Nohutlu Yogurt Corbasi Haberleri

Falafel tarifi: Falafel nasıl yapılır?

Orta Doğu’nun en meşhu8r sokak lezzetlerinden biri olduğu bilinen falafel bazı bölgelerde nohutla bazı bölgelerde ise bakla ile yapılır. Aşağıda verdiğimiz nohutlu tarifle eşsiz bir falafel yapabilir, hem öğünlerinizde hem de davet sofralarınızda servis edebilirsiniz.

Yemek 2024-07-30 21:52:05

Nohutlu sulu köfte tarifi: Nohutlu sulu köfte nasıl yapılır?

Hem kıymalı yemeklerden hem de bakliyattan vazgeçmeyenlerdenseniz nohutlu sulu köfte tarifimiz tam da size göre! Bu pratik olduğu kadar da lezzetli olan tarifi uygulayarak öğünlerinizde ya da yemek davetlerinizde misafirlerinize sunabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-05-18 16:31:52

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 2024-04-08 09:01:23

Nohutlu erişte çorbası nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz nohutlu erişte çorbası malzemeleri ve tarifi!

Ana yemekte başlangıç olarak deneyebileceğiniz nefis nohutlu erişte çorbasını haberimizde derledik. Lezzetli ve kaşık kaşık içirecek bu çorbayı hazırlamak oldukça basit. Peki nohutlu erişte çorbası nasıl yapılır? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz nohutlu erişte çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 2023-03-06 14:25:49

Ayranlı çorba nasıl yapılır? Malatya yöresine özel nohutlu, kuru fasulyeli ayranlı çorba tarifi!

Öğle veya akşam yemeğinde servis etmek için daha farklı tatlar arıyorsanız bu tarif tam size göre! Nohut, kuru fasulye gibi malzemelerle hazırlanan ayran çorbasını tekrar tekrar hazırlamak isteyeceksiniz. İşte nohutlu, kuru fasulyeli ayranlı çorba tarifi!

Yemek 24-02-23 15:11

Uzun süre tok tutan nohutlu yoğurt çorbası tarifi

Deprem bölgesindeki kişilere yardım etmek için çeşitli çorba tarifleri aranıyor. Nohutlu yoğurt çorbası soğuk kış günlerinde deprem bölgesindekilerin uzun süre tok kalmasını sağlayabiliyor. Nohutlu yoğurt çorbası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife bakabilirsiniz.

Yemek 09-02-23 11:27

Airfryer nohutlu sebzeli bowl tarifi: Airfryer'da nohutlu sebzeli bowl nasıl yapılır?

Her öğün için hazırlamak istediğini tüm yemekleri Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirebilirsiniz. Yemeklerin airfryer'da kısa süre içinde pişmesi özellikle de öğünleri hazırlarken zaman tasarrufu yapmanızı sağlar. Nohutlu sebzeli bowl yapmak için de Airfryer kullanarak daha lezzetli ve daha az yağlı pişmesini sağlayabilirsiniz. Nohutlu sebzeli bowl tarifi için de airfryer kullanarak lezzetli bir tabak hazırlayabilirsiniz.

Yemek 16-12-22 19:17

Kıyma olmadan köfte olur mu demeyin: Nohutlu köfte tarifi

Artan et fiyatları nedeniyle alternatif tarifler arıyorsanız bu tarif tam size göre! Nohut köftesi hem çok hesaplı hem de vejetaryen beslenenler için vazgeçilmez bir lezzet. Oldukça lezzetli bir tada sahip olan nohut köftesini mutlaka denemeniz gerekiyor.

Yemek 17-06-22 17:42

Nohutlu ne demek? Nohutlu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türk dili üzerine araştırmalar yürüterek dilimizin gelişmesine ve korunmasına katkıda bulunmaktadır. Bu araştırmalar dahilinde Türkçe ve ilişkili dillerdeki kaynaklar incelenmekte, bulunan Türkçe kökenli kelimeler kayda geçilmektedir. Üstelik TDK bu çalışmalarında pek çok kelimelerin de anlamını açıkça belirtmektedir. Bu nedenle bilinmeyen kelimeler TDK anlamlarına göre araştırılır. TDK’ye göre Nohutlu ne demektir? Nohutlu TDK sözlük anlamı kökeni…

Egitim 18-05-22 22:41

Rüyada pilav yemek ne anlama gelir? Rüyada yoğurtlu, nohutlu pilav yemek ne demek?

