Pegasus Ucak Seferleri Iptal Mi Haberleri

Son dakika| Pegasus, Beyrut seferlerini iptal etti!

İsrail'in Lübnan'a gerçekleştirdiği hava saldırıları nedeniyle Pegasus Havayolları, yarın Beyrut'a yapacağı seferleri iptal etti. Öte yandan Ürdün, bölgede artan bölgesel gerginlikler nedeniyle Lübnan'ın başkenti Beyrut'a uçuşların "bir sonraki duyuruya kadar" askıya alındığını duyurdu.

Haber 2024-09-23 22:20:00

Pegasus duyurdu! Beyrut seferleri iptal edildi

İsrail’in Lübnan’a yönelik hava saldırılarının arttırmasının ardından Pegasus Havayolları yarın Beyrut’a yapacağı seferlerini iptal etti.

Haber 2024-09-20 23:44:45

Otobüs firması Hakiki Koç Turizm iflas etti! Seferler iptal edildi, yüzlerce çalışan işsiz kaldı

Otobüs firmasının iflası gündem oldu. Türkiye'nin köklü otobüs firmalarından olan 63 yıllık Hakiki Koç Turizm, piyasadan çekilme kararı aldı. Kapanma kararıyla birlikte, otobüs seferleri aniden dururken; yüzlerce çalışan da işsiz kaldı.

Finans 2024-09-15 10:48:44

İran Devlet Televizyonu askeri marşlar çaldı: Dünya önümüzdeki saatlerde çok önemli gelişmelere tanıklık edecek

İsrail ile İran arasında yaşanan gerginliğin ardından bölgede sıcak gelişmeler yaşanıyor. İsrail'in Hamas lideri Haniye'ye düzenlediği saldırının ardından İran'dan misilleme açıklaması geldi. Normal yayınını keserek askeri marşlar çalmaya başlayan İran Devlet Televizyonu "Dünya önümüzdeki saatlerde çok önemli gelişmelere tanıklık edecek!" açıklamasını yaptı. Diğer yandan da THY ve Pegasus bu gece yapılacak olan İran seferlerini iptal etti.

Haber 2024-08-02 23:16:39

Hem EYT hem de kademeli emeklilik bekleyeni endişelendiren soru! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyordu: ‘Yaş artırımı konusu ilerleyen yıllarda gündeme gelebilir’

EYT yasasında 1,5 yıl geride kaldı ancak devletin kasasına maliyeti halâ tartışma konusu. Kademeli emeklilik bekleyenlerin de yakından takip ettiği konuda yeni bir adım atılmaya hazırlanılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajını verdiği yeni emeklilik reformu öncesinde herkesin merak ettiği konu açıklığa kavuştu. Peki EYT yasası iptal mi edilecek? İşte detaylar…

Finans 27-07-24 10:00
EYT

Dünyadaki işleyişi aksattı: Havalimanları doldu taştı, bankacılık durdu! Microsoft'tan peş peşe açıklamalar... Sorun düzeltildi mi?

Microsoft’un sisteminde yaşanan sıkıntı Türkiye'de dahil olmak üzere birçok sektörü etkiledi. Dünyada birçok havalimanında uçuşlar durdu, hastane randevu sistemleri çöktü. THY, Google, Skype, Gmail, Facebook, Minecraft gibi markalar sıkıntı yaşadı. Onlarca site çökerek mavi ekran hatası verdi. Küresel çaptaki internet kriziyle ilgili Microsoft'tan art arda açıklama geldi. Türkiye'deki son durumu ise Bakan Uraloğlu açıkladı. THY, bazı uçuşların iptal edileceğini duyurdu.

Haber 19-07-24 12:12

TFF için olay yaratan iddia! Başarılı hakem Betül Nur Yılmaz'ın FIFA kokartı hamile olduğu için mi iptal edildi?

TFF'nin hakem Betül Nur Yılmaz'ın FIFA kokartını iptal etmesi sosyal medyada tartışmalara yol açmıştı. Hakem Betül Nur Yılmaz, alınan bu kararın cinsiyetçi olduğunu savunarak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne bavşurdu.

Spor 16-05-24 14:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidecek mi? İlk açıklama ABD'den geldi: Kirby '9 Mayıs' sorusuna yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapacağı ziyaretin iptal edildiği iddiası son günlerde gündem olmuştu. Konuyla ilgili ilk açıklama ABD'den geldi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ziyarete ilişkin sorulan soruya yanıt verdi.

Haber 25-04-24 22:44

THY'nin 25 Nisan'da yapılacak bazı Fransa seferleri iptal edildi!

