Nursena Say Haberleri

'Tıfıl teğmen' deyip tipi üzerinden yargıladı: Zekeriya Say, Kara Harp Okulu dönem birincisi Ebru Eroğlu'nun askerliğini sorguladı

Gazeteci Zekeriya Say'ın iki kadını hedef aldığı sosyal medya paylaşımları gündemde. Say, hem Kara Harp Okulu dönem birincisi Teğmen Ebru Eroğlu'na hem de hem de yaşamını yitiren Yeşilçam yıldızlarından Ahu Tuğba'ya yönelik kullandığı ifadelerle eleştiri oklarını üzerine çekti. Çirkin ifadeler kullanan Say'a sosyal medyadan tepki yağdı.

Haber 2024-09-02 07:43:42

Usta oyuncu Genco Erkal'a veda... Son yolculuğuna uğurlandı

Uzun süredir kan kanseri tedavisi gören usta oyuncu Genco Erkal 86 yaşında hayatını kaybetti. Genco Erkal için, uzun yıllar sahne aldığı Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi. Törene, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Beyoğlu Belediye Başkanı, İnan Güney, eski başbakan yardımcısı Hikmet Çetin'in yanı sıra, Fazıl Say, Emre Kınay, Suna Selen, Opera Sanatçısı Güvenç Dağüstün , Mazlum Çimen, Mert Fırat ve Erkal'ın sevenleri katıldı.

Magazin 2024-08-02 18:15:18

Fazıl Say, CHP liderini eleştirdi: ‘Bilinçsel düşüş yaşadım’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bir YouTube kanalında paylaştığı şarkı listesine Fazıl Say, ‘oy potansiyeli malum, bilinçsel düşüş’ diyerek eleştiride bulundu.

Haber 2024-07-11 11:56:35

Ali Koç kazandı Fazıl Say'ın tepkisi olay oldu! Harcadığı parayla ülke şahlanırdı dedi, yerden yere vurdu

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın karşısında girdiği seçimi kazanarak 3. kez başkan seçilen Ali Koç'a dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'dan tepki geldi. Koç'un 6 yılda harcadığı paralara gönderme yapan Say, "O parayla kültür devrimi olurdu, ülke şahlanırdı. 6 yılda 1 şampiyonluk alamadı, suçlu hep ya Federasyon, ya Galatasaray ya da öteki filan. Suudi Arabistan suçlu" ifadelerini kullandı.

Spor 2024-06-10 10:51:29

Son dakika | Tabancalar say say bitmedi! Doğu illerine sevk edilirken yakalandı: Aracı silah deposuna çevirmişler

Son dakika haberi: Konya'da silah kaçakçılığına yönelik önemli bir operasyon gerçekleşti. Yasa dışı silah imalathanelerinden temin edilen tabancalar doğu illerine sevk ediliyordu. Sevkiyatı gerçekleştiren arabada arama yapıldı, içinden çıkanlar dikkat çekti.

Haber 03-06-24 08:26

Türkiye'nin Miss World temsilcisi Nursena Say dereceye girememişti... Eleştirilere bomba yanıt!

Miss Türkiye 2022 birincisi Nursena Say, 71'incisi düzenlenen Miss World Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti. Say, dereceye giremedi. Ünlü isim sosyal medya hesabından konuyla ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.

Magazin 12-03-24 12:37

Miss World 2024 kazanını belli oldu! Türkiye'den katılan Nursena Say dereceye giremedi

Hindistan'da düzenlenen "Miss World 2024" yarışmasında kazanan 23 yaşındaki hukuk öğrencisi Krystyna Pyszkova oldu. Türkiye’nin temsil eden 'Miss Turkey 2022' birincisi Nursena Say dereceye giremedi.

Magazin 11-03-24 11:08

'Dilber’ tartışmasına ünlü piyanist Fazıl Say da dahil oldu! Çakma ve gerçek cehalet...

