Orhan Tatar Kimdir Haberleri

Mehmet Şimşek'i kızdıracak çıkış! TÜSİAD Başkanı Orhan Turan o rakamları beğenmedi: İnsanlar somut bir şey istiyor

Ekonomik gelişmeler yakından takip edilirken gözler önce 2024 yıl sonu enflasyonuna ardından 2025 enflasyon beklentisine çevrildi. Bakan Şimşek 2 gün önce canlı yayında rakam vermişti. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan o rakamları çok iyimser bulduğunu belirterek, "Büyüme hedefiyle enflasyon hedefi arasında uyumsuzluk var, toplum somut bir şey görmek istiyor." çıkışını yaptı.

Finans 2024-09-18 10:05:05

Adana'da tedavi süresi uzaması nedeniyle diş kliniğine pompalı tüfekle saldırdı

Adana'da bir diş kliniğinde diş tedavisi gören Orhan A. (22), iş yerinin kapalı olduğu bir saatte pompalı tüfekle saldırarak ateş açtı. Nedeni ise, diş tedavi süresinin uzaması olduğu iddia edildi. Hasta ve motosikletle yardım eden arkadaşı Muhammed Can K'yi (21) gözaltına alınarak, tutuklandı.

Haber 2024-09-17 11:35:00

İkisi de Erdoğan'a atıf yaptı! AK Parti'de il başkanları Makas ve Güngör istifa etti

AK Parti'de iki il başkanı istifa etti. Çanakkale ve Ağrı il başkanları Naim Makas ile Orhan Güngör görevlerinden ayrılmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 2024-09-17 08:57:44

Uzaya çıkan ilk insan kimdir, ne zaman uzaya çıkmıştır? Uzaya çıkan ilk insan nereli?

İnsanlık tarihinin başından itibaren keşfetmek öğrenmek, icat etmek gibi eylemlerin peşinde koşulmuştur. Uzak diyarlar keşfedilmiş, bölgeler, ülkeler, topluluklar kurulmuş ve nihayetinde konu uzaya kadar çıkmıştır. Uzayda hayat olup olmadığını başka gezegenlerin varlığını araştırmak için bilim insanları uzun bir süredir çeşitli çalışmalar yapmaktadırlar.

Haber 2024-09-09 20:34:43

Şiddet gören otizmli gence Başkan Çerkez sahip çıktı

Çekmeköy’de özel bir okulda eğitim gören 19 yaşındaki otizmli genç Arda, öğretmeninde şiddet gördü. Şiddet gören Arda’ya ve ailesine Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’den destek geldi. Başkan Çerkez "Arda artık, Çekmeköy Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezimizden destek alacak" dedi.

Haber 06-09-24 16:34

İstanbul'daki radar görüntüsüne de yansıdı! Kuvvetli yağış uyarıları sonrası İstanbul'da yağmur başladı (27 Ağustos hava durumu)

İstanbul için ardı sıra uyarılar geldi. AKOM ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün sabah saatlerinden itibaren kuzey ilçeleri ve Boğaz çevresinde kuvvetli yağış görüleceğini belirtti. Prof. Dr. Orhan Şen de bugün İstanbul'un yağışlı olacağına dikkat çekerken hafta sonuna dek sıcaklıkların düşeceğini ifade etti. İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur MGM'nin radar görüntüsüne yansıdı. Bugün (27 Ağustos) hava nasıl olacak? İşte son hava durumu değerlendirmeleri..

Haber 27-08-24 08:59

İstanbul ve Ankara için saat verildi: Bugün gök gürültülü ve sağanak yağışlı! En sıcak günleri geride bıraktık (25 Ağustos hava durumu)

Son hava durumu tahminlerine göre İstanbul ve Ankara bugün öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü üç ili "çok kuvvetli ve şiddetli yağışa" karşı uyardı. Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un salı gününden sonra daha yağışlı göründüğünü belirterek "En sıcak günleri geride bıraktık. Bu haftadan sonra yağışlara dikkat edeceğiz" dedi. Peki bugün (25 Ağustos Pazar) hava nasıl? İşte il il hava durumu ile gelen son uyarılar...

