Ogretmen Mulakat Yerleri Haberleri

TOKİ'nin kampanyası başladı: Şartları ise belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konut ve iş yerleri için yüzde 25 indirim imkanı sağlayan kampanyada başvuruların 23 Eylül itibariyle başladığını duyurdu. Vatandaşların merakla beklediği bu kampanyanın ayrıntıları ise belli oldu. İşte TOKİ'nin yüzde 25 indirimli konut ve iş yeri almak için şartları...

Finans 2024-09-23 11:48:11

TOKİ'den yüzde 25 indirim! Temmuz 2023 öncesi konut ve iş yerleri alanlar faydalanacak... 12 ay taksit detayı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'den yüzde 25 indirim kampanyası başlatıldığını duyurdu. 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar satılmış konutların sahipleri, geri ödeme taksitleri en geç 2023 yılı Haziran sonu itibarıyla başlayanlar ve kalan taksit sayısı 12 aydan fazla olan vatandaşlar kampanyaya başvurabilecek.

Finans 2024-09-20 09:55:04

Beyrut nerede, hangi ülkede? Beyrut nerenin başkenti?

Beyrut’un Sayfa, Biblos, Jounieh gibi yerlere komşu olduğu ve geçmişte Dünya Kentleri Araştırma Ağı tarafından Beta Dünya Kenti seçildiği bilinir. Akdeniz kıyısında bulunan Beyrut şehrinde Muhammed El Amin Camii gibi dini mekanlar, Hamra gibi turistik bölgeler keşfedilebilir. Bu şehre yönelik detaylı bilgi almak isteyenlere ise Beyrut’un konumu, bağlı olduğu ülke, temel özellikleri, ulaşım opsiyonları ve gezilecek yerleri belirtilmelidir.

Haber 2024-09-11 14:18:38

Marmara Adası nerede? Marmara Adası nereye bağlı? Marmara Adası'na nasıl gidilir?

Marmara Adası yüz ölçümü 117,18 kilometrekare olan ve dikkat çekici yerleşim yerlerinin keşfedilebildiği bir rotadır. Bu adanın Marmara Bölgesi’nin hangi iline bağlı olduğu ve nasıl bir konumda yer aldığı ise sıklıkla araştırılan konulardandır. Dolayısıyla Marmara Adası’nın bağlı olduğu il, ulaşım seçenekleri ve gezilecek yerleri üzerine güncel bilgiler sunulmasında fayda vardır.

Haber 2024-09-10 14:34:42

Adrasan nerede? Adrasan'a nasıl gidilir? Adrasan yol tarifi

2 kilometrelik kumsalı ve tarihi yerleri ile turistlerin uğrak noktalarından biri olduğu bilinen Adrasan, Akdeniz Bölgesi’nde bulunan bir tatil beldesidir. Muğla ve Antalya illerinin arasında kalan bir bölgede konumlanan bu turistik rotanın hangi şehre ve ilçeye bağlı olduğu merak edilir. Bu kapsamda Adrasan’a gidip incelenen yerleşim yerindeki antik kentleri, plajları ve doğal alanları keşfetmek isteyenler için ayrıntılı bilgiler derlenmelidir.

Haber 09-09-24 19:06

Olimpos nerede? Olimpos'a nasıl gidilir? Olimpos yol tarifi

Olimpos liman kentinin Likya Birlik sikkelerinde adı geçen, Helenistik ve Roma dönemlerinden günümüze ulaşan kalıntıları içeren, Likya Yolu üzerinde bulunan turistik rotalardan olduğu bilinir. Bu rotayı keşfetmeyi planlayan yerli ve yabancı turistler ise Olimpos’un Akdeniz Bölgesi’ndeki hangi ilde yer aldığını araştırır. Dolayısıyla Olimpos konumu, önemi, özellikleri ve gezilecek yerleri hakkında açıklama yapılmasında fayda vardır.

Haber 09-09-24 15:21

Malta nerede? Malta'ya nasıl gidilir?

Malta, dünya genelinde en çok ziyaret edilen destinasyonlar arasında öne çıkar. Tarihi dil okulları, gezilecek yerleri ve etkileyici manzaralarıyla dikkat çeken Malta, büyük bir ilgiyle karşılanmaktadır. Bu nedenle, "Malta nerede?" sorusu sıkça araştırılır. Coğrafi konumu açısından da merak edilen Malta, ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunar. Peki, Malta'ya nasıl gidilir?