Rüyada pilav yemek, kişinin hayata geçirdiği hayalleri ile yaşamının tamamen değişeceği alamet olur. Rüyada pilav yiyen kişinin keyifli bir hayat yaşayacağı sürece girdiği kabul edilir. Rüyada etli pilav yemek ise varlıklı biriyle yapılacak evliliğin simgesi olarak görülür. İşte rüya yorumcular tarafından pilav yenen rüyalarla ilgili yapılan diğer yorumlar...

Trend 07-04-22 17:44

Kış sofralarına lezzet Antep mutfağından geliyor: Etli ve nohutlu tadına doyulmaz kabaklama tarifi

Soğuk kış günlerinizde içinizi ısıtacak ve hem sebze hem de protein ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz kolay bir tarif arayışındaysanız kabaklama yemeği tam size göre! Eti, nohutu, kış kabağını ve türlü baharatları bir araya getiren bu farklı ve lezzetli yemeği denedikten sonra Antep mutfağına bir kez daha hayran kalacaksınız!

Yemek 01-12-21 10:36

Klasik nohut tariflerinden sıkıldınız mı? İşte ufkunuzu açacak yepyeni bir yemek: Nohutlu fette tarifi

Sulu yemeklerden mezelere, kuru yemişten salatalara kadar birçok kullanım alanına sahip olan nohut, hemen hemen her damak zevkine hitap ediyor. Doyurucu olması sebebiyle de sulu yemek olarak fazlasıyla tercih edilen bu baklagil, çok fazla tarifte kendine yer bulduğu için çoğu zaman ne yemek pişirsem derdine son veriyor.

Yemek 30-11-21 07:08

Usta şeften tane tane dökülen nohutlu pilav tarifi! Püf noktaları videoda gizli

Tane tane dökülen pilav nasıl yapılır diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü bu tarifi şef Semen Öner hazırladı. Videolu anlatımda püf noktalarını da not etmeniz oldukça işinize yarayacak.

Yemek 12-01-21 16:01

Tam kıvamında yapılıyor, tane tane dökülüyor: Mevlevi pilavı tarifi

Bulgur pilavı, pirinç pilavı, mevlevi pilavı gibi yemekler hem lezzetli hem de besleyici olduklarından dolayı sıklıkla tercih edilir. Özellikle nohutlu pirinç pilavı ise sokak yemekleri kültürünün önemli bir parçası. Giderek de ilgi gören ve nohutlu pilav üzerine kurumsallaşan restoranlar da mevcut. Ancak mevlevi pilavı, nohutlu pilava kıyasla bol malzemeli ve daha çok uğraş gerektiren bir tariftir. El lezzetinize güveniyorsanız mutfağınızda mevlevi pilavını hazırlamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Yemek 23-12-20 11:40

Otel odasında ölü bulundu

Yozgat’ta bir kişi, kaldığı otelin odasında ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre olay Aşağı Nohutlu Mahallesi Bankalar Caddesi’nde meydana geldi.

Yurthaber 17-12-20 11:24

Vali Polat’tan Cumhuriyet çınarlarına ziyaret

Yozgat Valisi Ziya Polat, Cumhuriyet’imizle yaşıt 1923 doğumlu nine ve dedeleri evinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti, gönüllerini aldı.Vali Ziya Polat, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyetle yaşıt olan 1923 doğumlu Yozgat’ta yaşayan ulu çınarı evlerinde ziyaret ederek, onları mutlu etti.İlk ziyaretini Aşağı Nohutlu Mahallesinde ikamet eden 1923 doğumlu Aniş Koç isimli nineye gerçekleştiren Vali Ziya Polat, Aniş Koç’la bir süre sohbet ederek gönlünü aldı.Ziyaret dolayısıyla duygulanan 97 yaşındaki Aniş Koç Vali Polat’a teşekkür ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.Vali Polat daha sonra 1923 Doğumlu Osman Yazan ve yine aynı doğumlu Hayal Ünal’ı ikametlerinde ziyaret hal, hatır sorup bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Yurthaber 29-10-20 17:26

Tam Kıvamında Nohutlu Pilav Tarifi

Sofraların vazgeçilmezi aynı zamanda sokak lezzetleri arasında da en sevilenlerden olan nohutlu pilavı bu tarifle daha lezzetli hale getirebilirsiniz. Püf noktaları inceleyerek nohut pilavı tarifini uygulayın; o muhteşem lezzeti mutfağınızdan sofralara taşıyın…

