isim değil. Jandarmanın elindeki bulgular şu anda okları ağabey Enes Güran'a çevirdi. Cinayetin daha aydınlatılacak birçok noktası var. Telefonlardan çıkacak bilgilerin de ekipleri asıl katile götürmesi bekleniyor.

Haber 14-09-24 08:55

Aileden şeytani planlar! Resmen sabote etmişler; Sadece Salim Güran değil 6 kişi mesajlarını silmiş bunlardan 3’ü amca…

Türkiye günlerdir Narin Güran’ın öldürülmesi ile ilgili gerçeğin arka planında yer alan haberleri konuşuyor. Ortaya çıkan son haberler ise oldukça çarpıcı iddiaya göre Narin’in arama çalışmaları sırasında aile üyelerinin 20 ‘patates’ telefon hattıyla aramaları baltalamak için sahte ihbarlarda bulunduğu belirlendi. Öte yandan amca Salim Güran’ın karısının ifadesi de ortaya çıkarken 6 kişinin whatsapp görüşmelerini sildiği öğrenildi; bunlardan 3’ü amca…

Haber 14-09-24 07:44

Narin cinayetinde amcanın işçisi Ramazan Atasoy tutuklandı! Mesajlaşmalar ortaya çıktı: Tamam, daha ölmemiş

Narin cinayetiyle ilgili titizlikle devam eden soruşturmada amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy dün adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Atasoy bugün ifadesinin ardından tutuklandı. Güran ile Atasoy arasında geçen yazışmalarda Güran'ın işçisi Atasoy'u "O sondaki köşede bir şeyin düşmüş ha, sana ait bir şey sondaki yamaçta" diyerek yönlendirdiği ve Atasoy'un da "Tamam daha ölmemiş" dediği ortaya çıktı.

Haber 14-09-24 01:38

Amca Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: Telefon kayıtlarını neden sildiği belli oldu! Hayat kadınları detayı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan sonra arama çalışmalarının 19’uncu günü cansız bedeni dere kenarında bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor. Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak tutuklu amca Salim Güran'ın son ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın söylediklerinin yalan olduğunu belirten Güran, olay günü Nevzat ile görüşmediklerini belirtti. Güran'ın ayrıca telefon kayıtlarını neden sildiği de belli oldu!

Haber 13-09-24 23:56

Arif Güran'dan kızı Narin'in öldürülmesiyle ilgili yeni açıklama! 'Nevzat katildir, yanıma gelip bana...'

Diyarbakır'da Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Soruşturmada serbest kalan baba Arif Güran'dan yeni bir açıklama geldi. Güran, "Nevzat Bahtiyar'ın katilden hiçbir farkı yoktur. İtirafçı değil bu insan katildir. Nevzat benim yanımda eli titremiyor 'Bana sabırlı ol' diyordu" diye konuştu.

Haber 13-09-24 21:48

İletişim Başkanı Altun'dan Narin'in soruşturması hakkında açıklama! Reyting odaklı yayınlara yakın takip

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'yi yasa boğan Narin cinayeti olayıyla ilgili açıklamada bulundu. Altun bazı medya organlarının konuya yaklaşımı konusunda eleştirilerde bulunarak, "Soruşturmanın gizliliğinin devam etmesine rağmen maalesef birçok ulusal medya organında konuya ilişkin son derece manipülatif, soruşturmaya zarar veren ve 'reyting' odaklı olduğu anlaşılan sorumsuz yayınlar yapılmaktadır." dedi.

Haber 13-09-24 18:39

Narin için ağlayan Melike Şahin'e konserinde bağırmıştı! O seyirci ortaya çıktı

Narin Güran'ın ölüm haberinin ardından konser veren Melike Şahin, sahnede Narin için gözyaşlarına boğulmuştu. Bir seyirci de Şahin'e "Ağlama" diye bağırmıştı. Ünlü şarkıcı da seyirciye "Sana sormayacağım" diyerek tepki göstermişti. O seyirci, günler sonra ortaya çıktı. Neden "ağlama" dediğini açıkladı ve Melike Şahin de o seyirciye yanıt verdi.

