Netflix Uyelik Iptali Haberleri

CHP, 'Maden Kanunu'nun bazı maddelerinin iptali için AYM'ye başvurdu

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, '7501 sayılı Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un bazı maddelerinin iptali istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) başvurdu.

Haber 2024-06-26 13:37:05

Netflix dizisi Bridgerton 3. sezonuyla gündemde! 4 günde 45 milyon izleyici...

Eleştirmenlerin hedefinde olan Netflix dizisi Bridgerton'ın üçüncü sezonu sadece dört gün içinde 45 milyon izleyiciye ulaştı. Eleştirmenlere rağmen dizi fanlarını arttırdı.

Kulis 2024-05-22 09:42:46

Netflix duyurdu! Oyuncularla birlikte açıkladılar... 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonu geliyor

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum ve Hakan Kurtaş'ın yer aldığı Netflix dizisi 'Kimler Geldi Kimler Geçti' ikinci sezon onayını aldı. Netflix Türkiye'nin X (Twitter) hesabından yapılan resmi açıklamada oyuncuların parmaklarıyla 2 işareti yaptığı bir videoyla 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonun müjdesi verildi.

Trend 2024-05-21 13:16:13

Bridgerton 3. sezon eleştirmenlerin hedefinde! Seks sahneleri bile sıkıcı

Netflix'te yayınlanan Bridgerton dizisinin üçüncü sezonu gündemde. Diziye dair eleştirmenlerden gelen sert yorumlar dış basında haber oluyor. Eleştirmenler, hayranlara şimdiye kadarki en ateşli dizi sözü verildikten sonra Netflix şovunun iddiasını yerine getiremediği fikrinde.

Magazin 2024-05-16 14:17:10

Netflix duyurdu: Wednesday dizisinin 2. sezon çekimleri başladı! Tanıtımı bile sosyal medyada gündem olmaya yetti

Netflix'in popüler dizilerinden biri olan Wednesday'in ikinci sezon çekimlerinin İrlanda'da başladığı duyuruldu. Jenna Ortega'nın Wednesday Addams olarak yeniden izleyiciyle buluşacağı yeni sezona dair ilk teaserin paylaşılması sosyal medyada dizinin yeniden gündem olmasını sağladı.

Trend 08-05-24 15:36

Bahar Candan ve Seçil Erzan koğuşta baş başa kaldı! Sosyal medya yıkıldı: Netflix dizisi olur mu?

Nihal Candan'ın 37 kiloya düştükten sonra tahliye olması sonrası koğuşta neler yaşandığı merak edildi. Candan soluğu kuaförde alıp yaşadıklarına dair de anlattıklarıyla dikkat çekti. Nihal Candan kardeşi Bahar Candan ve Seçil Erzan'ın aynı koğuşta baş başa kaldığını söyleyince sosyal medyada yorumlar dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 08:06

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 25-04-24 15:59

350 mesaj, taciz ve tecavüz... Netflix dizisi 'Baby Reindeer'ın yıldızı seyirciye seslendi: Dizinin amacı bu değil

İskoç komedyen Richard Gadd'ın başından geçen travmatik deneyimini konu alan Netflix dizisi 'Baby Reindeer' günlerdir gündemde. Netflix'in sevilen dizisi Baby Reindeer'ın yıldızı, hayranlarına o kişiyi aramayı bırakmaları için yalvardı.

Magazin 24-04-24 08:56

Netflix Türkiye 'isyanı' patlak verdi! Yeni dizi fragmanları sonrası paylaşımı yeniden gündem oldu: Aynı yüzler, aynı hikayeler...

Geniş bir kitleye ulaşarak piyasayı neredeyse domine eden Netflix Türkiye, son günlerde gelen eleştirilerle gündemde. Yönetmen Ali Aydın, Netflix Türkiye'ye neredeyse savaş açarken, "Sektördeki küçük yapımcılar, yönetmenler, yazarlar ve oyuncular asla Netflix'in kapsısından giremiyor." çıkışı yankı buldu. Sosyal medyada da özellikle son dizilerde aynı yüzlerin ve aynı hikayelerin olduğuna yönelik tepkiler artarken, Aydın'ın dizi sektörüyle ilgili eleştirileri de yeniden gündem oldu.

Magazin 18-04-24 11:36

MHP itiraz etmişti! YSK'dan Kütahya kararı

Kütahya'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçimlerin iptali ve yeniden yapılması üzerine yaptığı olağanüstü itirazı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından reddedildi.