Türk Hava Yolları (THY), Fransa’nın Lyon, Marsilya, Nice ve Paris kentlerine 25 Nisan'da icra edilmesi planlanan bazı seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

Haber 24-04-24 23:35

Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri iptal edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesince Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüslerinin seferlerinden 8'i kuvvetli rüzgar nedeniyle iptal edildi.

Yurthaber 18-04-24 10:07

Birçok ülke hava sahasını kapattı, uçaklar Türkiye'ye geri döndü! THY ve Pegasus, İran, Ürdün, Irak ve Lübnan seferlerini iptal etti

İran'ın İsrail’e yönelik başlattığı drone ve füze saldırılarının ardından Tahran hava sahası tüm ticari uçuşlara kapatıldı. Ürdün, Lübnan ve Irak'ın da hava sahalarını kapatmasının ardından Türkiye'den Ortadoğu'ya giden yolcu uçaklarının hepsi geri çağrıldı. THY'nin İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü. THY ve Pegasus Havayolları da bu gece ve yarın İran, Ürdün, Irak ve Lübnan'a yapılacak seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 14-04-24 00:39

Ada seferlerine fırtına engeli

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tarifeli bazı feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Haber 11-03-24 17:59

Ada seferlerine fırtına engeli

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tarifeli bazı feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Yurthaber 11-03-24 15:57

Çanakkale'de fırtına nedeniyle yarın bazı feribot seferleri yapılamayacak

Ege Denizi'nin kuzeyindeki fırtına nedeniyle Çanakkale'de yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Yurthaber 11-03-24 14:47

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğine sis engeli: Vapur seferleri iptal edildi

İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle gemi trafiği geçici olarak askıya alındı. Vapur seferleri de ikinci bir duyuruya dek iptal edildi. Öğleden sonra kısıtlı görüşün düzelmesi üzerine trafik güney-kuzey yönlü olarak açıldı.

Haber 10-03-24 10:30

Çanakkale'de feribot seferleri tekrar başladı

Çanakkale'de yoğun sis nedeniyle geçici olarak iptal edilen feribot seferleri yeniden başladı.

Yurthaber 29-02-24 14:12

İstanbul'da yoğun sis nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi

İstanbul'da etkili olan yoğun sis nedeniyle bazı vapur seferleri ikinci bir duyuruya kadar durduruldu.

Yurthaber 29-02-24 07:43

Hava ulaşımına sis engeli! Göz gözü görmüyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bugün gerçekleşecek uçak seferleri, hava muhalefetinden dolayı iptal edildi.

Haber 18-02-24 13:20

THY'nin bugünkü Hakkari seferleri iptal edildi

Türk Hava Yolları (THY), bugün yapılması planlanan Hakkari uçuşlarının bölgedeki kötü hava koşulları nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildiğini bildirdi.

Haber 18-02-24 12:35

Bursa Deniz Otobüslerinin 8 seferi fırtına nedeniyle iptal edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen deniz otobüslerinin bazı seferleri, olumsuz hava koşulları sebebiyle yapılamayacak.

Yurthaber 15-02-24 09:57

İzmir'de vapur seferleri yeniden başladı

İzmir'de olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle iptal edilen vapur seferleri normale döndü.

Yurthaber 12-02-24 07:19

Meteoroloji uyarmıştı: Feribot seferlerine fırtına engeli

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılacak feribot seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Haber 11-02-24 12:03

Çanakkale-Eceabat hattındaki feribot seferleri fırtına nedeniyle iptal edildi

Çanakkale’de olumsuz hava şartları nedeniyle boğaz hattında Çanakkale-Eceabat hattındaki feribot seferleri iptal edildi.

Yurthaber 31-01-24 08:23

THY'nin 1 Şubat'ta yapacağı bazı Almanya seferleri iptal edildi

Türk Hava Yolları (THY), Almanya havalimanlarında görevli güvenlik ve yer hizmetleri personelinin grevi nedeniyle 1 Şubat Perşembe günü yapılması planlanan bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Yurthaber 31-01-24 07:40
thy

Çanakkale'de yarınki Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal edildi

Çanakkale'de, fırtına nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan feribot seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

Yurthaber 30-01-24 15:56

Bozcaada ve Gökçeada’ya yarınki tüm feribot seferleri iptal edildi

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Yurthaber 30-01-24 13:34

Çanakkale'de yarınki Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal edildi

Çanakkale'de, fırtına nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan feribot seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

Yurthaber 29-01-24 11:51

İzmir'de vapur seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi

İzmir'de olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle tüm vapur seferleri iptal edildi.

