Orta Gelir Maasi Haberleri

'Biraz daha uzun sürse orta, ağır hasarlı yerler kalmazdı' 5 büyüklüğündeki deprem onlara 6 Şubat'ı hatırlattı Ufaktan vurunca 'eyvah gidiyoruz' dedik

Kahramanmaraş’ta bugün meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki Pazarcık ilçesindeki vatandaşlara 6 Şubat’ı hatırlattı. İlçedeki bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde depremin şiddetiyle yaşanan sarsıntı ve vatandaşların panik anları yer aldı. Sarsıntıyı yaşayan vatandaşlar "Biraz daha uzun sürse Pazarcık’taki orta hasar, ağır hasarlı yerler kalmazdı" yorumunu yaptı.

Haber 2024-09-07 13:21:46

Herkes 'Burada olmaz' derken... Elde ettikleri geliri duyan inanamadı! Alay edilen girişimin sonucu 'İyi ki yapmış' dedirtti

Van’ın Gevaş ilçesinde ‘olmaz’ denilen fındığın hasadına başlandı. Elmalı Mahallesi'nde yaklaşık 15 sene önce Resul Sedir, bahçesindeki elma ve kayısı ağaçlarını kökünden çıkarıp herkesin 'olmaz' dediğin fındık ağaçları dikti. Ağaçlar zamanla büyürken elde edilen gelir de şaşırttı. Hüseyin Leyla, dedelerinin bu girişimi nedeniyle zamanında alay konusu olduğunu belirtip "İyi ki böyle bir şey yapmış. Şimdi fındıkları toplamaya başladık" dedi. Fındığın kilosunun 250 TL’den satıldığı belirtildi.

Finans 2024-09-07 12:28:39

Tarımda verimliliği artıracak üretim planlaması OVP'de

Tarım sektöründe üretim planlaması, Orta Vadeli Program'a (OVP) girerken, stratejik ürünlerde üretim planlamasıyla büyümeye katkı verilmesi hedefleniyor.

Finans 2024-09-07 11:28:42

Jose Mourınho'dan Diego Simeone'ye dev transfer çalımı! Tek bir telefonu yetti...

Fenerbahçe'nin İtalyan ekibi Fiorentina'dan renklerine bağladığı Sofyan Amrabat ile ilgili sürpriz bir detay ortaya çıktı. İspanyol kulübü Atletico Madrid Teknik Direktörü Dieogo Simeone'nin takımında görmeyi çok istediği Faslı orta sahayı, sarı - lacivertlilerin Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun devreye girip transferi bitirdiği belirtildi.

Spor 2024-09-06 18:45:34

Kamu için yeni sistem... OVP döneminde tasarruf odaklı ilerleniyor! işe alımlarda bu düzen kullanılacak

Dün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanan Orta Vadeli Program kapsamında bazı yenilikler konuşulmaya devam ediyor. OVP kapsamında kamu alımlarının detaylı analizi için yeni bir sistem kurulması kararlaştırıldı.

Finans 06-09-24 16:36

En son temmuz ayında zam gelmişti... Canlı yayında açıkladı! Yıl sonuna kadar elektriğe bir zam daha gelebilir

Elektrik fiyatlarına temmuz ayında yüzde 38 zam gelmişti. Yıl sonuna doğru yaklaşıyorken vatandaş herhangi bir zam gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı. Enerjisa CEO'su katıldığı bir canlı yayında, "Elektriğe yıl sonuna kadar bir zam daha gelir mi?" sorusunu yanıtladı.

Finans 06-09-24 15:24

30 bin dolara satılıyor! Elektrik ustasıydı, o işe başladı... Birçok ülkeye gönderiyor 'Bir araba fiyatına bile var'

Mardin’de babasından kalma mesleğini sürdüren tespih ustası 35 yaşındaki İbrahim Çamurdaş, değerli taşlardan yapılan kehribar tespihleri Orta Doğu ülkelerine ihraç ediyor. Tespihlerinin 30 bin dolara kadar alıcı bulduğunu belirten Çamurdaş, “Aslında ben elektrik ustasıydım. 12 yıl önce motosiklet kazası geçirdim. Sonra amcamın oğlunun yanına yardım amaçlı gittim ve tespih sanatı beni cezbetti. O günden beri kendimi geliştirerek baba mesleğimi yapıyorum” dedi.