Haber 13-08-24 17:55

Pazara gelenler şaştı kaldı! Müşteriye kötü davranınca... Herkes o pankarttaki yazıyı konuşuyor

Avcılar, Çarşamba pazarında müşterilere kötü davrandığı öne sürülerek şikayet edilen ve tezgahının yürüyüş yoluna taştığı da belirtilen pazarcıya Pazar Yerleri Yönetmeliği kapsamında encümen kararı ile bir haftalık tezgah açmama cezası verdi. Pazarcının kendisini uyaran zabıta müdürlüğü görevlilerine "Ne yapacaksanız yapın" dediği de belirtilirken pazarcının tezgah açtığı yere zabıta kamyoneti getirilip park edildi ve üzerine tezgah açmama cezası uygulandığına dair bir pankart asıldı.

Haber 09-08-24 15:33

İngiltere'de aşırı sağ grupların hedefi: Müslümanlar! Utanç verici saldırı böyle kaydedildi: Müslüman terörist!

İngiltere'de bir kadının yaptığı dezenformasyona amaçlı paylaşımı, ülkedeki müslüman azınlık ve göçmenlere yönelik büyük bir nefret dalgası yarattı. Aşırı sağcı gruplar camiler, arabalar, iş yerleri ve polis arabalarını hedef alarak adeta günlerdir İngiltere'yi talan ediyor. Olayların çıkma sebebi olan o kadın ise tüm suçlamaları kabul etti. Bölgeden gelen görüntüler yaşananların boyutunu gözler önüne seriyor.

Haber 09-08-24 11:10

Nilsu Berfin Aktaş tatil yaptığı yerleri tek tek saydı! Bodrum için 'gereksiz pahalı' dedi! En çok parayı bakın neye ödemiş

Son olarak başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Murat Aygen'in yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş son dönemde hem özel hayatı hem de projeleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü rapçi Blok3 ile ayrılığı çok konuşulan Aktaş şimdi de 'Bodrum' yorumu ile gündem oldu.

Magazin 23-07-24 11:26

Kapalı pazar yerlerindeki satış yerleri ile ilgili düzenleme: Artık böyle kiralanacak!

Kapalı pazar yerlerindeki satış yerleri ve diğer yerlerin sınırlı ayni hak yöntemiyle kiralanması usulünde değişikliğe gidildi. "Pazar Yerleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Finans 19-07-24 15:26

Ankara'da silahlı saldırı! Başından vurulan kişi hayatını kaybetti! Polis mahalleye giriş çıkışları kapattı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sokak ortasında başından silahla vurulan kişi yaşamını yitirdi. Olayın ardından şüpheliler tutuklanırken, mahalledeki bazı iş yerleri ise bir grup tarafından saldırıya uğradı. Özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri mahalleye giriş çıkışları kapatırken, olay yerinde de geniş güvenlik önlemleri alındı.

Haber 16-07-24 23:34

İzmir'de orman yangını! Sabuncubeli Tünelleri trafiğe kapatıldı

İzmir'de çıkan orman yangınına çok sayıda ekip müdahalede bulunuyor. Havadan ve karadan yangın söndürme çalışmaları devam ederken yoğun duman sebebiyle Sabuncubeli Tünelleri trafiğe kapatıldı. Köpeğiyle birlikte yangından kurtulan 64 yaşındaki Melek Koçbaş, "Alevler evimize çok yaklaşmıştı. Tavuklarımın da bazı yerleri yanmıştı. Bahçeme kadar girmiş yangın. Ben o sıra evdeydim, hayvanlarımı bırakıp çıkamadım" dedi.

Haber 03-07-24 16:35

Son dakika | Şimdi de köyü tamamen ateşe verdiler! MSB: PKK'lı teröristler mühimmat depolarını havaya uçurdu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK'nın köylerdeki mühimmat depolarını patlattığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Her türlü alçakça plana rağmen kaçacak yerleri olmadığını anlayan PKK’lı teröristler, şimdi de Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurdu. Köylülerin hayatını hiçe sayarak köy içindeki mühimmat depolarını patlatan teröristler, Dergele köyünü ise tamamen ateşe verdi" dendi.