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisinin her sahnesi çok konuşuldu. Özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin dansı sosyal medyada gündem oldu. Dizideki pavyon dansı sosyal medyayı ikiye böldü. Diziye tepki gösterenler de vardı. Tam tersi diziyi beğenenler de vardı. Konuyla ilgili bir açıklama da Fazıl Say'dan geldi.

Magazin 02-02-24 13:20

Eski eşini öldüren katil zanlısı Şafak Şahin'in ifadesi ortaya çıktı

Başkentte 25 yaşındaki eski eşi Nursena Kozan'ı başından silahla vurarak öldüren ve "tasarlayarak eski eşe karşı kasten öldürme" suçundan tutuklanan Şafak Şahin'in, genç kadının adresini nakliyeciden öğrendiği ortaya çıktı.

Yurthaber 10-01-24 15:27

Fazıl Say kimsenin bilmediği Cem Adrian hikayesiyle şaşırttı! O zaman Beyoğlu’nda tarot falı bakarak para kazanıyordu

Fazıl Say, Cem Adrian'la verecekleri konseri duyururken sesiyle herkesi etkileyen Adrian'la tanışma hikâyelerini de anlattı. Say paylaşımında "Cem Adrian’ı ilk keşfettiğimde 23 yaşındaydı, Beyoğlu’nda tarot falı bakarak para kazanıyordu" dedi.

Magazin 17-12-23 11:39

Yürek sızlatan görüntüler! Tabutunu kadınlar taşıdı, gözyaşları sel oldu

Ankara'nın Sincan ilçesinde eski eşi Şafak Şahin (36) tarafından öldürülen Nursena Kozan (25) son yolculuğuna uğurlandı. Kozan’ın annesi Gülay Tek ve kadınlar, "Erkek şiddetinden gitti. Erkekler değil kadınlar taşıyacak" diyerek, cenazeyi cenaze aracına kadar taşıdı. Kadınlardan bazıları ise kısa süreli 'Kadına şiddete hayır’ ve 'Şiddet gösteren erkekler yok olsun' sloganları attı. Nursena Kozan’ın cenazesi daha sonra Karşıyaka Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 15-12-23 15:59

Ankara'da başından vuruldu, kanlar içinde kaldı! Nursena'dan kahreden haber: 'Televizyondan izlerdim, benim başıma da geldi'

Ankara'da Nursena Kazan, sokakta karşılaşıp tartıştığı eski kocası Şafak Ş. tarafından tabancayla başından vurulup, ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Nursena’nın annesi Gülay Tek, "Bir yıldan sonra eski eşi tarafından vuruluyor. Ölümünü bekliyoruz şu anda. Televizyondan izlerdim, derdim ki benim başıma gelmez ama benim başıma da geldi" dedi.

Haber 14-12-23 06:54

Fazıl Say'ın sevgilisi ayrılık sonrası ortaya çıktı! Meğer ünlü isimle berabermiş

Ünlü piyanist Fazıl Say eserleri ve gündeme dair açıklamalarıyla çok konuşuluyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Say'ın ünlü bir isimle 8 aydır beraber olduğu ortaya çıktı. Say ile ayrıldıklarını duyuran Güneş Altunkaş açıklama yaptı.

Magazin 14-11-23 16:14

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'dan Erdoğan'a övgü dolu sözler: Barışı sağlamaya en çok el uzatan lider

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Hamas- İsrail çatışması hakkındaki fikirlerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tutumundan dolayı tebrik eden Say, 'Benim dünya üzerinde şu anda gördüğüm, barışı sağlamaya en çok el uzatan lider, Erdoğan'dır' dedi.

Haber 14-10-23 15:51

Fazıl Say'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik! En iyi, en doğru açıklamaları yapan lider

Hamas-İsrail çatışmaları şiddetini artırarak sürerken Fazıl Say da sessizliğini bozdu. Fazıl Say, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu süreçteki tutumunu sosyal medya üzerinden tebrik etti.

Magazin 12-10-23 09:10

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say Filenin Sultanları'nın final sevincini böyle yaşadı!