Haber 25-08-24 09:27

Yediklerini yutabilmek için zıplıyordu Milyonda bir görülen hastalıktan kurtuldu! 10 yıl sonra ilk isteği dürüm yemek oldu

Nadir hastalıklardan biri olan ve milyonda bir görülen ‘Akalazya’ hastalığı nedeniyle 10 yıldır yeme ve içme problemi yaşayan 16 yaşındaki Hüseyin Orhan, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde geçirdiği operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Nadir görülen hastalığa sahip olan ve yıllar sonra ilk defa normal şekilde yemek yiyen Hüseyin Orhan, “Dürüm hiç yiyemiyordum ama artık yiyebileceğim, çok mutluyum” ifadelerine yer verdi.

Haber 23-08-24 14:11

Domates üreticilerinden eylem! Çiftçiler traktörleriyle Bursa-İzmir yolunu trafiğe kapattı

Bursa'nın Karacabey Ovası'nda eylem yapan üreticilerle jandarma ve polis arasında gerginlik yaşandı. Çiftçiler traktörleriyle Bursa-İzmir yolunu trafiğe kapatırken, eylem yapan vatandaşlara CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan destek geldi.

Haber 08-08-24 13:43

İstanbul Bayrampaşa'da park kavgası kanlı bitti! Baba ile oğlu vurularak öldürüldü

İstanbul Bayrampaşa'da yaşanan park yeri tartışması silahlı saldırıya dönüştü. Orhan B. (56) ile önceki gün kavga ettiği Lütfü Er (75) ve Oğlu Ramazan Er (54) arasında yeniden tartışma çıktı. Orhan B., Lütfü Er ve Ramazan Er'i silahla vurarak öldürdü. Kavga sırasında bıçakla yaralanan Orhan B.'nin tedavisi hastanede devam ederken olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 06-08-24 20:19

Instagram, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın İsmail Haniye'ye taziye mesajını sildi

BTK tarafından erişim engeli getirilen Instagram, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın 6 gün önce yayınladığı Haniye'ye taziye mesajını da kaldırdı. Duruma tepki gösteren Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Müşaviri Burak Orhan, Sadece Şehid Haniye’nin fotoğrafının paylaşılması değil, kendisine taziyede bulunması bile yasak Instagram üzerinden" dedi.

Haber 06-08-24 18:16

Arka Sokaklar’ın vazgeçilmez ismi diziden ayrıldı!

Yıllardır istikrarını bozmadan Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin duayen yönetmeni Orhan Oğuz geçtiğimiz günlerde ekibe veda ettiğini duyurdu. Arka Sokaklar’daki 18 sezonluk yönetmenliğinin ardından yönetmen koltuğundan kalkan Oğuz, ‘Çocuğumdan ayrılmış gibi hissediyorum’ diyerek duygularını ifade etti.

Magazin 05-08-24 17:59

Orhan Gencebay da kiracısıyla mahkemelik oldu... Sarıyer'deki lüks villa için karar çıktı

Usta sanatçı Orhan Gencebay, oğlu Gökhan Gencebay'a hediye ettiği Sarıyer'deki lüks villa için mahkemelik oldu. Kiracı villadan çıkmak istemeyince Orhan Gencebay ve oğlu konuyu yargıya taşıdı. Lüks villa için karar verildi...

Magazin 03-08-24 09:25

Son anket paylaşıldı! Erdoğan'ı geride bıraktı... Mansur Yavaş ve Özgür Özel detayı dikkat çekti!

Türkiye'de en beğenilen siyasetçi sizce kimdir? Bu soru vatandaşlara soruldu. ASAL Araştırma'nın 10-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği araştırmaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en çok sevilen 2. siyasetçi oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu araştırmada 3. sıraya yerleşirken 1. sıradaki siyasetçi %20.7 oy aldı. İşte listenin tamamı!

Haber 02-08-24 09:37

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar İsrail Dışişleri Bakanının paylaşımına tepki gösterdi: 'Erdoğan'ı hedef alan seviyesiz sözlerini şiddetle kınıyorum'

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sosyal medya paylaşımına tepki gösterdi. Tatar, "İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan seviyesiz sözlerini şiddetle kınıyorum." ifadesini kullandı.

Haber 29-07-24 19:42

Gençler arasında hızla yayılan ölümcül tehlike: E-sigara içenlerin akciğerinde Kovid’e benzer lezyonlar tespit edildi! 'Etkileri 3 ayda bile görülebiliyor'

Elektronik sigara kullanımı, sağlık uzmanları ve toplum sağlığı savunucuları arasında ciddi endişelere yol açmaktadır. Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Orhan Yücel'in açıklamaları, e-sigaranın potansiyel sağlık risklerini ve özellikle gençler üzerindeki olumsuz etkilerini gözler önüne sermektedir. Doç. Dr. Yücel, elektronik sigaranın akciğerlerde Kovid-19 benzeri lezyonlar oluşturabileceğini ve bu lezyonların kısa sürede bile ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini vurgulamaktadır.