Haber 03-07-24 12:58
msb

Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı! Vali Yardımcısı ve kaymakamların görev yerleri değiştirildi

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları ile birçok il ve ilçe Vali Yardımcısı ile kaymakamın görev yerleri değiştirildi. Söz konusu kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 02-07-24 08:07

Peş peşe yangın haberleri! Kuşadası'nda yangın büyüyor: Korkutan görüntüler

İzmir'in Menderes ilçesinde öğlen saatlerinde orman yangını çıktı. Ekipler bölgedeki müdahalelerini sürdürüyor. İzmir'de farklı noktalarda yangınlar çıktı. Çeşme'deki yangında bir vatandaş paylaştığı videoda "Yanıyoruz, yanıyoruz, imdat!" dedi. Bakan Yumaklı yangınlara ilişkin yaptığı açıklamada "Yerleşim yerleri için risk yok" dedi. Öte yandan Kuşadası'ndaki yangından korkutan görüntüler geldi.

Haber 29-06-24 13:49

Google Earth nedir, Google Earth'te nasıl gezilir?

Google Earth, uydular sayesinde çekilen fotoğrafların görüntülemesine olanak sağlayan bir yazılımdır. 3D gezinme özelliği sayesinde, yerinizden kalkmadan dünyanın dört bir yanını keşfetme imkanı sunar. Ayrıca, Google Earth'e fotoğraf ve video yükleyebilir, görseller üzerinde çizim yapabilirsiniz. Bu özellikler, kullanıcılara interaktif bir deneyim sunarak, dünya üzerindeki çeşitli yerleri daha detaylı inceleme fırsatı verir. Peki, Google Earth'te nasıl gezilir?

Haber 25-06-24 18:51

Metrekare işareti nasıl yapılır? Klavyede metrekare işareti yapma

Arsa, tarla ve benzeri yerleri ölçmek için kullanılan birçok farklı alan ölçü birimi bulunmaktadır. Bu alan ölçü birimleri çeşitli işaretlerle gösterilmektedir. Metrekare işareti de bu ölçü birimleri arasında kullanılan bir işaret olarak bilinmektedir. Metrekare işaretini bilgisayar üzerinden klavye aracılığıyla yapmak için farklı tuş kombinasyonları kullanılmaktadır. Peki, metrekare işareti nasıl yapılır ve klavyede metrekare işareti yapma işlemi için hangi tuşlar kullanılır?

Haber 19-06-24 18:16

Gece uyurken klima kaç derece olmalı? Klima açık uyunur mu?

Günümüzde birçok konut, iş yerleri ve benzeri ortamlarda çeşitli iklimlendirme cihazları kullanılmaktadır. Klima olarak da bilinen bu cihazlar yaz aylarında çalıştırılan alanı soğuturken kış aylarında ise çalıştırılan ortamı ısıtmaktadır. Klima cihazları yaz kış fark etmeksizin her mevsim kullanılmakla birlikte özellikle gece yatarken de sıklıkla çalıştırılmaktadır. Peki, gece uyurken klima kaç derece olmalı ve klima açık uyunur mu?

Haber 14-06-24 19:33

Önce uyardı sonra izin verdiler! Jurassic World 4 Tayland, Malta ve İngiltere'de çekilecek... 'Doğal çevreye zarar vermeyin

Universal Pictures'ın “ Jurassic World 4" filminin müjdesinin verilmesinden sonra çekim yerleri de belli oldu. Filmin çekimleri doğal çevreye zarar vermemesi konusunda uyarıldıktan sonra Tayland'taki mekanların yanında Malta ve İngiltere'de yapılacak. Filmin 2 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 13-06-24 15:43

CZN Burak'a ilgi yoğun, izdiham yaşandı! Ünlü fenomen hareket etmekte zorlandı

Çektiği yemek videolarıyla büyük bir şöhrete kavuşan sosyal medyada "CZN Burak" olarak bilinen ünlü şef Burak Özdemir, son paylaşımlarıyla gündeme geldi. Instagram hesabının hikayeler bölümünden gittiği yerleri paylaşan CZN Burak'ın katıldığı bütün etkinliklerde izdiham yaşandı.

Kulis 10-06-24 14:58

Sosyal medyadaki 'hastalıklı köpek' iddialarına Ankara Valiliği'nden açıklama: 'Getirenler gözaltına alındı, hayvanlar karantinada'

Sosyal medyada bir kullanıcı, Şanlıurfa'daki barınaktan çok sayıda sokak köpeğini aracına alarak Ankara'ya doğru götürdüğünü söyleyen bir video paylaştı. Ankara Valiliği de 'hastalık taşıyan köpeklerin Ankara'ya getirildiği' yönündeki iddiaların ihbar kabul edildiğini ve ilgili tüm birimlerin teyakkuza geçirildiğini bildirmişti. Valilik son açıklamasında yerleri tespit edilen hayvanların karantinaya alındığını ve getiren kişilerin yakalandığını duyurdu.

