Platform Haberleri

CİMER nedir? CİMER'e şikâyet nasıl yapılır?

Son dönemde CİMER, vatandaşların karşılaştıkları sorunları dile getirmek için sıkça başvurdukları bir platform hâline gelmiştir. Bireyler, yaşadıkları olumsuzlukları buraya bildirerek çözüm arayışına girebilmektedir. Böylece Anayasa’nın 74. maddesinde yer alan dilekçe ve bilgi edinme hakkının kullanımını da oldukça pratik hâle getirmiştir. Peki CİMER'e şikâyet nasıl yapılır?

Haber 2024-08-25 22:32:32

ÖSYM şifre alma: ÖSYM şifresi nasıl ve nereden alınır?

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin düzenlediği sınavlara katılmak isteyen adaylar, başvuru işlemleri için AİS (Aday İşlemleri Sistemi) sayfasını kullanır. Bu platform üzerinden sınav başvuruları, sonuçlar, sınav giriş belgeleri ve cevap anahtarları gibi işlemleri kolayca gerçekleştirebilirler. Adayların, bu işlemleri sorunsuz bir şekilde tamamlayabilmesi için ÖSYM AİS şifresi edinmeleri gerekmektedir. Pekii, ÖSYM şifresi nereden alınır?

Haber 2024-08-25 22:30:10

'Uykusuz kalma' dünya rekorunu canlı yayında kırmak istedi! Yayını yasaklandı... Sonunda hastanelik olduğu iddia edildi

Uyumama Dünya Rekoru'nu kırmaya çalışan bir YouTuber'ın canlı yayını yasaklandı. Sosyal medya fenomeni Norme'un "uykusuzluk" denemesinin üzerinden 250 saat geçmişken platform yayınını 'tehlikeli' bularak kaldırdı.

Trend 2024-08-13 09:59:28

CrowdStrike nedir? CrowdStrike Falcon ne işe yarar?

Bulut tabanlı uç nokta güvenliği hizmeti sunan CrowdStrike şirketinin 2011 senesinde kurulduğu ve Falcon adı verilen platform ile öne çıktığı söylenebilir. CrowdStrike Falcon platformunun temel amacı siber tehditlerin eş zamanlı olarak saptanıp önlenmesidir. Farklı işletim sistemine sahip olan cihazlara kurulabilen Falcon sensörünün sunucularda da kullanılabildiği bilinir. Bu siber koruma sensörünü araştıran kişilere Falcon platformunun ne işe yaradığı açıklanmalıdır.

Haber 2024-07-20 10:43:41

Hasret sona erdi! The Platform 2'nin fragmanı paylaşıldı... Tanıtımı bile konuşulmasına yetti

20 Mart 2020'de Netflix'te yayınlanan The Platform filminin devam filmi için geri sayım başladı. Netflix'in resmi X (Twitter) hesabından The Platform 2 filminin fragmanı paylaşıldı. Filmin yayın tarihi ise 4 Ekim olarak açıklandı.

Trend 13-07-24 15:25

Instagram Reels seslendirme: Reels nasıl seslendirilir? Reels'ta seslendirme nasıl yapılır?

Mirçok kullanıcı, Instagram'da video paylaşmaktadır. Platform, dikey formatta çekilmiş videolara ise "Reels" adını vermektedir. Blog yazarları, bilgi içeriği oluşturanlar, yemek tarifi paylaşanlar ve birçok diğer kişi de Reels videoları paylaşır. Peki, Instagram Reels videolarında seslendirme nasıl yapılır?

Haber 25-06-24 19:07

Steam hesap değeri nasıl öğrenilir, Steam hesabı ne kadar eder? Steam hesap değeri öğrenme ve hesaplama

Steam dünya genelinde oldukça popüler bir dijital oyun platformu olarak karşımıza çıkmaktadır. Çok sayıda oyunsever bu platform aracılığıyla oyun alabilmekte ve bu oyunları oynayabilmektedir. Bu oyunların belirli bir maddi karşılığı olduğundan insanlar Steam hesap değerinin ne kadar olduğunu öğrenmek isteyebilir. Peki, Steam hesap değeri nasıl öğrenilir, Steam hesabı ne kadar eder, Steam hesap değeri öğrenme ve hesaplama nasıl yapılır?