Haber 13-04-24 17:59

YSK'dan İyi Parti'nin talebine ret! Akşener'den sert açıklama

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İyi Parti'nin Ordu'da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebini reddetti. Karar sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada "YSK, Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür" dedi.

Haber 12-04-24 16:59

YSK'dan bir iptal kararı daha! AK Parti adayı mazbatasını bile almıştı ama o ilçede seçimler iptal edildi...

YSK'dan bazı ilçeler için seçim iptali kararları gelmeye devam ediyor. Son olarak alınan karara göre Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde AK Parti adayı Ali Murat Bucak önde tamamlayıp mazbatasını alırken, Yeniden Refah Partisi'nin itirazı üzerine İl Seçim Kurulu seçimleri iptal etme kararı aldı.

Haber 07-04-24 07:15

'Devir ekonomi devri' dedi özel okul fiyatlarını sert eleştirdi! Seda Bakan'ın ekonomi yorumu gündem oldu

'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan son olarak Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Şimdilerde yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu yaptığı 'ekonomi' yorumuyla gündem oldu.

Magazin 03-04-24 10:57

Van, DEM'den AK Parti'ye geçmişti! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi: 'Bu kabul edilemez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre Van’da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan’ın memnu(seçilme) haklarının iptali hakkında sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu kabul edilemez" dedi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada CHP'li bir heyetin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 02-04-24 18:43

Kütahya'da seçim sonuçlarına itiraz! CHP 63 yıl sonra 602 oy farkla kazanmıştı

CHP'nin 63 yıl sonra kazandığı Kütahya'da seçim sonuçlarına itiraz edildi. 602 oy farkla seçimi kaybeden MHP, 'seçiminin iptali ve oyların yeniden sayımı’ için İlçe Seçim Kurulu’na başvuruda bulundu.

Haber 02-04-24 16:05

Esra Bilgiç Katar'a gitti, başını örtüp verdiği poza hayranları mest oldu

Netflix filmi 'Romantik Hırsız' filmiyle gündemde olan Esra Bilgiç Katar'a gitti. Başını örterek pozlar veren Esra Bilgiç'e hayranları beğeni yağdırdı. Esra Bilgiç özellikle Asya ülkelerinden büyük bir hayran kitlesine sahip.

Magazin 17-03-24 07:56

Netflix dizisi değil gerçek! Çete lideri 'Barbekü' ülkeyi ele geçirdi başbakan zorla istifa ettirildi

Kuzey Amerika'da yer alan Haiti'de son günlerde yaşananlar Netflix dizilerini hatırlatıyor. Haiti başbakanı Henry, kaos sonrası istifa ettiğini duyurdu. 'Barbekü' lakaplı Jimmy Cherizie, çetelerin lideri konumunda ve ülke yönetiminde de oldukça söz sahibi!

Haber 12-03-24 14:36

Netflix dizisi One Day'in yıldızı Ambika Mod itirafıyla gündem oldu!

Netflix dizisi One Day'in yıldızı Ambika Mod, görünümü hakkında okulda yaşadığı ciddi zorbalığı anlattı. Ambika, romantik başrol olarak seçilmenin, başlangıçta reddettiği bir rol olduğunu itiraf etti.

Magazin 03-03-24 11:07

Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo aradığı aşkı sonunda buldu! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer Netflix yıldızıyla...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi günler süren görkemli bir düğünle evlenmişti. Ancak Subaşı'nın mutluluğu beklediğinden kısa sürdü ve ikili evliliklerinin 4'üncü ayında boşandı. Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo aradığı aşkı sonunda buldu. Mısırlı milyarderin yeni sevgilisinin Netflix yıldızı olduğu iddia edildi.

Magazin 28-02-24 11:22

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in yeni filmi 'Romantik Hırsız'ın fragmanı gündemde! Esra ateş ediyor

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Esra Bilgiç, 'Romantik Hırsız' filmiyle gündemde. Netflix 'Romantik Hırsız' filminin fragmanını paylaşınca güzel oyuncuya dair yorumların ardı arkası kesilmedi.

Magazin 20-02-24 07:47

DEM Parti'den AYM'ye 'Can Atalay' başvurusu! 'Siyasi bir darbe'

DEM Parti, Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesinin iptali için Anayasa Mahkemesine (AYM) başvurdu. DEM Parti'den yapılan açıklamada Atalay'ın milletvekilliğinin "siyasi bir darbe" ile düşürüldüğü iddia edildi.