Finans 06-09-24 12:52

Kayıt dışı için yapay zeka dönemi başlıyor... Sahte belge kullanımın önüne geçilmesi için yepyeni yöntem

Orta Vadeli Program kapsamında kayıt dışılık ile mücadelede ve denetimlerde artık yapay zeka kullanılmaya başlanacak. Buna göre, vergi kaçakçılığını besleyen sahte belge kullanımının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Finans 06-09-24 12:38

Kredi kartı kullananlara üzücü haber... OVP sonrası kart limitlerine düzenleme detayı! Artık maaşınız ile endeksli olacak

Dün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2025-2027 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program'ı açıkladı. Yol haritasının oluşturulduğu programda kredi kartı ve kredi detayları da dikkat çekti. Tüketimi azaltmak için kredilerde ve kredi kartı limitlerinde düzenleme yapılacak.

Finans 06-09-24 11:57

Asgari ücretli heyecanla ocak ayını bekliyor... OVP toplantısı sonrası maaş tahminleri ardı ardına geliyor!

Dün gerçekleştirilen Orta Vadeli Program toplantısında yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 33'ten yüzde 41,5'e çıkartıldı. Enflasyon tahmininde yaşanan güncelleme sonrası ocak ayında yapılacak zamlar için ise ekonomistler tahminlerini paylaşmaya devam ediyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, asgari ücretlinin ocak ayında ne kadar zam alacağını tahmin etti.

Finans 06-09-24 11:00

Resmi Gazete'de yayımlandı... OVP artık yürürlükte!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomide 2025-2027 dönemini içeren Orta Vadeli Programı açıkladı. Ekonominin üç yıllık haritası Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayınlandı.

Finans 05-09-24 17:16

Ülkenin yarısı ocak ayı zammını bekliyor... Şeref Oğuz OVP sonrası hesapladı! Asgari ücretliye 20 bin liralık maaş tahmini...

Bugün Orta Vadeli Program'da enflasyon yukarı yönlü revize edildi. 2024 enflasyon hedefi değişince 2025 yılında maaşlara gelecek zam tahminleri de değişti. Ekonomist yazar Şeref Oğuz, 2025 yılında asgari ücrete gelebilecek zammı hesaplandı.

Finans 05-09-24 16:45

C reaktif protein (CRP) nedir, kaç olmalı? C reaktif protein (CRP) yüksekliği ne anlama gelir?

C reaktif protein ya da kısa adıyla CRP, vücutta oluşan iltihaplanmaya karşı görev gören proteine verilen isimdir. Vücuttaki iltihaplanmanın en büyük belirtisi olan CRP, karaciğer tarafından üretilir. CRP testi genellikle enfeksiyonun şiddetini değerlendirmek için yapılır.

Haber 05-09-24 15:04

Son dakika: En yeni memur maaş zammı ve emekli zammı tahmini! Daha bugün açıklandı: En düşük emekli maaşı için 15 bin TL formülü

Son dakika haberi… Emekli zammı, memur zammı ne olacak? Milyonlarca kişi için bugün Orta Vadeli Program’da (OVP) açıklanan yılsonu enflasyon tahmini Ocak 2025 zam dönemine bir kez daha fener tuttu. 2 aylık enflasyon rakamları netleşmişken yeni zamlı emekli ve memur maaş tablosunda dikkat çeken değişim yaşandı. Peki kim ne kadar zam alacak? En düşük emekli maaşı ne olacak? İşte en yeni liste…

Finans 05-09-24 14:48

Yeni OVP'ye iş dünyasından tam destek! 'Belirsizlikler azalacak'

İŞ dünyası temsilcileri OVP'ye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda TİM, TOBB, İTO, İSO, ASO, MÜSİAD ve ASKON başkanları yeni Orta Vadeli Program'daki mesajları ve hedefleri olumlu karşıladı.

