Oguz Alper Oktem Haberleri

İyilik akımına katılmak istedi! Bakkala girip rastgele bir müşterinin veresiye defterindeki borçlarını ödedi... İnsanlık adına tebrik ediyorum

Sosyal medyada "gamze-oguz" kullanıcı adıyla aylaşım yapan bir kişi bakkala girerek veresiye defterindeki rastgele bir müşterinin tüm borçlarını ödedi. O anları sosyal medyadan paylaşan genç kadın kullanıcıları adeta ikiye böldü. Bazı kullanıcılar iyiliğin gizli bir şekilde yapılması gerektiğini savundu, bazıları ise bu tarz hareketlerin çoğalması gerektiğini söyleyerek genç kadına destek oldu.

Trend 2024-09-19 09:36:38

Barış Alper Yılmaz'ı durdurabilene aşk olsun... Şimdiden rekorunu yineledi! Ligin ilk 5 haftasında...

Galatasaray'ın yıldız ismi Barış Alper Yılmaz, Gaziantep FK karşısında oynanan mücadeleyi 1 gol 1 asistle tamamlarken rekor bir seriye imza attı. İşte detaylar...

Spor 2024-09-18 11:21:01

MasterChef Beyza o harekete dayanamadı Onur'a patladı! Yaptığınız çok saygısızca

MasterChef yemek yarışmasında hırs ve mücadele giderek artıyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun gerçekleştiği gecede şefler yarışmacılardan esnaf lokantası yemekleri yapmalarını istedi. Alper ve Erim'in kaptanlığında kurulan takımlar şeflerden en yüksek puanı almak için yarıştı. Yemeklerin hazırlandığı sırada karşı takımın yaptığı harekete çok kızan Beyza "Yaptığınız çok saygısızca" diyerek tepkisini ortaya koydu.

Magazin 2024-09-18 00:51:48

Cayman Adaları gerçeği ortaya çıktı! Martı Tag için sert sözler: Korsan taksiciliğin dijital hali!

İstanbul'daki taksi sorununa çözüm olarak alınan 2500 yeni taksi kararı sonrası gündeme gelen Martı Tag kurucusu Oğuz Alper Öktem, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan randevunu alamadığını iddia ederek Saraçhane'de nöbete başlamıştı. Martı Tag'la ilgili ortaya çıkan Cayman Adaları gerçeği ise gündem oldu. Paylaşımlı yolculukla ilgili bir düzenlemenin olmadığının altını çizen gazeteci Nedim Türkmen, şirketin zararının iki kat arttığını belirterek "Bu haliyle korsan taksiciliğin dijital hali!" dedi.

Haber 2024-09-13 11:19:24

MSB duyurdu! Alper Gezeravcı'ya yeni görev: Uzay komutanlığına atandı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan duyuruda daha önce uzay yolculuğu yapan Alper Gezeravcı'nın Uzay Komutanlığı'na atandığı belirtildi.

Haber 12-09-24 12:09
msb

Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz için çılgın transfer teklifi! Kasa dolup taşacaktı ama... ''Avrupa hayali devam ediyor...''

Galatasaray'ın ve milli takımın önemli oyuncularından Barış Alper Yılmaz'ın temsilcisi Tuncay Maldan, milli futbolcu hakkında dikkat çekici transfer itiraflarında bulundu. Maldan, oyuncuya gelen çılgın teklifi açıkladı. İşte ayrıntılar...

Spor 11-09-24 22:21

Onur Buldu ve Ecem Erkek döndü Alper Kul ayrıldı! Güldür Güldür'de üzen veda

Güldür Güldür Show yeni sezona hazırlıklarını yaparken Ecem Erkek ve Onur Buldu'nun döneceği haberi programı izleyenleri mutlu etmişti. Ancak bomba bir isim ise ayrılık kararı aldı.