A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız dün gece İtalya'yı 3-2 mağlup etti. Filenin Sultanları finale adını yazdırmanın mutluluğunu yaşadı. Ülkemizde coşkuyla karşılanan final sevincini yaşayanlar arasında dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say da yer aldı. Say, final mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 02-09-23 16:12

We have made a difference by listening to internet users

“On the internet, you have to do the best all the time. Therefore, I frankly can say that we listened to the internet users better and developed better products than our competitors did.”

Finans 06-07-23 12:36

Tarlasında tesadüfen buldu, arkadaşının yardımıyla evine taşıdı! Komşuları ona artık milyonersin diyor: NASA ile irtibata geçeceğiz

Tokat'ta yaşayan Ergin Say, geçtiğimiz yıl arkadaşıyla beraber mantar toplamaya çıktı. Say, tarlasında garip bir taş buldu. Söz konusu taşı arkadaşının yardımıyla evine taşıyan Say, göktaşı olabilme ihtimaline karşı bulduğu taşı analize gönderdi. Ancak komşuları 60 kilodan ağır olan taşın analiz sonucunu bekleyen Say'a "artık milyonersin" diyor. Vatandaşların gök taşından dolayı milyoner olarak gördüğü Say ise "Bu taş göktaşı çıkarsa NASA ile irtibata geçeceğiz." diye konuştu.

Haber 12-06-23 15:33

Say say bitiremediler... Aşiret düğününde takılan altın ve para dudak uçuklattı! Milyonlarca lira kilolarca altın

Hakkari'de eşine az rastlanır bir düğün gerçekleşti. Çünkü, Jirki aşireti liderinin oğlu için yapılan düğünde takılan altın ve paralar adeta dudak uçuklattı. 10 bin kişinin katıldığı düğünde damada 5 milyon 300 bin TL, İranlı geline ise 15 kilo altın takıldı.

Haber 08-05-23 09:21

Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na 'ses kısıklığı' için Çin yağı tavsiyesi: Şancıların bile kurtarıcısıdır

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs seçimleri öncesinde günde ortalama 3 miting yaparak halka sesleniyor. Yoğun miting temposu nedeniyle sesi kısılan İmamoğlu'na ünlü sanatçı Fazıl Say'dan tavsiye geldi. Twitter'da İmamoğlu'nun paylaşımına yorum yapan Say, "Çare Çin yağı" ifadelerini kullandı.

Haber 01-05-23 22:56

100. Yıl Marşı eleştiri yağmuruna tutulmuştu! Fazıl Say isyan etti: “Böyle bir linci…”

Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say geçtiğimiz günlerde Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırladığı marşı yayınladı. Sosyal medyayı ikiye bölen marşa eleştirilerde bulunulmasının ardından Say, Twitter hesabından ilk kez açıklama yaptı.

Magazin 28-04-23 16:59

Fazıl Say'dan Cumhuriyetin 100. yılına özel marş! 'Marşımızı paylaşmak benim için mutluluktur'

Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Say, “Dostlarım, 23 Nisan gibi özel ve anlamlı bir günde 100. Yıl Marşımızı paylaşmak benim için mutluluktur" diyerek Cumhuriyetin 100. Yılına armağan ettiği marşı duyurdu.

Magazin 23-04-23 10:24

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert yanıt: 'Sen manisin!'

Ünlü Piyanist Fazıl Say'ın Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'yle ilgili paylaşımları devam ediyor. İnce'nin Twitter paylaşımını alıntılayan Fazıl Say "Mani sensin! Sen manisin!" sözleri dikkat çekti.

Magazin 03-04-23 17:12

Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say aşkını ilan etti! Sevgilisi bakın kim çıktı

Miss Turkey 2022 yarışmasında Nursena Say, Türkiye'nin en güzel kızı seçilerek kraliçe tacını takmıştı. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla aşkını ilan etti. Nursena Say'ın sevgilisi ile fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Magazin 01-04-23 10:12

Oyuncu Gonca Vuslateri'den gündem olan Muharrem İnce paylaşımı

100 bin imza toplayıp cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ile ilgili Fazıl Say ve Şahan Gökbakar'dan sonra bir paylaşım da Gonca Vuslateri'den geldi. Güzel oyuncu sözünü hiç sakınmadı ve gündem oldu.