Finans 05-09-24 13:52

Resmi gazetede yayımlandı... Vergi borcu bulunmaması şartının kapsamı genişletildi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından Tahsilat Genel Tebliği Seri: A Sıra No: 1'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ" hazırlanmıştı. Hazırlanan tebliğ, resmi gazetede yayımlandı. Buna göre, 5 bin liranın üzerinde yapacakları ödemeler sırasında hak sahiplerinden vadesi geçmiş borç durumunu gösterir belge talep edilecek.

Finans 05-09-24 12:07

Cevdet Yılmaz, Mehmet Şimşek, Fatih Karahan… Ekonomi yönetimi kamera karşısına geçti, OVP mesajı verdi: Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 33'ten 41,5'e yükseldi

Cevdet Yılmaz, Mehmet Şimşek ve Fatih Karahan kamera karşısına geçti. 2025-2027 önemine ilişkin enflasyon, istihdam, büyüme gibi temel makro ekonomik hedeflerin yer aldığı Orta Vadeli Program (OVP) açıklandı. Revize edilen rakamlar tek tek paylaşıldı. Hedefin enflasyonda tek haneye ulaşmak olduğu vurgulandı. Buna göre, enflasyon beklentisi yine bu yıl için yüzde 33'ten yüzde 41,5'e çıkarıldı.

Finans 05-09-24 09:47

Türkiye'nin yol haritasına güncelleme! Bugün açıklanıyor: 3 temel değişiklik yolda

2025-2027 dönemini kapsayan yeni "Orta Vadeli Program" bugün açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz programın ana çerçevesinin değişmeyeceğini vurguladı. 3 temel noktada güncelleme mesajı verdi.

Finans 05-09-24 07:08

Fenerbahçe'den ayrılan Krunic'in sözleşmesinde sürpriz detay!

Fenerbahçe, 30 yaşındaki orta saha Rade Krunic'in Sırbistan ekibi Kızılyıldız'a transfer olduğunu açıkladı. Sarı-lacivertlilerin sözleşme detayları kısa süre içinde ortaya çıktı.

Spor 04-09-24 12:38

ODTÜ mezuniyet töreninde öğrencilerden rektör protestosu! Konuşması sırasında elektrikler kesildi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni ODTÜ Stadyumu'nda gerçekleştirildi. ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil'in hitap konuşmasını gerçekleştirdiği sırada sahnede bulunan elektrikler kesilerek rektör protesto edildi. Öğrenciler, Yozgatlıgil'in konuşması sırasında sırtlarını da döndü.

Haber 04-09-24 00:17

Türkiye fındık ihracatından gelir kazanmaya devam ediyor... 2 Milyardan fazla gelir elde edildi

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nden fındık ihracatı hakkında yazılı açıklama yapıldı. Birlik'ten yapılan yazılı açıklamada 2023-2024 fındık ihracat sezonunda 2 milyar 349 milyon dolar gelir elde edildiği aktarıldı.

Finans 03-09-24 17:46

Gelir İdaresi Başkanlığı karar aldı, Bakan Işıkhan açıkladı: Süre uzatıldı

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası etkilenen vatandaşlar için 4 il ve 2 ilçedeki mükellefler için mücbir sebep halinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise konu ile ilgili X hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Finans 03-09-24 15:22

TÜİK ağustos ayı enflasyonunu açıkladı! Cevdet Yılmaz'dan enflasyon değerlendirmesi

Türkiye İstatistik Kurumu bugün yıllık enflasyonunu yüzde 51,97 olarak açıkladı. TÜİK'in enflasyon açıklaması ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yılmaz, "Enflasyon konusunda elde ettiğimiz pozitif sonuçların refah seviyesi ve gelir dağılımı üzerindeki etkilerini de önümüzdeki dönemde görmeye başlayacağız" dedi.

Finans 03-09-24 14:44

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! OVP'de tarih belli oldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Planımız, 5 Eylül Perşembe günü güncel Orta Vadeli Programı (OVP) toplumumuzla, kamuoyuyla paylaşmak. Öngörülebilirliği artırıcı bir şekilde, gerçekçi, tutarlı bir programı toplumumuzla ve ilgili kesimlerle paylaşmış olacağız." dedi.

