Recep Ayi Tesbihleri Haberleri

Türkiye programa geri mi dönüyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM'deki konuşması sonrasında açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Erdoğan, "Cinsiyetsizleştirme olayını asla tasvip etmiyoruz" dedi. F-35 programıyla ilgili sorulan bir soruya ise Erdoğan "Şu an bir gelişme yok" dedi.

Haber 2024-09-24 20:52:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'deki temasları sürüyor! Peş peşe kritik görüşmeler

Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.

Haber 2024-09-24 19:52:16

Ticaret Bakanı Bolat, Goldman Sachs’ta konuştu: Yatırımcıları Türkiye'ye davet etti

Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik eden Ömer Bolat, 15. Türkiye Yatırım Konferansı kapsamında ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs'ın genel merkezinde düzenlenen toplantıda konuştu. Bolat, yatırımcıları, Türkiye'deki fırsatlardan yararlanmaya, daha fazla üretim, ihracat ve refah için çabaları artırmaya çağırdı.

Finans 2024-09-24 17:57:46

Bakan Bolat'tan dikkat çeken açıklama... ABD'li firmalar Türkiye yatırımlarını genişletmek istiyor

Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Ticaret Bakanı Ömer Bolat eşlik etti. Bakan Bolat, ABD'deki temaslarına ilişkin değerlendirmede bulanarak, "Amerikalı büyük firmalar Türkiye'deki mevcut yatırımlarını genişletme isteklerini açıkça beyan ettiler ve Türkiye ile yatırım, ticaret, iş yapma konusunda çok istekli olduklarını ortaya koydular" dedi.

Finans 2024-09-24 11:35:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk ve Amerikalı iş insanlarına seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TAİK tarafından düzenlenen 15. Türkiye Yatırım Konferansı'nda Amerikalı ve Türk iş insanları ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 24-09-24 06:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan New York'ta diplomasi trafiği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'nda yapacağı konuşma öncesi Türkevi'nde temaslarını sürdürdü. Erdoğan, ​Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Karim Khan'ı, Kuveyt Veliaht Prensi Şeyh Sabah Khaled Al-Hamad Al-Sabah'ı ve İran Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan'ı kabul etti.

Haber 23-09-24 22:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işlediği suçların hesabını verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in işlediği suçların hesabını vermesi gerektiğini belirterek, uluslararası hukuka olan güveni korumak için İsrail'e yönelik Uluslararası Ceza Mahkemesinde açılan soykırım davasının sonuçlanmasının ve soykırım suçlularının hak ettiği cezaları almasının son derece önemli olduğunu bildirdi.

Haber 23-09-24 20:44

Erdoğan'ı ABD'de karşılayanlar arasında o da vardı! Merkez Bankası Eski Başkanı Hafize Gaye Erkan aylar sonra ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Zirvesi'ne katılmak üzere bulunduğu New York'ta Türkevi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Erdoğan'ı karşılayan kalabalık arasında, dikkat çeken isimlerden biri de Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın ilk kadın başkanı olan Hafize Gaye Erkan'dı. Şubat ayında görevinden istifa eden Erkan’ın da orada bulunması, ziyaretin öne çıkan detaylarından biri oldu.

Finans 23-09-24 07:40

ABD'de diplomasi trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bölgesel barışı tehdit ediyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyareti başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi'nin düzenlediği akşam yemeği programında konuştu. Uluslararası sistemin İsrail'i durdurma konusunda başarısız olduğu söyleyen Erdoğan, "Lübnan'a gerçekleştirilen son saldırılar, İsrail'in savaşı bölgeye yayma çabalarının açık tezahürüdür" dedi.

Haber 23-09-24 06:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de peş peşe kritik temaslar!

ABD’de temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) ve Ensar Vakfının birlikte kurdukları TURKEN Foundation'a ziyarette bulundu. Erdoğan daha sonra Türkevi'nde Arnavutluk Başbakanı Rama ile bir araya geldi.

Haber 22-09-24 21:12

Tüm dünyada ses getirecek açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Beşar Esad mesajı! Cevap bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'ye gitmeden önce Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in Gazze'yi Nazi kampına çevirdiğinin altını çizdiği açıklamasında, "Soykırımın bitmesi için BM'ye görev düşüyor" dedi. Öte yandan Erdoğan, Suriye ile görüşme konusunda da "Esad ile görüşmeye hazırız, karşı taraftan cevap bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 21-09-24 13:22

İbrahim Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile beraberindekileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti

Spor 19-09-24 18:18

Siyasette 4. madde tartışmaları! Devlet Bahçeli'den ilk açıklama: Bizim için yok hükmündedir

HÜDA Par'ın başlattığı Anayasa'daki 4. madde tartışmalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ardından bir açıklama da MHP lideri Devlet Bahçeli'den geldi. '4. maddeye şaşı bakanlar bizim için yok hükmünde' diyen Bahçeli, Özel için de, 'MHP’yi teste sokmak kimsenin haddine değildir' açıklamasını yaptı.