Haber 18-06-24 19:12

Steam giriş: Steam’e nasıl giriş yapılır?

Dünya genelinde pek çok farklı nitelikleriyle öne çıkan, kişilere online olarak oyun oynama fırsatı tanıyan çeşitli oyun dağıtım uygulamaları bulunmaktadır. Steam de bu oyun dağıtım platformları arasında yer alan bir dijital platform olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu platform sayesinde oyun oynamayı seven kişiler birçok farklı oyun seçeneğine ulaşmaktadır. Peki, Steam’e nasıl giriş yapılır?

Haber 17-06-24 18:56

Google Chat nedir, nasıl kullanılır? Google Chat ücretsiz mi?

Google'ın geliştirdiği araçlardan biri de Google Chat'tir. Bu platform, hem mobil uygulama hem de tarayıcı üzerinden erişilebilir bir yapıya sahiptir. Peki, Google Chat nedir, nasıl kullanılır?

Haber 21-05-24 23:08

e-Devlet emeklilik başvurusu: e-Devlet'ten emeklilik başvurusu nasıl yapılır?

e-Devlet üzerinden emeklilik başvurusu yapmak isteyen kişilerin SGK tarafından oluşturulan hizmeti kullanmaları mümkündür. Bu hizmet sayesinde emeklilik başvurusunu tamamlayan kişiler daha sonra aylıklarının bağlanma durumunu da aynı platform üzerinden takip edebilir. Ancak emeklilik başvurusu e-Devlet aracılığıyla yapılacağı zaman hangi aşamaların takip edildiğinin bilinmesi gerekir. Bu nedenle “Gelir, Aylık, Ödenek Talep Belgesinin Verilmesi” sayfasının nasıl işlediği açıklanmalıdır.

Finans 25-04-24 20:19

Apple Arcade nedir, Apple Arcade ne işe yarar?

Apple, kendi işletim sistemine özgü birçok platform ve özellikle yıllardır kullanıcılarına hizmet vermektedir. Bu platformlardan biri de oyun servisi olarak adlandırılan “Apple Arcade” platformudur. Peki, bilmeyenler için Apple Arcade nedir, Apple Arcade ne işe yarar?

Haber 23-04-24 22:22

e-Devlet transkript belgesi sorgulama: e-Devlet’ten transkript belgesi sorgulama nasıl yapılır, e-Devlet’ten transkript belgesi nasıl sorgulanır?

e-Devlet Kapısı, bünyesinde çeşitli kamusal özelliğe sahip kurumları barındıran elektronik bir platform olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu platform sayesinde kullanıcılar resmî kuruluşlarla alakalı işlemleri yerlerinden kalkmadan online olarak yapabilmektedir. Bu işlemlerden biri de e-Devlet sistemi üzerinden transkript belgesi sorgulama işlemidir. Peki, e-Devlet’ten transkript belgesi sorgulama nasıl yapılır?

Haber 19-04-24 19:51

e-Devlet tapu sorgulama: e-Devlet tapu sorgulama nasıl yapılır, e-Devlet’ten tapu nasıl görüntülenir? e-Devlet tapu bilgileri sorgulama

Pek çok kişi için kamusal özellik taşıyan hizmetlerden kolay bir şekilde yararlanmak son derece önemli bir konudur. Bu noktada e-Devlet Kapısı (Elektronik Devlet) platformu devreye girmektedir. Bu platform sayesinde kamuyla ilgili işlemler çevrim içi olarak kesintisiz bir biçimde yapılabilmektedir. Bu işlemlerden biri de tapu sorgulama işlemidir. Peki, e-Devlet tapu sorgulama nasıl yapılır ve e-Devlet’ten tapu nasıl görüntülenir?