Finans 02-09-24 22:55

Tapu dairelerine koştular! 2 milyona yakın satış, 51 milyar liraya yakın gelir: Ne ev ne arsa... 'Toparlanma sinyalleri alıyoruz'

Gayrimenkul satışlarındaki olumlu hava devam ederken emlak uzmanlarından yatırım yapmak isteyenlere dikkat çeken bir tavsiye geldi. Sektör temsilcileri tapu dairelerinde ilk sekiz ayda yapılan satış işlem sayısının 2 milyona yaklaşmasına rağmen en dikkat çeken fırsatın ofis ve dükkanda olduğunu söyledi. "Burada da toparlanma sinyallerini alıyoruz. Özellikle yatırımcılar için ofis ve dükkanlarda da fırsatlar var” tavsiyesinde bulundular...

Finans 02-09-24 14:17

Türkiye'nin ikinci çeyrek büyüme rakamı açıklandı: Mehmet Şimşek 'yakın zamanda paylaşacağız' diyerek duyurdu

TÜİK verilerine göre, Türkiye ekonomisi ikinci çeyrekte yıllık bazda yüzde 2,5 büyüdü. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Büyümede dengelenme başladı, cari açık daraldı, risk primi azaldı, dış kaynak girişleri arttı, rezervler iyileşti ve dezenflasyon sürecine girdik" diyerek 2025-27 dönemi Orta Vadeli Programı'nın yakın zamanda açıklanacağını kaydetti.

Finans 02-09-24 10:04

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Amrabat gerçeği ortaya çıktı! Sarı - lacivertliler için yaptığı şaşırttı...

Fenerbahçe'de kadro güçlendirme çalışmaları son sürat devam ediyor. Son olarak uzun süredir orta saha transferi üzerinde arayışlarını sürdüren sarı - lacivertliler, Jose Mourinho'nun isteği üzerine Serie A ekibi Fiorentina'dan Sofyan Amrabat'ı renklerine bağladı. İtalyan gazeteciler, Kanaryanın yeni transferini anlatırken Fenerbahçe için yaptığı dikkatleri çekti.

Spor 01-09-24 17:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rixos Tersane İstanbul açılışında konuştu: 56 milyarlık dolarlık gelir

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rixos Tersane İstanbul Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan 2002 yılında Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısının 13 milyonken 2023 yılında bu sayının 56 milyona yükseldiğinin altını çizdi.

Haber 01-09-24 16:07

Bayraktar ailesi vergi rekortmeni oldu! Herkesin aklındaki o soru yanıt buldu: Rahmi Koç'un 100 yılda yaptığını Bayraktar ailesi nasıl 10 yılda yaptı?

2023 yılına ait gelir vergisi rekortmenleri belli oldu. Listede Türkiye'nin en zengin ailesi olarak bilinen Koç ailesi 3. sırada yer aldı. Bayraktarlar ise listenin ilk ve ikinci sırasında yer aldı. Listenin yayınlanmasının ardından vatandaşların aklında "Rahmi Koç'un 100 yılda yaptığını Bayraktar ailesi nasıl 10 yılda yaptı?" sorusu belirdi. Yatırım uzmanı Mert Başaran bu sorunun cevabını açıkladı.

Finans 01-09-24 15:38

Gelir İdaresi açıkladı... Selçuk Bayraktar 2023 yılının vergi rekortmeni oldu! ilk kez konuştu

Geçtiğimiz günlerde Gelir İdaresi Başkanlığı 2023 vergi rekortmenlerini açıkladı. GİB'in verilerine göre, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar 2023 yılı vergi rekortmeni oldu. Konu hakkında hiçbir açıklamada bulunmayan Bayraktar, ilk kez konuştu.

Finans 31-08-24 15:28

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kasası şimdiden doldu! Her galibiyette...

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 3 güçlü temsilcimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ülkemizi temsil edecek. Temsilcilerimizin rakipleri belli olurken Kupa 2'den elde edilecek gelir de merak konusu olmuştu. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 18:46

SON DAKİKA: Fenerbahçe transferi resmen açıkladı! Sarı-Lacivertliler Sofyan Amrabat'ı kadrosuna kattığını duyurdu...

