Para Destegi Haberleri

Lüks araçlar ve şirketler ne oldu? Dilan Polat altın tozlu kahvelerden, dolarlı saç topuzlarından geçim derdine düştü... 'Adalete güveniyoruz' diyerek hiç çekinmeden anlattı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tahliyesi uzun süre konuşuldu. Cezaevinden çıktıktan sonra hiç vakit kaybetmeyen Dilan Polat çoktan rutin hayatına döndü ve sosyal medya paylaşımlarına başladı. Dilan Polat'ın geçimini nasıl sağladığı ve lüks araçlarını geri alıp almadığı ise merak konusu oldu. Sosyal medyada takipçileriyle soru cevap yapan Polat tüm süreci açık açık anlattı.

Magazin 2024-09-20 12:05:15

Bursa'da tehlike! Boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu

Bursa'da Osmangazi Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından boş arsada içerisinde etil kloroformat olduğu belirlenen variller bulundu. AFAD ekiplerinin yaptığı incelemede varillerin zehirli olduğu ve beklemeden kaynaklı metan gazı oluştuğu tespit edildi. Varilleri koyduğu belirlenen E.Y.'ye 90 bin lira para cezası kesildi.

Haber 2024-09-19 22:58:10

PFDK'den Fenerbahçe'ye para cezası!

PFDK, Fenerbahçe'yi 990 bin, Adana Demirspor'u 300 bin ve Gaziantep FK'yi 40 bin 500 lira para cezasına çarptırdı.

Spor 2024-09-19 21:11:42

Oturdukları ev, lüks arabalar ve mal varlıkları ne oldu? Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı Sevinç Horoz tek tek anlattı! Polat ailesi nasıl geçiniyor? Avukatlık masraflarını bile...

Kara para aklamak ve yasa dışı bahis suçlamalarıyla aylarca cezaevinde kalan fenomen Dilan Polat ve Engin Polat'ın tahliyesi magazin manşetlerinden günlerce düşmedi. Dilan Polat şimdilerde rutin hayatına döndü ve sosyal medya paylaşımlarına başladı. Oturdukları lüks ev ve lüks arabalarının akıbeti ise merak konusu... Polat ailesinin avukatı Sevinç Horoz süreç hakkında tüm merak edilenleri açık açık anlattı.

Magazin 2024-09-19 15:35:28

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı belli oldu! En son 6 ay önce değişmişti: İşte Eylül 2024 TCMB politika faizi açıklaması

Son dakika haberleri: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı açıklandı. Yılın 9. faiz kararı için TCMB’den duyuru geldi. Politika faizi en son Mart ayında değişmişti. Peki Eylül 2024 Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Faizler düştü mü? İşte faiz kararı haberinin detayları ile Para Politikası Kurulu (PPK) metninde yer alan dikkat çeken o ifadeler…

Finans 19-09-24 14:00

Yatırım uzmanından 'arabaya para vermem' açıklaması gündem oldu! Verdiği tavsiye düşündürdü

Yatırım uzmanı Mert Başaran'dan gündem olan paylaşım: "Altın alırım, ev alırım ama araba almam!" Sosyal medya hesaplarında sık sık yatırım tavsiyesi veren Başaran'ın son videosu araba tavsiyesi oldu.

Finans 18-09-24 11:51

Banka faizleri düşüyor...100 bin liralık kredinin maliyeti şaşırttı! Vatandaş bu düşüşün sebebini merak ediyor! İşte nedeni...

Türkiye bir süredir sıkı para politikası ile ekonomisini yönetiyor. Enflasyonu düşürüp ekonomik iyileşmeyi sağlamaya çalışan Merkez Bankası'nın parasal sıkılaşma adımlarını hızlandırması sonrası kredi faizlerinde bir düşüş görülmeye başlandı. Kredi faizlerinin düşüş sebebini merak eden vatandaşlar ise 100 bin liralık ihtiyaç kredisinin maliyetini sorguluyor. İşte cevabı...