Haber 05-02-24 17:15
aym

CHP Can Atalay için harekete geçti: TBMM kararı için AYM'ye başvuru

TİP'ten milletvekili seçilip geçtiğimiz günlerde milletvekilliği düşürülen Can Atalay hakkındaki karara CHP'den itiraz geldi. CHP, TBMM kararının iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.

Haber 02-02-24 11:21

Netflix en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırıyor

Dijital içerik platformu Netflix, ikinci çeyrekte Kanada ve İngiltere'de en ucuz reklamsız planını kaldıracağını duyurdu.

Finans 24-01-24 12:05

Bursa Deniz Otobüslerinde 6 sefer iptali

Bursa Büyükşehir Belediyesince Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüsü seferlerinden 6'sı kuvvetli rüzgar nedeniyle yapılamayacak.

Haber 20-01-24 09:28

Terzi'nin yıldızı Ece Sükan bornozuyla poz verdi! Derin bacak dekoltesi olay oldu...

Son olarak rol aldığı Netflix dizisi Terzi ile adından söz ettiren ünlü oyuncu ve model Ece Sükan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Cesur ve iddialı tarzı ile çok konuşulan ünlü oyuncu Ece Sükan bu defa bornozuyla kamera karşısına geçti. Derin bacak dekoltesi dikkat çekti.

Magazin 19-01-24 14:09

Kilo aldı, saç sakal karıştı denmişti! Çağatay Ulusoy'a Kübra galasında bir bakan bir daha baktı

Netflix dizisi "Kübra" sonunda seyircisiyle buluşuyor. Başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, sık sık aldığı kilolarla gündeme geliyordu ve "Çöktü" yorumlarına maruz kalıyordu. Yakışıklı oyuncuya galada bir bakan bir daha baktı.

Magazin 18-01-24 10:07

Netflix Türkiye fiyatlarına zam! İşte yeni abonelik ücretleri

Sonbahar aylarında abonelik fiyatlarını ciddi şekilde artıran Netflix, yeni yılda da paket fiyatlarına zam yapma kararı aldı. İşte Türkiye'deki Netflix paketlerinin güncel fiyatları...

Haber 16-01-24 09:55

Binlerce abone kaybedildi, plan değişti: Netflix'te bir dönem sona mı eriyor?

2022 yılındaki abone kayıplarının ardından Netflix oyun özelliği içinde ücretsiz ve reklamsız dönem, sona erecek gibi görünüyor.

Finans 07-01-24 13:36

Kuş Uçuşu'nun 2. sezonuna Miray Daner'in ateşli sahneleri damga vurdu! Demircan Kaçel ile o anları gündem oldu

Başrollerinde Miray Daner, İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın yer aldığı Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu geçtiğimiz gün itibarıyla Netflix izleyicisi ile buluştu. Farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çarpışmasını merkezine alan diziye Miray Daner ile Demircan Kaçel'in ateşli sahnesi damga vurdu.

Magazin 15-12-23 11:02

Kuş Uçuşu 2. sezon yayınlandı mı? Netflix'te Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'li Kuş Uçuşu yeni sezon Netflix'te!

Kuş Uçuşu 2. sezonu Netflix izleyicisi tarafından merak edildi. Netflix; Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştı dizinin 2. sezonu için tarih vermişti. Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı, Koray Kerimoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu dizi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, Kuş Uçuşu 2. sezon yayınlandı mı? İşte, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştığı Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonuna ilişkin detaylar...

Magazin 14-12-23 13:27

İki yıllık ilişkiden sonra evlenmeye karar verdiler! Düğünden sonra kocasının aslında kadın olduğunu fark etti

23 yaşındaki Endonezyalı kadın, iki yıldır ilişki yaşadığı sevgilisiyle evlendikten sonra onun aslında bir kadın olduğunu öğrenince şaşkına döndü. İsmi açıklanmayan Endonezyalı kadın, "Aldatılmış olsam da dikkatli olmamakla hata yaptığımı da düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Nikahın iptali için başvuran kadın eski sevgilisi hakkında şikayetçi olmadığını da belirtti.