Yemek 11-09-20 10:19

Dicle ve Eğil’de şehit aileleri unutulmadı

Diyarbakır’ın Dicle ve Eğil ilçelerinde şehit aileleri evlerinde ziyaret edilerek, bayramları kutlandı.Dicle Kaymakamı Halil İbrahim Demirçin, Kurban Bayramı münasebetiyle Tepebaşı Mahallesi Nohutlu mezrası ve ilçe merkezinde bulunan şehit ailelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Yurthaber 01-08-20 11:48

Yozgat’ta 2 şehit annesinden Milli Dayanışma kampanyasına destek

Yozgat’ta 71 yaşındaki 2 şehit annesi Fatma Güneş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na 2 bin lira bağışta bulundu.Şırnak’ta 6 Temmuz 1994 yılında şehit olan Piyade Onbaşı Necip Güneş ve 2012 yılında Kırıkkale’de şehit olan er Cabir Güneş’in Aşağı Nohutlu Mahallesi’nde oturan anneleri Fatma Güneş, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’yi arayarak milli dayanışma kampanyasına destek olmak istediğini söyledi.Daha sonra Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ile eşi Nagihan Köse, bağışı almak ve teşekkür etmek için Güneş’in evine gitti.Şehit annesi Güneş, hazırladığı 2 bin lirayı milli dayanışma kampanyasına bağışlamak üzere Başkan Celal Köse’ye teslim etti.

Yurthaber 21-05-20 16:46

Yozgat’ta bıçaklı kavga: 1 ölü

Yozgat’ta tartıştığı şahıs tarafından bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Aşağı Nohutlu Mahallesi’nde karşılaşan T.E.

Haber 09-01-20 22:08

Pütürge Kaymakam Recep Aydın, okul denetledi

Malatya’nın Pütürge ilçe Kaymakam Recep Aydın, okulda denetleme yapıp, öğrencilere sorular yöneltti.Kaymakam Recep Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Toper, Pütürge İlçesi Nohutlu Mahallesinde bulunan Nohutlu ilk ve ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Yurthaber 23-10-19 12:50

Bahçedeki imalathanesinden Tayvan'a ihracata hazırlanıyor

Balıkesir'in Manyas ilçesindeki evinin bahçesine 4 yıl önce KOSGEB desteğiyle imalathane kuran kadın girişimci, nohutlu, kuru fasulyeli, kırmızı mercimekli, su yosunlu, bal kabağı katkılı gibi 27 çeşit makarna üretiyor - Girişimci Serap Karakaş: - "(Tayvanlı) Bir kişi bizim ürünlerimizi görmüş, bize ulaşarak numune istedi, buraya geldi ve bizden makarna almak istediğini belirtti. Şu an görüşmeler son aşamasında, çok mutluyuz. İlk anlaşmamız da 4,5 ton civarında oldu"

Finans 15-10-19 11:03

Bahçedeki imalathanesinden Tayvan'a ihracata hazırlanıyor

Balıkesir'in Manyas ilçesindeki evinin bahçesine 4 yıl önce KOSGEB desteğiyle imalathane kuran kadın girişimci, nohutlu, kuru fasulyeli, kırmızı mercimekli, su yosunlu, bal kabağı katkılı gibi 27 çeşit makarna üretiyor - Girişimci Serap Karakaş: - "(Tayvanlı) Bir kişi bizim ürünlerimizi görmüş, bize ulaşarak numune istedi, buraya geldi ve bizden makarna almak istediğini belirtti. Şu an görüşmeler son aşamasında, çok mutluyuz. İlk anlaşmamız da 4,5 ton civarında oldu"

Yurthaber 15-10-19 11:03

Nohutlu pilav tarifi

En sevilen sokak lezzetlerinden biri olan nohut pilavı kendi mutfağınızda da hazırlayabilirsiniz. Nohutlu pilav tarifi yapımı son derece kolay ve lezzeti yerinde olan bir yemektir. Bize göre nohutlu pilavın en güzel yancısı cacık oluyor :) Peki nohutlu pilavın yanında siz ne yemeyi tercih ediyorsunuz?

Yemek 08-10-19 16:40

Kadın başkandan ahilik pilavı

Ahilik Haftası dolayısıyla Akyurt Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan etkinlikte Ankara’nın tek kadın başkanı olan Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, vatandaşlara nohutlu pilav dağıttı.Esnafın birliğini simgeleyen ahilik geleneğinin yaşatılması için Akyurt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik Ankara Kulübü Akyurt Şubesi seymenlerinin gösterisi ile başladı.