Finans 18-09-24 07:57

Kış gelmeden bunları aklınızda tutun! Yüzde 15 daha az para ödeyin… İşte doğal gaz faturasından tasarruf yolları

Evin bulunduğu kat, dış cephe yalıtımı, cam ve pencere sayısı, termostatik vana kullanımı gibi faktörlerin yanında doğru kombi seçimi de doğal gaz tüketim miktarını önemli ölçüde etkiliyor, verimli kullanıma katkı sağlıyor. Bu kapsamda vatandaşlar için doğru kombinin seçilmesi ve bilinçli kullanılmasıyla doğal gazın daha da avantajlı hale gelebileceğine 6 maddede dikkat çekti.

Finans 17-09-24 14:03

Gram altın fiyatları için kritik günler... İslam Memiş Elden çıkarmayın dedi: Yeni rekor için tarih de verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu hafta için ve eylül ayına ilişkin piyasalarda yaşanacak hareketlilikleri değerlendirdi. Memiş, altın yatırımcısına seslenerek gram altında yaşanacak yeni rekor için tarih verdi. Memiş, "Siz elinizdeki altınları kesinlikle çıkış yapmayınız" diyerek dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

Finans 17-09-24 11:35

Erkekler ona yemek yemesi için para ödüyor! En çok beni makarna yerken beğeniyorlar

Sosyal medya fenomeni Grace Wears Lace içerik üreticiliğinde hayli farklı bir yol izliyor. Kamera karşısında yemek yiyerek para kazanan Lace, erkeklerin en çok makarna yediği anları beğendiklerini söyledi. Sosyal medya fenomeninin şu anlık gelirinin ise 1 milyon Avustralya doları (yaklaşık 24 milyon TL) olduğu iddia edildi.

Trend 17-09-24 11:19

İkinci el araç satışına güvenli ödeme sistemi geliyor: 10 gün sonra başlayacak

İkinci el araç alışverişinde "Güvenli Ödeme Sistemi" 27 Eylül'den itibaren zorunlu olacak. Sistemle önce satıcı güvenli ödeme sürecini başlatacak, sonra alıcı notere gitmeden önce referans numarası ile parayı aracı kuruluşa yatıracak. Satışın onaylanmasının ardından güvenli hesapta bekleyen para anında satıcının hesabına geçecek.

Finans 17-09-24 10:38

Fed faiz kararı öncesi küresel piyasalarda karışık seyir

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) yarınki para politikası kararları öncesinde karışık bir seyir izleniyor.

Finans 17-09-24 09:05
Fed

Birlikte şarkı yapmışlardı! Rapçi Sefo, Reynmen ile arkadaşlığını bitirme sebebini açıkladı

Bir süredir dargın oldukları bilinen rap dünyasının iki genç yıldızı Reynmen ve Sefo’nun arasının neden açık olduğu anlaşıldı. İkili daha önce birlikte 'Bonita' şarkısını seslendirmişti. Sefo, katıldığı bir programda aralarındaki küslük sebebinin kendisiyle 'para ödeme' mevzusu yaşadıklarını anlattı.

Magazin 16-09-24 16:47

Polisin üflettiği alkolmetrede sınırı aştı! 'Hata var' dedi, yaptırdığı testle cezayı iptal ettirdi... Çoğu kişinin bilmediği 2 saat detayı

Polis kontrol noktasındaki denetimlerde üflediği alkolmetrede 0,52 promil akollü çıkan, sürücü çıkan sonuca inanamadı. Ehliyetine el konulan ve para cezası uygulanan sürücü U.Ö. alkolmetrede hata olabileceğini düşünerek 2 saat içinde hastaneye gitti ve kan testi yaptırdı. Burada 0.19 promil alkollü çıkan sürücü mahkemeye başvurarak el konulan ehliyetini geri aldı, para cezasını da iptal ettirdi.