Haber 29-07-24 10:59

İstanbul ve Ankara dahil 15 il için sarı ve turuncu kod! Yaz yağmurlarıyla serinlik geliyor! O tarihten sonra tekrar... Meteoroloji son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı, 15 il için sarı ve turuncu kod verdi. Sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması çağrısı yaptı. Sıcaklıkların ise iç ve kuzeybatı kesimlerde 3 ila 7 derece azalması bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen ise sıcaklıkların, yağışın bitmesiyle, pazardan itibaren 3-4 derece artacağını belirtti. Peki, İstanbul'da hava nasıl? İstanbul'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı. İşte il il son durum...

Haber 26-07-24 09:42

Türkiye günlerce Ata Emre Akman cinayetini konuştu! Karar TBMM'ye gönderildi

Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçaklayarak öldüren E.Ö. (17) ile onu azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.'nün (39) cezaları belli olmuştu. 35 sayfalık gerekçeli karar açıklandı. Karar, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için TBMM Adalet Komisyonu’na gönderildi.

Haber 25-07-24 13:31

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü! 14 yıl sonra o isim de veda ediyor

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılık rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz günlerde diziden yönetmen Orhan Oğuz ayrılmış ve vedası herkesi üzmüştü. Şimdi de 14 yıldır projede olan ve keskin nişancı Arda Atik karakterini canlandıran Tunç Oğuz ayrılığı duyurdu.

Magazin 24-07-24 08:54

Prof. Dr. Orhan Şen haritada gösterdi, önümüzdeki 5 güne dikkat çekti '30-40 sene önce çok zordu' Meteoroloji son dakika 18 - 22 Temmuz hava durumu tahmini

Aşırı sıcaklar tüm yurtta etkisini göstermeye devam ederken Meteoroloji, son hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklıklar yurt çapında mevsim normallerinin üzerinde seyretmeyi sürdürürken bazı bölgeleri için kuvvetli yağış uyarısı da geldi. Özellikle 6 ile sarı kodlu uyarı yapıldı. Diğer yandan Prof. Dr. Orhan Şen, yaptığı paylaşımda 'tropik gece'ye dikkat çekti ve önümüzdeki 5 günü işaret etti. İşte Meteoroloji son dakika 18 - 19 - 20 - 21 - 22 Temmuz hava durumu tahmini...

Haber 18-07-24 11:41

İbrahim 10, Kemal 11 yaşındaydı! Kurtarılamadılar... Yaya geçidinde dehşet

Mardin'de, dün yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede ölen 10 yaşındaki İbrahim Halil Bumanhan'ın ardından, 11 yaşındaki Orhan Kemal Duva da yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan sürücünün işlemleri sürüyor.

Haber 15-07-24 15:35

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ bu defa sahnede kendinden geçti! Şalvarın önü potluk yapınca dile düştü

Son dönemde hem oyunculuk hem de şarkıcılık kariyeriyle adından söz ettiren Emre Altuğ Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Orhan' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkıyordu. Dizinin sezon finali yapmasının ardından sahnelere ağırlık veren ünlü şarkıcı sahne tarzı ve dansı ile gündem oldu. Emre Altuğ'ın şalvarının önü potluk yapınca dillere düştü...

Magazin 12-07-24 10:13

TÜSİAD Başkanı Turan, Son 10 yılda fakirleştik dedi ve uyardı! Ayak uyduramayan silinir gider

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan "Son 10 yılda fakirleştik. Teknolojiye ayak uydurmayanlar silinir gider" düşüncesini dile getirdi. Turan vergi düzenlemesi, enflasyon gibi konularda da değerlendirmelerini paylaştı.

Finans 11-07-24 16:51

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ hayranlarını korkuttu! Apar topar ameliyat oldu

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Orhan karakteri ile adından söz ettiren Emre Altuğ bu defa sevenlerini korkuttu. Kolunda sargı ile görüntülenen Altuğ ameliyat olduğunu söyledi.