Magazin 09-09-24 08:31

Montella'dan Korkutan Arda Güler Açıklaması! Dikkat çeken Barış Alper yılmaz itirafı '' Beni aradılar ''

Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Uluslar B Ligi'ndeki İzlanda karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcı, Barış Alper Yılmaz’a gelen tekliflerle ilgili bilgi verirken, Arda Güler’in sakatlığı hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Spor 08-09-24 16:52

Arda Turan Barış Alper Yılmaz'a değer biçti! Başkan olsam Barış Alper'i...

Galatasaray'ın efsane isimlerinden olan ve şu anda Eyüpspor'da Teknik Direktörlük görevi yürüten Arda Turan, katıldığı bir programda Sarı-Kırmızılılar'ın başarılı yıldızı Barış Alper Yılmaz için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 07-09-24 20:54

Galatasaray yönetiminden Barış Alper Yılmaz'a görülmemiş zam!

Galatasaray yönetimi iç transferde düğmeye bastı. Takımın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesini uzatmak isteyen sarı-kırmızılılar, daha önce görülmemiş bir zam tarifesi uygulayacak.

Spor 07-09-24 11:13

Ahmet Çakar'ın Barış Alper Yılmaz hakkında yaptığı açıklama ile gündemi sarstı! ''Türkiye liginde atılmazdı...''

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Galler ile 0-0 berabere kaldı. Eski hakem ve günümüzde yorumcu olarak bilinen Ahmet Çakar, mücadelenin 62. dakikasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz hakkında yaptığı açıklamalarla gündemi sarstı.

Spor 07-09-24 01:29

'Yarın kafasına dolarları takar tekrar' Sosyal medya yıkıldı! Herkes Dilan Polat'ı konuşuyor... Paylaştığı videoya yorum yağdı: Akıllanmayacaklar belli ki

Dilan Polat ve Engin Polat'ın yargılandığı 'kara para aklama' davasında Engin Polat'a da tahliye kararı verilmesi gündeme bomba gibi düştü. Tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün’ün tahliyesine karar verilirken karar sonrası Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı. Sosyal medya kullanıcıları, çokça paylaşılan Polat'ın o görüntülerine çok sayıda yorum yaptı. Polat eşinin tahliye edilmesini 'Sürpriz' olduğunu söyledi.

Magazin 06-09-24 11:50

Alper Kul ceviz yatırımında başarısız oldu! Amerikan cevizi limana 83 liraya iniyor...

Güldür Güldür Show'daki başarılı performansıyla adından söz ettiren Alper Kul ceviz işine girdi. Ancak oyuncu yatırımında umduğunu bulamadı. Alper Kul bu konudaki açıklamasıyla dikkat çekti.

Magazin 04-09-24 13:25

ÖZEL | Tüm havayı değiştiren Osimhen transferindeki bu detayı ilk defa duyacaksınız! Porto'dan teklif alan Barış Alper, Osimhen için gitmedi

MYNET ÖZEL | Galatasaray, dünyaca ünlü golcü Vıctor Osimhen'i sürpriz bir operasyonla renklerine bağladı. Dün basına yansıyan haberler sonrası sarı kırmızılı yönetim elini çabuk tuttu ve Osimhen'i Galatasaray'a kazandırdı. Okocha, Uche, Amokachi, Iorfa, Babangida gibi isimlerin ardından bir Nijeryalı yıldız daha ülkemizde forma giyecek.

Spor 03-09-24 11:23

Ev sahibi fahiş zam yaptı! Öğretmen kiracıdan sıra dışı çözüm!

Devletin yüzde 25 sınırı olmasına rağmen ev sahiplerinin fahiş zam talep etmeleri kiracıları ile tartışmaya neden olmaya devam ediyor. Gaziantep’e öğretmen olarak atanan Kiracı Alper Öztürk her yıl yüzde 100 yapılmasına rağmen bu yıl daha fazla isteyip bir de üstüne sahte kira belgesi düzenleyince hem dava yoluna gitti hem de ev sahibin yaptıklarını afiş etti.