Haber 16-09-24 14:40

İstanbul'da kaldırımda araç süren taksiciye idari para cezası verildi

Fatih'te kaldırımda araç süren taksiciye idari para cezası uygulandı.

Yurthaber 16-09-24 10:44

Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları için bir uyarı da Amazon'dan! Hem 'ürünleri kullanmayın' dedi, hem para iadesi yapacağını açıkladı

Avrupa Birliği Mart 2022'den önce üretilen Eyüp Sabri Tuncer kolonyalarının yasaklanan madde gerekçesiyle toplatılacağını açıklamıştı. Bir hamle de Amazon'dan geldi. Amazon söz konusu ürünleri 'kullanmayı bırakın' diye attığı mesajında, ürünleri geri çağırarak para iadesi de yapılacağını kaydetti.

Finans 16-09-24 08:25

Aşk mağduru adam! O mesajları görünce dünyası başına yıkıldı: Bulaşıcı hastalık ve görüntülerle şantaj... Ayrılık da çare etmedi

Ergün Özkök (51), 9 ay önce Türkmenistanlı bir kadına gönlünü kaptırdı. Kadınla parasını, evini paylaşan, ona piyasadaki en pahalı telefonlardan birini alıp tedavi masraflarını da karşılayan adam çok geçmeden aşk tuzağına düştüğünü anladı. Kendisine hastalık bulaştırdığını söyleyen kadından ayrılsa da kurtulamadı. Kadınsa şimdi iddiaya göre "Elimde görüntülerin var" diye şantajla para istedi, hatta tehdit mesajları gönderdi.

Haber 16-09-24 07:55

THY'nin uçağında kriz! ‘‘Turkish Power’’ diye bağırdı! ''Benim 10 tane fabrikam var'' diyerek tehditler savurdu: Gözaltına alınmıştı, para cezası verildi

Türk Hava Yolları’nın bir dış hat uçuşu öncesinde business class ile seyahat edecek olan bir yolcu, yeri değiştirilmesi nedeniyle kabin memurlarıyla tartıştı. Ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler eden yolcu gözaltına alındı. İstanbul Valisi Davut Gül o anları 'Beklenen son' diyerek paylaştı. Emniyet yolcuya para cezası kesildiğini açıkladı. Öte yandan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün yaptığı açıklamada hukuki sürecin başlatılarak yolcunun kara liseye alındığını belirtti.

Haber 15-09-24 20:36

İhalede Koç Holding'i geçti, Fenerbahçe-Kalamış limanının sahibi oldu! Ödediği para dudak uçuklattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı, Fenerbahçe- Kalamış limanı 40 senelik işletmecisi ihale sonucu ile seçildi. 2021'de düzenlenen ihalenin kazananı Koç holding olmuştu ancak Cumhurbaşkanı kararıyla iptal edildi. Son ihalede Vahit Karaaslan'a, 505 milyon dolarlık teklifle 40 yıl boyunca yat limanını işletecek isim oldu.

Haber 15-09-24 15:33

Hobi olarak başladı, satışları yoğun ilgi gördü! Kazandığı para arttıkça arttı: Geçimimizi sağladım, çocuklarımı büyüttüm

Antalya'da Yüksel Demir adlı kadın hem hobi amaçlı hem de çocuklarının masraflarını karşılamak için nakış kurslarına gidip daha sonra ürettiklerini satmaya başladı. Satışları ilgi görünce Demir de adeta ekmeğini eline aldı. Zamanla iş yerini büyüten Demir "Bu meslekle evimizin geçimini sağladım, iki çocuğumu bilgisayar ve yazılım mühendisi olarak okuttum" dedi.

