Poyraz Teoman kimdir?

Poyraz Teoman kimdir?

3 Şubat 1995 Ankara doğumlu olan Poyraz Teoman, ekonomisttir. Lise eğitimini Ankara TED Koleji’nde alan Teoman yüksek öğrenimini Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde yapan Poyraz Teoman Erasmus programı kapsamında 1 yıl Paris’te kalmıştır. 2021 yılında soysla medya fenomeni Danla Bilic ile olan ilişkisi ile magazin basınının gündemine gelmiştir. Instagram’daki kullanıcı ismi “@poyrazteoman”dır.

Poyraz Teoman Haberleri

Danla Bilic’in yeni sevgilisi Yusuf Engin ve eski sevgilisi Poyraz Teoman hakkında dikkat çeken ortak nokta

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, yaklaşık bir ay önce Poyraz Teoman'dan ayrılmıştı. Yusuf Engin ile yeni bir aşka yelken açan Bilic'in yeni sevgilisiyle ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

Magazin

Danla Bilic ile Poyraz Teoman çifti ihanet yüzünden mi ayrıldı? Gecelerde bakın kiminle yakalandı

YouTube’da yayınladığı videolarla adını milyonlara duyuran Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Poyraz Teoman’la olan ilişkisini noktalamıştı. Evlenmelerine kesin gözüyle bakılan çiftin sessiz sedasız ayrılığı çok şaşırtmıştı. Poyraz Teoman, ünlü fenomeni çabuk unuttu. Poyraz Teoman bakın kiminle yakalandı.

Magazin

Ünlü fenomen Danla Bilic ile Poyraz Teoman ayrıldı

Danla Bilic, yaklaşık altı ay önce aşk yaşamaya başladığı Poyraz Teoman ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından sildi. Danla Bilic’in bu hamlesi çiftin ayrıldığına yorumlandı.

Magazin

Kafa karıştıran paylaşım: Poyraz Teoman fenomen Danla Biliç'e evlilik teklifi mi etti?

Ünlü Youtuber Danla Biliç, son paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Fenomen isim bir süredir aşk yaşadığı Poyraz Teoman ile yayınladığı karesinde yüzük parmağına emoji koyarak kapatması akıllara evleniyor mu sorusunu getirdi. Peki Poyraz Teoman fenomen Danla Biliç'e evlilik teklifi mi etti? Detaylar haberimizde...

Magazin

Danla Bilic tüp mide ameliyatıyla erimişti! Beni ne zaman çıplak gördünüz?

Tüp mide ameliyatı olduktan sonra hızla zayıflayan Danla Bilic kendisine gelen sorulara yanıt verdi. Bilic çatlak, sarkma hakkında sorulara "Beni ne zaman çıplak gördünüz" diyerek tepki verdi.

Magazin

Demet Akalın, Danla Bilic’e 'evlendin mi?' diye sordu, sosyal medya yıkıldı

Bir süredir Poyraz Teoman’la gözlerden uzak aşk yaşayan Danla Bilic’in aşk tatili devam ediyor. Tulum’dan sonra Miami’ye geçen çiftin yakında evleneceği konuşulurken Demet Akalın'ın yaptığı yorum kafa karıştırdı.

Magazin

Danla Bilic sevgilisi Poyraz Teoman'la Tulum'da aşka geldi

Sevilen sosyal medya fenomeni Danla Bilic, bir süredir gözlerden uzak ekonomist sevgilisi Poyraz Teoman’la aşk yaşıyor. Tatil için Tulum’a giden çift romantik anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin

Danla Bilic sevgilisini gösterdi! Poyraz Teoman kimdir?

Danla Bilic Dubai'yi gittiği sevgilisi Poyraz Teoman'ın yüzünü gösterince olay oldu. Herkes Poyraz Teoman kimdir, Poyraz Teoman Instagram hesabı var mı merak etti.

Magazin