Haber 18-04-24 18:42

e-Devlet CİMER başvuru sorgulama: e-Devlet’ten CİMER başvurusu nasıl sorgulanır?

e-Devlet Kapısı platformu sayesinde insanlar elektronik ortamda devlet aracılığı ile verilen kamu hizmetlerine kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilmektedir. Bu platform üzerinden bireyler kamuyla alakalı her türlü resmî işlemini online olarak hızlı bir şekilde yapabilmektedir. CİMER ile alakalı başvuru işlemleri de bu platform üzerinden gerçekleşebilmektedir. Peki, e-Devlet’ten CİMER başvurusu nasıl sorgulanır?

Haber 18-04-24 18:39

Her şey 25 TL'ye aldıkları o ürünle başladı! Şimdi 1,5 milyon TL'yi buldu... Yurt dışına bile satıyorlar

Osmaniye’de kooperatif aracılığıyla aile ekonomisine destek olmak isteyen kadın girişimcilerin 25 liraya aldıkları rende ile başlayan hikayeleri, 1 buçuk milyonluk sermayeden oluşan bir işletmeye dönüştü. Kurduğu kooperatifle ilgili konuşan Başkan Rahime Yüksek, "Kendim gibi ekonomik sıkıntı çeken kadınlara nasıl destek olabilirim, bunlarla nasıl bir iş birliği içerisinde bir platform kurabilirim diye düşünürken kooperatifi kurmak geldi aklıma" dedi.

Kadin 17-04-24 09:54

e-Devlet ikametgâh değiştirme: e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği nasıl yapılır? e-Devlet üzerinden ikametgâh (adres) değişikliği

Günümüzde yaygın olarak kullanılan hizmetlerden biri e-Devlet Kapısı platformudur. Bu platform aracılığı ile birçok resmî kurumun sunduğu hizmete kolay bir biçimde ulaşım sağlanabilmektedir. e-Devlet Kapısı sistemi bünyesinde yer alan hizmetlerden haftanın her günü ve saati ücretsiz bir şekilde yararlanabilmek mümkündür. Bu hizmetlerden biri de Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sunulan yerleşim yeri değişikliğidir. Peki, e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği nasıl yapılır?

Haber 15-04-24 18:35

e-Devlet’ten ikametgâh belgesi nasıl alınır? e-Devlet’ten ikametgâh nasıl çıkartılır?

e-Devlet Kapısı sistemi, insanların devletle alakalı hizmetlerden daha kolay faydalanabilmesi için kurulmuş olan bir elektronik platform olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu platform aracılığı ile pek çok resmî işlem dakikalar içerisinde yapılabilmektedir. Bu işlemlerden biri de ikametgâh belgesi almaktır. Peki, e-Devlet’ten ikametgâh belgesi nasıl alınır ve nasıl çıkartılır?

Haber 15-04-24 18:34

MEBBİS e-Devlet girişi: e-Devlet’ten MEBBİS’e nasıl girilir? MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır?

Devlet hizmetlerinden en etkin bir şekilde yararlanılabilmesi adına Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından e-Devlet Kapısı denilen platform kurulmuştur. Bu platform içerisinde birçok önemli kamu hizmeti bulunmaktadır. Bu hizmetlerden biri de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sunulan ve kısaca MEBBİS ismiyle bilinen hizmetlerdir. Peki, e-Devlet’ten MEBBİS’e nasıl girilir ve MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır?

Haber 15-04-24 18:31

ÖSYM e-Devlet giriş: e-Devlet ile ÖSYM girişi nasıl yapılır? e-Devlet ÖSYM girişi ve e-Devlet ÖSYM GİS girişi

e-Devlet Kapısı uygulaması günümüzde pek çok kişi tarafından kullanılan ve çeşitli işlemlerin online olarak gerçekleştirilmesini sağlayan önemli bir platformdur. Bu platform üzerinden birçok önemli hizmete daha hızlı bir şekilde erişim sağlanabilmektedir. Bu hizmetlerden biri de Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi olarak bilinen ve kısaca ÖSYM olarak tabir edilen hizmettir. Peki, e-Devlet ile ÖSYM girişi nasıl yapılır, e-Devlet ÖSYM girişi ve e-Devlet ÖSYM GİS girişi nasıl yapılır?

Haber 13-04-24 18:48

Kick nedir, nasıl kayıt olunur? Twitch rakibi Kick’te nasıl para kazanılır?