Finans 15-09-24 11:38

Altın için öyle açıklamalar yaptı ki... Bugünlere eze eze geldi... Artık film koptu! İslam Memiş bile bunu tahmin etmiyordu

Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararını açıklamasına sayılı günler kaldı. Fed'in faiz kararı öncesi ise altının nasıl etkileneceği ise merak konusu olmaya devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 18 Eylül'de açıklanacak olan Fed'in faiz kararı öncesi altın fiyatlarında yaşanacak olan hareketliliklerden bahsetti. Memiş, "film koptu" değerlendirmesinde bulundu.

Finans 15-09-24 10:29

Yemek yiyerek milyonlarca lira kazandı, özellikle çıkardığı sesi duymak istiyorlar

Avustralya'nın Melbourne'de şehrinde yaşayan sosyal medya fenomeni açtığı canlı yayınlarda yemek yiyerek para kazanıyor. Öyle ki kazandığı para, milyonları buldu.

Trend 15-09-24 10:24

Altında iki rekor birden! ‘Gram altın alır mısın?’ sorusuna yanıt verdi: Kritik hafta öncesi İslam Memiş’ten uyarı, ‘Tuzak fiyatlama…’

Altın fiyatları ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı öncesinde çifte rekor kırdı. Hem ons altın hem de gram altın fiyatları zirvesini yeniledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların en merak ettiği, “gram altın alır mısın?' sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi: 'Hayır kesinlikle, ben bu tuzak fiyatlamalara karşı temkinli bekleyişimi devam ettiriyorum...' diyen uzman isim yeni tahminini de açıkladı.

Finans 14-09-24 15:40
Fed

Engin Polat yasa dışı bahis sitesinin reklamında kullanıldı! Burada zengin oldu

Vergi kaçırma suçlamasıyla 40 yıl hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanma kararından sonra ilk duruşmada Engin Polat da tahliye edilmişti. Kara para akladığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Engin Polat bahis sitesine reklam oldu. Reklamda, Engin Polat’ta burada zengin oldu başlığıyla Polat’ın görsellerine yer verdi.

Magazin 14-09-24 11:50

20 kişi 4 saatte saydı! Milyonlarca lira para, kilolarca altın... 'Para önemli değil'

Van’da düzenlenen aşiret düğününde geline 2 kilo altın, damada ise 15 milyon TL takı takıldı. Takıları 4 saatte 20 kişinin saydığı öğrenildi. Damadın babası Gevdan Aşireti Kanaat Önderi Şehmuz Işık yaptığı konuşmada paranın önemli olmadığını, birlik beraberliğin önemli olduğuna değindi.

Finans 14-09-24 10:57

Armağan Çağlayan'dan yıllar sonra gelen Popstar itirafı: Tek kazandığım şey... dedi ve para kazanan o ünlüyü açıkladı!

Uzun yıllardır ekranlarda gördüğümüz, son zamanlarda da YouTube'a ürettiği içeriklerle adından sık sık söz ettiren Armağan Çağlayan, Fatih Altaylı'nın programında efsane program Popstar'la ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Magazin 13-09-24 16:20

Gökten ceza yağdı... Tüketici korunmaya devam ediyor! Son iki yılda kesilen ceza dolandırıcıları korkuttu

Sahte yetkili servisler nedeniyle vatandaşlar zor durumda kalıyorken Ticaret Bakanlığı olaya el attı. Bakanlığın açıklamasına göre, sahte yetkili servislere son iki yıl içinde toplamda 18 milyon lira para cezası uygulandı.

Finans 13-09-24 15:57

İhtiyaç kredisinde faiz oranları düştü... İşte 100 bin liranın geri ödemesi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), haftalık para ve banka istatistiklerini yayımladı. Merkez'in verisine göre, 6 Eylül haftasında, 1-3 ay vadeli ortalama bileşik TL mevduat faizi yüzde 59,3'e geriledi. Peki en düşük faizle ihtiyaç kredisi veren bankalar ve 100 bin liranın geri ödemesi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 13-09-24 13:17

Zabıta bankın üzerinde buldu! 700 bin TL'lik... 'Fatura' detayı her şeyi çözdü

Kocaeli’de zabıta ekipleri, içerisinde 700 bin TL’lik para ve ziynet eşyasının olduğu kayıp çantayı sahibine ulaştırdı.