Trend 13-12-23 14:28

Netflix dizisi Obliterated 'şimdiye kadar izledikleri en kötü dizi' olarak eleştirildi

30 Kasım'da Netflix'de yayınlanmaya başlayan Obliterated eğlenceli ve farklı konusuyla merak ediliyordu. 8 bölümlük ilk sezonuyla dikkat çeken dizi Dailymail'de 'şimdiye kadar izledikleri en kötü dizi' olarak eleştirildi.

Magazin 08-12-23 13:57

29 Aralık’tan sonra araba satışı yapamayacaklar! ‘20 servis’ şartı otomobil markalarını zora sokmuştu: Dava açmaya hazırlanıyorlar

AB ve STA ülkeleri dışından Türkiye’ye elektrikli otomobil gelmesi zora girdi. Ticaret Bakanlığı’nın geçtiğimiz günlerde aldığı karar sektörde büyük paniğe yol açarken yeni bir gelişme yaşandı. Tebliğin iptali için otomotiv markalarının dava açmaya hazırlandığı, bazıları ise konuyu Dünya Ticaret Örgütü’ne kadar taşıyacağı iddia edildi. Karar ise 29 Aralık’tan itibaren yürürlüğe girecek. Markaların bu süre zarfında en az 20 tane servis açmaları gerekiyor.

Finans 05-12-23 08:07

TİKTOK yasaklandı mı? TikTok kapatılacak mı?

TikTok yasaklandı mı, kapatılacak mı gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Son dönemde TikTok platformunda uygunsuz görüntülerin gündeme gelmesinin ardından lisans iptali ihtimali konuşulmaya başlandı. Konuya dair beklenen açıklama TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'dan geldi.

Haber 02-12-23 17:21

'Laz Kızı' ve 'Donsuz Kelly' olayları sonrası TikTok için harekete geçildi! Lisans iptali ihtimali gündemde

TikTok'ta son dönemlerde ortaya çıkan uygunsuz paylaşımlara ilişkin harekete geçiliyor. Özellikle 'Laz Kızı' ve 'Donsuz Kelly' olayları sonrası TikTok'la ilgili kamuoyunda oluşan olumsuz görüşler yaygınlaştı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TikTok hakkında bant daraltma, reklam yasağı ve lisans iptali önlemlerinin gündemde olduğunu açıkladı.

Haber 02-12-23 14:36

İspanyol taraftarlarını güldüren olay! Sergio Ramos'un VAR kontrolü sonrası yaşadıkları gündeme oturdu

Sergio Ramos, Real Sociedad karşısında gördüğü ikinci sarı kartın iptali için hakemden VAR'a gitmesini istedi. Hakem VAR kontrolünden sonra Sergio Ramos'a direkt kırmızı kart verdi.

Spor 28-11-23 10:14

İstanbul İçin Son Çağrı filminde Beren Saat'in orgazm sahnesi sosyal medyanın diline düştü

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden buluştu. İstanbul İçin Son Çağrı filmi Netflix platformunda yayına girerken filmdeki sevişme sahnesi gündem oldu. Beren Saat'in filmdeki orgazm sahnesi sosyal medyanın diline fena düştü.

Magazin 27-11-23 07:53

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI İZLE NETFLIX: Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? Konusu ve oyuncuları!

İstanbul İçin Son Çağrı filminin 24 Kasım 2023 Cuma günü Netflix'te yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra tekrar bu proje için kamera karşısına geçti. İstanbul İçin Son Çağrı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Netflix'te İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 24-11-23 12:15

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat galanın yıldızı! Beren Saat'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası gerçekleşti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in hayranları "En iyi çift" yorumlarında bulunurken Saat'in kıyafeti de sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 23-11-23 11:15

Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Squid Game: The Challenge bugün (22 Kasım 2023 Çarşamba) itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Bu reality show 17 Eylül 2021 tarihinde dünya çapında yayınlanan Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin ana teması baz alınarak hazırlandı. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Magazin 22-11-23 13:40

SQUID GAME YENİ SEZON TARİHİ: Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte? Netflix duyurdu!

Squid Game dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Öte yandan dizisinin ana temasını konu edinen reality show Squid Game: The Challange, bugün itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Şimdi birçok kişi internette "Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte heyecanla beklenen Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin 2. sezon tarihi..

Magazin 22-11-23 13:24

Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon tarihi belli oldu! Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol başrolde!