Haber 26-08-24 10:36

Bunun yüzünden 550 bin liralık ceza yemişti! Şeyma Subaşı son paylaşımıyla şaşırttı! Görenler 'doğru mu okudum?' dedi

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Son olarak adı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk dedikodularına karışan Subaşı 'Aşık oldum' itirafıyla çok konuşulmuştu. Şeyma Subaşı şimdi de son paylaşımıyla şaşırttı. Ünlü ismin paylaşımını görenler 'doğru mu okudum?' dedi.

Magazin 24-08-24 08:28

Young Boys'un golü sonrası Barış Alper Yılmaz adeta çılgına döndü!

Galatasaray'ın yeni sezon Şampiyonlar Ligi macerası başladı. Young Boys deplasmanına çıkan sarı - kırmızılılarda Barış Alper Yılmaz yenilen gol sonrası adeta çılgına döndü.

Spor 21-08-24 22:40

Galatasaray zehirlendiğini açıkladı! Barış Alper Yılmaz Şampiyonlar Ligi Young Boys maçında forma giyemeyecek

Son dakika... Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turundaki Young Boys maçı kamp kadrosu belli oldu. Sarı - kırmızılılardan yapılan açıklamada takımın yıldız isimlerinden Barış Alper Yılmaz'ın yaşadığı gıda zehirlenmesi nedeniyle kadroya alınmadığı açıklandı. Bu durum Galatasaray cephesinde endişeye neden oldu. İşte detaylar...

Spor 20-08-24 11:47

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Şampiyonlar Ligi maçı öncesi sürpriz kararlar! Barış Alper Yılmaz, Jelert ve Dubois...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Young Boys mücadelesi öncesi kararını verdi. Kazanıp Şampiyonlar Ligi'ne kalmak isteyen Okan Buruk, şimdiden Young Boys'u öğrencilerine ezberletti ve taktiğini belirledi.

Spor 19-08-24 08:52

Oğuz Alper Öktem’in ‘Temiz Türkler’ paylaşımı olay oldu! 'Pis Türkler kim?' tepkisine de böyle cevap verdi...

İstanbul’da taksicilere karşı verdiği mücadele ile bilinen paylaşımlı yolculuk için uzun zamandır çalışmalar yürüten Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem'in sosyal medyada yaptığı bir paylaşım tepki çekti. Paylaşımında ‘Temiz Türkler’ ifadesi üzerinden taksicilere verilen mesaj çok sayıda eleştiri alarak kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Haber 19-08-24 07:28

'Ben transfer için yalvarmam' demişti! Fenerbahçe'den gece yarısı Jose Mourinho açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lille maçının ardından yaptığı açıklamada 'Ben transfer için yalvarmam' ifadelerini kullanmış ve bu sözler yönetime tepki olarak değerlendirilmişti. Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe Futbol A Takımı Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler, gece yarısı sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 15-08-24 10:00

‘Nasıl vergi vereceğiz?’ dedi, taksicileri üzecek hamleyi yaptı! Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan Martı TAG için açıklama: ‘Tespit edilmesi mümkün…’

Taksiciler ile olan tartışması ile gündemde olan Martı TAG kurucusu Oğuz Alper Öktem, paylaşımlı yolculuğun vergilendirildiğini duyurdu. "Vakit kaybetmeden Martı TAG sürücülerini kendi şirketlerini kurmaya ve vergi ödemeye teşvik edeceğiz" dedi. Vergilendirmenin nasıl olacağına ilişkin soruyu Gelir idaresi Başkanlığı'na (GİB) sunarken yanıt da gecikmedi.

Finans 08-08-24 14:43

Çiçekçiye kanlı pusu! İş yerinin önünde vurularak öldürüldü

Manisa'nın Soma ilçesinde, iş yerinin önünde husumetlisi tarafından silahlı saldırıya uğrayan çiçekçi İsmail Yalçın, hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından kaçan şüpheli Alper S.’yi yakalayıp, gözaltına aldı.

Haber 06-08-24 19:16

Aşık oldum demişti! Şeyma Subaşı'nın yakın arkadaşının eski eşiyle aşk yaşadığı iddia edildi

Özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, yeniden aşık olduğunu itiraf edince adından söz ettirmişti. Herkes bu ismin Barış Alper Yılmaz olduğunu düşünürken bu kişi bomba biri çıktı. İddialara göre Subaşı arkadaşı Martha Graef’in eski eşi Rony Seikaly ile aşk yaşıyor.