Dijital dünyada birçok kişinin severek kullandığı birbirinden farklı sosyal medya platformu vardır. Bu platformlar üzerinden yaygın olarak fotoğraf, video gibi içerikler paylaşılmakta ve diğer kullanıcılarla iletişim kurulmaktadır. Kick ise bilinen sosyal medya uygulamalarından biraz daha farklıdır. Bu platform daha çok internet yayıncılığı üzerine kullanılmaktadır. Peki, Kick nedir, nasıl kayıt olunur ve Twitch rakibi Kick’te nasıl para kazanılır?

Haber 27-03-24 19:17

Her adımda rahatlık, maksimum konfor ve performans! Columbia ayakkabıda fırsat

Yürüyüş yaparken giyeceğiniz ayakkabının seçimi son derece önemli. Her adımda rahatlık, maksimum konfor ve performans ise aradığınız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Günün Fırsatları'na özel indirimiyle öne çıkan Columbia Erkek Platform Yürüyüş Ayakkabısı'nı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 22-03-24 12:30

Rekabet Kurulu devreye girdi! Yemeksepeti'ne soruşturma başlatıldı

'Yemeksepeti' isimli çevrimiçi yemek siparişi servisinin, platform hizmeti kapsamında kendi kurye hizmetini zorunlu tutmak ve üye işletmelerin faaliyetlerini zorlaştırmak suretiyle 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un 4 ve 6'ncı maddesini ihlal ettiği iddialarına ilişkin Rekabet Kurulu'nca soruşturma başlatıldı.

Finans 22-03-24 10:13

ABD, Tiktok'un geleceğini tartışıyor! Temsilciler Meclisi’nden yasaklanmasına dair ilk onay geldi

ABD Başkanı Joe Biden'ın TikTok'a ilişkin açıklaması, sosyal medya platformunun ülkedeki geleceği ile ilgili tartışmaların yaşanmasına yol açmıştı. ABD Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance’ın sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’de yasaklanmasına dair ilk onay verildi. ByteDance, TikTok'un ABD'deki varlıklarını satmadığı takdirde platform ABD'de yasaklanacak.

Haber 13-03-24 18:29

Süper lig yayın ihalesinde yeni gelişme! O rakam aşılınca TFF ile anlaştılar iddiası…

Önümüzdeki sezonda maçların yayınlanacağı platform için ‘karar verildi’ iddiası geldi. Saran Holding ve beIN SPORTS arasında geçen yayın ihalesi yarışında sona gelindiği öğrenildi. İddiaya göre beIN SPORTS istenilen rakamın üzerine çıkarak TFF anlaşmaya vardı. İşte detaylar…

Spor 02-03-24 08:37

Araç sahipleri dikkat! Zorunlu trafik sigortası için platform uygulaması yarın başlıyor

Zorunlu trafik sigortasında riskli basamaklarda yer alan sürücülerin poliçe sorununa çözüm için geliştirilen "Sigorta Aracıları Teklif Platformu" yarından itibaren uygulanmaya başlanacak. Riskli sürücülerin poliçe sorununa çözüm bulmak için geliştirilen "Sigorta Aracıları Teklif Platformu" ile sürücülerin kısa sürede poliçeye ulaşması hedeflenirken teklif vermeyen şirketlerin tespiti kolaylaşacak. Devreye alınacak uygulama, amacına uygun olarak çalıştığında acentenin işini kolaylaştıracak.

Finans 18-02-24 11:35

Merkez Bankası'ndan yeni faaliyet izni

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Platform Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para AŞ'ye faaliyet izni verdi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 13-02-24 09:10

Her 5 kişiden 3'ünü endişelendiriyor, 31 Mart yaklaşırken gündemde! Yerel seçimler yaklaşırken hayata geçti: Herkes erişebilecek

31 Mart yerel seçimleri için takvim işlerken dezenformasyon da sosyal medyanın kaçınılmaz gerçeklerinden biri olarak etkisini göstermeye devam ediyor. Özellikle yapay zeka destekli dezenformasyonun önüne geçilmesi adına yeni bir platform kuruldu. 'Yapay Gündem' ilk olarak 31 Mart yerel seçimine özel yayınıyla okurlarıyla buluşacak.