Magazin 13-09-24 18:25

Didem Arslan Yılmaz paylaştı! Narin ile amcası Salim Güran'ın düğündeki görüntüleri ortaya çıktı

21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran’ın cesedi, 8 Eylül Pazar günü yaşadığı eve 1 kilometre uzaklıkta çuvalın içinde, üzeri taşlarla ve çalılarla örtülü şekilde bulunmuştu. Her detayının ülkeyi derinden acıttığı olayda Narin’i öldürdüğüne dair baş şüpheli olarak tutuklanan amca Salim Güran ile Narin’in bir düğünde videoları ortaya çıktı.

Haber 13-09-24 18:11

Narin'in amcasının telefonu çözüldü! Sildiği bilgiler geri getirildi, konuşmaları özel programla kaydetmiş: 'Henüz bende değil, daha ölmemiş'

Narin soruşturmasının 1 numaralı ismi amca Salim Güran olay günü bütün telefon kayıtlarını silmişti. Yapılan çalışmalar sonucunda telefon çözüldü ve bilgiler geri getirildi. Amca Salim Güran'ın telefonuna kendi bir program yüklediği ve yaptığı görüşmeleri kaydettiği tespit edildi. O gün silinen görüşmelere de ulaşıldı. Ayrıca tutuklanan amca Fuat Güran'ın eşi gözaltına alındı. Öte yandan R.A.'nın Güran'a gönderdiği mesaj da ortaya çıktı.

Haber 13-09-24 16:58

'Gözaltı değil, misafirdim' dedi! Narin'in babası Arif Güran'dan ilk açıklama... Yapanlara beddua etti

19 gün arandıktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın babası gözaltına alındıktan sonra ilk kez konuştu. 'Gözaltına alınmadım, misafirdim' diyen Arif Güran, "Bunu yapanları Allah kahru perişan etsin' dedi.

Haber 13-09-24 15:32

Gelinlik gitti, önlük ve çanta geldi! Narin'in mezarında dikkat çeken görüntü, sosyal medyada herkes onu paylaşıyor...

Türkiye'yi kahreden Narin Güran cinayeti sonrası hem tabutunun üzerine örtülen hem de mezarına konulan gelinlik tartışma yaratmıştı. 8 yaşındaki bir çocuğa gelinlik yakıştırılması eleştirilirken, küçük Narin'in mezarındaki gelinlik bir vatandaş tarafından kaldırıldı, yerine okul çantası ve önlüğü konuldu.

Haber 13-09-24 15:32

Narin, Sıla ve dahası... Artık yüreğimiz dayanmıyor! Ünlü spiker Sümeyye Yılancı Sıla bebeğin adli tıp raporunu açıklarken gözyaşlarını tutamadı!

Tüm Türkiye günlerdir Diyarbakır'da kaybolan ve günler sonra cansız bedeni dere yatağında bir çuvalın içerisinde bulunan Narin'e ağlarken kahreden bir haber de Tekirdağ'dan geldi. Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde ailesinin hastaneye götürdüğü 2 yaşındaki Sıla bebeğin adli tıp raporunda cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı. Ünlü spiker Sümeyye Yılancı haberi sunarken gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 13-09-24 14:36

Tavşantepe'nin işbirlikçileri! Narin'in köyünde kamera ve nöbet detayı... Sahte ihbarlar yapıp sim kartları atmışlar

Türkiye tek yürek olup bir an önce Narin Güran'ın katil ya da katillerinin bulunmasını isterken, Tavşantepe köyündeki ilginç detaylara bir yenisi daha eklendi. İlk günden itibaren adeta sessizliğe gömülen köyde bazı evlere kamera takılması ve nöbet tutulması dikkat çekti. Elde edilen yeni bulgulara göre, bazı köylüler soruşturmayı yanlış yönlendirmek için sahte ihbarlar yapıp sim kartları atmışlar.

Haber 13-09-24 10:27