Haber 19-09-24 15:15

16 vali de paylaşım yaptı! Tepki çeken Rahmi Doğan bir noktada onlardan ayrıldı: Sosyal medyada dikkat çeken detay

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla dün gece Resmi Gazete’de 16 ilin valisi birden değişti. Deprem öncesi ve sonrası gerekli önlemleri almadığı ve görevini kötüyü kullandığı gerekçesiyle hakkında suç duyurusu yapılan eski Hatay Valisi Rahmi Doğan, Sakarya Valisi olarak atandı. Ayrıca Doğan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımını yorumlara kapatması dikkatlerden kaçmadı.

Haber 19-09-24 12:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yönetimi'ni kabul etti! ''Bu görüşmeye ihtiyacımız vardı...''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Beştepe'de ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabulde açıklamalarda bulundu.

Spor 17-09-24 17:28

Bilal Erdoğan'ın EYT çıkışına AK Partili belediye başkanı Faruk Özlü'den destek: Ekonominin temeline konulan dinamittir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, dün yaptığı açıklamada geçen sene uygulamaya konulan EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) düzenlemesini eleştirerek, 'Büyük bir felaketti' ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan'a Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den destek açıklaması geldi. Özlü EYT için, "Cumhuriyet tarihinde Türk ekonomisinin temeline konulan en büyük dinamittir." ifadelerini kullandı.

Haber 17-09-24 11:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Gazze'ye destek paylaşımı! Filistinli kardeşlerimizin yanındayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail'in soykırımına maruz kalan Gazze için destek paylaşımı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında İsrail'in boykot edilmesini destekleyen bir video klip yayımladı.

Haber 16-09-24 21:50

Görünce arka koltuğa saklandı ama... Minibüsteki kanlı hesaplaşma kamerada

Bursa'da Recep İnan (21), babası Ali İnan (48) ile tartıştığını öğrendiği husumetlisi Hüseyin Çekçen'i (22), bindiği yolcu minibüsünde ateş edip yaraladıktan sonra tabancanın kabzasıyla darp etti. Başına aldığı darbeyle minibüsün açılan kapısından düşen Çekçen ağır yaralanırken, yaşananlar araç içi kamerasına yansıdı.

Haber 16-09-24 06:19

Resmi Gazete'de yayımlandı: 2025 yılında yeni proje yok!

Türkiye tasarruf için yeni adımlar atmaya devam ediyor.2025-2027 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları Genelgesi, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan genelgede 2024-2028 döneminde On İkinci Kalkınma Planı'nın uygulandığı belirtildi.

Finans 15-09-24 11:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin ve Sıla bebek açıklaması: 'Hesabını soracağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-i Nebi haftası açılış programında konuştu. Erdoğan, Narin Güran cinayeti ve Tekirdağ'daki Sıla bebek ile ilgili, "Hesabını hukuk karşısında soracağız. Her türlü adımı atacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 14-09-24 19:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi mesajı! Hesabını mutlaka soracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Denis Becirov ile bir araya geldi. İki lider daha sonra ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail askerleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi için de "evladımızın hesabını adalet önünde mutlaka soracağız" ifadelerini kullandı.

Haber 14-09-24 15:38

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Resmi Gazete'de yayımlandı! 3 bakan yardımcısı görevden alındı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de dikkat çeken görevden alma ve atama kararları mevcut. Bu kararlara göre, Milli Savunma Bakan Yardımcısı, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı görevden alındı.

Haber 14-09-24 00:12
msb

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'özür' cevabı! 'Gezi olayları sebebiyle çıkıp özür dilemesi gereken...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Gezi olayları ile ilgili söylediği "Özür dilemeli" çıkışına yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gezi olayları sebebiyle çıkıp özür dilemesi gereken birileri varsa bunlar tabii ki demokrasiyi ve milli iradeyi savunanlar değildir. Bu hadisede asıl özeleştiri vermesi gerekenler, haftalarca sokakları ateşe, kaosa, gerileme, kargaşaya boğanlardır" ifadelerini kullandı.

Haber 13-09-24 15:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taha Akgül’ü kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül’ü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

Spor 13-09-24 08:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan video mesaj 'Kırım'ın Ukrayna'ya iadesi uluslararası hukukun bir gereği'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dördüncü Kırım Platformu Liderler Zirvesi'ne video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne, egemenliğine ve bağımsızlığına verdiğimiz destek bakidir. Kırım'ın Ukrayna'ya iadesi uluslararası hukukun bir gereğidir." dedi.