Haber 12-02-24 10:49

Sahte dekontla 90 bin TL'lik dolandırıcılık yapan 3 kişi hakkında karar!

Kocaeli'de, satın aldıkları ürünler için sosyal platform üzerinden sahte dekont göndererek; yaklaşık 90 bin lira dolandırıcılık yapan 3 kişi tutuklandı.

Haber 06-02-24 21:18

Facebook 20 yaşında: Yurt odasında kuruldu, şimdi dünyanın en çok kullanılan sosyal ağları arasında!

Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağları arasında yer alan Facebook, 4 Şubat 2004'te Mark Zuckerberg ve 3 arkadaşının Harvard Üniversitesi'ndeki yurt odasında kurulmuştu. Facebook bugün ise 20'inci yaşını kutluyor. Platform, veri güvenliği ve rekabet ihlali tartışmalarıyla yıpransa da "Meta" şemsiyesi altında metaverse alanındaki atılımlarıyla yoluna devam ederek dikkat çekiyor.

Haber 04-02-24 11:51

Çiçeksepeti'ne rekabet soruşturması

Rekabet Kurulu, platform hizmetlerini üçüncü taraflara kapatmak ve kendi bayileri lehine davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle Çiçeksepeti'ne soruşturma açılmasını kararlaştırdı.

Finans 30-01-24 11:06

Samsun'un nabzını tutan platform: Haber Gazetesi

Haber Gazetesi, Samsun'un nabzını tutan ve doğru haber kaynağı olarak öne çıkan bir online haber platformudur. Samsun Haberleri kategorisindeki geniş içeriği ile Samsun Haber denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biridir. Samsun'da yaşanan güncel olaylar, siyasi gelişmeler, kültürel etkinlikler ve daha birçok konuda en güvenilir bilgileri sizlere sunarak, şehrinizi yakından takip etmenize olanak tanır.

Haber 29-01-24 13:10

Epic Games Store nedir? Epic Games Store hesabı nasıl açılır?

Günümüzde pek çok kişi internet üzerinden farklı oyunlar indirmekte ve oynamaktadır. İnternet ortamında farklı özellikleriyle öne çıkan çok sayıda dijital oyun platformu bulunmaktadır. Epic Games Store da bu dijital oyun platformları arasında yer almaktadır. Bir oyun mağazası olarak da bilinen bu platform üzerinden kolayca oyunlar indirilebilmektedir. Oyun severler bu platform sayesinde çok sayıda oyuna erişim sağlayabilir. Peki, Epic Games Store nedir ve Epic Games Store hesabı nasıl açılır?

Haber 10-01-24 19:13

Instagram çevrimiçi kapatma (Instagram aktiflik kapatma) nasıl yapılır? Instagram'da çevrimiçi iken çevrimdışı görünmek mümkün mü?

Instagram, 2010 yılında Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından oluşturulmuştur. Bu platform, dünya genelinde milyonlarca kullanıcıyı kendine çekmiş ve dijital yaşamın vazgeçilmez uygulamalarından biri hâline gelmiştir. Instagram estetik ve kullanıcı dostu arayüzüyle, fotoğraf ve video paylaşımını önemli hâle getirir. Peki, birinin Instagram'da aktif olup olmadığını nasıl anlarız?

Haber 27-12-23 19:59

Threads'e giriş yapamıyorum! Threads'e girilmiyor neden olabilir, sorun nasıl çözülür?

Threads uygulaması, Instagram’ın sahibi Meta şirketinin haklarını elinde bulundurarak pazara sürdüğü bir sosyal medya platformudur. Bu platform, Twitter'a yani X'e rakip olarak gösterilmiştir. Ancak yeni bir uygulama olması dolayısıyla kullanıcılar, Threads'e girdiklerinde sık sık karşılaştıkları hata mesajları konusunda endişe yaşayabilirler. Peki, Threads giriş sorunu nasıl çözülür?

Haber 27-12-23 19:33

Threads nedir, nasıl kullanılır? Threads ne işe yarıyor?