Magazin 27-03-23 13:16

Muharrem İnce'nin sözleri Fazıl Say'ı kızdırdı! 'Kim ulan sözde sanatçı?'

Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza topladı. Muharrem İnce "Boğaz'da viskisini yudumlarken memlekete yol gösterenler..." diyerek kendisini eleştirenlere tepki gösterdi. Piyanist Fazıl Say ise İnce'nin sözlerine "Kim ulan sözde sanatçı?" diyerek sert çıktı.

Magazin 26-03-23 11:57

Ünlü piyanist Fazıl Say'dan Fatih Altaylı'ya samimi itiraf! 'Hüngür hüngür ağladığım geceler oldu'

Ünlü piyanist Fazıl Say, Fatih Altaylı'nın Bire Bir programına konuk oldu. Samimi itirafları ile duygusal anlar yaşayan Fazıl Say, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevredeki 11 ili etkileyen depremler sonrasında, hüngür hüngür ağladığını ve uyuyamadığı geceler olduğunu söyledi.

Magazin 16-03-23 15:41

Altılı masanın adayı gündemde... Melek Baykal ve Fazıl Say cumhurbaşkanı adayını paylaştı!

Altılı masanın 'aday' açıklaması merakla beklenirken sosyal medyanın gündemi de Millet ittifakı... Usta oyuncu Melek Baykal adaylık gündemi sırasında Kılıçdaroğlu'nu paylaşarak "Evet" dedi. Fazıl Say da adayını açıkladı.

Magazin 03-03-23 14:52

Fazıl Say İstanbul depremi açıklamalarına isyan etti! Anladık öleceğiz

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaraları sarılmaya çalışılırken bir acı haberde Hatay'dan geldi. Hatay'da 20 Şubat günü 3 dakika arayla 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde iki deprem oldu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem haberlerinin ardından uzmanlar İstanbul depremi için uyarılar yapmaya başladılar. Ünlü piyanist Fazıl Say ise bu açıklamalara isyan etti....

Magazin 22-02-23 09:38

Kahramanmaraşlı müteahhit, Bodrum'da arkadaşının evinde yakalandı

Kahramanmaraş merkezli iki depremde kentte yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında müteahhit Ahmet Say, Bodrum'da arkadaşının evinde yakalandı.

Haber 15-02-23 20:09

Fazıl Say'ın Şahmaran dizisine dair yorumu sosyal medyayı salladı! Oğlan kızı nasıl götürür...

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in başrolde olduğu Şahmaran dizisi sosyal medyanın gündeminde. Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say Şahmaran yorumuyla sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu. Say "İkinci bölümde bıraktım. Bıktım. On üzerinden bir!" dedi. İşte sebebi...

Magazin 23-01-23 10:29

Üzüme benziyor ama değil: Cinsel gücü tavan yaptırıyor! En güçlü antioksidanlardan

Sıklıkla tüketmediğimiz meyve ve sebzelerin şaşırtan faydaları bulunabiliyor. Aronya meyvesi de pek bilinmeyen lezzeti ve faydalarıyla ilgi çekiyor. En güçlü antioksidanlar arasında bulunan üzüme benzeyen bu meyve cinsel gücü artırarak düz duvara tırmandırıyor. Ancak faydaları sadece cinsellikle sınırlı kalmıyor. Aronyanın faydaları say say bitmiyor.

Haber 26-12-22 14:39

Cem Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu paylaşımı: Politik mizah neden yok çünkü politika yok ki mizahı olsun

Cem Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak ve hapis cezasını tepki gösterdi. Twitter'dan paylaşım yapan Cem Yılmaz, "Politik mizah neden yok çünkü politika yok ki mizahı olsun! Laba luba hep ikisi de. Acı bir tablo" dedi. Ünlü piyanist Fazıl Say ve rapçi Ceza da Twitter paylaşımlarıyla İmamoğlu'na destek oldu.