Magazin 05-08-24 09:40

İmamoğlu'ndan Sancaktepe Belediye Başkanı Yeğin'e sert tepki! Zihnimde zerre kadar kıymeti yoktur

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün basın toplantısı düzenledi. Belediyelerin SGK borçları tartışmalarıyla ilgili gerçekleştirilen toplantıda İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in kendisi hakkındaki paylaşımına ilişkin de ifadelerde bulundu. Paylaşımın kendisini rahatsız ettiğini belirten İmamoğlu, "Bu yapılan paylaşımların benim zihnimde zerre kadar kıymeti yoktur." dedi.

Haber 03-08-24 15:02

Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz kararı! 30 milyon Euro'nun altındaki teklifler değerlendirilmeyecek

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Barış Alper Yılmaz konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Sarı-kırmızılı yönetim, Barış Alper'e gelecek tekliflerin alt limitini belirledi ve diğer tekliflere yanıt bile vermemeye karar verdi.

Spor 28-07-24 14:07

Futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılıyordu! Şeyma Subaşı'dan olay itiraf: Aşık oldum!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı son olarak futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılıyordu. Son dönemde tatilden tatile koşan Subaşı aşık olduğunu itiraf etti. İşte gündem olan o paylaşım...

Magazin 24-07-24 15:26

'Andımız' paylaşımıyla gündem olmuş Sudan'a atanmıştı! Eski Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB Zabıta Müdürü oldu

Trabzon İl Emniyet Müdürü iken 'Andımız' paylaşımıyla gündem olan ve ardından Sudan'a atanan emekli polis Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde göreve başladı. Ekrem İmamoğlu'nun göreve verdiği Alper, İBB Zabıta Müdürlüğüne getirildi. Alper'in özel harekat polislerine yaptığı veda konuşmasında da 'Öğrenci Andı'na yer verdiği görüntüler çok konuşulmuştu.

Haber 24-07-24 15:13

Barış Alper Yılmaz'ın tarzı sosyal medyayı salladı! Influencer manitası var

Galatasaray'da geçirdiği sezonun ardından EURO 2024'teki performansıyla yıldızını parlatan futbolcu Barış Alper Yılmaz özel hayatıyla da gündeme gelmeye başladı. Ünlü futbolcu son olarak da tarzıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 23-07-24 15:21

Barış Alper Yılmaz'ın yeni adresini böyle duyurdular! İmzayı attı, sağlık kontrolünden geçti... Eşyalarını toplamak için Türkiye'ye geldi

Galatasaray'da ve milli takımda gösterdiği performansla birçok Avrupa devini peşine takan Barış Alper Yılmaz için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 23-07-24 08:33

O formül ilk kez gündeme gelmişti ama toplantı karıştı! Martı TAG ve taksiciler bu kez UKOME'de karşı karşıya: Bize saldırdılar dedi!

Martı uygulamasının kurucusu Oğuz Alper Öktem ile taksicilerin arasındaki gerilim bu kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne taşındı. İstanbul'un taksi krizini çözmek için gündeme ilk kez paylaşımlı yolculuk yönetmeliği geldi. Toplantıda Martı TAG ekibiyle taksiciler arasında gerilim yaşandığı belirtildi. Öktem, "Taksiciler üstümüze yürümeye çalıştı" dedi.

Finans 18-07-24 14:18

Süper Lig'in ünlü hakemi Alper Ulusoy hakemliği bıraktığını açıkladı! Üzdüğüm kimse varsa hakkını helal etsin

Uzun yıllardır Süper Lig'de görev yapan 42 yaşındaki hakem Alper Ulusoy, yaptığı paylaşımla hakemlik kariyerini noktaladığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 17-07-24 16:04

Bomba iddia! Şeyma Subaşı milli futbolcu Barış Alper Yılmaz gecelerde görüldü! Sabahın ilk ışıklarına kadar...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre konuşulmuştu. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Subaşı hakkında şimdi de bomba bir iddia daha gündeme geldi. Subaşı'nın milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile gecelerde görüldüğü konuşulmaya başlandı.