Haber 11-09-24 13:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan adalet önünde hesabını soracağız

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, Narin soruşturmasıyla ilgili, "Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız. Bu konunun bizzat takipçisi olacağım." ifadelerini kullandı. Protesto eylemi sırasında İsrail güvenlik güçleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi ile ilgili de, "Ayşenur kızımızın kanının yerde kalmaması için her türlü hukuki adımı atacağız" dedi.

Haber 09-09-24 19:17

Son Dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Narin Güran' mesajı! Mutlaka hesap vermesini sağlayacağız

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 gündür aranan ve bugün cansız bedenine ulaşılan Narin Güran hakkında mesaj paylaştı. Narin'den gelen üzücü haberin herkesi derinden yaraladığını belirten Erdoğan, "Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız." ifadelerinde bulundu.

Haber 08-09-24 17:42

SON DAKİKA | 'Birkaç kendini bilmez temizlenecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerin yemin törenine tepki 'Kılıçları kime çekiyorsunuz?'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21. İmam Hatipliler Kurultayı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündem yaratan teğmenlerin kılıçlı yemini ile ilgili de açıklama yaptı. Törende yaşananlara tepki gösteren Erdoğan "Bu kılıçları kime çekiyorsunuz?" diyerek "Oradaki birkaç tane kendini bilmez temizlenecek" ifadelerini kullandı.

Haber 07-09-24 15:36

Kamu kurumlarına atama kararları Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 07-09-24 01:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyun platformlarını hedef aldı! Aile yapımızı bozuyor, ırkçılığı körüklüyor

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eğitim Öğretim Yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan oyun platformlarının genç nesli olumsuz etkilediğinin altını çizerek, "Gençlerimizi zehirliyor. Aile yapımızı bozan sapkın akımları özendiriyor. Buralarda ırkçılık körükleniyor." ifadelerinde bulundu.

Haber 06-09-24 15:12

Kılıçlı yemin gündem olmuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerle ilgili ilk açıklama : Bu konuyu değerlendireceğim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Harp Okulları mezuniyet töreninde “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atarak ant içen teğmenlerle ilgili ilk kez konuştu. Partisinin MYK toplantısında değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Ben alandan ayrıldıktan sonra olan bir hadise. Milli Savunma Bakanım ve Kara Kuvvetleri Komutanı’mla bu konuyu değerlendireceğim" ifadelerini kullandı.

Haber 05-09-24 09:25

4 ayda 20 şehre gidecek! Erdoğan'dan 'kongre' için ilk talimat: Sahaya inin!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kongre sürecinde herkesin sahada olmasını isterken, ilk talimatını da verdi: "Sahaya inin, çok çalışın. Partimize katkı sunacak iyi insanlar bulun"

Haber 05-09-24 06:42

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan BRICS Zirvesi'ne katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 22-24 Ekim'de BRICS Zirvesi'ne katılacağı aktarıldı.

Haber 04-09-24 16:43

12 yıl sonra bir ilk! Tarihi ziyaret... Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Türkiye'ye geliyor

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle bugün Türkiye'ye geliyor. Sisi'nin ziyareti 12 yıl aradan sonra Mısır'dan Türkiye'ye cumhurbaşkanı düzeyinde yapılan ilk ziyaret olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mısırlı mevkidaşı ile yapacağı görüşmede İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve barış çabaları masada olacak. Öte yandan ziyaret çerçevesinde Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin ilk toplantısı da gerçekleştirilecek.

Haber 04-09-24 06:21

Rebiülevvel ayı nedir, neden önemlidir? Rebiülevvel ayında ne yapılır?

İslam aleminde Hicri takvime göre önemli, kutsal ve mübarek sayılan çeşitli aylar ve dönemler bulunur. Hicri takvimde Recep, Şaban ve Ramazan ayları "üç aylar" olarak adlandırılır. Bunun dışında Muharrem ve Rebiülevvel ayları da önemlidir. Her birinin farklı anlamları ve önemi vardır.

Haber 03-09-24 23:09

Recep ayı nedir, neden önemlidir? Recep ayında ne yapılır?

Üç aylar adı verilen dönem, İslam aleminde son derece önemlidir, kutsal ve mübarek olarak kabul edilirler. İlki Recep ayı olan üç ayların ikincisi bir sonraki aya hazırlık özelliğinde olan Şaban ayı, sonuncusu ise Ramazan ayıdır. Bu aylarda her bir aya özel ibadetler ve gelenekler yerine getirilmelidir.

Haber 03-09-24 22:36

Şaban ayı nedir, neden önemlidir? Şaban ayında ne yapılır?