Haber 13-09-24 12:07

Boş kağıda imza attım diyen Şenol Güneş'in Trabzonspor'dan kazanacağı para dudak uçuklattı!

Trabzonspor, Şenol Güneş ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. İmza töreninde ''boş kağıda imza attım'' diyen Şenol Güneş'in kazanacağı yıllık ücret taraftarların tepkisini çekti.

Spor 13-09-24 12:02

Kusursuz fırtınaya adım adım… İslam Memiş tarih verdi! ‘Tüm ezberler bozulacak’ Altın,borsa, dolar

Altın, dolar, borsa deyince ilk akla gelen isimlerden olan ve ekonomi alanında öncü isimlerden olan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tüm ezberleri bozacak değerlendirmelerde bulundu. ‘TL’ye geçmek için çok iyi bir fırsat olduğunu belirten Memiş, tarih vererek faiz indirimlerinin başlayabileceğini duyurdu.

Finans 13-09-24 11:11

Hamdi Alkan emekli maaşını 'iyi para' diyerek açıkladı! Ünlü sunucu kahkahayı bastı! 'Yetiyor mu?' diye sorunca...

Özel hayatı ve rol aldığı yapımlardaki başarısı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan bu defa açıklamalarıyla gündeme geldi. Alkan, Ekol TV'de yayınlanan Zeliha Saraç'ın sunduğu Kafa Kafaya programının konuğu oldu. Alkan canlı yayında emekli olduğu ve aldığı emekli maaşını açıklayınca bomba anlar yaşandı.

Magazin 13-09-24 10:26

Lahmacun'dan sonra şimdi de cevizli sucuk... Duygu Özaslan 'en köylü özelliğim' dedi! Sosyal medya yıkıldı

Her açıklaması ve her paylaşımıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan son olarak tatil için gittiği Bodrum'da lahmacun için ödediği para ile gündem olmuştu. Bir lahmacuna 1.250 TL verdiğini söyleyen Özaslan şimdi de 'en köylü özelliğim' diyerek cevizli sucuk yediği anları paylaştı. Ünlü ismin o paylaşımına kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 13-09-24 09:58

Altın yatırımcıları dikkat! Paranız bir anda pul olabilir: Geri dönülmez hata!

Ekonomik kriz, artan enflasyon derken, yalnızca yurtta değil dünyada da yatırımcılar hesaplarını yaparken ince eleyip sık dokuyor. Bu hususta kimi yatırımcılar yatırımlarını para üzerinden yaparken kimileri ise altın üzerinden yapmayı tercih ediyor. Ancak altını yatırım yapacakları büyük bir tehlike bekliyor. Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Yusuf Yaşar, vatandaşları sahte altın hakkında uyardı.

Finans 12-09-24 17:47

'Nakit para yasaklanacak' açıklaması! Çalışma başlatıldı: 7 bin TL'yi aşamayacak...

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin'den nakit para kullanımının yasaklanacağı konusunda önemli bir açıklama geldi. Şahin, 7 bin TL'yi geçen alışverişlerde nakidin geçersiz olacağının sinyallerini verdiği açıklamasında, "banka ya da kredi kartıyla alışverişin yapılması için çalışma başlatılıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nde nakit paranın yasaklanacağı, kullanılmayacağı sürece girmiş bulunuyoruz" ifadesinde bulundu.