Magazin 17-07-24 10:36

Arabama tuttuğunu görünce dehşete kapıldım dedi, belediyeden şikayetçi oldu! Samsun, Ankara, İstanbul’a tamire götürdüm, sonuç alamadım

Amasya’da Alper Arslan (32), su tankerinin ağaçlara tuttuğu tazyikli suyun, park halindeki otomobilinin sunroof'undan içeri girdiğini ve aracını çalışmaz duruma getirdiğini öne sürdü. "Otomobilin içine su girdiğinden elektrik aksamı ciddi hasar gördü. Arabam çalışmadı. Samsun, Ankara, İstanbul’a tamire götürdüm. Sonuç alamadım." diyen Arslan, belediyeden şikayetçi olup, hukuki süreç başlattı. Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ise, Mahkeme ne karar verirse onun gereğini yaparız." dedi.

Haber 14-07-24 13:17

EURO 2024’ün yıldızlarından Barış Alper Yılmaz’ın yıllar önceki Galatasaray transferinin bilinmeyenleri! Fatih Terim etkisi…

Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'te gösterdiği başarılı performans ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Keçiörengücü'nden Galatasaray’a transfer olan Barış Alper Yılmaz’ın o dönem birçok talibi olduğu ama genç oyuncunun Fatih Terim’in yakın ilgisinden dolayı Galatasaray’ı tercih ettiği ortaya çıktı. Açıklama Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu geldi.

Spor 11-07-24 22:14

''Ortalıkta adam kalmadı'' diyen Hafsanur Sancaktutan'ın fotoğrafına Barış Alper Yılmaz beğenisi

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz günlerde aşk hayatıyla ilgili sorulan soruya ilginç bir yanıt vermişti. Kısa süre içinde gündem olan güzel oyuncunun son fotoğrafını Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz beğendi.

Spor 10-07-24 18:02

Barış Yılmaz Alper'in paylaşımı gündem oldu! Yıllar önceki fotoğrafı yeniledi

Ortaya koyduğu başarılı futboluyla adından söz ettiren Barış Alper Yılmaz'ın babasıyla paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Bir restoran babasıyla yemek yedikleri anı paylaşan Yılmaz, yıllar önceki fotoğrafı yeniledi.

Spor 09-07-24 22:49

Van Dijk bile hayran kalmıştı! Barış Alper Yılmaz için geliyorlar... Galatasaray bonservisini belirledi

Galatasaray'daki performansını milli takımda da sürdüren ve büyük alkış toplayan Barış Alper Yılmaz'ın talipleri artmaya devam ederken, Premier Lig devi yıldız isim için çalışmalarına başladı. İşte detaylar...

Spor 08-07-24 09:05

Virgil van Dijk, Barış Alper'i öve öve bitiremedi

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Çeyrek Final karşılaşmasında Hollanda'ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Hollanda'nın kaptanı Virgil van Dijk, Barış Alper Yılmaz'ı öve öve bitiremedi.

Spor 07-07-24 01:05

Hatay'ın eski Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek’in 'Barış Alper' paylaşımı gündem oldu!

Hatay eski Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek’in 'Barış Alper' paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı. Gevrek, önce paylaştı sonra tweetini sildi.

Haber 07-07-24 00:57

Dikkat! Ölümcül olabilir! Uzman isim uyardı: ‘Riske atılabilecek bir durum değil’

Yaz aylarında artan sağlık sorunlarına ilişkin uzmanlardan uyarı geldi. Prof. Dr. Alper Şener, 'yaz ishali' ya da 'turist ishali' olarak adlandırılan hastalıklardaki artışa dikkat çekerek bu hastalıktan korunmanın yollarını açıkladı. Prof. Dr. Şener yaz ishali ile ilgili uyarısında “Özellikle 65 yaş üstü ve 5 yaşın altındakileri yakın takip etmek gerekir. Riske atılabilecek bir durum değil” dedi.