Kuş Uçuşu 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner gibi isimlerin yer aldığı Kuş Uçuşu dizisinin ilk sezonu Netflix platformunda yayınlandı. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Kuş Uçuşu'nun yeni sezon fragmanının yayınlanmasının ardından yayın tarihine dair araştırmalar hız kazandı. Peki, Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon tarihi hangi gün?

Magazin 15-11-23 23:03

İstanbul İçin Son Çağrı'dan yeni fragman! Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat New York'ta

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin yeni fragmanı yayınlandı. Tanıtım filmi, Aşk-ı Memnu'dan bu yana ilk kez bir projede yer alan ikilinin fanları tarafından heyecanla karşılandı. İstanbul İçin Son Çağrı filmi 24 Kasım'da Netflix izleyicisi ile buluşacak. İşte Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u yeniden bir araya getiren İstanbul İçin Son Çağrı filmi ile ilgili detaylar...

Magazin 14-11-23 12:00

Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Squid Gamze dizisi 2. sezon var mı, ne zaman sorularının yanıtı merak ediliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Squid Game dizisinin ikinci sezonu beklenmeye başladı. Çeşitli oyunlarla yarışmacıları zor sınavların beklediği Squid Game'in 2. sezonuna ilişkin detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Magazin 05-11-23 17:37

Şans eseri ortaya çıktı, 45 yıl sonra kaldığı yerden devam edecek! Çok ilginç geldi

İzmir'de Yargıtay'ca 1977'de bozulup yerel mahkemeye gönderilen tapu iptali ve tescil davası dosyası, rafta unutuldu. Tarafların ve taraf avukatlarının hayatını kaybettiği, şans eseri ortaya çıkan davanın görülmesine 45 yıl 9 ay 11 gün sonra yeniden yerel mahkemede devam edilecek. Unutulan dosyayı ortaya çıkaran avukatlardan Erdoğan Zeren, "Benden yaşça büyük bir dosyaya bakıyor olmak; çok ilginç geldi" diye konuştu.

Haber 05-11-23 13:05

Türk Hava Yolları'ndan sefer iptali açıklaması! Operasyonumuz kademeli olarak normal seyrine dönmektedir

Network alt yapısının çökmesi nedeniyle İstanbul çıkışlı seferlerinin tümünü iptal eden Türk Hava Yollarında (THY) arızanın giderilmesinin ardından uçuşlara 22.30’da yeniden başladı. THY, bilgi teknoloji sistemlerindeki aksaklığın tespit edilip giderildiğini, şirketin operasyonunun kademeli olarak normal seyrine dönmekte olduğunu bildirdi.

Haber 01-11-23 18:07

Tekirdağ'da eşi benzeri görülmemiş olay! Haberi yokken nikahlandı evliliği yok sayıldı

Tekirdağ'da, daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. 20 yıl önce resmi nikahında şahsen bulunmadığı ve atılan imzanın kendisine ait olmadığı iddiasıyla U.A. tarafından açılan evliliğin iptali davasında, evliliğin yokluğuna karar verildi.

Haber 31-10-23 19:44

Yer: Tekirdağ! Eşine az rastlanan olay: 'İmza benim değil' dedi, evliliği iptal edildi

Tekirdağ'da 20 yıldır evli olan bir kadın, boşanma davası açınca eşinden şaşkına çeviren bir karşılık geldi. 'Nikah defterine atılan imza benim değil' diyen koca, evliliğin iptali istemiyle karşı dava açtı. Mahkeme de kabul edip evliliği düşürdü. Yaşadıklarıyla ilgili olarak kadın, "Bu benim için her türlü hak kaybına neden oldu. Benim evliliğim nasıl yok hükmünde sayılıyor? Ben bunu kabullenmek istemiyorum" dedi.

Haber 31-10-23 07:50

EXXEN üyelik iptali ve hesap silme nasıl yapılır? EXXEN 10 gün sonra iptal edilir mi? EXXEN'de tek maç satın alma var mı?

EXXEN üyelik iptaline dair araştırmalar yoğunlaştı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının üçüncü haftası başlıyor. Galatasaray, Almanya ekibi Bayern Münih'i bu akşam sahasında ağırlayacak. Nefeslerin tutulacağı karşılaşma EXXEN üzerinden canlı olarak yayınlanacak. EXXEN, yeni üye olacak kullancılara '10 gün ücretsiz izle' kampanyası başlattı. Bu kapsamda EXXEN üyelik iptali ve hesap silme nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte tüm detaylar...

Haber 24-10-23 19:38