Finans 12-09-24 17:37

Konya'da Çiğdem Eskidemirci'nin öldürülüp evinin bahçesine gömüldüğü ortaya çıkmıştı! 4 Afgan gözaltında, cinayeti itiraf etti: 'Para karşılığı cinsel ilişki' iddiası

Konya'da günlerdir haber alınmayan 2 çocuk annesi Çiğdem Eskidemirci'nin öldürülüp cesedinin evin bahçesine gömüldüğü ortaya çıkmıştı. Afganistan uyruklu 4 kişi gözaltına alınırken, G.S., Çiğdem'i öldürdüğünü itiraf etti. G.S.’nin ifadesinde Çiğdem Eskidemirci ile para karşılığı cinsel ilişkiye girmek istediğini, ücret nedeniyle anlaşmazlık yaşandığını, çıkan kavgada bıçaklayarak öldürdüğünü öne sürdü.

Haber 12-09-24 16:37

Türkler yurt dışına son 1 yılda adeta para akıttı! TCMB istatistikleri paylaştı: Rakamlar şaşırttı

TCMB, ağustos ayı ödemeler dengesi istatistiklerini açıklandı. İstatistiklere göre yurt dışındaki Türkler gayrimenkul yatırımları dudak uçuklatıyor. Türkler yurt dışında 1 yılda toplamda 2 milyar dolarlık gayrimenkul alımı gerçekleştirdi.

Finans 12-09-24 13:37

Küresel piyasalarda gözler ECB'nin faiz kararına çevrildi

Küresel piyasalarda, ABD'de açıklanan enflasyon verileri sonrası piyasalarda pozitif bir seyir öne çıkarken, bugün Avrupa Merkez Bankasının (ECB) para politikası kararları yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 12-09-24 09:39
ecb

Darphane 0,5 ve 0,25 gram altın üretimini bitirmişti! İslam Memiş'ten yatırımcıyı heyecanlandıran görüşme: 'Önerim kabul edilirse' diyerek açıkladı

Altın fiyatları 18 Eylül'de açıklanacak ve bir dönüm noktası olacak ABD Merkez Bankası Fed faiz kararını bekliyor. Yurt içinde gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları ise yatırımcıların yakın takibinde. Ancak altın fiyatlarındaki yükseklik nedeniyle üretimi yasaklanmadan önce büyük rağbet gören 0.5 gram ve 0.25 gramlık altınlar için yeni bir gelişme yaşandı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile görüştü. İşte o görüşmenin detayları.

Finans 12-09-24 07:33

Real Madrid yıldızı Bellingham'dan milli para yüzücü Sümeyye Boyacı paylaşımı! 'İlham kaynağı'

Milli para yüzücü Sümeyye Boyacı ile Real Madrid'de oynayan dünyaca ünlü futbolcu Jude Bellingham ile bir araya geldi.

Spor 11-09-24 21:46

Dilan Polat'ın hayatına özenen kadına eşinden şok edici yanıt: Engin onu yapmış bunu yapmış diye gösteriyorsun biz de mi kara para aklayalım!

Sokak röportajında Türkiye'nin konuştuğu o isim hakkında 'çok sevindim iyi ki çıkmış' dedi, eşinden beklenmedik bir tepki geldi. Dilan Polat ve Engin Polat'ın tahliye olmasının üzerinden çok kısa bir süre geçti. Tahliye olmaları ise tartışma konusu oldu. Karı koca birbirine girdi biri enerji diğeri sinerji dedi.

Haber 11-09-24 16:44

Kiracılar için bir dönemin sonu! Ev sahibine elden para verene ceza yolda: Gelir İdaresi Başkanlığı harekete geçti, asgari 3 bin TL olacak...

Hem kiracılar hem de ev sahipleri için Gelir İdaresi Başkanlığı yeni bir uygulamanın hazırlığını yapıyor. Buna göre kira ödemelerini banka ve PTT aracılığıyla yapmayıp, elden yapanlara her bir tespit için kira tutarının yüzde 10'u oranında ceza kesilmesini öngören taslak kamuoyuna açıldı.