Haber 04-07-24 13:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan galibiyet sonrası Barış Alper Yılmaz'a özel tebrikte bulunurken maçın hakemini eleştirdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın Çekya’yı 2-1 mağlup ederek gruptan ikinci olarak çıktığı karşılaşmanın ardından soyunma odasında Ay-yıldızlı ekiple telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan yaptığı görüşmede Barış Alper Yılmaz'ı özel olarak tebrik ederken karşılaşmanın hakemine de bir eleştiride bulundu. İşte detaylar...

Spor 27-06-24 09:48

Havalar ısındı herkes akın etti! Uzmanından 'havuz' uyarısı: “Gözle ilgili rahatsızlıklar, çocuklarda kalıcı hasar bırakabilir”

Havaların ısınmasıyla birlikte aileler soluğu denizde veya havuzlarda almaya başladı. Düzenli denetimler olsa dahi havuzlarda daha fazla bakterinin yer aldığına dikkat çeken Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, “Havuzlarda gözle görülebilir bir bulanıklık varsa ideali çocuğu o havuza sokmamak, kendimizin de girmemesidir. Bulunduğunuz tesiste havuz ve deniz aynı oranda ulaşılabilirse, deniz tercih edilmelidir” dedi.

Haber 08-06-24 14:03

Bu sefer özel bir anlam taşıyor! Türkiye nefesini tuttu: İkinci astronot Tuva Cihangir Atasever'in sadece 3 dakikası olacak

Alper Gezeravcı'nın ardından Türkiye bu kez de Tuva Cihangir Atasever'in uzay yolculuğuna kilitlendi. Heyecanla beklenen uçuş öncesi konuşan Atasever 3 dakika içinde yapması gerekenleri anlattı. Öte yandan Atasever'in yörünge altı araştırma uçuşu, içinde bulunacağı "VSS Unity" bakımından da özel bir anlam taşıyor. Tarihi uçuş için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan da bir davet geldi!

Haber 07-06-24 14:03

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı kaza geçirdi

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu otomobil Kocaeli’de kaza yaptı. Kazada, Gezeravcı ve 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Haber 31-05-24 15:30

SON DAKİKA: Galatasaray Barış Alper Yılmaz'a yapılan müdahale sonrası penaltı bekledi! Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyada deliye döndü

Kritik karşılaşmada Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray mücadelenin 24. dakikasında yaşanan pozisyon sonrasında yoğun penaltı itirazında bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-05-24 20:03

O doktorun bir mağduru daha ortaya çıktı! Hülya Güneri'nin hayatı karardı: 'Beni yarım bir insan haline getirdi'

Yaptığı ameliyatlar ile birçok hastasının ölümüne sebebiyet verdiği iddialarıyla hakkında dava açılan, 3 yıl süreyle meslekten geçici olarak men edilme kararı bulunan Prof. Dr. Alper Çelik ile ilgili bir mağdur daha ortaya çıktı. İzmir'de yaşayan Hülya Güneri, Çelik'in ameliyatı sonrası hayatının karardığını ifade ederek "Sanırım yaşayan tek kanıt benim. Şans eseri ölmedim. Beni yarım bir insan haline getirdi" dedi.

Haber 25-05-24 16:45

Haberi Alper Gezeravcı verdi! 'Hazırlıklar bitti' diyerek duyurdu: 'Birkaç ay içerisinde...'

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı katıldığı bir etkinlikte "Sadece birkaç ay içerisinde kendi ülkemizin imkanlarıyla üretilmiş bir roket ve bu roketi uzaya taşıyan itki sistemiyle ilerde Ay’a erişmeyi planlıyoruz" dedi.

Haber 21-05-24 19:48

Galatasaray-Fenerbahçe maçında ilginç an! Önce kavga ettiler sonra gülüşüp barıştılar

Galatasaray - Fenerbahçe derbisine kartlar damga vurdu. Osayi-Samuel ile Barış Alper Yılmaz arasında yaşanan olay ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 19-05-24 19:32