Son dakika... Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe bir isimde daha mutlu sona ulaştı. Sarı-Lacivertliler Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı resmen açıklarken oyuncunun sözleşme detayları belli oldu. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 14:48

Vergi mükelleflerine enflasyon düzeltmesi! Mehmet Şimşek duyurmuştu… 10 soru 10 cevap

Nisan ve Haziran ayını kapsayan yılın ikinci çeyreğinde gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri için son gün yaklaşıyor. İş dünyasında, 2024 yılı ikinci ve üçüncü geçici vergi dönemlerinde enflasyon düzeltmesi kapsamından çıkarılmıştı. Bunun üzerine 10 soruda merak edilen enflasyon muhasebesi açıklandı.

Finans 30-08-24 13:13

Real Madrid'de sürpriz Arda Güler gelişmesi! Modric'i geride bıraktı...

Milli futbolcumuz Arda güler, Real Madrid’in Valladolid'i 3-0 mağlup ettiği maçta bu sezon ilk defa ilk 11’de sahaya çıkmıştı. İspanyol basını, genç futbolcunun orta sahada Brahim Diaz ile birlikte ilk seçenek olduğu ve Luka Modric'i geride bıraktıklarını öne sürdü. İşte detaylar...

Spor 29-08-24 17:06

Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu... Vergi beyannamelerinin teslim süresi uzatıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerine ilişkin verilen sürenin tarihinin uzatıldığını açıkladı. GİB'in internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre 13 Eylül'ün sonuna kadar uzatıldığı ifade edildi.

Finans 29-08-24 16:35

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı'nda 5 oyuncu için imza töreni düzenlendi

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı'nın yeni oyuncularından Gürcü smaçör Ann Kalandadze, Sırp smaçör Katarina Lazovic, Hollandalı pasör Britt Bongaerts ile orta oyuncu Eline Timmerman ve Türk orta oyuncu Ceylan Arısan için imza töreni gerçekleştirildi.

Spor 29-08-24 13:33

Bakan Şimşek duyurdu! Küçük işletmeye enflasyon düzeltmesi... Cironuz 50 milyonun altındaysa dikkat edin

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomik gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Şimşek, iş dünyasının talepleri kapsamında enflasyon muhasebesi uygulamasında küçük işletmelere kolaylık sağlamak amacıyla yeni düzenlemelerin devreye alınacağını aktardı. Şimşek, "Yaklaşık 1,5 milyon gelir ve kurumlar vergisi mükellefini geçici vergi dönemlerinde enflasyon düzeltmesi kapsamından çıkarıyoruz" dedi. Bakan Şimşek, konu ile ilgili de X hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Finans 29-08-24 11:50

Fenerbahçe'de Acun Ilıcalı'dan taraftarın yüreğine su serpecek transfer açıklaması! 1 yıl kiralık için teklifimizi yaptık

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, takımın transfer hamleleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Orta saha transferi için müjdeli haberi sarı-lacivertli taraftarlara veren Ilıcalı, yıldız oyuncuya teklif yaptıklarını ifade etti.

Spor 29-08-24 08:07

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı... Dezenflasyon süreci devam ediyor!

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Orta Vadeli Program gündemiyle, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantının ardından yapılan açıklamada, "Bu yıl Haziran ayında başlayan dezenflasyon süreci devam etmektedir. Büyüme kompozisyonunda dengelenme sürmektedir" denildi.

Finans 28-08-24 17:03

Haluk Bayraktar nasıl vergi rekortmeni olduklarını açıkladı! Babasını andı... İki eserine örnek verdi

Gelir İdaresi Başkanlığı 2023 yılı vergi rekortmenlerini paylaştı. Başkanlığın açıkladığı verilere göre Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar birinci olurken; kardeşi Haluk Bayraktar ikinci oldu. Haluk Bayraktar sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Finans 28-08-24 16:30

Ahmet Çakar'ın Galatasaray kehaneti herkesin dilinde! ''Young Boys eler, Okan Buruk gider, Fatih Terim gelir

Ahmet Çakar'ın Galatasaray-Young Boys maçı hakkındaki iddiasının gerçek çıkmasının ardından sıradaki kehaneti gündeme geldi. Maçtan bir gün önce, Young Boys'un Galatasaray'ı eleyeceğini iddia eden Çakar, Okan Buruk'un zor durumda kalacağını ve görevden ayrılacağını öne sürmüştü.