Haber 09-06-24 23:36

Gaziantep'teki yangın kısmen kontrol altına alındı! Kaymakam açıkladı: 'Can kaybı-yaralanma gibi olumsuzluklar yok'

İslahiye Kaymakamlığı, ilçede anız yangını olarak başlayan ve mera bölgelerine yayılan yangına 200 araç ile 400 personelle müdahale edilerek kısmen kontrol altına alındığını açıkladı. Yangının çıktığı alan ise dron ile görüntülendi. Yangın ile ilgili verileri paylaşan Kaymakam Mehmet Soylu, can kaybı-yaralanma gibi olumsuzlukların olmadığını belirtti. Yangının yerleşim yerleri ile ormanlık alanları tehdit etmediğini de vurguladı.

Haber 08-06-24 01:03

Havalar birden ısındı, Alaçatı hareketlendi! Sezon açılıyor

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte tatil yerleri de hareketlenmeye başladı. Türkiye'de de tatil deyince akla Çeşme ve Bodrum geliyor. İki ilçede de hava sıcaklıkları 32-33 dereceleri buluyor.

Trend 05-06-24 12:22

Gidecek başka yerleri yok! Son 3 haftalık sayı açıklandı: Filistinliler katliamdan kaçıp sığındıkları Refah'ta da yerlerinden edildi

İsrail'in Filistin katliamı sürüyor. Birleşmiş Milletler son 3 haftada Refah'ta yerinden edilen Filistinlilerin sayısını açıkladı.

Haber 28-05-24 12:03

Sınava girecek öğrenciler dikkat! LGS giriş belgeleri yayımlandı! LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı'nın için giriş belgelerini yayımladı. LGS 2024 için giriş yerleri MEB tarafından e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden ilan edildi. Peki, LGS giriş belgesi nereden alınır, sorgulama nasıl yapılır?

Haber 24-05-24 14:30
lgs

Kapalı pazar yerleri için yeni karar! Tüketicinin cebine de yansıyacak

TBMM gündeminde bulunan kanun teklifiyle kapalı pazar yerlerindeki alanların pazarcılara yüksek fiyatlarla kiralanmasına neden olan sınırlı ayni hak yöntemiyle kiralama usulü kaldırılıyor. Maliyetlerin düşmesinin tüketicilere de yansıması bekleniyor.

Finans 12-05-24 10:35

O ilimizde dikkat çeken manzara! Muhtar, Tehlike arz ediyor diyerek anlattı, mahalle sakini Endişeliyiz dedi: Uzmanı ise böyle açıkladı

Konya’nın Çumra ilçesinde yüzey yarığı oluştu. Yüzey yarıklarını bölgede hayvanlarını otlatan çobanların fark ettiğini söyleyen Adakale Muhtarı Etem Kutlu, "Yarıklar 2,5 kilometre uzunluğunda, bazı yerleri 7-8 metre derinlikte. Bu da tehlike arz ediyor, çobanlar ve köylüler tedirgin" dedi. Mahalle sakinlerinden Saffet Danalı ise "Köylüler olarak endişeliyiz" ifadelerini kullandı. Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık ise yarıklarla ilgili açıklama yaptı.

Haber 11-05-24 18:40

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı! O yerleri tek tek işaret etti

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Türkiye'nin deprem riskiyle ilgili uyarılarını sürdürüyor. Son olarak 7 büyüklüğünde depremi işaret eden Ercan, örnek il ve ilçeleri tek tek saydı. Ercan, "Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur" dedi.

Haber 08-05-24 15:59

Polisten kaçıp tarlaya saklandı ama... Dronu hesaba katmadı!

Batman'da polisin ‘Dur’ ihtarına uymayarak otomobille kaçan ve tarlaya saklanan şüpheliler, yerleri dronla tespit edilerek yakalandı. Şüphelilerin içinde olduğu otomobil ve adreslerinde yapılan aramalarda da 19 bin uyuşturucu hap, 1 kilo 32 gram bonzai ele geçirildi.

Haber 05-05-24 10:52

Kapadokya'da müze ve ören yerleri bayram tatilinde 243 bin 632 kişiyi ağırladı

Kapadokya bölgesindeki müze ve ören yerlerine, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 243 bin 632 kişi giriş yaptı.