İslam dininde mübarek kabul edilen aylar ve dönemler vardır. Üç Aylar olarak bilinen ve Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan dönem, bu önemli zaman dilimlerinden biridir. Hicri takvime göre, Üç Ayların ilki Recep ayıdır, ikincisi Şaban ayıdır, üçüncü ve sonuncusu ise oruç ayı olarak bilinen Ramazan ayıdır.

Haber 03-09-24 22:13

Ramazan ayı nedir, neden önemlidir? Ramazan ayında ne yapılır?

İslam dinine göre "üç aylar" olarak bilinen ve Hicri takvime göre mübarek sayılan Recep, Şaban ve Ramazan ayları bulunmaktadır. Bu aylarda ibadetler daha da artırılır, günahlardan kaçınılır. Üç ayların sırası Recep, Şaban ve Ramazan'dır.

Haber 03-09-24 21:31

SON DAKİKA | Erdoğan imzaladı! AK Parti'de kongre süreci resmen başladı

Son dakika haberi: AK Parti'de kongre süreci resmen başladı! Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisini 8. Olağan Büyük Kongre'ye götürecek kararı imzaladı.

Haber 03-09-24 15:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüştü.

Haber 02-09-24 18:29

Trabzonspor ile Eyüpspor golsüz berabere kaldı! Trabzon yine kaybetmedi çıktığı 4 maçta... Arda Turan durdurulamıyor!

Trendyol Süper Lig 4.haftasında Eyüpspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Recep Tayip Erdoğan stadı'nda oynanan karşılaşma başladığı gibi golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Spor 01-09-24 21:19

Hakan Çalhanoğlu, Recep Tayip Erdoğan stadı'nda! Eyüpspor - Trabzonspor maçını tribünden izledi

İtalya Serie A ekibi Inter'de forma giyen Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Eyüpspor - Trabzonspor maçını tribünden takip etti. A Milli Takım teknik direktörü Montella da maçı yerinden izledi.

Spor 01-09-24 20:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rixos Tersane İstanbul açılışında konuştu: 56 milyarlık dolarlık gelir

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rixos Tersane İstanbul Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan 2002 yılında Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısının 13 milyonken 2023 yılında bu sayının 56 milyona yükseldiğinin altını çizdi.

Haber 01-09-24 16:07

Bakan Yerlikaya duyurdu! Sosyal medyada hakaretler savuran şahıslar gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Burak Keleş'in ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Oğuzhan Atsız'ın gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 31-08-24 01:12

Cumhurbaşkanı’ndan ‘Zafer Bayramı’ mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Cumhurbaşkanı mesajında, ‘Büyük Zafer'in 102'nci yıl dönümünü hep beraber coşku, heyecan ve gururla kutluyoruz’ dedi.

Haber 30-08-24 09:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bangladeş Halk Cumhuriyeti Geçici Hükümet Başdanışmanı Yunus ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bangladeş Halk Cumhuriyeti Geçici Hükümet Başdanışmanı Muhammed Yunus ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 27-08-24 18:16

Nedeni merak edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye anlamlı hediye... 76 adet gül verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat'ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile gerçekleştirdiği görüşmede, Bahçeli'ye anlamlı bir hediye verdi. Erdoğan'ın Bahçeli'ye 76 adet gül hediye etmesinin ardından bu hediyenin nedeni merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 76 yaşındaki Bahçeli'ye yaşını temsilen 76 adet gül verdiği öğrenildi.

Haber 26-08-24 11:54

Erdoğan, Kabine sonrası orman yangınlarına vurgu yaptı: '15 Eylül'e kadar çok dikkatli olalım'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ahlat'ta bir araya gelen Kabine üyeleri 2016 yılından bu yana ilk kez Ankara dışında bir toplantı gerçekleştirmiş oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası orman yangınlarına vurgu yaptı. Erdoğan, "15 Eylül'e kadar çok dikkatli olalım. Orman yangınları konusunda hassasiyet gösterelim. Anız yakma, piknik ateşi gibi hususlardan lütfen kaçınalım." dedi.

Haber 25-08-24 20:36

İnanılır gibi değil! Kocaelispor şampiyonluk kupasını kaybettiğini açıkladı... Başkandan halka çağrı Yerini bilen bize ulaşsın

Kocaelispor’un 2019-2020 sezonunda 3. Lig şampiyonu olarak kazandığı kupası kayboldu. Göreve geldiklerinde kupanın eksik olduğunu tespit eden kulüp başkanı Recep Durul, “Geçmişe yeterince saygı duymamışlar. Her gelen kendini ön plana çıkarmış. Kupayı bulmak için taraftarımızdan ve Kocaeli halkından destek istiyoruz. Bilgisi olan bize ulaşsın” ifadelerini kullandı.

Spor 25-08-24 17:20