Magazin 14-12-22 19:51

Evliliği tek celsede biten Fazıl Say'dan beklenmedik hamle! 'İyi değilim' diyerek veda etti

Geçtiğimiz günlerde Ece Dağıstan ile tek celsede boşanan Fazıl Say, yaptığı paylaşımla sosyal medyaya ara vereceğini duyurdu. İşlerine konsantre olarak kendisini tedavi edeceğini söyleyen Fazıl Say, "İyi değilim. Bu ülke de iyi değil. Kötü etkiliyor insanları" dedi.

Magazin 09-12-22 15:36

Ece Dağıstan ile boşanan Fazıl Say'a Tuğba Ekinci'den olay yorum

3 yıl önce evlenen piyanist çift Fazıl Say ile Ece Dağıstan dün tek celsede boşandı. Boşanmanın ardından sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Tuğba Ekinci'nin yaptığı yorum dikkat çekti. Ekinci, Say'a, "Ben alırım seni üzülme hahahaa'' yorumunda bulundu.

Magazin 02-12-22 13:30

Fazıl Say ile Ece Dağıstan boşandı! Say'ın paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu: El ele girdik, el ele çıktık

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Ece Dağıstan ile evliliklerinin sonlandığını duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Say, "Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile" ifadelerini kullandı. Say'ın paylaştığı fotoğraf ise kullanıcıların dikkatini çekti.

Magazin 30-11-22 17:15

NASA’dan heyecanlandıran fotoğraf! Güneş’i gülümserken yakaladı... “Peynir de”

NASA Güneş Dinamikleri Gözlemevi’ne ait sosyal medya hesabından paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem olmayı başardı. Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği görüntülerde Güneş’in gülümsüyormuş gibi görünen karesi ilgi çekti. NASA Güneş Dinamikleri Gözlemevi gönderiye “Say cheese (Peynir de)” notunu ekledi.

Trend 29-10-22 09:29

Tazesi tüketilmez çürüğünün tadına doyum olmaz! Faydaları say say bitmiyor

Sonbahar meyvelerinden biri olan muşmula, taze olarak tüketilmez. Çürümeye yakın rengi kahverengiye dönen muşmulanın faydaları ise saymakla bitmiyor. Özellikle sindirim sorunları çekenler için muşmula faydalı olabilir. Muşmula dış yüzeyinin hafif tüylü olabilir. Öğrendikçe şaşıracağınız muşmulanın faydaları.

Haber 28-10-22 20:40

Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say'dan mini elbiseli paylaşım!

Miss Turkey 2022 birincisi seçilen Nursena Say son zamanların popüler isimlerinden biri oldu. Göz önündeki isim, sosyal medya pozlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Magazin 26-09-22 00:52

Miss Turkey 2022 ikincisi Aleyna Şirin'i bir de Instagram'da görün! Cesur pozlarıyla nefes kesti

Miss Turkey 2022 yarışmasında hem birinci Say hem de üçüncü olan Neşe Erberk'in kızı çok konuşuldu. İkinci olan Aleyna Şirin ise sosyal medyada dikkat çekti. Tescilli güzel, sosyal medya pozlarıyla da adeta nefes kesti.

Magazin 22-09-22 14:34

Miss Turkey 2022'de torpil mi var? Demet Akalın'ın imasına Neşe Erberk'ten yanıt

Miss Turkey 2022 yarışmasını 19 numarayla yarışan Nursena Say kazandı. Türkiye eski güzeli Neşe Erberk'in kızı, 8 numarayla yarışan Selin Erberk Gurdikyan, Miss Turkey Supranational seçildi. Demet Akalın ise favori isminin dereceye girememesi sonrasında torpil imasında bulundu. Neşe Erberk'ten ise yanıt gecikmedi.