Yurthaber 21-09-19 13:50

Pilavcı Faruk'un emektar destekli hayat mücadelesi

Kırklareli'nde aşçı olan eşi ile yaptığı pilavı seyyar araçla satan Faruk usta, banka kredisiyle başladığı işinde ününü duyurup, müşteri sayısını da artırmayı hedefliyor - Her sabah eşiyle birlikte hazırladığı pilavı doldurduğu arabasıyla satışa çıkan Faruk usta, nohutlu ve tavuklu pilavın tabağını 7 liradan müşterilerinin beğenisine sunuyor

Haber 11-09-19 11:24

Pilavcı Faruk'un emektar destekli hayat mücadelesi

Kırklareli'nde aşçı olan eşi ile yaptığı pilavı seyyar araçla satan Faruk usta, banka kredisiyle başladığı işinde ününü duyurup, müşteri sayısını da artırmayı hedefliyor - Her sabah eşiyle birlikte hazırladığı pilavı doldurduğu arabasıyla satışa çıkan Faruk usta, nohutlu ve tavuklu pilavın tabağını 7 liradan müşterilerinin beğenisine sunuyor

Yurthaber 11-09-19 11:23

Mudanyalı mübâdiller Tire’de

İzmir’in Tire ilçesinde bu yıl 6’ncısı düzenlenen “Girit’ten Tire Lezzet ve Kültür Festivali"ne katılan Lozan Mübâdilleri Vakfı Mudanya Temsilciliği, Girit danteliyle kulurya çöreği ve nohutlu ekmeği tanıttı.Bu yıl festivale Giritli mübâdil derneklerinin yanı sıra Lozan Mübâdilleri Vakfı Mudanya Temsilciliği de Tire Festivali’ndeki yerini alarak festivalde stant açtı.

Haber 18-06-19 18:31

Paça yahnisi tarifi

Paça yahnisi, nohutlu paça yahnisi olarak da bilinen enfes bir ana yemek çeşididir. Sakatatseverlerin bu tarifi seveceğine garanti veriyoruz. İşte paça yahnisi nasıl yapılır diyenler için tarifin detayları ve püf noktaları geliyor. Şimdiden afiyetler...

Yemek 20-05-19 14:32

Pütürge’ye yeni spor tesisleri ve merkezler geliyor

AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, Nohutlu Yegan, Üran, Aliçeri ve Aşıktar mahallelerine ziyaretlerde bulundu.

Yurthaber 29-03-19 17:22

Hayatlarında ilk defa Hacıvat ile Karagöz’ü izlediler

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, köy okullarında okuyan öğrenciler hayatlarında ilk defa Hacivat ile Karagöz oyununu canlı seyretti.Siverek Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ilçe merkezine 60 kilometre uzaklıkta bulunan Karakeçi Nohutlu Kırsal Mahallesi’nde eğitim gören ilkokul öğrencileri için Hacivat ile Karagöz oyununu sergiledi.

Haber 30-01-19 07:06

Yol kenarında çuval içinde telef olmuş 3 buzağı bulundu

Yozgat’ta kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çuval içerisine konularak yol kenarına atılan 3 adet buzağının görüntüleri yürekleri sızlattı.Yozgat’ta Aziz Tursun isimli vatandaş spor yapmak için gittiği Nohutlu Tepesi’nde yol kenarında ağzı bağlı bir şekilde duran 3 çuvalı fark etti.

Haber 29-01-19 08:07

Yangında ölen minik Atakan'ın kapı önündeki ayakkabıları ağlattı (2)

    MİNİK ATAKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Yozgat'ın Yukarı Nohutlu Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde evinde çıkan yangında dumandan zehirlenen ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Atakan Uslu'nun (3) cenazesi, Yozgat Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından, Yenice köyüne getirildi.

Haber 11-12-18 17:22

Yangında ölen minik Atakan'ın kapı önündeki ayakkabıları ağlattı (2)

MİNİK ATAKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Yozgat'ın Yukarı Nohutlu Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde evinde çıkan yangında dumandan zehirlenen ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Atakan Uslu'nun (3) cenazesi, Yozgat Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından, Yenice köyüne getirildi.

Haber 11-12-18 16:38

Yayla çorbası tarifi ve püf noktası: Nefis yayla çorbası nasıl yapılır?

Yayla çorbası tarifi, her Türk mutfağının olmazsa olmazıdır. Bölgesine veya şehrine göre adı değişse de yayla çorbası sofraların en çok tercih edilen ve sevilen çorbasıdır. Yayla çorbası, yoğurt çorbası, düğün çorbası şeklinde de bilinir. Bunun dışında şehriyeli, pirinçli, yarmalı, bazen nohutlu ve yumurtasız yayla çorbası çeşitleri vardır. Peki yayla çorbası nasıl yapılır, püf noktası nedir? Yoğurdun kesilmemesi için ne yapmak gerekir? İşte kolay anlatımı ile videolu yayla çorbası tarifi...