Magazin 27-06-24 11:58

Orhan Pamuk, berbere elinde kitabıyla gelerek tıraş oldu! O halleri sosyal medyada çok konuşuldu

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk Büyükada'da bir berberde tıraş olurken görüntülendi. Pamuk'un Tolstoy’un İvan İlyiç’in Ölümü kitabını elinde tutarak tıraş olması ise dikkatlerden kaçmadı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-06-24 17:45

'Bizi sıkıntılı günler bekliyor' Uyarılar peş peşe 'Tedbirleri bir kademe daha artırın' Hortum, yangın, sıcak hava dalgası... Meteoroloji son dakika 19 - 23 Haziran hava durumu

Bunaltıcı hava etkisini göstermeye devam ederken Meteoroloji, güncel hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklığın yurt genelinde mevsim normallerinin 7-10 derece üzerinde olacağı belirtilirken Prof. Dr. Orhan Şen'den de dikkat çeken açıklamalar geldi. Şen, hortum ve orman yangını vurgusu yaparken hafta başı itibarıyla 4-5 derece daha yüksek sıcak hava dalgasına işaret edip "Tedbirlerinizi bir kademe daha artırın" dedi. Hava Forum da "Tatil sonrası yeni haftada bizi sıkıntılı günler bekliyor" dedi.

Haber 19-06-24 11:13

Prof. Dr. Orhan Şen 'Aşırı sıcaklar' deyip açıkladı! İstanbullular dikkat... 'Bu illerde bayram boyunca yağış yok' Meteoroloji son dakika 16 - 20 Haziran hava durumu

Bayramda hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükselecek mi düşecek mi? Yağmur var mı? Bayramın ilk gününde herkes bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji, son hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklıkların iç ve batı kesimlerde artacağı, kuzey ve doğu kesimlerde bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin edilirken bazı bölgeler için de kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de son tahminini paylaştı.

Haber 16-06-24 12:31

TFF 2. Lig ve 3. Lig’de kura çekimi gerçekleştirildi

2024-2025 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grupları kura çekimi, Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Spor 13-06-24 15:57

Bayramda hava nasıl olacak? Bir düşüp bir yükselecek! Orhan Şen açıkladı... İstanbullular sağanağa dikkat! Meteoroloji son dakika 13 - 17 Haziran hava durumu

Bunaltıcı sıcaklar tüm yurtta etkili olmaya devam ederken yağış beklentileri de vatandaşlar tarafından dikkatle takip ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunda sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini belirtirken bazı bölgeler için kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. Peki, bayramda hava nasıl olacak? Tatile ya da bayram ziyaretine gideceklerin merak ettiği soruya Prof. Dr. Orhan Şen'den yanıt geldi. İşte İstanbul, Ankara, İzmir, il il hava durumu tahminleri...

Manşet 13-06-24 12:19

24 saate iki farklı hayat sığdırıyor! Gündüz belediyede kenti yönetiyor, akşam kaynak ustalığı yapıyor

31 Mart seçimlerinde Bitlis'in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesinde Yeniden Refah Partisi'nden meclis üyesi seçilen Orhan Emen 24 saatte iki farklı hayat sığdırıyor. Belediye başkanının Ankara'ya gitmesiyle başkan vekilliği görevine getirilen Emen, gündüz kenti yönetip vatandaşların sorunlarını dinlerken mesaisi bitince de kendi mesleği olan kaynak ustalığına devam ediyor.

Haber 13-06-24 09:31

Ezgi Mola'nın Musa Orhan davasında bir ceza daha aldı! 6 bin TL'nin üstüne bir de 10 bin TL ödeyecek

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Batman'da intihar eden İpek Er'in mektubunda kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a karşı 'hakaret' davasında 6 bin 960 TL ceza almasının ardından manevi tazminat davasında da 10 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Magazin 12-06-24 12:11

İstanbul'da bu 3 güne dikkat! Sıcaklar yerini yağmura bırakacak: Kurban Bayramı hava durumu da açıklandı... 11-12-13-14-15 Haziran hava durumu

İstanbul'da sıcaklık artışı günden güne daha çok hissediliyor. AKOM'dan gelen uyarıya göre sıcaklıkların 35 derecenin üstüne çıkması bekleniyor. Bunaltıcı havanın süreceği tahmin edilen zaman aralığı açıklandı. Prof. Dr. Orhan Şen de "Dikkat edin" dediği üç günü paylaştı. Devamında ise sıcaklıkların 5-6 derece birden düşmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde İstanbul'da hava kaç derece olacak? İşte hava durumu uyarıları ve detayları...