Yurthaber 22-01-24 07:40

İzmir'de vapur seferleri yeniden başladı

İzmir'de olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle iptal edilen vapur seferleri yeniden başladı.

Yurthaber 22-01-24 07:25

Olumsuz hava şartları denizi de vurdu! Çanakkale'de bazı feribot seferleri iptal edildi

Çanakkale’de olumsuz hava şartları nedeniyle yarınki bazı Çanakkale-Eceabat seferleri iptal edildi.

Haber 21-01-24 21:21

Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Yurthaber 19-01-24 15:56

Bursa Deniz Otobüslerinin akşam seferleri de iptal edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden 4'ü daha kuvvetli lodos nedeniyle yapılamayacak.

Yurthaber 19-01-24 15:04

BUDO’nun bazı seferleri iptal edildi

Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Yurthaber 19-01-24 09:39

BUDO’nun bazı seferleri iptal edildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Yurthaber 18-01-24 09:54

Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi!

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Haber 17-01-24 18:27

Gaziantep'te yoğun sis nedeniyle bazı uçuşlar yapılamayacak

Gaziantep'te yoğun sis nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi.

Yurthaber 17-01-24 09:31

Çanakkale'de Kabatepe-Gökçeada hattında bazı feribot seferleri iptal edildi

Çanakkale'de fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada hattında bugün ve yarın bazı feribot seferleri yapılamayacak.

Yurthaber 15-01-24 11:18

İzmir'de arabalı vapur seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi

İzmir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle arabalı vapur seferleri iptal edildi.

Yurthaber 10-01-24 14:02

Bursa-İstanbul deniz otobüsünün bugünkü seferleri iptal edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesince Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüsünün bugünkü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Yurthaber 10-01-24 07:39

Ada seferlerine fırtına engeli

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tarifeli feribot seferleri, fırtına sebebiyle iptal edildi.

Yurthaber 08-01-24 14:27

Çanakkale'de fırtına nedeniyle yarın bazı feribot seferleri yapılamayacak

Ege Denizi'nin kuzeyindeki fırtına nedeniyle Çanakkale'de yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Yurthaber 08-01-24 14:15

İstanbullular dikkat! Vapur seferlerine sağanak engeli: Açıklama geldi

İstanbul bugün güne sağanak yağışla başladı. Sağanak yağış nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi. Şehir Hatları AŞ'den açıklama geldi.

Haber 07-01-24 11:54

Bodrum-Datça feribot seferleri iptal edildi!

Bodrum-Datça feribot seferleri, bugün ve yarın elverişsiz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Haber 06-01-24 18:36

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI İPTAL! Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maç ertelenecek mi? Kriz büyüyor!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak merak ediliyor. Süper Kupa finalinde, 2022-2023 sezonu şampiyonu sarı-kırmızılı takım ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu sarı lacivertli ekip ile kozlarını paylaşacaktı. Suudi Arabistan'ın Atatürk ve Türk bayrağına izin vermemesi nedeniyle maç iptal edildi. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? Maçın yeni tarihi ne?

Spor 29-12-23 21:56

Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar yakından takip ediliyor. Süper Kupa finali kapsamında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al -Awwal Stadium'da oynanacak olan maç, Suudi Arabistan'ın Türk bayrağı ve Atatürk ile ilgili çıkardığı sorunlar nedeniyle ertelendi. Galatasaray Fenerbahçe maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecekti. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Spor 29-12-23 21:49

Diyarbakır'da hava trafiğine 'sis' engeli! Birçok sefer iptal edildi

Diyarbakır'da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren sis, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle hava trafiği de aksadı. Diyarbakır- İstanbul, Ankara ve Antalya seferleri iptal edildi.

Haber 27-12-23 23:26

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 19-12-23 22:17

THY, Pegasus, AnadoluJet uçak seferleri iptal mi? Uçak seferleri iptal mi edildi? Diyarbakır seferleri iptal mi oldu?

Uçak seferleri iptal durumu araştırılıyor. Diyarbakır'da ulaşıma sis engeli sonrasında uçak seferleri merak edildi. THY, AnadoluJet ve Pegasus seferleri hakkında detaylar sorgulanıyor. Peki, Uçak seferleri iptal mi edildi? THY, Pegasus, AnadoluJet uçak seferleri iptal mi? 17 Aralık Diyarbakır seferleri iptal mi oldu?

Haber 17-12-23 10:53

Fırtına etkisini artırdı! Feribot seferleri iptal edildi

Ege Denizi'nin kuzeyindeki fırtına nedeniyle Çanakkale'de yapılacak bazı feribot seferleri iptal edildi.

Haber 15-12-23 23:22