Yurthaber 15-04-24 11:50

Dünyanın en büyük kalçalı kadınları ortaya çıktı

Pek çok kadın kıvrımlı bir kalçaya sahip olma fikrinden hoşlanıyor. Resmi olarak dünyanın en büyük kalçalı kadınları sıralaması açıklandı. Yeni bir araştırma, kadınların en büyük popoya sahip olduğu yerleri tek tek listeledi.

Kadin 15-04-24 09:26

Skandal olay denetimde ortaya çıktı! Lokantalardaki yemeklerde at ve eşek eti tespit edildi! 'İsimlerini açıklayarak ifşa edeceğiz'

Sakarya’da Ramazan ayında iki firmanın üretim ve satış yerleri ile 4 lokantada at ve eşek eti tespit edildi. İşletmelere en üst sınırdan cezai işlem uygulanırken, mevzuat gereği kapatma işlemi ise yapılamadı. Sakarya Köfteciler, Kebapçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Serdar Gök ise bu firmaların isimlerini açıklayarak ifşa edeceklerini duyurdu.

Haber 07-04-24 22:59

Van'da düzenlenen izinsiz gösterilerde parklar ateşe verildi, bazı iş yerleri zarar gördü

Van'da İl Seçim Kurulunun DEM Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Zeydan hakkındaki kararının ardından yapılan izinsiz gösterilere katılanlar, parkları ateşe verdi, halk ekmek büfeleri, otobüs durakları ve bazı iş yerlerine zarar verdi.

Yurthaber 03-04-24 12:21

Başakşehir’de bombalı saldırıda hasar gören iş yerleri görüntülendi

Başakşehir’de el bombasıyle düzenlenen saldırıda hasar alan iş yerleri görüntülendi.

Yurthaber 02-04-24 15:47

Başakşehir'de düzenlenen el bombalı saldırıda iş yerleri hasar gördü

Saldırı anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Yurthaber 02-04-24 07:47

İstanbul'da şaşırtan rekor! Türkiye'de bugüne kadar kimseye nasip olmadı

31 Mart seçimleri tarihe adını birçok ilkle yazdırdı. CHP, AK Parti'yi ilk kez geride bıraktı. Bunun yanında bazı koltuklarını sağlamlaştırırken bazı yerleri de ilk kez kazandı. Büyükçekmede ise eşine az rastlanır bir durum meydana geldi. CHP'li Hasan Akgün 7. kez seçimi kazanarak bir rekor kırdı. Akgün 7 kez üst üste belediye başkanlığı koltuğuna oturmanın Türkiye’de bugüne kadar kimseye nasip olmadığını da belirtti.

Haber 01-04-24 10:53

Mert Öztürk o adaya gitti! İnsanlar ölü bedenlerle yaşıyor... Görüntüler hayrete düşürdü

Mert Öztürk sosyal medya için ürettiği içeriklerle tanınıyor. Tehlikeli yerleri gezen ünlü Youtuber Mert Öztürk'ün son durağı Endonezya oldu. Öztürk, Baliagaların yaşadığı köyde ölüleri için yapmış oldukları ilginç ritüelleri videosunda anlattı.

Magazin 26-03-24 16:41

Seçim günü resmî tatil mi? Seçim günü iş yerleri açık mı?

Seçim dönemleri, oy kullanma hakkına sahip olan her seçmen için son derece önemli bir dönemdir. Bu dönem ayrıca toplumun geleceğini de büyük ölçüde etkilemektedir. Seçim zamanlarında Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen birtakım kurallar mevcuttur. Bu kurallarla birlikte seçim gününde bazı temel yasaklar da getirilmektedir. Peki seçim günü resmî tatil mi, seçim günü iş yerleri açık mı?

Haber 21-03-24 18:08

AK Parti'nin gündeminde CHP kazanırsa ihtimali: Yeniden Refah'a sitem etti! Zaten yüzde 50'yle alacağımız yerleri niye verelim

Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti'nin işbirliği teklifine kapıyı kapatmasının ardından AK Partili Efkan Ala'dan sitemkar sözler geldi. "Eğer CHP kazanacaksa ittifak çatısı altında olmanın anlamı yok" diyen Genel Başkanvekili Ala, Yeniden Refah'ın seçime kendi başına girdiği yerlerde CHP'nin kazanma olasılığını artırdığına değindi. Ala'nın "Zaten yüzde 50'nin üzerinde alacağımız yerler" diyerek verdiği mesaj da dikkat çekti.