Magazin 22-09-22 07:23

Sosyal medyayı salladı, Miss Turkey 2022 birincisi belli oldu! Türkiye'nin en güzel kızı Nusena Say seçildi

Miss Turkey 2022'de dereceye giren güzeller belli oldu. Jüri üyeliklerini Demet Şener, Prof.Dr. Onur Erol, Pınar Altuğ Atacan, Neslişah Yılmaz, Sultan Tepe ve Gürhan Sayar'ın yaptığı Miss Turkey 2022'nin sunuculuğunu ise Berfu Yenenler üstlendi. Gecede 20 finalist Türkiye'nin en güzel kızı olmak için yarıştı. 19 numarayla yarışan Nusena Say ise Türkiye'nin en güzel kızı seçildi.

Magazin 21-09-22 10:30

Demet Akalın'dan 'Miss Turkey 2022' isyanı: Şu kızı nasıl harcadınız be yuh!

Demet Akalın'ın 'Miss Turkey 2022' yorumu olay oldu. 1990 yılında mayo güzeli seçilen ünlü şarkıcı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda 15 numarada yarışan Zeynep Elif Özal'ın harcandığını vurguladı. Demet Akalın'ın bu paylaşımı, tacı geçen yılın birincisi Dilara Korkmaz'dan alan Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say'ın seçilmesine sevinmediği şeklinde yorumlandı.

Magazin 21-09-22 09:13

Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say kimdir? Nursena Say kaç yaşında? Eğitim durumu ne?

Sunumunu Berfu Yenenler'in üstlendiği, jüri koltuğunda Pınar Altuğ, Demet Şener gibi isimlerin bulunduğu Miss Turkey 2022 yarışması geçtiğimix gün büyük finalle son buldu. Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say tacını, Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz'dan aldı. Peki Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say kimdir? Nursena Say kaç yaşında ve nereli? Eğitim durumu nedir? İşte merak edilenler...

Magazin 21-09-22 07:07

Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say kimdir? Nursena Say kaç yaşında, ne mezunu?

Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, görkemli gecenin sonunda tacı geçtiğimiz senenin birincisi Dilara Korkmazdan aldı. Dün gerçekleşen canlı yayını kaçıranlar ve 19 numarada yarışan Türkiye güzeli hakkında bilgi edinmek isteyenler internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say kimdir? Nursena Say kaç yaşında, ne mezunu?

Magazin 21-09-22 06:46

Ronaldo teklifi kabul etti! Bu para say say bitmez...

Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan ayrılmayı kafasına koydu. Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan yıllık 243 milyon Euro'luk transfer teklifi geldi. Bu teklifi öncelikle reddeden Ronaldo, Avrupa'nın diğer kulüplerine haber yolladı. İstediği teklifi Avrupa'da bulamayan yıldız oyuncu rotasını Suudi Arabistan'a kırdı.

Spor 19-09-22 09:18

İyon Kentler Birliği projesinin tanıtımı, Fazıl Say konseriyle yapıldı

"İyon Kentler Birliği" projesinin tanıtımı, Fazıl Say konseriyle yapıldı

Yurthaber 17-09-22 23:12

Zorlu PSM'nin 10. sezonu yarın Fazıl Say konseriyle başlayacak

Zorlu PSM'nin 10. sezonu yarın Fazıl Say konseriyle başlayacak

Haber 15-09-22 17:18

Miss Turkey yarışmacısı Nursena Say kimdir? Miss Turkey 2022 Nursena Say kaç yaşında ve mesleği nedir?

Miss Turkey yarışmasının bu seneki finalistleri dikkat çekti. 20 finalist de göz kamaştırıcı güzellikte. 20 Eylül tarihinde yapılacak olan büyük finale katılan isimlerin arasında oyuncu Ece Aydemir de bulunuyor. Adaylar arasında yer alan bir isim de Nursena Say oldu. Peki Miss Turkey yarışmacısı Nursena Say kimdir? Nursena Say kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte ayrıntılar...

Magazin 15-09-22 14:12