Yemek 31-10-18 13:48

Mercimekli, kuru fasulyeli ve nohutlu makarna

Balıkesir'in Manyas ilçesinde yaklaşık 3 yıl önce KOSGEB'den aldığı 70 bin lira krediyle doğadan topladığı otlarla makarna üretimine başlayan kadın girişimci Serap Karakaş, aylık üretimini 6 tona, çeşidini de 20'ye çıkardı - Kırmızı mercimekli, kuru fasulyeli ve nohutlu makarna da yapmaya başlayan Karakaş, 6 kadına istihdam sağlıyor - Karakaş, ramazan ayında İzmir, Bursa ve İstanbul gibi şehirlerdeki marketlerden gelen siparişleri yetiştirmeye çalışıyor

Haber 21-05-18 11:15

4 Bin Kişiye Nohutlu Pilav Dağıtıldı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Ziraat Odası öncülüğünde ‘Dünya Çiftçiler Günü’ nedeniyle düzenlenen ‘Nohutlu Pilav Şenliği’nde 4...

Yurthaber 14-05-18 14:34

Kars Atatürk İlköğretim Okulu’nda Nevruz coşkusu

Atatürk İlköğretim Okulu’nda Nevruz Bayramı coşku ile kutlandı.Milli ve yöresel kültürü yaşatmak amacıyla Atatürk İlköğretim Okulu’nda düzenlenen Nevruz Bayramı etkinliğinde 3 bin yumurta boyatıldı, 3 bin adet 7 çeşitten oluşan kuru yemiş Levni, 5 kazan etli ve nohutlu bulgur pilavı pişirilerek öğrenciler ve konuklara ikram edildi.Düzenlenen programda ayrıca çeşitli yarışmalar yapıldı.

Haber 21-03-18 13:17

Yozgat’ta 700 Fidan Toprakla Buluştu

Yozgat Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Yukarı Nohutlu Mahallesi Erkoç Tepe mevkiinde 700 adet fidan dikimi...

Yurthaber 19-03-18 16:53

Yozgat’ta 700 fidan toprakla buluştu

Yozgat Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Yukarı Nohutlu Mahallesi Erkoç Tepe mevkiinde 700 adet fidan dikimi yapıldı.Yozgat’ta 600 dekarlık alanda gerçekleştirilen fidan dikim programına Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve vali yardımcıları, İl Jandarma Alay Komutanı Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ve İl Müftüsü Salih Sezik katıldı.

Haber 19-03-18 15:59

Nohutlu yüklü TIR devrildi; sürücü öldü

ORDU'nun Fatsa ilçesinde, nohut yüklü TIR kontrolden çıkıp devrildi, sürücü Yusuf Sadık (32) hayatını kaybetti.

Haber 20-02-18 09:19

Sadece üç malzeme: Nohutlu muffin

25 dakikada hazırlanan masum atıştırmalık nohutlu muffin tarifi.

Yemek 04-01-18 14:10

Pütürge’nin Kültür Merkezi Hizmete Girdi

Pütürge’nin Nohutlu Mahallesinde hayırsever bir işadamı tarafından yaptırılan kültür merkezi hizmete girdi.Hayırsever İşadamı Ramazan Eşsiz...

Yurthaber 08-11-17 16:37

Yozgat’ta 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’na Fidan Dikildi

Yozgat Valiliği öncülüğünde Nohutlu Tepesi’nde bulunan 15 Temmuz 2016 Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı’nda fidan dikimi...

Yurthaber 11-04-17 19:41

Nohutlu Pankek

Bu doyurucu ve iştah açıcı pankek, proteinle ve lifle dolu.

Yemek 08-11-16 00:31

Nohutlu Taco Salata

Abrahamson ile pratik tarifler

Yemek 30-09-16 16:33

Nohutlu Ispanak Salatası

Vejeteryanların ve Temel Reis'in tercihi...

Yemek 05-08-16 19:24

Bitlis İhh’dan Darbe Teşebbüsüne Karşı Duran Halka Etli Nohutlu Pilav İkramı

Bitlis İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bitlis İHH), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını...

Yurthaber 24-07-16 03:02

Yozgat Mmo Üyelerine İftar Yemeği Verdi

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Yozgat temsilciliği geleneksel iftar yemeği düzenledi.Yozgat Belediyesi Nohutlu Bilal Şahin Sosyal...

Yurthaber 18-06-16 22:36