Spor 28-08-24 16:22

Çay ihracatında 15 milyon dolar gelir elde edildi... En çok Belçika'ya ihracat yapıldı

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yılın ilk 7 ayında 114 ülkeye çay ihracatının gerçekleştiğini aktardı. Kalyoncu, 15 milyona yakın gelir elde edildiğini açıkladı.

Finans 28-08-24 15:42

Vergi rekortmenlerine Bakan Şimşek'ten teşekkür mesajı

Gelir İdaresi Başkanlığı, bugün 2023 yılının vergi rekortmenlerini açıkladı. İlk sırada 2022 de olduğu gibi Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise sosyal medya hesabından 2023 Türkiye vergi rekortmenlerini tebrik etti.

Finans 28-08-24 14:42

Türkiye'nin vergi rekortmenleri belli oldu! Selçuk Bayraktar ilk sırada! İkinci sırada kardeşi Haluk Bayraktar var, Rahmi Koç 3. sırada yer aldı

2023 gelir vergisi rekortmenleri Anadolu Ajansı tarafından paylaşıldı. Türkiye'nin vergi rekortmeni Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar olurken, ikinci sırada Haluk Bayraktar, üçüncü sırada Mustafa Rahmi Koç yer aldı.

Finans 28-08-24 10:20

Yapımcı Saner Ayar açıkladı: Yurt dışına satılan dizilerin bölüm başı geliri dudak uçuklattı!

Türk yapımı dizilerin bazıları öylesine seviliyor ki ünü dünyaya yayılıyor ve bazıları yurt dışına satılıyor. Bu da hem kanala hem de dizinin yapım şirketine büyük gelir sağlıyor. Birsen Altuntaş'ın YouTube programına konuk olan ünlü yapımcı Saner Ayar, dışına satılan dizilerin bölüm başı gelirini açıkladı. Geliri duyanlar ise kulaklarına inanamadı.

Magazin 28-08-24 09:27

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'dan serzeniş! ''Kaos varmış hissi oluşturmayın'' Devam edecek mi?

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacakları maç öncesi açıklamalar yaptı. Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz; takımda kendisi ve başkanla ilgili bir olumsuzluğun olmadığını söyleyerek, “Yeni yönetim gelir, eskisi devam eder. Ben hizmet için buradayım. İstenirse başımın üstüne” dedi.

Spor 27-08-24 21:31

Fenerbahçe'de beklenen son! Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi resmen açıklandı ve Türkiye rekoru kırıldı

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi konusunda Brighton ile görüşmelere başlandığını açıkladı. KAP'a yapılan açıklamada Ferdi'nin İngiliz ekibine transferi resmileşti. Sarı-lacivertliler, Ferdi'nin transferinden yaklaşık 40 milyon Euro'luk bir gelir elde edecek. Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi aynı zamanda Türk futbol tarihinin en pahalı oyuncu satışı olarak da listenin başına yazıldı.

Spor 27-08-24 19:34

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat'a resmi teklifte bulundu! Galatasaray'ı takipten çıkardı...

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de orta saha transferi için hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin, Fiorentina'da oynayan 28 yaşındaki Faslı oyuncu Sofyan Amrabat'ın transferi için kulübüne resmi teklif götürdüğü iddia ediliyor. İşte detaylar...

Spor 27-08-24 16:46

Piyasalar hareketli... Borsa, döviz, altında yön nereye kayıyor? Orta Doğu'daki hareketlilik piyasaları nasıl etkiliyor?

Altın haftaya yükselişle başladı. Ayrıca döviz kuruda sakin başlamış gibiyken bir anda rekorunu kırdı ve yükselişe geçti. Altın, döviz ve borsada hareketlilik sürerken yatırımcı dikkatli bir şekilde piyasaları takip etmeye devam ediyor. Altın Piyasaları uzmanı Şirin Sarı, son gelişmeleri değerlendirdi.

Finans 26-08-24 16:21