Haber 11-06-24 12:10

Orhan Şen 'aşırı sıcaklar' için tarih verdi: İstanbul dahil... '40 derecenin üzeri' Kuvvetli olacak... 18 il için sarı kodlu uyarı! Meteoroloji son dakika 8 - 12 Haziran hava durumu

Sıcaklıklar düşecek mi yükselecek mi? Yağmur yağacak mı? Tüm yurtta sıcak hava etkisini gösterirken bazı bölgelere ise yağış hakim. Vatandaşlar hava durumuna dair bu soruların yanıtını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu paylaşırken kuvvetli yağış uyarısı yaptı ve 18 il için sarı kod verdi. Diğer yandan Prof. Dr. Orhan Şen de bugün ve yarın yağış görülecek illeri sıraladı. Şen salı gününden itibaren batı bölgelere aşırı sıcakların geleceğini söyleyip uyardı.

Haber 08-06-24 09:31

Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel, Adana'da nikah şahidi oldu

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer'in oğlunun düğününe katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu.

Haber 07-06-24 22:23

Hem sıcak hem yağmurlu ama... Prof. Dr. Orhan Şen tarih verdi: Sıcak hava dalgası geliyor! İstanbul dahil... 'Risk oluşturacak gibi' Meteoroloji'den son dakika 7 - 11 Haziran hava durumu

Sıcaklıklar daha da yükselecek mi? Yağmur var mı? Sıcak havanın iyiden iyiye etkisini göstermesiyle beraber vatandaşlar bu soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 7 Haziran - 11 Haziran arası durumu da açıkladı. Bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı yapılırken sıcaklık ise yurt genelinde mevsim normallerinin 3-10 derece üzerinde. Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek "sıcak hava dalgası"nı işaret etti.

Haber 07-06-24 10:42

'Beyni kaynatan bir sıcaklık' Prof. Dr. Orhan Şen'den yeni uyarı 'Türkiye meteorolojik afet yaşayacak' Meteoroloji'den son dakika 5 - 10 Haziran hava durumu

Sıcak hava aniden bastırdı, tüm yurtta vatandaşların şikayetleri de başladı. Daha sıcakların ilk günlerinde herkesi bunaltan sıcaklarla ilgili vatandaşlar gelecek günlerin nasıl olacağını endişeyle merak ederken Prof. Dr. Orhan Şen'den önemli bir uyarı geldi. Şen, Temmuz ve Ağustos ayları için 'çok aşırı sıcak' uyarısı yaparken "Türkiye, Meteorolojik afet yaşayacak" dedi. İşte Meteoroloji'den son dakika 5 Haziran, 6 Haziran, 7 Haziran, 8 Haziran, 9 Haziran ve 10 Haziran hava durumu tahmini...

Haber 05-06-24 15:21

Emre Altuğ'un Yalı Çapkını dizisinden ayrılması olay olmuştu! Beril Pozam'dan konu ilgili yorum geldi: Kalbim burkuldu

Fenomen dizilerden olan Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurdu. Dizide Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un diziden ayrılması sevenlerini üzmüştü. Altuğ'un veda görüntüleri sosyal medyada çok konuşulurken Beril Pozam'dan da konu ile ilgili bir açıklama geldi. Altuğ'un gidişi ile ilgili Pozam, "Kalbim burkuldu" dedi.

Magazin 31-05-24 12:42

Aşırı sıcaklar geliyor! Prof. Dr. Orhan Şen 'Hasret kalacağız' diyerek uyardı, o saatleri işaret etti... 11 il için 'sarı kod' Meteoroloji'den son dakika 31 Mayıs - 4 Haziran hava durumu

Bugün hava nasıl? Sıcaklıklar yükseliyor mu? Yağmur var mı? Hafta sonuna girerken vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merak ediyor. Özellikle yağışlarda ve sıcaklıklardaki son durum araştırılırken Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Buna göre 11 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Diğer yandan Prof. Dr. Orhan Şen de bazı bölgeler için sağanak yağışlara işaret ederken "Bugünden sonra 1 hafta yağmura hasret kalacağız" dedi. Şen'e göre 4-5 gün aşırı sıcaklar etkili olacak.

Haber 31-05-24 09:39

Gazeteci Zafer Şahin 'Muhalefeti üzecek anket' diye paylaştı! AK parti diyenler çoğunlukta…

Gazeteci Zafer Şahin'in sosyal medyadan paylaştığı anketin sonuçları dikkat çekti. Yapılan ankette vatandaşlar "En beğendiğiniz siyasetçi kimdir?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtını verdi. "Türkiye'nin ekonomik sorunlarını hangi parti çözer?" sorusuna ise çoğunluk AK Parti dedi.