Finans 11-09-24 13:31

Paris Olimpiyatları'na damga vurmuştu! Milli sporcu Yusuf Dikeç'e dev para ödülü

Paris 2024 Olimpiyatları'na damga vuran isimlerden biri olan Yusuf Dikeç, gümüş madalyasıyla 300 Cumhuriyet Altını (5.600.000 TL) para ödülü kazandı. İşte detaylar...

Spor 11-09-24 13:16

İslam Memiş uyardı: Dananın kuyruğu kopacak... O saatten sonra gram altına dikkat edin!

Bugün ABD'de enflasyon sonucu açıklanacak. Enflasyon sonucunun açıklanması sonrası piyasalarda yaşanacak olan hareketlilik ise yatırımcıların dikkat kesilmesine sebep oluyor. Aştın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ABD enflasyonu açıklanmadan önce piyasalarda oluşabilecek hareketlilikleri değerlendirdi. Memiş, "Bugün saat 15:30'dan sonra dananı kuyruğu kopacak" dedi.

Finans 11-09-24 11:38

'Cenazeyi götürmesem bu adam ailemi yok ederdi' Narin cinayetinde itirafçının kardeşi konuştu 'Ayda 300 bin TL'den fazla kazanıyor, paraya ihtiyacı yok'

Türkiye, Narin cinayetindeki detaylara kilitlendi. İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleri sonrası ortaya çıkan ayrıntılar dehşete düşürürken itirafçının kardeşi de konuştu. İtirafçının kardeşi, ağabeyinin tehdit edildiğini söyleyerek "Bu cenazeyi götürmesem bu adam ailemi yok ederdi" dediğini anlattı. İtirafçının kardeşi ağabeyi için "Ağabeyimin paraya ihtiyacı yok ayda 300 binden fazla para kazanıyor, neye ihtiyacı olabilir?" ifadelerini de kullandı.

Haber 11-09-24 11:20

Birinin değeri 311 bin TL, diğeri ise 22 bin TL... Bu madeni paralar sosyal medyanın gündemine yerleşti: Sizin cebinizde bile olabilir

TikTok'ta 'CoinCollectingWizard' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi son derece nadir görülen beş madeni para hakkında bilgi verdi. Üzerinde yazan rakamın yüzlerce kat daha değerlisi madeni paralara ait paylaşım kullanıcıların ilgisini çekti. Sosyal medya paylaşımı, "Sizin cebinizde bile olabilir" diyerek bitince kullanıcılar kendi koleksiyonlarına yöneldi.

Trend 11-09-24 11:07

İçerik üreticilerine öyle bir para ödedi ki... OnlyFans'tan dudak uçuklatan rakam: 6,6 milyar dolar

İngiltere merkezli OnlyFans, içinde barındırdığı cinsel içerik üreticileri, spor yıldızları ve ünlüler için bir abonelik tabanlı yayın platform, 2023 yılında platformunu kullanan içerik üreticilerine "hayranlarına" ulaşmaları için 6,6 milyar dolar ödediğini açıkladı. Her sene artan bu rakamlar 2022'de 4 milyar dolardan 2023'te 5.6 milyar dolardı.

Trend 11-09-24 10:30

Kayseri'de 16 yaşındaki sürücü ile araç sahibine para cezası kesildi

Kayseri'de araç kullandığı görüntü sosyal medyada paylaşılan 16 yaşındaki sürücü ve araç sahibine 12 bin 977'şer lira ceza uygulandı.

Yurthaber 11-09-24 09:55

Narin'in sır cinayetinde itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi, muhabire mesajlar attı! 'Abim parayı kabul etmedi, ailesiyle tehdit edildi'

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İtirafçı olan Nevzat Bahtiyar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bahtiyar'ın kardeşi, canlı yayında açıklamalar yapan muhabire mesajlar atarak abisinin Güran'ın para teklifinin kabul etmediğini ve bunun üzerine ailesiyle tehdit edildiğini söyledi.

Haber 10-09-24 22:55