Threads, Meta çatısı altındaki Instagram ekibi tarafından geliştirilen yeni bir sosyal medya platformudur. Bu platform kullanıcılarına metin içeriklerini paylaşma ve canlı sohbetlere katılma imkanı sunar. Threads adeta bir mikroblog platformu gibi çalışırken Twitter'a benzerliğiyle öne çıkmaktadır. Peki Threads nedir, Threads nasıl kullanılır?

Haber 26-12-23 18:49

Instagram not sözleri: En iyi, en güzel, kısa ve komik Instagram not sözleri için öneriler

Instagram milyonlarca kullanıcının fotoğraf ve video paylaştığı, sosyal bağlantıların güçlendiği bir platform olarak bilinmektedir. Bu popüler sosyal medya uygulaması, kişilerin hayatlarını, ilgi alanlarını ve yaratıcılıklarını paylaşmalarına imkan tanıyarak birbirinden farklı dünyalara kapı aralamaktadır. Instagram'ın not kısmı da story ve postlar dışında kişilerin DM kısmı üzerinden etkileşim kurabileceği bir başka alandır.

Haber 25-12-23 15:47

Wattpad'e giriş: Wattpad'e nasıl giriş yapılır?

Wattpad’ten bir yazı keşif platformu olarak bahsedilir. Bu dijital platform, milyonlarca yazarın ve okurun bir araya geldiği, hikâyelerin bir nevi hayat bulduğu bir topluluk olarak tanımlanır. Wattpad’ten romantik, bilim kurgu ve gerilim dolu hikâyelerin yer aldığı bir platform olarak da söz edilmektedir. Wattpad'i keşfedip, Wattpad’e giriş işlemini gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar ise bunu nasıl yapacaklarını sorgular. Peki, Wattpad'e nasıl giriş yapılır?

Haber 25-12-23 14:54

Wattpad nedir, Wattpad nasıl kullanılır?

Wattpad kreatif yazma tutkusunu dijital platformda buluşturan, yazı paylaşım ve okuma deneyimi sunan bir topluluktur. Bu platform dünya genelinde milyonlarca yazar ve okurun bir araya geldiği bir çevre sunar. Wattpad sadece kelimelerle değil aynı zamanda duygularla dolu bir dünyaya yolculuk etmek isteyen herkes için bir kapı aralayan bir macera olarak bilinmektedir. Peki, Wattpad nasıl kullanılır?

Haber 25-12-23 14:48

Instagram tema değiştirme - Instagram tema nereden ayarlanır?

Sosyal medya dünyasının öncü isimlerinden biri olan Instagram milyonlarca kullanıcısına yenilikçi özellikleri ve kişiselleştirilebilir seçenekleriyle tanıdık bir platform sunuyor. Bu seçeneklerden biri de Instagram'ın temalarını değiştirme özelliği. Kullanıcıların profil sayfalarını kendi tarzlarına uygun hale getirmelerine olanak tanıyan bu özellik Instagram deneyimini daha özgün ve estetik hale getirme amacını taşır.

Haber 28-11-23 15:31

Bihter filmi ne zaman, nereden izlenir? Bihter filmi Amazon Prime'da

Bihter filminin ne zaman ve nereden izleneceği merak ediliyor. Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlaması olan Bihter heyecanla bekleniyordu. Sevilen film dijital platform üzerinde yayınlandı. Peki, Bihter filmi ne zaman, nereden izlenir?

Magazin 16-11-23 10:07

Bir dönemin sonu! Popüler çevrimiçi görüntülü sohbet platformu Omegle kapatıldı

Kullanıcıların çevrimiçi olarak rastgele yabancılarla sosyalleşmesine olanak tanıyan platform Omegle 14 yıl sonra kapatıldı. Platformun kapanış duyurusunda logosunun bir mezar taşı üzerindeki görüntüsü de yer aldı.

Haber 09-11-23 13:25

Snapchat ile neler yapılır? Snapchat nasıl kullanılır?