Manşet 29-05-24 16:59

Üniversiteli motokurye Ata Emre Akman cinayetinde yeni gelişme! Davalar birleştirikecek

Balıkesir'de motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürülmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Katil zanlısı E.Ö. hakkında 18 yıldan 24 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava ile baba Orhan Ö. için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davaların birleştirilmesine karar verildi.

Haber 28-05-24 18:43

'98'liyim yaşım küçük ' dedi, 'Son peygamber kim?' sorusuna yanıtı viral oldu

Sokak röportajında "Son peygamberimiz kimdir?" sorusuna verilen yanıt viral oldu. Mikrofon uzatılan kadın verdiği "Bilmiyorum ki, yaşım küçük olduğu için. 98'liyim" yanıtıyla sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Manşet 26-05-24 14:37

Yalı Çapkını dizisinin Orhan'ı Emre Altuğ diziye böyle veda etti! Hayranlarından tepki yağdı

Yalı Çapkını'nda Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Bu iddia ünlü oyuncunun veda konuşmasıyla kesinleşti. Altuğ'un vedasına sosyal medyadan tepki yağdı.

Magazin 25-05-24 13:41

3 - 4 gün daha... Kuvvetli yağış uyarısı! Prof. Dr. Orhan Şen o tarihi işaret etti 'Yaz değerleri' Meteoroloji'den son dakika 25 - 29 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağış var mı? Hafta sonu için plan yapmayı düşünen vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son dakika hava durumu tahminini paylaştı. Meteoroloji'nin bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı sürüyor. Öte yandan 5 günlük tahmine göre gök gürültülü sağanak yağışların ülkede 3-4 gün daha devam edeceği görüldü. İşte 25 Mayıs Cumartesi son hava durumu tahmini ve illere göre son durum...

Haber 25-05-24 09:41

Çok kuvvetli geliyor... 17 il için sarı ve turuncu kod 'Prof. Dr. Orhan Şen '3 - 4 gün' diyerek açıkladı! Meteoroloji'den son dakika 24 - 28 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur var mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? Çok sayıda vatandaş, dışarıda plan yapmadan önce hava durumu ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Meteoroloji, son dakika hava durumu tahminini paylaştı. Buna göre kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verildi. Prof. Dr. Orhan Şen ise yurdun büyük bölümünde yağmur olduğunu söyledi. İşte son hava durumu tahmini ve illere göre son durum...

Haber 24-05-24 10:31

Yalı Çapkını'nın Orhanı Emre Altuğ diziden ayrılıyor mu? İddialar gündem oldu

Yalı Çapkını'nda Orhan Korhan karakterine hayat veren Emre Altuğ son dönemde dizideki rol arkadaşıyla aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geliyordu. Altuğ şimdi de diziden ayrılacağı iddialarıyla adından söz ettirdi.

Kulis 23-05-24 13:46

Ev sahibi fark etti, kiracıyla ilgili şok gerçek ortaya çıktı! En az 3 gün önce...

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde birkaç gündür haber alınamayan Orhan Albayrak, ev sahibinin daireden gelen koku üzerine ihbarda bulunması sonucu, evdeki oturma odasında ölü olarak bulundu. İlk incelemelere göre Albayrak'ın en az 3 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 20-05-24 16:26

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir?

İran’da İbrahim Reisi ve beraberindekilerin yer aldığı helikopter konvoyunu arama çalışmaları sürüyor. İslam Cumhuriyeti’nin son cumhurbaşkanı Reisi 2021’de göreve geldi.

Yurthaber 20-05-24 07:46

Çorum'da aile katliamı: Yolda rastladığı eşiyle baldızını öldürdü, aynı silahla kendisini vurdu

Çorum'da aile katliamı yaşandı. Boşanma aşamasındaki eşi Nazegül Orhan ile yolda karşılaşan Hasan Orhan silahını çekip hem eşini hem yanındaki baldızını vurarak öldürdü. Hasan Orhan ardından da aynı silahla kendini vurarak intihar etti.

Haber 17-05-24 15:53

Slovakya'nın saldırıya uğrayan Başbakanı Robert Fico kimdir?

15 Mayıs’ta henüz bilinmeyen bir nedenle suikast girişimine uğrayan ve bu satırların kaleme alındığı saatlerde henüz hayati tehlikeyi atlatmamış olan Robert Fico, bölgede doğu blokunun yıkıldığı 1990’lardan bu yana ülkesinde siyaset dünyasının belirleyici şahsiyetlerinden biri.

Yurthaber 16-05-24 08:03