Haber 06-03-24 13:41

Yüzde 500 zam isteyen dükkan sahibinden kiracısına: Eşinin dul kalmasını istemiyorsan çık

Yüksek enflasyon ve beraberinde gelen yüksek kira artışları sonrası hükümet konutlarda yüzde 25 zam sınırı koymuş, iş yerleri içinse enflasyon TÜFE ortalamasından hesaplanmaya devam etmişti. Bu süreçte çok sayıda mal sahibi ve kiracı tartışması yaşandı. Son örneği ise Pendik'te meydana geldi. Yüzde 500 zamla kirayı 50 bin lira yapmak isteyen dükkan sahibi kiracısını, "Eşinin dul kalmasını istemiyorsan çık" diyerek tehdit etti.

Finans 07-02-24 14:47

Konteyner çarşıda esnafın faaliyeti sürüyor

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası iş yerleri yıkılan esnafın konteyner çarşıdaki çalışmaları sürüyor.

Yurthaber 26-01-24 10:15

SON DAKİKA| Bedelli askerlik yerleri açıklandı! e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek

Son dakika haberi: Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı. Bedelli askerlik yerleri ve celp dönemleri belli oldu. Bu yıl bedelli askerlik yapacak yükümlüler, celp dönemleri ve birlik yerleri sonuçlarını e-devlet ve askerlik şubesinden öğrenebilecek.

Haber 25-01-24 10:42

Hatay'da yapımı tamamlanan iş yerlerinin hak sahipleri kurayla belirlendi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar alan depremzede esnafa yönelik inşa edilen 110 iş yerinin hak sahipleri, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle tespit edildi.

Yurthaber 24-01-24 08:51

Van’daki iş yerleri fiyat listelerini asmaya başladı

Van’da yiyecek ve içecek hizmeti veren iş yerleri, yeni düzenleme doğrultusunda fiyat listelerini kapılarının önüne ve masalara koymaya başladı.

Yurthaber 05-01-24 14:21
Van

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapalı! Yılbaşı öncesi Valilik saat saat duyurdu

2024'e girmeye hazırlanan İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak. Valilik, kapalı olacak yerleri saat saat duyurdu.

Haber 31-12-23 09:31

Vodafone CEO'su Engin Aksoy Bu hızla 2050 yılını bulur diyerek anlattı: Buraya bir operatör yatırım yapacak zaten denilerek önümüz kesiliyor

Vodafone, Türkiye’nin dijitalleşme vizyonu ve elektronik haberleşme sektörü stratejisine yönelik önerilerden oluşan yeni bir rapor yayınladı. Basın toplantısında konuşan Vodafone CEO'su Engin Aksoy, tüm hanelere fiber götürülmesinin mevcut yatırım hızıyla 2050’yi bulacağını belirterek "Fiber olan yerleri geçtik, olmayan yerlere dahi yatırım yapamıyoruz. Buraya bir operatör yatırım yapacak zaten denilerek önümüz kesiliyor. Başvurulardan 18 ayı geçen durumlar var. Bize yapmayın deniliyor" dedi.

Finans 22-12-23 17:29

'EYT' çıkışı dikkat çekti! Prof. Dr. Naci Görür'den çok konuşulacak 'Marmara depremi' sözleri Ne kadar gecikirse daha ağır geliyor demektir

Prof. Dr. Naci Görür 'Marmara depremi' için yine çok konuşulacak açıklamalar yaparak “Bu işin şakası yok. Çocuk olmayın. Size ne hangi fay kırıldı, hangisi kırılacak? Siz yer bilimci misiniz? Vazgeçin bundan. Marmara deprem tehdidi altında. Marmara'da deprem olmak zorunda. Ne kadar gecikirse daha ağır geliyor demektir" dedi. "EYT'liler kadar olamıyor muyuz?" diyen Görür "Oy vereceğimiz partiye diyelim ki 'Benim yaşadığım yerleri deprem dirençli hale getireceksin'" ifadelerini kullandı.

Haber 19-12-23 18:23

Japon deprem uzmanından İstanbul için 'yumuşak zemin' uyarısı! Riskli ilçeleri tek tek açıkladı

6 Şubat'ta yıkıcı depremin etkisini hala yaşayan Türkiye'de yeni bir felaketin yaşanmaması için uzmanlardan gelen uyarılar sürüyor. Daha önce de Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki deprem riskleri için yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'den bu defa İstanbul'daki bazı yerleşim yerleri için "yumuşak zemin" uyarısı geldi. Moriwaki, İstanbul'da zemini yumuşak olan bölgeleri de tek tek sıraladı.

Haber 13-12-23 22:07