Dijital dünyanın her geçen gün gelişmesi ve yenilenmesiyle birlikte hayatımıza birçok farklı platform girmiştir. Bu platformlardan biri de Snapchat olarak bilinen, sosyal medya kullanıcılarının birbirleriyle iletişim kurmasını sağlayan ve daha pek çok özelliği bünyesinde barındıran bir uygulamadır. Bu tür uygulamalar kullanıcıların hem keyifli zaman geçirmesini hem bir şeyler paylaşmasını hem de yeni arkadaşlıklar kurmasını sağlar. Peki, Snapchat ile neler yapılır, nasıl kullanılır?

Haber 25-10-23 19:41

Filistin halkına destek için toplandılar

Bozüyük Sivil Toplum Harekatı Platform üyeleri, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etmek için bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu.

Yurthaber 20-10-23 15:41

Elon Musk, bu gece X'te canlı yayın açacak! Peki ne yapacak? İşte cevabı...

X'in (Twitter) sahibi Elon Musk, pazartesi gecesi X'te video oyunları oynayarak canlı yayın yapacağını söyledi. Musk, oyun oynadığı bir videoyu da paylaştı. Bu durum, X'in platform üzerinden oyun yayını yapma özelliği üzerinde çalıştığını gösteriyor. Özelliğin Musk'ın sosyal medya platformunu "her şeyin uygulaması "na dönüştürme hedefinin bir parçası olabileceği yönünde değerlendirmeler bulunuyor.

Haber 02-10-23 16:35

Üniversiteli gençler için kariyer fırsatı: Techcareer Front-End Eğitimi

Techcareer, geleceğin dijital dünyasına adım atmak isteyen üniversite öğrencilerine özel bir fırsat tanıyor. Ücretsiz Bootcamp etkinlikleriyle dijital yetenek açığını kapatmayı hedefleyen platform, genç yeteneklere konusunda uzman eğitmenler ve sektör deneyimli profesyonellerle hazırlanan Front-End eğitim programını sunuyor.

Haber 25-09-23 13:17

Cüneyt Özdemir yeni adresini açıkladı! 'Bu sefer kuralımızı bozduk' diyerek duyurdu

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in belgeselleri yeni bir dijital platform üzerinden yayınlanacak. “Bu sefer kuralımızı bozduk" diyerek aldığı kararın detaylarını aktaran Özdemir, YouTube yayınlarına son vermediğini ifade etti.

Haber 05-09-23 21:51

Youtube mp3 dönüştürme nasıl yapılır? Youtube mp3 müzik dönüştürücü nedir, Youtube mp3 indirme programı var mı?

En çok kullanılan arama motorlarından biri olan Google arama motoruna ait, kullanıcılarına online video paylaşım, video izleme gibi birçok farklı imkân tanıyan sosyal medya uygulaması, youtube olarak tabir edilmektedir. Film, haber veya dizi izleme, müzik dinleme gibi aktiviteler bu platform üzerinden yapılmaktadır. Ayrıca uygulamaya girmeden mp3 olarak müzik dinleme özelliği de bulunmaktadır. Peki, youtube mp3 dönüştürme nedir, nasıl yapılır?

Haber 28-08-23 11:17

Rekabet Kurumu duyurdu! Sahibinden.com'a 40,1 milyon lira ceza verildi... Veriler diğer platformlara taşınabilecek

Rekabet Kurulu, emlak ve vasıta satış/kiralama platform hizmetleri pazarındaki uygulamalarıyla Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal ettiği gerekçesiyle Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ'ye (sahibinden.com) 40,1 milyon lira idari para cezası uyguladı ve firmaya bazı yükümlülükler getirdi. Kararla, ilan sahiplerinin emlak ve vasıta ilanlarına ilişkin verileri diğer platformlara taşınabilecek.

Finans 23-08-23 11:51

Böyle keşfedildi... İşte Twitter'ın (X'in) yakında getirebileceği söylenen yeni özelliği!

Eski adıyla Twitter olarak bilinen sosyal ağ X, yeni kimlik doğrulama özellikleri üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Bir uygulama araştırmacının iddiasına göre, platform ek bir doğrulama özelliği üzerinde çalışıyor. Hatta iddia sahibi tarafından konuyla ilgili bir ekran görüntüsü bile paylaşılmış durumda.

Haber 18-08-23 16:21