Polat Şaroğlu Haberleri

CHP heyeti, Tunceli'deki örtü yangını bölgesini inceledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: - "Sosyal medyada bazı fotoğraflar geziyor. Onlar da çok gerçekçi değil. Heyet olarak yangınlar kontrol altına alınıncaya kadar burada kalmaya devam edeceğiz"

Yurthaber

Kılıçdaroğlu, Şaroğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gelerek, CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu'nun sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı - Kılıçdaroğlu: - "Gerek Fırat Üniversitesinde gerek Hacettepe Üniversitesinde hekim arkadaşların gösterdikleri ilgiye, yaptıkları göreve yürekten teşekkür ediyoruz, onlara şükran borçluyuz. Umarım kısa süre içerisinde arkadaşımız parlamentodaki görevine dönmüş olur" - Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Haluk Özen: - "Şu an itibariyle hayati tehlikesi olmadığını söyleyebiliriz genel hatlarıyla. Bundan sonraki tedavisi bir süre alacak. Ama her gün bir önceki günden biraz daha iyileşeceğine dair umudumuz var"

Haber

CHP Tunceli Milletvekili Şaroğlu Ankara'ya sevk edildi

Beyin damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle Fırat Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınan CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Ankara'ya sevk edildi - CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan: - "Vekilimiz, ailesinin isteği üzerine ambulans uçakla Ankara'ya nakledildi"

Haber

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu beyin felci geçirdi!

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, gece saatlerinde rahatsızlanınca Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin felci geçirdiği tespit edilen Şaroğlu, askeri helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

Haber

Polat Şaroğlu

Polat Şaroğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Polat Şaroğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP Tunceli Milletvekili Şaroğlu'nun hastaneye kaldırılması

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan: - "Durumu çok iyi, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar aramıza döner. Vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz merak etmesin" - Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ: - "MR neticesinde beynin sol alanına atılan bir pıhtı sonucu beynin o bölgesinin beslenmemesine bağlı, sağ tarafında felçlik demeyelim de kuvvet kaybı gelişti. Şu anda kontrol altında"

Haber

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu beyin kanaması geçirdi

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu beyin kanaması geçirdi.İlk Müdahalesi yapılan Şaroğlu helikopterle Elazığ'a sevk edildi.

Haber